SARA ALEXANDRA


SaraAlexandra, 22 år, Oslo. Lever livet slik alle andre gjør. Her vil du kunne lese & se litt av hvert. Meninger, tanker, antrekk, irritasjoner, anbefaling osv. Jeg legger ikke skjul på hvem jeg er. Lever med en kronisk sykdom kalt Morbus Crohn.

Forside // Kontakt // Om Meg
Facebook // Twitter // Bloglovin


SISTE INNLEGG


HELGENS BLOGGKATEGORIER


12 MÅNEDER


LINKER


ANNONSER


Morsomme gaver og gavetips på CoolStuff.no
Photos: My Animals Mine to søte dumbo-rotter er et svært sjeldent syn her på bloggen. Tror det er fordi alle synes rotter er ekle, noe jeg synes er helt feil. De er jo på lik linje som ett hamster eller marsvin. Bare de har en lang hale. Det er nok den jeg tror de fleste ikke setter pris på. Og at alle forbinder rotter som kloakkvesener. Altså folkens det er stor forskjell på de og tamme rotter. Ikke kom her å si de ikke er søte? De søte små henda, øra, snuta og alt. Jeg liker Nala & Kiara jeg. // Så, hva er ditt syn på rotter? 

PLAYMATEMamma var så snill å kjøpte to myke venner til Nala og Kiara. Ser jo ut som at de liker dem da. De har selvfølgelig fått navn de også, Bertil og Bertulf. Gir de en uke før de er tygd i fillebiter. Alt interiøret jeg lagde til dem for en måneds tid siden er tygd opp og ødelagt. Så for øyeblikket har de et veldig kjedelig bur, får slippe løs fantasien å mikse og trikse så de får det fint igjen. Var ikke kosemusene søte?

EXTREME MAKEOVER


Ble noen endringer på slutten igjen når jeg trodde jeg var ferdig. Ble jo et helt annet hjem for dem føler jeg. Så nå håper jeg virkelig de finner seg til rette inni der. Utrolig hva man kan gjøre med en sak, noen tråder og fantasi! Hva synes du om resultatet?

MY LITTLE ONES


Mine søte, men noen ganger irriterende smågnagere. De har ødelagt alle hengekøyene jeg har puttet inn i buret. Som mamma sier så er det en forbruksvare for dem. De er jo gnagere, og må selvfølgelig gnage. Sier seg selv.. Men det er så synd at de gnager i stykker stedet de skal sove. Nåja. Jeg tror de fyller 1 år imorgen, eller så er det om èn måned. Jeg husker ikke riktig. Så jeg velger å feire to bursdager for dem, hvor de skal få massevis av frukt og nam. De er noen herlige dyr, og jeg skjønner egentlig ikke hvorfor noen synes de er ekle. Jeg har selv hatt hamster før, men rotter er mye mer min ting. Hamstere bare biter og bråker om nettene. Hva synes du om rotter?

Ikke glem konkurransen min HER, hvor du kan vinne en goodiebag!

SOFT KITTY WARM KITTYJeg må ærlig innrømme at jeg savner å ha Tigern liggende slik ved hodeputa mi. Hver kveld sitter han utenfor å mjauer om å få komme inn. Jeg har aldri vært en katteperson, utenom når det er kattunger (for de er søtest). Men Tigern har virkelig funnet seg til rette i hjertet mitt. Synes det virkelig er synd at jeg ikke kan kose mer med han. Og nå flytter han snart ut på "landet" med eierne sine.

//fortsetter under bildet
Siden jeg har to rotter, så fungerer ikke det så bra. Jeg er redd for at han skal hoppe opp på buret igjen. Og jeg har ikke no plass til å sette rottene over natten bare for å kunne kose med Tigern. Har prøvd å slippe han inn, så han kan være med meg i stua. Men han løper rett inn på soverommet, og der befinner jo rottejentene mine seg. Så nå har han vann og mat ute på trappa mi. Bare så jeg får kost med han litt når han befinner seg der. Synd at rotter og katt ikke er en god miks! Er ikke Tigern skjønn? Har du kjæledyr?

