SARA ALEXANDRA


SaraAlexandra, 22 år, Oslo. Lever livet slik alle andre gjør. Her vil du kunne lese & se litt av hvert. Meninger, tanker, antrekk, irritasjoner, anbefaling osv. Jeg legger ikke skjul på hvem jeg er. Lever med en kronisk sykdom kalt Morbus Crohn.

Forside // Kontakt // Om Meg
Facebook // Twitter // Bloglovin


SISTE INNLEGG


HELGENS BLOGGKATEGORIER


12 MÅNEDER


LINKER


ANNONSER


Morsomme gaver og gavetips på CoolStuff.no
Looking Back Når jeg ser tilbake i arkivet mitt blir jeg litt paff over meg selv. Februar 2011 - Juli 2011 består av crappy iphone og web camera bilder. Og ikke skjønner jeg hvorfor egentlig. Jeg hadde jo et vanlig digitalkamera, så jeg kunne helt fint brukt det. Hendte jo jeg slang inn et par bilder tatt med vanlig kamera, men det var sjeldent. Fy på meg. Har lenge tenkt på om jeg skulle ha slettet de månedene fra bloggen, men så er det jo artig å se tilbake på også. Men så var jeg så flink å kjøpte meg noe ordentlig noe i slutten av Juli og begynte å bli mer ivrig på alt med blogg og fotografering. Hadde jeg ikke kjøpt det kameraet hadde jeg nok ikke hatt de leserne jeg har, og heller ikke blitt flink til å ta bilder og ville fotografere hele tiden. Gode penger brukt den tiden! // Hender det du ser tilbake i arkivet på bloggen din? 

That Feeling... Når du nettopp har kommet deg inn i dusjen, såpet inn kroppen og tatt vann i håret så finner du ut at du er tom for shampoo. Ikke akkurat den beste følelsen. Ikke bare er det kaldt på badet men man må ta det man finner å gni inn i håret sitt. Er det ikke herlig? Jeg som bor alene har en tendens til å glemme å kjøpe inn viktige ting. Som f.eks melk til en saus, så nå blir det ikke middag i dag heller. Hurra for meg. Jeg er så flink atte. // Opplevd det samme før? Hvis ja, hva tok du i håret som erstatning? 

A Love Like That Hvem drømmer vel ikke om å finne kjærligheten? Noen ganger kan jeg sitte for meg selv å tenke på om jeg noen gang kommer til å få opplevd det. Altså, jeg har jo hatt kjærester å alt det der, men om det har vært kjærlighet det vet jeg jo ikke. Hadde det vært det, så hadde det jo ikke blitt slutt. Hadde det? Jeg drømmer meg litt bort i kjærestepar som chuck & blair og noah & allie. De har det jo så romantisk som det går ann å passer perfekt for hverandre. // Fler som er forever alone og drømmer seg litt bort? 

//bildene er fra weheartit - satt sammen av meg

Ice Cream Åh, jeg vet ikke hva det er med meg. Men jeg har alltid vært glad i is, og hvertfall i fløteis. Jeg kunne spise en hel bøtte med is på en dag når jeg var liten. De gangene mormor hadde kjøpt inn is og jeg var på besøk fikk fettern min alltid sjokk når det lå igjen en tom boks på benken. Skylder han en del is for å si det sånn. Det eneste som er dumt, er at jeg er laktoseintolerant (fikk vite det i år) og det betyr mindre is på meg. Men i det siste har jeg spist to bøtter med is. Flink ja! // Hvilken type is er din favoritt? 

You're NastyIkke akkurat de fineste bildene jeg har lagt ut på bloggen, og de fortjener heller ikke min signatur på seg. For noen uker siden på jobb satte det seg en rumener/sigøyner mellom matcontainern og pappeskene våres å tissa! Hvor frekt er ikke det? Om jeg husker riktig så har de driti ned ballbinger på skoler og lignende også. Greit de har det kjipt, er fattige (eller er de virkelig det?)... De kan tjene mer enn hva jeg gjør på en dag i arbeid, og de skatter heller ikke. De har sine daglige møter på mc'rn hver dag (fått det for meg) og tigger så det griner etter. Altså det er sikkert noen gode også som bare vil komme seg gjennom det daglige livet. Men det å sette seg ned å pisse utenfor en bensinstasjon når vi har et perfekt fungerende toalett inne som er GRATIS attpåtil. Hadde jeg vært den som så at ho satt der å skreva, så tror jeg faktisk jeg hadde vært modig nok til å tuppe henne i ræva å sagt "pell deg vekk". For så å løpe vekk selvfølgelig, jeg er jo ikke supermann heller.

Det har blitt så ille at vi må forgifte maten som ligger nedi matcontainerne våre, altså helle kaffegrut over alt og gjøre det skikkelig ekkelt så de ikke skal komme tilbake igjen. Utrolig nok spiser de visst det også. Jeg har ikke ord.. Jeg føler synd på de til en viss grad så stopper det, og jeg er en av de som ikke gir de penger der de sitter å tigger. Skal jeg gi penger til noen blir det en =Oslo selger hvor jeg vet 25 kr går til selger og 25 kr til =Oslo!

 Håper ikke dette setter meg i dårlig lys hos dere kjære lesere, men jeg måtte få det ut.  // Hva synes du om tiggende rumenere/sigøynere? 

Vil Ikke Være En Rosablogger Føler jeg er i ferd med å bli en rosablogger, eller kanskje jeg har blitt det allerede? Eller det spørs vel kanskje hva man legger i ordet rosablogger også, men ja dere skjønner hva jeg vil frem til når dere leser videre. Når jeg ser gjennom innleggene mine finner jeg bare innkjøp, bilder av meg selv og tull. Lurer på hvor det ble av den SaraAlexandra som skrev om sine meninger hele tiden. Alt fra barneoppdragelse til tv show. Savner den tiden hvor jeg skrev om alt jeg virkelig ville, uavhengig hva leserne syntes. Den gang hadde jeg vel 20 søte lesere, og nå som det er godt over 400 blir jeg mer å mer nervøs for hva jeg faktisk kan skrive om. Jeg vil jo alltids tenke over hvor unge noen av dere som leser bloggen min er, men attpåtil er det jo min blogg. Så ikke bli skremt kjære lesere om det kommer noen tankevekkende innlegg i blandt. // Tenker du over hva du skriver på din blogg? 

My Favorite Quote"Just because her eyes doesn't tear, doesn't mean her heart doesn't cry.. And just because she comes off strong, doesn't mean there's nothing wrong.."

 Tror dette er det første quote innlegget jeg har her på bloggen, men en gang må jo bli den første. Og kanskje den siste, men denne quoten er en av mine favoritter. // Hva synes du om den? Har du noen favoritt? 

Photograph Your Memories Åh, det er så mye jeg savner! Jeg savner å dra ut med en haug av jentene mine. Uheldigvis er det alltid sånn at jeg jobber når de skal noe og omvendt. Jeg savner å reise weekend turer, selv om jeg nettopp var på en. Jeg vil på fler turer, skape fler minner, ta fler bilder. Jeg vil skru livet mitt tilbake to år, så kunne jeg vært meg selv 100% igjen. Det er mye jeg ikke viser av meg selv på bloggen føler jeg. Har jo allerede delt en hendelse og det er nettopp derfor jeg ville skrudd tilbake tiden. Men samtidig har jeg fått mye ut av de siste to årene. Jeg har kommet nærmere bestevenninnen min og blitt kjent med tomatsuppe jenta mi. Ups & downs, er vel slik det er for alle. // Hender det du ser på gamle bilder og mimrer? 

Mamma du e teit! "Så på videobloggen din med fletta. Guuud så kleint he he"  - nattamelding fra mamma. Det er en grunn til at det ikke er så mange videoblogger for å si det sånn. Neida, men det hadde vært godt å legge all skylda på noen. Sannheten er at det faktisk er kleint å sitte foran en skjerm eller et kamera å snakke med seg selv. Jeg skjønner ikke hvordan alle andre får det til. Jeg blir jo stressa av tanken på å skulle gjøre det igjen. Men det var egentlig ikke det jeg skulle skrive om. Vet ikke hvor jeg vil med dette innlegget i det hele tatt. Datt litt ut. Satt å så på babybilder av meg selv i går kveld. Ikke rart jeg kalte meg selv for bolla, men søt var jeg da. Om det ikke blir for galt å si. Så da er det vel bare å si tusen takk til mamma for at ho i alle år har vært der for meg. Jeg er nok en mamma's jente! Hadde vel egentlig ingen valg. Neida, joda. // Er du mammadalt eller pappadalt? 

Just Take It Out Hvem liker vel tannleger? Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke er en super stor fan av de. Sist jeg var hos tannlegen kjørte han bedøvelsessprøyta gjennom kinnet mitt. Godt? Ja, kjempe. Man kan vel si at jeg angrer på at jeg ville ha bedøvelse. Så jeg håper for guds skyld om jeg skal ha bedøvelse nå at tannlegen klarer å stikke riktig. Kjenner jeg blir svett av tanken på den fæle sprøyta. Jeg får tenke glade tanker, selvom det ikke er så enkelt når jeg vet at jeg må punge ut med en tusenlapp eller no. Det er ikke akkurat så gøy det heller. Men er man så dum å knekker tanna, må man vel betale for det også. Nei, nå får fortsette med å fikse meg så jeg rekker tannlegetimen! love my life..  // Hvordan er ditt forhold til tannleger? 

One Month - 4 AccidentsUlykke nummer 1: Natt til 15 April var jeg så heldig å forstuet foten min, eller jeg tror det var det jeg gjorde. Sannheten er at den fortsatt gjør vondt. Kroppen min klarer ikke gjøre det friskt igjen i guess. På tide å komme seg til legen for en liten sjekk.

Ulykke nummer 2: På jobb den 4 Mai klarte jeg å tryne i noen grønne kasser bærendes på fire bollebrett. Slo hodet i ett håndtak og fikk bollebrett i huet og på beina. Har fortsatt blåmerker på låret og leggen. Er helt sikker på at jeg fikk en mild hjernerystelse. 

