SARA ALEXANDRA


SaraAlexandra, 22 år, Oslo. Lever livet slik alle andre gjør. Her vil du kunne lese & se litt av hvert. Meninger, tanker, antrekk, irritasjoner, anbefaling osv. Jeg legger ikke skjul på hvem jeg er. Lever med en kronisk sykdom kalt Morbus Crohn.

Forside // Kontakt // Om Meg
Facebook // Twitter // Bloglovin


SISTE INNLEGG


HELGENS BLOGGKATEGORIER


12 MÅNEDER


LINKER


ANNONSER


Morsomme gaver og gavetips på CoolStuff.no
PHOTOS: YESTERDAY & TODAYGårsdagen ble brukt til å slappe av helt frem til Ina kom å hentet meg. Tok turen til mormor, fikset oss og begynte å drikke litt for å få fart på sakene. Ble kjørt til Dal og vorset med bursdagsbarnet Helene. Turen gikk så til Jessheim for å sjekke ut bylivet. Møtte på Helene Marie ved betalingsgreia. Ååh, koselig! Hadde en super kveld og natt. Gartneriet og Castello er tingen. Haha. Våknet opp hos mormor på Gjerdrum i dag og fikk egg & bacon til frokost. Luksus! Fikk også lekt litt med lille tantungen min. Snart ett år gammel, tiden flyr! // Hatt en fin helg hittil?

PHOTOS: A Wild SaturdayGårsdagen var utenom det vanlige. Fult kjør for å si det mildt. Føler det kom folk fra over hele Oslo. Jeg var også så søt at jeg lagde kake til T1T, og både jeg og de var fornøyd med den. Wee. Hadde for mange jellyshots, men alle ble borte på ett blunk. Hadde kjøpt to nye kortstokk som etter en time var klissvåte. Herlig. Det var en koselig kveld/natt i allefall med tanke på at det var noen små konflikter her og der. Fikk jo en nabo fra naboblokka på besøk også. Naboklage, jippi! Skjønner ikke hva hun klagde over en gang. Man hører ikke musikken eller oss når vinduene er lukket. Eneste man hører er når noen står på verandaen, men det er der "lufta er for alle" kommer inn. Var temmelig sinna ja, men nå var jo dette siste festen hos meg på en god stund anyways. // Hvordan var din lørdag?

PHOTOS: Saturday NightUlikt meg å faktisk ha bilder fra en fest, men jeg tok meg visst sammen å knipset endel bilder med noen av mine søte venner. Viktig å bevare minnene! Var en utrolig koselig natt selvom det var noen som stjal alkohol her å der. Pleier normalt ikke skje, men sånn er det i blandt. Synes det er så koselig når jeg spør om gruppebilde å alle er med på det. Vi hørte vel på ølbriller sangen hundre ganger fordi jeg tok frem solbriller til hele festen. Hahah. Det er i allefall ikke normalt, men det var gøy da. // Hva gjorde du på lørdagskvelden?

A Crazy Crazy WeekendBle ikke tatt så mange bilder og de som ble tatt var det ikke jeg som sørget for. Jeg fikk rett og slett ikke orken til å legge ut ett innlegg i går. Og det skylder jeg på at jeg faktisk ikke sov på 36 timer og nachspielet varte til klokken 19 typ på søndagen. Litt sliten i dag? Ja det kan jeg love dere. Men det blir godt å legge seg i kveld i allefall! Hadde det kjempe morsomt med vennene mine, selvom jeg savnet noen der. Men fikk sett igjen folk jeg ikke hadde møtt på 3-5 år så det ble ett pluss for lørdagsnatten. Søndagen brukte jeg på de som var igjen i leiligheten og vi sang singstar og bare slappet av egentlig. Kommer nok ingen fler innlegg i dag da jeg skal på raske menn innspilling i studio med Jo Christian og evnt få besøk eller gå rett å legge meg. // Hvordan var din helg?

PHOTOS: Last Nights EventEtter jobb i går tok jeg og noen kollegaer turen til Colosseum kino på Majorstua for å være med på en førpremiere. Førpremieren vi var på er for den nye serien "nattskiftet" som kommer til å bli sendt på tv2, og første episode blir vist 20 september kl 22.30 om jeg husker riktig. Litt morsomt at det er filmet på en Statoil stasjon. Var kjempe koselig å finne på noe med de fra jobben, er ikke så ofte det. Ble en sen kveld i alle fall. // Vært på førpremiere før?

PHOTOS: Sensation WhiteGårsdagen var noe for seg selv. Vi hadde det super gøy på vorset, og Sabine & Erik tok turen innom for å hilse på også. Det gjorde egentlig kvelden min fullkommen. Turtelduene mine! Vi ble egentlig alle sammen splitta. For noen dro tidlig bortover til sensation, mens Helene, Annette, Christer og jeg ble igjen litt lengre og tok taxi bort. Så plutselig var det bare Helene og jeg igjen. Men vi koste oss, selvom vi ble helt øl på, tråkka på, dytta folk osv. Men det er sånn det skal være. Kjolen min ble også ødelagt, ikke vet jeg hvordan. Litt trist i og med at den var helt ny og ganske så fin. // Hva gjorde du igår kveld? 

