SARA ALEXANDRA


SaraAlexandra, 22 år, Oslo. Lever livet slik alle andre gjør. Her vil du kunne lese & se litt av hvert. Meninger, tanker, antrekk, irritasjoner, anbefaling osv. Jeg legger ikke skjul på hvem jeg er. Lever med en kronisk sykdom kalt Morbus Crohn.

Forside // Kontakt // Om Meg
Facebook // Twitter // Bloglovin


SISTE INNLEGG


HELGENS BLOGGKATEGORIER


12 MÅNEDER


LINKER


ANNONSER


Morsomme gaver og gavetips på CoolStuff.no
Last Saturdays Outfit... singlet - gina tricot // skjørt - vietnam ...

Tok jo antrekksbilder på lørdagen, men glemte visst at jeg hadde tatt de. Bedre sent enn aldri. Skulle egentlig ha på en tubebh under toppen, men den bestemte seg for å leke gjemsel. Slemt. // Hva synes du?

This Saturday I'm Wearing... NY singlet gina tricot // bukse bikbok // armebånd ebay ...

Nå ligger jeg rett ut i sofaen til mamma. Sminken er på plass, ølen er kjøpt inn og jeg er egentlig klar for en aldri så liten bursdagsfeiring hos ei venninne av meg. Nå venter jeg bare på å få et "ja" fra mamma om ho kan kjøre meg bort etterpå.(snille,snille,snille mamma?) Gikk ned på Joker i pysjbuksa midt på Grünerløkka, var ikke så veldig populært det gitt. Han i kassa kommenterte det også. Nåja, sånn gjør man det der jeg bor i allefall. Eller det er vel kanskje bare jeg. Er jo ikke vits i å kle på seg når man bare skal gå noen minutter til en butikk. Latskapen lenge leve! // Hva synes du om antrekket for kvelden?

I'm Wearing A New Dress..... Kjole Gina Tricot ...

Da går turen snart bortover til førpremieren av Magic Mike takket være Norsk Filmdistribusjon. Gleder meg kjempe mye!  Kameraet er med, så om det blir noen sjanser til å ta bilder så slår jeg nok til å viser dere i morgen. Ha en fortsatt fin kveld søtinger! // Hva synes du om den nye kjolen min?

This Friday I'm Wearing.. shorts - gina tricot , singlet - tyrkia , cardigan - gina tricot ..

 Var bittelitt kaldt å gå slik i dag morges (kl 6) , men fy søren hvor varmt det var når jeg skulle hjem! Herlig med sol. Det å kunne slenge på seg shorts og en singlett å gå rett ut av døren når man har senvakt er jo ganske kjekt det. Håper været holder seg slik! Snart bygges det jo en veranda utenfor hos meg, og da skal det jaggu meg soles hver dag før jobb! Om den er ferdig før vintern da selvfølgelig. // Har det vært shorts-vær der du er? 

Love Being Me Nå gjør jeg meg klar for å dra ned til jobben å møte de andre. Skal på en medarbeidersamling på hellerudsletta hvor det blir masse prat om relaterte greier til jobben min. Gleder meg mest til etterpå, da er det nemlig noen artister som kommer. Ikke vet jeg hvem, men håper for guds skyld ikke noe så teit noe som Rybak dukker opp. (Unnskyld, fairytale gutt) Håper på å ha nok strøm på iphonen etterpå til å legge ut innlegg eller konkurranse. Kos dere masse i dag! // Hva gjør du i dag? 

This Saturdag I'm Wearing!


 Sånn, da er hawaii-pynten på og jeg er klar som ett egg for å dra videre til selve festen. Blir nok kjempe artig der, selvom jeg kun kjenner 4 personer og flesteparten nærmer seg 30. Tror jeg kommer til å like meg! Er vel bare å peise på med noen tuborg så går det her fint. Neida, joda.. Kos dere kjære lesere! // Var Hawaii-antrekket fint? 

In My Wardrobe1 - fra Nelly (2012) // 2 - Krakow (2011)  // 3 - fra nelly (2009)

 Tre av mine favoritter i skapet mitt. Jeg må nok få meg fler kjoler, siden disse er de tre jeg føler for å gå i. Og nummer 3 begynner å bli litt trang gitt. //Hvilken av disse synes du var finest? 

This Tuesday I'm Wearing Nå drar Josip og jeg snart avgårde ned til byen hvor vi skal bli hentet i en maxi taxi med noen ukjente mennesker. Håper i allefall at ved slutten av kvelden er jeg blitt bittelitt kjent med noen nye mennesker. Vi får nå se. Tar med meg kameraet sånn i tilfelle jeg ønsker å ta noen bilder. (noe jeg trolig gjør) // Hva synes du om antrekket? 

Need Help - What To Wear? Det har seg slik at jeg har blitt invitert til å prøvesmake noen nye toro-retter imorgen sammen med noen få bloggere! Forteller mer om det imorgen forresten! Og jeg har ikke snøring på hva jeg skal ha på meg. Jeg vil ikke være for pyntet, men heller ikke underpyntet. Skal på en liten restaurant på Bygdøy her i Oslo. Blir kjempe stas! Men for at jeg i det hele tatt skal kunne delta må jeg jo ha noe på meg. Og det er her dere søte lesere kommer inn i bildet. Blir nok en blazer og høye hæler til antrekket uavhengig av hvilket det blir.// Hvilket av antrekkene burde jeg ha på imorgen? 1, 2 eller 3? 

