SARA ALEXANDRA


SaraAlexandra, 22 år, Oslo. Lever livet slik alle andre gjør. Her vil du kunne lese & se litt av hvert. Meninger, tanker, antrekk, irritasjoner, anbefaling osv. Jeg legger ikke skjul på hvem jeg er. Lever med en kronisk sykdom kalt Morbus Crohn.

Forside // Kontakt // Om Meg
Facebook // Twitter // Bloglovin


SISTE INNLEGG


HELGENS BLOGGKATEGORIER


12 MÅNEDER


LINKER


ANNONSER


Morsomme gaver og gavetips på CoolStuff.no
PHOTOS: TRUE STORY, BRO!Det var en gang en super glad SaraAlexandra som endelig hadde fått seg en selvutløser som fungerte. Hun knipset i vei og danset smilende rundt på stuegulvet. Men det skulle ikke vare lenge før den onde heksa kastet en forbannelse over den uskyldige piken. Hun mikset snørr og gørr i en stor diger sort gryte og vips der lå SaraAlexandra rett ut omringet av snørrfiller. SaraAlexandra hadde fortsatt noen smil på lager da hun fikk lastet ned absolutt alle sims3 spillene og kunne ligge å spille og lese fifty shades bøkene stille og rolig.
Så kom helgen og hun tilbringte fredagen helt alene med lillesøster. Lørdagen kom og de forberedte seg til en fest uten like hjemme hos piken. Det hadde jo tross alt gått to måneder siden sist. Kvelden startet veldig bra og SaraAlexandra følte seg som en prinsesse på ball. Men det skulle ikke gå lang tid før hun lå på gulvet med mascara rennende ned hennes rødlige kinn. En ond skurk hadde nemlig tatt med seg macbook'n og iphonen til vesle frøken SaraAlexandra. Og der satt hun og visste ikke sine arme råd. Alle bilder - borte. Alle meldinger - borte. Alle dokumenter - borte
SaraAlexandra følte seg utrygg og snille perfekte Ina ble boende hos henne inntil SaraAlexandra rømte til Afrika. Nærmere bestemt Marokko, Marrakech. Og snipp snapp snute så var denne sanne historien ute. Buuuu.

Så det vil ta litt tid innen jeg er helt tilbake på bloggfronten igjen, men det håper jeg dere forstår. All backup til iphonen lå jo på mac'n og ja.. Deprimert much kan man vel trygt si... // Blitt frastjålet mac eller iphone før?

PHOTOS: HAPPY BIRTHDAY, LOVE
Verdens beste Helene har bursdag i dag og fyller hele 22 år! Herlighet som tiden flyr. Føles ut som i går vi var små uskyldige barn som løp etter gutter i skogen, tegnet stygge tegninger av hverandre og spiste tomatsuppe på sfo. Har så mange minner med denne spesielle jenta. Vi har tross alt vært bestevenner siden 1997 og enda er vennskapet godt bevart. Klarer ikke tenke tanken på å ikke ha henne i livet mitt. Herlighet vi er som små unger hver gang vi møtes. Dreamteam<3 Jeg ønsker deg all lykke med dagen og jeg gleder meg kjempe masse til å feire dagen din i kveld med fyll og fanteri! Skal bli en minnerik kveld. Elsker deg høyere enn himmelen gullet. Hihi. Gå inn på dette innlegget for å gratulere henne på bloggen hennes. Nå må jeg begynne å ordne meg så jeg er klar for å dra når Ina kommer hit. Åh blir en fin kveld! // Hvem vil si gratulerer til min kjære?

PHOTOS: I'M BLUE BABYJeg var kjempe nervøs for å sette inn p-staven i armen, men i bunn og grunn var det ingen grunn til det. Jeg fikk en sprøytespiss ført inn i huden og langs kanten under huden hvor staven skulle sitte med litt lokalbedøvelse. Og etter det så kjente jeg ingenting. Lurte bare på når han skulle sette inn staven, og når jeg spurte sa han "vi er ferdige". Ikke det at jeg har noen sprøyteskrekk, men å se den "pistolen" han skulle skyte staven inn med bekymret meg jo litt. Tok rundt fem minutter hele greia så det var bortkastet bekymring for at det skulle være drit vondt. Ikke det at jeg har noen sprøyteskrekk, men å se den "pistolen" han skulle skyte staven inn med bekymret meg jo litt. Har fortsatt ett stort blåmerke nå nesten en uke etter. Merkelige greier, men det er normalt heldigvis. Forhåpentligvis ingen barn på meg på tre hele år hvis jeg tåler denne type prevensjonsmiddel! Lykke! // Noen med sprøyteskrekk der ute?

A Secret AdmirerNoen timer etter jeg kom hjem fra jobb en dag forrige uke så ringte det en fyr å sa han hadde en leveranse til meg. Og plutselig sto jeg der med en blomstebukett i henda. Herlighet, hvor søtt er ikke det da? Man får jo en liten god følelse inni seg når man får blomster. Fikk disse av min "hemmelige" beundrer som bor i Kuwait & USA. Smiler bare jeg ser på disse bildene. Godt å vite at noen tenker på meg. Hihi. // Hvilken farge på roser liker du best?

// thank you so much for the flowers. i'm still smiling. 

PHOTOS: Red Lips & CurlsÅh, jeg skulle virkelig ønske jeg hadde naturlige krøller. Jeg synes det er så fint. Håret mitt er altfor rett til vanlig. Og hver gang jeg krøller det må jeg bruke en halv hårspray boks bare for at det skal holde seg sånn i 4 timer. Latterlig, og håret mitt blir innmari slitt av det også. Får trøste meg med at det er fint da. // Hva synes du?

PHOTOS: Pink UnicornOvertrøtt. Uten telefon. Dårlig søvn. Uten mat og drikke. Vel, det værste er egentlig å være uten iPhone. Føler meg virkelig naken uten. Det går helt fint at den er uten nett osv, men det er bare det å ikke ha den her som stresser meg. Heldigvis ligger den bare på jobb, så jeg får jo hentet den etterpå. Så istedet har jeg trøstet meg med min søte rosa enhjørning. Heheh, litt søtt. Neida, joda. Nå blir det å se på mer episoder av charmed før jeg tusler litt tidligere på jobb. Abstinensene tar livet av meg. // Er ikke enhjørningen søt?

Hate It When# smatting på kino, eller rasling i godteriposen når det veldig stille i filmen.
# man må sitte over fire timer baklengs i et tog.
# folk er super treige med å betale i kassa.
# bussen er forsinket, og når den endelig kommer så skal folk være enda treigere med at de ikke har funnet frem busskortet (!!)
# folk som drar i håndtaket når man sitter på do.
# jeg gleder meg til å spise en sjokolade, så viser det seg at den allerede ligger i magen.
# netcom plutselig bestemmer seg for å gå i "null dekning - søker".
# jeg tror jeg har mistet iphonen, så står jeg med den i hånda.
# folk sniker i køen.
# hele bussen så å si er tom, så må absolutt den personen sette seg ved siden av meg.

 Kan nok hende det kommer fler slike innlegg etterhvert, om dere liker det. // Noe dere kjenner dere igjen i? 

