SARA ALEXANDRA


SaraAlexandra, 22 år, Oslo. Lever livet slik alle andre gjør. Her vil du kunne lese & se litt av hvert. Meninger, tanker, antrekk, irritasjoner, anbefaling osv. Jeg legger ikke skjul på hvem jeg er. Lever med en kronisk sykdom kalt Morbus Crohn.

Forside // Kontakt // Om Meg
Facebook // Twitter // Bloglovin


SISTE INNLEGG


HELGENS BLOGGKATEGORIER


12 MÅNEDER


LINKER


ANNONSER


Morsomme gaver og gavetips på CoolStuff.no
NEW IN..... fra neglemakeriet og n4y ...

Må jo ha en del tipper og pensler når man skal drive på med akryl. Jeg har jo begynt å sette på akrylnegler på venninner, og jeg synes det er kjempe gøy! Skal teste ut på lillesøsteren min nå til helgen. Må bare øve, øve, øve så blir jeg bedre etterhvert. Har tenkt tanken på å gå neglekurs på tone lise akademiet også, men vi får nå se på det. // Liker du å ha lange negler?

NEW IN: NAIL 4 YOUStartet jo med akryl negler for en liten stund siden nå, men har ikke fått vist dere startpakken jeg kjøpte fra N4Y. Alt det nødvendige for å legge akrylnegler fulgte med i pakken. Selv har jeg kjøpt en del mer nå. Har til og med fått låne en beauty bag av mamma sånn at jeg får oppbevart tingene mine. I startpakken fulgte det med: Neglklipper for falske negler, negleprimer, akryl væske, hvite tipper, neglelim, hvitt pulver, gjennomsiktig pulver, buffer og to andre filer. Kjøpte også med klare tipper i tillegg. Åh, jeg er så fornøyd. Hele settet ser så utrolig fint ut, og det er det også. Har tenkt til å vise step by step bilder av hvordan man gjør det eller lage video siden en leser spurte om det. Hihi.// Driver du med akryl negler?

PHOTOS: FINALLY A REMOTEÅh, endelig har jeg funnet en kontroll til kameraet mitt (canon eos 1100D)! Etter tre bomkjøp slipper jeg nå å fly frem å tilbake om jeg vil bruke selvutløseren. Oh, happy days! Ulempen er vel at det er en ledning på kontrollen, men det får jeg ikke gjort så mye med antar jeg. I samme slengen kan jeg beklage for at jeg har vært dårlig på bloggfronten! Hatt litt mye i tankene og vært sliten etter arbeid så jeg har brukt resten av energien på meg selv. Nå skal jeg i allefall kose meg med litt film, godteri og vente på ventilasjonskarene som skal ta en titt i leiligheten. Ha en fin dag søte lesere! // Har du fjernkontroll til ditt kamera?

NEW IN..... uglestickers, pandoras eske .. speil, bohus .. ringfat, kremmerhuset ...

Åh det finnes så mange fine dupeditter overalt til hjemmet at jeg blir gaaal. Herlighet, har lyst til å ta med meg alt jeg finner. Tror nesten jeg må kjøpe meg en ny leilighet som er større bare så jeg kan dra med meg mer nye ting! Hihi. // Hva synes du?

NEW IN..... velkommen skilt, kremmerhuset .. zalopumpe, kremmerhuset .. ugle notatbok, kremmerhuset ...

Nå begynner jeg virkelig å trives i leiligheten min. Med mye nytt og masse gammelt rot kastet så har jeg klart å åpne leiligheten min mer. Noe som vil si at jeg egentlig må være veldig forsiktig med pyntegjenstander å andre ting for den saks skyld. Kan ikke kjøpe og kjøpe for så å bygge opp til at det blir en runde til med kast. // Hva synes du?

NEW IN..... smykkestativ, pandoras eske .. smykkefat, bohus .. bath room skilt, kremmerhuset ...

Kan hende jeg har mikset litt på hvor tingene kommer fra når det gjelder kremmerhuset og pandoras eske fordi de har så mye likt og fint! // Hva synes du?

NEW IN..... telys boks, kremmerhuset .. plante & potte, ikea .. førstehjelpsskrin, kremmerhuset ...

Har jo fått en del pakker og vært på shopping så dette blir vel ikke det siste innkjøps innlegget som kommer ut i disse dager. Men en liten vri med å vise hvor i leiligheten tingene er plassert også så man får ett lite innblikk. Driver jo å ommøblerer å fikser leiligheten også, men når alt er ferdig så skal jeg lage en video eller et innlegg med bilder over hvordan det har blitt her i min lille hule. Planten er død nå da, flink! // Hva synes du om innkjøpet?

NEW IN..... fra miniinthebox ...

Ååh mange herlige deksler på den nettsiden der til en billig pris. Er stor fornøyd! Har fler å vise også. // Hvilket likte du best?

New In..... fra primark ...

Nye sko har man vel alltid bruk for, og disse kjøpte jeg når jeg var i Spania i september. Er vel litt for kaldt å gå med de nå siden snøen har kommet, men når den er borte igjen skal de bli flittig brukt! // Hva synes du?

 

PHOTOS: MY NEW PUPPYSiden jeg ikke er klar for en ordentlig hund får jeg nøye meg med den søte lille bulldog'n jeg kjøpte på ikea i går. Åh, den er så utrolig myk og god. Trenger egentlig ikke fler bamser siden jeg har fem stykker allerede i senga. Men voffsen skrek etter meg og ville bli med meg hjem. Og siden jeg er forever alone så er det godt å ha noe i armene når man faller i dyp søvn eller nettopp har åpnet øynene. Så nå skal jeg og mister bulldog kose oss med Vampire Diaries før han passer leiligheten mens jeg er på jobb. // Var ikke bulldog'n søt?

NEW IN..For noen uker siden var jeg en av femti heldige som fikk Lady Gaga sin fine parfyme i blogg.no sin konkurranse! Synes flaska er super fancy og det at parfymen er sort er veldig morsomt. Men desverre synes jeg lukten ble litt for sterk, selvom den var god. En tung duft vil jeg nå kalle det. Så jeg tror faktisk den blir en perfekt julegave til en i familien min. Flasken er på 100 ml, og som jeg har skjønt det er det bare 50 og 30 ml som skal selges her i Norge. Det gjør det enda mer gøy å faktisk å ha vunnet denne! // Har du luktet på Lady Gaga Fame?

New In..... alt fra primark ...

Må virkelig dra tilbake til Alicante med tom koffert å shoppe en hel del på primark igjen. Det er jo så mye billig. Kanskje mye unyttig også, men når det er billig så går vel det greit. // Handlet på primark før?

NEW IN: SHOESHar jo lenge hatt lyst på converse, men det er jo ikke akkurat så billig tøysko. Kjøpte disse på ebay for en litt mindre sum, og er ganske så fornøyd bortsett fra fargen. Innbilte meg at de kom til å være babyrosa, men disse er knall rosa. Litt lei meg.. Men har funnet en løsning på det og har satt på masse studs. Skal vise en annen dag! // Har du converse?

New In..... pull&bear, primark, pull&bear ...

Har lenge lett etter en perfekt denimjakke, og jaggu fant jeg en i Spania! Er kjempe fornøyd og gleder meg til å bruke den! Er vel litt for kaldt ute nå, men får håpe den fortsatt passer når våren er her. // Hva synes du?

New In..... cubus(gave fra mormor), primark, primark ...

Åh så herlige de rosa kosetøflene er! Elsker slike sokker og når det kostet ca 20 kroner for tre par så burde jeg vel egentlig kjøpt fler.. Litt forsent å tenke på nå. Fikk også en genser av mormor når jeg kom hjem fra Spania. Er nok litt heldig i blant! // Hva synes du?

New In..... nelly , nille , nelly ...

Tror dette var de to siste singlettene fra pakken jeg fikk fra nelly for en god stund siden. Det fra nille var mer et impulskjøp når jeg egentlig bare skulle kjøpe noen plastglass for noen helger tilbake. // Hva synes du?

New In..... alt fra primark, alicante ...

Når jeg går gjennom bildene jeg har tatt av alt jeg kjøpte i Spania ser jeg godt at hvitt og blonder er det jeg lett faller for. Herlighet, må begynne å bli mer fargerik! // Hva synes du?

