SARA ALEXANDRA


SaraAlexandra, 22 år, Oslo. Lever livet slik alle andre gjør. Her vil du kunne lese & se litt av hvert. Meninger, tanker, antrekk, irritasjoner, anbefaling osv. Jeg legger ikke skjul på hvem jeg er. Lever med en kronisk sykdom kalt Morbus Crohn.

Forside // Kontakt // Om Meg
Facebook // Twitter // Bloglovin


SISTE INNLEGG


HELGENS BLOGGKATEGORIER


12 MÅNEDER


LINKER


ANNONSER


Morsomme gaver og gavetips på CoolStuff.no
NEW HEADERELLER

Begynner å bli litt gammel den jeg bruker nå, så bestemte meg igår kveld for å lage meg en ny header. Men lagde visst to, og tenkte kanskje dere lesere ville hjulpet meg med å velge hvilken. Det er jo på en måte dere som også kommer til å måtte se den hver gang dere kommer inn hit også, så dere skal få lov til å bestemme littebitt. // Hvilken header synes du? 1 eller 2.

I'll Let You KnowFikk ett spørsmål om jeg ikke kunne ha en spørsmålsrunde igjen, og det kan jeg jo selvfølgelig ha. Er ikke så fan av det, men hva gjør man ikke for de som ønsker det! Kommer til å ha en annerledes spørsmålsrunde, hvor jeg svarer på spørsmålene i kommentarfeltet mitt tilbake igjen. Så sant det ikke krever bilder, da blir det ett innlegg med bilder og tekst også. Så da er det vel egentlig bare å spørre om det du lurer på. Reiser, piercinger, tatoveringer, fritid, venner, familie, sykdom, sminke, klær. Vel spør om det du føler for! // Hva vil du spørre om? 

This Is Personal #2HVILKE GUTTER FALLER DU FOR? Faller som regel for badboys, og brenner meg konstant. Men nå er jeg nærmest en nonne, så det går fint! // SER DU MEST PÅ UTSEENDE ELLER PERSONLIGHET? Det er jo selvfølgelig utseende man først legger merke til, men personligheten som utgjør om det er noe eller ikke. // HVORDAN ER FRITIDEN DIN? Hvilken fritid? heheh. Nei, jeg prøver å gjøre så mye jeg kan i helgene for på ukedagene er jeg som regel sliten etter jobb og vil bare gjemme meg under dyna. // LIKER DU NOEN AKKURAT NÅ? Nei, det gjør jeg ikke. // BESKRIV DRØMMEMANNEN. Snill, omtenksom, behandler meg bra, krangler ikke, kan lage mat, høy, passe trent, flink med barn, snill familie og lista er enda lengre. // 
HVA ER DIN FAVORITTFILM? Jeg har endel favoritter, men for øyeblikket må det være en av de på bildet over i midterste rad øverst. Ellers av gamle filmer blir det En Vampyrs Bekjennelse. // ER DU FERDIG MED SKOLE? Det er jeg. // HVILKEN LINJE GIKK DU? Gikk restaurant og matfag/kokk og servitør i 2 år. Ikke gått på skole siden 2009.// HVILKEN SKO STØRRELSE BRUKER DU? 38/39. // HAR DU NOE ØNSKE OM MILITÆR TJENESTE, ENTEN BEFALSSKOLE ELLER FØRSTEGANGSTJENESTE? Nei, jeg tror ikke det er helt meg. // DIN FAVORITT MUSIKK? Jeg liker best å høre på kjærlighetssanger. R&b. // RØYKER DU? Det hender, hvis jeg er på fest. Men ikke ellers.


HAR DU GOD SELVTILLITT? Jeg har selvtillitt, men om den er så bra kan diskuteres. Den er verken for høy eller for lav.
// HVORDAN ER DITT FORHOLD TIL KROPPEN DIN? Jeg trives i den kroppen jeg har. Noen ganger har jeg jo dårlige dager hvor alt ser stygt ut på meg, mens andre kan jeg se meg i speilet å si "oj, idag var du litt søt". Men jeg regner med at alle er litt sånn i blandt. // HVORDAN HOLDER DU DEG TYNN? Oj, jeg gjør ingenting for å være sånn som jeg er. Jeg spiser bare usunt, trener ikke og lever livet. Men det skjer vel en dag at ting forandrer seg. Sykdommen min hjelper også på at jeg holder meg som jeg gjør. // NÅR VAR DU SIST FORELSKET? Oj, det er en stund siden det. Men jeg blir veldig lett betatt da. // HAR DU HATT NOEN SERIØST FORHOLD? Ja, det har jeg hatt. //HVOR MANGE BARN VIL DU HA? Vil ha to barn, en jente og en gutt. Gutten må selvfølgelig komme først slik at han blir storebror! heheh. 

 Skrev dette 11 mars, men fikk aldri publisert det! Tusen takk for alle spørsmål, dere er herlige!  Dette innlegget kan ikke kommenteres

I Challenge You!1. Drømmereisemål? Det må bli til Kina (fadderbarn der). Men vil jo til den Dominikanske republikk (fadderbarn), India, Mexico, USA, egentlig er drømmereisemålet mitt verden rundt!