This Saturday I'm WearingIkke så fornøyd her nei..

 Sinnsykt varmt her i Oslo! Det er så herlig. Men sola får vente for snart tar jeg og mamma turen bort på kinoen for å se på Men in black 3 i 3D og The Dictators. Snakker vi filmkveld? Åjadda. Gleder meg masse! Tok også noen fler bilder mens vi drev på med antrekksbildene, men de får jeg vise en annen dag! // Hva synes du? 

This Wednesday I'm Wearing... shorts abercrombie&fitch .. genser veromoda .. blazer veromoda .. veske ? ...

 Oslo er ett herlig sted å være disse dager. Varmen er akkurat som å være i utlandet. Slike varme dager får meg i allefall til å glede meg mer til Tyrkia i sommer! Men nå får jeg vel nøye meg med Oslo. Det eneste jeg får nyti av solen er når jeg venter på bussen hjem fra jobb og går nedover bakken til leiligheten min. Heheh. Har ikke energi til noe annet enn å sove for tiden. Pleier å bli værre når det er varmt ute også. Får prøve meg på en b12 sprøyte igjen gitt. Nok tullprat. Får bruke min innetid på å vaske leiligheten idag, har utsatt det i snart tre uker. Flink.  // Hva synes du? 
This Saturday I'm Wearing
 Bare slengte på meg noe idag, må nok vaske mer klær. Har absolutt ingenting å ha på meg. Nå er jeg på vei hjem fra bursdagen og skal hente pizza. Blir nok herlig å få litt mat i magen! Har jo ikke spist i hele dag. Håper dere alle har en fortsatt fin lørdag. // Hva synes du? 

This Wednesday I'm Wearing Jeg skulle egentlig være flink å løpe ut i skogen å ta bilder av antrekket der, men plutselig var klokken halv to. Vet ikke hvor tiden blir av noen ganger. Føler ikke jeg har fått gjort en verdens ting. Har fått ny musikk på spillelista mi og spist ostepopp det er det jeg har gjort. Og vært på blogg. Skyt meg, jeg trenger ett liv. Fikk noe nytt i posten igår også som jeg viser senere. // Hva synes du? 

This Tuesday I'm Wearing Hittill i dag har jeg bare ligget på sofaen til bestevenninna å spist leftovers fra igår og sett litt på tv. Sånn går dagene mine den uka jeg jobber 15-23. Ganske kjedelig igrunn, men er ikke så mye å finne på akkurat annet enn det føler jeg. Dere må ha en kjempe fin dag kjære lesere! Tror jeg kjører igang er vurderingsrunde senere ikveld. // Hva synes du om antrekket? 

This Monday I'm Wearing Ser ut som det ikke bare var jeg som har litt tannlegeskrekk, det er godt å ikke være alene om det! Det gikk faktisk ganske greit. Fikk satt på en midlertidig fylling, og skal tilbake igjen i Juni. Har egentlig litt tannverk, så kommer nok til å bli suppe på jobb i pausen. Men håper på at det er borte til jeg er ferdig på jobb. Skal nemlig på besøk til bestevenninnen min å overnatte der. Og siden ho er så søt, skulle hun lage middag til meg. Gleder meg masse til klokken er 23 og jeg kan forte meg bort til henne! Men nå må jeg vel straks løpe opp til bussen før den kjører fra meg. Er så treig av meg. // Hva synes du om antrekket? 

This Wednesday I'm Wearing
 Nå er jeg trygt plassert bak kassen på jobb. Like greit å jobbe sent når det regner og er klamt ute. Sove lenge fikk jeg også. Ombestemte meg med å legge ut anmeldelsen av parfymen jeg fikk. Vil teste den ut til søndag, så legge det ut. Men senere vil det komme en konkurranse på bloggen så da er det vel bare å følge med søtinger. // Hva synes du om antrekket? 

This Tuesday I'm Wearing Åpnet øynene med engang nattevakten ringte å vekket meg, men sovnet fort igjen da jeg skulle prøve meg på en 5 minutters. Aldri ett smart valg, men jeg lærer aldri. Etter jobb skal jeg fortsette med danbo laging. En ting er sikkert, aldri finn på å prøve å lage det. Pirkejobb til tusen.. // Hva synes du om antrekket? 

This Monday I'm Wearing I dag har jeg kontorarbeid på jobb, og det er ganske greit. Skal ta bilder av produkter på jobb, så til Ullevål sykehus for en prat med doktoren min, tilbake på jobb igjen å ordne noe med dvd/cd greier for så å drive med plu lister (det man slår inn på kassen til varene). Blir nok til at jeg må jobbe når jeg kommer hjem også siden jeg kommer til å være hos doktoren en liten stund. Nå får jeg vel begynne å sminke meg å gjøre meg klar for å gå ut døra. Håper alle får en superfin start på uken! // Hva synes du om antrekket? 