New In..Skoene jeg kjøpte på skofabrikken i Spania, bilder fra fabrikken kan du se HER. Jeg er jo veldig glad i ballerina sko, beste jeg vet! // Hva synes du?New In..... gave fra mamma når hun var i israel x 2 , joggebukse fra primark, uglepysj fra primark ...

Fikk noen gaver fra mamma da hun var i Israel, og skal si at den pysjen har blitt brukt endel nå. Ellers har jeg vært en flittig bruker av den fine nye joggebuksa mi. Har så mye nytt å vise dere fra da jeg var i Alicante på Primark. Loves it! // Hva synes du?

PHOTOS: A Present From My SweetheartHelgen før jeg dro til Spania fikk jeg en kjempe søt bamse fra min kjære Helene. Naw, sånn ut av det blå. Hun er nå litt søt da. Ikke bare litt, men veldig! Lille bamsen har fått hedersplassen i en stjernepotte i vinduskarmen i stua. Og der sitter han godt og er med på alt som foregår i min lille hule. Tusen takk beste! // Noen andre som har blitt overrasket i det siste?

New In..Kjøpte meg en ny veske når jeg var i Alicante på Bershka. Utrolig fornøyd med den. Får plass til alt jeg trenger oppi den. Macbook, kamera, sminkeveske, klær osv. En mini weekend bag med andre ord. // Hva synes du?

New In...... cubus, nelly, cubus ...

Litt shopping her og der gjør kroppen godt. Ikke like stas for bankkortet eller klesskapet men det får være det samma. // Hva synes du?

New Shoes... fra nelly ...

Husker jeg så et skopar som var noe lignende og da tenkte jeg "guuud de må jeg ha". Og nå har jeg faktisk skaffet meg et par. Perfekte skoene for en fest, sparke unna dumme folk, hverdag osv. Forelsket meg litt i de. Men blir vel ikke brukt før sommern kommer igjen. Ser ikke for meg å bruke disse i regnvær og snø på bakken. // Hva synes du?

New In: Ipod Classic

Fikk den flotte fine iPod classic for noen uker siden og er strålende fornøyd! Tenkte som så at jeg ikke trengte touch siden jeg allerede har en Iphone. De er jo nesten helt like og det er ikke så artig. Fikk gratis gravering på baksiden som gjør iPod'n litt mer personlig. Wee // Har du iPod?

New In: Tops
... fra nelly ...

Blir så glad hver gang jeg har noe nytt å vise dere, og overglad fordi klesskapet mitt blir fylt med godsaker. Synd jeg nesten ikke har plass til det, men det får gå. Har mer å vise frem også, men har ikke orket å redigere bildene enda. hihi. // Hva synes du?

New Dresses... fra nelly ...

Prinsessekjoler, akkurat som jeg liker det. Den siste klarte jeg å ødelegge på sensation, men går heldigvis ann å bruke den fortsatt.  //Hvilken likte du best?

New Shoes... fra nelly ...

Fikk jo en diger pakke fra nelly for en ukes tid siden, og oppi der lå blant annet disse skoene. Herlighet, falt pladask når jeg så de på nettet. Dessverre, tror jeg ikke at jeg kommer til å bruke de så ofte. Sykt ubehagelig å ha på seg. Klarer nesten ikke bøye knæra når jeg har de på, og jeg blir typ 180 høy. Men blir vel til at jeg bruker de til spesielle anledninger hvor jeg ikke trenger å gå så mye. haha. // Hva synes du om skoene?

New In: Make Up Bags... fra coverbrands ...

Har lenge siklet på sminkemapper fra lulu's. De er så himla fine, og nå er jeg den heldige eier av en toalettmappe og en sminkemappe. Åh, kunne ikke vært mer fornøyd! // Hva synes du om lulu's sminkevesker?

New In: Caviar Manicure... fra nelly ...

Har hatt lyst på ciaté caviar pearls en stund nå, og jeg er ganske fornøyd med den. Bortsett fra at perlene detter av alt for fort. Funnet ut at jeg må ta halve neglen om gangen for at de skal kunne sitte litt lengre eller bruke negl-lim for at perlene sitter bedre. Men kan ikke bruke denne annet enn i helger uansett på grunn av jobben min. Tror ikke kundene ville blitt så glade om de fant noen perler i maten sin. Hihi. //Prøvd denne før?

New In: Tops... fra nelly ...

Nå er det på tide med ordentlig opprydding i klesskapet mitt. Har så mye klær jeg absolutt ikke bruker, og når jeg nå har kjøpt inn ganske mye nytt så har jeg faktisk ikke plass. Måtte pakke til Spania turen allerede en måned for tidlig, fordi jeg ikke hadde plass i skapet. Og alikevel ligger det en søplepose med klær og skittentøyskurven er full. Herlighet, må gi bort litt til lillesøster tror jeg. // Hva synes du om de to nye toppene?

New In: OSLOVEHar lenge hatt lyst på slike armebånd, så jeg måtte bestille meg en pakke med seks stykker. Har bestemt meg for å ha konkurranse på noen av de også. Så det kommer vel en konkurranse til dere snart. // Hva synes du om disse armebåndene?

New In..... fra ebay ...

... fra cdon ...

Åh, jeg har blitt veldig glad i det dekselet mitt. Blir glad av å se alle fargene og mønstrene. Litt hypnotiserende. Og det hello kitty kameraet er så søtt! Ikke så veldig bra på bilder, men uansett er det fint å se på det også. Blir gøy å skulle dra frem det på byen når man skal ta bilder. Haha. // Hva synes du?

New In: Macbook CoverÅh, føler en ny kjærlighet for min kjære Macbook Pro nå som den er blitt rosa. Uheldigvis er tasturet bare teit fordi det ikke har norske taster på seg, og da funker det jo ikke å bruke. Men det så jo innmari søtt ut da. Dekselet er forresten kjøpt på ebay.com. // Hva synes du om den rosa Mac'n?

New In..Har en del innkjøp jeg ikke har fått vist enda, men det kommer litt etter litt. Disse skoene er fra h&m. // Hvilket par likte du best?

New In..Hvor smarte er ikke disse skoene da? Perfekte til å ta med seg ut på byen f.eks når man har høye hæler å ikke orker å gå på de lengre. Bare å legge såla inn i skoen så er de pakket å tar minimalt med plass i vesken. Også er de hvit og fine! Er nok ikke hvite så lenge, om jeg kjenner meg selv rett. // Hva synes du?

New In..Sikkert veldig spennende for dere å se det nye undertøyet mitt. Men når man har brukt over tusen kroner på bare undertøy, så er det jaggu verdt å vise frem også. Ikke det at det er så ekslusivt, er jo bare fra gina tricot og h&m. Men herlighet det skal bli godt å kaste mye av det gamle. Og nå har jeg endelig fargerikt undertøy som er med blonder. Åh, jeg liker det! // Liker du blonder på undertøy?

New In.... fra nelly ..

Siden de fine blonde skoene mine fra h&m ble ødelagt i tyrkia pga sand og vann så måtte jeg gå til innkjøp av nye sko. Litt trist at jeg ikke fant de samme som jeg hadde fra h&m. Men det var visst ikke ment to be, så da tar man til takke med disse to fine sko parene! // Hva synes du?

New In..Kjøpte meg tre topper i Alanya, og er ganske fornøyd med de. Var to til jeg sikla på også, men de hadde ikke strl jeg ville ha. // Hva synes du?

New In..Var på Siba en liten tur etter jobb igår. Skulle vel egentlig bare kjøpe en bærbar harddisk, men endte opp med en bæreveske til Mac´n også. Noe som egentlig er veldig greit da jeg har lånt mamma sin. Så nå får jeg brukt min fine nye som er litt mindre enn den jeg har brukt til nå. Passer perfekt. Så min søndag kommer til å bestå av å legge over alle bildene mine (har 5 minnekort typ) over på den lille saken. Også kan jeg endelig slette bilder jeg ikke har bruk for på Mac´n og vite at de ligger trygt plassert et annet sted. // Hva synes du? Har du en slik harddisk?

My New JacketHentet jo en pakke på tirsdag som inneholdt mye undertøy og en jakke. Synes den så så fin ut på nettbildet, og jaggu er den like fin i virkeligheten etter min mening. Gikk med den i går til jobb, og jeg tror jakken passer til de fleste anledninger. I tillegg er den varm, så jeg kan bruke den så lenge det ikke blir kaldere på kveldene. Jakken er fra Gina Tricot, hvis noen skulle lure. // Hva synes du?