 

Bikini-Me & Talk Nå som sommeren er her, så drar jo alle frem sine bikinier. Og det er vel da min usikkerhet kommer frem. Jeg har alle kurver som kan eksistere på en kropp. Noen dager er jeg ekstremt glad for det, mens andre dager ikke. Som f.eks da man finner en drit kul shorts, men ikke får den over hofta fordi de er i veien. I en bikini kan man på en måte se alt, og ingenting annet enn detaljer sensureres. Noe som også kan minske litt på selvtillitten i bikini er arret på magen min. Selv føler jeg alle glor pga det. Eller at jeg har noen celulitter her og der. Ingen er perfekte, absolutt ikke. Jeg kan jo se på ei jente å synes den bikinikroppen var dødsfin, også sitter ho der med de samme tankene jeg har. Sprøtt det der, hvordan vi aldri blir fornøyde. Vi vil alltid ha mer, og det kommer vel til alt. Den fineste sommerkroppen er den du har nå, utrent eller trent. Mennesker kommer i alle størrelser og fasonger, og det skal man respektere. // Hvordan er din selvtillitt i en bikini? 

You're The Best Jeg har veldig mye å være glad for nå i disse dager, men alikevel er det noe som mangler. Føler meg kanskje bittelitt ensom og forlatt. Altså, det er herlig å være singel og alene i den forstand men noen dager så hadde det vært supert å hatt en der som kunne kysset meg på kinnet å sagt "god natt skatt". Den som får meg til å være litt mindre ensom om nettene for tiden er den søte lille apa jeg holder på bildene. Vet ikke hva det er med meg og kosebamser. Tror det er en ting jeg aldri kommer til å vokse fra. // Har du en kosebamse med deg om nettene? 

I Love It When# det popper opp en natta sms på iphonen.
# noen ler av mine ekstremt dårlige vitser.
# jeg kan spise en hel sjokolade uten å dele med noen.
# jeg kan lage gaver, i stedenfor å kjøpe. Synes det blir mer personlig.
# jeg får sitte alene hele veien på bussen til jobb.
# mormor og morfar har vært i sverige og jeg får cola og nallekorv.
# jeg trykker bestill på en reise og vet at nå er det kun ** dager til man faktisk er i et annet land.
# lønningen endelig kommer på kontoen.
# søte blogglesere kommenterer fine ting.
# jeg har energi til å gjøre noe.
# mennesker jeg ikke kjenner smiler til meg på gata.

 Bare bittelitt av det jeg liker ved livet. // Noe du kan kjenne deg igjen i? 

What's My Age? Ble litt inspirert av min bestevenninne Helene pga mye snakk om alder og hvor gammel man ser ut. Jeg har selv fått høre det ser ut som jeg er seksten, atten, fjorten osv. Så det hadde vært gøy å få vite hva dere lesere mener og tror. // Hvor gammel ser det ut som jeg er? 

Love You All
 Jeg setter utrolig stor pris på alle som leser bloggen min og de som kommenterer innleggene mine. Dere er nydelige alle sammen! Tusen takk kjære lesere. Jeg håper dere sier ifra om det er noe spesielt dere vil lese om. Og det er bare å sende meg en mail (sara-crohns-alexandra@hotmail.com) om det er noe annet dere lurer på. Jeg svarer alltid, kan hende det tar en dag eller to på mail. Men jeg prøver så godt jeg kan. Litt senere kommer ett konkurranse innlegg! Men nå skal jeg kose meg videre med film og pasta. Loveyou

Dette innlegget kan ikke kommenteres. Forrige innlegg finner du her eller ved å bla nedover.

Im No Beauty Queen.. I'm just beautiful me

 Hører alltid på Who Says - Selena Gomez når jeg har altfor mange tanker oppi pappskallen. Men nå skal jeg straks fyke avgårde på grillfest med jobben. Har ikke tittet ut, så vet ikke om det er sol eller regn. Kanskje det snør også, hvem vet. Finner det vel fort ut når jeg først går ut døra. Gleder meg i alle fall til grillmat, blir årets første grilling! Håper på å få tatt noen bilder i kveld, men det finner vi vel ut i morgen om jeg klarte eller ikke. // Har du grillet i år? 

Photos: Just Me  Mamma tok noen bilder av meg ute igår. Pleier ikke å like bildene hun tar av meg, men hun har faktisk bedret seg i det siste. (ikke hat meg da, mami) Jeg er vel ikke den flinkeste på å vise ansiktet mitt på bloggen for tiden. Gått inn i en ikke-fotogen periode. Jeg er vel ikke den eneste som har slike perioder.. Nå skal jeg kåre vinner av konkurransen jeg har hatt gående, og vurdere to blogger. Setter også i gang en konkurranse senere ikveld til dere søte lesere. // Hva synes du?  

Photos: Perfect Er det noe jeg liker ekstremt godt så er det å sove i en gutteboxer og en stjålet singlet. Singletten bringer frem alle minnene fra Tyrkia 2010 hvor jeg måtte stjele singletten fra en taxi sjåfør fordi kjolen min ikke ville på etter nattbad med jentene. Minner. Boxer`n er bare fordi det er behagelig å gå i, sånn at dere ikke tenker sånn på det. Må snart vurdere å bytte ut dyna mi med laken, for de siste nettene har vært utrolig slitsomme pga varmen. Skal ikke klage! Elsker at det er varmt og sol, men når man ikke har noe som helst mulighet for kulde inne i leiligheten blir det som å være på et dårlig hotel uten air condition i utlandet. // Flere som har det varmt om nettene? 

My Dip Dyed Hair♥ Siden jeg skal klippe tuppene bestemte jeg meg for å teste ut dip dyed. Og jeg tror jeg liker det, må kanskje vende meg til det. Så frem til jeg klipper tuppene er det slik håret mitt kommer til å se ut. Men hvem vet, kanskje jeg bestemmer meg for å gjøre det en gang til når tuppene er klipt. Ble heller ikke helt rett, i og med at jeg bare satte det i strikk og bleket det. hihi Hva synes du? 

BirthdayGirl
I dag har jeg jaggu bursdag. For hele 22 år siden kom jeg til verden. Ikke værst det altså. Etter jobb skal jeg visst en tur bort til mormor å få fiskeboller og poteter. Regner litt med at jeg får kake også. Åh som jeg gleder meg! Er så lenge siden jeg har spist det. Dere får kose dere masse i dag dere fantastiske lesere, for det skal jeg prøve på. Hvem vil gratulere meg?

Babylove

♥ Lille prinsen som skal døpes i morgen. Han har jo den søteste trøya også da, gullunge. 

polarbaby
♥  All because two people fell in love. ♥  Den søteste polarbabyen jeg noensinne har sett. Babyer som har på slike bjørnedrakter er så skjønne. Lille prinsen smelter tantes hjerte! Har du noen smårollinger i familien?

A YEAR AGO #2Jeg hadde mange vors hjemme.

Jeg møtte Sabine igjen i November'11 og nå i Januar.

Jeg har fått mye bedre kontakt med bestevenninnen min Helene. // vi har vært bestevenner siden 2.klasse <3

Jeg var i Krakow, Polen.

Jeg har til nå fått en del lesere, som jeg setter stor pris på. 

Har hittil skrevet 790 innlegg, i tillegg til noen forhåndskrevne. Fått 15572 kommentarer, frem til 2/2/12 kl. 00.06. Lagt ut 2922 bilder, men noen skal slettes pga feil strl, uten signatur og feil signatur. Jeg liker dere lesere. Takk for ett fint bloggår med dere! Del nummer èn finner du her. Hva synes du om slike innlegg?

A YEAR AGO #1For ett år siden i dag, begynte jeg å blogge. Alt som skulle til var at jeg var sjuk og bodde hos mormor hvor jeg ikke hadde noe å gjøre. Dette er litt av hva som har skjedd på det ene året.

Jeg flyttet inn i leiligheten jeg kjøpte.

