SARA ALEXANDRA


SaraAlexandra, 22 år, Oslo. Lever livet slik alle andre gjør. Her vil du kunne lese & se litt av hvert. Meninger, tanker, antrekk, irritasjoner, anbefaling osv. Jeg legger ikke skjul på hvem jeg er. Lever med en kronisk sykdom kalt Morbus Crohn.

Forside // Kontakt // Om Meg
Facebook // Twitter // Bloglovin


SISTE INNLEGG


HELGENS BLOGGKATEGORIER


12 MÅNEDER


LINKER


ANNONSER


Morsomme gaver og gavetips på CoolStuff.no
MY NEW YEARS RESOLUTION♥ Treffe venner oftere. Siden jeg jobber så mye og ikke har energi, så er helgene min sjanse til å være sosial.

♥ Prøve å spise to-tre måltider om dagen. Nå er det småspising hele tiden, og ett måltid per dag.

♥ Sette av 2-3000 kroner i måneden inn på sparekontoen. Må spare til å besøke fadderbarnet mitt i Kina.


♥ Besøke minst to nye steder i Norge eller land. Skal jo til Bodø i februar, så håper jeg på å dra til Mexico i løpet av 2012. 

♥ Bruke mindre penger på alkohol når jeg er ute på byen. Hender jeg er litt for gavmild..

♥ Ha middagsbesøk oftere. Så slipper jeg å lage mat alene, kjedelig.

Har du lagt nyttårsforsetter?

PLANS FOR TODAY
♪ Rydde og vaske leiligheten. Fordi det ser absolutt ikke greit ut her nå.

♪ Finne ut hvilken kjole jeg skal ha på meg. Er bare to kjoler det står mellom, men vanskelig valg.

♪ Pleie neglene og lakke fransk manikyr. Nå har jeg en gull neglelakk jeg ikke er så fan av på negla.

♪ Forhåndsskrive noen innlegg. Så jeg alltid har noe på lager når jeg får skrivesperre.

♪ Møte bestevenninna mi, Helene ved butikken. Fordi vi trenger blandevann og voksenbrus.

♪ Vaske og skrubbe rotteburet. Det begynner å lukte ekkelt rottetiss....

♪ Ta meg en svingom i dusjen. Hvem vil vel være skitten?

♪ Sminke meg og krølle håret. Så blir jeg vel så fin atte til i kveld.

♪ Lage middag. Mat må man ha!

♪ Josip kommer til meg på middag. 

Så er det bare fantasien som setter grenser på hva som skal skje i kveld. Men jeg gleder meg faktisk til å feire det nye året med mine to kjære. Blir nok kjempe koselig. Men nå får jeg sove en time til sånn at jeg har nok energi til å vare hele kvelden/natten. Feirer du nyttår med familien eller venner?

 

 

VIDEOBLOGG: EYEBROW TUTORIALVar en leser som lurte på om jeg ikke kunne vise hvordan jeg fikset brynene mine. Så siden jeg er snill som et lam, lagde jeg like så gjerne en video. Hvordan jeg napper kan jeg fortelle at jeg napper mellom øyenbryna så jeg ikke skal få ett bryn i helhet. Ellers napper jeg under og over bryna der det vokser ut hår. Håper noen liker videoen i alle fall. Hvordan ordner du brynene dine?

WHAT TO DO..

Herlig å stå opp sent i dag. Skulle egentlig forhåndskrive noen innlegg i natt, men det var jo nedetid så jeg fikk ikke gjort så mye med det. Det er jo fasan meg fredag! Ikke at det betyr noe fredagskveld for meg akkurat, for jeg skal jo jobbe til 23 ikveld. Men jeg gleder meg såpass mye til imorgen siden Helene kommer på besøk til meg. Og jeg skal lage middag. Hmm, hvordan skal dette gå? Nå ja. Venter på at mamma skal lage frokost til meg som hun lovte igår.. (ja, hvor blir den av mamma?) Så nå skal jeg bare ligge i sofaen å slappe av før jeg må bevege meg bort til jobb. Har du lagt noen nyttårs planer enda?