New In..1. YSL Shocking Black - Mascara // 2. Essie - neglelakker // 3. Hawaiian - Solkrem, aftersun og olje

Pleier å kjøpe ysl mascara hver gang jeg er ute å flyr, men fant en ny type i katalogen før jeg dro avgårde. skal komme med en anbefaling på den ved senere anledning. Er i allefall super fornøyd med vippene mine når jeg bruker den! Når det kommer til Essie neglelakkene så har jeg aldri kjøpt de fordi jeg har trodd det var så dyrt. Men jeg betalte rundt 160 kroner tilsammen for de på bildet. Ikke værst bare det. Og når det kommer til solkrem så ble ikke det brukt så altfor mye. Er for dårlig når det kommer til slikt, og da ender jeg jo alltid opp som en hummer. Men får bruke den når jeg drar til Spania i September. // Har du prøvd Essie neglelakk før?

New In..1. Paco Rabanne - Lady Million // 2. Escada - Sexy Grafitti // 3. Rimmel Glam'Eyes Mascara

Gikk jo selvfølgelig tom for sexy grafitti før jeg dro til Tyrkia, typisk meg. Skjønner ikke helt hvordan jeg klarte det, men den er jo så gooood! Så på flyturen hjem bestilte jeg den og en annen jeg bare hadde luktet i fylla. Men absolutt ingen bomkjøp, lukter utrolig godt. Mascaraen vet jeg ikke helt med, liker tykke koster og denne er veldig tynn. // Luktet på noen av parfymene før?

New In..Siste rest av hva som gjemte seg i pakken jeg hentet fra cdon.com. Åh, jeg liker virkelig å bestille filmer, men nå må jeg snart ha en til bokhylle så jeg har plass til de. Og det har jeg jo ikke plass til. // Har du sett noen av disse?

New In..Litt av det jeg har bestilt fra cdon.com i det siste. Jeg ble jo hekta på charmed for en liten stund tilbake så har jeg egentlig bare gått å tenkt på om jeg skulle kjøpt meg alle sesongene. Og vips, nå er de her! Gleder meg til helgen allerede. Blir mye serie-titting og filmglede. // Bestilt noe fra nett i det siste?

New In..1. Body Shop - Hand cleansing gel med duft // 2. Body Shop - Body Butter

Er ingen hemmelighet at jeg elsker body shop sine produkter. Selv bruker jeg mineralpudder, rouge og kostene derfra. Og body butter da selvfølgelig. Hadde aldri testet ut hand cleansing gel, men gud å de lukter godt. Eneste ulempen med noen av produktene er at prisen er litt stiv, men verdt det uansett. //Har du noen produkter fra Body Shop?

New In From AlanyaHusker jeg hadde en drømmefanger når jeg var liten, men mamma måtte fjerne den da den bare gav meg mareritt. Merkelig i grunn når en drømmefanger skal være en positiv ting. Så vi prøver nok en gang, og får jeg mareritt igjen blir det å henge den på verandaen og ikke over senga. Den er lilla i fargen, men synes ikke så godt på grunn av lyset og redigeringen. // Hva synes du?

New In..... fra Gina Tricot ...

Litt treig med å legge ut noen av innkjøpene jeg gjorde før jeg dro til Tyrkia, men her er i alle fall siste rest av online shoppingen min. // Noe som falt i smak?

New In...... fra gina tricot & monki ...

Siste rest med innkjøp før turen min går til tyrkia. Åh som jeg gleder meg! Men en ting jeg ikke skjønner er hva de folka som lager disse tubebh'ne tenker med. Altså jeg bruker som regel small, men om jeg velger det i disse så får jo ikke puppene plass. Og om jeg velger large så faller den jo ned. Og medium så er fortsatt puppene utenfor. AAH, dustestørrelser... // Hva synes du?

New In...... fra gina tricot, lindex, monki, monki ...

Noen topper jeg kjøpte når jeg var i byen med Heleneonsdagen. // Noe som falt i smak?

New In..... fra nelly.com ...

En helt vanlig shorts, men har tenkt til å sette på noen stjerner og rundinger på den siden det ikke var så mange detaljer på den fra før. Tror jeg i allefall. Eller kjøpe stoff å sy på. Dere får i alle fall se det om det skjer. // Hva synes du om shortsen?

New In..... fra Nelly.com ...

Nye vesker trenger man alltid, eller egentlig ikke. Men har nesten bare store vesker, og disse små er ganske greie når man ikke orker å drasse på seg en hel verden. Er litt usikker på skoene, men jeg får tenke på det. // Hvilken veske likte du best?

New In..... fra ebay ...

... gave fra Ulrika  ...

Noen små kjøp fra ebay, duste selvutløseren funker ikke på kameraet mitt. Sto i overskriften at den skulle funke, men neida. Leste på nett et eller annet sted at den ikke gjorde det. Åh, satans bomkjøp! Så hvis noen trenger en, si ifra så selger jeg den med glede! Fikk også gave fra Ulrika som nettopp var i Bulgaria. Utrolig koselig å få sånne små gaver. På smykket står et av mine favoritt sitater "Never let the fear of striking out, keep you from playing the game". Utrolig søtt. // Hva synes du?

New In..Fine dekslene fant jeg i postkassen min for noen dager siden. Åh, tror nok kimono dekselet blir med meg til Tyrkia. Det skriker jo sommer av det! Det er faktisk ikke bare dekslene som er fine heller, eksene som de ligger i ser jo innmari fine ut også. Får ikke bare levert i en liten plastlomme, noe som er utrolig bra med tanke på hvor hardhendt postmenna kan være også. Har noen deksler fra Mirabling.no fra før, men klarte her om dagen å ødelegge det ene ved å ha den i lomma på en bukse som farger av. Sjakktrekk, nei. Men heldigvis er det lilla ganske likt det jeg hadde fra før. En stykk lykkelig Sara for øyeblikket. // Hvilket likte du best?

// sponset produkter, samarbeid med mirabling.no, direktelinker

New In..... fra bik bok ...

... fra cubus ...

Klarte jo ikke la bankkortet ligge å bare bli brukt på godteri og brus. Men takk gud for rea, eller salg på godt norsk. Så det ble visst noe småtteri fra Sverige. Har for få singletter å topper, men nå har jeg vel snart funnet meg nok. Mangler kanskje to-tre til så er alt i boks å jeg kan dra evig lykkelig til mitt andre hjem, Alanya. // Når shoppet du sist?

GoodiebagDet som var inni goodiebagen jeg fikk på førpremierefesten på torsdagen. Var litt av hvert oppi denne, og jeg må si meg fornøyd med den. Var jo ganske mye fint oppi her! Tror nok escada toalettmappen blir med meg til Tyrkia i allefall. Var sommerlig og fin! Om du vil se bilder fra førpremierefesten kan du klikke her. // Hva synes du om innholdet?

New In..... fra h&m ...

Lurer litt på om jeg skal sette stjerner og rundinger på shortsen for å gjøre den litt mer personlig. Men har ikke helt bestemt meg enda. Synes knappene bakpå lommene ødelegger litt. Hmm. // Hva synes du om shortsen?

På vei til meg... Kimono - her // Diamond Light Purple - her ...

Er så heldig som snart mottar disse to dekselene fra Mirabling.no. Det var et ganske tøft valg å måtte velge mellom alle de har på siden sin. Jeg har jo noen deksler fra Mirabling fra før, og de er faktisk veldig lite slitt. Det er jo mange deksler som ofte blir veldig slitt, men har ikke merket noe til det enda. Har ett deksel jeg har hatt i over 1 år og flittig brukt som fortsatt er like fint. 

Hadde ikke gjort noe å hatt disse sommerlige fargene på iPhone'n heller (utenom sort da, den er jo ikke så sommerlig). Disse finner du her. Kan også meddele at jeg snart kjører i gang en konkurranse i samarbeid med Mirabling.no. Mer info kommer når konkurransen holdes, regner med at den blir lagt ut på søndag. (i og med at det er konkurranse dagen min) // Hva synes du om glitter-deksler?

// ads links, samarbeid med mirabling.no

New In..... fra h&m ...