Jeg var i Alanya, Tyrkia.

Jeg var i Dubrovnik, Kroatia.

Jeg kjøpte mitt fine Nikon L120.

Jeg fikk litt øye for fotografering halvveis inn i året.

Jeg var i Marrakech, Marokko.

Kommer en del to imorgen tenker jeg. Men jeg er egentlig veldig glad for at jeg startet å blogge. Jeg synes det er veldig gøy, og jeg får en sjanse til å forbedre meg i det å ta bilder. Det at jeg tar bilder i det hele tatt. Hadde jeg ikke hatt blogg, tror jeg nok ikke jeg hadde brukt kameraet mitt så mye som jeg gjør. Hadde sikkert ikke kjøpt meg det kameraet engang. Er veldig glad for mye som har hendt ved at man blogger. Takk til alle dere som leser bloggen min. Dere er så søte atte! Så i dag 02/02/12 er bloggen min ett år. Hurra! Når fyller bloggen din år?

SO THANKFUL
Jeg vil bare takke alle mine fantastiske lesere for alle deres fine kommentarer, vurderinger av bloggen min, spørsmålene jeg får, mailene jeg får. Det er super koselig synes jeg. Jeg vil også legge til at jeg svarer på alle spørsmål jeg får og alle mailer. Så om det er noe spesielt du lurer på så er det egentlig bare å sende en mail. Dere får meg til å føle små rosa bobler inni meg når jeg ser hvor søte dere er. Jeg er takknemlig for at noen har interesse av å lese og kommentere bloggen min. Jeg gjør mitt beste, og synes det å blogge er super morsomt. Så nok en gang tusen takk, kjære mennesker. Hva liker du best ved dine lesere?

MY STAR


Som noen av dere lesere husker så tok jeg en liten stjernetatovering når jeg var i Krakow i Desember. Men jeg har faktisk tvilt litt på om jeg skulle vise den eller ikke. Jeg har alltid sagt til meg selv at jeg aldri skulle ta tatovering i utlandet, og jeg skulle egentlig hørt på meg selv når det gjaldt det. Heldigvis er den såpass rett, men den øverste delen har rett og slett mistet farge. Dårlig arbeid. Men jeg får være fornøyd med at det kunne gått værre. Hva synes du om stjernen min?

SO HAPPY RIGHT NOW
Jeg fikk nemlig en kjempe god nyhet i stad på telefon. Jeg skal være fadder til en nydelig liten prins i Mars. Åh, jeg synes det er så koselig at de valgte meg som fadder. Det er noe av det koseligste man kan få være. En ære. Hver gang jeg ser han blir jeg kjempe glad inni meg. Og når de kommer innom jobben med prinsen i armene, har jeg alltid lyst å løpe bort og blåse i alle kundene. En liten sjarmør. Allerede nå vet jeg at han kommer til å bli populær blant jentene. Han er i alle fall my number one. Gleder meg til å se han vokse opp, passe på han og mest av alt være der for han når han blir eldre. En stolt tante, det er det jeg er! Har du vært fadder, eller vært i dåp før?

MY NEW YEARS RESOLUTION♥ Treffe venner oftere. Siden jeg jobber så mye og ikke har energi, så er helgene min sjanse til å være sosial.

♥ Prøve å spise to-tre måltider om dagen. Nå er det småspising hele tiden, og ett måltid per dag.

♥ Sette av 2-3000 kroner i måneden inn på sparekontoen. Må spare til å besøke fadderbarnet mitt i Kina.


♥ Besøke minst to nye steder i Norge eller land. Skal jo til Bodø i februar, så håper jeg på å dra til Mexico i løpet av 2012. 

♥ Bruke mindre penger på alkohol når jeg er ute på byen. Hender jeg er litt for gavmild..

♥ Ha middagsbesøk oftere. Så slipper jeg å lage mat alene, kjedelig.

Har du lagt nyttårsforsetter?

KEEP ON SMILING

"You're never fully dressed, without a smile"  

I'M SO PROUD


Nydeligste ungen. Jeg er så stolt over å kunne kalle meg for tante til det lille gullet. Det å holde en liten baby er noe av det koseligste som finnes. Selv om jeg får panikk når de begynner å gråte å ikke vet hva jeg skal gjøre. Men jeg klarte å stoppe gråten et par ganger med en smokk. Lille gull er ikke engang en uke gammel, og allerede vet jeg at det blir en hjerteknuser. Jeg er kjempe fornøyd med første møtet med den nydeligste! Er ikke babyer noe av det søteste?

THIS ONE IS FOR YOU
Det er utrolig hvordan ett vennskap kan bygges opp av absolutt ingenting. Det hele starter med ett hei. Man finner kjemien. Og der er man, bestevenninner. Jeg husker det som det var i går når vi gikk rundt fjorten år gamle i pysj rundt på norway cup. Vi tok bussen midt på natten en kald vinternatt bare for å møte noen venner. Vi hadde kjæreste samtidig, og dumpet de på samme dag.Vi har vært på mange reiser du og jeg. Og flere skal det bli. Jeg gleder meg utrolig mye til vi drar til Krakow på fredag! Det skal bli så utrolig koselig. Slappe av med spa, god mat, drikke, shopping, utflukt og ha kvalitetstid sammen. Vi har mange minner bak oss, men vi har enda flere i møte! 


Vi har mange dager, uker, måneder, år, evigheter på å være sammen. Og jeg gleder meg til tiden fremover med deg. Du er en utrolig godhjertet person. Du er  unik. Bedårende. Sjarmerende. Søt. Snill. Morsom. Teit. Rar. Vakker. Men best av alt, så er du min beste venn. 


Jeg setter utrolig stor pris på det vennskapet vi har. Du har en stor plass i hjertet mitt. Og du er en del av meg. Uten deg hadde jeg nok ikke vært den personen jeg er i dag. Du skal vite at jeg er så stolt over deg. Og jeg elsker deg, Lan. Min beste venn. Da, nå og for alltid. Gratulerer med dagen, kjære babelie gurl. <3 Hvem vil si gratulerer til bestevenninnen min som fyller 21 år i dag?

WE USED TO BE SO YOUNGDet er så rart å tenke på at man engang var så liten. Bildet ovenfor er tatt i Disneyland Paris i 2001/2002 en gang. Og det rareste av alt er at Helene har holdt ut å være bestevenn med meg i over 14 år. Tror vi ble kjent i 1997 når vi startet i 2 klasse. Vi var så styggsøte mot hverandre på den tiden vi var yngre. Vi kunne sitte på sfo å krangle om en gutt, tegne stygge tegninger av hverandre og bli sure. Og fem minutter senere var vi bestisser igjen! Har reist rundt hele verden med denne jenta føler jeg. Monaco, Sveits, Paris, Nice, Cannes, Juan Les Pin, Kiel, Luxembourg osv.
Og nå er vi her en dag i dag 2011. Fortsatt bestevenner til tross for avstanden mellom oss. Men uansett om kontakten går opp og ned så vet vi begge hvor sterkt vennskap vi faktisk har. Når vi er sammen blir vi to små barn igjen. Vi fniser og ler typ hele tiden. Hva skulle jeg gjort uten Helene min? 