I MISS THIS

Er det noe jeg savner akkurat nå, må det være å kunne kose med tiger'n. Men desverre har han ikke fått lov å komme inn til meg. Grunnen til det er fordi han bokstavelig talt angrep rottene mine. Han hang på buret. Ikke vet jeg hvordan han kom seg opp, for det er ganske langt opp fra kommoden opp til buret. Og rottene var i sjokk tilstand helt til dagen etter. Visste jo det ville skje en eller annen gang, men regnet ikke med at Tiger'n ville hoppe opp. Vet ikke om jeg tør å ta sjansen igjen. Vil jo ha noen å kose med når jeg skal sove. Hmm. Synes du jeg burde ta sjansen?
STUPID RATSVeggen min er jo ødelagt. De har jo selvfølgelig klart å tisse like ved der plastbeskyttelsen på veggen har sitti! Og nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Må kanskje skifte ut hele veggen etterhvert. Men man må vel regne med litt sånn når man har små krabater. Har i allefall satt på ett til lag med plast oppå der, så det ikke blir noe værre! 

//fortsetter under bildet

Men så ser de på meg, med et sånt søtt blikk "men mamma, det var jo ikke meningen". Ååh, de er nå litt herlige da. Og jeg har bestemt meg for at jeg skal lære de triks. Det er vel aldri for sent, selv om de snart er 1 år allerede. Skal lære de trikset som vist nedenfor!

Men siden de er litt griske når de får god biter, må jeg kanskje regne med at det tar litt tid før de klarer det. Men en dag skal jeg laste opp en slik video selv! Rotter er ganske smarte dyr, skal du vite! Har du noen dyr, som kan triks?

SHE LIKES IT THERE

Vesle Nala er ute på tur, mellom puppa så klart. Der er det trygt, varmt & godt. 

Nå skal jeg lage middag, noe jeg sjeldent gjør. Hater å lage middag når jeg er alene, det er jo så.. ensomt? Men nå har jo Josip bodd hos meg en liten stund, så da er jeg ikke så ensom. Utenom når han er på jobb selvsagt. Nåja, jeg får snu ryggen til skjermen før maten blir brent! 

Hatt en fin dag?

HAR DU KJÆLEDYR?
Har du noen kjæledyr? Eller har du kanskje hatt?

SAVNER DEREOh, tuppene mine er dratt avgårde til min kjære kusine på ferie! Og jeg savner de bittelitt. Kommoden min ser så fryktelig tom ut den den står uten noen bur.. Kommer sikkert ikke til å savne meg en gang de små jævelne! Neida.. Får da håpe de kjenner igjen meg når jeg er tilbake fra ferien min. Hmm. Er sol borte i Alanya nå så jeg er super fornøyd, og håper det fortsetter. Siden det visstnok har vært en regnfull uke! Typisk om det skal regne akkurat den uka jeg kommer også. Har jo sånn flaks! Nåja, jeg får komme meg ut til butikken igjen. Og jeg har fått blærekatarr! HERLIGE greier.. Stakkars meg...

ER DET NORMALT?Altså, den katta kan ikke være helt god! Første jeg våknet opp til på søndagsmorgen var at tiger'n gikk på nattbordet mitt for så å hoppe ned i ansiktet mitt å legge seg der! Er det virkelig normalt? Greit nok at man vil kose, men for pokker.. 6 på morgen er ikke et bra tidspunkt for å kose på en som fortsatt føler seg litt beruset fra alkoholinntaket på sensation! Turte ikke ha han inne hos meg natt til mandag fordi jeg rett og slett ikke orket å våkne så tidlig. Så idag koste jeg faktisk bare med rottejente mine, og gav de mais ut av hånden. Gud, hvor skjønne de er! Og ikke si noe annet en gang. De fleste som sier rotter er ekle, liker ikke halen. Har jeg rett, eller har jeg rett? Der fikk du ingen valg gitt, så jeg velger å tro at jeg har rett. 

Har ikke blitt noe blogging i dag da jeg prioriterte tv'n og rottene. Så da ble det nattskriving, i og med at jeg har vært på kveldsvakt. Noe som er utrolig kjipt! Vi har det fine været, og der står jeg... "lompe eller brød?!". Herlig folkens, herlig! Håper noen koste seg uti det fine hvertfall.