Salg, det liker man! Tre par sko til typ 120 kroner, er ikke værst det. Tror ikke de er super behagelige å gå i, men nå har jeg i allefall nye sko til turen jeg skal på. Har kanskje to par sommersko fra før, og de er godt brukt. veldig godt brukt. // Hvilket par likte du best?

New In..... fra h&m ...

Føler jeg har kjøpt en del i det siste (på salg, takk gud for det!), og det tar jo ingen ende. Dukker opp ting jeg ikke husker jeg har bestilt engang. Og det tyder vel kanskje på at jeg absolutt må slutte å netthandle. Det er farlig. Så nå er det slutt på netthandel, men kommer ut fler innkjøps innlegg da jeg har en del å vise igjen + jeg venter på en pakke til. Uffamei. Blakker meg jo helt. Det er nå man skulle ønske man var født rik, hadde en rik kjæreste eller var en toppblogger som får alt man peker på. // Hva synes du?

New BraceletsEndelig kom disse i posten fra ebay! Hadde jo vært på utkikk etter fargerike armebånd i en god stund, også fant jeg noen på ebay til en svært billig sum. Selvfølgelig måtte jeg kjøpe de. Har nå 100 slike, så om en blir ødelagt trenger jeg ikke akkurat å gråte meg i søvn. // Hva synes du om fargerike armebånd?

Nye FilmerKjøpte meg tre filmer her om dagen. Vet ikke helt hva det er, men jeg takler ikke å laste ned filmer fra nett. Jeg liker å ha et cover og en cd. Litt merkelig det der, siden de fleste velger å bare laste ned. Men jeg må tilbake dit jeg kjøpte de å klage bittelitt. Betalte nemlig 179,- for den ene dvd'n når det tydelig står 99,- på alle coverne. Håper dette bildet er bra nok som bevis for å få tilbake litt av beløpet. Ellers blir jeg nok litt lei meg. Sånn er det å ha dårlig råd! Kommer nok noen anbefalinger/styr unna på disse filmene. // Kjøper du film eller laster du ned?

New In..... fra Gina Tricot ...

 En altfor fargerik kjole, som jeg har mine tvil på. Men jeg velger å beholde den fordi jeg trenger litt farger i hverdagen min. Og den blir nok ganske behagelig å gå med nede i Tyrkia i og med at ryggen er ganske åpen. Og der trenger man jo luft overalt bare for å ikke krepere. // Hva synes du om fargekladden av en kjole? 

New In..


... fra Gina Tricot sin nettside ...

 Ny shorts og tubetopp Jeg er ganske fornøyd, selv om shortsen var litt høyere enn jeg trodde den skulle være. Hadde en idè om å bare gå med dette å en jakke over, men shortsen gjør så magen min ser helt rar ut foran. Men med en singlett så den veldig fin ut på. Gikk med den på fredag, og antrekket kan du se her. Nå er jeg snart klar for sommern når det kommer til klær!  //Hva synes du? 


New In.... fra Gina Tricot sin nettbutikk ..

 Yes, endelig en ikke så trang strikkashorts! Innså fort at den fra ebay, kunne jeg absolutt ikke bruke. Er sikker på om jeg hadde gått med den så hadde den spjæla etterhvert, ikke særlig kult. Men denne sitter som et skudd, og jeg er så glaaaad. Har lenge siklet på mange av disse variantene rundt om kring, men alltid når jeg skulle bestille så har det blitt utsolgt eller i for store størrelser. Wee. // Hva synes du om strikkeshortsen og toppen? 

New Dresses♥ 3 "nye" kjoler i skapet mitt nå, er superhappy for at de passet! Kjøpte disse av Annika på lørdagen. Den ene er bittelitt kort bak, men med en shorts under skal det nok gå greit. Kanskje jeg til og med får dratt stoffet litt ut bak, så den blir lengre. Har i allefall mange nye kjoler til Tyrkia turen nå. Eneste jeg mangler å kjøpe inn nå er vel 2-3 shorts og noen singletter som puster ordentlig. // Hvilken synes du var finest? 

New In.. Krus, stang, knagger, blomsterpotte, grytekluter og kjøkkenhåndklær fra ikea. Har allerede fått hengt det opp, og jeg synes det ble kjempe fint! Begynner å få mer orden på leiligheten min nå. Har egentlig vært orden ganske lenge, men jeg har ikke likt meg her på en stund nå. Og det er litt kjipt egentlig! Enda en glad-nyhet er at jeg snart får veranda!! Er superoverlykkeligiekstase! Åjadda, slang det sammen i ett ord jeg. // Hva synes du? 

New In..

 Gruet meg jo veldig til denne kom i posten fra ebay i og med at blonde shortsen var bittelitt for liten. Men denne var absolutt ikke for liten, noe jeg er ganske glad for. Man kan velge å ha på beltet eller ikke. Gleder meg litt til å bruke den i Tyrkia! // Hva synes du? 

SneakPeak Outfit  Da har jeg gått til innkjøp av diverse saker til hawaii-30 års laget imorgen. Blomste-bh, blomst til håret, blomstekranser til å ha rundt halsen og et hula skjørt. Kan bli spennende dette! Lurer fælt på om noen av de andre har dratt den helt ut, eller gjør som jeg originalt skulle. Hadde planer om å bare ha en dings rundt halsen, men mamma overtalte meg litt til å gå all in. Regner med at det blir lagt ut antrekks bilde med alt dette på imorgen. Gruer meg litt allerede til å prøve det på. // Vil du se hawaii-antrekket mitt på? 

In My New PJ's Fikk en søt liten pysj av mormor på mandag, med hello kitty på selfølgelig. Og det takker man jo ikke nei til. Verdens søteste katt om man ser bortifra noen venninners kattepuser. Nå skal timene før jobb tilbringes under den varme dyna med en skål iskrem eller to. Akkurat nå smiler livet, får bare vente noen timer før jeg får vondt i magen. Heheh. Artig liv dere! //Lagt noen planer for dagen? 

New In.. Har hatt lyst på en blonde shorts ganske lenge nå, og fant denne på ebay. Var litt skeptisk til å kjøpe klær der, pga størrelsen. Og denne var akkurat litt for liten, men jeg kommer nok til å bruke den for det kjenner jeg meg rett. Jeg får vel bare strekke den litt så passer den perfekt. Gruer meg litt til kjolen jeg bestilte kommer. Uff. // Hva synes du om blondeshorts? 

New In..

 Har hatt dette innlegget liggende siden mars, flink ja! Fikk dette i bursdagsgaver, og tror alt er kjøpt på kremmerhuset. // Var ikke knaggen søt? 

New In..// bluse, shorts - gina tricot sin nettbutikk // ring - gave fra Lan //

 Sender faktisk ingenting tilbake av det jeg kjøpte i nettbutikken til gina tricot. Ikke værst det asså. Får lære meg å like noe av det, siden jeg synes det ser så fint ut på andre. Vi får se. // Noe som falt i smak? 

New In..... rosa bikini, hvit frynse bikinitopp, jumpsuit fra gina tricot sin nettbutikk ...

 Trengte virkelig ny bikini! Kjøpte meg jo for litt siden en oransj en også, den liker jeg veldig godt. Men nå har jeg jaggu fått meg en knall rosa, kommer til å se strålende ut om jeg får meg litt farge på kroppen! Jumpsuit har jeg aldri vært noe fan av, men kunne ikke la vær å klikke hjem den søte der. // Hva synes du? 
New In..... Topp, topp, og bukse fra Gina Tricot sin nettbutikk ...

 Alle disse mønstrene, det ser så fint ut på alle andre. Jeg er fortsatt ikke helt sikker på om det er helt meg, men jeg tester det i allefall ut og får prøve å like det på meg selv også. Kommer mer innkjøp imorgen eller på fredag. // Noe som falt i smak? 
Pakker I Posten Etter jobb gikk jeg rett bort til postkontoret å hentet en pakke, og jaggu lå det ikke en pakke i postkassen min også! Virkelig herlig når man finner noe annet enn reklame hele tiden. Tenkte å vise innkjøpene ved en senere anledning. Nå tenkte jeg å skru opp musikken, prøve å få ferdig noen danboer (er så treig), spise is, kommentere blogger og prøve å ikke powernappe. Klarte jo å forsove meg 1 1/2 time i dag morges, får sørge for at det ikke skjer imorgen også.. // Vil dere at jeg skal ta bilde av klærne hengenes på veggen eller at jeg tar bilde med det på? 