2. Et fint bilde av deg selv? Var ikke det ovenfor fint så vet ikke jeg asså.
3. Tre ting du ser fram til? Tyrkia 22 juli - 5 August med de beste! Grillparty med jobben 2 Juni. Og generelt kose meg med de beste.
4. Hva liker du å gjøre om du ikke har noe å gjøre? Da sover jeg. Fint liv.
5. Hva er din største drøm? Da er vi tilbake på det å møte fadderbarnet mitt. Det må være noe jeg virkelig ønsker!

6. Favorittfilm og/eller favorittbok? The Notebook definitivt. Når det kommer til bøker, så har jeg lest ferdig en bok på 22 år. Flink.
7. Favorittsport? Sport, hva er det forno?..
8. Vann vs melk? Tells sjokomelk?! For da er det helt klart svaret mitt!

9. Det fineste komplimentet du kan få? Oj, det vet jeg faktisk ikke. Kanskje når jeg får komplimenter på noe jeg ikke liker ved meg selv.
10. Skjørt eller bukse? Jeg eier så å si ingen skjørt. Så da må jeg vel gå for bukse da.
11. En tanke som gjør deg glad? Bare èn? Det er jo så mange tanker som gjør meg glad. Tyrkia. Venner, Gutter. Sol. Varme. Utlandet. Paris. Alkohol. Foto. Blogg. 

Jeg fikk denne utfordringen fra Keth, og selvfølgelig måtte jeg prøve meg på det selv. Når det er sagt velger jeg å utfordre disse tre Annika , Helene & Kristin til å svare på mine spørsmål:
1. Hvilke land har du vært i? 2. Hva liker du best med blogg? 3. Drømmereisemål? 4. Et bilde av deg selv fra i dag? 5. Favoritt sitat? 6. En film du har sett hundrevis av ganger? 7. Tre ting du alltid har med deg? 8. Kjole eller shorts? 9. Planer for sommeren? 10. Baby bilde av deg selv?

 Dette innlegget kan ikke kommenteres! 

SaraAlexandra.Com Nå kan dere som vil bruke www.saraalexandra.com i stedet for www.saracrohnsalexandra.blogg.no. Bare sånn at dere vet. Tror kanskje det er enklere for noen å huske det enn det lange bloggnavnet mitt. Men har ikke lyst til å lage meg en ny blogg heller, da føler jeg alle minnene, innleggene, kommentarene og leserne forsvinner. 

Dette innlegget kan ikke kommenteres.

Who Are You? Som den nysgjerrige apa jeg er, lurer jeg fælt på hvem dere som leser bloggen min er. Siden jeg har fått noen nye lesere er det jo bare artig å kunne få svar på det. Da vet jeg jo hvilken aldersgruppe som leser bloggen og kan kanskje tilrettelegge meg litt. Selvom jeg ikke kommer til å slutte å blogge som jeg gjør når det gjelder en pils eller tre, så kan jeg jo kanskje finne ut hva mer jeg kan blogge om annet enn antrekk, innkjøp, vurderinger, uteliv etc. Så om du er veldig snill og grei, ta deg tid til å svare på disse tre spørsmålene i kommentarfeltet:
- Hvor gammel er du?  //  - Hvor i Norge holder du til?  //  - Hva liker du å lese på en blogg?  

What Do You Want?

♥ God morgen søte mennesker! Startet min morgen med en softis faktisk, absolutt ikke godt for magen. Men sånn ellers er det jo super godt. Fikk jo ikke pakket noe i går etter jobb, så ender opp med at jeg må gjøre det rett etter jobb idag før turen går videre til mamma. Det er ett ork å drasse på en koffert på morgenbussen alene. Tilbake til overskriften. Hvis det er noe dere savner på bloggen, så må dere bare si i fra. Vet jeg er dårlig på antrekk, men det er rett og slett fordi jeg vanligvis løper rundt i joggebukse. Og hva er så gøy med bilder av det... Men utenom det, er det noe du savner å lese om eller vil ha mer av? 

Blogg, Blogg & BloggER JEG AWESOME?(helenessimensen) Hahahah, nei. // HVILKE BLOGGER LESER DU DAGLIG ELLER FLER GANGER OM DAGEN? Jeg er innom ganske mange blogger daglig, men de jeg tar turen innom utenom bloggtiden min er helenessimensen og annikama. // FAVORITT BLOGG? Jeg har faktisk ingen favoritt blogg. // HVOR LENGE HAR DU BLOGGET? Jeg har blogget i 1 år og litt over 1 måned. Opprettet bloggen 2 februar 2011, men føler jeg begynte å blogge på mitt beste i Juni 2011. // HVA SYNES DU OM BLOGGEN MIN?(kristinehoyvik) Bloggen din virker kjempe fin den. Ryddig design og fine bilder. Søt er du også! // ÅSSEN BLOGG LESER DU? Jeg er innom mange forskjellige. Moteblogger, hverdagsblogger, fotoblogger osv. // FINESTE BLOGGEN? Hmm, det vet jeg faktisk ikke. // HVILKE BLOGGER LESER DU? Leser bloggvennene mine som er på "newsfeeden" og de som har lagt igjen spor hos meg.
HVOR FÅR DU INSPIRASJON FRA? Overalt. Blogger, på gata, weheartit, google etc. // HVOR FÅR DU BLOGGINSPIRASJON FRA? Nevnt ovenfor her. // LESER DU BLOGGEN MIN?(awesomeday) Har vært innom å lagt igjen noen spor ja. // HVA SYNES DU OM DEN? Synes det virker som en fin blogg. Du har bilder og som jeg har sett tar du opp viktige temaer i blandt. // HAR DU LYST TIL Å BLI TOPPBLOGGER?Ikke med det første, jeg kunne godt tenke meg å ligge på topp 10 for en dag i alle fall. // HVA MÅ TIL FOR AT DU SKAL LESE EN BLOGG? En blogg bør ha et ryddig design, bilder i hvert innlegg, ikke for mye heller ikke for lite tekst og helst ha et spørsmål til leserne. // HVA LIKER DU Å LESE OM? Jeg liker å lese om alt mulig rart. // HVA SYNES DU OM BLOGGEN MIN?(wtherese) Den ser fin ut den. Søt du! // VURDERE BLOGGEN MIN? Da får du melde deg på når jeg har vurderingsrunde, så får vi se om du er en av de som vinner. 