LOVE MY NEW JACKET
Fine fine fine jakken jeg fikk av mamma til jul. Har gledet meg kjempe mye til å kunne bruke den. For på innsiden er det nemlig babymyk fleece. Åh, herlig. Men hadde på en måte sett for meg å bruke den med mye snø ute, men det er jo helt bart. Det er jo kaldt i lufta uansett, så fryse det skal jeg i allefall ikke. Har du en varm og god jakke?

VINNER AV KONKURRANSE 4/4
Maria Thalina  - vinneren ble som nevnt i forrige innlegg plukket ut av min kjære mamma. Gratulerer så mye med ny rettetang! Kontakter deg for å få adressen din. Er du med i noen konkurranser for tiden?

MORNING SUNSHINES
Etter jobb i går dro jeg hjem til mamma'n min. Og jeg satt vel resten av kvelden eller skal vi si natta å spilte wordfeud og sims 3. Herlighet, jeg kan jo lage hester, hunder og katter. Det er jo super gøy! Fikk hjelp av mamma i går til å kåre vinner av rettetang konkurransen jeg har hatt gående. Så vinneren blir nevnt senere i kveld. Nå skal jeg fortsette med å slappe av i sofaen til mamma å se på noe skvip på tv. Lagt noen planer i dag?

Wordfeud
Er det noe jeg har blitt avhengig av i det siste, så er det wordfeud. Det er vanskelig å legge fra seg iPhone'n når jeg skal legge meg for det er alltid noen å spille med. Spiller du Wordfeud? Og hvis du spiller, legg meg gjerne til: SaraAlexandraN.

KITTY SLEEP
Det deiligste med å jobbe 15-23 er at jeg ikke trenger å ha dårlig samvittighet for å legge meg ved tre tiden på natta. Og når jeg står opp så tidlig som nå, så er det deilig å vite at jeg kan legge meg til å sove igjen hvis jeg vil. Så lenge jeg er våken før klokket ett, for da er det klovnefjeset som skal på. Det er ingen hemmelighet at jeg elsker å sove. Jeg trenger mye søvn, ellers fungerer jeg ikke. Nå ja, nå skal jeg i allefall spille litt sims 3 (ja, jeg synes det fortsatt er gøy. I perioder.). Så blir det vel til at jeg sover bittelitt før jeg skal på jobb. Noen andre som spiller sims?

JULEGAVER #3
Tusen takk for gavene! Disse gavene er fra mamma, mormor, morfar, jobben & Vibeke. Jeg fikk også dyne og to puter så heldig som jeg er. Noe som falt i smak?

DREAMS
Jeg sov utrolig godt i natt, kan være noe med at jeg ryddet hele klesskapet, ryddet i esker, kastet klær, men jeg liker å tro at det søte dreams skiltet jeg fikk til jul hjalp til med en god natts søvn. Jeg har hatt utrolig vondt i ryggen siden torsdag siden min kjære mamma har en forferdelig hard madrass. (få deg en ny overmadrass, takk) Så det var deilig å komme tilbake til min egne lille leilighet og min myke gode seng! Med en gang jeg kom inn på soverommet løp rottene mine til burdøra, åh de har jo savnet meg. Koselig følelse, det å vite at noen har savnet meg. Men nå skal jeg nok sove litt til før jeg begir meg ut på sminking og busstur til jobb. Har du sovet godt i natt?

JULEGAVER #2Tusen takk for fine gaver! Disse er fra Stein Olav, Camilla, Casper, Vibeke, Nina, Øyvind, Jørn Vegard, Evy, Ulrika, mormor og morfar. Likte du noe av dette?KEEP ON SMILING

"You're never fully dressed, without a smile"  

SWEET LIKE CANDY

Nå ligger jeg langflat i sofaen. Tror faktisk det har blitt en grop etter meg her. For jeg synker ikke ned i sofaen mer, og det gjorde jeg hele tiden før. Uff, da har man tilbrakt for mye tid i sofaen kanskje? Sto opp for en halvtimes tid siden, og nå ser jeg på Herbie. En snakkende bil, ja man er oppfinnsom. Men jeg skulle likt å hatt en sånn selv gitt. Nå tenker jeg at fjeset mitt skal males, mamma vekkes fra koma også må jeg vel få på meg andre klær enn denne onepiecen før vi skal avgårde på bursdagsmiddag. Har du noen planer for i dag?

