SARA ALEXANDRA


SaraAlexandra, 22 år, Oslo. Lever livet slik alle andre gjør. Her vil du kunne lese & se litt av hvert. Meninger, tanker, antrekk, irritasjoner, anbefaling osv. Jeg legger ikke skjul på hvem jeg er. Lever med en kronisk sykdom kalt Morbus Crohn.

Forside // Kontakt // Om Meg
Facebook // Twitter // Bloglovin


SISTE INNLEGG


HELGENS BLOGGKATEGORIER


12 MÅNEDER


LINKER


ANNONSER


Morsomme gaver og gavetips på CoolStuff.no
INSPO: HALLOWEENHappy Halloween alle søte lesere. Ingen feiring av halloween på meg i år. Har i grunn bare feiret halloween to ganger etter fylt 18, og kanskje noen år på rad når jeg var pitteliten. Så neste år tror jeg nok at jeg må feire. Har allerede tenkt ut kostyme og sminke. Wee. Kos dere masse i dag på selveste allehelgensaften. Jeg selv jobber til 23, så jeg håper på å få sett noen kostymer i kveld. // Hva synes du om Halloween inspo'n?

PHOTOS: I'M BLUE BABYJeg var kjempe nervøs for å sette inn p-staven i armen, men i bunn og grunn var det ingen grunn til det. Jeg fikk en sprøytespiss ført inn i huden og langs kanten under huden hvor staven skulle sitte med litt lokalbedøvelse. Og etter det så kjente jeg ingenting. Lurte bare på når han skulle sette inn staven, og når jeg spurte sa han "vi er ferdige". Ikke det at jeg har noen sprøyteskrekk, men å se den "pistolen" han skulle skyte staven inn med bekymret meg jo litt. Tok rundt fem minutter hele greia så det var bortkastet bekymring for at det skulle være drit vondt. Ikke det at jeg har noen sprøyteskrekk, men å se den "pistolen" han skulle skyte staven inn med bekymret meg jo litt. Har fortsatt ett stort blåmerke nå nesten en uke etter. Merkelige greier, men det er normalt heldigvis. Forhåpentligvis ingen barn på meg på tre hele år hvis jeg tåler denne type prevensjonsmiddel! Lykke! // Noen med sprøyteskrekk der ute?

New In..... fra primark ...

Nye sko har man vel alltid bruk for, og disse kjøpte jeg når jeg var i Spania i september. Er vel litt for kaldt å gå med de nå siden snøen har kommet, men når den er borte igjen skal de bli flittig brukt! // Hva synes du?

 

PHOTOS: A PERFECT MORNINGStartet min tirsdagsmorgen med en herlig frokost bestånde av eggerøre med bacon og pølse. Nam. Jeg pleier egentlig aldri å spise frokost med mindre jeg jobber tidligvakt på jobb. Nå skal jeg slappe av med Vampire Diaries frem til jeg må ta bussen til jobb. Herlighet det er så mye drama, romantikk og tristhet i den serien. Akkurat som jeg liker det. // Hva er dine tirsdagsplaner?

VIL DU BLI LINKET?Velger ut tre blogger som jeg linker med bilde i ett eget innlegg. Blir et bilde jeg synes er fint (enten av personen eller noe fotografert). Når dere melder dere på sier dere automatisk ja til at jeg får publisere materiale i innlegget hvor linkingene blir lagt ut. Så om du vil bli linket er det bare å legge igjen noen spor i kommentarfeltet under her. Nå skal jeg kose meg de siste timene på jobb med en søt kollega som snart drar avgårde til Stockholm for å jobbe for acne! weee. // Vil du bli linket?

SO MANY CONCERTS// bilder fra weheartit (lady gaga, trey songz, chris brown)

Har på følelsen at alle de store artistene har Norge i sikte. Det popper opp konserter her og der. Jeg blir nesten GAL fordi jeg vil jo på dem alle.. Desverre har jeg ikke råd til det når alt blir lagt ut med to ukers mellomrom. Må snart opprette en konsert sparekonto for å få det til. Heldigvis har jeg Chris Brown, Lady Gaga og Trey Songz billetter i boks! Er evig lykkelig, og det lønner seg å melde seg på nyhetsbrev til atomic soul. Hvis jeg ikke hadde gjort det så hadde jeg jo ikke hatt forsalg og hele pakka. Nå blir det glade dager fremover siden jeg gleder meg masse til disse tre stjernene setter sine føtter her i Oslo! // Skal du på noen av disse konsertene?

PHOTOS: MY NEW PUPPYSiden jeg ikke er klar for en ordentlig hund får jeg nøye meg med den søte lille bulldog'n jeg kjøpte på ikea i går. Åh, den er så utrolig myk og god. Trenger egentlig ikke fler bamser siden jeg har fem stykker allerede i senga. Men voffsen skrek etter meg og ville bli med meg hjem. Og siden jeg er forever alone så er det godt å ha noe i armene når man faller i dyp søvn eller nettopp har åpnet øynene. Så nå skal jeg og mister bulldog kose oss med Vampire Diaries før han passer leiligheten mens jeg er på jobb. // Var ikke bulldog'n søt?