HVORDAN FÅR DU SÅ MANGE KOMMENTARER? Det er jeg faktisk ikke sikker på, men kan jo ha noe med at jeg kommenterer tilbake til de som kommenterer til meg. Hmm // HVA ER DET BESTE VED Å BLOGGE? At jeg får ut tanker og kan dele ting med andre personer. Jeg liker også tanken på å kunne se tilbake på hva jeg har skrevet, tatt bilder av osv. Også liker jeg responsen jeg får. Dere lesere er så søte at jeg får høl i tenna! // HVA ER DINE AMBISJONER/MÅL MED BLOGGEN? Jeg har egentig ingen ambisjoner/mål med den. Jeg liker meg her jeg er. Er på aktivlista å det holder enn så lenge. Men jeg må nok innrømme at det hadde vært gøy å vært på topp 10 for en dag. // HVOR MANGE LESERE HAR DU GJENNOMSNITTLIG? I det siste har jeg ligget på rundt 270-320 lesere daglig. Dere er herlige folkens! 
HVORDAN FINNER DU UT HVA DU SKAL BLOGGE OM? Man får jo inspirasjon og ideèr når man er innom blogger, går ute, ser ting osv. Er mange ganger jeg sitter å tenker på hva jeg skal blogge om, så tenker jeg på gårsdagen så popper noe opp. // HVORFOR BEGYNTE DU Å BLOGGE? Jeg hadde ingenting bedre å gjøre der jeg lå med omgangssjuken. Heheh. // HVEM SYNES DU FORTJENER 1.PLASS PÅ BLOGG.NO? Jeg er egentlig ikke sikker.  // HVOR MYE BLOGGER DU CA HVER DAG? 2 innlegg hver dag prøver jeg på, uansett hvor dårlig tid jeg har. Før blogget jeg tre om dagen, men det ble for mye for hjernen min å komme på så mye å skrive om.
BLIR DU SPONSET? Ja, det gjør jeg. // HVA LIKER DU BEST MED DIN EGEN BLOGG? Jeg liker at jeg har det oversiktelig, man finner lett frem. Eller jeg føler det i alle fall. Også liker jeg at jeg klarer å få til bilder i ett innlegg som handler om hva jeg skriver om. // HVA ER DET FINESTE NOEN HAR SAGT TIL DEG SOM DU KAN HUSKE? Hvis du tenkte bloggvis så er det så mye fint dere lesere sier. Jeg blir rørt! 

♥ Tusen takk for spørsmål. Dette innlegget kan ikke kommenteres. 

Tattoo & PiercingVAR DET VONDT Å TA TATTOVERING? Det varierer jo veldig person til person. Men det var ikke så ille som jeg trodde det skulle være. Direkte godt er det jo ikke! // HVOR MANGE TATTO HAR DU? Jeg har tre små og en stor. // HAR DEM NOEN MENING? Det har de alle sammen. Den store har tre bokstaver i stjernene som står for mine fornavn, mine søskens navn og mamma sitt navn. Faith & Hope på håndleddene mine står for at man må ha tro og håp for å overleve her i den kalde verden. Lille stjernen bak øret mitt er for vennskapet til meg og en av bestevenninnene mine. Flere bilder og info finnes her og her.

HVOR LENGE HAR DU HATT DEN BLOMSTERTATOVERINGEN DIN? Den er fiin! Tusen takk! Den på magen tok jeg i 2009, og bygde på den oppover ryggen i 2011. // HAR DU PLANLAGT NOEN NY TATOVERINGER? Det har jeg faktisk. Skal jo ta en hello kitty tatovering med mamma innen 2012 er over. Også har jeg innmari lyst på en tatovering på innsiden av fotbladet. 
HVOR LENGE HAR DU HATT PIERCING I LEPPA? Siden 2009, tok den i russetiden. // HAR DU NOEN FLERE PIERCINGER? I SÅFALL HVOR? Jeg har i nesa, tungen, navlen og i øret. // VAR DET VONDT Å TA PIERCING I UNDERLEPPA? Nei, faktisk ikke. Ett lite stikk, så er det over.