PHOTOS: Last NightGårsdagen gikk til en aldri så liten hjemmefest. Var først veldig få, så plutselig dukket hele verden opp å vi ble sittende på stoler, i senga og i sofaen og til og med stående. Men når noen dro ble det pusterom, og da benyttet vi anledningen til å ta litt gruppebilder. Alltid koselig det. Så slappet vi egentlig bare av med singstar, guitar hero og pizza. En herlig natt med andre ord. // Hvordan var din lørdagskveld?

PHOTOS: Wonderful YesterdayI går hadde jeg en liten hjemmefest. Åh, det er så innmari koselig med det, for byen er virkelig ikke så super gøy lengre. Ender jo bare opp med at alle går fra hverandre uansett. Ble utrolig glad når en vennegjeng av meg sa de skulle komme, for sist jeg så de var faktisk i juni. Sykt hvor fort tiden flyr. Definitivt mine to favorittbrødre(bilde to og fire). Ble en del drikkeleker, jellyshots, popcorn og kos. Tror jeg har popcorn overalt i kriker og kroker her hjemme nå. Aldri mer popcorn på fest. Sovnet vel av i 5-6 tiden i dag morges. Ina ligger fortsatt å sover søtt i sengen min. Gleder meg til ho våkner for da blir det tomatsuppe og hvitløksbrød. Nam. // Hadde du en fin lørdag?
PHOTOS: My Night OutI går var jeg på vors på aker brygge hos Henrikke med mange supre mennesker. Det var kjempe koselig, men vi kom alle fra hverandre når vi gikk ut. Og når man ikke har strøm på telefon så er det ikke så enkelt å holde kontakten. Endte opp med at vi dro på Emil & Samuel. Kostet fasan meg 180,- å komme inn, litt drøyt. Men nå i dag skjønner jeg på en måte hvorfor det var så dyrt. Må ha vært fordi hun "what the fuck" sangeren var der å opptrådte. Litt nattmat på McDonalds før Ina, Lan og jeg ble fraktet trygt hjem av en venn. Hadde det kjempe gøy til tross for at utestedet ikke var så bra og at gjengen ble splittet. // Hva gjorde du i går?

My Crazy Last NightDro på øyafestivalen i 18 tiden, drakk litt øl, spiste en burger, kjøpte meg støvler (ble veldig skuffet siden jeg trodde det sto øya på de pga utstillingsmodellene, noe det ikke gjorde), dro på jobb for å hente tingene mine, tok turen bort til Ina også videre ut på Tempest. Drakk ikke så altfor mye, men plutselig så smalt det og nå har jeg tidenes hangover. Venter bare på at klokken skal bli 14, så jeg kan bestille meg pizza. Har jo ingen mat i huset, typisk meg. Må forresten beklage for dårlig blogging igår, men jeg hadde rett og slett ikke tid og energi. // Hva gjorde du i går?

PHOTOS: BestfriendsBle ikke tatt noen bilder fra hagefesten i går, men jeg og min kjære Lan tok noen bilder av oss selv før alt begynte. Jeg hadde det i alle fall veldig koselig igår, selvom det kanskje ble litt for mye innabords. Så flink som jeg er sovnet jeg bare av ett sted mellom 00 og 01. Flink, ja jeg vet. Festen fortsatte vel litt lengre før noen sovna på verandaen min og i sofaen. Fikk sett mange jeg ikke har møtt på en god stund, og det var kjempe fint å se de igjen. Nå må jeg sminke meg, fikse håret og sove litt før turen går til øyafestivalen og enda en hagefest. //Hva gjorde du igår?

Photos: Last NightHerlighet for en natt. Drikkeleker. Potetgull. Drinker. Øl. Kos. Hyggelige mennesker. Uteliv. Oppskriften på en vellykket kveld. Møtte på en del kjent folk på byen også, så det gjorde kvelden enda bedre. Nach var det også helt til 8 i dag morges. Litt trøtt kan man vel si. Men formen er faktisk kjempe fin, og nå skal jeg vel straks finne meg noen brødsmuler å spise. Eller rett og slett bestille pizza, ikke det at jeg egentlig har råd til det i og med at jeg må spare til tyrkia. Woop, 7 dager igjen! // Hva gjorde du i går kveld?