PHOTOS: SHOP 'TIL YOU DROPGårsdagen gikk til å shoppe med mami fra klokken tre til åtte. Tror jeg aldri har vært så lenge å shoppet før. Vi var innom living, bohus og ikea. Og når jeg går inn i en butikk går jeg aldri tomhendt ut igjen. Skulle egentlig ha en skittentøyskurv fra bohus og kom ut med veldig mye annet og null skittentøyskurv. Flink. Gleder meg til å vise dere hva jeg har kjøpt, men har veldig mye annet jeg ikke har fått vist enda så det kommer en eller annen gang! Etter shoppingen ble mami med meg hjem å jeg fikset den ene neglen hennes før hun dro hjem igjen. Videre utover kvelden ryddet jeg vekk alt jeg kjøpte og spiste junkfood. Herlig edru-lørdag! // Når shoppet du sist?

NEW IN..For noen uker siden var jeg en av femti heldige som fikk Lady Gaga sin fine parfyme i blogg.no sin konkurranse! Synes flaska er super fancy og det at parfymen er sort er veldig morsomt. Men desverre synes jeg lukten ble litt for sterk, selvom den var god. En tung duft vil jeg nå kalle det. Så jeg tror faktisk den blir en perfekt julegave til en i familien min. Flasken er på 100 ml, og som jeg har skjønt det er det bare 50 og 30 ml som skal selges her i Norge. Det gjør det enda mer gøy å faktisk å ha vunnet denne! // Har du luktet på Lady Gaga Fame?

PHOTOS: DON'T WAKE ME UPGjett hvem som våknet klokken seks i dag morges? Jo det var meg det. Skjønner ikke hvordan det går ann. Klarte heldigvis å sovne igjen i syv tiden og sove til ti. Søndager er jo til for å kunne sove lenge og ikke bekymre seg over noenting. Planene for i dag er veldig enkle: spise restepizza, se på vampire diaries, powernappe, skru møbler, rydde, litt mer vampire diaries og slappe av resten av søndagskvelden. Nå som klokka gir meg en ekstra time i døgnet så har jeg jo litt bedre tid på å få til alt. Er ikke værst det heller! // Husket å stille klokka?

 

New In..... alt fra primark ...

Må virkelig dra tilbake til Alicante med tom koffert å shoppe en hel del på primark igjen. Det er jo så mye billig. Kanskje mye unyttig også, men når det er billig så går vel det greit. // Handlet på primark før?

PHOTO: SaturdayLoveEn herlig lørdagsmorgen og jeg ligger under den gode varme dynen min. Er iskaldt i hele leiligheten siden jeg glemte å skru på ovnen i stua igår før jeg la meg. Flink. Mens alle andre gjør seg klar til Halloween kommer jeg til å være alene i leiligheten å rydde, kaste ting, skru møbler og vaske. Jeg har jo valgt det selv så det er egentlig ikke noe synd på meg. Vil man trives i sitt eget hjem må man jobbe hardt for å oppnå gode resultater. Fikk masse hjelp av søteste Ina igår til å vaske, rydde og kaste ting som befant seg i stua. Så det blir spennende når jeg i dag skal rydde i alle eskene i klesskapet mitt. Grugleder meg til hva enn jeg måtte finne! Før jeg begynner med det skal jeg fortsette å slappe av å nyte morgenstunden. Så går turen til ikea med min kjære mami og deretter til living. // Skal du feire Halloween i kveld?

OH HAPPY FRIDAYHappy friday! Endelig. Nå er det noen timer igjen på jobb før jeg sitter å powernapper på bussen hjemover. Skulle egentlig ha hundebesøk til imorgen kveld. Men søte lille Baijas skal være hjemme å passe på en syk eier i stedet. Hele helgen min skal gå til å få litt trivsel tilbake i leiligheten min. Føler jeg bor i en leilighet overfylt av unødvendige duppeditter og må ta fatt i søplesekkene å kaste en del eller gi det bort. Skal kjøpe meg fire skap til å ha inne på soverommet mitt og en vegghylle til stuen imorgen på ikea. Leiligheten min er på 29 kvm, så jeg trenger den lille gulvplassen jeg har. Det er fult mulig bloggen blir glemt bort til søndagen bare så det er sagt! // Hva er dine helgeplaner?