 Tusen takk for spørsmål, søtinger! Og her kommer ett til deg; Har du tatovering eller piercing?

This Is PersonalKAN VI FÅ SE MAMMAEN DIN EN GANG? Selvfølgelig! Ovenfor ser du mammaen min. //HVORDAN ER LIVET DITT? Tja, si det du. Det er vel et nokså fint liv. Heheh //HAR DU DET BRA? Jeg har det kjempe bra! //HVA ER DITT STØRSTE ØNSKE? Å reise til New York, egentlig å reise hele verden rundt. //DINE BESTE VENNER? Helene, Lan må jeg vel si. Det er de jeg har vært venner med lengst og vet det meste om hverandre. Men jeg har jo noen gode venninner også. //HVORFOR ER DU SÅ NYDELIG? Takk, søte deg! Men jeg vet ikke, synes jo ikke det selv. Heheh. //HAR DU NOEN UVANER? Det har jeg altfor mange av. Jeg biter hud rundt neglene mine, peller på skorper, peller på flass, det er en del mer. Men noe må man vel holde for seg selv også. // 

BRUKER DU LINSER? Noen ganger, men da er det fargelinser. Bildet over ser du litt at jeg har på brune linser //HVOR MANGE GANGER HAR DU FARGET HÅRET? Har stripet det blondt tre ganger før, og farget det to ganger brunt med farge som går ut i vask. //BESKRIV DEG SELV MED 3 ORD. Hjelpsom, rotete og snill. Tror jeg i alle fall. //DITT VÆRSTE MARERITT? Når jeg var rundt 7-8 år å hadde feberfantasi. Vampyrer som sto der med stekepanner og gliste med de fæle hoggtenna sine. Klarte ikke rope på mamma eller noenting. Den dag i dag sover jeg med dyna oppetter halsen så ingen skal få bitt meg. Heheh //BESTE GUTTEVENN? Såklart blir det Josip! Han får dere se mer av når jeg er i Tyrkia i sommer!

FORNØYD MED DEG SELV? Ja, det er jeg. Har jo mine feil, men jeg er som jeg er, og det sier jeg meg fornøyd med. //ER DU FORNØYD MED LIVET DITT? Ja, akkurat nå smiler livet til meg. //YNDLINGSFARGEN DIN? Babyblå og babyrosa må det vel bli. // DET BESTE OG VÆRSTE DU VET? Beste jeg vet må være sjokolade, venner, familien og reise. Værste er småkryp, være blakk, rot og krangle. // HAR DU NOEN KJÆRESTE NÅ? Forever alone.. //NOEN GANG GJORT NOE ULOVLIG? Hm, jeg har vel det. //BRUKER DU CLIPS? Nei, håret mitt er så naturlig som det blir.
HVILKEN JOBB HAR DU NÅ? Jobber på bensinstasjon. //TRIVES DU PÅ JOBBEN? Javisst gjør jeg det. //HVILKE JOBBER HAR DU HATT? Jeg har jobbet i barnehage(kun 3mnd), og utplasseringer her å der. Men bensinstasjonen har jeg nå jobbet på i 6 år. //HVILKEN ÅRSTID LIKER DU BEST? Sommer, uten tvil! //HAR DU SØSKEN? Har halvsøsken -lillesøster, storesøster og storebror. //ER KJÆRESTEN DIN NORSK? Ikke slemt ment, hihi. Heheh, jeg er forever alone. //HVA LIKER DU BEST Å GJØRE I HELGENE? Da liker jeg å slappe av, finne på ting med venner, ta meg en liten svingom på byen. //HVILKE TRE TING LIKER DU BEST VED DEG SELV? Om det er utseendemessig liker jeg best øyenfargen min. De er blågrønne, mens noen ganger helt blå eller helt grønne. Så liker jeg øyenbrynene mine og håret mitt, selv om jeg har tynt hår. 

Tusen takk for fine spørsmål. Del to kommer snart. Så da spør jeg om noe også; Hvilken årstid liker du best?

You Know You Can♥ Spør meg om hva som helst. Kjærlighet. Skole. Jobb. Venner. Tatoveringer. Reiser. Familie. Blogg. Utlandet. Bilder. Kommentarer. Antrekk. Redigering. Design. "Hvilke land har du vært i?" "Har du tatoveringer?" "Favoritt antrekk?" Ja, lista er lang over hva du kan spørre om. Da setter vi i gang da,Hva er dine spørsmål? 

AVSLUTTET!  TUSEN TAKK FOR ALLE SPØRSMÅL!
(112bare så jeg skal huske antall når jeg avsluttet. hehhe)

LESERSPØRSMÅL-CONTROL FREAKAnonym; Leste historien din. Er oppi det samme. Hvordan kom du deg ut av forholdet? Jeg blir og kontrollert noe sykt.