DAKAR ROTTEJENTA!Jeg fikk hjertet så langt opp i halsen at jeg trodde jeg faktisk skulle begynne å grine!! Kiara klatret nemlig nedover buret og plutselig landet hun på alle fire nede på gulvet! Og det er over 1 meter ned til gulvet fra der buret står på kommoden! Herregud! Jeg har klemt litt på alle ben og massert henne litt for å se om ho piper! Men siden ho ikke piper, får jeg håpe ho ikke har vondt noen steder! Stakkars!!

ROTTEKOSNå har jeg tørket støv, støvsugd og vasket gulv! Har til og med vasket rotteburet, for de er jo så grisete av seg. Og akkurat nå løper de rundt omkring i sofaen å prøver å spise på alt som er av lys og blomster! Tror nesten jeg må ta vekk alt som er i vinduskroken når de løper fritt.

Jeg må nok kjøpe en ny plate, det her kommer til å være vanskelig å få av! Ser ikke pent ut, pluss det begynner å lukte!
Så nå er det en plate mindre i buret, men det får dem takke seg selv for som ikke klarer å gjøre fra seg nederst i buret som de egentlig skal! Uff..

MY BABY'SDe har også fått lekt på sengen min med en sko, en vippehuske og gnagd litt mer på trebroen sin. Å de er så søte! Og de er så glad i mennesker, så nysgjerrig på alt og alle. De vil absolutt utforske alt. Nå ligger jeg i sofaen å ser på mtv (16 & pregnant). Har nettopp spist en Crème Brulèe. Nam! Den kostet jo bare 10,- på ICA. hihi

GOD MORGEN GODT FOLK!Ble vekket av de små rottene mine!

Altså ikke misforstå meg.. De er søte, men til tider har jeg faktisk lyst til å sette buret et helt annet sted enn i mitt eget hjem.  Når man først legger seg før 00.00 for å være flink å komme seg opp på jobb. Tror du ikke de absolutt må begynne å gnage på stigen sin å hærje rundt i buret? 4.27 Var klokken da jeg sto opp pga de små jævlene!

Ble så frustrert at jeg i sinne reiv ut stigen å ropte "FYYYY, er dette takken for å ha gitt dere ett hjem?!" Så fikk jeg så dårlig samvittighet at jeg måtte ta de ut av buret.. Så nå løper de rundt her på senga.. De er jo gnagere, men herrefest.. De kan vel lære seg å gnage på den stiger når jeg først er våken eller på jobb! Helst på jobb for da slipper jeg å høre på den forferdelige lyden! Nei, jeg får vel putte på fjeset mitt å gjøre meg klar til jobb! Lenge leve penger! (bare de hadde vokst på trær!)

// privat

MINE SØTE SMÅDen 23 Desember bestemte jeg meg for å anskaffe meg en rotte. Føler meg ofte så ensom når jeg er sjuk og sengeliggende. Da jeg kom til dyrebutikken var det to skjønne skapninger inne i glassburet. Åå, jeg kunne jo ikke bare splitte dem fra hverandre. De er jo søstre. Så da tok jeg med meg begge to! Og det er jeg veldig glad for. Hadde jeg dratt hjem å tenkt på at den ene var igjen i butikken så hadde jeg nok gått rundt med dårlig samvittighet lenge.

NALA; 
Hun er en veldig livlig rotte, men samtidig veldig kosete. Liker å krype opp på skulderen min og helst gnage litt på håret mitt. Og hun er veldig glad i å sleike på fingrene til de ho har kontakt med. Det sies at de gjør det fordi de anser deg som en av dem og vil ta var på deg. Synes nå det er ganske søtt jeg. Nala har glatt pels. Og ørene hennes er lengre ned enn på de vanlige rottene, dermed navnet Dumbo-rotte.

KIARA;
Hun er ikke så glad i å bli stryki på. Da rister hun i hele pelsen, men i blandt gir hun etter og det blir kos på hun også.Hun er den minst aktive inne i buret sitt, men utenfor er hun overalt! Kiara har rex pels, noe som vil si at pelsen er litt mer rufsete enn glatt håret. Hun har også krøllete værhår. Hun kommer bare å sleiker på hånden når Nala gjør det.

Hva synes du om rotter?
Hvis du synes de er ekle, hvorfor?
Det jeg kan tenke meg er at noen synes halen er ekkel.

//privat

hits