Ulykke nummer 3: På jobb den 8 Mai klarte jeg å få softis over hele ansiktet, skjorta og i håret mitt. Veldig flink. Alltid drømt om å bade i softis, og det gikk i oppfyllelse!

Ulykke nummer 4: Jeg har klart å knekke hjørnet på tanna mi. Må ha skjedd i løpet av denne uken, men jeg merket det igår når jeg spiste en panini på jobb. Kjempe flink er jeg! 

 På under en måned har jeg klart å havne i fire ulykker. Skjønner ikke hvordan det går ann. Er jeg virkelig blitt en ulykkesfugl? Har jo hatt superflaks de andre månedene, og nå går alt bare nedover. Hva blir det neste? At jeg skal få vondt i en arm også. Burde egentlig bare låse meg inne og bli der. // Hatt noen ulykker/uflaks i det siste? 

Believe In Miracles♥ Noe som er veldig viktig her i livet, er familien. De er der alltid for deg. Uansett hvor mange venner du har, kan de alltids dolke deg i ryggen å gå videre med livet. Mens med familie så er det ditt eget blod, og det å tilbringe tid med familien er noe av det viktigste. Selv har jeg vært veldig dårlig på dette. Eller i allefall med en del av familien, nemlig pappa sin side. Hele den siden har vel vært litt dårlige på å ha kontakt med hverandre, men nå er ingen tid for å klandre. 
Min kjære bestefar døde i grunn torsdag 8 mars, men noe man ikke forstår er at han plutselig ble oppegående igjen. Ja, man kan virkelig tro på mirakler! Og bestefar er en sterk mann. Han fikk noen dager før han igjen på mandag nesten døde igjen. Og nå ligger han i en sykehusseng å kjemper for livet. Jeg har ikke sett han på over 12 år, og i denne tid må jeg få sett han før det virkelig er for sent. Jeg er veldig glad i han, selv om jeg ikke vet helt hvem han er pga dårlig kontakt. Det er slikt som får en til å tenke på hva man burde ha gjort.. Nå håper jeg bare alle gode ting er tre, og at han blir litt bedre igjen så jeg endelig kan se han igjen. Tror du på mirakler? 

Intervju: Fattige BarnPå Mandag ble jeg oppringt av Plan Norge, om jeg ville stille til intervju. Jeg må si jeg hadde tenkt til å si nei, for det er ikke helt min greie å jeg blir så lett nervøs. Men mamma gav meg ett spark i baken, og på tirsdag ringte journalisten meg å hørte om jeg ville bli intervjuet. Og samme dagen dukket hun opp og vi satt i solen utenfor jobben. Og jeg er jo like heldig på bilder som alltid. Heheh, uffda. Må si jeg ikke angrer ett sekund på at jeg stilte opp nå. I forbindelse med artistgallaen på lørdag, vil jeg gjerne oppfordre dere lesere til å melde dere inn som Plan Fadder! Jeg selv synes det er utrolig givende, og 500 kr i måneden til to landsbyer er ikke mye sånn som vi lever her i Norge. Var en ganske så fin bursdagsgave å havne i avis. Hihi. Er du fadder for ett barn? 

I MISS IT


Det er på slike dager som dette jeg virkelig savner utlandet. Der varmen eksisterer mesteparten av tiden. Hvor man kan ta så mange fine bilder. Når man kan gå i sommerklær, selv om natten nærmer seg. Jeg var helt sikker på at ansiktet mitt skulle dette av når jeg gikk til bussen i dag morges. -20 kuldegrader, det er litt vel kaldt. Det er nå man skal være glad for at man har ett varmt hjem å gå til. Men alikevel mener jeg at jeg var ment for å bo ett sted der solen viser seg hver dag. Jeg får vel bare legge meg i ett solarium å drømme om at jeg er i Tyrkia. Liker du deg best i kulden eller varmen?

NO WAY

For noen måneder siden når jeg skulle kjøpe meg yoghurt fant jeg ikke mitt kjære favoritt merke litago.. Husker jeg ble super lei meg. Og når mamma fortalte at de hadde byttet til Sprett ble jeg enda mer lei meg. Hvem vil vel se en stygg grønn frosk på yoghurt pakken sin? Jeg likte så godt litago-kua jeg. Den var gul og søt. Hva har en frosk og ett pinnsvin med yoghurt å gjøre.. En ku representerer hvertfall hva yoghurt er lagd av. Nå vil jo alle femåringer tro yoghurt kommer fra frosker og pinnsvin. Og det er ikke så greit. Noen ting er ikke like bra at man forandrer forpakninger på. Er vel ikke lenge før litagomelka blir erstattet med sprettmelk! Noen andre som savner litago-kua?

Tror faktisk jeg aldri har skrevet ett mer random innlegg før.. Men jo jeg er faktisk lei meg for at jeg aldri får se yoghurt-kua mi igjen. 

SO WIERD

Noen ganger topper jeg rarheten min. Jeg sitter å går gjennom alle bildene på bloggen etter jeg fikk mitt kjære Nikon speilrefleks. Jeg fikk det plutselig for meg for en uke siden at jeg ville ha alle bildene mine likt redigert. . Det vil nok ta en stund, men når jeg først har begynt vil jeg ikke bare gi opp heller. Noen ganger kan jeg skjønne at mamma sier jeg har en skrue løs. Jeg får vel fortsette med det, så flink som jeg er. Og hvis jeg skal komme med en confession, så består 70% av bildene av meg selv. Jeg kan ta typ 30 bilder, også er det bare ett jeg er fornøyd med. Håper virkelig ikke jeg er den eneste som er slik? Redigerer du bildene dine?

Bare så det er sagt; det eneste jeg redigerer ved bildene mine er lyset sånn at bildene får en rosatone i seg. Og signaturen selvfølgelig.

THIS IS SO CUTE


Jeg har aldri vært noen lesehest, det skal jeg ærlig innrømme. Jeg skulle ønske jeg klarte å lese bøker, men det har jeg faktisk ikke tålmodighet til. Jeg synes det er altfor kjedelig. Jeg har lest ut en bok i hele mitt liv, og det er den første boken i Twilight-serien. Det er litt synd egentlig, for det høres så koselig ut å kunne lese en god bok med en kopp kakao i hånden. Men disse bøkene var jo så fine å se på at jeg bare måtte kjøpe dem. Leser du bøker?

PRANK CALLEDNevnte jo at jeg og kollegaen min her om dagen ble tulleringt. Vel, det var tre samtaler fra samme person. Første samtalen gikk ut på at han lurte på hvor han skulle reparere eller se på problemet. Og vi visste jo ingenting om dette. Han ville også ha to bacon pølser fordi han var sulten nedi tanken. Vi fikk navn og nummer fordi vi skulle ringe opp sjefen for å høre om han kjente personen i det hele tatt. 

Samtale nummer to, kan du jo høre på: 

Og etter denne samtalen ble vi ringt opp igjen og han beklaget for at han skremte oss og spurte om tillatelse til å sende det på radio, noe jeg sa nei  til for da måtte jeg eventuelt spurt sjefen min. Så jeg spurte om han hadde ett nummer jeg kunne nå han på. Da spurte han om jeg hadde penn og papir. Ja selvfølgelig svarte jeg. "Da kan du skrive ned, 911. Ja det var det." Så ble det stille i andre enden.


En nokså dum tulletelefon fordi en person får ikke plass nedi bensintanken våres, og hvem i helsikke ber om å få tilsendt baconpølser på jobb? Eneste morsomme var at vi fikk noe å bedrive tiden med på jobb. Har du blitt tulleringt til før?

DROP DEADMandag på jobb hadde jeg en ekstrem kunde. Og da mener jeg ekstremt stygg og ekkel kunde. Det første monsteret gjør er å rope som en gorilla ved inngangsdøren at ho vil ha en burger. Jaha, tenkte jeg da. Og sa hun fikk komme til kassen. Og da virket hun nesten sur for at jeg ikke hadde tastet det inn på kassen enda. Eller hun virket ikke hun var sur. "En liten hamburger!" Før jeg fikk spurt om hun skulle ha drikke til spratt hun avgårde som det udyret hun var og hentet en cola, også skulle hun ha en wiener i tillegg. "Skyndt deg da, jeg har en hund i bilen!!" Og når jeg begynte å legge burgeren i ovnen og brødet i varmern ropte ho nærmest etter en pose. "Jeg skal bare gjøre klart for burgeren jeg lager til deg" Og nei, det fikk jeg ikke lov til. Hun skulle ha den posen NÅ hun aller helst for noen sekunder siden. 

I mellom burgern tar jeg meg av noen kunder som står å venter. Så skriker monsteret noe gjennom inngangsdøra, som jeg ikke får med meg. Jeg gjør så ferdig burgern legger den på glasshylla hvor vi legger all mat som er ferdig. Og tar meg av fler kunder. "Jeg SA jeg skulle ha MER dressing!! OG den skal pakkes inn" De andre kundene så på henne som det stygge kvinnemennesket hun var i oppførsel. "Unnskyld, men jeg hørte ikke det. Mye bråk pga maskinene bak her" og tvingte fram det falske smilet mitt. Jeg gav henne dressingtuben og esken til å pakke burgern inn i. "Her har du dressingen, så kan du ta på så mye du vil ha på. For jeg vet ikke hvor mye du vil ha" Og daaa skjønner du, da fikk jeg høre det. "DU putter på den dressingen nå, ellers sender jeg klagebrev på deg!! Du jobber i et serviceyrke det er din jobb!!" 


Ja, greit at det er en service av meg å slenge på litt mer dressing, men med den tonen fristet det ikke akkurat tenkte jeg. Og gjentok "Men du vet jo selv hvor mye du vil ha..." Og det blikket jeg fikk da, herlighet. Skulle tro jeg hadde drept en person.... Ble så forbanna inni meg og faktisk ukomfortabel med hele situasjonen. Men det endte opp med at jeg måtte ta på meg hansker igjen løfte opp og da tok jeg på så mye dressing jeg kunne før hun kom inn igjen. Hun ville jo ha mer dressing, og mer dressing skulle hun få. 