This Thursdag I'm Wearing..Herlighet, det er nå evigheter siden jeg viste mitt siste antrekk. For å være nøyaktig har jeg ikke vist det siden 30 August. Er ikke så fan av det fordi jeg pynter meg veldig sjeldent, og når jeg først tar på meg klær så er det ikke noe wow-faktor i det. Men la gå for denne gangen. Fordi alt jeg har på her er nemlig nytt! Nåja. Etter jobb skal jeg bli med mamma hjem for å legge akryl negler på henne. Er kjempe spent på om jeg klarer å legge det på andre enn meg selv i og med at jeg er såpass nybegynner. Skal også se på hotell til reisen jeg skal på i Desember (mer om det i ett senere innlegg). Nå gleder jeg meg bare til klokken blir tre og jeg kan tusle avgårde fra jobb.// Hva synes du?

NEW IN: SHOESHar jo lenge hatt lyst på converse, men det er jo ikke akkurat så billig tøysko. Kjøpte disse på ebay for en litt mindre sum, og er ganske så fornøyd bortsett fra fargen. Innbilte meg at de kom til å være babyrosa, men disse er knall rosa. Litt lei meg.. Men har funnet en løsning på det og har satt på masse studs. Skal vise en annen dag! // Har du converse?

PHOTOS: Working GirlSiden jeg har gått litt tom for inspo til dagens morgen innlegg får dere heller en liten sniktitt på hva dagene mine på jobb går ut på. Sånn nesten i allefall. En liten toast og sjokomelk er det som får meg gjennom dagene på jobb. Får jeg ikke det til frokost på tidligvaktene så kan jeg like så gjerne stikke hodet ned i do. Neida, så ille er det vel ikke. Etter jobb skal jeg hente to pakker. Åh gleder meg som et lite barn. Nemlig bestilt masse fint fra kremmerhuset og fra gina tricot! Lykkerus. // Går du på skole eller jobber du?

New In..... pull&bear, primark, pull&bear ...

Har lenge lett etter en perfekt denimjakke, og jaggu fant jeg en i Spania! Er kjempe fornøyd og gleder meg til å bruke den! Er vel litt for kaldt ute nå, men får håpe den fortsatt passer når våren er her. // Hva synes du?

PHOTOS: Thumbs Up & Thumbs DownJeg vet ikke helt hvorfor jeg velger å dele dette på bloggen min, men jeg er super nervøs! Etter jobb skal jeg nemlig til legen å sette inn en p-stav(prevensjonsmiddel for de som lurer) i armen.. Tanken på å bli kuttet opp i armen med kun lokalbedøvelse skremmer livet av meg. Sprøyter tåler jeg helt fint, men det å kunne se på at noen kutter meg opp.. Nei uff. Forferdelig tanke! Ikke det at jeg trenger å se på, men det blir jo alltid sånn at man må det. Får vel trøste meg med at jeg ikke kommer til å kjenne noe og at det er værre å ta en piercing. Og de har jeg nok av. Værste er vel at mamma kanskje ikke kan bli med meg. Mammadalt til tusen! // Ønsk meg lykke til?

PHOTOS: A Trip To AlicanteMinner på at jeg er tilbake i Oslo, og dette er bare tilbakeblikk fra Spania.

Inlegg 3 av 3. Etter turen på skofabrikken (innlegg her) og grotteturen (innlegg her) så dro vi inn til sentrum av Alicante å spiste tapas. Ikke det at jeg er så glad i det. Fikk i meg det lille jeg likte i alle fall. Etter tapasen tok en del av gjengen taxi bort til Gran Via hvor jeg nærmest svidde høl i bankkortet mitt på Primark, Pull & Bear og Bershka. Herlighet så mye fint og billig! Gleder meg til å ta i bruk alt jeg har kjøpt. // Hva synes du om tapas?

BLOGG LINKING-> mathildekonstanse.blogg.no <-
-> annikanh.blogg.no <-
-> julieviktoriaa.blogg.no <-

Ta gjerne turen innom disse tre bloggjentene!

//dette innlegget kan ikke kommenteres.

PHOTOS: My WeekendDenne helgen har vært fylt med vennekos og avslapning. Fredagen gikk til å teste ut akrylsettet mitt å se film. (innlegg her) Lørdagen gikk til å slappe av før det var full fres i leiligheten med super fine venner. (innlegg her) Søndagen våknet jeg med to søte venninner og koste oss med pizza før det bare var ei igjen og vi så på film til langt ute på kvelden. Powernappet minst tre ganger også i hver vår ende av sofaen. Gleder meg til neste helg for den skal være fri for alkohol og bare kose meg. Enten alene eller med besøk. Happy days! // Hatt en fin helg?

PHOTOS: A Wild SaturdayGårsdagen var utenom det vanlige. Fult kjør for å si det mildt. Føler det kom folk fra over hele Oslo. Jeg var også så søt at jeg lagde kake til T1T, og både jeg og de var fornøyd med den. Wee. Hadde for mange jellyshots, men alle ble borte på ett blunk. Hadde kjøpt to nye kortstokk som etter en time var klissvåte. Herlig. Det var en koselig kveld/natt i allefall med tanke på at det var noen små konflikter her og der. Fikk jo en nabo fra naboblokka på besøk også. Naboklage, jippi! Skjønner ikke hva hun klagde over en gang. Man hører ikke musikken eller oss når vinduene er lukket. Eneste man hører er når noen står på verandaen, men det er der "lufta er for alle" kommer inn. Var temmelig sinna ja, men nå var jo dette siste festen hos meg på en god stund anyways. // Hvordan var din lørdag?