Photos: Movie PremiereHerlighet, gårsdagen var virkelig noe for seg selv. Jeg var i allefall 1 av 100 som fikk en gratis mardou&dean singlet når vi gikk inn i kinosalen. De delte også ut goodiebags til noen i salen ved å trekke kinosetenummer ut av en bolle, men jeg var ikke sååå heldig. Når lysene slukket, og filmen ikke startet tenkte jeg med en gang at det var en teknisk feil. Og plutselig lyste noen med lommelykter inni salen og jeg fikk øye på to politimenn, noe som bare kunne betyr en ting. Stripping. Haha. Det var litt av et show vi fikk på scenen foran skjermen. Selve filmen likte jeg utrolig godt, men det sier seg selv når Channing Tatum er med i den samt stripping, uteliv, kjærlighet og drama! Magic Mike har premiere fredag 20/07, for de som ikke visste det. Tusen takk til Norsk Filmdistribusjon som gjorde kvelden i går mulig! // Hva gjorde du i går kveld?

Photos: Yesterdays EventVar en av de 25 heldige som fikk være med på et arrangement satt sammen av Blogg.no, Norsk Filmdistribusjon og JSM Event. Fikk to billetter til førpremieren av kinofilmen What To Expect, og dra på førpremiere fest med en rekke andre. Det var kjempe koselig! Vi fikk rosa boblende ved ankomst på stratos, og det ble servert cupcakes og pizza. Når klokken nærmet seg 23 beveget vi oss ut døren med goodiebags og tok turen på mc'rn å fikk litt mat i magen! Åh noen ganger er livet herlig dere! // Hva gjorde du igår?

Photos: Last NightJeg skulle egentlig bare ha en rolig kveld, men så endte jeg opp med å spurte opp for å rekke ølsalget fem på seks. Også kom min kjære Bodø-jente til meg og vi hadde et lite vors for oss selv før vi dro til Stovner på vors der. Så til Mango for å riste løs! Åh, jeg hadde det kjempe gøy igår. Og nå gleder jeg meg mye mer til jeg skal til Spania, nettopp med denne skjønne jenta om 84 dager. Er glad for at jeg har så mange herlige personer i livet mitt! // Hva gjorde du igår?

Photos: Hawaii Theme♥ Tok jo 180 bilder da jeg var på Hawaii festen, og siden jeg liker å dele bildene mine her på bloggen så har det blitt en del Hawaii-relatert her. Men dere overlever vel det! Grunnen til at det ikke er noen bilder av ansiktene til mennesker er fordi jeg ikke kjente noen av folkene (utenom 4 stk). Men så er jeg veldig glad i å ta bilder av detaljer, så da går det opp i opp. // Hva synes du om bildene? 

Photos: Yesterdays Event Jeg er faktisk overrasket over at hulaskjørtet mitt fortsatt er brukbart, etter å ha tråkket på det i noen timer hver gang jeg reiste meg opp. Men gårsdagen ble veldig vellykket. Masse god mat, kaker, leker, drinker og godis. Jeg bestemte meg tidlig at jeg skulle være fotograf for kvelden, og på den måten fikk også bursdagsbarnet slappet av å ikke tenke på å få alt med på bilder. Tok godt over 180 bilder, så det ble en del kan man si. Nå er jeg super sliten, og kanskje litt vondere i tanna enn normalt. Men pyttsann, litt iskrem fikser det! //Vært på Hawaii-fest før? 

Photos: Barbeque Grill. Mat. Alkohol. Kos. Jobbmennesker. Musikk. Smil. Glede.Endte opp på Grünerløkka på Memphis etter grillinga. Vellykket kveld, om man ser bort i fra at jeg ikke hadde strøm på telefon og alle forsvant fra hverandre. Men jeg kom meg da hjem. // Hadde du en fin lørdag?

Toro Blog Event Vi fikk servert en lett salat med oliven, pinjekjerner, fetaost og brød ved siden av. Siden jeg ikke er så glad i salat, så spiste jeg brødet, men alle andre på mitt bord hadde spist opp alt gitt. Til hovedrett fikk vi servert det vi skulle prøvesmake, nemlig toro sin lavkarbo ferdigmiddag! Vi fikk valget mellom Provence kylling og Spansk Chorizo. Valget mitt gikk på kylling. Synes den smakte ganske bra, selv om jeg er ganske kresen på grønnsaker. Men så er jo Toro veldig nært mitt hjerte fra før, så det er ikke rart det falt i smak. Til dessert fikk vi naturell yoghurt toppet med friske bær. Så veldig fint ut, men jeg er ingen naturell person. 

Thomas Moen holdt foredrag for oss om blogg, og gav oss noen tips å råd. Nå gir han snart ut en bok om blogg også. Tror nok jeg blir til å kjøpe den! Det var noen kjente bloggfjes/paradisefjes på eventet. Og siden jeg har lovt meg selv å ta bilde med de som er i rampelyset (siden jeg egentlig er en sjenert pingle) så måtte jeg jo spørre om lov til å ta bilde med Andreas fra Paradise. Kunne tenkt meg bilde med Camilla også, men jeg nøyde meg med å ta bilde av det supre paret! Alt i alt var det en herlig kveld fylt med god mat og latter. Ble mest prat med Josip, Silje og Nora Alba. // Hva gjorde du i går?