New In.. For en stund siden lagde jeg min lille egendesignede notatbok, valgte å ha fler bilder på denne enn bare ett som jeg hadde på almanakken. Denne er fra personligalmanakk! Synes det er kjekt å ha slikt liggende rundt i hjemmet. Denne hadde jeg planer om å skrive ned blogg relaterte ting i. Ble ganske så fornøyd med produktet. Forsiden min ble preget av min lille tantunge og baksiden ble tildelt noen av mine beste venner! Har allerede tatt notatboken i bruk. Loves it! // Hva synes du? 

// sponset produkt fra personligalamanakk.no

New In..... fra ebay ...

 Blir alt for mange småkjøp fra Ebay om dagen. Er jo så billig. Uff. // Hva synes du? 

New In.. De hadde jo salg på Isadora neglelakker på Lindex, så jeg måtte nesten kjøpe med meg noen. 50 kroner for en lakk er ikke så værst. Kjøpte også med noen neglelakkfjerner pads. // Hva synes du om fargene? 

New In.. Kjøpte to topper og en tubetopp på Monki da jeg var i Kristiansand. Følte for å kjøre en helt annen stil, har aldri i livet sett for meg at jeg skulle ta i bruk noe slikt. Jeg er jo den type jente som holder seg til klær som er "trygge" og ikke utenfor komfortsonen min. Men må si jeg likte det litt. // Hva synes du om slike topper? 

New Danbo.. Tok en stund før jeg fikk denne pakken fra Ebay, men endelig er den her og nå skal jeg lage 5 danboer. Herlighet, jeg trodde ikke det skulle være så mye jobb. Må jo klippe å lime og følge en bruksanvisning som er lagd veldig dårlig og er en blanding av engelsk/kinesisk typ. Flott. Men jeg skal nok klare det. De blir ikke helt lik den danboen jeg har fra før, siden den er i hard plast/papp og har lys i øynene. Men disse blir av lettpapp, men går heldigvis fint ann å ta bilder av de alikevel. Når de er ferdig lagd vil jeg kjøre i gang en konkurranse hvor en leser kan vinne sin egen danbo. Hvis det er noen som vil vinne det da. Kunne du tenkt deg en konkurranse hvor du kan vinne danbo? 

New In..... fra ebay ...
... fra ebay ...
... fra siba ...

... fra enklere liv ...

 Blir jo noen småkjøp her og der da. Merker at det å ha ebay på iphonen ikke er noen sjakktrekk. Er farlige greier å begi seg ut på, man finner jo så mye man vil ha! Måtte også ha et nytt minnekort, tror jeg har 4 stykker jeg nå. Planen var å kjøpe en ekstern harddisk, men det har jeg jo ikke fått til enda da. Og en hårbørste som gjør underverk for håret, er frelst! Har du handlet på ebay før? 
New In..
♥ Siden jeg ikke fikk ferie og blitt med på Spania tur, så bestemte jeg meg for å kjøpe ett speireflekskamera i stedet. Har til nå brukt et kompaktkamera formet som speilrefleks, og har alltid ville hatt ett jeg kan få blurrete bakgrunn på. Så nå har jeg endelig fått meg ett jeg får det på, i tillegg kan jeg kjøpe meg objektiver å bytte ut. Tror jeg kommer til å bli fornøyd med dette. Har litt kunnskap til det allerede i og med at Helene har samme type. Kommer fortsatt til å bruke det gamle innimellom. // Hvilket kamera har du?

Helgens blogg ble Katrine/tryti.blogg.no
Vinner av smykket ble Tran/siriano.blogg.no 

New In..

♥ De to t shortene jeg fikk her om dagen. Mormor synes jeg burde begynne å bruke mer farger. Jeg kunne ikke vært mer enig! Men når man er så vandt til å gå med alt annet enn farger, er det vanskelig å plutselig bli fargerik. Skal gjøre mitt beste for å begynne med det. Hva synes du? 

New In..
... fra only

... fra match
♥ Fikk jo som sagt ny jakke igår samt noen klær. Så her jeans'n og jakka, tenkte å legge ut det andre på fredag.  Hva synes du?

Vinneren av ett deksel ble Ingrid. Gratulerer, og tusen takk til alle som deltok. 

New Camera

Tatt med mitt Nikon L120 // Tatt med Helene sitt Canon Eos 1100D

♥ HJELP... Har lenge vurdert å skaffe meg et likt kamera som min kjære samboer har, nemlig Canon Eos 1100D. Men det er egentlig bare en ting okei to ting som stopper meg fra å kjøpe det. Det er penger og at bildene er mindre enn de er på mine. Som dere ser ovenfor er de like brede, men høyden på bildet er annerledes. Har prøvd meg å endre bildeoppløsningen på Canon for å se om jeg får til å endre det slikt at det blir likt det jeg har på mitt Nikon. Men jeg klarer det ikke. Og når jeg da skal lage slike bildegreier som ovenfor blir jo bildene automatisk mindre. Det liker man jo ikke. Hvis noen experter på Canon har noen råd, si ifra. (Canon 4272x2848 / Nikon 4320x3240) Håper det er noen genier der som kan hjelpe meg bittelitt. Hvilket kamera har du? 

New In..... fra ebay
... fra ebay
... kjøpt av christina

♥ Tenkte jeg skulle sette på sånne stjerner og rundinger på shortsene mine, åh gleder meg. Må bare få kjøpt meg noen shorts først kanskje. Har du satt nagler på plagg før?♥  

New In..... fra Vita
... fra Helene

... fra Lan (litt av påskeegg gaven)

♥ 
Klarte jo å miste speilet mitt og knuse det, så nå har jeg vel uflaks i over hundre år ettersom jeg har knust så mange. Men nå har jeg heldigsvis fått kjøpt meg ett nytt ett. Ååh Helene var så søt mot meg. Hun visste jeg hadde lett etter denne parfymen lenge. Klarte jo å kjøpe feil når jeg skulle kjøpe den. Og nå har jeg funnet ut at den skal gå ut av produksjon, og det er vel der uflaksen kommer inn i bildet. Latterlig. Har du prøvd BB kremen? 

New In..


♥ Falt pladask for disse bildene! Har vært i Paris og London så de passer perfekt inn. New York skal jeg til en eller annen gang snart forhåpentligvis, og da vil det på en måte bli som en liten ferievegg. Åh, er så glad for at jeg finner slike ting i blant. Herlig følelse å virkelig ville ha noe så kunne ta seg råd til å kjøpe det.  Hva synes du? 

New In..
 

Fikk hjem noen filmer fra cdon for en stund siden. Ah, herlig med nye filmer. Jeg er en samler når det kommer til det. Herlighet, noen av dere har vel fått med dere det fra før. Jeg har snart fylt tre dvdhylleskap, er ikke værst det. Men noen ganger skulle jeg bare hatt ti filmer, for det er ganske vanskelig å finne en film når det er så mange. Nåja, hvilke av disse har du sett? 

New In..

♥ Nå har Danbo fått en masse godsaker å leke med. Hadde jeg vært en Danbo hadde i allefall jeg vært overlykkelig. Se så mye fint han har fått seg da. Og det er takket være herlige Keth, som lagde disse til meg. Om du vil se mer av hva ho lager kan du klikke deg inn her. Det er billig og bra produkter ho lager! Er ganske takknemlig for at ho ville hjelpe meg med Danbo sine ting. Gleder meg til å ta bilder med de allerede! Hva synes du? Flink? 

New In..... fra Maria
... fra Lan
... fra mamma
... fra mormor & morfar
... fra mamma
... fra Lan

Hadde helt glemt  dette innlegget, men her er noen gaver jeg fikk til bursdagen min. Jeg er storfornøyd. Bokstavene skal i alle fall få sin plass i vinduskarmen min, tror det kan bli veldig fint! Tusen takk. Når har du bursdag? 

Photos: Baby Gifts


♥ Gavene jeg gav til mitt kjære fadderbarn i dåpen 4 mars. Jeg likte virkelig armebåndet jeg ga til han, det var så søtt. Med ett lite hjerte i å greier. Ikke værst det. Måtte jo selvfølgelig brodere en dåps/fødselsgreie til lille prinsen også. Det er koselig å ha en dåpsbrodering, skulle gjerne hatt en fra jeg var liten også. Hva synes du om dåpsgavene? 