JULEGAVER #1

Jeg er så glad for alle de fine gavene jeg har fått. Tusen takk for gavene. Disse er fra mamma, mormor, morfar, Camilla, Stein Olav, Casper, Lone og Kennet. Har delt opp julegavene i tre deler, siden det ellers ville blitt for mange bilder i ett innlegg. Fikk du noe fint til jul? 

CHRISTMAS FUN

Ligger i sofaen å propper i meg masse godis, potetgull og sjokoladepudding. Har nettopp sett på A Diva's christmas carol og nå ser vi på Sundays at Tiffany's. Og etter det igjen skal vi se på Mathilda. Snille mamma har leid den på nett så jeg skal få se den. Så nå skal vi virkelig kose oss. Senere kommer innlegg med noen av gavene jeg fikk i går. Er takknemlig for alt jeg fikk! Hva skal du videre i dag?

JULEKVELDENVi satt på puter på gulvet å pakket opp alle gavene våre, før middagen vel å merke. Og ja, vi hadde på oss onepiece for å dra den helt ut. Er man to på juleaften og skal slappe helt av så ser jeg ingen grunn til å pynte seg. Det er bare unødvendig skittentøy. 

Og jeg er fortsatt som ett lite barn, så jeg kutter opp kjøttet mitt i barnevennlige biter før jeg skal spise. Da blir det jo så mye lettere å spise når man bare trenger å bruke en gaffel. Jeg spiser helst mat med fingra. Synes det er mye morsommere. Alt i alt hadde jeg det kjempe koselig i går, til tross for at julestemningen aldri tok turen til meg. Jeg er strålende fornøyd med alle gavene jeg har fått. Det gikk jo så mange søte filmer i går på tv. Herlighet. Tok opp mange av de, sånn at jeg kan se de i dag. Men akkurat nå ser jeg på eventyr med disney's feer på disney channel. Åh, tingeling er så søt. Hadde du det fint igår da?

GAVETREET

Siden vi sovnet og ikke fikk hentet juletreet igår kveld, så tok jeg det valget at det ikke var så farlig med å ikke ha det opp. Så i år har vi julegavepyramide samt en julestige med pakker hengende på. Er jo ganske koselig det også da. Så nå skal vi se på julefilmer, spise middag og kose oss. I år tok vi en liten vri å åpnet pakkene før vi skulle spise. Så nå skal det bli godt med mat! Ha en fortsatt fin julaften. Og god jul til dere alle søte lesereNår pleier du å pakke opp gaver? Før eller etter middagen?

BREAKFAST AND A SOCKLagde julestrømpe når jeg gikk i barnehagen. Javisst var jeg flink. Glansbilder var veldig populært på den tiden.

Søte apekatt og pusekatt glansbilder.Godteriet jeg fikk i strømpen. Valgte det visstnok ut selv, men fikk det selvfølgelig av nissefar!

Nå er julefrokost godt nedi magen, og tre nøtter til askepott er sett og reisen til julestjernen. Men julestemningen er fortsatt ikke på plass. Hva mer må til for å få den på plass? Hmm. Får bare håpe det daler ned litt snø etterpå, for da tror jeg kanskje jeg får bittelitt julestemning. Hva spiste du til frokost?

CHRISTMAS MORNING
Våknet fra en lang powernap klokken halv tolv i går kveld. Noe som betyr at vi ikke har fått opp juletreet hjemme hos mamma eller pyntet noe som helst. Pakkene ligger fortsatt i bæreposer ute i gangen. Jeg må innrømme at selv om det er julaften i dag eier jeg ingen julestemning, i det hele tatt. Ikke et hint av det en gang. Det eneste jeg håper på nå er at det faller litt snø i kveld når vi skal spise middag og åpne gaver. Da er det kanskje en liten sjanse for at jeg får litt julestemning i alle fall. Men nå skal jeg i allefall kose meg videre med Disney Channel og tenke på å vekke mamma snart så vi kan lage julefrokost. Men må utnytte det å kunne se på Disney Channel når ho sover, ellers må jeg skru over på en annen kanal. Snufs.. Hva gjør du denne julemorgen?