Hva får folk til å tro at de bare kan slenge masse dritt, heve stemmen og se ned på en person? Er det bare fordi du har lite liv, ikke fått deg noe på en stund, evig ulykkelig, stygg som bare det både innvendig og utvendig? Jeg sto å skalv i hele meg i en time etterpå. Så mye inntrykk gjorde hun, unnskyld meg kjærringa på meg. For de som leste hele teksten, hvordan hadde du taklet denne situasjonen? Og for de som valgte å bare se på bildene, takk for det......

NOT TO LOVE YOUFor meg som har hørt på Not to love you siden sommeren 2010 blir det helt feil å høre på Got 2 Luv U. Den er totalt forandret fra original sangen. Hvorfor kunne de ikke bare spilt den inn slik som den egentlig skal være i steden for å forandre mange ord og ikke minst tittelen på sangen? Nei, jeg må nok gi en tommel ned for Sean Paul sitt forsøk. Hver gang jeg hører den på radion tenker jeg på Ryan Tedder og så tilbake på Alanya 2010. Litt koselig, men samtidig ville jeg heller hørt originalen på radioen. Hvilken versjon liker du best, originalen eller coveret?
 

ORIGINAL Ryan Tedder - Not To Love You 

Sean Paul Ft. Alexis Jordan - Got 2 Luv U

SKJØNNE MENNESKER
Først å fremst vil jeg bare takke dere som er så søte å legger igjen spor og leser bloggen min. Når det er sagt kan jeg vel legge til at jeg aldri kommer til å bli noen toppblogger, og jeg tror det er for det beste. Det må være utrolig tøft og få dritt hver eneste dag. Og det at personene ikke tør å stå fram for det de kommenterer er jo latterlig i mine øyne. Skal man først være frekk, får man jaggu skrive navn. Nei, det hadde ikke vært noe for meg. Jeg liker meg her jeg er, ukjent. Jeg startet i bunn og grunn denne bloggen i Februar når jeg lå med spysjuken og var dritt lei av å ligge å stirre i taket hos mormor. Jeg ville få ut tankene mine, finne fler med samme kronisk sykdom som meg, dele mine erfaringer, skrive om alt som falt meg inn og samtidig ha noe å se tilbake på når det har gått ett år eller to. Synes det er utrolig gøy å lese andre sine meninger om det jeg skriver. Takk til dere alle skjønne mennesker! Hva tror du, hadde du klart deg som en toppblogger? 

MAN OF THE DAY
Hva får egentlig personer til å villig melde seg på programmer som dagens mann? Jeg mener, de personene må jo ha ekstremt mye selvtillitt og ose av seg selv. For om jeg hadde gått dit og fått blackout, hadde jeg faktisk følt meg såret og offentlig krenket typ. Vet ikke om det blir riktig ord å velge, men tror de fleste skjønner tegninga!


Altså, det er en nokså god underholdning, men samtidig veldig slemt når det første han spør er "Jenter er dere tente?" så lyser det la oss si 25 av 30 lys. Kan ikke være særlig morsomt. Det må jo være forferdelig pinlig å ende opp med å gå derfra uten date. Hva synes du om programmet dagens mann? 

KINO IRRITASJONER
** Når det sitter en rad med unger bakerst i salen, som tydeligvis ikke har lært å oppføre seg som mennesker. 
** Når det blir for liten benplass, noen har kjempeføtter som vil strekke på seg
** Når noen okkuperer det stedet som er ment for at jeg skal ha drikken min
** Når folk prater under selve filmen, hold kjeft!
** Å bli kastet popcorn/godteri på under filmen, veldig modent...
** Når personen foran deg er så høy at du ikke klarer å se underteksten, takk gud for barnesetene noen har! 

Noe du irriterer deg over når du er på kino?

 

BUSY MORNINGJeg stresset som en gal i dag morges. Måtte gå typ tre ganger ut og inn å døren. Første gang for å hente ladern til Macbook'n, så for å hente lypsylen og for å skru av lysene. Som jeg glemte å skru av fordi jeg lette etter nøklene mine. Men jeg rakk bussen min da! Akkurat på minuttet gitt. Ikke værst det. Men morningen min ble betydligere bedre når jeg åpnet skapet mitt på jobb. 

//fortsetter under bildet

Der hang det en rose til meg. Jeg er super heldig. Finner nesten alltid noe i skapet mitt. Godteri, brev og nå roser. Det lyser i alle fall opp morningene mine masse. Selv om jeg er trøtt å grinete på morgene så får jeg søte ting av nattevakt. Men nå må jeg vel ut å jobbe igjen, ellers blir tanta mi lei seg for at ho må jobbe alene!  Var det ikke søtt gjort? 

YOU'RE WAY TOO YOUNG..
Er det bare meg eller blir man yngre å yngre for hvert år før man får sin første piercing? Hvorfor er det slik at jenter helt nede i 13 års alderen har piercing i navlen? Det er jo blitt normalt.. Selv fikk jeg ikke lov til å ta hull i navlen før jeg fylte 16, som er aldersgrensen på seriøse studioer! Selvfølgelig maste jeg på mamma om å få hull i navlen når jeg var yngre. Men jeg er faktisk glad for at moren min har såpass vett i huet at hu ikke lot seg overtale. For meg blir det nesten det samma som å la en på 12 gå med g-streng. Men det kommer vi tilbake til en annen gang.  

//fortsetter under bildet


Jeg fikk heller ikke mine andre piercinger før jeg hadde nådd aldersgrensen til å faktisk få lov til å dra alene å ta dem. Også uten å ha foreldres tillatelse. Og for meg blir det helt feil når en på 13/14 skal gå rundt med hull i navlen eller i ansiktet. Det er en grunn til at det er aldersgrense på slike ting. Det er bare mine meninger og jeg er nysgjerrig på hvorfor det har blitt ekstremt de siste årene.. Så da spørr jeg har du piercing noen steder, og hvor gammel var du eventuelt når du fikk din første? 

YOU PERVERT!
På jobb på tirsdagen kom en mann oppi 60 åra innom jobben min. Han stelte seg foran kassa der jeg og kollegaen min sto. Ut av kjeften hans smeller det mye rart. Blant annet "Dere skulle stått her i miniskjørt, tenk hvor mange kunder dere hadde fått inn hit da". Kollegaen min går bare for å vaske videre på gulvet å jeg står der. Prøver å smile, men nei hvordan kan jeg smile ordentlig når en slæsk som han sier noe sånt? "Jeg hadde slutta i jobben min om jeg måtte stått med miniskjørt bak her!" Også smeller det tilbake noe med at det kunne jo bare vært for en dag eller no. HALLÅ vet du hva.. Du sier ikke sånt til en. Slike tanker holder man for seg selv.

//fortsetter under bildet

Etterhvert bevegde han seg ut videre i butikken og stelte seg ved det ene cafèbordet og sa videre til min kollega at jeg ikke ville gå i miniskjørt og heller ville sagt opp jobben min. "Det skjønner jeg godt", hadde ho svart og et eller annet som jeg ikke husker akkurat nå. Og tror du ikke han kommer med den sleskeste setningen "man skal vel ikke blande work & pleasure..." Kjente det boble inni meg. Visse mennesker er jo ikke riktig oppi hodet sitt. Hvem sier slikt til noen som står bak disken. Greit, hadde han vært full i en bar og sagt det til bartendern kunne jeg forstått det, men det hadde heller ikke vært ok da. Det finnes grenser på hva som skal sies og tenkes. Mine første tanker var hvor pervers han må være. Noe mangler på sosiale antennerHva er det første du hadde tenkt om du hadde fått noe slikt slengt i trynet?

MADE UP MY MINDGod morgen søte mennesker! Har bestemt meg for at de ukene jeg jobber 15-23 kommer det bare til å være to innlegg pr. dag. Mens ukene jeg jobber 7-15 vil det som vanlig være tre eller fler. Men det burde vel egentlig ikke være noe problem. Når det er sagt så er dette uken jeg jobber 15-23, og jeg jobber annen hver uke slik. Og når jeg jobber slik blir det lett til at jeg bare sover vekk hele formiddagen før jobb for å ta igjen tapt søvn. Egentlig sover jeg ganske mye når jeg har tidlig vakter også men.. Føler jeg får mer bloggmaterialer når jeg har sjansen til å gjøre noe etter jobb. Ikke det at jeg ofte benytter den sjansen. Nei nå bare babler jeg. Hva har du for noen planer i dag? Høres det ut som en grei plan forresten? 

WHEN YOU DON'T FEEL SAFEI går før jeg la meg leste jeg igjennom hele facebook veggen, og da mener jeg hele veggen på nå er det nok. Jeg har ikke helt satt meg inn i hvor mange voldtekter det har vært i år, men jeg vet at tallene stiger. Det teiteste jeg leste var faktisk en kommentar til ett innlegg fra en faysal på rundt femten år: Hvem faen sier at jenter skal drikke seg drita og kle seg så kort og så sent. De som ber om det. Vi har også ett innlegg fra en irena på godt over femti: Jeg ønsker alle jenter trygghet og ber dem slutte med den dårlige norske "drikkekulturen". Ta ansvar for ditt liv! 


Hva gir en voldtekstmann rett til å overgripe personer bare fordi de har fått litt for mye innabords, har en kort kjole på seg eller går hjem i mørkets gater.. Det er virkelig ikke OK at folk har slike tankeganger i det hele tatt. Vi skal kunne gå trygt hjem uten å være redde for at ting skal skje. Men hvordan skal man bli kvitt alle voldtektene som skjer rundt om kring? Hvorfor har vi ikke politi i gatene på nattetid, nattravner, flere securitas folk osv.. Hvorfor kan vi ikke gjøre noe med at det er lite belysning enkelte steder man må gå for å komme seg hjem. Er det virkelig nødvendig at vi må ha pepperspray i vesken, ta selvforsvarskurs og være forberedt på det værste.. Selvfølgelig vil det alltid finnes mennesker som har en programeringsfeil oppi hodet sitt, men nå er det nok. Ikke gå alene, hold deg til vennene dine, grip inn hvis du ser noe rart foregår på gaten, ring en eller annen. Et eller annet må vi gjøre. Hva synes du man kan gjøre for å forhindre slike tilfeller?