Last Night

♥ Etter jobb i går dro jeg og bestevenninnen min Lan på en liten date på Big Horn. Super koselig! Vi sees ganske sjeldent, men når vi først er sammen så har jeg det kjempe koselig. Glemte helt å ta bilde av maten, men alle har vel sett en biff før. Så late som vi er tok vi en taxi hjem til henne, godt var det i og med at beinet mitt ikke er blitt bedre. Klarte forresten å tryne bak kassa på jobb bærendes på fire bollebrett og slo hodet i håndtaket på skuffen og fikk bollebrett i bakhuet. Ikke kjekt, hele håndtaket ble bøyd og kul i hodet har jeg også. En smule hjernerystelse kanskje. Nåja, kan vel ikke skade å miste noen hjerneceller. Utover kvelden så vi på tv og spilte mujaffas bmw. Vi er så søte atte! // Hva gjorde du i går kveld? 

Photos: Girls Night♥ På lørdag var Helene og jeg hos Annika på vors og festligheter. Ble spilt en del gamle sanger, noe som alltid er en hit. Hvem liker vel ikke å synge med til Backstreet Boys eller Spice Girls? Hadde det i alle fall kjempe gøy på både vors og ute på byen. Var stappfult på begge stedene vi gikk inn på, men liv det var det! Har hatt en fantastisk helg i Kristiansand, og gleder meg masse til å dra tilbake igjen i nærmeste fremtid. Vil også beklage for at jeg ikke blogget noe i går, men blogg var veldig ustabilt igår derfor tok jeg meg litt fri. Satt jo på tog i fem timer også, men de timene ble brukt på å sikle i vinduskarmen.. // Hva gjorde du på lørdagen? 

Drizzy Drake


♥ I kveld braker det løs i Oslo Spektrum med selveste Drake. Blir nok en artig opplevelse det, kan jeg tenke meg. Får håpe jeg klarer å få meg litt søvn før Josip og Waithira kommer innom før vi drar avgårde. Ellers kommer jeg til å være utslitt før han kommer seg på scenen og det er jo ikke så gøy. Jeg må også beklage at jeg har vært så dårlig på blogg og kommentar fronten i helgen. Har hatt huset fult av folk og nok med å gjøre. Prøvd så godt jeg kan i allefall! Håper alle har hatt en fabelaktig helg, for det hadde i alle fall jeg. Klar for en ny uke? 

Photos: A Wild Yesterday
♥ Kvelden i går var absolutt herlig. Selv om leiligheten min ikke ser ut nå, det er glasskår, drikke og papir spredd rundt overalt. Det lukter heller ikke kjempe godt her inne. Og jeg klarte å forstue foten min igår. Fikk heldigvis hjelp av en vakt på mitt faste utested, og han bandasjerte foten min. Men ellers var det kjempe gøy. Grugleder meg litt til jeg skal på konserten til drake imorgen, for det kommer til å bli et helvette med denna foten. Vet ikke om det er lov til å ha med krykker inn en gang. Hmm, får vel bare satse på at det er lov. Har jo tross alt betalt for billett. Nå går søndagen til å slappe av uten tv og internett vel og merke siden noen ledninger har detti ut og jeg får de ikke inn igjen. Flink. Sulten er jeg også. Hadde du en fin lørdagskveld? 

JELLYMANIA
Gårdagen var helt herlig, til tross for at Sabine og jeg startet alt med typ 14 jellyshots. Smart? Nei egentlig ikke. Men så er ikke vi de skarpeste knivene i skuffen heller. Men vi er søte da! Det skal vi virkelig ha. Plutselig var leiligheten fylt med noen herlige mennesker. Sabine er super fan av Chris Brown, og han ene på vorset imponerte henne ved å ta en Chris dougie. Vi lagde noen videoer, som jeg vurderer å legge ut. Vil dere se videoen vi lagde?

PARTIES IN 2011 #2
NOVEMBER. Møtte Sabine igjen etter så lang tid, og jeg tror jaggu vi fant ut at vi er ganske så like. Kom hjem den kvelden med en diger kul og blåmerke på ryggen. Så gøy hadde vi det faktisk! Hadde det super koselig med alle vennene mine på vorset og ute på byen.


DESEMBER. Julebord med jobben. Spilte inn sang, musikkvideo og spiste på big horn. Var noe av det morsomste vi har gjort på et julebord. Herlighet. 


Ble et lite vors med Josip, Marius og Ingeborg før vi tok turen på det faste utestedet. Var kjempe koselig selv om vi måtte sende hjem en person i taxi. Hihi, glad i deg for det kjære!Avsluttet året med et herlig vors med super morsomme folk, og en ikke så vellykket bytur. Men alt i alt var nyttårsaften ganske koselig!

Var du på noen bursdager, julebord/ball eller på fest i november - desember?