I 2003 kom denne jenta inn i bildet. Og bildet ovenfor er faktisk det første bildet vi noensinne tok sammen. Husker det som det var i går når kameramannen sa "Dere to stå sammen og lat som om dere faller på isen". Og vips, etter den tid så har vi holdt sammen. Gjennom 7-8 års langt vennskap har vi faktisk bare hatt en stor krangel, men heldigvis fant vi tilbake til hverandre etter den hendelsen. Tallinn, Paris, Alanya, Gøteborg, Svinesund og snart Krakow har vi tilbringt tid sammen i. Og neste år blir det vel Mexico! Husker når vi i storefri dro hjem å spiste nudler hos henne, det var stas!
Og nå er vi her. 21 år gamle og bestevenner fortsatt. Og minnene strømmer på og minner skapes. Jeg har to herlige bestevenner! Kunne ikke fått noen bedre enn Helene og Lan. Hvor mange bestevenner har du? Og hvor lenge har dere vært bestevenner?

Du kan besøke bloggen til Helene HER.

WISHLISTEn boks til å ha kjøkkenredskap i. En ringnes ølmugge funker for nå, men ser ikke så pent ut.

Skap til dvd'ne mine, så jeg kan bruke tv kommoden til å putte andre ting inni.

En brødboks, så jeg slipper å surre en handlepose rundt det.

Nye puter og ny dyne, så jeg slipper å tenke på alle bakteriene som gjemmer seg der etter snart 8 års bruk..

Mat i kjøleskapet mitt, så jeg slipper å sulte ihjel..

Søte skilt, så jeg har noe å lese på når jeg vandrer rundt i leiligheten.

Hobbysaker til å lage kort med, så jeg kan være kreativ å søt mot andre personer i blandt.

Jeg vet allerede at jeg får dyne og puter til jul, og jeg er super spent på å få det hjem til meg. Må dessverre vente til juleaften. Men har jeg klart 8 år med det ekle jeg har nå, klarer jeg å vente litt lengre. Er mer på lista, som for eksempel sokker og undertøy. Det kan man vel aldri få nok av. Hva ønsker du deg?

MINE FAVORITTERJeg vet ikke hva det er for noe, men slike hemmelighetsfulle bilder er virkelig blitt til mine favoritter. Det at man egentlig ikke vet hvem det er, det at det er en viss idyll i bildene og at det er slikt man egentlig ser på we heart it. Føler en viss sjarm over bildene. Så jeg er i bunn og grunn veldig fornøyd med disse fire bildene. Hvilket er din favoritt?

EDIT: Ja, det er meg på alle bildene. Og de er tatt med stativ & selvutløser.
NOW AND THENSøndagen etter det hendte.
I mellom tiden.
I dag!


Men vi får da være like blid å tenke på at det er et lite minne om Sabine, og hvor glade vi var for å finne hverandre igjen på utestedet natt til søndag. Er fortsatt vondt, men det ser ut til at det snart er borte nå. Er jo bare litt gult rundt. Hadde det forresten kjempe koselig med mamma i går kveld. Jeg fikk til og med sove i sengen hennes! Og det var deilig å få en ekstra time på øyet siden det tar 2 min med bussen bort og 10 min å gå til jobb derfra. Nå får jeg vel spise opp nudlene mine her, skulle egentlig bare spise litt. Men her sitter nå jeg. Stakkars tanten min som står der uviten! Hva skal du i dag? Har du hatt et slikt blåmerke før? 

AND THE YEARS KEEP ON PASSING BY


Årene flyr så fort forbi. Jeg savner å være 13 noen ganger. Da hadde jeg absolutt ingen bekymringer når det gjaldt jobb, gutter, penger, leilighet osv. Da var det mat i kjøleskapet, rene klær og alltid noen å komme hjem til. Nå er alt motsatt. Ikke har jeg mat i kjøleskapet, ikke har jeg rene klær (okei da, har jo det men skittentøyskurven er full) og jeg er ensom når jeg kommer hjem fra jobb. Men en ting er sikkert, og det er at jeg har forandret meg. Men det at jeg ser mer voksen ut det synes jeg ikke. Ser du noen forandringer på meg fra jeg var 13 til nå på 21? Savner du å være mindre?

OOH, HELP ME PLEASE..

Jeg vet rett og slett ikke hvilket kostyme jeg skal velge. Altså jeg synes begge to er fine, det ene mer vågalt enn det andre. Det bra med burlesque kostymet er at jeg slipper å dra ned kjolen hele tiden. For den hvite bare sklir opp og hele rompa mi synes hvis jeg skulle finne på å bøye meg. Jeg tror innerst inne jeg vet hvilket jeg kommer til å bruke. Men jeg vil høre din mening. Hvilket kostyme synes du jeg burde ha på meg imorgen?

IT'S JUST ME..
♪ Jeg er rotete av meg
♪ Jeg sover med sokkene på
♪ Jeg fryser veldig lett
♪ Jeg liker å se på Disney Channel
♪ Jeg hater grønnsaker (utenom gulrøtter & agurk) 


♪ Jeg elsker levende lys
♪ Jeg spiser alt for mye godteri
♪ Jeg gir lett opp om jeg ikke klarer ting med en gang
♪ Jeg har ikke førekort, selv om jeg er 21
♪ Jeg er absolutt ingen friluftsmenneske

Noe av dette du kjenner deg igjen i ?

TEN THINGS...♣ Når jeg kom fem minutter for sent på skolen, gikk jeg aldri inn til timen. Turte ikke gå inn i klasserommet alene, for da visste jeg at alle kom til å se på meg. 

♣ Jeg har en frykt for at folk skal tro jeg stjeler når jeg er inne i en butikk. Jeg finner alltid frem lommeboken før jeg går inn og holder den synlig fremme. 

♣ Jeg takler ikke t banen. Det blir for mange mennesker. Men buss går helt fint. 

♣ Jeg går alltid å tekster med noen når jeg er alene på vei til jobb eller fra jobb. Sånn generelt også. 

♣ Jeg sender som regel alltid en melding til mamma om at jeg går av bussen når det er sent på kvelden. Sånn at hun vet jeg er trygg, og at hun kan lete etter meg hvis hun ikke får den ene meldingen om at jeg er kommet trygt hjem. (blir vel slutt på det nå, siden ho flytter til byen♣ Jeg har aldri likt å fremføre noe foran en haug med mennesker. Jeg begynner automatisk å si mye feil. Jeg liker å holde meg litt i bakgrunn..

♣ Jeg rødmer av ingenting. Jeg kan bli rød som en tomat, uten noen som helst grunn til det.. 

♣ Jeg hater når jeg krangler eller blir uvenn med personer. Å miste kontakten er det værste jeg vet.. 

♣ Jeg har vanskeligheter for å snakke åpent ansikt til ansikt om følelser om jeg snakker med den det gjelder. 

♣ Den personen som faktisk vet det meste om meg er min egen mor. Jeg forteller henne så å si alt. 

Kjenner du deg igjen i noen av punktene? Hvis ja, hvilke?

Ikke glem konkurransen min HER, hvor du kan vinne en goodiebag. (avsluttes i morgen 20 / 10)

IT'S HAPPENING SO FASTMamma hadde visning i går. Hvilket betyr at ho snart har solgt leiligheten sin her jeg bor. Noe som igjen gjør meg trist. Da blir jeg jo helt alene. Hvem skal jeg springe til når jeg trenger en prat.. Hvem skal jeg dra til fyllesjuk på en søndag.. Hvem skal jeg gå innom etter jobbdagen er endt.. Nå må jeg jo ta bussen hver gang jeg vil møte ho. Åh, det er jo så tungvindt. Det er en til visning på søndag. Annonsen på leiligheten finner du HER forresten. Jeg koste meg i allefall med mamma i går. Vi lagde middag sammen hjemme hos meg. Det var super koselig. Nå er det ikke lenge til ho forlater meg. Helt viggo.. Ensom.. Forlatt. (mamma ikke flytt så langt fra meg.. snufs) Er du mammadalt?