This Friday I'm Wearing
strikk-ginatricot // singlet-h&m // jeans-bikbok

♥ Nå går turen bort til jobb om få strakser, åh som jeg gleder meg. Jeg ville jo helst bare ligget langflat i sofaen å sett på en haug med filmer. Det hadde vært koselig det. Men det får jeg vel gjøre hele helgen. Bare masse Sara-tid. Har ikke kjøpt inn noe fra butikken heller, så får prøve å rekke butikken på lørdag da. Flinke meg. Hva synes du om dagens antrekk? 

This Thursday I'm Wearing♥ For en gangs skyld går jeg i noe annet enn joggebukse, så da lot jeg meg rive med å ta noen antrekksbilder til dere. Vet det er noe som ofte utblir fra bloggen. Men jeg er ikke så flink til å mikse å trikse antrekk, så jeg er egentlig veldig plain i klesstilen. Skulle ønske jeg turte å utforske mer! Skulle gjerne gått uten tights, men det er fortsatt kjølig ute og jeg nekter å bli sjuk. Godt å være etterpåklok når solen plutselig gir litt varme.. Hva synes du? 

This Wednesday I'm Wearing


// genser-veromoda // singlet-bikbok // jeans-bikbok // sko-nelly //

♥ For å være ærlig er jeg ikke helt trygg på disse antrekksbildene. Uansett hvor mange bilder jeg tar, så ender de opp sånn passe bra. Og jeg er for lat til å gå ut i skogen å ta bildene. Litt flaut å stå midt ute i skogen her med kamera og stativ å posere. "hei nabo".. Ikke har jeg en sånn snerten liten trykkegreie til selvutløser heller. Finner ingen som passer til mitt kamera. Irriterende. Hva synes du om antrekket for dagen? 

This Saturday I'm Wearing// genser-ginatricot // jeans-bikbok // sko-nelly //

♥ Så dum som jeg er, vasket jeg ikke buksene mine før jeg begynte å bruke de nye skoene mine. Så nå er skoene totalt ødelagte, og kan kun brukes med lange bukser. Smarta.. Nå er jeg på vei til Skedsmo for å se på en hest kalt Armany. Blir nok koselig. Selv er jeg ingen hestperson, men de er veldig fine å ta bilder av! Hva synes du om antrekket? 

This Sunday I'm WearingNå er det bare å komme seg ut døra snart for så å kjøre avgårde til dåpen, føler jeg stresser bittelitt. Jeg endte opp med antrekket som 95% av dere lesere mente jeg skulle gå med. Dere er så søte atte, hjelper meg når jeg trenger det å er der for meg. Love you all ♥ Hva synes du?

Kjører igang en liten konkurranse senere i dag, så følg med. 

Which Dress? Help... eller ...

Som nevnt tidligere skal jeg jo i dåp på Søndag, hvor jeg skal være fadder i tillegg. Og nå sliter jeg litt med å velge ut kjole. Begge kjolene er blitt brukt tidligere til kirkeanledninger som konfirmasjon og bryllup.  Så tenkte jeg at siden jeg har så søte lesere, så ville dere hjulpet meg. Så hvilken burde jeg velge? 

last sundays outfit

// bluse-veromoda, skjørt-ginatricot, strømpebukse-lindex, sko-nelly //

Glemte helt at jeg tok antrekksbilder på søndagen, men bedre sent enn aldri er det ikke? Vet at strømpebuksa mi var veldig hullete, men det var alt jeg kunne finne av strømpebukser i skapet mitt. Bedre enn ingenting mener nå jeg. Hjalp litt med å holde kulda ute. Aner ikke hva som skjedde med magen min på bilde to, baby på vei? Joda. Neida. Matmonster. Hva synes du?

THIS SATURDAY I'M WEARING
Ble ingen møte med min kjære Camilla idag, så jeg har egentlig slappet litt av på hotellet mens Helene har vært ute å vimsa. Nå skal vi straks ut for å kjøpe vippelim til kveldens bytur. Og etter det blir det å spise litt vafler før vi skal spise middag på hotellet. Så koselig atte! Beklager for rare antrekksbilder, men hadde ikke med stativet hit til Bodø. Hva synes du?

Svarer forresten på spørsmål jeg får denne helgen når jeg er tilbake i Oslo på mandag.

THIS SUNDAY I'M WEARING
Nå er jeg og Helene på vei til Disney On Ice, og vi gleder oss som to små barn. En ting er sikkert å det er at jeg skal kjøpe meg sånn søtt glass med slush oppi. Hva synes du om antrekket?
THIS FRIDAY I'M WEARINGNå skal jeg snart bevege meg ut døren og sette kurs mot mamma. Vi har nemlig en date i kveld. Skulle egentlig bare spise middag og se på en film. Men mamma ringte meg i sted og nå skal vi spise for så å dra på kino 23.30 å se twilight - breaking dawn. Jeg skal også se den med bestevenninnen min og ei annen venninne, og kanskje ei på jobben! Så nå håper jeg virkelig den lever opp til mine forhåpninger. Har du planer om å se den nye twilight filmen?