Ikke glem konkurransen min hvor du kan vinne en rettetang, HER.

NISSEFANTERI

Har nettopp kommet hjem fra jobb, julemat handel, levering av gaver. Kjøpte oss burger på vei hjem også. Åh, det var så koselig å leke nisse for en dag. Var noen som påpekte at det var veldig kledelig med disse fregnene på meg. Og jeg har alltid hatt lyst på fregner på nesa og litt over kinnene. Synes det er utrolig vakkert. Men man vil vel alltid ha det man ikke kan få. Har man rett hår vil man ha krøllete hår osv. Men vi er født som vi er, og man får vel bare leve med det. Selv om det er lov til å ønske at man kanskje var litt annerledes på noen måter utseendemessig. Nå skal vi straks opp på loftet å hente juletre og pynte hjemme hos mamma. Har du gjort noe spesielt i dag på lille julaften da?

Ikke glem konkurransen min hvor du kan vinne en rettetang HER.

KONKURRANSE NR 4 AV 4
AVSLUTTET. Tusen takk til alle som deltok.

 

LOOKS LIKE I'M PREGNANT


Men NEI jeg er ikke det. Det er bare den dumme magen min som blåser seg opp til tusen. Ser det ikke fint ut? Jovisst gjør det det. Magen min så sånn ut igår når jeg kom meg til mamma etter jeg hadde matet rottene hjemme. Nå vet jeg i allefall at jeg vil kle en liten babymage når den tiden kommer. (jada mamma, det er en god stund til) Mamma lagde forresten pannekaker til meg igår. Så jeg trøkte i meg massevis. Hender det magen din ser slik ut?

FrenchKjøpte dette på vita da jeg var en tur i byen med mamma igår etter jobb. Fransk manikyr sett og neglpleie sett.
Neglpleie settet. 
Og plass til den franske manikyren i mappen også.
Anbefaler dette neglepleie settet om du vil ha fine og blanke negler på en to tre. Den filen som ligger i mappa gjør sånn at neglene blir polert. Superfint synes nå jeg. (Og ja, det er mine ekte neglerHva synes du om fransk manikyr?

FOUR YEARS AGO
For fire år siden på denne tiden lå jeg på sykehuset. To dager før jul kunne jeg dra hjem etter jeg hadde blitt operert den 18/12/07. Det er rundt disse tider jeg er takknemlig for at de fant ut at jeg trengte å operere. Det var så mye galt som foregikk inne i magen min. Jeg hadde trange partier i tarmen, hull i tarmen, væskeansamling foran livmoren og en begynnelse på tarmslyng. Det er en del på en gang, ikke rart jeg den siste tiden hadde det veldig vondt. Jeg er takknemlig for at de opererte meg i tide, slik at jeg er her den dag i dag. Det er en utrolig herlig følelse i grunn. Har du operert før?

PAKKE OG BREVFått pakke og brev fra Ulrika, søteste jenta asså! <3

Kort fra min nydelige tomatsuppe jente, Sabine! <3


Og en liten hilsen helt fra Kina, mitt søte fadderbarn. <3

Har allerede sendt julekort til de to andre, men må jeg sette meg ned å skrive takk til fadderbarnet mitt som er så søt som har tegnet til meg. Har dårlig samvittighet, har ikke skrevet til henne eller ho andre siden oktober typ. Slem fadder, så ett av mine nyttårsforsetter er å skrive to brev i måneden til hver av jentene! Fått julekort eller brev i det siste?

MOMMY TIME
Dro til mamma rett etter jobb igår. Super kos å være med henne, selv om vi sitter i hver vår ende av sofaen og sitter på nett. Lå i fosterstilling på sofaen av magesmerter i går også. Ikke særlig stas, men det gikk gradvis over. Men det er vel ikke noe nytt, har det jo slik ofte.. Og da er det godt å være med kjære mamma. Våknet opp med knip i magen i dag også så fikk sovet litt ekstra for å få det bort, føler meg litt bedre nå. Men jo! I dag har Takin Kroop bursdag! Og med det hadde det vært super koselig med noen fler bidrag til konkurransen om å vinne en gratis photoshoot! En liten bursdagsgave til han fra mine søte lesere. For å komme til konkurransen trykk HER. Ellers vil jeg bare ønske dere alle en kjempe fin dag. Lagt noen planer?

