SARA ALEXANDRA


SaraAlexandra, 22 år, Oslo. Lever livet slik alle andre gjør. Her vil du kunne lese & se litt av hvert. Meninger, tanker, antrekk, irritasjoner, anbefaling osv. Jeg legger ikke skjul på hvem jeg er. Lever med en kronisk sykdom kalt Morbus Crohn.

Forside // Kontakt // Om Meg
Facebook // Twitter // Bloglovin


SISTE INNLEGG


HELGENS BLOGGKATEGORIER


12 MÅNEDER


LINKER


ANNONSER


Morsomme gaver og gavetips på CoolStuff.no
PHOTOS: A FRESH STARTFLYTTET TIL:

SARAALEXANDRA.BLOGG.NO  //  SARAALEXANDRA.BLOGG.NO  //SARAALEXANDRA.BLOGG.NO  //  SARAALEXANDRA.BLOGG.NO  //SARAALEXANDRA.BLOGG.NO  //  SARAALEXANDRA.BLOGG.NO  //SARAALEXANDRA.BLOGG.NO

Da har jeg bestemt meg for å forlate denne bloggen å begynne videre på en ny blogg med lettere bloggnavn i tillegg. Kommer til å la denne bloggen stå, i og med at jeg har endel blogginnlegg og minner her. Besøk meg gjerne på den nye bloggen og legg meg gjerne til som din bloggvenn der!

SARAALEXANDRA.BLOGG.NO  //  SARAALEXANDRA.BLOGG.NO  //SARAALEXANDRA.BLOGG.NO  //  SARAALEXANDRA.BLOGG.NO  //SARAALEXANDRA.BLOGG.NO  //  SARAALEXANDRA.BLOGG.NO  //SARAALEXANDRA.BLOGG.NO  //  SARAALEXANDRA.BLOGG.NO  //

PHOTOS: JUST WAITINGAkkurat nå befinner jeg meg i hotel lobbyen å venter på at tre timer skal fare forbi. Har vært en super uke i Marrakech & Casablanca. Fått sett litt av hvert, fått mange rare blikk, spist masse junkfood, funnet ut at jeg ikke tåler kylling i Marokko, sovet en hel masse, nesten fått en ape på skulderen, blitt lurt av en henna-dame og ja mye mer. Men tenker jeg utdyper mer om det i egne innlegg når jeg får tilbake photoshop'n min og begynner å blogge hver dag igjen. Savner bloggen veldig mye, men å bruke pixlr for å redigere bildene mine takler jeg ikke. Smak og behag. Gleder meg til å komme hjem til kalde Norge og alt som befinner seg der. Gleder meg til å se rottejentene mine, få en varm velkomstklem av Ina, sove i egen seng og spise taco på imorgen. // Noen som vil se bilder og høre om turen min?

PHOTOS: TRUE STORY, BRO!Det var en gang en super glad SaraAlexandra som endelig hadde fått seg en selvutløser som fungerte. Hun knipset i vei og danset smilende rundt på stuegulvet. Men det skulle ikke vare lenge før den onde heksa kastet en forbannelse over den uskyldige piken. Hun mikset snørr og gørr i en stor diger sort gryte og vips der lå SaraAlexandra rett ut omringet av snørrfiller. SaraAlexandra hadde fortsatt noen smil på lager da hun fikk lastet ned absolutt alle sims3 spillene og kunne ligge å spille og lese fifty shades bøkene stille og rolig.
Så kom helgen og hun tilbringte fredagen helt alene med lillesøster. Lørdagen kom og de forberedte seg til en fest uten like hjemme hos piken. Det hadde jo tross alt gått to måneder siden sist. Kvelden startet veldig bra og SaraAlexandra følte seg som en prinsesse på ball. Men det skulle ikke gå lang tid før hun lå på gulvet med mascara rennende ned hennes rødlige kinn. En ond skurk hadde nemlig tatt med seg macbook'n og iphonen til vesle frøken SaraAlexandra. Og der satt hun og visste ikke sine arme råd. Alle bilder - borte. Alle meldinger - borte. Alle dokumenter - borte
SaraAlexandra følte seg utrygg og snille perfekte Ina ble boende hos henne inntil SaraAlexandra rømte til Afrika. Nærmere bestemt Marokko, Marrakech. Og snipp snapp snute så var denne sanne historien ute. Buuuu.

Så det vil ta litt tid innen jeg er helt tilbake på bloggfronten igjen, men det håper jeg dere forstår. All backup til iphonen lå jo på mac'n og ja.. Deprimert much kan man vel trygt si... // Blitt frastjålet mac eller iphone før?

hits