THAT FIRST LOVEDe fleste har vel hatt en første kjærlighet. Rundt temaet første kjæreste vimler det masse tanker, minner på godt og vondt.  Jeg var fjorten når jeg fikk min første ordentlig kjæreste. Nå er jo jeg ganske rar. Men jeg tenker som så, hva hadde skjedd hvis vi ikke slo opp. Ville det da ha vart? Eller var man for ung for i det hele tatt forstå hva kjærlighet er. Jeg er ikke sikker på om jeg enda vet hva ekte kjærlighet er. 


Jeg er jo fortsatt singel, så med tanke på det så vet jeg vel ikke hva det er. Jeg er en håpløs romantiker, men å finne kjærligheten er vanskelig. Men er det slik at ingen glemmer sin første kjærlighet? Er dette en person som kommer til å være i hjertet for alltid? Selv om man en dag finner seg en mann, gifter seg, får barn, kommer personen til å være bevart i hjertet? Jeg tror nemlig det. Er din første kjærlighet bevart i ditt hjerte? 

NÅR SPRØYTESPISSEN TREFFER..Jeg har fastet siden litt før midtnatt, og nå skal jeg snart avgårde til Fürst og ta noen blodprøver etter å ha drukket en slags mikstur.. Skal nemlig sjekke om jeg er laktoseinntolerant. Blir spennende å se hva resultatet blir. Jeg tåler jo ingenting. Magen kræsjer helt. Føles ut som det eneste som er trygt å spise er ris og makaroni. Kanskje derfor jeg nesten bare spiser det også. Jeg synes egentlig ikke det er så ille å få en sprøytespiss langt inn i åren. Det er helt okei. Kanskje fordi jeg er ganske vandt til det.

//fortsetter under bildet

Jeg ble jo stikket i armen hver dag i tre uker når jeg lå på sykehuset for noen år tilbake. Og etter da har det vært greit å ta blodprøver. Jeg takler ikke å se på når den blir stukket inn for da kan jeg bli litt småkvalm rett og slett. Savner å få jerninfusjon, for da fikk jeg slike søte bånd rundt armen i de søteste fargene! Det værste med sånn blodprøve jeg skal ta nå er at jeg ikke får drukket noe på morgen. Og jeg er som regel helt tørr i kjeften når jeg står opp. Nåja, det går vel fint! Synes du det er ok å ta sprøyter/blodprøver? 

I LOVE THIS GIRLJeg er faktisk glad for at jeg bestemte meg å bli fadder. Jeg har en herlige jente på 12 år, som bor i en liten landsby i Kina. Har bare fått to bilder av henne sammen med foreldrene sine. Men hun er virkelig søt. Det at hun tegner til meg og skriver til meg rører virkelig hjertet mitt. Det er ingen tvang å skrive til eller at fadderbarnet skal skrive tilbake. Det skjer av fri vilje. Og hun er rett og slett nydelig. En dag skal jeg dra til Kina og besøke henne! Det har jeg bestemt meg for, og det er et mål jeg skal fullføre til tross for sykdommen min så skal det skje! Hun nevner ofte i brevene sine hvordan det går på skolen og med familien sin. Også det at hun gjerne vil ha besøk fra meg. Det er så utrolig koselig! Og jeg tror jeg har bestemt meg for å få et til fadderbarn et annet sted i verden. Hva er vel 500 kroner for meg? Jeg vil heller bruke de nyttig, slik at en hel landsby kan få nytte av det. Jeg fikk et brev i dag av fadderbarnet mitt om at de har fått rent drikkevann! Og det at jeg har vært til hjelp for at de har fått det er en fantastisk følelse. Det varmer hjerterota. Er du Plan-fadder, eller fadder for noen i utlandet?

IT WOULD'VE BEEN AWESOMEHvor morsomt hadde det ikke vært å ha en minigris i hagen? En som kan stå der å grynte, en du kan kose med. Du kan til og med gi den restematen din, og ikke tenke på at du kaster mat. En å kose med. Man kan jo til og med bruke minigrisen som en liten ponni for små barn. Selv synes jeg hester er utrolig skumle, så hva er vel bedre enn en minigris. Og selvfølgelig skulle grisen min ha pratet, slik som heldiggrisen babe! 

//fortsetter under bildet

Og hvis ikke en minigris, ville det vært en liten tiger unge. De er jo så skjønne. En forvokst kattepus. De er kanskje litt skumlere enn en minigris. Og jeg måtte vel ha flyttet til utlandet for å skaffe meg en. De er jo så utrolig herlige da, og pelsen er super myk. Tenk å gå med en tiger i bånd ute på gata, oh my. Det hadde faktisk vært awesome! Ville du hatt en tiger eller en minigris?

FLOKK MED ULVER
Noen ganger lurer jeg på om folk er oppdratt av en flokk med ulver! Noen mennesker mister jeg totalt respekt for i noen øyeblikk. Som på jobb i går. En dame kommer inn å lurer på om vi kan sjekke en lekkasje på bilen hennes. "Nei, det kan vi ikke, og service mannen er ikke her før fredag" Og da ser hun oppgitt på oss og spør "er det ikke noen menn her nå da?".. Oh, det er da man har lyst til å komme med en spydig kommentar som heller ikke er spydig! 

Og når det var på tide med do vask, så banket kollegaen min på døren og spurte om det var noen der typ fem ganger. Vrei om nøkkelen flere ganger i låsen. Ingen svar. Og tror du ikke det kommer en ut av døren da? Også blir han sur. Spør om det er normalt å bare gå inn på en do. For det første er det mange som glemmer igjen do nøkkelen på do. For det andre så er det normalt å svare når noen spør om det er noen på toalettet! 

Der var litt frustrasjon ute gitt. Synes du han hadde rett til å bli sint ang doen? Kjenner du noen som har blitt oppdratt av ulver? 

Ikke glem konkurransen min HER, hvor du kan vinne en goodiebag! (avsluttes 20 / 10)

LET ME SLEEP SOME MORE
Ikke vet jeg hvorfor jeg er våken nå, når jeg kunne sovet to timer til. Men det at jeg våkner før vekkerklokka vekker meg er vel bare et godt tegn. Tror jeg. Det betyr vel at jeg har fått nok søvn. Hvertfall det noen fortalte meg en gang. Men hvorfor er jeg fortsatt trøtt da? Øynene mine vil jo nesten ikke holde seg oppe. Føler meg litt som han i den reklamen. "her kan jeg sove litt".. Ikke husker jeg hva det var reklame for. Jeg liker ikke reklamer. Nå blir det vel bare å ligge her til jeg er lys våken, og klar for jobb. Blir en kort jobb uke, siden jeg får besøk fra Danmark på torsdag. Aner ikke hva vi skal finne på, men jeg må vel kjøpe inn noe mat og vaske hele leiligheten grundig. En ting jeg veit, er at jeg skal vinne over han i guitar hero! Men tviler på at det skjer.. Jeg spiller fortsatt på easy. Har du spilt Guitar Hero før? Våkner du før vekkerklokka ofte? 

Ikke glem konkurransen min HER, hvor du kan vinne en goodiebag. (avsluttes 20 / 10)

SMILE, IT LOOKS GOOD ON YOUJeg vet ikke hva det er med meg. Jeg er rar, det vet vi alle. Men jeg klarer aldri å forbli sint på en person. Jeg hater det egentlig. For noen ganger trenger man å være sint over lengre tid. Det er umulig for meg. Jeg tilgir veldig lett, noe som igjen ikke alltid er ok. Det er noen ting man ikke kan finne seg i, men alikevel har jeg det lett for å tilgi. Selv om det var noe forderdelig som har skjedd. Jeg prøver alltid å se det gode i mennesker, selv om de har såret meg eller gjort meg noe vondt. Om jeg finner ut at en person er sint på meg, så prøver jeg alltid å snu om på det. Jeg liker ikke at noen er sinte, sure eller uvenn med meg. Da går jeg rundt å tenker på det helt til alt ordner seg. Og ja, noen ganger kan jo det ta sin tid. Håpløst, jeg veit. Er du langsint? Tilgir du lett?

Ikke glem konkurransen min HER, hvor du kan vinne en goodiebag! (avsluttes 20/10)

WINK WINKEr det noe jeg ikke klarer så er det å blunke med det ene øyet. Det andre øyet lukker seg jo igjen automatisk. Og jeg synes det er irriterende til de grader. Jeg vil jo kunne blunke ordentlig.. Men jeg har det nok ikke i meg, retten og sletten. Føler meg totalt misslykket. Neida, jeg gjør egentlig ikke det. 

//fortsetter under bildet 
Det er bare det at det hadde vært gøy å klare det. Kanskje det går ann å øve seg på det? hmm.. Eller kanskje bare bruke en teip bit for å holde øyet oppe! Noen ganger er jeg fantastisk smart. Klarer du å blunke med det ene øyet?

Ikke glem konkurransen min HER, hvor du kan vinne en goodiebag!

WHAT HAPPEND TO CD'S?Hva skjedde egentlig med cd'r? Jeg vet de finnes ute i butikkene, men det er jo ingen som kjøper de er det vel? Nå finnes det jo så mange måter å få sanger på. Via hjemmesider, youtube, spotify osv. Men det støtter vel ikke artistene på noen som helst måte gjør det vel. Jeg husker i alle fall når jeg var liten, da lå det alltid to-tre cd'r under juletreet. Det var kremen på kaka å få den nyeste cd'n til en super kjent artist. 

// fortsetter under bildet
Selvfølgelig er det nyere tider fra når jeg var liten. Og jeg skal innrømme at jeg ikke har kjøpt eller fått en cd siden 2004. Som de fleste andre så laster man jo ned sanger. Men jeg har faktisk kjøpt noe i år via itunes, og det er nemlig Lil Wayne sitt nye album. Følte meg litt slem som alltid laster ned. Det er jo faktisk ulovlig. Og etter jeg kjøpte albumet hans på itunes har jeg faktisk ikke lastet ned noe. Flinkis! Kjøper du fortsatt cd'r eller laster du ned alt?

Ikke glem konkurransen min HER, hvor du kan vinne en goodiebag!