Ikke glem konkurransen min HER, hvor du kan vinne en goodiebag!

MANY FROGS
"Jeg har kysset mange frosker og ønsket meg en prins. Blitt skuffet hver gang for helter ikke fins.."

Åh, liker dette sitatet veldig godt. For det er jo utrolig sant. Man må kysse mange frosker, for å finne sin prince charming. Men det kan vel ta sin tid. Og hvem trenger vel gutter uansett? De forvirrer jo bare en stakkars jente. Neida, en dag når griser kan fly da finner jeg nok en drømmeprins jeg også. Men for nå nytes singellivet, og har på følelsen av at det er der jeg ender opp. Bare med ti katter og en minigris i hagen. Herlig. Har du kjæreste eller er du forever alone som jeg?

Ikke glem konkurransen min HER, hvor du kan vinne en goodiebag!

AREN'T YOU READY?
.. Why do you settle for the ones 
You know gonna break your heart. 
I wanna know.
Why you put up with a number two role
When you're a number one star.
Aren't you ready?
Aren't you ready for some real love?
Aren't you tired of the bullshit?..

Nå skal det spises pizza å få varme i kroppen! Jeg vil flytte til et sted der det er varmt året rundt. Jeg er som en fryst fiskepinne. Hva driver du på med? Ikke glem konkurransen min HER, hvor du kan vinne en goodiebag.

Real Love - Sam Salter

JUST THE WAY YOU ARE
Min kjære bestevenninne, Lan. Vi har vært gjennom en hel del sammen. I løpet av vårt 7 år lange vennskap har vi faktisk bare hatt en krangel. Vi er hverandre veldig nær. Du er noe av det kjæreste jeg har her i livet. Og du skal vite at ditt vennskap betyr en hel del for meg! Vi har opplevd så mye rart, og jeg setter pris på alle minnene vi lagd hittil. Alt fra å gråte sammen på en handicap do til å ha smørkrig. Bestevenner er vi, og jeg er evig takknemlig for det! Elsker deg, jenta mi. Har du en bestevenninne?

Ikke glem konkurransen min HER, hvor du kan vinne en goodiebag.

I GET IRRITATED OVER THIS
.. Når vekkerklokka mystisk skrur seg av, og jeg sover lengre enn jeg skulle.
.. Når jeg har spart til passe lange negler, så velger to-tre negler å flise seg opp å knekke.
.. Når jeg våkner etter en tur på byen, og jeg bare har vann i springen.
.. Når jeg sitter på et fly/tog/buss å unger skriker, sparker i setet osv.
.. Når kunder kommer å skal betale, så klarer de ikke legge mynt oppi skålen.(Vi er snart i 2012, du burde være vandt til det!)
.. Når noen sniker i køen. Enten når jeg er å handler, eller noen skal betale hos meg. (regn kanskje med å få onde blikk)

Det er bare noen få punkter. Irriterer vi oss over noe av det samma?

I LOVE MAKING FACESHva skal jeg si.. Jeg liker å skille meg ut. Det finnes ingenting bedre enn det. Og jeg har vel etter moren min at jeg lager grimaser. (du er søt mamma) Jeg liker å være styggsøt, akkurat som kamelene er.  Nå som det er sagt, så er det vel sagt. Nei, nå er vi ganske random i dag dere! Hvilken grimase passer meg best? Og kjenner du deg igjen i noen av de?

GI MEG KJÆRLIGHET
Lik facebook siden min HER

Du finner meg på twitter HER

Du finner meg på Bloglovin HER

Legg meg gjerne til som bloggvenn HER eller trykk på profilbildet

Og bloggmailen min er: sara-crohns-alexandra@hotmail.com

Søte mennesker, gi meg litt kjærlighet. Nå sitter jeg å råtner bort på jobb i lunsjpausen min. Hva hender i kveld?

TWEET TWEET
Jeg er å finne på Twitter. Jeg twitrer. Det er noe jeg faktisk aldri trodde jeg kom til å gjøre.. Det så jo så komplisert ut, og jeg synes det fortsatt er det. Men etter litt hjelp fra FrkReyes, så tror jeg at jeg etterhvert blir litt flinkere! Hvis dere er nybegynnere som meg anbefaler jeg at dere leser HER

Er du på twitter? Om du vil følge meg, og vil at jeg skal følge deg så heter jeg SaraAlexandraN der inne.


I LOVE MY TATTOO


Gleder meg til å skaffe meg fler. Jeg vet ikke hva det skal være enda, men jeg liker virkelig blekk på kroppen! Det er et stykke kunstverk. Det beste med denne tatoveringen er at jeg har tegnet den på ryggen selv! Og den foran designet tatovøren min for meg når jeg sa hva jeg ville ha. Hva synes du om min tatovering? Har du noen tatoveringer, i så fall hvor?
WHERE WOULD I BE WITHOUT YOU?
Du har hjulpet meg ekstremt mye i løpet av mine år. Du har vært der for meg. Tørket mine tårer. Gitt med råd. Fått meg ut av uttalige kniper (som f.eks denne ). Jeg er heldig som fikk deg som min mor. Vi har ett sterkt bånd, og det er uerstattelig.


Du er min beste venn, selv om du er moren min. Og jeg er takknemlig for at du var streng på noen områder. Og det skal jeg faktisk ta med meg videre den dagen jeg får barn. (det er lenge til, slapp av mamma).. Du er den beste moren jeg kunne fått. Min støttespiller. 


Har du også en fantastisk mamma?BABY, WE LOOK SO GOOD TOGETHER..
We have something special you and I.. Even if we don't talk for a while, we always find our way back. We forgive and forget. Best friends we'll stay until our last breath. I love you ♥

Har du også en super søt bestevenn? 

WHO SAYS.... You made me insecure..

Told me I wasn't good enough..

But who are you to judge, when you're a diamond in the rough..

I'm sure you got some things, you'd like to change about yourself..

But when it comes to me, I wouldn't want to be anybody else.. PAKKISHORE, STYGGING, FEITA..Jeg har delt min historie før, men tenkte jeg skulle dele den igjen. Det kan kanskje være til hjelp til andre personer som er eller har vært i samme situasjon.. (forkortet versjon)
 

Det hele startet med noe vakkert. Vi hadde det så bra. Vi lo masse, fant på mye sprell og bare koste oss sammen. Han ble kjent med min familie, og jeg med hans. Jeg tok ofte nattbussen bort dit rett etter jobb. Bare for å tilbringe tid med han. Vi lagde mat sammen, så på filmer, pratet og følelsene ble sterkere å sterkere.


Før det en dag bare raste sammen. Han begynte å spørre meg ut om fortiden min, noe jeg vil holde skjult. Mye vondt. Det første jeg husker han spurte om var om antall sexpartnere og forhold. Jeg hadde så absolutt ikke lyst til å svare, men jeg visste at om jeg ikke svarte ville han bli sur og gretten og be meg dra. Etter han hadde fått svaret han så absolutt ikke ville høre, begynte han å fortelle om sin fortid. Jeg hadde sagt til han at jeg ikke ville høre om fortiden hans og alle hans erobringer. Det er ikke noe jeg vil vite. Fortid er fortid.

Jeg merket at han begynte å snakke anderledes til meg. Han var ikke like god som før. Det ble mye krangling og skjellsord fra hans side. Jeg ble kalt pakkishore, hore, feit, uønsket, stygg osv. Han lovte gang på gang at han skulle slutte å si sånne ord, han sa han bare sa det fordi han ble sint. Men det fortsatte og det ble bare verre..  "Det er ikke rart faren din forlot moren din, hun er sikkert like ille som deg" Det er en setning jeg husker ekstra godt, da han begynte å snakke dritt om familien min.