MITT SVAR: Det er ingen lett måte å komme seg ut av en slik situasjon på. Husker eksen kom på besøk til meg og hadde vært der i ti minutter før vi begynte å krangle igjen. Han klappet til meg, så holdt han rundt håndleddene mine og strammet til. Og om jeg husker riktig kom mamma opp trappa fordi hun hørte jo noe foregikk på rommet mitt. Der og da hadde vi slått opp. Jeg felte ikke en tåre pga det en gang. Husker godt at han pratet med mamma og sa det var siste gang vi kom til å se han. Og tro det eller ei 1 time senere når han kom hjem tryglet han meg om å komme tilbake til han. Jeg hadde en lang diskusjon med han over msn. Men jeg visste i den stund om jeg gikk tilbake til han ville det samme skje om og om igjen. Og jeg ville ikke vært ett menneske lengre, men en kontrollert ulykkelig person.. Har du sjansen til å stikke av når dere krangler eller når som helst, gjør det! Og se aldri tilbake. Det er ikke verdt det. Du er verdt mye mer enn som så! Og har du en god venn/venninne eller foreldre prat med dem om dette. Og de vil sannelig prate deg ut av å gå tilbake igjen. Håper du kommer deg ut av dette. Det finnes fler fisker i havet, og en dag finner du din Nemo. <3 Noen som har andre råd til hvordan man kommer seg ut av slikt? Så er det bare å si ifra!

WHY THESE TATTOO'S ?
Hvorfor har den første tattoveringen din gått bort? Den er borte fordi jeg tatoverte blomstertatoveringen over den. Vil du ha en slik igjen? Nei, jeg kunne ikke tenke meg å ha salamandern tilbake. Den var utrolig dårlig tatovert. Så ut som en alien-salamander. Grusom rett og slett. Dårlig tatovør! Hvorfor ville du ha disse tatoveringene du har nå? Den første jeg tok var salamandern og den ville jeg rett og slett ha fordi jeg hadde tenkt på den to år i for veien. Men den endte opp med å bli tatovert helt feil. Så da ble det å tatovere blomstene over. De på håndledde var ganske impuls, selv om jeg tenkte på de i 6 måneders tid. Og den på ryggen valgte jeg fordi jeg ville ha noe mer personlig. Hvor mye betyr de egentlig for deg? Nå betyr tatoveringene mine en hel del for meg. Det er en mening bak de, selv om det er kunst på kroppen. Familiemedlemmer, det å ha tro og håp. 


Hva står bokstavene for? S.A.M er mine initialer. Jeg heter Sara Alexandra Marita. Men bokstavene står også for familiemedlemmer. S - Sol (mamma), A - Anita (storesøster), Andrè (storebror), M - Madeleine (lillesøster).
[ ullsauen ]

Synes du det spiller noen rolle om tatoveringen har en mening bak seg eller ikke?

TATTOO - ANSWERS
Er det utrolig vondt? Man kjenner jo at det er en nål som presser på for å si det sånn. Gjorde det veldig vondt? Men nei, det gjorde ikke så veldig vondt. Er det vondest på begynnelsen, etter en stund eller helt på slutten? Jeg synes det svei en del når ho tatoverte på samme sted fler ganger. For da er huden veldig øm. Eller er det like vondt/ikke så vondt hele tiden? Går vel i sånne bølger. At det gjør vondere der enn der. Var det vondt, ubehagelig, ekkelt? Over hoftebeinet og øverst på ryggen var ikke akkurat behagelig. Var ikke så ekkelt, eller kanskje tanken på nåla. Nei, de er jeg vandt med! [ Runa & Kathrine, Malin, Siv, Melina ]


Hvor mye koster det? Pris avhenger av tatovøren. Noen har minstepris, andre timespris og andre bare en pris. Hvor mye kostet det? Tilsammen har jeg vel lagt igjen 5300kr i blekk. Hva kostet den? Den som er på bildet kostet meg 1600 om jeg husker riktig. Hvor mye betalte du for den? Betalte 1600 for den på magen. [ Luuucky, Runa & Kathrine, Frk.Aase, Carina ]


Er det noen aldersgrense? Det er ikke satt noen aldersgrense. Loven i Norge sier etter fylt 15 kan man kjøpe hva man vil med egne penger. Men seriøse steder har 18 års aldergrense, litt mindre seriøst 16 med foreldres samtykke. Jeg angrer selv på den jeg tok når jeg var 17 år. Og er utrolig takknemlig for at det gikk ann å tatovere noe over! Er det lurt/dumt å ta i utlandet? Jeg personlig ville aldri tatovert meg i utlandet. Men det er vel smak og behag. Jeg liker tanken på at jeg kan dra til henne når som helst for å rise/rose! Kan du anbefale et sted? Det kan jeg så absolutt. Kari på Memento Tattoo i Oslo er rå flink! Har anbefalt henne til alle mine nærmeste faktisk. Hvor tok du din tattoo? Tok min første på et ulovlig sted, husker ikke navnet. Og alle de andre på Memento Tattoo. Og når? Når jeg tok de står på bildene jeg har lagt ved. Hvor lang tid tok det? Den på magen tok litt under en time. De på håndleddene tok tyve minutter ca. Og den på ryggen tok litt over en times tid. Hvorfor har du ikke tatovert en øgle? Haha, jeg har faktisk hatt en salamander om du ser på første bilde! Hvorfor har du ikke navnet ditt over magen? Fordi jeg har et aaaaltfor langt navn. [ Luuucky, Ullsauen, Frk.Aase, JoChrRand ]

 
Så kom en kar med noen vittig spørsmål som jeg tar i samma slengen! Sover du på høyre eller venstre del av senga? Jeg sover på den siden som ikke er mot veggen. Sover du med pysj? For det meste i my birthdaysuit, men noen ganger i singlet og undertøy. Hva har du i lomma akkurat nå? Ingenting i lommene. Dessverre! Hvis du måtte spise et innsekt, hvilket ville du spist? Oj, det vet jeg ikke helt. Kanskje veps? Siden de er en delikatesse i Vietnam! [ JoChrRand ]

Håper dette ga noen av dere litt svar! Har du tatoveringer, eller planer om å ta?