OH WHAT A NIGHT

Hadde jo hjemmefest i går, og det var faktisk veldig gøy. Skjønner ikke hvorfor jeg hele tiden drar ut på byen, savner sånne hjemmefester jeg. Det er jo så koselig. Og det beste med alt er at man etterhvert kan ta på seg pysjbuksa å vandre rundt. (noe jeg gjorde igår) Ble en del singstar og jellyshots, men formen i dag er super! Grandiosa til nattmat og herlige mennesker på besøk og overnatting. Har forresten to sangvideoer, vil dere se dem?

PARTIES IN 2011 #1

FEIRET 21 ÅRS DAGEN MIN I MARS. Hadde besøk av mange herlige personer, og jeg ble sunget bursdagssang til på banen nedover mot byen. 


SILJE'S BURSDAG I SEPTEMBER. Den dagen jeg klarte å overtale så mange som mulig til å lage apefjes på bilder med meg. Og jeg ble stalket av en random dude helt til byen.


HALLOWEEN VORS I OKTOBER. Masse jellyshots, hyggelige mennesker og drikkeleker.

Var du i noen bursdager eller på fest i løpet av mars - oktober?

MY NEW YEARS EVE
Nyttårsaften min besto av middag og drinker med Helene og Josip. Før det kom fire random, men koselige gutter på besøk. Litt drikkeleker, søling av drikkevarer overalt og bare kos. Helt til vi kom til byen ved halv tolv tiden. Der sto vi i en lang kø, og når klokken slo tolv så sier personer at "gjestelisten er nå over". Jammen så flott da! Der sto vi ute i snøen og frøys. Så vi ventet litt med å gå ut i køen. Men når det er førti personer som dytter og hoier, så er det ikke vits engang. Endte med at vi gikk derfra, og vandret rundt i byen. Mc'rn var stengt, Burger King var stengt, så det ble noen stygge kyllinglår fra Deli på meg. Kom hjem, våknet opp med en random(Helene kjenner han) fyr på sofaen som hadde sølt utover hele gulvet med sneipskålen. Flott. Men eller var det sånn som jeg forventet nyttårsaften skal være. Oppskrytt rett og slett. Neste år blir det nyttårsfest hjemme hos meg eller noen andre gitt. Hadde du en fin nyttårsaften?

LAST NIGHTEtter kinoen i går møtte jeg Josip å Marius i byen og vi tok turen hjem til meg. Ble litt vodkabull og endte opp på mango. Hadde det kjempe gøy og koselig i går, selv om jeg i dag sitter igjen med litt fylleangst. Kjøpte meg visstnok Mc Donalds mat igår, men den posen med mat hadde jeg bare lagt fra meg på gulvet hjemme. Så det ble kald burger til frokost. Men nå venter sengen min på meg, og jeg skal sove litt til. Har du lagt noen planer for denne søndagen?

LAST NIGHT

Gårsdagens julebord var absolutt fantastisk! Jeg og Siri sang inn en sang helt alene uten alle de andre, og vet du hva? Vi kommer til å bli en youtube sensation. Eller det var det vi trodde i allefall.. Jeg har fortsatt litt troen på det. (en dag Siri, en dag) Vi sang summer of 69, og spilte inn en musikkvideo til sangen også. Gleder meg til vi får se den. Tok turen til Big Horn å spiste der og drakk øl. Utrolig koselig kveld. Er så fornøyd her jeg ligger. Hadde det kjempe gøy, til tross for at jeg er litt fyllesjuk nå. Ikke så mye som jeg pleier, men litt. Kanskje hvis jeg spør Siri pent, så får jeg lov å legge ut sangen vi spilte inn ut på bloggen. Vil dere høre oss synge? Har du spilt inn en sang før? 

MIN SØNDAG
Skal tilbringe søndagen slik jeg gjorde hos mamma i går. Jeg skal nemlig spille. Jeg er fyllesjuk og brukte altfor mye penger i går på byen. Og halvparten havnet på gulvet når vi danset, bortkastet! Skal lære meg å sette meg ned når jeg drikker neste gang. Dyrebar alkohol skal jeg si deg! Sånn ellers i dag skal jeg bare slappe av. Kjøpte meg noen ting i går når jeg var med mamma på shopping i byen, så skal vise det litt senere i dag. Nå må jeg få i meg litt mat. Heldigvis kjøpte jeg meg litt mat igår på butikken. Skulle egentlig ikke ut i det hele tatt i går, men i løpet av jente kvelden så ble det en spontan drink som førte til en natt på byen! Hva har du spist til frokost? Og hva gjorde du i går?

PHOTOS: LAST NIGHT


WE'RE ALIVEEE
Øynene er åpne, vann og solo er inntatt. Snart skal vi lage Sara's spesial toast. Gårsdagen var fylt med herlige mennesker! Kan ikke tro at jeg av alle ting glemte å kjøpe tomatsuppe i går. Herlighet. Men vi får vel nøye oss med toast. Fikk forresten hjelp av naboen til å sette opp musefeller i går! Den smekka seg over tommelen hans tre ganger typ. AU. Som trøst fikk han bli med på vorset, og det var super koselig. Jeg klarte å dette bakover pga folkemengden i går på utestedet, og nå har jeg den største kulen på korsryggen. Jeg klarer det meste! Bilder fra i går kommer senere i dag. Hatt en fin helg så langt?