THIS MONDAY I'M WEARING


Jøss, en evighet siden jeg har vist hva jeg har på meg. Men det er kanskje fordi jeg ikke har gått med noe spesielt. Det gjør jeg forsåvidt ikke i dag heller, men bare falt meg inn å gjøre det. Etter to timers søvn i natt sitter jeg her i senga å bobler med energi. Merkelig.. Blir vel til at når jeg har jobbet i 3-4 timer så er jeg super trøtt og grinete. Men jeg får vel få på meg ansiktet å gå opp til bussen. Ny uke, nye muligheter. Og jeg starter min med en vond kul på ryggen. Får håpe det går over snart. Klar for en ny uke? Eller venter du allerede på helg igjen? Det gjør nemlig jeg.. 

THIS HALLOWEEN I'M WEARINGHåret skal krølles, sminken er overdrevet, kjolen er på og partyhumøret er på topp. Nå er det bare å la morroa begynne. Jellyshotsa står å roper på meg fra kjøleskapet -drikk meg.. Regner med at det blir litt drikkeleker og en del bilder om kameraet mitt har nok batterier. Skal du på noe halloween relatert i kveld? Eller gjør du noe annet?

THIS FRIDAY I'M WEARING

Nå sitter jeg hjemme med ei venninne og ser på tv og prater om gamle dager. Utrolig koselig. Har også vært i byen å handlet med Josip. Hatt et minibesøk av ei annen venninne. Og har prøvd noen kostymer. Lurer på hvilket jeg skal velge. Og håpte på at noen av dere kunne hjelpe meg. Skal nok vise bilde i morgen tidlig tenkte jeg, eller i kveld. Men for nå, hva synes du om antrekket mitt? For å være ærlig, så vet jeg ikke helt hva jeg tenkte når jeg hadde blondetoppen under denne.

THIS THURSDAY I'M WEARING

Nå skal jeg bare slappe av, tenkte å se en film mens jeg ligger her i senga. Tenkte også å ta en times powernap før jeg begir meg ut på å myrde hybelkaniner! De kan se søte ut, men om man ikke passer seg så er de plutselig overalt. Ganske skremmende hvor fort de formerer seg.. Det kjekke med å ha en roommate som egentlig ikke bor her lengre er at jeg har lånt gensern hans uten å spørre om lov. Uskikkelig pike, jeg vet. Fy meg. Hva synes du om strikkagensere?

Siste sjanse for å melde seg på konkurransen min HER, hvor du kan vinne en goodiebag. (avsluttes ikveld, vinner nevnes imorgen)

THIS TUESDAY I'M WEARING
Så effektiv jeg er på morgen da. Sto opp ti på seks, sminket meg, fant frem klær, rakk å ta bilder og til og med slappe av fem minutter før jeg møtte mamma. Jøss. Føler meg totalt opplagt, selv om jeg la meg ved tre tiden. Det jeg ikke liker med høsten, eller vintern som fort nærmer seg er at det er så utrolig mørkt ute. Og jeg er mørkeredd.. Hvertfall når jeg bor med en skog rett utenfor døren. Nåja. Jobben kaller. Nå kom den søteste politimannen frem til kassa å ville ha kaffekopp. Herlig med menn i uniform. Liker brannmenn også spesielt hvis de er i bar overkropp med bukseselene oppe. Nei nå får jeg slutte å dagdrømme. Er du mørkeredd? Og hva synes du om antrekket for i dag?

Ikke glem konkurransen min HER, hvor du kan vinne en goodiebag.

THIS MONDAY I'M WEARING
Sånn ser jeg ut i dag gitt. Ikke noe fancy, som vanlig. Men jeg har lånt jakka til romkameraten min uten å spørre. (takk for lånet om du ser dette).. I dag skal jeg faktisk på Ullevål sykehus igjen. Ta en liten prat med en gastrolege og finne ut litt om de infeksjonene jeg har i magen. Har jo vært ekstra dårlig i en ukes tid. Nåja. Tilbake til jobb! Ha en fin dag søtinger! Planer for dagen? Hva synes du om jakka?

Ikke glem konkurransen min HER, hvor du kan vinne en goodiebag!

THIS SATURDAY I'M WEARINGOg jaa, jeg vet magen min står ut. Sånn er det når ting går inn og ikke ut! hahah

Fant noe å ha på meg, men jeg er ikke 100% fornøyd. Men da holder jeg meg i hvertfall varm i kveld. Så jeg får se positivt på det! Nå er det bare å komme i humør, og ha det gøy! Ha en fortsatt fin lørdag søte folk.

Ikke glem konkurransen min HER, hvor du kan vinne en goodiebag.

THIS SATURDAY WE ARE WEARING
NÅ ER DET FULL RULLE! WOOP WOOP. Er på Holmlia nå på bursdagsfesten. Det blir jellyshots shots å alt mulig rart. Love my life akkurat nå! :)HVA SYNES DU?