I HATE NIGHTMARES
Sist natt drømte jeg noe forferdelig, okei da. Kanskje ikke det værste jeg har drømt, men ganske ille. Vi befant oss på en minibåt som skulle føre oss til Hawaii. Jeg delte lugar med mamma, venninnen hennes og barna. Jeg aner ikke hvor alle plutselig forsvant, for der satt jeg mutters alene å stirret i veggen. Før det banket hardt på døren og mamma kom valsende inn med min twittervenn Morten. "Dette er Morten, my boytoy". Jeg fikk hakeslepp, du vet slik man får i tegneserier og man må dra opp hele som en rullgardin? Ja riktig. For han var bare 24. Plutselig satt vi alle rundt et bord og drakk vodka redbull. Og da vi alle skulle gå inn på lugaren igjen sto Morten å grafset meg på rompa å holdt rundt meg. 

// fortsetter under bildet 


Mamma så dette og ba meg marsjere inn på rommet å slang igjen døra i trynet hans. Begynte å grine å sa jeg alltid måtte ødelegge. Og før vi vet ordet av det har jeg tisset på meg av latter. Og når jeg går inn på badet står hele familien til venninna til mamma der. Også husker jeg ikke mer... Men det var forferdelig ekkelt. Bare tanken på at mamma skulle drevet på med en på min alder.... Tror ikke jeg trenger å si noe mer, det er bare ekkelt! Har du hatt et lignende mareritt, eller hatt mareritt i det siste?

Ikke glem konkurransen min HER, hvor du kan vinne en goodiebag!

A LOVE LETTEREr det noe jeg liker, så er det å skrive brev. Det er så mye mer personlig, enn en teit e-mail. Jeg skal sende avgårde ett brev på mandag til min venn i Tyrkia som har brukket armen. Og håper han vil sette pris på det. Han sa i alle fall det ville vært koselig å få ett brev. Når jeg var liten skrev jeg brev hele tiden. Jeg hadde noen brevvenner som jeg brevvekslet med. Det var tider det. Må si jeg savner det litt. Jeg traff jo en gutt på Samos i 2001(?), som jeg skrev brev med i typ 4 år. Og jeg husker så godt hvor glad jeg ble hver gang jeg fikk brev. Å vite at en person har lagt litt tanke bak all den håndskriften. Hvorfor har folk sluttet å sende brev egentlig. Er det fordi det tar så lang tid, og e-mail går så mye raskere? Selv har jeg fortsatt en jeg sender brev til å mottar brev fra. Og det er fadderbarnet mitt i Kina på 12 år. Ho er så nydelig, skriver og sender meg tegninger. Og det er utrolig hvor fint det er å få brev fra ho. Får en god følelse inni meg. Nå tror jeg at jeg må sende henne brev! Kanskje jeg skal tegne til henne også. Nei, jeg savner den tiden jeg var ung. Når det knapt fantes e-mail og facebook ikke fantes. Nå til dags vet vel folk knapt hva brevvenner og brevveksling er for no. Oj, det fikk meg til å høres skikkelig gammel ut! Noen forslag til hva jeg kan tegne? Skriver du brev?

Ikke glem konkurransen min HER, hvor du kan vinne en goodiebag.

I WANT THE SUN TO SHINE
Noen ganger skulle jeg ønske jeg bodde i et annet land. Der solen skinte alle dager, eller at det hvertfall var varmt året rundt. Jeg tåler ikke kulden. Det er så kaldt, og grusomt ute. Vurderer å skaffe meg en knæsj rosa parkdress, sånn at jeg ikke fryser. Så skulle jeg gått med den overalt. Når jeg først fryser, så er jeg kald i timesvis etterpå. Ikke hjelper kulden på humøret heller. Og det at det blir mørkt fort er heller ikke ett pluss. Hadde jeg vært en værgud, skulle det vært varmt hver dag. Slik at jeg kunne gått med shorts og kjoler hver dag. Åh, det hadde vært herlig det. Men det skulle snødd på juleaften, 1 og 2 juledag, så skulle snøen magisk vis blitt borte. Jeg liker definitivt sommer best. Hvilken årstid liker du best? 

Ikke glem konkurransen min HER, hvor du kan vinne en goodiebag!

GET YOURSELF A JOBNoe som frustrerer meg for tiden, er alle disse menneskene som er i full stand til å gå ut i arbeid men velger å sitte på ræva. Det er ingen levemåte å leve på trygdepenger om man kan få seg en jobb. Jeg vil ikke at det jeg skatter skal gå til noen som ikke en gang prøver å få seg en jobb. En som bor hjemme, foreldra betaler alt også får man nok til å kunne bo alene å klare seg selv med de trygdepenga man får. Er kanskje et annet ord enn det, kanskje arbeidsledigtrygd? Nei jeg vet ikke. Som jeg nevnte tidligere i dag, så er jeg utrolig glad og takknemlig for at mamma lærte meg at man ikke skal være avhengig av andre folk for å klare seg her i verden. Nå har jeg vært heldig å hatt den samme jobben siden jeg var 16. 

//fortsetter under bildet
Selv om man går på skole er det jo fint å tjene sine egne penger ved siden av. En helgejobb kanskje. Er det ikke en deilig følelse å kunne kjøpe noe du har hatt lyst på kjempe lenge, og vite at du har jobbet for å få det. Og ikke mast på foreldrene om de kan kjøpe det for deg..? Jeg synes hvertfall det er en herlig følelse å kjøpe ting for mine egne penger. Og det har jeg vel alltid gjort. Har du en jobb ved siden av skolen eller jobb i det hele tatt? Og liker du tanken på å kunne kjøpe ting for dine egne hardarbeida penger?

Ikke glem konkurransen min HER, hvor du kan vinne en goodiebag.

 

SMILE, IT LOOKS GOOD ON YOU
Er det noe man burde gjøre oftere, så er det å smile. Tenk om alle gikk rundt å smilte til hverandre. Da hadde man automatisk gått rundt glad hver dag. Tenk deg at du går inn i en butikk å det sitter en sur kassadame/mann der, ved å smile å være hyggelig kan du få opp humøret til den personen veldig lett. Vil jeg nå tro. Om jeg har hatt en ekstremt paddesur kunde, blir smilebåndet mitt borte i det kunden forsvinner. Men om det kommer en blid kunde rett etterpå blir jeg automatisk glad igjen. Så trekk på smilebåndet, hold det der, og du skal se at du kommer mye lengre enn hva du ville gjort om du ikke smilte. Jeg ser på det som en utfordring å få sure kunder til å smile, men 80% av tilfellene begynner de å smile etterhvert også. Smiler du ofte?

FLY IRRITASJONER
Når du skal gå ombord i flyet og passasjerne bruker himla lang tid på å sette seg ned. Andre vil gjerne finne plassene sine. Men det er alltid noen som står der å prøver å få kofferten eller ting opp i bagasjehyllen. Hvorfor ikke bare finne plassen din først, ha bagasjen i sete, og når alle har funnet sin plass putt den fordømte kofferten opp! 
Og når man er ombord på flyet er det alltid en idiot som ikke klarer å følge med på at fest sikkerhetsbeltet skiltet fortsatt lyser å skal begynne å finne frem saker i bagasjehyllen. Liker du å bli ropt på i høytaleren kanskje?
Vi har også de personene som ikke klarer å sitte stille i flysetet sitt. Spesielt små drittunger. De skal lene seg over setet å se på de bak seg. Eller sparke i setet foran.


Og bare fordi du sitter i en rullestol, betyr ikke det at du kan snike forbi alle de som står i køen i passkontrollen! Og når man i tillegg har krøll på papirene og ikke kan engelsk.. Da blir det hvertfall kø. Hvorfor skal de slippe unna så mye bare fordi de er handikappet? Jeg er selv handikappet pga sykdommen min, men du ser ikke meg snike forbi alle andre selv om. Høres kanskje litt frekt ut etter jeg har lest over, men det er irritasjonsfaktorer! Ikke bare hos meg, men sikkert fler også. Hva irriterer du deg mest over når du er ute å flyr?

WHAT'S WRONG WITH YOU?
Altså.. Det er helt greit at mennesker ser på meg, sier søte ting til meg på gata her nede i Marrakech. Det gjør de med alle omtrent. Men det er en grense. Fortalte jo at her om dagen ble mamma assgrabba av en elleve åring som kom syklende forbi. Og igår kveld etter middag kom to gutter valsende forbi. Han ene var nokså søt, smilte å sa pretty. Jeg går bare forbi med mamma ved min side. Tror du ikke han andre fyren snudde og løp bakfra å assmousegrabba meg?! Det får da være måter på. 


Greit nok, jeg hadde på meg shorts og en genser. Burde kanskje valgt noe annet å ha på meg. Men jeg går ikke i jeans når det er varmt. Det faller meg ikke naturlig inn. Er sikker på at det så ut som jeg hadde sett ett spøkelse. Sjokkert. Det er lett å være etterpåklok. For jeg skulle bare ha snudd meg og gitt han klapp! Men reaksjonsevnen min er ikke på topp når jeg er sjokkert vel og merke. Skulle nesten trodd de hadde vokst opp hos en flokk med ulver. Hvordan hadde du reagert i en sånn situasjon? 

I DON'T WANT YOU TO MOVE
Mamma skal flytte fra stedet jeg bor. Jeg er trist. Samtidig litt glad på hennes vegne og mine selvsagt. For når jeg er på byen en tur og ikke orker å bruke penger på taxi kan jeg bare gå hjem til henne. Men jeg kommer jo til å bli super ensom nå. Ooh. 


Føler meg litt sånn som bildet ovenfor akkurat nå. Det blir ikke det samma uten min kjære mamma i naboblokka. Det er vel bare å innse at jeg er forever alone... Er du en mamma's jente?