PHOTOS: HALLOWEENHadde en fantastisk kveld/natt takket være flotte venner. De fleste bildene vi tok ble skurrete, vet ikke hvorfor. Men sånn kan det gå. Hva synes du om bildene? Hva skal du i dag?

JELLYSHOTSDette trenger du;
Kjele, vann, sprit, gelè, visp, dl-mål, shotteglass, skje og ett brett.

Mål opp 3 1/2 dl med vann, og 1 1/2 dl med sprit. La vannet koke, ta kjelen av platen og rør ut pulveret i ca 2 min til alt er oppløst. Vent til gelèen har blitt litt kaldere før du rører inn spriten. (ellers fordamper all spriten) Bruk en vanlig spiseskje å fyll opp de søte shotteglassene.Sitrongelè - ferdig på ca 4-6 timer. Anbefaler å bruke en gelè som bruker noen timer på å bli ferdig.

Mål opp 4 dl med vann, og 1 dl med sprit. La vannet koke, ta kjelen av platen og rør ut pulveret i ca 2 min til alt er oppløst. Vent til gelèen har blitt litt kaldere før du rører inn spriten. (ellers fordamper all spriten) Men med denne må du være kjapp ellers stivner den i kjelen. Få alt i shotteglassene så raskt som mulig. Markjordbærgelè - ferdig på 45 minutter. Anbefaler ikke å bruke denne gelèen til å lage jellyshots..

Har du lagd jellyshots før? Lenge siden du spiste vanlig gelè?

WHAT A NIGHTDet var vel egentlig planlagt å dra ut på byen etterhvert, men det var så himla koselig på vorset. Så det ble til en hjemmefest. Hele spritflaska mi ble borte. Ipod'n min glemte jeg igjen. Formen i dag er ræva. Stemmen min er halvveis borte. Det ene øyet mitt gråter. Men jeg får bare skylde meg selv. Det værste er at jeg ikke har noe cola eller kjeks. Det hjelper jo mot kvalmen visstnok. Var jo dårlig før jeg dro ut i går også, men ble bedre utover kvelden. Sånn kan det gå. Nå skal jeg lage meg litt frokost! Noen tips til hvordan man får vekk kvalme?

Ikke glem konkurransen min HER, hvor du kan vinne en goodiebag.

STALKERBOYJo, jeg fikk meg en ny venn i natt. Han stalket oss visstnok. I følge Maria, så ble han med på toget til sentrum bare fordi vi skulle dit. Haha, desperat much? Husker at jeg tok bilde med han. Men husker faktisk ikke at han fulgte etter oss så langt. Det er vel ganske koselig på en måte at noen velger å bruke tiden sin på sånt også. Og på en annen side litt synd. Nei, nå skal jeg bestille meg noe mat og håpe på at denne fortreffelige kvalmen forlater kroppen min. Har du hatt en stalker før? / Hva skal du ha til middag?
 

SVAKE MINNER FRA GÅRSDAGEN


Jeg lærte ganske mye igår når jeg drakk. Jeg klarer faktisk å spy om jeg stikker fingern i halsen. Ok, ikke spy men jeg gulpa ut litt av inntaket mitt, som sannsynelig hjalp på at jeg ikke befant meg i en grøft i dag morges. Tre jellyshots er tre for mye. Viftekanter på kjøkkener er farlig, det sier bakhodet og kulen min der. Det er ikke lurt å ta med mastercard. Skulle ta ut 300 kr og klarte å ta ut 3000. Ikke mitt smarteste trekk! Men brukte ikke opp alt da gitt. Flinke meg. De selger ikke happy meal om natta, men leke fikk jeg kjøpt for det. En liten blå smurf! På slutten av kvelden så jeg ut som en blå smurf sjæl pga kulden. Og det er absolutt ikke smart å hoppe ned fra høye kanter med høyhælte sko. Det ender i å hinke resten av kvelden. Men minnerik kveld, det var det så absolutt. Hva gjorde du i går kveld?

CRAZY NIGHTPlanen min for igår var egentlig å ta det rolig. Lagde jo lunsj til kjære Lan, og etter det sov jeg en stund.. Og klokken 21 fikk jeg en melding om at jeg måtte være med ut å drikke! Første jeg tenkte var: neeeii, ork.. Da må jeg jo finne ut hva jeg skal ha på meg, sminke meg osv. Men det ble nå til at hun tvang meg ut og drikking ble det! 

Jeg tok på en tarantella også! Herlighet, hvor ekkelt! Skulle egentlig holde den, men da tror jeg at jeg ville trengt mer innabords før jeg hadde turt det. Men det ble litt kortspill og dansing på høyt nivå. Vi var også ute en times tid i byen, husker ikke hva utestedet het.. Men varmt der inne var det! Nesten så man skulle tro det var 35+ der nedi kjellern. 