THIS WEDNESDAY I'M WEARING// genser veromoda // jeans only //Nå er det bare å putte på seg ansiktet sitt, spise litt brødsmuler og rydde litt før jobb står for tur. Føler det ikke blir noe ut av dagene når jeg jobber 15-23, men god søvn det får jeg nok av! Tenkte på om jeg skulle lage en videoblogg på hvordan jeg sminker meg, men så kom jeg jo på at jeg bare bruker pudder/solpudder og noen ganger mascara. Så det er vel kanskje ikke så spennende. Men kanskje jeg skal lage en før jeg skal på bursdagsfeiring på lørdag. Skal jeg legge ut en videoblogg med festsminke på lørdag? (Det blir i såfall min første der jeg er mutters alene og sikkert føler meg som en idiot)

THIS FRIDAY I'M WEARING// Singlet Cubus // Magetopp Gøteborg // Shorts Cubus //

// Singlet Cubus // Blondetopp VeroModa // Tights GinaTricot // Cardigan Cubus //


Blir to antrekk i dag gitt. Skal sitte i bil i 2-3 timer, med stekende sol. Og når vi kommer til Agadir, så skal vi møte opp noen jenter mamma kjenner fra ho har vært her før. Tror det var tre jenter på 17,19 og 25 år. Og hvis vi skal være med de hjem må jeg være mer tildekket enn jeg normalt er i varmen. Håper virkelig de har aircondition hjemme da. Ellers kommer jeg til å være svett overalt. I alle kriker og kroker. Jeg reiser hjem imorgen.. Åh, jeg vil være her lengre. Hva synes du om antrekkene for i dag?

THIS MONDAY I'M WEARING
Nå skal vi straks ut for å få noe mat i magen. Her er forresten buksa jeg kjøpte i en av bodene på Jamee El Fna. Er ikke heeelt sikker på om jeg liker den enda, men får prøve den ut i kveld. Aldri vært noen fan av haremsbukser. Liker du haremsbukser?

THIS SATURDAY I'M WEARING

Jeg pleier alltid å fryse når jeg er ombord i et fly, så da blir det joggebukse på meg. Blir sikkert himla varmt når jeg endelig er fremme, men den tid den sorg! Hva pleier du å reise i når dy flyr?

THIS TUESDAY I'M WEARING

Det var sånn jeg ville gå. Men endte opp med
Follow my blog with Bloglovin

THIS MONDAY I'M WEARING
Har faktisk sagt til meg selv at jeg aldri kom til å gå med slike langstøvler i voksen alder. Men så vet jeg ikke hva som skjedde. Får teste det ut, bare for i dag frem og tilbake fra jobb! Har du langstøvler? 

THIS TUESDAY I'M WEARING

I går holdt jeg på å dø av varme når jeg gikk opp til bussen! Men nå som jeg tar på shorts, kommer jeg til å fryse i hjel når jeg skal hjem fra jobb etterpå. Luksusproblem. Er det sol der du befinner deg?

THIS MONDAY I'M WEARING

GOOD morgen! Nå er det vel mange som har vært på skolen, eller er på skolen. Men ikke jeg. Snart skal jeg bevege meg til jobben. Tror jeg må innom Body Shop på veien, begynner å gå tom for pudder gitt. Må innrømme at jeg har vært litt sløv i det siste på denne tingen man kaller blogg. Har jo for de som leser'n følt meg ganske dårlig. Men jeg er faktisk ganske mye piggere i dag! Får se hvor lenge det varer. Hva er planen din for i dag?

THIS SATURDAY I'M WEARING// Blondetopp Cubus // Shorts Abercrombie & Fitch // Forresten, jeg er hekta på twitter.. Det er jo så mange morsomme mennesker der inne! Du finner meg her @SaraAlexandraN . Planer for i kveld?

THIS THURSDAY I'M WEARING


Åh, nå er det virkelig høst. Vinter føler nå jeg. Det er jo så himla kaldt! Har allerede begynt å bruke vintersko, og høstkåpe. Nei, uff. Gi meg mer sommer! Forhåpentligvis blir det snart ferie, sol og varme på meg allerede neste måned. Synes du det har begynt å bli kjøligere ute?THIS TUESDAY I'M WEARING// Høytlivsbukse Vero Moda // Singlet BikBok //

Nå er det vel sånn at man bare kan gå i bukser og tights.. Føler ikke at det er høst en gang. Det er jo like kaldt som på vintern, bare uten snøen overalt. Buhu. Jeg vil til Tyrkia nå. Og bli der! Noen som spanderer en leilighet til meg der nede? Hva er planen din i dag? Og bare for å gni det inn, så spiser jeg soft is akkurat nå på jobb. Men det får jeg vel svi for etterpå siden jeg ikke tåler det. Buhu x2.

THIS SATURDAY I'M WEARINGNå skal jeg sakte men sikkert bevege meg bort til bestevenninnen min. Litt jentekos med jentene. Gleder meg super mye. Får prøve å ta litt bilder i kveld, men er ikke så flink til det når det er alkohol i kroppen. Nåja, Hva skal du i kveld?

THIS THURSDAY I'M WEARING// Topp BikBok // Bukse BikBok // Ring Lindex // Klokke Ice Watch //


Da var klærne på. Nå skal jeg straks få besøk av min kjære, Camilla. Så skal vi kose oss litt, mimre til bilder fra Tyrkia 2008, prate og kose oss som i de gode gamle dagene før det er avgårde på jobb. Og kanskje reiser jeg, Camilla & Josip til Tyrkia i September(!!). Åh, jeg håper virkelig de får fri.. Ellers er det noen knuste biter av meg å plukke opp. Hva er dine planer for i dag?