Vi kranglet og ordnet opp igjen, kranglet og ordnet opp?.

En dag dro vi på vorspiel. Det begynte med at jeg ikke ville gi kameraten hans en klem, fordi jeg ikke kjente han. Da fikk jeg kjeft for å ikke gi han en klem. Han skjelte meg ut foran alle på vorspielet. Jeg ble selvfølgelig lei meg og gikk inn på badet å gråt.

Vi bevegde oss etterhvert til Lillestrøm sentrum, og han jeg var sammen med hadde sagt til meg at jeg måtte prate med kameratene hans og bli bedre kjent. Så jeg gjorde ett godhjertet forsøk på å prate med dem. Plutselig ut av det blå, løper han mot meg og dytter meg bakover og slenger med leppa; ?Slutt å flørt med kompisen min!!?

Værre skulle det bli. Jeg var helt blakk, utenom en 50 lapp jeg hadde i lomma. Så kameraten til kjæresten min ønsket å spandere en øl på meg og sin kjæreste. Vi fikk en øl hver og satt og koste oss. Jeg visste ikke helt hvor kjæresten min hadde blitt av, så jeg hygget meg med vennene hans. Han kommer plutselig bak meg med en rusbrus, og spør hvorfor jeg drikker øl. Jeg svarte hyggelig at jeg hadde fått den av kameraten hans.. Da ble han så sur at han veltet øl?n over hele meg og bordet og kastet jakka si fra seg og gikk. Han kom tilbake 2 minutter senere å sa han hadde mistet bankkortet sitt, og at det var MIN feil. Og jeg hadde jo ikke vært med han hele kvelden. Han tok meg videre hardt tak i armen og slepte meg med seg ned i underetasjen, mens han kjeftet på meg.

Bartenderen ropte på han fordi han hadde funnet bankkorten kjæresten min mente han hadde mistet pga meg, ingen unnskyldning. Han ble heller mer rasende og sa jeg måtte bli med han ut en tur. Og med det raseriet han så ut til å ha sa jeg nei. Da tok han igjen hardt tak i armen min. Han dyttet meg inntil veggen så jeg slo hodet. En annen på utestedet så alt og tilkalte vaktene. Vaktene førte han bort fra utestedet og ba han om å dra hjem. Så dum som jeg var fulgte jeg etter å sa det gikk bra, og at det ikke gjorde så vondt osv.. Jeg beskyttet han.

Jeg fulgte etter han inn i ett smug, og han begynte å skrike til meg. Han kalte meg blant annet hore. Han spyttet på meg, dyttet meg ned i bakken fler ganger, han stompet røyken sin på meg og skyldte på meg for at jeg hadde ødelagt hele kvelden hans. Han sa han ville gjøre det slutt, og at han ikke kunne være sammen med en så stygg kjærring som meg. Med tårer i øya, sa jeg det var greit, men at jeg måtte bli med han hjem fordi alle sakene mine lå igjen der. Han sa han skulle ta en taxi, og jeg en annen. Men når jeg skulle finne taxi, ble han sint og sa jeg skulle pelle meg inn i taxien han satt i og holde kjeft. Vi tok taxien ett stykke unna der han bodde. Plutselig begynte han å gråte. Han sa han var lei seg. Dette var første gangen han faktisk viste ordentlig følelser på en god stund. Vi holdt rundt hverandre og gråt. Vel, 4 minutter etterpå ble han rasende igjen og gikk fra meg. Jeg løp etter han.

Da vi nesten var fremme ved hjemmet hans, dyttet han meg ned i grøfta og spyttet på meg og sparket meg. Han sa igjen masse stygge ting. Når vi kom frem låste han seg inn, slengte igjen døren, og jeg ble sittende utenfor i kulden. Jeg hadde ikke strøm på telefonen min. Etter en halvtimes tid kom han ut og slang ut tingene mine. Etter enda en time, lot han meg komme inn. Han sa jeg måtte sove på gulvet. Selvom jeg nå vet at jeg bare skulle dratt derfra med en gang, så var jeg så forelsket at jeg tenkte det var helt greit.. Jeg våknet opp i sengen med han, og når jeg skulle bytte genser oppdaget jeg store håndavtrykk i blåmerker på begge overarmene mine, blåmermer på beina mine og ett brennmerke.

 

Han viste følelser nok en gang. Han gråt å sa han ikke forstod hvordan han kunne gjøre dette mot meg. Jeg var jo tross alt den fineste jente og den snilleste. Denne dagen hadde vi en koselig date. Vi så på film og spiste god mat.

Det skjedde mye med han. For å ikke gjøre dette en lengre tekst enn det allerede er så forteller jeg kort.

*Han holdt meg alltid hardt rundt håndleddene når han var sint og kjeftet på meg med ansiktet 10 cm unna mitt. 
*Han tvang meg til å gjøre ting seksuelt som jeg ikke ville. 
*Han fikk meg til å føle meg bra, for så å knekke meg fullstendig. 
*Jeg ble klappet til x antall ganger fordi jeg fortalte han sannheten når han spurte. 

*Han fortalte om fortiden sin og hvordan han hadde hatt sex med x antall damer. (når jeg hadde sagt jeg ikke ville vite) 
*Jeg ble beskyldt for å ha følelser for broren hans.

// alle bilder; We heart it

Fortiden setter sine spor, men jeg må si jeg har blitt sterkere! Men det er en opplevelse jeg ville vært uten.. Og en situasjon jeg ikke unner noen! Det er vanskelig å komme seg ut av en slik situasjon. Jeg hadde jo sett mye på Oprah, og alltid sagt å, herregud så teite de er! De må jo komme bare forlate han!


Vel, det var lettere sagt enn gjort. Det var vanskelig, men nå er det gått litt over ett år siden det skjedde, og jeg er utrolig takknemlig for at min mor hjalp meg gjennom det og fikk meg ut. Og fikk meg til å innse at jeg ikke kunne leve sånn! 

Har du opplevd noe lignende, eller kjenner noen som har vært igjennom det?

THIS ONE IS FOR YOUNå er det 3 år siden vi ble kjent. 3 år har jeg hatt glede av å bli kjent med deg. Men noen ganger skulle jeg ønske jeg hadde blitt kjent med deg når du var liten. Tenker ofte på hvor morsomt det hadde vært å hatt bilder med deg som baby, når du først lærte å sykle, første skrubbsår. Jeg ville være der! Ville være der for deg, lille gull. Jeg skulle ønske vi hadde blitt kjent mye tidligere. At vi kunne delt barndomsminner sammen, som de fleste søsken gjør. Er det egoistisk av meg? Jeg vet ikke.

Alt jeg vet er at jeg setter utrolig stor pris på å ha en så nydelig lillesøster som deg. Jeg er stolt av å være storesøsteren din. Og jeg tenker fortsatt tilbake på den gang jeg satt i sofaen midt på natta, sendte deg en sms for første gang hvor jeg fortalte jeg var din storesøster. 


Jeg tenkte ikke på klokka i det hele tatt. Jeg var bare så lykkelig over at jeg endelig hadde fått nummeret ditt. Endelig kunne jeg ta kontakt med deg. Og nå betyr du en hel verden for meg. 

Har du søsken?