Det ble nach til alle begynte å bevege seg hjemover i 5-6 tiden. Jeg var hjemme halv 7 i dag morges! Det var så utrolig koselig å være med de menneskene der. Liker virkelig å bli kjent med nye mennesker. Og det var utrolig kos å kunne være alene med bestevenninnen min igjen!  Har desverre ingen bilder fra igår natt, ble tatt endel bilder men de er på kameraet til en annen.

/ arkiv bilde

 Hva står på planen din i dag?

 

PICTURES FROM HELLJa, verden gikk ikke under på lørdag som alle skulle ha det til. Har ikke verden gått under for lengst egentlig? Nå ja, her er noen bilder fra lørdagen.

SVAKE MINNER FRA GÅRSDAGEN

Jeg våknet opp med en panini på nattbordet, kjolen min halvspist av rottene (merkelig nok lå kjolen oppå rotteburet), svake minner av å måtte stoppe bilen midt på E6 fordi jeg måtte spy, husker ikke om jeg sa ha det til venna mine før jeg marsjerte ut av Fugatzi. Tror nok jeg var veldig sjarmerende i går! Ser på mobilen min og der finner jeg en melding hvor det står: " Vendor Norte atkoow L morke win. Zdkr at jef skills apt " Fikk tilbake " Den ska du få oversett imårra ;) ".. Men jeg vet ikke hva jeg skulle skrive jeg.. Iphone er virkelig ikke brukervennlig når man har fått litt for mye alkohol i kroppen. Orker ikke konsentrere meg når jeg skriver melding og da blir det sånn. 

Men det tyder på at jeg har hatt en fin natt da i alle fall! 

OH, WHAT A NIGHT

Begynte å drikke klokken tre, herreguuud! Skulle jeg aldri gjort. Det var kjempe koselig på vors, og vi hadde noen drikkeleker på gang. Jeg har aldri, var en av dem. Man finner ut mye rart om en person med den leken! Limousinen kom å hentet oss rundt seks tiden. Og derfra ble det mange komplikasjoner. For det første virket ikke musikken, heller ikke lysene. Så det endte med null lys, og sjåføren måtte kjøre og holde fingeren på en knapp under hele turen. Sikker i trafikken? Nei, ikke så mye. Men når man har betalt for limousin og ingenting funker får han jaggu meg ha armen oppe å ha igang musikken!

Vi kom frem og var ved garderoben da de sa "nei, det her er ikke garderoben dere. VIP må gå rundt hele bygget til garderoben der". Og da vi kom frem dit, tror du ikke de sa vi måtte betale 50 kr for garderobe?! Og han andre sa at det innikk i VIP billettene. Herregud for et rot! Men vi fikk til slutt gratis garderobe, og kom oss i køen. To av jentene ble stående utenfor siden de hadde glemt legitimasjon. Oh, what a night! Men etter det gikk det supert! Var mye liv der inne, og lange køer! Vi sto 1 time i kø for å få oss en øl. Og det er litt i det drøyeste laget.. Jeg møtte på noen kjentfolk også. Og det var superkoselig! Endte med at vi ble hentet ved midnatt siden vi var utslitte etter å ha holdt på så lenge i forveien. Skulle jo dratt dit i ni tiden! Hadde vi holdt ut hele kvelden. Men nåja, det var gøy så lenge det varte!

Var du på sensation?

JEG LÆRER ALDRI..Her sitter jeg da.. Sliten som bare det! Har fortsatt ikke tatt av meg sminken, siden jeg kom hjem for 1 times tid siden. Jeg klarte ikke å komme meg hjem, fordi jeg spøy! Gud hvor ekkelt det er. Det er noe av det værste jeg vet! Så jeg falt om i søvn ganske så fort. Værste er jo at jeg ikke drakk så mange øl, kanskje 10? Men kan vel ha noe med hastigheten jeg drakk i som fikk magen til å velte seg! Drikkeleker er veldig gøy, men farlig til tider. Det var hvertfall kjempe gøy i går! Og jeg storkoste meg så lenge det varte. Jeg får vel ta av meg sminken snart, sove en time og ta meg en tur i dusjen. Skal nemlig på familiemiddag ved fem tiden!

FEST I KVELD

Føler ikke for noe vors å byen i kveld egentlig. Merkelig nok har jeg bare lyst til å ligge i sengen, høre på rolig musikk og sove resten av kvelden. Men jeg vet at lysten på alkohol kommer med en gang jeg tar en slurk av øl'n og tenker på alt det morsomme som skal skje! Er noe rart i det.. Og som regel hvis jeg ikke er i partyhumør fra før av så blir kvelden fantastisk! Og hvis jeg er i partyhumør så pleier det alltid å skje noe galt. Hmm, pussig..