INSPO: Nails// weheartit (nails, acrylic nails)

Fikk jo akrylstartpakken og andre ting igår! Det skal bli morsomt å lære seg hvordan man legger på negler og fikser/styler de. Har kjøpt så mye rart på ebay til neglene også. Til og med fått meg noen prøvekaniner som jeg skal få lov til å øve meg på blant annet Helene. Hihi. Alltid hatt en ting for negler og pleie av dem. Velstelte negler = en lykkelig sjel. I allefall etter min mening. // Hva synes du om den lille negleinspo'n?

PHOTOS: Friday NightJeg feiret helgen inn med å hente tre pakker på kiwi. Handle inn diverse rengjøringsmidler (og det er ikke billig!). Så litt på Vampire Diaries og heiv i meg smågodt. Drakk min første julebrus i går også. Skulle egentlig vente til Desember, men den ropte på meg. Jeg testet ut å sette på akrylnegler og ble nokså fornøyd med resultatet. Litt ujevnt her å der, men for å være første gang synes jeg at jeg kan være stolt nok! Brukte også kvelden på å lage jellyshots. Aldri smakt bringebær gelè, men det luktet godt så får håpe det er noen som liker det også. Fikk også besøk og så en film. En herlig fredagskveld med andre ord. // Hva brukte du fredagen din på?

PHOTOS: Freakin' Weekend!Endelig FREDAG. Det er egentlig det jeg går å venter på mandag-torsdag.. Bare jobb 7-15 så er det satan meg helg! Å kjenne på den følelsen av at man kan være med venner, slappe av, kose seg, drikke litt, se filmer å bare ta livet med ro - har ikke ord. Har sagt til meg selv at dette er siste helgen med fyll og fanteri før jeg må roe ned litt. Tror ikke levern min har godt av så mye alkohol som jeg putter i meg en lørdags kveld. Nei uff, der ser du. Ett innlegg fylt med alkohol. Forbilde much? Å jada.. Håper noen lesere er glad i meg for det! // Planer for helgen?

VIL DU BLI HELGENS BLOGG?Torsdager betyr en ny runde med helgens blogg. Personen som blir trukket får bilde sitt plassert i sidemenyen fredags ettermiddag til søndags kveld. En trykkbar link på bildet sitt som fører videre til bloggen. Lykke til kjære lesere! Nå skal jeg kose meg videre på jobb med en dude som ikke lar meg ta pause... Herlig! // Vil du bli helgens blogg? AVSLUTTET. Helgens blogg ble inning.blogg.no 

New In..... cubus(gave fra mormor), primark, primark ...

Åh så herlige de rosa kosetøflene er! Elsker slike sokker og når det kostet ca 20 kroner for tre par så burde jeg vel egentlig kjøpt fler.. Litt forsent å tenke på nå. Fikk også en genser av mormor når jeg kom hjem fra Spania. Er nok litt heldig i blant! // Hva synes du?

PHOTOS: Instalately #4Åh, jeg liker virkelig instagram. Du har på en måte sjansen til å legge ut de mest random bildene og det er alltid gøy. Fikk jo aldri tatt noen ordentlig bilder av neglene Ina fikset på meg, men første bildet viser jo ganske bra de fine neglene! Savner forresten å være brun. Skulle ønske jeg alltid var tanned, men man får ikke alt man vil ha her i livet. Bare å fortsette å sole seg, i guess. [@saraalexandran] // Bruker du ofte instagram?

T1T, let's go!// bildet er fra facebook siden til T1T

Nå har T1T - Two1Three fått seg en facebook side. For de som ikke har fått det med seg så er disse gutta med på norske talenter. Danser og rapper! Gå inn å lik facebook siden dems HER. Det vet jeg de ville satt stor pris på. Og siden jeg støtter disse gutta fordi de er awesome(!) så skal jeg gi noen av mine lesere som liker siden en liten premie! Si ifra i kommentarfeltet om du har likt siden så kan DU stikke av med en PREMIE! :)) // Likt siden?

//Make me proud boys

PHOTOS: Wednesday LoveOnsdager er nok den dagen jeg liker best fordi det er midt i uka. Hvilket betyr at det bare er to dager igjen til helg! Sov litt lengre enn forventet idag, men det er herlig å få seg mer søvn enn normalt. Nå ligger jeg tullet inn i pleddet mitt og spiser smågodt mens jeg ser på Vampire Diares. Må vel en tur innom kiwi før jobb å hente to pakker som ligger skriker etter meg. Happy days! // Hvilken dag i uka er din favoritt? (utenom lørdag og søndag da)

New In..... nelly , nille , nelly ...