New In..
... neglelakktørker - her

... hjertestekepanne - her

... kyssestempel - her
♥ Så heldig som jeg er fikk jeg en pakke i posten i dag. Jeg gleder meg allerede til å prøve ut stekepannen. Siden jeg er så nerd, så har jeg til og med kjøpt inn pannekakerøre. Så skal jeg lage pannekaker til frokost til Helene og meg i morgen. Så søt jeg er. Bare litt da. Skal også sette i gang en konkurranse med en annen ting jeg fikk i samme pakke. Det er vel alltids gøy. Hva synes du? 

// sponset produkter fra coolstuff.no

New In..... fra ebay
... fra ebay
... fra ebay, macbook sticker

... fra ebay, macbook sticker
... fra ebay, macbook sticker

♥ Som sagt gikk jeg jo litt amok på ebay, viste seg at det ikke var såå mye alikevel. Noe har jeg jo vist tidligere også, som han Danbo kjøpte jeg på ebay også. Jeg er fornøyd i alle fall. Og kommer vel til å handle mer på ebay, når jeg har litt mer penger å rutte med. Har du handlet på ebay før? 

New In..... fra vet ikke. (gave fra mamma)
... fra Veronika (vant konkurranse) Tusen takk
... fra Ebay

Måtte jo spandere en Danbo på meg selv i bursdagspresang da veitdu! Har bestilt meg noen andre saker også, men det får vi ta når det dukker opp i postkassa. Kommer vel innlegg med bursdagsgaver også, om jeg har vært snill. Heheh. Nå er det straks middag, lukter mat i hele huset! Nam. Tusen takk for bursdagshilsner. Dere er verdens vakreste mennesker! ♥ Noe som falt i smak?

New In..
... fra Siri (vant en konkurranse)
... fra Ulla (tidlig bursdagsgave)

Uglesmykket vant jeg i en konkurranse for litt siden av Siri. Tusen takk, det var utrolig søtt! Hjertesmykket er fra herlige Ulla. Fikk det i går etter vi hadde vært på kino. Åh, det var superfint! Søteste.Tusen takk ♥ Hva synes du?

New In..... fra Oscarsgate 54
... fra Oscarsgate 54
... fra Happyplugs.no // kjøpt med rabattkode

Ligger noe her å der av innkjøp som jeg helt har glemt av å legge ut. Venter på pakke i posten fra Ebay også. Gikk nemlig litt amok. Ei på jobben forklarte meg alt med paypal osv, skulle jeg aldri fått høre noe om. Sånn kan det gikk. Noe som falt i smak?

New In..... fra kethssalg


... fra en konkurranse holdt av Keth.

Kjøpte meg jo en søt ugle nøklering av Keth og den kom i posten superfort. Og søteste hadde til og med lagt igjen en liten pacman-magnet til meg, som jeg forresten har satt rett på kjøleskapet mitt. Vant også konkurransen hun hadde for litt siden, og fikk ett super søtt rosa glittrende deksel. Ah, jeg smiler! Ta en titt innom her for å sjekke ut hva hun selger. Kanskje noe faller i smak hos deg også? Var ikke ugla søt?

New In..... fra body shop
... fra h&m

Litt smått her og der. Må gi meg med det, for det er ofte det som blakker meg helt.. Noe som falt i smak?

baby, open meÅh, min herlige almanakk har endelig kommet hjem til meg. To av mine bestejenter fryder omslaget. Den gjør meg glad bare av å se på den, også er den rosa inni i tillegg. Gleder meg til å begynne å skrive ned ting i den. Mye morsommere med en slik, enn en svart hvit kalenderbok. Min er fra personligalmanakk. Har du en almanakk?

produktet er sponset

new shoes

.. fra Nelly

Kjøpte meg jo noen sko da jeg gikk amokk med nettshoppingen min. Åh, jeg liker lukten av nye sko. De var mer beige aktig enn jeg hadde trodd, men da er det vel bare bra at jeg liker beige da. Hva synes du?

new in..
.. fra h&m
.. fra h&m
.. fra gina tricot (dekselet til mobilen er fra teleportalen(ikke ny)

Ble jo som sagt en del nettshopping en kjedelig søndag, og dette er litt av det jeg fikk. Åh som jeg liker å få pakker i posten! Følte for litt forandring på sminkepungen min, så da falt jeg litt for den søte rosa! Er vel ikke akkurat sesong for bikini nå, men den var jo så søt med sommerfugler på trådene. Hadde egentlig lovt meg selv å aldri finne på å kjøpe meg mobilveske, men jaggu kjøpte jeg meg en. Hva synes du?

new in..// bikbok
// cubus
// body shop , bikbok
// vila
// cubus

Har jo blitt noen innkjøp mens jeg er her i Bodø. Skulle egentlig ikke shoppe i det hele tatt, men det gikk jo ikke helt etter planen. Det gjør det jo aldri. Men jeg fikk meg i alle fall mye fint da, i tillegg til sokker som jeg trengte veldig! Monsteret i vaskemaskinen min spiser nemlig alle jeg eier, slem han. Nå undrer jeg bare over hvordan jeg skal få plass til alt i kofferten, den var jo allerede stappfull når jeg kom hit.. Nok tullprat - Hva synes du ?

NEW IN....fra H&M
.. fra Gina Tricot
.. fra Gina Tricot
.. fra Gina Tricot

Tro det eller ei, men den snekkershortsen er fra barneavdeling. Herlighet, det er jo så mye billigere å kjøpe klær derfra! Nettshopping er egentlig ganske farlig når jeg tenker meg om. Jeg vil jo ha alt jeg ser nesten! Hva synes du om innkjøpet?

Svarer forresten på spørsmål jeg får denne helgen når jeg er tilbake i Oslo på mandag.

NEW SHOES


Gleder meg til snøen er borte å jeg kan ta i bruk disse. Jeg liker egentlig ikke striper, men de rosa lissene veier opp for det og det faktum at de var billige. Kan ikke sommeren bare komme nå. Jeg vil ha sol, litt varme og kunne sette meg på flyet å fly avgårde til mitt andre hjem! Nå ja tilbake til skoene. Hva synes du?

NEW IN..


Endelig er smykket mitt her. Har ønsket meg ett slikt veldig lenge nå, men aldri fått meg til å kjøpe det! Jeg er så fornøyd. Selv om jeg valgte en for lang lengde, så jeg må fikse på det før jeg kan bruke den. Men det blir nok bra. Har du ett navnesmykket?

NEW IN..

Var innom Ruth66 etter jobb her om dagen, og der fant jeg disse søte samt morsomme brikkene. Har lenge ønsket meg slike etter å ha siklet på mamma sine. Og nå har jeg endelig fått somla meg til å kjøpe noen jeg også. I tillegg til å hindre søl på bordet fra glass, så pynter de jo også. Neste gang jeg drar dit blir det kjøleskapsmagneter! Hva synes du?


NEW IN..


Når jeg var på Norefjell i går, dro vi innom Noresund senteret og der fikk jeg øye på denne søte kaninluen i outlet butikken. Den skrek på meg at jeg måtte ta den med hjem. Den var jo så pusemyk og god. Hva synes du om kaninluen?

NEW IN...Hadde et gammelt rusten tørkestativ som alltid veltet fra mamma, så det var på tide med et nytt et. Og dette er jo super praktisk!

Skal lage meg en collage med bilder av meg og venner. Tror den skal få hedersplass på stueveggen.

Elsker små telys, og batterier til mitt kjære kamera selvfølgelig. 

De små lekekameratene til Nala & Kiara.
Var jo på IKEA på fredagen, kjøpte også en dvd hylle men den ligger i små biter enda siden jeg ikke hadde noe å skru med.
Handlet på IKEA i det siste?

LOOOOVES ITHappy Birthday / Candy Shop / Forget You / Stairway To Heaven

Hvem sa penger ikke kan kjøpe lykke? For akkurat nå er jeg så lykkelig som det går ann å være. Disse babyene er jo mine! Herlighet, har ønsket å kjøpe meg disse i en evighet føles det ut som. Og nå er de her. Hadde aldri trodd jeg skulle bruke så mye penger på neglelakker, men jeg kunne ikke dy meg. Hva synes du om disse neglelakkene?