DID YOU KNOW?- Jeg hater å gå i butikker uten å kjøpe noe.. 
Grunnen til det er at jeg har på følelsen at de tror jeg stjeler. Og det kommer vel av at jeg ble spurt om å åpne vesken min på Kiwi en gang og de trodde jeg hadde stjelt en deo(?!).. Så nå har jeg alltid lommeboken framme når jeg går inn i en butikk..

- Jeg kunne ikke fordra å sitte på offentlige transport greier..
Alle stirrer, og jeg blir super nervøs. Jeg tar aldri t banen, bare buss. T-banen er alltid full og jeg får lett klaus. Har overgått litt frykt da jeg har flydd alene tre ganger nå! Og tatt tog/buss alene i mer enn 4 timer i strekk. Wee

- Jeg blir lett rød i ansiktet
Asså, det kan se ut som jeg er flau, når jeg egentlig ikke er det. Hvis jeg sier noe feil kan jeg ende opp som en rød tomat.

-  Jeg sover hele tiden.
Det er vel fordi jeg har jernmangel og b12 mangel. Og sykdommen min i seg selv gjør at man ofte er sliten og trett.

- Når klokken slår 22.22 ønsker jeg meg alltid noe om jeg ser på klokka og den er det.
Det kommer vel av at jeg i blandt får en sms hvor det står "Make a wish
" av en super søt venn. 

Paris - city of love <3

 

Kjenner du deg igjen i noe?

BABY, WHERE YOU AT?


.. I'm tired of waiting

 Husk å meld deg på konkurransen min HER hvor du kan vinne to kinobilletter (Norges Billetten). (AVSLUTTET)

BABY, I WANT YOU.. and maybe one day you will want me too..?

.. some day ..

I Heart My Tatto's
Da jeg var 17 tok jeg Freddy.. Angret sykt mye. Og det var vel karma som slo til. Fikk ikke lov av mamma å tatovere meg.. 

Fikk disse herlighetene i 2010. De betyr endel for meg.

Freddy plaget meg,så i 2009 skjulte jeg den med denne nydelige tatoveringen! Og jeg er fortsatt like fornøyd!Valgte å bygge på den jeg hadde på magen. Så februar 2011 ble det bygget på så den går rundt til ryggen.

Er så fornøyd! Tatoveringen min er enestående i og med at det var jeg og tatovøren min som designet den sammen. Har tre bokstaver i hver sin stjerne og de står for:
S - Sara / Sol (mamma)
A - Alexandra / Anita (storesøster) / Andrè (storebror)
M - Marita / Madeleine (lillesøster)

Har du noen tatoveringer, i så fall hvor?BLONDS HAVE MORE FUN?Det er så typisk! Nå har jeg vært brunette i noen måneder, og jeg savner å være blond.. Men er det ikke sånn det alltid er? Jeg er jo naturlig brunette, men på sommeren synes jeg det er fint å være litt lysere i håret.Hva synes du var mest kledelig?

KJÆRE LILLESØSTERI 2008 husker jeg at jeg sendte deg en sms midt på natten. Jeg tenkte ikke over klokken, siden jeg var så glad over at jeg hadde fått nummeret ditt. Og jeg ble glad men samtidig nervøs da jeg fikk svar tilbake. Du vet ikke hvor glad jeg er for at vi endelig fikk kontakt. Selvom jeg noen ganger skulle ønske vi hadde funnet hverandre tidligere. At jeg kunne vært der for deg da du var mindre. Kanskje blåst på dine små skrubbsår, satt på plaster og vært der som en søster skal. Men jeg har fått den sjansen nå. Og nå kan jeg trøste deg for andre ting, prate med deg, hjelpe deg, gi deg råd osv.

Jeg ble utrolig glad når jeg ble invitert i konfirmasjonen din. Husker jeg kløyp deg i kirka, og du skreik! Men det er sånn det skal være. Søskenkjærlighet! Jeg er glad for at jeg har deg i mitt liv, gullet.


Første bildet vårt sammen.


Tatt på det samme stedet som bildet ovenfor. Inne på en Statoil do. haha


Under russetiden min i 2009.

Sjokolade ansiktsmaskene vi prøvde ut. Minner

    
Du vil alltid være i mitt hjerte, lillesøster. Og husk at jeg alltid kommer til å være her for deg. Du har en stor plass i mitt hjerte. Jeg elsker deg, Madeleine!

IT HURTSJeg har lest endel på noen blogger i dag, siden jeg har fri. Og det er så mange som skriver om fortiden sin. Og jeg blir stolt på dems vegne av at de er så sterke å forteller det!  Jeg var inne på http://www.lillesmurf.no/category/bloggfamilie/ og der skriver hun om sin fortid med en voldelig eks-kjæreste. Og det fikk meg til å bli kvalm. At gutter/menn kan oppføre seg sånn!! Jeg har selv vært gjennom det, og man blir blind av kjærligheten. Man vil holde på det lille gode, når det mest er vondt og sårende.. Så jeg bestemte meg for at jeg skal dele min historie med dere angående det temaet. Dette er det jeg sendte inn på mail til lillesmurf:

Det hele startet med noe vakkert. Vi hadde det så bra. Vi lo masse, fant på mye sprell og bare koste oss sammen.  Han ble kjent med min mor, og jeg med hans bror, mor og far. Jeg tok ofte nattbussen bort dit rett etter jobb. Bare for å tilbringe tid med han. Vi lagde mat sammen, så på filmer, pratet og følelsene ble sterkere å sterkere.

Før det en dag bare raste sammen. Han begynte å spørre meg ut om fortiden min. Og det er mye i fortiden min jeg vil holde skjult. Mye vondt. Det første jeg husker han spurte om var om antall sexpartnere og forhold. Jeg hadde så absolutt ikke lyst til å svare, men jeg visste at om jeg ikke svarte ville han bli sur og gretten og be meg dra. Etter han hadde fått svaret han så absolutt ikke ville høre begynte han å fortelle om sin fortid. Og jeg hadde sagt til han at jeg ikke ville høre om fortiden hans og alle hans erobringer. Det er ikke noe jeg vil vite. Fortid er fortid. 

Jeg merket at han begynte å snakke annerledes til meg. Han var ikke like god som han var. Det ble mye krangling og skjellsord fra hans side. Jeg ble kalt pakkishore, hore, feit, uønsket, stygg. Han lovte gang på gang at han skulle slutte å si sånne ord, bare fordi han ble sint. Men det fortsatte bare værre..  "Det er ikke rart faren din forlot moren din, hun er sikkert like ille som deg" Det er en setning jeg husker ekstra godt, da han begynte å snakke dritt om familien min. Vi kranglet og ordnet opp igjen, kranglet og ordnet opp....

Og en dag dro vi på vorspiel på kjeller fordi vi skulle ut på Martins i lillestrøm. Det begynte med at jeg ikke ville gi kameraten hans en klem, fordi jeg ikke kjente han. Og da fikk jeg kjeft for å ikke gi han en klem. Han skjelte meg ut foran alle på det vorspielet. Jeg ble selvfølgelig lei meg og gikk inn på badet å gråt. Vi bevegde oss til lillestrøm sentrum, og han jeg var sammen med hadde sagt til meg at jeg måtte prate med kameratene hans og bli bedre kjent. Så jeg gjorde ett godhjertet forsøk på å prate med dem. Plutselig ut av det blå løper han mot meg og dytter meg bakover og slenger med leppa  "Slutt å flørt med kompisen min!!"