Tror dette var de to siste singlettene fra pakken jeg fikk fra nelly for en god stund siden. Det fra nille var mer et impulskjøp når jeg egentlig bare skulle kjøpe noen plastglass for noen helger tilbake. // Hva synes du?

PHOTOS: Great View & A CaveMinner på at jeg er tilbake i Oslo igjen, og dette er kun et tilbakeblikk på turen i Spania.

Innlegg 2 av 3// Etter skofabrikken (se i feriemodus kategorien) kjørte bussen oss langt oppå fjellet hvor utsikten var fantastisk fin. Vi gikk inn i en stor grotte, utrolig flott og fint der. Men jeg og Camilla valgte å bli der inne i typ to minutter før vi snudde å gikk ut igjen. Bildene ble blurrete i og med at jeg fortet meg med å ta bilder og ikke kunne ha blitz på siden det ikke var lov å ta bilder. Frekke nordmenn, javisst. Fikk i allefall noen fine bilder av utsikten da. // Vært i en grotte før?

PHOTOS: Saturday NightUlikt meg å faktisk ha bilder fra en fest, men jeg tok meg visst sammen å knipset endel bilder med noen av mine søte venner. Viktig å bevare minnene! Var en utrolig koselig natt selvom det var noen som stjal alkohol her å der. Pleier normalt ikke skje, men sånn er det i blandt. Synes det er så koselig når jeg spør om gruppebilde å alle er med på det. Vi hørte vel på ølbriller sangen hundre ganger fordi jeg tok frem solbriller til hele festen. Hahah. Det er i allefall ikke normalt, men det var gøy da. // Hva gjorde du på lørdagskvelden?

LINKE DIN BLOGG?Velger ut tre blogger som jeg linker med bilde i ett eget innlegg. Blir et bilde jeg synes er fint (enten av personen eller noe fotografert). Når dere melder dere på sier dere automatisk ja til at jeg får publisere materiale i innlegget hvor linkingene blir lagt ut. Så om du vil bli linket er det bare å legge igjen noen spor i kommentarfeltet under her. Nå skal jeg kose meg videre med besøket mitt. Spise pizza, ostepopp å se på film! Kos dere ikveld beste lesere. // Vil du bli linket?

PHOTOS: Lovely SundayAkkurat nå har Helene og jeg spist en god frokost. Godt med litt mat i magen etter en lang natt med fyll og fanterier. Men det blir ett nytt innlegg senere tenker jeg. Nå skal vi vel bare slappe av, se på noen filmer, spise godteri og nyte søndagen. Helene skal være her til imorgen og da er det en stykk Sara Alexandra som blir glad for å ikke tilbringe søndagen ensom og forlatt. // Hva er dine søndagsplaner?

PHOTOS: My Cosy YesterdayFredagen min gikk til å ha Sara-tid. Jeg lagde meg litt tomatsuppe, og spiste i ro og fred. Hørtes veldig ensom ut egentlig, men det var faktisk ikke det. Lagde jellyshots. Lakket negler med den fine kaviar manikyren. Så på Snow white & the huntsmen. Lå under pleddet å holdt meg varm. Sånne kvelder er ganske koselig i grunn. Så jeg gleder meg fælt til å ta en pause fra festinga å slappe av en hel helg sammenhengende. // Hva gjorde du igår?

New In..... alt fra primark, alicante ...

Når jeg går gjennom bildene jeg har tatt av alt jeg kjøpte i Spania ser jeg godt at hvitt og blonder er det jeg lett faller for. Herlighet, må begynne å bli mer fargerik! // Hva synes du?

PHOTO: My Mac BackgroundI og med vi er godt inne i Oktober nå har jeg fornyet skrivebordsbakgrunnen min til noe som får meg til å tenke på høsten. Håper Oktober måned er god mot meg. Den startet riktignok ikke så bra, men det er fortsatt noen dager igjen av måneden. Gleder meg til resten av Oktober, og håper måneden flyr fort så vi plutselig er i November. Åh Chris Brown here I come. Nei, nå sporer jeg av her. Jeg ble ganske fornøyd i allefall. // Hva synes du?

INSPO: Autumn// bilder fra weheartit (autumn, knitted sweater, cocoa) kollasjen er laget i pixlr

Det jeg liker best med høsten er vel alle de fine fargene på blader, trær, kunne gå med strikka gensere, nyte en kopp kakao. Men det er vel det eneste. Det er jo nå vintern begynner å tre inn, og man kan se frost på bilrutene. Det liker jeg absolutt ikke. Jeg er ett sommermenneske, så alle andre årstider er mer eller mindre bortkastet. Sommer året rundt hadde vært noe for meg. Men i lengden ville jeg nok savnet de tre andre årstidene veldig mye tror jeg. // Hva liker du best med høsten?