QUESTIONS ANYONE? - TATTOO
Siden jeg fikk en del kommentarer på at jeg har en fin tatovering for en stund siden.. Så er det vel noen som lurer på noe om tatovering også? Den tatoveringen på bildet går rundt og oppover ryggen forresten. Fler bilder kan du se her. Så nå har dere sjansen til å spørre ut.

LESERSPØRSMÅLANONYM: er du fra pakistan? jeg har ikke noe imot:) bare lurer SVAR: Nei, jeg er nok fra Norge og er ekte nordmann. Så over til dere.. Ser jeg virkelig ut som jeg er fra pakistan? Just wondering.....

EDIT: ANONYM: heheh, sorry det var jeg som lurte, pga. at bloggen ungdomsperioden hadde skrevet om at den triste historien din og at han kalte deg for pakkishore og alt det der, så det var derfor.

Da fikk jeg i alle fall svar på det. Skjønner jo litt av grunnen til at du kanskje trodde det da. :)

LESERSPØRSMÅLANONYM: hvordan får du sånn under You might also like: ? 


Du trykker kun på den "LinkWithin" som du ser nederst på bildet der. Eller HER. Så står det ganske godt forklart hva du gjør. Koden du får limer du inn før </body> nederst i forside-malen. Håper du får dette til. Ellers er det bare å kontakte meg igjen, så skal jeg prøve å forklare bedre. Noen andre som lurer på noe i samma slengen? Svarer på det meste. :)LESERSPØRSMÅL - SØSKENKan jeg få lov å spørre hvorfor dere ikke visste dere var søsken før? :-/ <3 [ kristinahorpestad ]

Jeg ble også litt nysgjerrig på hvorfor dere ikke ble kjent med hverandre før?<3 [ sabrinavidal ]

Ja, det er fult lov å spørre om det.
Nei, jeg visste vel om henne når jeg var sånn 10 år, da var ho 6. Fikk jo baby bilde på mms av pappa, og ett vanlig bilde av henne på mms. Siden jeg ikke har så god kontakt med pappa, så ble det til at jeg ikke fikk vite noe om søskna mine. Visste fornavn, men ikke etternavn. Men fikk tlf nr til lillesøster en dag pappa var full. Så da nølte jeg ikke med å ta kontakt. :)

LESERSPØRSMÅL - SØSKENFinnes det noe permanent behandling til Crohns? (mrrednaskela.blogg.no)

Desverre finnes det ingen kur eller permanent behandling mot Crohns. Det er en kronisk sykdom i tarmsystemet, og er der livet ut. Noen merker det bedre enn andre. Noen blir fortere syk, andre kan gå i lange perioder uten å merke noe til sykdommen også. Jeg går ikke på noen medisiner, men det finnes fler som gjør det for å få bort betennelser osv. Man får vel bare lære å leve livet, syk eller ei! 

Jeg smiler hver dag, selv om jeg kanskje løper på do litt oftere enn folk flest. Har du noen gang blitt matforgiftet eller bare vært dårlig i magen? Det er vel sånn de fleste Crohns pasienter går gjennom hver dag når de har en dårlig periode eller sånn ellers også. 

Noen fler som lurer på noe ang sykdommen min kanskje?

ANSWERS PART 2Favorit mat ? (mmem.blogg.no)

Taco, pizza, fiskeboller

Favorit hobby ? (mmem.blogg.no)

Lage kort, tegne og alt som er håndarbeid og tidskrevende (selv om jeg lett gir opp)

kake vs muffin ? (mmem.blogg.no)

Å, jeg vil si begge deler!

Pc vs mobil ? (mmem.blogg.no)

// google - iPhone 4

Kamera vs iPhone ? (mmem.blogg.no)

Hmm, igjen iPhone!

Yndlings dyr? (mmem.blogg.no)

Hund, katt og rotter.

Har du klappet en elefant før ? ( bare spørr ) (mmem.blogg.no)

Det har jeg faktisk! Har ikke bildet av det, men klappet den mens jeg satt oppå ryggen!

Favorit serie ? (mmem.blogg.no)

Nevnte det i svar fra del 1. Men kan nevne det igjen jeg. Vampires diaries, one tree hill, big bang theory, gossip girls og mye mer.

Si tre ting du liker best med deg selv (Sol)

Omsorgsfull, generøs og tullete/barnslig!

Hva er det verste du vet? (Sol)

Bedrevitende!! Sånn som deg selv. Muahah

Noen du savner? (Sol)

Savner søskenflokken min og min kjære mamma!