Blir nok ett lite innlegg med antrekk og sminke/hår senere i kveld. Nå skal mormor og morfar ta turen innom for å henge opp en hylle i gangen min! Kanskje jeg skulle lagt ut flere bilder av leiligheten nå som den ser mer ferdig ut!

DAGEN I GÅR

Var på skjorteparty i går hos en venn av meg, og jeg må si at det å ha skjorte tema ikke var så fint for meg. For jeg eier nemlig ingen skjorter som man kan bruke å føle seg fin i. Eneste jeg fant var to gamle, krøllete, ekle, gule servitør skjorter og en skjorte fra jeg hadde pimp & hoe party i 2008. Så jeg gikk for den fra 2008, men jeg følte meg absolutt ikke fin i det i det hele tatt. Liker ikke skjorter. Og gjett hva... Jeg drakk øl som gikk ut Mai 2009!! Jeg syntes det smakte litt muggent.. Uff, håper virkelig ikke magen blir kjempe dårlig nå i dag. Men ellers gikk det veldig fint, og det var koselig å se de jeg visste hvem var igjen!

HAPPY BIRTHDAY TO MEJeg feiret min kveld sammen med en fabelaktig gjeng! Herregud å morsomt jeg hadde det. Bussruta gikk i ett, og alkoholen gikk til hjernen. Tyrker meg her og tyrker meg der. Ikke at jeg drakk det, da hadde nok alt kommet opp igjen! Jeg fikk noen gaver også! Så jeg er kjempe fornøyd. Tenkte å legge ut bildene av det jeg fikk seinere, siden jeg har familieselskap nå snart.Har alltid noen i familien på besøk på selve bursdagen min. Og jeg gleder meg ikke! Dagen derpå er aldri god, men jeg får kose meg alikevel. Nå skal vel jeg og kusinen min bake cupcake brownies snart!

WALLMANS SALONGERJeg trodde egentlig det skulle være ett sted der 60+ gikk for middag og show med gamle sanger osv.. Men jeg likte det! Unge, flotte personer med god sangstemme og nye sanger. Det var utrolig morsomt å være der. Selvom maten kunne vært litt bedre, jeg er veldig sær når det kommer til mat. Men tomatsuppen og kyllingen var god da! Noen av kollegaene mine var vel litt gode i formen, kanskje litt for mye.. Men de var veldig morsomme for det da! Og jeg hadde det kjempe gøy, og skulle ønske jeg fikk gått ut på byen med dem etter det var ferdig på Wallmans. Men jobben kalte på meg 9 på morgen, så det var ikke aktuelt for meg. Det ble bare tre øl. En vellykket lørdags kveld ! Ingen hadde med kamera, så jeg tok bare tre bilder med mobilen der inne. Hadde lite strøm, så det ble ikke fler.

Hva gjorde du på lørdagen?

MY WEEKEND


 

 

 

Etter jobb på fredag dro jeg på Linderud å handlet litt engangs bestikk og kopper. Jeg kjøpte også litt småtteri til leiligheten. I 18 tiden kom Nhut, Ivar, Sia og Bardhi ruslende mot leiligheten. Jeg låste opp døren for dem å ba dem føle seg hjemme. Selv om jeg ikke har sofa, bord, tv, lys osv. Eller det var en løgn.. Jeg har faktisk lys inne på badet og en stor arbeidslampe i stua. Så dro jeg avgårde med besteforeldra mine til byen for å plukke opp Madeleine,  lillesøstera mi. Da vi kom til leiligheten igjen var de i full gang med å drikke, de alkisene!

Så i løpet av den helgen her har jeg hatt det super koselig!  Vært så mye tull og moro!  Og ikke minst herlig å se lillesøster igjen og gutta fra Arendal! Vi har drukket, snekret møbler, spilt, vært i byen midt på natta for kebab, plaget naboen med musikk dagen og natten lang. Vi har ikke lagt oss før 7-8 på morgen hele helgen.. Så jeg er ganske utslitt.. Men er litt redd for å sove. Er jo tross alt min første natt alene i leiligheten.

HVA HAR DU GJORT I HELGEN?

LØRDAG 29.01.11

Jeg dro til Lan i 19.00 tiden, og vi ordnet håret og begynt å drikke smått. Hadde ikke vært med Lan siden August, så det var på tide å få en liten dose av henne igjen. Etterhvert kom det fler, og jeg hadde det super koselig! Vi tok turen til Fugatzi, men der ble dørene stengt fordi det var for fult der. Hmm, er det virkelig meningen at man skal være på plass på utesteden 23.00 sharp, for å komme inn? Vi prøvde oss på Stravinsky, men der var det fult også. Typisk!Endte med at vi havnet på Andy's Pub av alle steder fordi det var i nærheten.. Var vel ikke akkurat sånn jeg så for meg lørdagskvelden. Men var jo med de supre, så da ble kvelden ganske vellykket uansett.( Jeg faster alltid før jeg drikker pga sykdommen.. Er ikke så bra for magen, men det er nå sånn jeg kommer meg gjennom kvelden. )

hits