New In..Skoene jeg kjøpte på skofabrikken i Spania, bilder fra fabrikken kan du se HER. Jeg er jo veldig glad i ballerina sko, beste jeg vet! // Hva synes du?PHOTOS: Shoe FabricMinner på at jeg er tilbake i Oslo, og dette er kun et lite tilbakeblikk på reisen min i Spania.

Innlegg 1 av 3 fra en av dagene i Spania. Måtte dele det opp litt sånn at det blir litt oversiktelig. Men vi tok turen til europas største skofabrikk (eller en liten del av det sånn at man får se hvordan alt foregår). Det ikke så mye vi fikk sett av at de lagde skoene utenom å se gjennom vinduet. Men herlighet for noen fine sko de hadde der til en billig penge! Var mye jeg hadde lyst på, men endte opp med to par sko og to gaver til lille tantungen min. Tenkte å vise skoene jeg kjøpte om det er noen som vil se. // Vil du se skoene jeg kjøpte?

My Love To Trey SongzÅh, akkurat nå er jeg så lykkelig som det går ann å bli. Kom to billetter til Trey Songz i postkassen min igår. Så 5 Januar skal jeg ta med Helene på en aldri så liten konsert. Ble en liten bursdags/julegave til henne. Snill jeg er! Og nå gleder jeg meg utrolig mye. Ikke nok med at sangene hans blir spilt ofte på ipod'n, men han er ikke så værst å se på heller. Gleder meg til å drikke litt øl, kose meg med bestevenninna og høre på superfin musikk. // Andre som skal på Trey Songz?

New In..... gave fra mamma når hun var i israel x 2 , joggebukse fra primark, uglepysj fra primark ...

Fikk noen gaver fra mamma da hun var i Israel, og skal si at den pysjen har blitt brukt endel nå. Ellers har jeg vært en flittig bruker av den fine nye joggebuksa mi. Har så mye nytt å vise dere fra da jeg var i Alicante på Primark. Loves it! // Hva synes du?

BLOGG LINKING-> ru1.blogg.no <-
-> agenitram.blogg.no <-
-> elibk.blogg.no <-Ta gjerne en titt på disse tre bloggene!

//dette innlegget kan ikke kommenteres.

PHOTOS: A Present From My SweetheartHelgen før jeg dro til Spania fikk jeg en kjempe søt bamse fra min kjære Helene. Naw, sånn ut av det blå. Hun er nå litt søt da. Ikke bare litt, men veldig! Lille bamsen har fått hedersplassen i en stjernepotte i vinduskarmen i stua. Og der sitter han godt og er med på alt som foregår i min lille hule. Tusen takk beste! // Noen andre som har blitt overrasket i det siste?

PHOTOS: This Wednesday MorningSiden søvnen min valgte å ta ferie, så tok jeg meg en fridag denne onsdagen sånn at jeg hadde muligheten til å sove lenge. Det var kjempe godt å kunne sove mer enn fire timer før en åtte timers vakt. Så i dag har jeg planer om å sove når jeg vil, slappe av, se filmer og ha litt Sara-tid. Har hatt litt av og på feber, men det er borte nå og jeg håper den forblir borte også. Akkurat nå tenker jeg på å sette på en super koselig film, kanskje felle noen tårer å være skikkelig jente-jente. Alltid koselig det! Fikk en pakke på jobb igår helt fra hong kong. Gleder meg til å vise dere innholdet. // Hva gjør du i dag?

Sunday, Monday & TuesdayMerker bloggen har blitt nedprioritert i det siste, men jeg har vært for sliten og ikke minst trøtt. Skal prøve mitt beste å komme meg på beina igjen. I går var jeg i studio på Nydalen å så på raske menn spille inn en av sine mange episoder. Var der med Jo Christian (@munnkurv overalt) som også er å se på raske menn nå på onsdag kl 20.00 på tv2. Ett morsomt lite innlegg med tema japan. Var spennende å se hva som foregikk bak kamera og se hvordan de må spille scener om igjen osv. Skulle egentlig legge meg med en gang jeg kom hjem etter det, men så teit som jeg er satt jeg oppe til ett, og fikk noen timers søvn før jeg forsov meg på jobb i dag. Flinka.. Planene i dag er litt uklare, men slappe av det skal jeg! // Hva er dine planer for dagen?

A Crazy Crazy WeekendBle ikke tatt så mange bilder og de som ble tatt var det ikke jeg som sørget for. Jeg fikk rett og slett ikke orken til å legge ut ett innlegg i går. Og det skylder jeg på at jeg faktisk ikke sov på 36 timer og nachspielet varte til klokken 19 typ på søndagen. Litt sliten i dag? Ja det kan jeg love dere. Men det blir godt å legge seg i kveld i allefall! Hadde det kjempe morsomt med vennene mine, selvom jeg savnet noen der. Men fikk sett igjen folk jeg ikke hadde møtt på 3-5 år så det ble ett pluss for lørdagsnatten. Søndagen brukte jeg på de som var igjen i leiligheten og vi sang singstar og bare slappet av egentlig. Kommer nok ingen fler innlegg i dag da jeg skal på raske menn innspilling i studio med Jo Christian og evnt få besøk eller gå rett å legge meg. // Hvordan var din helg?