I JUSTLOVEIT


Jeg er så heldig å fikk en pakke i posten da jeg kom hjem fra Krakow. Blir som et lite barn når jeg åpner en pakke. Fniser litt for meg selv og smiler fra øre til øre. Det har seg nemlig slik at den 1. Desember åpnet FrkReyes sin egen nettbutikk med armebånd, halskjeder, øredobber, ringer og diverse på justloveit.no. Hun blogget en periode på blogg.no også, men hun er på vei oppover og flyttet hele bloggen til et annet sted. En herligere og ekte jente finner du ikke. Anbefaler å ta en titt på bloggen hennes HER og nettbutikken hennes HER. Alle produktene er faktisk fri for bly og nikkel! Er ikke disse smykkene nydelige, så vet ikke jeg! Likte du noe av dette?

 

Produktene er sponset.

VIDEOBLOGG: FISHTAIL BRAIDVet ikke helt hva som skjedde med musikken på slutten, men jeg er amatør når det kommer til videoblogg og redigering av videoer. Men gjorde mitt beste i alle fall. Klarer du å lage fiskeflette?

Auschwitz #2Inngangsdøren til en av de mange gasskammerne/kremmatoriene de hadde. 


En av vognene de brukte til å frakte mennesker til Birkenau med.


33 minneplater med forskjellig språk, samme tekst på alle. Oslo var også med på listen over mennesker som ble deportert til Auschwitz/Birkenau.

Inne i den lille bygningen hvor kvinnene måtte bo.

♥ Jeg er glad for at jeg har fått vært i Auschwitz/Birkenau. Det er virkelig en opplevelse. Det å se på noen av bildene fra den tiden, klær de hadde på seg, gjenstander osv. Har også fått litt mer lærdom om hva som egentlig hendte på den tiden der. Grusomt at alle de menneskene måtte gå gjennom noe slikt. Vet du mye om Auschwitz? Og hva synes du om bildene? 

VINNERE AV KONKURRANSE 2&3KRISTIN - Ble den heldige vinneren av litt diverse sminkesaker.


ÅSHILD - ble vinner av to pakker med betakaroten.

Gratulerer til dere begge, fint om dere vil sende meg mail (sara-crohns-alexandra@hotmail.com) med navn og adresse, så får dere kanskje pakken til jul. Og tusen takk til alle dere andre som deltok. Neste konkurranse kommer ut 23/12 om alt går etter planen. 

FORFERDELIG
Ja, det var virkelig forferdelig å stå opp i dag morges. Tror jeg lå å slumret vekkerklokken i en halvtime før jeg måtte forte meg så jeg rakk bussen. Og stressende morgener kan ødelegge både humøret og magen min. Men sånn er det. Mandager er vel den hardeste dagen å stå opp på i uken. Spiste middag ved midnatt i går også. Hjalp ikke så mye for magen den kalde burgern jeg spiste til frokost igår. Nå ja, er egentlig ganske sliten etter noen få timer på jobb. Det er iskaldt ute i butikken. Vil hjem til sengen og kose med hello kitty`n min. Har du noen planer for dagen?

ACCESSORIES/MAKE UPPromod, Krakow

Accessorize, Krakow

Accessorize, Krakow

Galleria Krakowska

Sephora, Krakow

Likte du noen av dette?

LAST NIGHTEtter kinoen i går møtte jeg Josip å Marius i byen og vi tok turen hjem til meg. Ble litt vodkabull og endte opp på mango. Hadde det kjempe gøy og koselig i går, selv om jeg i dag sitter igjen med litt fylleangst. Kjøpte meg visstnok Mc Donalds mat igår, men den posen med mat hadde jeg bare lagt fra meg på gulvet hjemme. Så det ble kald burger til frokost. Men nå venter sengen min på meg, og jeg skal sove litt til. Har du lagt noen planer for denne søndagen?

hits