YOU STUPID F*CK
Dette skiltet henger nå i trappeoppgangen der jeg henter posten min. Tror de kanskje ble lei av at jeg hele tiden slang reklamen min på gulvet. Eh, nei. Jeg har faktisk vært en av de flinke til å ta med reklamen ut å dumpe de i søpla utenfor. Det var faktisk et irritasjonsmoment i seg selv at det alltid lå reklame i trappa og på gulvet. Men hva gjør vel et skilt nytte for? Om de vil kaste reklamen sin der, så gjør de det uansett. Blir det samma som at vi har skrevet på kundedoen at de vennligst skal forlate toalettet slik de selv vil se det. Men griser de selv om? Javisst. GRISER hele gjengen. Noen ganger lurer jeg på hvordan det ser ut hjemme hos de. Tisser de utenfor ringen hjemme også eller hiver papir på gulvet. Jeg tipper at de ikke gjør det. Så da vil jeg gjerne spørre dere om noe. Kaster du reklame i søpla eller i trappeoppgangen? Og om du bruker ett offentlig toalett, og mister papir på gulvet plukker du det da opp? For om du er en av de som bare tenker på deg selv.... Ja da kan du likesågjerne bare slenge deg selv i søpla.. Neida, det var litt slemt. Men jeg mente det litt. Synes det er super teit gjort. Jeg er bare litt sinna. 

Om du vil være med i en blogg vs blogg, kan du melde deg på HER.

WHATTA HELL
Jeg vet ikke hvor morsomt det er for dere å lese om de tåpelige kundene jeg noen gang har innom jobben. Men jeg hadde faktisk en nokså patetisk mann innom i dag! Først kommer han inn å spør om vi har en bensinkanne å låne til han. Og nei det har vi ikke av mange forskjellige grunner. Sa vi hadde til salgs. Da ble han super sinna vil jeg tolke det. For ikke nok med at han måtte få nei av meg, så spurte han den andre personen som var på jobb. Vettu hva? Er du ett lite barn? Når du først har fått nei, og grunnen til det så går du ikke å spør neste person. Det er sånn man gjør i barnehagen! Han var et ubehagelig menneske, ja det vil jeg kalle han. Du kjenner nærværet bare irriterer mer og mer.. 

//fortsetter under bildet

Etter å ha stått der å sagt mye rart blandt annet at det var dårlig service osv sa han "dette får dere ta opp i ledelsen" eh, javel svarte jeg da og flirte. (for det er sånn man hører noen ganger) "vil du kanskje at jeg skal skrive et brev til hovedkontoret?" Ja, vær så god. Jeg kan ikke si annet enn at jeg beklager for at du ikke får låne en kanne. Tror du ikke den gjøken kom tilbake en halv time senere "HER ser dere en lånekanne!!" Hva var poenget i å komme helt tilbake bare for å vise meg en bensinkanne? Jeg har da sett en før... 

Men det er det jeg sier.. Mennesker skal bare ha og ha. Gud nåde om de må betale for noe. Det må jo være forferdelig å bruke pengene på noe som kan komme til nytte fler ganger som bileier. Hvorfor kjører man på tom tank i første omgang, tenker jeg da.. Bruk hodet, tank bilen så unngår du i det hele tatt å ha behovet for en bensinkanne! Du har faktisk ingen andre enn deg selv å skylde, for at du faktisk trengte den kanna! 

Hvis du leste teksten, hva synes du om mannen sin oppførsel?

I'M NOT PERFECT
Jeg er langt i fra perfekt. Jeg drikker, jeg peller meg i nesa, jeg forteller hvite løgner. Jeg liker ikke håret mitt. Nesa mi er for potet-aktig. Jeg har for store hofter. Jeg har store hender. For lang overkropp. Men alt dette gjør meg til den jeg er. Og jeg liker den jeg er. Selv har jeg de dagene hvor ingenting går min vei. Ser meg i speilet og ingenting ser bra ut. Mens andre dager sier jeg "hey hot mama, looking good". Neida, jeg sier ikke det. Men du skjønner tegninga. Jeg er også ganske snill, omtenksom, kosete, hjelpsom, en god lytter og bare meg. Mennesker som ikke kjenner meg og møter meg kan ofte tro jeg er overlegen, men tvert imot jeg er ganske sjenert av meg rundt nye mennesker.  
I mine øyne er det ingenting som heter perfekt. Alle er forskjellige, og takk for det! Tenk hvor kjedelig det ville vært om alle var like.. Selv om man har noe man ikke er fornøyd med, lærer man seg å akseptere det (hvis man ikke legger seg under kniven). Har du noe du ikke er fornøyd med?

HELLO SUNSHINES
God morgen/ettermiddag, søte mennesker. Jeg er utslitt, våknet typ for 1 time siden, og skal ta bussen til jobb om 1 time ca. Det er noen dager man bare vil krype lengre under dyna, og bli der. Åh, det hadde vært herlig akkruat nå. Men å tjene penger må man når man har husleie og lån å betale. Dere aner ikke hvor mange tullinger det er innom jobben min. Herregud..


Vi fikk en taxisjåfør som slurvet litt når han snakket. Så vi trodde definitivt at han spurte etter vg, og vi pekte typ tre ganger at det var bak han. Men han spurte egentlig etter beger. "Ja, da blir det 20 kroner da." Da fikk vi småsint tilbake: Jeg er kunde her, jeg kjøper drivstoff og handler mye. Jeg skal ha gratis kaffe. Jeg og kollegaen så rart på hverandre, også svarte "Alle her er kunder, men det betyr ikke at man får gratis kaffe. Det koster 20 kroner for kaffe"  Nei, da kunne hun visst kysse seg sjæl i ræva. HAHA. Er det mulig? Virkelig... Hvorfor er det slik at man automatisk tror man får gratis kaffe fordi man har "kaffekopp avtalen"? Det er en grunn til at du har den koppen, nemlig for å bruke den. Hjelper ikke å komme å si jeg glemte den i bilen, den er til vask osv. Ta med den fordømte kaffekoppen, eller kjøp kaffe for 20 spenn!! 

Etter det er sagt, for de som faktisk leste, hva er planen din i dag?
(arkivbilder, bare fordi jeg er for lat til å ta noen nye i dag) 

I'M ADDICTED TO
Jeg liker å spise dopapir..


Liker å spise vaskemiddel.. 

Neida.. Jeg gjør ikke det. Heldigvis! Men det er faktisk noen mennesker som gjør det! Utrolig nok. Så på et program hvor ei dame hadde spist vaskemiddel i 30 år. Hallå, da er man sjuk i hodet. Ho måtte trekke ut to tenner som var betente, og det ville koste henne masse å fikse det igjen. Det var også ei som spiste dopapir som snacks.. Når jeg tok det bilde ovenfor satte det seg fast en bit av papiret i munn. ÆSJ, hvem vil spise noe sånt! Jeg tror faktisk ikke jeg har noen slike uvanlige vaner. Eller jo, jeg sniffer på bensin/diesel. Men det tror jeg faktisk det er endel som gjør! Har du noen uvanlige vaner?

EEH, UNNSKYLD MEG?Altså.. Jeg liker å dra ut på byen med venner. Liker å drikke. Danse. Bare å ha det gøy. Men når man kommer til et utested hvor det er stappfult med fulle mennesker.. Ja, som knapt klarer å stå på bena.. Blir litt oppgitt føler jeg. Ja, greit jeg har vært der. Det har nok de fleste av oss. Og jeg blir flau på mine egne vegne. Tror du ikke den fulleste jenta på hele utestedet sto ved baren. Sølte ut drinken sin over hele bardisken. Hun gikk uten sko. Lente seg bakover som om hun skulle gå i bro uten hender. Dyttet på folk rundt seg med ræva så klart. Godt for alle oss andre, så ble hun kastet ut av vaktene etter å ha stått der som en liten sjimpanse. 

//fortsetter under bilde


For å ikke snakke om en motbydelig fyr som prøvde å skulle danse med meg. Jeg vet ikke hva som har skjedd med meg. Før likte jeg å danse med random folk. Det liker jeg ikke lengre for å si det sånn. Kanskje det endrer seg igjen, men for nå er jeg ikke big fan! Det at de skal drive å jokke på meg bakfra, frister ikke i det hele tatt. Misforstå meg rett, vi jenter bumper jo rompene våres på gutter vi også. Kan jo være at de ikke liker det heller. Men jeg mener.. Når man beveger seg bort fra personen, så er vel det et lite hint.. Er det ikke..? Nei, da bare følger vi etter akkurat som om vi leker katt og mus. Oppgitt. Opplevd noe av det samme?
I CAN'T WAIT..
.. eller ikke. Altså, jeg.. lese... ? Jeg har lest ut en bok i løpet av mine 21 år. Jeg skulle virkelig ønske jeg var en lesehest, men jeg har rett og slett ikke tålmodighet til å lese. Synes det ser så innmari koselig ut å lese bok. Og jeg går nok glipp av mange bøker, verdt å lese. Akkurat nå leser jeg boken til Regine Stokke, men jeg har bare klart å lese til side 16.. Og den boken kjøpte jeg for to uker siden.. I dag morges fant jeg disse to bøkene på trappa mi. HURRA for meg, som har glemt å avbestille bøkene.. Nåja, så er vel ikke Nicholas Sparks så værst. Han har jo tross alt skrevet the notebook osv. Så en dag skal jeg klare å lese gjennom disse to!

//fortsetter under bildet

Og herregud for en tykkelse på boka da. Jeg blir skremt.. Nei, det har seg slik at en stykk full jente i Tyrkia sa ja når en selger hørte om jeg skulle bli med i en bokklubb. Jeg håper jeg får sagt opp det her snarest mulig. Har vært medlem i ett år, og klart å bomme på avbestillinga 2-3 ganger. Ikke værst det da, men det er sure penger når jeg egentlig ikke trenger bøker i det hele tatt! Liker du å lese bøker?

WITH OR WITHOUT MAKEUP
Jeg er ikke den personen som elsker å bade meg i sminke. Okei da, når jeg skal på byen liker jeg det! Men jeg liker tanken på å kunne klø meg i øyet uten å måtte tenke "oh noo, mascaraen min.. buhu". Og da er det faktisk kjempe deilig å gå uten. Kanskje jeg ikke ser så smart ut.. Fikk jo slengt i trynet når en mann skulle ha lyspære "Du er ikke så dum som du ser ut til..." eeeeeeh, takk for den? Og for de som kanskje lurer, bare kanskje(?) så bruker jeg kun pudder/solpudder/rouge. Foundation har aldri fungert på huden min, den er så innmari tør. Noen andre som har sånn hud? Og har du sminkefrie dager i blandt?