VIL DU BLI LINKET?Velger ut tre blogger som jeg linker med bilde i ett eget innlegg. Blir et bilde jeg synes er fint (enten av personen eller noe fotografert). Så om dere melder dere på sier dere automatisk ja til at jeg får publisere materiale i innlegget hvor de anbefalte blir lagt ut. Så om du vil bli anbefalt/linket er det bare å legge igjen noen spor i kommentarfeltet under her. Nå får jeg vel snart leiligheten fylt med mennesker så denne lørdagen skal nytes. Kos dere i kveld, søte lesere! // Vil du bli anbefalt?

New In..Kjøpte meg en ny veske når jeg var i Alicante på Bershka. Utrolig fornøyd med den. Får plass til alt jeg trenger oppi den. Macbook, kamera, sminkeveske, klær osv. En mini weekend bag med andre ord. // Hva synes du?

PHOTOS: Friday NightI går slappet jeg fullstendig av. Møtte tante på kiwi samtidig som jeg hentet en pakke og fikk en hund i bånd med meg hjem. Skal passe Baijas hele helgen, superstas! Trenger jo ikke egen hund når jeg kan låne lille tassen innimellom. Skulle egentlig få besøk, men endte opp med pizza og alenetid i stedet. Gleder meg ekstra mye til ikveld nå når jeg får se de søte skapningene mine igjen. Brukte også tiden min igår på å rydde og vaske leiligheten sånn at det ser litt ok ut når jeg får leiligheten fult av folk. Kjøleskapet er fylt med jellyshots og klart for å bli shotta! // Hva gjorde du igår kveld?

PHOTOS: One Night In SpainMinner på at jeg er tilbake i Oslo og dette er kun tilbakeblikk på Spania turen.

Vi skulle vel egentlig teste ut bylivet i Guardamar, men etter tre øl og litt vandring i gatene bestemte vi oss for å gå å legge oss til å sove. Herlighet, sovedyr. Men sånn går no dagan. Var vel en av de to dagene vi pyntet oss litt ekstra også. // Hva synes du?

Lady Gaga ConcertGleder meg sykt mye til Lady Gaga konserten 6 desember. Herlighet, innbiller meg at det kommer til å bli et show uten like! Jeg er klar! Desember kan bare komme for min del. // Skal du på Lady Gaga konserten?

PHOTOS: Gonna Be A Crazy WeekendOm få timer er det helg for meg, og jeg kan med hånden på hjertet si at det kommer til å bli en fantastisk helg. Har ikke sett de fineste vennene på evigheter nå føler jeg. Så i kveld skal jeg tilbringe tid med venninnen min Ina. Får også en kjapp visitt av tanten min som skal levere hunden sin. Og imorgen kommer mange av snuppene mine samt de tøffe, selvom jeg kommer til å savne noen som ikke kan ta turen. Men det kommer fler helger som skal tilbringes med lykke og smil. Håper på at lillesøster og kjæresten hennes tar turen imorgen også. Har vel ikke sett de siden januar tror jeg. Og det er en evighet siden! Ååh, kan ikke skiftet mitt ende nååå. // Hva er dine planer for helgen?

VIL DU BLI HELGENS BLOGG?Alt du trenger å gjøre for å bli helgens blogg er å skrive at du er med i kommentarfeltet. Bildet av personen vil bli lagt ut i sidemenyen med trykkbar link og bloggnavn på selve bildet. Det vil stå der fredags ettermiddag til søndags kveld. // Vil du bli helgens blogg? Helgens blogg ble helenegi.blogg.no

PHOTOS: Thursday MorningDe dagene jeg klarer å sove lenge er noen av de beste. Jeg våknet halv tolv, og føler meg ganske uthvilt. Og nå ligger jeg under pleddet på sofaen å ser på vampire diaries. Kjøpte jo to sesonger for en stund siden, men måtte se ferdig de 8 sesongene av Charmed først. Glemte maten min hos mamma på mandag så frokosten har vært en wienerpølse med en gang jeg går inn døra på jobb. Sunt. Av en eller annen grunn liker jeg torsdager. Selvom de som oftest går veldig tregt på jobb så vet jeg at imorgen er det kun jobb 7-15 så er helgen der. Da blir det vennekos og avslapping. // Fler som gleder seg til helg?

New In...... cubus, nelly, cubus ...

Litt shopping her og der gjør kroppen godt. Ikke like stas for bankkortet eller klesskapet men det får være det samma. // Hva synes du?

KONKURRANSE VINNEREVinneren av miinto.no sitt gavekort på 200 kroner ble Iselin [ isln.blogg.no ]

Vinneren av armebåndene ble Anhthu [ anhthut.blogg.no ]

Gratulerer til dere (har sendt dere brev/mail)! Og tusen takk til alle som deltok. 