Jeg var forresten så heldig å få vite at jeg har vunnet en konkurranse HER, ååh. Jeg er i lykkeland! 

THIS WEDNESDAY I'M WEARING// Magetopp Gøteborg // Singlet Bik Bok // Bukse Cubus //Kanskje ikke den rette toppen for humøret i dag, men skal prøve å være glad. Selv om jeg er temmelig sliten, og fortsatt irritert fra igår. Hvorfor kan du lese her, hvis du ikke allerede har gjort det.. Hva har du på deg en regnværsdag som denne? (hvis du ikke har sol da...)

THIS TUESDAY I'M WEARING// Genser Bik Bok // Joggebukse Bik Bok //

Når jeg jobber 15-23, ser jeg egentlig ingen grunn til å skulle gidde å kle på meg noe annet en dette. Klærne skal jo bare av også på med uniform når jeg kommer på jobb. Så da blir det jo mye unødvendig skittentøy. Ikke det at det egentlig blir skittent på en 20 minutters busstur men.. 


Så når det er sagt, så skal jeg faktisk legge meg til å sove noen timer til før jeg skal på jobb. Jeg har null energi til overs. Også etter min lille powernap skal jeg skrive noen innlegg jeg kan poste i kveld. Ellers ville det bare blitt dette innlegget i hele dag, og det er vel litt kjedelig... Og når jeg er i gang med å bable om mye rart, vil jeg si til alle de som kommenterer at jeg setter stor pris på det. Dere er så søte!

THIS MONDAY I'M WEARING// T-shorte Gina Tricot // Bukse Vero Moda //


Nå skal jeg kose meg med sjokoladepudding, tv og saft. Sunn start på uka, men så er ikke jeg verdens sunneste heller. Kan ikke noen si de heller ikke er så sunne da? Det hadde i allefall lettet litt på samvittigheten her jeg propper trynet fult. Nei, nå tror jeg at jeg skal ta meg en tur nedi sminkebøtta så jeg kan se littegrann normal ut. 

THIS SATURDAY I'M WEARING// T-shorte Bik Bok // Hotpants Bik Bok //


Åh, den t-shorta fikk jeg når jeg lå på sykehuset i 2007. Bringer gode og dårlige minner. Mest gode, siden jeg er her den dag i dag. Nå er det Paris Hilton Dubai BFF som står på, og etterpå er det middag hos kjære mamma. I mellomtiden skal jeg proppe meg full med kjeks, saft, brus, is og ja hva nå enn jeg finner som er spiselig! Føler meg super sunn.. Hva skal du i dag? 

THIS THURSDAY I'M WEARING// Singlet Vero Moda // Magetopp Gøteborg // Shorts Cubus //

Ka du tru?

THIS WEDNESDAY I'M WEARING// Cardigan Cubus // Singlet Vero Moda // Shorts Cubus //


Give me summer.. Take me away somewhere, far far away!

THIS TUESDAY I'M WEARING// Singlet Vila // Shorts Cubus //


Er det en ting jeg elsker så er det slike topper! Noen andre?

THIS MONDAY I'M WEARING// Singlet Bik Bok // Skjørt Gina Tricot //


Hmm, vet ikke helt hva det er forno. Når jeg går med skjørt, føler jeg meg ikke komfortabel? Men shorts og kjole er null problem. Noen andre som er slik? GOD MORGEN forresten!

THIS SATURDAY I'M WEARING// Kjole Dubrovnik // Ring Gina Tricot //

SUMMERTIME! Nå er jeg og mamma på vei til sørkedalen! Jeg skal nemlig teste ut det nye Nikon speilrefleks kameraet mitt. Svarer på kommentarene når jeg er hjemme igjen. Kos dere søtinger!

THIS FRIDAY I'M WEARING
Min lille krympa kjole fra Dubrovnik <3

Nå er det HELG, endelig kan man vel si? Jeg har gått småsjuk rundt på jobb hele uken, og gleder meg virkelig til å slappe fullstendig av. Kanskje jeg skal ta helt av å legge beina på bordet til og med! Hah, det tror jeg at jeg skal. Så skal jeg gjøre absolutt ingenting. tror jeg.. Nåja, vi får se hva helgen vil bringe. 

Hva skal du finne på forno i dag? Det er jo strålende sol, så noen av dere søtinger skal vel på stranda. Sjalu much? Neida, bare litt....

THIS THURSDAY I'M WEARING

Jeg synes lange kjoler er dødsfint. MEN på alle andre enn meg selv. Det blir for langt for meg, såå da trakk jeg den opp litt. Da ble den slik ;Det er så typisk at det skal være sol den uka jeg har seinvakt (15-23).. Det er jo kaldt når jeg skal hjem igjen. Og jo! Det var en mann på carl berner som snakket til meg mens jeg ventet på bussen. "Tekster du til meg eller?" Synes ikke det er særlig flatterende at mennesker klarer å slenge ut slike kommentarer.. Også ute på gata da!

Er det sommerlig vær der du bor?