NYTTÅRS GAVE

Jeg og min søteste bestevenn Helene, bestemte oss for i år å gi hverandre nyttårs gave. Naw hun vet jeg elsker slike skilt og duftlys. Så jeg er superfornøyd. Nå må jeg bare tenke etter hvor jeg skal plassere skiltet. Tusen takk for gaven og en herlig nyttårsaften med deg. Elsker deg snuppa! Var ikke skiltet søtt?

LOVE MY NEW JACKET
Fine fine fine jakken jeg fikk av mamma til jul. Har gledet meg kjempe mye til å kunne bruke den. For på innsiden er det nemlig babymyk fleece. Åh, herlig. Men hadde på en måte sett for meg å bruke den med mye snø ute, men det er jo helt bart. Det er jo kaldt i lufta uansett, så fryse det skal jeg i allefall ikke. Har du en varm og god jakke?

JULEGAVER #3
Tusen takk for gavene! Disse gavene er fra mamma, mormor, morfar, jobben & Vibeke. Jeg fikk også dyne og to puter så heldig som jeg er. Noe som falt i smak?

JULEGAVER #2Tusen takk for fine gaver! Disse er fra Stein Olav, Camilla, Casper, Vibeke, Nina, Øyvind, Jørn Vegard, Evy, Ulrika, mormor og morfar. Likte du noe av dette?JULEGAVER #1

Jeg er så glad for alle de fine gavene jeg har fått. Tusen takk for gavene. Disse er fra mamma, mormor, morfar, Camilla, Stein Olav, Casper, Lone og Kennet. Har delt opp julegavene i tre deler, siden det ellers ville blitt for mange bilder i ett innlegg. Fikk du noe fint til jul? 

I JUSTLOVEIT


Jeg er så heldig å fikk en pakke i posten da jeg kom hjem fra Krakow. Blir som et lite barn når jeg åpner en pakke. Fniser litt for meg selv og smiler fra øre til øre. Det har seg nemlig slik at den 1. Desember åpnet FrkReyes sin egen nettbutikk med armebånd, halskjeder, øredobber, ringer og diverse på justloveit.no. Hun blogget en periode på blogg.no også, men hun er på vei oppover og flyttet hele bloggen til et annet sted. En herligere og ekte jente finner du ikke. Anbefaler å ta en titt på bloggen hennes HER og nettbutikken hennes HER. Alle produktene er faktisk fri for bly og nikkel! Er ikke disse smykkene nydelige, så vet ikke jeg! Likte du noe av dette?

 

Produktene er sponset.

ACCESSORIES/MAKE UPPromod, Krakow

Accessorize, Krakow

Accessorize, Krakow

Galleria Krakowska

Sephora, Krakow

Likte du noen av dette?

NEW IN MY CLOSET #2Reserved, Krakow

Reserved, Krakow

Tally Weijl, Krakow

Tally Weijl, Krakow

Accessorize, Krakow

Si ifra hvis det er noe jeg skal ta bilde av mens jeg har det på meg. Likte du noe av dette?

NEW IN MY CLOSET #1Zara, Krakow

Zara, Krakow

Zara, Krakow

Vero Moda, Krakow

Vero Moda, Krakow

Det kommer fler innlegg med mer klær, sminke og accessories denne uken og neste. Handlet jo til jeg tømte kontoen egentlig.. Bare si ifra hvis det er noe jeg skal ta bilde av mens jeg har det på meg. Likte du noen av disse?

PAKKE I POSTENNummer en finner du her. Nummer to finner du her. Nummer tre finner du her.Etter en litt hektisk og lang dag på jobb, kom jeg nettopp hjem for å finne noen super søte deksler og skjermbeskyttere i posten. Den eneste oppturen min i hele dag. Er så sykt sliten etter jobb i tillegg til at jeg starter å bli syk igjen. Så nå er dagen min reddet. Alt kommer fra teleportalen.no, hvor de har veldig mange ulike, men søte deksler til alle slags mobiler. Bobler inni meg av glede. For nå kan jeg nemlig speile meg i skjermbeskyttern på iPhone'n. Er mye mer praktisk det enn å dra fram speil fra veska. Hvilket synes du var finest?

 

Linkene i innlegget fører dere videre til nettsiden, og dit dere eventuelt kan kjøpe produktet.
Produktene er sponset.

WITH ME EVERYWHERE


Når jeg gikk i postkassen i dag, så jeg det lå en pakke fra nFoto. Tror du jeg ble glad eller? Hvor herlig er det ikke å ha ett deksel, designet med bildet man ønsker? Jeg har ikke hatt dekselet i èn dag en gang, men er veldig glad for at jeg nå kan gå med bestejenta bakpå iPhone'n min. Så hver gang jeg savner Sabine, kan jeg bare snu iPhone'n å se på skjønnheten min. Og ikke nok med det, dekselet har glitter i seg. Akkurat nå har de tilbud på å lage personlig deksel til 199 kroner. Man kan også få med ramme rundt bildet man velger. De har en del andre produkter inne på nFoto også, fremkalling av bilder, fotoklokker, lerretsbilder osv. Anbefaler å ta en titt, et personlig deksel er jo morsomt å gi bort i julegave eller bursdagsgave også. Hva synes du om mitt personlige deksel? Har du et slikt?

 

Dette innlegget er skrevet i et samarbeid med nFoto.no, med mine egne meninger! 
Linkene i innlegget fører dere videre til nettsiden, og dit dere eventuelt kan kjøpe produktet.
Produktet er sponset.

 

NEW IN MY HOME
Egentlig oppbevaringsting jeg fant på barneavdelingen, men skal klippe og sy litt så blir det perfekt til rotteburet.

Er det noe jeg aldri går lei, er det duftlysene fra IKEA i vanilje lukt. 

Baderomsinteriør, som også skal brukes i rotteburet i stedet for de illeluktende treplatene som er der nå.


Fra barneavdelingen, tenkte det ville være de perfekte shot glassene!

Og til slutt en ramme hvor jeg skal putte inn diverse bilder av meg og venner. Skal få en hedersplass i stua.

Kjøpte også lyspærer og batterier. Tror jeg skal være kreativ i kveld å fikse rotteburet. Mangler egentlig bare strips så jeg kan stripse fast hyllene i buret. Lenge siden du var på ikea?

PAKKE I POSTEN


Vant en konkurransen på bloggen til denne søte jenta her, og fikk 2 måneder gratis bruk av lovefilm sine filmer. Så på fredagen fikk jeg disse to i posten. Har allerede sett den ene, så kommer vel et lite innlegg om den til uken. Kommer vel en del film anbefalinger/styr unna i 2 måneder fremover. Egentlig en litt artig side, for med en gang jeg har sett filmene sender jeg de tilbake så får jeg to nye når de har mottatt returen. Tror jeg skal se på den siste filmen straks. Ser du mye på filmer?

 

NEW IN MY CLOSET
// BikBok

// VeroModa

// BikBok
// BikBok

Var jo som sagt på shopping med mamma på lørdag, og skulle vel egentlig ikke kjøpe noe. Men det ble til at jeg måtte dra kortet. Lenge siden jeg har kjøpt klær til meg selv, så det var på tide rett og slett. Hva synes du?

NEW IN...
Barndom 90-tallet. Det står så mye rart oppi her. Om hvordan vi unger helst ville ha godteri som gjorde tunga vår blå. At vi etter skoletiden så på serier som Pacific Blue. Masse info om mye rart. 
Øyenbrynspenn, spisser og 2 mineralfoundation fra  The Body Shop.

Prøvde ut den øyenbrynspennen igår kveld, og jeg er ikke helt sikker på hva jeg synes om den enda. Synes fargen så helt feil ut på meg. Hmm. Når var sist du kjøpte deg noe skjønnhetsprodukter?

Du har vel ikke glemt konkurransen min? Meld deg på HER, og du kan vinne en goodiebag!

NEW SHOES


Endelig har jeg fått meg nye jobbsko!(takk til besteforeldra mine!) Det er jaggu ikke enkelt å finne sko som er gode nok slik at man ikke får vondt i ryggen altså. Og ikke nok med det, skoene skal visstnok hjelpe til med å trene legger, hofter, rompe og positur. Hvor kjekt er ikke det da? Nåja, vi får se hvordan det fungerer over lengre tid. Kan jo hende ryggen verker etterhvert med dissa også. Men jeg faller vel fra hverandre uansett en eller annen dag. Har du gode jobbsko/treningssko?