Hvor er det stedet du aller helst kunne ha reist til akkurat i dette øyeblikk? (Sol)

// google - Hawaii


Favoritt farge? (Sol)

Babyblå & babyrosa.

Favoritt ordtak? (Sol)

** Never let the fear of striking out, keep you from playing the game..
** Sometimes you put walls up.. Not to keep people away,but to see who cares enough to break them down. 

ER DET NOE DU LURER PÅ ER DET BARE Å SPØRRE I VEI.. :)

                                                         

ANSWERS PART 1Hvordan holder du sykdommen i sjakk? (holdkjeks.blogg.no)
Vel, jeg holder den ikke i sjakk. Går ikke på medisiner, spiser ikke annerledes. Spiser ting magen min reagerer på i blandt (eller veldig ofte). 

Er det en slik sykdom man kan få utlagt tarm av, forresten? ;o (holdkjeks.blogg.no)
Det er jeg faktisk usikker på! Om jeg må operere flere ganger og til slutt ikke har tarm igjen, så må jeg vel ha pose på magen. Men ulcerøs colitt kan man få utlagt tarm/pose på magen på i alle fall. 

 Hvordan er det å leve med en kronisk sykdom. Hemmer det deg på noen måter i sosiallivet?(byday.blogg.no)
Jeg lever jo som alle andre, men med forhåndsregler om mat generelt. Det er masse jeg egentlig ikke kan spise som gjør at magen blir ett problem. Og ja, jeg vil si det hemmer meg litt i sosiallivet mitt. Jeg faster før jeg skal drikke alkohol, faster før jeg skal på kino, faster generelt hvis jeg ikke er hjemme eller på besøk hos familien.

Hvilke serier ser du på? :) (byday.blogg.no)
Jeg ser på Gossip Girl, Vampire Diaries, Big Bang T, One Tree Hill, Ghost Whisperer og masse annet skvip som går på kanalene! 


// we heart it (vampires diaries)

Er du en person som kunne tenkt seg å vært med på paradise hotel (eller noe lignende) ? (LDR)

Jeg kunne tenkt meg å vært med på noe sånt ja. Men hadde aldri turt, når jeg vet det er fler tusen som hadde fulgt med på det. Jeg hadde nok driti på draget så å si hver dag og hver bidige time! 

Kan du nevne de tre tingene med deg selv du liker best? :) Og hvis du måtte dra til en øde øy, hva hadde du tatt med deg da, hvis du bare fikk velge en ting? :) (myk.blogg.no)

Oj, det var litt vanskelig spørsmål. Tror det hadde vært lettere å nevne ting jeg ikke liker!
Jeg liker at jeg er omsorgsfull. 
Jeg liker håret mitt (selv om det er litt flisete og tynt!)
Jeg liker øyenfargen min. Blågrønne, men noen ganger kan de bli helt grønne :)

Hvis jeg bare fikk ta med meg en ting så ville det vært mamma. Hun er ingen ting da, men okeii en ting.. 
Hvorfor så vanskelig spørsmål? :( 

Er du glad i meg? hihihi (helenessimensen.blogg.no)

Jeg er ikke bare glad i deg, kjære. Jeg elsker deg av hele mitt hjerte!

 Hvor langt hår har du nå? :) (waveit.blogg.no)

               Liker du norske kjendiser? (johannenathalie98.blogg.no)

Hmm.. Jeg må nok si nei til norske kjendiser. Men jeg liker ikke-norske kjendiser da!

Hva er det aller beste ved deg, og din personlighet? nevn en ting. (Sol)

Bare nevne èn? Det er jo så mye.. Eh, nei jeg vet ikke..

Hvem er den personen som står deg nærmest? (Sol)

Min skaper, mamma! 

Hva er ditt yndlingsdyr? (Sol)

Hund, katt og rotter..

Setning/ ord du sier mye? (Sol)

Hej hej, javisst, vedduu, veitdu.

Favoritt iskrem? (Sol)

Jeg har ingen favoritt nå lenger.. Likte YES is'n, men den finnes jo ikke lengre?!

                                                                   

NOE MER DU LURER PÅ? IKKE NØL, SPØR I VEI.. :)

GLEMT MEG?Har du glemt å spørre meg om noe på spørsmålsrunden min HER ? Jaggu tror jeg du har gjort det.. Er det meningen at jeg skal gråte meg til søvn en hel uke eller hva? Snufs.. Bare spør i vei på linken eller her.
Jeg linker bloggen bak hvert enkelt spørsmål jeg får fra en person.

Sier som skjønne withgrace ville sagt; er det ingen som kommer til å stille spørsmål, så stiller jeg spørsmål til meg selv, ANONYMT! 

HVA VIL DU VITE?

Spør om alt som faller deg inn. Ha en fortsatt fin kveld, søte mennesker! Jeg linker bloggen etter hvert enkelt spørsmål jeg får fra en person. 

SVAR PÅ SPØRSMÅL- Hvilke blogger leser du?

Kissies, Paow, Magnus, Yasemin, Helene + alle de jeg har som bloggvenner! Klikk på navnene for å se.