IDIOT AV EN TAXISJÅFØRJeg var super glad, fornøyd og bare smilte og lo. Helt til en dust av en taxisjåfør måtte ødelegge resten av dagen min. Og min kollega for den saks skyld. Men det var vel for godt til å være sant at en av 365 dager kan bestå av bare blide kunder. Yes da! Jeg skulle være kjempe snill jeg å bestille taxi til en kunde pga regnet. Det høljet jo ned, og ingen taxi i sikte. Tror du ikke fyren stelte seg utenfor, og når taxien kom var han borte. Taximannen ringte inn å spurte hvor personen som skulle ha taxi var. Så sa jeg med en god tone vel å merke "Nei, han skulle jo stå utenfor der". Og da begynte han å skjelle meg ut til de grader. Over telefonen, mens han sto parkert utenfor hovedinngangen!

//fortsetter under bildet

En samtale på 10 minutter hvor han var pissasur og bablet om at hvis noen hadde ringt og sagt at en bombe skulle sprenge storinget/regjeringskvartalet så hadde det vært min feil og blabla. Hvor usakelig er ikke det da? Hvor hensynsløst er det ikke å bringe det på banen?! Når han begynte å skulle blande inn moren min slang jeg faktisk på røret. Og da kom han inn i butikken, for å stå der å skjelle oss ut i typ 20 minutter. Vi sa jo vi forsto at det var leit at han mistet turen sin, men at det ikke er vår feil at han stakk av fra taxien. Han bablet i vei. Og når man får slike kunder hva skal man gjøre da? Tror jeg sa opp til flere ganger at jeg ikke orket å diskutere det noe mer. Vi prøvde å si at vi forstod, men alikevel.. "Jeg skal ikke være sint" Å ja sier du det ? Det var derfor han sto å skreik da eller? I min verden er det oppfattet som at en person er sint. Da sier jeg takk for meg, og takk til de som faktisk leser heile driiiiten. 

(Han ba forresten om å få en unnskyldning for den unødvendige turen.. Det fikk han ikke, sånn som han oppførte seg som en vill gorilla....) 

I'M COMPLICATED


Hvorfor er det alltid slik at man vil ha det man ikke kan få? Når man tenker på kjærligheten, har jeg virkelig ikke hatt flaks. Jeg har nærmest gitt opp. Det bare hoper seg opp. Jeg vil ikke gi slipp. Vil ikke gi slipp på det som en gang var. Og det vil si at jeg sliter. Vil det ikke? Man skal jo kunne gi slipp, og ikke tenke så mye. Derfor vil jeg si at jeg er ganske så komplisert. Jeg lever i håpet og troen om at jeg en dag vil finne en person. Når den personen finner sin plass i hjertet mitt, vil jeg gi slipp på alt som en gang var. Jeg har vært singel i førti år nå vel og merke. Okei da, siden Mai ifjor. For meg er det ganske lenge å være singel. Ikke det at jeg ikke liker å være singel. For det gjør jeg. Null forpliktelser. Men jeg er en tenker.. Jeg legger igjen små følelser her og der, og tenker what if... Vet jeg høres ut som et stort suppehue, hvis du har lest hele teksten. Men jeg er vel bare det da. Jeg blir lett betatt. Blir du? Jeg synes det er vanskelig å skille mellom å være betatt og det å være forelsket. Er jeg forelsket i selve forelskelsen? Eller er det bare det at det er spennende at han kanskje bor i ett annet land? Nei, nok tenking.. Håper ikke jeg er den eneste?


WHEN YOU'RE NOT BREATHING
Hva hender egentlig den dagen man dør. Er det slik at vi fortsetter å leve videre, men bare at sjelen flyr rundt? Blir vi født på ny? Kommer vi bare til å ligge i en kiste og tenke? Kan vi ikke tenke i det hele tatt?Alt det her skremmer meg. Jeg vil ikke tenke på det. Men i blandt faller det meg inn å tenke på slikt. Blir alt bare sort? Finnes det virkelig noen himmel og helvette? Det er virkelig så mye rundt det temaet, så mange spørsmål vi egentlig ikke kan få svar på.

/fortsetter under bildet


Den dagen vi ikke puster mer er den dagen vi får vite svarene på alle spørsmålene man har satt. Men da er det fortsatt mennesker som sitter igjen å undrer på hva som skjer. Eller er det kanskje bare meg som tenker på slike ting..? Jeg begynte å tenke fryktelig mye på det etter marerittet jeg hadde natt til lørdag. Hmm. Så mange spørsmål, men null svar...

Hva tror du hender når man forsvinner ut fra verden?

NÅR NETTENE BLIR LANGE..
Nå har jeg endret døgnrytmen min helt føler jeg. Det er virkelig ikke en god ting. Men heldigvis har jeg senvakts uke nå på mandag. Så da spiller det ingen rolle. Men når jeg begynner 7 på jobb, er det ganske dumt å legge seg i 3 tida. Er det ikke? Men hva skal man gjøre. Jeg vil da ikke sitte å glo i veggen mens jeg ligger under dyna.. Og da blir det fort at man snakker med noen og tiden går fortere å fortere. Og vips så er det 2 timer til man skal stå opp. Noen som kjenner seg igjen? Nei, jeg får vel si natti natt, og håper jeg ikke får mareritt slik jeg hadde i natt. Jeg ble nemlig knivstukket, og partert i noen biter kan man vel si. For så å finne ut at ingen savnet meg.. Oh, håper virkelig ikke det skjer.. NATTA søte mennesker.YOU LITTLE PIG
Hvorfor er det ok for gutter å vise kropp, og når jenter gjør det er det tabu? Eller det er i alle fall slik det føles. Hvorfor skal ikke en person få lov til å vise seg frem, legge ut bilder som man vil? Jeg har sett mange toppbloggere som får hat-kommentarer bare fordi de er litt mindre kledd enn vanlig. Men hva er egentlig forskjellen på bikini bilder og ett slikt bilde som vist ovenfor? Er det pga settingen? At når man er på en strand så faller det seg mer naturlig inn at man er mindre påkledd..? Jeg synes jenter generelt har ett stort press på seg. Uansett hva man gjør er man i fare for å bli stemplet som et eller annet. 

Hva var det første du tenkte når du så bildet? (ærlighet varer lengst, og jeg tåler det!)DET ER TRAGISK!Jeg hadde aldri trodd denne dagen ville komme. Det er jo slikt man ser utenfor vår rekkevidde? Og det er trist nok at det skal hende andre steder, og når det selv rammer ens egen by. Det er ubeskrivelig. Jeg har ikke ord! Minst 7 er omkommet etter eksplosjonen i sentrum. Blod på gatene, knuste vinduer, skadede mennesker, livløse mennesker.. Det er forferdelig!


Hvordan kan noen ønske å sprenge bygninger, mennesker, rett og slett ta fra mange mennesker dere rett på livet? Hva skal vi gjøre når noe så forferdelig skjer? Vi må stå sammen! 


Og bare noen få timer etterpå går menneskeliv tapt på Utøya. En mann kledd som politi jagde mennesker, jaktet på de, skøyt de som lå nede.. Hvordan kan man? Hvorfor? I går var det 10. Nå er det minst 80 omkommet. Det er 80 for mye det! Det er ubegripelig, ufattelig, umenneskelig det som har hendt. Det er mange som lider, familier savner personer.. 


Det fryktes at det er fler menneskeliv gått tapt på Utøya. Er ikke 80 nok? Har ikke denne personen ødelagt nok liv? Det er 80 personer for mye som er omkommet etter denne tragiske hendelsen! Jeg vil ikke at det skal komme frem høyere tall. Det er ikke rettferdig. Hva hadde de personene gjort galt for å fortjene noe så forferdelig? Hva tenkte denne terroristen/morderen på da han bestemte seg for å eksplodere Oslo sentrum samt ta uskyldige menneskeliv på Utøya? Hva tenkte du på?! 

Jeg sender ut mine tanker til alle pårørende, familier, venner.. Kondolerer til dere som har mistet personer i deres liv. Jeg har ikke ord. 

Holder du deg også oppdatert på hva som skjer videre?

 // alle bilder er hentet fra vg & google.

DIED ONLY 8 HOURS AFTER BIRTHDet er vel mange som har fått med seg alt om lille Liam Sebastian som fikk 8 timer i denne verden. Og alt fordi legene på Ahus brukte 47 minutter på å få han til respiratoren! Det skulle virkelig ikke vært lov. De filmet noe som skulle bli en minnefilm fra fødselen, men nå er det bevis for en grusom feil som har skjedd. Jeg har aldri vært så lei meg på andre sine vegne før. Når en baby ikke puster, skal man ikke fikle med ledninger og ikke vite hvor de skal henn!! 

// grimsmo.blogg.no

Jeg håper virkelig de får den unnskyldningen de fortjener fra Ahus! Det er virkelig noe som aldri burde skje. Tenk deg å gå gravid i 9 mnd + 14 dager også gått på uttalige ultralyder bare for å forsikre seg om at babyen har det fint. Så får de så vidt tatt på lille Liam Sebastian før han forsvinner ut av denne verden. Det er forferdelig!

// grimsmo.blogg.no


Har du hørt om denne saken?

LITTLE MISS PERFECT..?Hva er det egentlig galt med det programmet? Jovisst, nå skal du høre. Mødrene lever ut sine egne drømmer gjennom sine små døttre. Hvor sykt er det ikke å kle opp dattra si som ei lita dukke, sette på hair extension, tann proteser, smøre/spraye de inn med selvbruning? Det er greit at de vil konkurere med døttrene sine, men da får de for pokker mæ se til at de ser litt mer naturlig ut da eller hva? De spiller jo egentlig litt på å være sexy små vesle voksne, gjør de ikke?