PINK CAMEL
Jeg fant, jeg fant! Har vært på utkikk etter en rosa kamel helt siden jeg var i Egypt 2005. Hvorfor akkurat kameler, tenker du kanskje? Nei, si det. Jeg synes de er søte. De lukter kanskje vondt, har skeive tenner og ser litt farlige ut. Men de er søte på en sånn rar måte. Styggsøt! Der har vi det. Jeg fant nemlig en liten rosa kamel i Egypt, men den lille må jo ha en partner. Det har vært en evig jakt, men endelig fant jeg denne søte på en bensinstasjon på vei til Agadir. Bensinstasjoner er best. Eier du en rosa kamel kanskje? Hvis noen svarer ja, tror jeg at jeg blir litt lei meg...

NEW IN..// Shorts H&M //
// Shorts H&M //

// Blazer H&M //

//
Sminkepung H&M //

Nå er det frokost-tid før vi beveger oss opp til bassenget på taket for å slikke litt sol. Hun prøver å tvinge meg til å gå helt alene for å kjøpe en baguette. Men jeg vil ikke gå alene. What to do.. Må vel bare sulte da. Ho driver jo å gnafser i seg potetgull. Kinder Bueno til frokost for meg da. NamNam. Må også legge til at disse kjøpene ble gjort før jeg dro avgårde, hentet ut pakken på fredag. Men rakk aldri å legge ut og ta bilder av alt. Hva var det siste du kjøpte?

PAKKE I POSTEN
Heldige meg hentet ut en pakke i går før jobb. Og pakken innholdt dette søte hello kitty krystalldekselet for min iPhone 4. Har et helt lager med skall, og bytter ut ganske ofte føler jeg. Blir så fort lei. De har ganske mye fint inne på iphonedeksler.no, synd prisen er litt stiv. Har du mottatt noen pakker i det siste?

Produktet er sponset. 

 

NEW SHOES

Fikk disse søte skoene av bestevenninnen min fra hun var i Polen. Jeg er super happy! Hva synes duu?

NEW IN MY CLOSETHva synes du om magetopper?Alt er forresten kjøpt i Gøteborg.

IKKE GLEM KONKURRANSEN MIN HER ELLER HER, HVOR DU KAN VINNE DEKSEL TIL IPHONE.

NEW IN MY..Hva var det siste du kjøpte? Og hva synes du?

IKKE GLEM KONKURRANSEN MIN HER ELLER HER, HVOR DU KAN VINNE DEKSEL TIL DIN IPHONE.


I'M IN LOVE.. (NEW IN MY)


Min egen lille MacBook Pro <3


Søt MacBook Pro veske.


Viktig med litt andre programmer på Mac'n også.

Bankkortet mitt lukter brent, men det føles godt å endelig ha en kjempefin MacBook! Brukt opp alle feriepenga mine jeg nå. Meeen så er ikke jeg den som bruker så mye penger på slike dyre ting. Så man får vel lov til å unne seg noe i blandt? Neste måned blir det speilrefleks!

Har du MacBook eller PC ?
NEW IN MY CLOSET

Hva synes du om mine nye kjoler?

NEW IN MY MAKEUP BAGLóreal, Volume Million LashesLóreal, 254 Kiss & blushLóreal, 288 Intense fuchsia 

Tror du at du kunne gått med de på leppene?

NEW SHOESLiker?NEW IN MY CLOSET
Liker? 

INNKJØP - HJEM


Søteste trekket jeg noen gang har sett til pass!


Søt tavle med snor og kleshenger til å henge bilder på. Hva synes du?

Ikke glem konkurransen min hvor du kan vinne kino billetter (Norges billetten). Trenger ikke gjøre annet enn å skrive det du tror og email adressen din. 

LONG CURLY HAIR.. loves it! Aldri prøvd extensions før, men nå har jeg det jaggu i håret! Satan å tykt hår jeg fikk. Kjennes superbra å ta fingra gjennom det.  Hva synes du?


Burde vel krølle mitt eget hår også når det skal brukes for at det skal se mer naturlig ut. Så det blir vel til at det er fest "håret" mitt. Haha. Kanskje skaffe meg ett bra kamera en dag, synd jeg ikke shiter penger!

MASSE NYTT - IPHONE 4Eller masse å masse.. Men bestilte meg noen skall fra dealextreme for en liten stund siden. Har tatt lengre enn 14 dager denne gangen. Men trolig fordi jeg bestilte en del. Og det ble sendt i to pakker, men jeg er strålende fornøyd. Noen av skallene jeg bestilte: INNKJØP- KOFFERTDen rosa er en fin erstatning for den gamle. Selv om jeg savner den veldig mye! Bu-hu.. Men jeg kommer nok ikke til å overse den nye akkurat. Den er jo kjempe fin, også rosa da! Kanskje jeg skal være litt kreativ å tegne på den?! Hmmm.. (tusen takk til min kjære mormor og morfar!!) Nå blir det full pakking til Alanya! Okei da... Er allerede ferdig pakket og jeg har pakket for en hel måned!! Typisk meg.. Noen andre som er sånn?

SOLEN SKINNERFor en herlig morgen! Sov faktisk til elleve i dag og nå føler jeg meg ganske så uthvilt. Nå skal jeg vel spise litt tacohorn, se på tv, sette på ansiktet mitt og rydde litt i hjemmet! I går var fettern min innom jobben og han hadde fått en pakke fra England. En rettetang, men stikkgreia er sånn som den er i England.. så jeg må nok innvestere i en adapter til den! Men den er drit søt! 

Den søteste rettetanga! Leopard, hvordan kan man ikke like den da?!

Utsikten min ut vinduet

Har du en like søt rettetang?

INNKJØP - SMYKKER
Uglesmykke, 299,- ( -30% ) // Din veske


Klokkesmykke, 299,- ( -30% ) // Din veske


Hva synes du?

NEW IN MY HOMEIkke helt nye ting, men nye til mitt hjem. Var hos mamma å fikk med meg noen saker derfra! Så ryddet vi litt i skapene hennes og skuffene så nå ser det så pent ut der atte! 

Varmeskål, perfekt til taco og skåler

Kopper og fat til frokost

Kaffekopper

GAVEKORT PÅ 500,-Hele hjemmet mitt består jo av ting fra ikea, så det var ganske kjekt det å få gavekort på 500,- der av mamma og Pilly. Så nå har jeg handlet en del ting til hjemmet. Ble en nattbordslampe, to rammer og 4 esker til oppbevaring! Og snart skal jeg og Josip bort til mamma for å kaste mye av tinga mine på pikerommet, og flytte over til den nye leiligheten.

OH NO, MY CREDITCARDDro på Storo rett etter jobb med mamma og Pilly. Og nå lukter det jaggu svidd av bankkortet mitt. Først var jeg innom notabene å kjøpte noen tusjer, deretter innom en platebutikk å kjøpte meg en dvd! Ikke nok med det... Nananana, jeg tok turen innom Kremmerhuset! Jeg virkelig elsker den butikken. De har alltid så mye morsomt og ikke minst fint der. Jeg var også på ICA igjen på 10,- greia, og jeg fant endel til 10,- , så nå er det fult opp i skapene mine, sånn nesten i alle fall..


The last song - 99,- .. Tusj - 49,- pr stk

Knekkebrød boks - 159,- .. Magneter 19,- pr stk & 29,- pr stk .. Nøkkelring - 39,-

Brett - 129,-

 

NEW FROM THE BODY SHOPDagkrem - 139,-        Nattkrem - 159,-     Mineralpudder - 269,-

Huden min er blitt vandt med ting fra body shop, så om jeg prøver meg på ett annet merke blir huden min helt rar! Så lenge leve Body Shop. Tror jeg må dra til Tallinn igjen å hamstre pudder, for det er så mye billigere der borte.

Jeg var også en tur på ICA på 10,- salget. Hm, vel jeg fant egentlig ikke så mye godt. Så endte opp med en handlekurv full av fullprisvarer og 350,- fattigere! Nå må jeg virkelig spare penger. Jeg drar til Alanya 23 April, og jeg kan virkelig ikke leve på tomatsuppe og vodka der nede.. Eller kan jeg? Hmmm

Nå sitter jeg å ser på Jersey Babes, og etterpå skal jeg se på dokumentaren om en modell som ble kastet syre på av en kar eksen hennes betalte han for å gjøre.. Syke mennesker!

hits