SARA ALEXANDRA


SaraAlexandra, 22 år, Oslo. Lever livet slik alle andre gjør. Her vil du kunne lese & se litt av hvert. Meninger, tanker, antrekk, irritasjoner, anbefaling osv. Jeg legger ikke skjul på hvem jeg er. Lever med en kronisk sykdom kalt Morbus Crohn.

Forside // Kontakt // Om Meg
Facebook // Twitter // Bloglovin


SISTE INNLEGG


HELGENS BLOGGKATEGORIER


12 MÅNEDER


LINKER


ANNONSER


Morsomme gaver og gavetips på CoolStuff.no
VBlog-My ApartmentBle en litt kjapp og dårlig video, vet ikke helt hvordan jeg får fokus når jeg filmer. Så sånn gikk det med den saken. Men her bor jeg da, i min egne lille leilighet. Trives veldig godt til tider, selvom det innimellom blir ganske ensomt. Hihi. // Hva synes du om leiligheten min?

Videoblogg - Annerledes Flette
 Ja, da ble det visst en liten hårvideo og meg som prater bittelitt og ikke bare musikk. Synes det er sykt pinlig å snakke til en datamaskin. Stemmen min blir alltid så teit! Håper virkelig ikke det er slik jeg høres ut for andre. Nei, hjelpes. Håper dere liker den!

Om dere tester ut fletta er dere mer enn gjerne velkommne til å sende bildet av den til sara-crohns-alexandra@hotmail.com. De som gjør det vil få bildet vist på bloggen med link til sin egen blogg. Synes i alle fall det hadde vært kjempe artig. // Hva synes du? 

Take A Shot For Me♥ En liten smakebit på hvordan det var på konserten i går kveld. Stemning var det i alle fall. Var vel typ ti personer som ble løftet over gjerdet og inn til ambulansefolkene. Er så glad for at jeg ikke sto helt foran, hadde nok med å prøve å puste langt inni mengden der. Og med en forstuet fot var ikke det så lett. Ble tråkket på litt over tre ganger på den vonde foten, enda bedre. Slåsskamp mellom noen jenter ble vi vitne til også. Skjønner meg ikke helt på folk. Tok ganske lang tid før Drake bestemte seg for å komme på scenen, men når han først kom ut var det hyling og synging! Vært på konsert før? I så fall hvilken? 

videoblogg - just for funHva er vel ikke bedre enn å starte en tirsdagsmorgen med litt latter? Vi spilte vel inn noe med 30 videoer totalt for å få til en videoblogg jeg la ut for en stund siden, og bare noen få klipp var brukbare. Resten er det egentlig bare å le av, fordi vi er virkelig ikke de skarpeste knivene i skuffen. Hva synes du?

VIDEOBLOGG - LAUGH IT UPDa har dere fått litt latter presset inn på morgenkvisten, og kan gå rundt å smile å le i hele dag. Jeg ler hvertfall når jeg ser denne videoen av meg og Helene. Vi er jo virkelig gale, men søte der vi sitter å ler for oss selv. Nå er vel planen bare å ta det rolig, lage meg frokost og kanskje sette på en film. Elsker slike morgener når man våkner sent. La meg visstnok ikke før fem, halv seks så er vel ikke så rart at man sover lengre da. Ha en kjempe fin lørdag, søte lesere. Dere gjør meg glad! Hva synes du om den lille lattervideoen?

VIDEOBLOGG - KONKURRANSEHer kommer da den litt større snutten etter jeg la ut den litt mindre snutten her. Så jeg håper dere liker det, for vi brukte ganske så lang tid på å få til å snakke i det hele tatt. Sa bare feil og lo oss ihjel, noe dere vil få se ved en annen anledning. Vi prater selvfølgelig litt om disney on ice også, i og med at det var samme dagen vi var der. Så hva er svaret ditt til konkurransen?

Og til de som er kjipe å ikke vil se hele videoen, spol til 2.20 for å få med dere konkurransen.

konkurransen er avsluttet! 

VIDEOBLOGG - HERE WE GOEn liten video som forteller hva dere har i vente i hovedvideoen som kommer om litt på bloggen. Helene og jeg er nå litt søte da, selv om vi er trøtte og tullete. Gleder du deg til det vi nevner i videoen?

VIDEOBLOGG - RANDOM GIRLSSånn skjer når man skal prøve å lage en videoblogg, totalt random.. Tror ikke videoblogging er tingen for meg. Men by på seg selv det kan man da gjøre. Vi får vel fram den barnslige siden ved hverandre. Herlig match vi to asså! Hva synes du om videoen?

VIDEOBLOGG - SINGSTAR #2Helene , jeg og våre vakre sangstemmer. Vi er så søte atte! Utrolig flinke også, eller hva synes du?

VIDEOBLOGG - SINGSTAR #1Lillesøstra mi og jeg som synger bittelitt. Vi sang vel omtrent hele lørdagen alle sammen. Det var kjempe artig. Gleder meg til det blir fler slike kvelder hos meg. Hva synes du?

VIDEOBLOGG: EYEBROW TUTORIALVar en leser som lurte på om jeg ikke kunne vise hvordan jeg fikset brynene mine. Så siden jeg er snill som et lam, lagde jeg like så gjerne en video. Hvordan jeg napper kan jeg fortelle at jeg napper mellom øyenbryna så jeg ikke skal få ett bryn i helhet. Ellers napper jeg under og over bryna der det vokser ut hår. Håper noen liker videoen i alle fall. Hvordan ordner du brynene dine?

VIDEOBLOGG: FISHTAIL BRAIDVet ikke helt hva som skjedde med musikken på slutten, men jeg er amatør når det kommer til videoblogg og redigering av videoer. Men gjorde mitt beste i alle fall. Klarer du å lage fiskeflette?

VIDEOBLOGG- MAROKKOBare fordi vi er så flinke å synge å bli distrahert. Pleier du å sitte i bilen slik med din mamma?

VIDEOBLOGG- MÅ GJØRENå har du sjansen til å utfordre meg til noe! Hva som helst (noen grenser har jeg).. Er ikke sikkert jeg klarer å gjennomføre, men jeg skal gi det ett forsøk. Har allerede laget meg en egen liten to do liste for å underholde de som vil bli underholdt! Så kom igjen, gi meg noen sprø ting å gjøre foran kamera!  Er også lov å nevne fler ting samtidig.

VIDEOBLOGG - NY BILMamma har som sagt kjøpt seg bil, og da måtte vi jo ta oss en liten svipp tur! Nå har hun også vært gælihæi og kjøpt sæ iPhone OG iPad 2!! Herrejesus...

hits