THIS WEDNESDAY I'M WEARING

I natt har jeg hatt overnattingsbesøk av kjære Josip, og nå skal vi se litt på tv. Etterpå skal jeg besøke kjære "dryppert" på Ullevål sykehus hvor jeg skal pumpe litt jern.

Hva er planene dine for i dag?

THIS TUESDAY I'M WEARINGEgentlig har jeg ikke lyst til å ha på meg klær. Vil bare rulle tilbake under dyna, og sove. Var rart å være på jobb i går, men også litt godt å komme seg ut og ha masse å gjøre.

Hva er planene dine i kveld?

THIS MONDAY I'M WEARING
Nå er det tilbake til hverdagen, men det betyr ikke at jeg har glemt!THIS AWFUL SATURDAY I'M WEARINGJeg har ikke ord.. Jeg er tom.. Tenker på alle de omkommede, skadde, familie, venner, nære og kjære! Tenner ett lys for dere. Jeg har sett på alle slags nyhetskanaler, fra norske, svenske og engelske. 


I close my eyes and pray for the broken hearted. I pray for the life not started.
I pray for all the ones not breathing. I pray for all the souls in need. I pray.

 Ahmir ft. J. Rice - Pray

THIS FRIDAY I'M WEARINGEr ikke helt sikker på hva jeg synes om magetoppene mine nå lengre. Magen min har est litt ut i det sist, men pytt sann. Den viser jo frem litt av tattoveringen min foran og bak, så da får jeg bare holde ut. 

Ha en fin fin fin morgen, alle søte der ute! 

THIS THURSDAY I'M WEARING


Etter jobb i dag skal jeg ta sol med min kjære mamma Sol! Tror ikke jeg har tatt sol på over 1 år eller no, minst. Jeg foretrekker heller naturlig sol, selv om jeg ikke har tålmodighet til å ligge lenge å steke! 

Når var sist du tok sol?

THIS WEDNESDAY I'M WEARING


Jeg liker ikke å gå i tights og bukser lengre! Jeg vil gå i shorts, året rundt.. Men har på følelsen at det kommer til å bli regn i dag..

Hvordan skal været hos deg bli i dag?

THIS TUESDAY I'M WEARING


Noen ganger orker man bare ikke ta på seg klær som ser bra ut. Denne tirsdagen blir en slappe-av-dag for meg. Bortsett fra jobb 7-15. Planer for i dag?

THIS SATURDAY I'M WEARING


Min lille rosa koffert står klar i bakgrunn der, i dag bærer det mot GØTEBORG! Gleder meg super mye til å tilbringe en hel helg med mine to søte, Maria & Lan!

Har du vært i Gøteborg før?

IKKE GLEM KONKURRANSEN MIN HER ELLER HER, HVOR DU KAN VINNE DEKSEL TIL DIN IPHONE.


THIS FRIDAY I'M WEARING

Ha en fortsatt fin dag, søtnoser! 

Og ikke glem konkurransen min HER, hvor du kan vinne valgfritt deksel til din iPhone.

THIS THURSDAY I'M WEARING


Har du fint vær der du er? Og hva har du på deg? 


THIS TUESDAY I'M WEARINGKjole - Dubrovnik // Shorts - Victoria Secret

Uheldigvis for meg så krympet kjolen i vask, så nå er den akkurat for kort til å bruke normalt. Ganske synd. Jeg får vel prøve å strekke den ut litt.

Noen gang klart å krympe klær i vask?THIS SATURDAY I'M WEARING

Kjole - kristinahorpestad

Føler jeg kler meg litt vel sommerlig for tiden, har ikke skjønt at jeg er tilbake i Oslo. Vil ha det varme været jeg hadde i Dubrovnik! I kveld blir det vors og ut på byen. Men nå skal jeg bort en tur til mamma for å slippe å være ensom. hihiTHIS FRIDAY I'M WEARING

Kjole - DubrovnikEven if the sun ain't shining, I'm gonna dress up so it will have a reason to shine..

Hva synes du om min lille blomstrete?


THIS THURSDAY I'M WEARINGShorts - Cubus // Singlet - Smart club // Cardigan - Cubus

Trøtte Sara Alexandra en tidlig morgen.


Hva har du på deg i dag?

THIS THURSDAY I'M WEARING
Singlet - Cubus // Tubebh - Nelly.com // Shorts - Victoria Secret


Jeg er fortsatt like hvit som da jeg dro hit., men det vil nok endre seg når vi får fri fra møtene i helgen! Håper jeg...

Fint vær der du er?

THIS WEDNESDAY I'M WEARING


Det er jo så varmt her nede i Dubrovnik, så minst mulig men behagelige klær! Er litt kjølig i møterommene, men med engang man går ut er det jo steike varmt. Kommer med antrekk nummer to senere ikveld før middag i gamle byen!

Hva har du på deg akkurat nå?

1 SKJØRT - 3 ANTREKK


Hvem likte du best?

 

THIS SATURDAY I'M WEARINGT-shorte - Gina Tricot // Bukse - Cubus // Sko - Veit ikke, fikk de av Bestevenninna mi, Lan <3

THIS THURSDAY I'M WEARING


T-shorte - Gina Tricot // Blazer - H&m // Bukse - Vero Moda // Sko - Økonomi sko

Første gang denne uken at jeg går i annet enn joggebukse! Hva synes du da?