 // google

Det er jo ikke normalt for unger på 4 - 12 år å være sminket som en prostituert. Okei da, ikke prostituert, men du skjønner tegninga..Jeg har sett på det en del ganger, de unga syter, klager osv på at de må øve, trene. Så til og med ei lita jente som nektet å ta på seg hair extension fordi det klødde. Men det endte jo opp med at moren satt det på henne alikevel. Har bare sett ei jente som virkelig likte det, ho fikk lage sine egne dansetrinn, kle seg som ho ville og trengte ikke fake tenner og alt det der.. La barn være barn sier nå jeg. 


Synes du det er rett det de gjør i det tv programmet?

ARE YOU KIDDING ME?Jeg er virkelig lei alle disse menneskene som ikke bryr seg nok til å si hei når de kommer til kassen der jeg står. Hva er greia? Kan du ikke prate? Hvorfor skal jeg stå å smile til disse menneskene, når de ikke gir noe tilbake. Greit at man har en dårlig dag. Men man kan for guds skyld si hei og prøve å late som man ikke ble oppdratt av en flokk ulver.. Jeg går aldri inn i en butikk uten å si hei til den som står bak kassa. Jeg står aldri å prater i mobilen mens jeg skal betale noe. Jeg oppfører meg ikke som en totalt retard person framfor kassefolkene. Jeg har folkeskikk nok til å si hei og ha det selv om jeg har en forferdelig dag. Kanskje jeg ikke smiler, men det er utrolig hvor mye det kan bety for den bak kassa med ett simpelt hei.

// sist lørdag

Spørsmål: Sier du hei og ha det?

Ikke glem konkurransen min HER, hvor du kan vinne iPhonedeksel. (AVSLUTTET)

NOT SO HAPPY..
Sånn så min MacBook Pro ut etter 4,5 time med bruk. Fin hva? Værste er at de sendte den inn til reperasjon og at det kanskje ender opp med at jeg må betale for reperasjonen. Enda flottere? Eh, nei.. Når man kjøper en vare, så har man vel krav på en ny om dette hender etter så kort bruk? Hun mente det var en brukerfeil, at skjermen har blitt lent helt bakover eller at den er mistet i gulvet. Javisst, hadde jeg lyst å slenge den ned verandaen når den så slik ut. Men jeg gjorde det jo ikke. 

Opplevd noe lignende med din Mac eller PC?


ANGRY LIKE A F* GORILLAHvis du leter etter noen evneveike mennesker finner du de mest sannsynlig hos Tele2. Makan til dårlige greier!

Sitter her med tre forskjellig microsim kort.. Skulle det være nødvendig tenker du kanskje? Og nei, det skulle egentlig ikke vært det!

Jeg ville bare endre abm mitt til en større grad. Og tror du ikke ho dama klarte å bestille så jeg fikk familie og venner i stedet? Ikke spør meg hvordan hun klarte det. Jeg bad om fastpris 599... Ligner jo kanskje litt? Ehh, nei..

Fikk igjen hjelp av en mann i Tele2 nokså hyggelig fyr. Men jo han klarte jo selv å sende ett nytt microsim etter han selv sa det ikke at nødvendig å bytte sim for å bytte abm.

Rart man blir forbanna! For å ikke snakke om at jeg gikk uten noen sjans for å ha ett sosialt liv nede i Dubrovnik. Ingen tjeneste sto det under så å si hele turen. Og hjemme i postkassa lå jo det nye simkortet.. Og enda ett til..

Aner ikke hvilket abm jeg har nå. Men om jeg får to regninger er det en sikker sak: jeg bytter telefonselskap!!

Opplevd noe lignende?

AMØBETRYNER!!Trodde virkelig ikke det var mulig! Som tidligere servitør skoleunge har jeg aldri sett på makan! Når man bruker 30 minutter på å gi en meny. For så i mellom tiden somle og bruke 25 min på å ta bestillingen selv om vi visste hva vi skulle ha! Føler det koker inni meg.

Og når vi først bestilte kom han med pizza med løk på når vi spesifikt sa NO Onions! Hvor på trynet går det ann å bli? Og når tre bord som kom etter oss får maten først sier det meg noe om hvor ræva service det er!

Man blir jo litt gal i hodet!!


Noen gang opplevd noe lignende? I utlandet eller i Norge?

IKKE RART FOLK ENDER OPP SYKEVar jo å prøvde litt klær her og der i dag. Og veit du hva? Jeg synes ikke det er rart at folk slanker seg, blir sinnsykt tynne, blir syke osv. Jeg bruker til vanlig strl 34/36. Og jeg prøvde en shorts på vero moda... Og jeg ble seriøst deppa av å stå der og ikke klare å få igjen shortsen! Og det er fælt å måtte si det, men jeg følte meg utrolig feit der jeg sto. Jeg fikk jo ikke shortsen over hofta mi. Ikke 34, ikke 36, ikke 38(!!) og når man plutselig skal opp i 40? Nei vettu hva! Hva fasan skjer med strl på klær da? Er det ikke lov å ha hofter eller hva er tingen?!

Arkivbilde - Shorts fra Victoria Secret

Er det meningen at jeg skal ta bort hoftene bare fordi jeg vil ha en shorts? Har jo selv shorts her hjemme i strl 34, og de passer jo. Så hva skjer med det? Følte for å sette meg ned å grine i prøverommet retten og sletten!


HVA ER GREIA?!Er det normalt å gå illsint inn fordi osten på paninien ikke har smeltet godt nok? Heve stemmen sinnsykt høyt å skrike at den ikke var smeltet, at man vil ha pengene tilbake.. Normalt å spytte på den som betjener deg? Normalt å kaste maten i hodet på den som betjener deg? Normalt å kalle den som betjener deg for hore og den som ikke betjener deg for hore i samma slengen?

Tydligvis er det det.. For det er nemlig det som hendte på jobb i dag! Og ikke skjønner jeg hvordan min kjære kollega tok det så pent som hun gjorde foran kunden når ho spyttet på henne rett i ansiktet.. Det skulle rett å slett ikke vært lov! Det skulle vært lov å slengt vedkommende ned i bakken, ringt politi og holdt ho der til de kom. 

Jeg er sjokkert. Rett og slett sjokkert over oppførselen til den jenta! Man er ikke normal i hodet når man er sånn mot betjeningen.. Når man mener det er feil av betjeningen å holde smilet om munnen når en sint kunde kommer inn, prøver å hjelpe for så å få dritt tilbake. Nei det var visstnok ikke kundebehandling å smile til sinte kunder.. Neivel? Da har jeg hørt det også.. 

I ettertid har jeg kommet på så mye jeg kunne gjort og sagt til henne. Men da hadde jo selvfølgelig situasjonen blitt værre å jeg hadde vel risikert å bli slått ned eller et eller annet i og med at jeg ikke sto bak disken å sto der hun stod. Det er galt at man skal være redd for sine egne kunder.. Altså.. Vi skal stå der, og ta i mot all dritt. Så å si kan de gjøre alt de vil mot oss uten at vi kan gjøre eller si noe tilbake. Er det ikke noe galt i det?

OOOH, jeg skjønner meg ikke på folk! Fikk to andre kunder som var sinte også, men de var barnemat i forhold til den ene jenta som var mentalt ustabil.. Hva gjør man i slike tilfeller? Og hvordan kan man forhindre at det hender igjen?

MENNESKE HATERJa, dere leste riktig. Jeg er dritt lei mennesker! At det går ann å være så forbanna motbydelige? Skam dere! Hvorfor skjelle ut en person som faktisk prøver å gjøre jobben sin! Aner dere virkelig hvor tøft det er å jobbe i en butikk? De som jobber i butikk, vet kanskje hva jeg snakker om og har sikkert opplevd noe lignende selv. På tirsdag fikk min kollega en virkelig utrivelig kunde. Han snakket dritt til henne, viste finger'n og sa fuck you. Ikke nok med det han stelte seg foran henne, snøyt seg og kastet snyte papiret på henne! At det er mulig! Jeg skammer meg over slike mennesker. De kan umulig ha det godt med seg selv... 

Og igår hadde jeg en taxi sjåfør som hadde fylt drivstoff og virkelig ikke forsto hva jeg prøvde å si til han. Eller han forsto, men han ville ikke høre etter. På jobben min får vi ikke ta manuell kortregistrering, men visse mennesker forstår ikke det. Trolig fordi andre stasjoner fortsatt gjør det selv om det har blitt gitt streng beskjed fra hovedkontoret om å la vær! Og jo, hvem må ta imot dritten fra slike kunder som er vant til det.. Jo det er vi som følger reglene! Hvor trist er ikke det da.. Han slang førekortet sitt på meg og ba meg forte meg fordi han måtte reise. Jamen for svarte helsikke da! Sørg for å ha den jævla pinkoden din da! Og se til å ha ett reservekort eller cash på deg! Er det virkelig så vanskelig?Og ikke for å snakke om idag! En jævla drittkjerring kommer å skal betale drivstoff med mastercard og vil ta ut 30 kroner. Og jeg sier høflig at det går ikke ann å ta ut penger på mastercard, da må du ned i minibanken. Da fikk jeg slengt i trynet "virkelig god service dere har her!!" Og det gjentok hun minst fem ganger, mens jeg gjentok at det fortsatt ikke gikk ann å ta ut på mastercard og beklaget dette. Men som jeg kokte over, og jeg koker fortsatt etter jeg driver å skriver dette. Hun sa også at jeg skulle ta det opp med sjefen. Men for guds skyld kvinne! Du får heller ikke tatt ut penger på mastercard når du er på rimi, rema, kiwi, narvesen, deli, you name it! Og når jeg sa ja greit jeg skal ta det opp med sjefen! Sa hun til meg: FINT, første gang jeg hørte deg si det!     OOOH, det skulle vært lov å være like dritt tilbake mot kundene som de er mot dem som jobber bak kassen. 

Men neida.. POKERFACE, vi må være snille, høflige og blablabla! Det kommer snart en dag hvor jeg kommer til å bite av huet på en person! Fire år og jeg har enda ikke kjeftet og smelt på en kunde. Godt gjort i og med at jeg får minst 3 dritt kunder hver bidige dag! Gud, for et langt innlegg. Sikkert ingen som gadd å lese det. Men det var godt å få det ut!

hits