Værre skulle det bli. Jeg var helt blakk, utenom en 50 lapp jeg hadde i lomma. Så han jeg ikke ville gi klem spanderte en øl på meg og kjæresten sin. Og vi fikk øl'n våres å satt å drakk og koste oss. Jeg visste ikke helt hvor kjæresten min hadde blitt av, så jeg hygget meg med vennene hans. Så kommer han bak meg med en rusbrus til meg, og spør hvorfor jeg drikker øl. Jeg svarte hyggelig at jeg hadde fått den av kameraten hans.. Da ble han så sur at han veltet øl'n over hele meg og bordet og kastet jakka si fra seg og gikk. Han kom tilbake 2 minutter senere å sa han hadde mistet bankkortet sitt, og at det var MIN feil. Og jeg hadde jo ikke vært med han hele kvelden nesten. Så han tok hardt tak i armen min og slepte meg med seg ned i underetasjen mens han kjeftet på meg. 

Bartenderen ropte på han og der var kortet hans, ingen unnskyldning. Han ble heller mer rasende og sa jeg 
måtte bli med han ut en tur. Og med det raseriet han så ut til å ha sa jeg nei. Og da tok han hardt tak i begge armene mine og dyttet meg inntil veggen så jeg slo hodet. En annen på utestedet så alt og at jeg gråt å sa jeg ikke ville mer og han tilkalte vaktene. Vaktene førte han bort fra utestedet og ba han om å dra hjem. Så dum som jeg var fulgte jeg etter å sa det gikk bra, og at det ikke gjorde så vondt osv.. 

Jeg fulgte etter han inn i ett smug, og han begynte å skrike på meg kalle meg hore og alt mulig. Han spyttet på meg, dyttet meg ned i bakken fler ganger, han stompet røyken sin på meg og skyldte på meg for at jeg hadde ødelagt hele kvelden hans. Han sa han ville gjøre det slutt, og at han ikke kunne være sammen med en så stygg kjærring som meg. Med tårer i øya, sa jeg det var greit.. Men at jeg måtte bli med han hjem fordi alle sakene mine lå igjen der. Han sa han skulle ta en taxi, og jeg en annen. Men når jeg skulle finne taxi, ble han sint og sa jeg skulle pelle meg inn i taxien han satt i og holde kjeft. Vi tok taxien ett stykke unna der han bodde. Og i ett sekund begynte han å gråte, og si hvor lei seg han var. Og det var første gangen han faktisk viste ordentlig følelser på en god stund. Vi holdt rundt hverandre å gråt. Vel, 4 minutter etterpå ble han rasende igjen og gikk fra meg. Jeg måtte løpe etter han i høye hæler..

Da vi nesten var fremme ved hjemmet hans, dyttet han meg ned i grøfta og spyttet på meg og sparket meg. Sa masse stygge ting igjen. Og når vi kom frem til døren låste han seg inn og slengte igjen døren, og jeg ble sittende utenfor i kulden. Jeg hadde ikke strøm på telefonen min, og den andre telefonen min lå inne i huset. Men jeg fikk ringt mamma, og sa jeg ikke kom meg inn i huset. Hun spurte om vi hadde kranglet siden jeg gråt, men jeg sa nei han tuller bare med meg og skyldte på at jeg gråt fordi jeg var full. Han kom ned etter en halvtimes tid og låste opp døren og slang ut tingene mine. Og etter en times tid, lot han meg komme inn. Han sa jeg måtte sove på gulvet. Selvom jeg nå vet at jeg bare skulle dratt derfra med en gang, så var jeg så forelsket at jeg tenkte det var helt greit.. Jeg våknet opp i sengen med han, og når jeg skulle bytte genser oppdaget jeg store håndavtrykk i blåmerker på begge overarmene mine. Blåmermer på beina mine og ett brennmerke. 

Han viste følelser nok en gang. Han gråt å sa "Jeg kan ikke skjønne jeg har gjort dette mot deg? Den fineste jente! Den snilleste jenta!" Og vi hadde en koselig dag faktisk etter det, vi så på film og spiste god mat. Det var den ene historien som har satt sine spor i sjelen min. Det skjedde mye med han. For å ikke gjøre dette en lengre tekst enn det allerede er så forteller jeg kort.

*Jeg ble klappet til x antall ganger fordi jeg fortalte han sannheten når han spurte.
*Han fortalte om fortiden sin og hvordan han hadde hatt sex med x antall damer. (når jeg hadde sagt jeg ikke ville vite)
*Jeg ble beskyldt for å ha følelser for broren hans.
*Ble kastet en eske på med alle mine saker i.
*Han slo til veggen, og skreik hore!!! Og foreldrene hans kom inn å måtte roe han ned.
*Han holdt meg alltid hardt rundt håndleddene når han var sint og kjeftet på meg med ansiktet 10 cm unna mitt. *Han tvang meg til å gjøre ting seksuelt som jeg ikke ville.
*Han fikk meg til å føle meg bra, for så å knekke meg fullstendig.

Og jeg vet ikke om jeg kommer til å få meg en kjæreste som virkelig bryr seg om meg og kommer til å behandle meg bra. Jeg føler ikke jeg kan stole på noen gutter. Det er fler hendelser som har hendt, utenom han her som spiller inn også. Men nå har jeg rippet nok opp i fortiden min.  


Fortiden setter sine spor, men jeg må si jeg har blitt sterkere! Men det er en opplevelse jeg ville vært uten.. Og en situasjon jeg ikke unner noen! Det er vanskelig å komme seg ut av en slik situasjon. Jeg hadde jo sett mye på Oprah, og alltid sagt å, herregud så teite de er! De må jo komme bare forlate han!

Vel, det var lettere sagt enn gjort. Det var vanskelig, men nå er det gått litt over ett år siden det skjedde, og jeg er utrolig takknemlig for at min mor hjalp meg gjennom det og fikk meg ut. Og fikk meg til å innse at jeg ikke kunne leve sånn! 


// We heart it

I LOVE MY TATTOO// Alex

BLONDT ELLER BRUNT?Veldig uklare bilder.. Men hva synes du jeg kler best? Blonde striper eller brunt?

// privat

HEY THERE DOCTOR!Da jeg var hos legen i går ble jeg jo sykemeldt, og jeg skal tilbake neste fredag for å få henvisning til Ullevål sykehus. Håper virkelig ikke det er så lang ventetid. Skal nemlig på koloskopi igjen. Og det høres rart ut, men jeg gleder meg. For da får jeg sett hva som foregår inne i magen. Har ikke vært på koloskopi siden den uken jeg ble operert, så det er vel på tide nå. Har heller ikke fått noen innkallelse til Ullevål på de tre årene. Og det må jeg si faktisk er ganske dårlig av dem. Nå ja, sånn er det vel bare.

HAR DU VÆRT PÅ KOLOSKOPI FØR?


// http://hilleroed-kirurgi.dk/

Me, Me & Mesignatur på bilder jeg har fotografert // signatur på bilder fotografert av andre med mitt kamera og andres

Sara Alexandra er navnet. 22 år gammel, født og oppvokst i Oslo. Ei helt vanlig jente, men lever med en kronisk sykdom kalt Morbus Crohn. Google, er veldig kjekk om du vil vite mer. Ellers finner du sykdomshistorien min HER. På denne bloggen vil du kunne lese/se litt av hvert. Jeg blogger om alt fra sykdom, jobb, irritasjon, meninger, antrekk, innkjøp, tips, anbefaling osv. Om det er noe du lurer på, eller vil ta kontakt med meg finner du informasjon om det HER.

Jeg bruker er et Canon Eos 1100D, speilreflekskamera.
Og jeg redigerer alle bildene mine i Photoshop cs4 (kun lysere). 

 

hits