// dette innlegget kan ikke kommenteres

PHOTOS: My Month - SeptemberSeptember har vært en herlig måned. Har vært så mye å finne på føler jeg. Jeg har hatt masse besøk av venninner. Hatt fest hver lørdag. Spist masse junkfood. Passet en hund. Jobbet som vanlig. Vært på sensation white. Bestilt billetter til Chris Brown og Lady Gaga. T1T var på norske talenter.Shoppet en del på nettet. Vært en uke i Spania. Er vel mer, men det er vel hovedtingene jeg har gjort denne måneden. // Hvordan var din september?

PHOTOS: Shopping At A MarketMinner på at jeg er tilbake i Oslo, og dette er kun et tilbakeblikk fra Spania turen.

Den ene dagen vi hadde fridag brukte vi den på å sove lenge før vi bestemte oss for å bruke en time på markedet som var på dagtid. Jeg takler ikke å gå rundt i varmen og var allerede brent med annen grads forbrenning i ansiktet, jippi! Sånn er det når man ikke er smart nok til å smøre seg inn. Så jeg fikk i allefall kjøpt meg en rosa hello kitty caps for å lindre smerten, men det var alt jeg fikk med meg fra markedet gitt. Angrer litt nå siden de hadde så mange armebånd der. // Vært på marked før?

New Shoes... fra nelly ...

Husker jeg så et skopar som var noe lignende og da tenkte jeg "guuud de må jeg ha". Og nå har jeg faktisk skaffet meg et par. Perfekte skoene for en fest, sparke unna dumme folk, hverdag osv. Forelsket meg litt i de. Men blir vel ikke brukt før sommern kommer igjen. Ser ikke for meg å bruke disse i regnvær og snø på bakken. // Hva synes du?

Read MagazinesJeg har hørt mye om bladkongen.no, men jeg har aldri satt meg helt inn i det før nå. De har egentlig alt mulig rart av lesestoff. Norske blader, italienske, amerikanske osv. De har blader om mote, skjønnhet, sladder, tips, data og alt man kan tenke seg til. Prisene er heller ikke så værst, men best av alt må vel være det at bladet kommer rett i postkassen så man slipper å undre over når bladet kommer i hyllene i butikkene. Og da sparer man både tid og penger. Har laget en liten kollasj over her med noen av de bladene jeg kunne tenkt meg hver måned i postkassa. Tenk hvor oppdatert jeg hadde vært da. Herlighet, hadde vært en drøm.

//dette innlegget kan ikke kommenteres. samarbeidsinnlegg med egne meninger.

 

PHOTOS: Tuesday MorningÅh, har hatt en utrolig fin start på dagen. Våknet i halv ti tiden, lagde meg en god frokost og nå sitter jeg å ser på My Sister's keeper. Herlighet for en fin film! En ordentlig tårefilm. Så nå skal jeg se ferdig filmen mens jeg tar alt med ro. Blir vel en powernap før jeg skal videre på jobb. Gleder meg utrolig mye til helgen kommer og jeg får sjansen til å se vennene mine igjen. Blir herlig! Men det er fortsatt noen dager igjen, så jeg får holde ut og håpe på at jobbdagene blir morsomme. Hentet forresten tre pakker i går. Føler jeg har så mye å vise av innkjøp her på bloggen. Har fortsatt igjen å vise nelly innkjøpene, spania innkjøpene og nå de pakkene. // Planer for tirsdagen?

New In: Ipod Classic

Fikk den flotte fine iPod classic for noen uker siden og er strålende fornøyd! Tenkte som så at jeg ikke trengte touch siden jeg allerede har en Iphone. De er jo nesten helt like og det er ikke så artig. Fikk gratis gravering på baksiden som gjør iPod'n litt mer personlig. Wee // Har du iPod?

BLOGG LINKING-> aashiildaa.blogg.no <-

-> jhensel.blogg.no <-

-> mathildena.blogg.no <-

Hadde en linkrunde for en ukes tid siden, men ikke fått lagt ut innlegget. Så taa-daaa disse tre ble valgt ut. Ta en titt og kanskje du finner en ny favoritt?

//dette innlegget kan ikke kommenteres.

PHOTOS: Back In NorwayHome SWEET Home. Det har vært en herlig uke i Spania med utflukter, shopping, aktiviteter, mennesker, middager, strand, sol, regn og best av alt være med Camilla'n min. Men herlighet hvor godt det er å være hjemme igjen. Følelsen av å sove i sin egen seng, ha internett, kunne treffe venner, jobbe og komme seg tilbake i hverdagen er ubeskrivelig. Borte bra, men hjemme best. Nå skal jeg slappe av, spise masse sjokolade, være kvalm en stund, powernappe også på jobb. // Hva er dine mandags planer?

hits