THIS MORNING I'M WEARING

All rumours are true..


Søteste nøkkelen da! Har du en sånn kanskje?! hihi

THIS MORNING I'M WEARING
Nå går turen til Sverige! Harrytur er alltid like kjekt. Frokosten tar jeg og mamma i Sverige, og da skal jeg ha kjöttbullar i mos! Jippi! Planer for dagen?

TONIGHT I'M WEARING


Dommedag? Jaja, sees i helvette om typ 30 minutter da! Woop Woop! Ha en fortsatt fin kveld alle søtnoser.

THIS WEEKEND I'M WEARINGSiden jeg ikke får blogget når jeg er i Danmark, tenkte jeg hvertfall å legge ut hvordan jeg kommer til å se ut når jeg er der nede. Kanskje ikke så spennende. Men da har jeg på en måte blogget for hele helgen. Trenger vel ikke ha så dårlig samvittighet da eller? 

Kjole - Only

Shorts - Victoria Secret // Topp - Vero Moda


T shorte - ? // Shorts - Victoria Secret
Tightsbukse - Vero Moda // Genser -  Cubus // Blazer - H&M
Tights - Bik Bok // Singlet - Cubus // Blazer - H&M


Singlet - Cubus // Joggebukse - ?

TODAY I'M WEARINGGod morgen, eller god ettermiddag! I kveld reiser jeg til Danmark - Ribe! Ah, det blir herlig å komme seg bort igjen. Hadde det vært opp til meg hadde jeg dratt til et annet sted hver helg. Men lommeboken sier noe annet, dessverre.. Nå har jeg pakket alt (tror jeg) og skal ta turen ned til jobb for å printe ut flybillettene. Og passet mitt må jeg kanskje huske! Herlighet, surrehuuue!Har dere lagt noen planer for helgen?

TO THE AIRPORT I'M WEARINGOg kofferten ligger åpnet enda, og ikke helt ferdigpakket! Må komme meg på senteret å kjøpe de siste tingene!

Ønsk meg en god tur da? 

THIS MORNING I'M WEARING


Joggebukse - Cubus // Genser - Vero Moda

Behagelig og godt antrekk når man alikevel skal sitte på en buss til jobb så tidlig på morgen, og så dra hjem å sove etterpå. Vel skal ta en kaffe med en gammel klassekamerat, så får jeg besøk og skal spise gooood middag! Men håper på å få skvist inn en aldri så liten powernap!

Ha en fortsatt fin dag, søte folk!

TODAY I'M WEARINGNå skal jeg ut av døren snart for å så gå i banken å overføre penger fra sparekonto til brukskonto. Penger må jeg jo ha til Tyrkia! Og nå er det vel mange røde dager fremover at jeg ikke tør å ta sjansen å vente med å gå dit. Nettbanken min er jo stengt fra onsdag til lørdag også! Herregud, dumme system. Skal kanskje prøve meg igjen på teoriprøven i dag, men jeg har ikke lest noenting.. Og vet ikke om jeg husker noe? Joda, gjør nok det. Ender vel på 8 feil igjen.. Typisk. Så får de som kan kose seg ute i solen og slippe å tenke på at de skal jobbe inne. Arrg..

Hva står på din plan i dag?Topp - Gina Tricot // Shorts - Victoria Secret // Tights - sikkert H&M

ANTREKK - SENSATION WHITETror jeg går for antrekk nummer to, meeen så er det det med skoene da?! Hmm. Er behagelige begge to. Kanskje jeg bare skal gå med en av hver? Hadde vært artig det!


TONIGHT I'M WEARINGSENSATION WHITEMen tror du ikke jeg mangler hvit shorts da eller?! Åh, trodde jo jeg hadde den i skapet, men der tok jeg grundig feil! Og nå aner jeg ikke hva jeg skal ha på meg i det hele tatt. Har tatt frem alt hvitt i skapet mitt som kan brukes. Mikset og matchet, men liker virkelig ingenting. Må vel ta meg en tur på Storo i dag også for å finne en shorts! Jeg hadde to hvite shortser. De ene valgte vel å rømme sin vei for den er hos ei venninne, og den andre er fra jeg var 17, og i en barnestørrelse! Typisk! Arrrg.. Har to kjoler jeg kan bruke, men jeg er nå ikke helt sikker på om jeg vil det. Men om det blir kjole, tror jeg det blir den nederste. Også klippe hull i ryggen og litt på magen for å vise frem tattoo'n min! Hmm

?!...What to do...?!

VANSKELIGE VALGSom vanlig sliter jeg med å finne ut hvilken jakke jeg skal ha på meg. Hvorfor skal det være så innmari vanskelig da! Herrejesus.. Tror jeg får spørre naboen om hva han synes!


Hvilken synes du?

ANTREKKET FOR I DAGHJELP MED ANTREKKET?Kameraet ligger fortsatt på lading, så det ble mobil bilder. Men det får duge. Jeg trenger hjelp! Hvilket av antrekkene nedenfor skal jeg gå med i kveld?

hits