- Hvordan klesstil har du?
Hmm, jeg vet ikke? Jeg har vel min egen lille klesstil. Jeg mikser og matcher. Men når jeg bestemmer meg for å ta på ordentlige klær vil jeg nå si klesstilen min er feminin men rar? Haha..

- Hva driver du med på fritiden?
På fritiden tegner jeg, lager kort, skriver, er med venner, familien og en fest eller tre. Men jeg jobber så mye at energien fort tar slutt, så jeg sover vel for det meste og spiser på fritiden!

- Sivilstatus?
Ensom ulv..

- Yndlings antrekk (legg ut bilde)  
For nå i alle fall. Endrer seg hele tiden! Merkelig nok.. hihi

- Yndlings mat og godis?
Fiskeboller i hvit saus med poteter og flesk. Men jeg spiser som oftest makaroni!
Jeg liker sånne sure pærer som finnes i smågodthylla.

- Når kommer du og besøker meg i kr.sand?
Jeg løper dit nå, om du kan gi meg mat? :)

- Når kommer du til å invitere meg til oslo?:P
Du er allerede invitert! Men kanskje i Mai? :D

- Hva provoserer deg mest her i verden?
Oj, det var ett vanskelig spørsmål føler jeg. Men skal prøve å svare.. Jeg blir ekstremt provosert av bedrevitende folk. Folk som tror de vet alt om alt og alle. Jeg blir provosert av alle mobberne der ute! At det går ann å være så ekkel mot personer. Og ser at det er mange som sliter i ettertid av mobbing. En annen ting er også straffen for voldtektsmenn/kvinner. Blir provosert over at mange går fri, når de ikke er uskyldige i det hele tatt! Hmm, vet ikke om det var bra nok svar?

- Hvor ser du deg selv om 10 år?
Om ti år er jeg der jeg er i dag. Jeg jobber nok fortsatt på Statoil, men kanskje høyere opp i ledelsen på bedriften. Kanskje kontor rotte som min kjære mor? Men om ti år vil jeg gjerne være lykkelig gift med en gutt på armen og en baby jente inni magen.

- Hva er din største drøm?
Å bare være lykkelig. Leve livet og ikke bekymre meg for noen ting. En stor drøm vil også å være å ta ferdig servitør læretiden, så jeg kan få fagbrev. Men det vet jeg ikke om kommer til å skje pga magen min. Vi får nå se hva fremtiden bringer!

- Hvor mange piercinger har du, og hvor?
Jeg har 5 stykker. I navlen, øret, nesa, tungen og underleppa. (hadde også en i overleppa, men tok den bort før jeg fikk i underleppa)

- Hvem var vondest å ta ?
Den i øret var vondest, og på andre plass kommer den i nesa.

- Hvem er du mest fornøyd med?
Jeg er mest fornøyd med den i nesa. Tror jeg..

- Hva må en blogg inneholde for at du skal bli fast leser?
Den må ha bilder! Hvertfall ett bilde, jeg er som ett barn. Liker å ha noe å se på å peke på. Som en liten pekebok! Haha. Nei, men det må være noe spennende å lese. Eller hm, det trenger heller ikke være så spennende. Bare det er bra skrevet eller morsomt skrevet.

- Hvordan er det å jobbe på statoil? hæhæ :D
Haha! Joda, det er morsomt det. Mange utfordringer i hverdagen skal jeg si deg! Gneldrete kunder, glade kunder, bedrevitende osv. Men alt i alt liker jeg meg på jobben min, fordi alle de ansatte er så gode! Vi er som en liten familie alle sammen!

- Om du fant en 500-lapp på bakken, hva hadde du brukt den til?
Jeg ville gått til nærmeste butikk å kjøpt meg MAT faktisk.. Jeg sulter..

- Rolig kveld hjemme i sofaen, eller ut på fest?
Hm, ja takk begge deler?

- Beste sjekketriks?
haha, jeg har ingen. Men jeg fant på en i sted faktisk. Den er jævlig dårlig, men på en søt måte.. Tror jeg?  ?Vil du se på armbåndet mitt? Jøss, ser du? Det er en gris, skal vi dra hjem å grise litt?? Uff, jeg vet....


- Bor du alene i oslo?
Jeg bor ensom og forlatt i en liten leilighet. Men ikke helt forlatt, jeg har mine to søte små dumbo-rotter. :)

- Har du bodd i oslo hele livet?
Har bodd i Oslo hele livet ja. Før jeg var fylt fire, hadde vi flyttet omkring 12 steder om jeg husker riktig.

- Hvordan er ditt forhold til dine foreldre?
Forholdet mitt med mamma har alltid vært noe av det jeg har holdt nær mitt hjerte. Hun er min bestevenn og jeg kan fortelle henne alt. Men pappa derimot, han forlot mamma da jeg lå i magen. I hele mitt liv har jeg vel møtt han max 8 ganger? Men på en annen side er jeg veldig glad for at han forlot mamma. Ellers hadde jeg ikke hatt verdens beste lillesøster! Eller beste stefar!

Tusen takk for spørsmålene søte mennesker! 

SPØRSMÅLSRUNDESiden jeg er ganske ny på denne blogg greia, så tenkte jeg å sette i gang en spørsmålsrunde. Så får de som vil sjansen til å bli litt bedre kjent med meg.

// We heart it

hits