SARA ALEXANDRA


SaraAlexandra, 22 år, Oslo. Lever livet slik alle andre gjør. Her vil du kunne lese & se litt av hvert. Meninger, tanker, antrekk, irritasjoner, anbefaling osv. Jeg legger ikke skjul på hvem jeg er. Lever med en kronisk sykdom kalt Morbus Crohn.

Forside // Kontakt // Om Meg
Facebook // Twitter // Bloglovin


SISTE INNLEGG


HELGENS BLOGGKATEGORIER


12 MÅNEDER


LINKER


ANNONSER


Morsomme gaver og gavetips på CoolStuff.no
PHOTOS: Guardamar Del Segura
Litt bilder fra nærområdet rundt hotellet vi bor på og stranden. Åh jeg gleder meg til å kunne se tilbake på disse bildene å få minnene strømmenes tilbake igjen. Herlig, retten og sletten. Bare jeg ser palmer og lyse bygg så vet jeg at jeg er i himmelen der solen skinner og tankene ligger hjemme i Norge. Har ikke fått blogget så mye de siste dagene fordi vi har et tidskjema vi følger. Så vi har vært med buss til Alicante, middager, aktiviteter osv. Alt går i ett, men i dag har vi faktisk ingenting på skjemaet før klokken åtte i kveld. Herlig! // Hva synes du?

PHOTOS: Beach TimeHer går dagene i ett. Stå opp - spise litt - strandkos - aktiviteter - powernap - middag. (bildene er fra tirsdagens strandkos) I dag sov vi lenge, dro på marked, strandkos og nå slapper vi av inne på hotellrommet. Jeg har klart å bli rød som en hummer i ansiktet. Veldig fint. Så jeg må nok lære meg å smøre inn ansiktet gitt. Kjøpte meg en caps på markedet i dag. En hello kitty caps. Tenkte siden jeg ikke kler caps at all, så må jeg dra den helt ut. Vet ikke helt hva planene er for i dag, men vi har fri til å gjøre hva vi vil. Imorgen drar vi inn til Alicante for å shoppe, titte rundt og dra på en skofabrikk. // Har du vært i Spania før? Hvis ja, hvor i Spania?

PHOTOS: Go'cart In The SunPå mandagen var vi jo på Go'cart kjøring. Herlighet, så gøy det var! Hadde aldri prøvd det ut, men det blir nok ikke siste gangen. Eneste jeg var litt redd for var at det ikke var sikkerhetsbeltet. Vi fikk jo hjelm da. Klarte å sette meg fast i samme sving to ganger så han ene mannen mått kjøre ut på banen å redde meg. Heheh, flaut. Var en ikke så artig opplevelse der borte også. En full ire/brite som hadde kone og tre barn som ville kjøre, men fikk selvfølgelig ikke lov. Vel kan si så mye som at han slo kona foran barna, politiet kom osv. Men til tross for det koste vi oss resten av tiden selvom vi alle ble ganske så sjokkert og tenkte på barna. // Kjørt go'cart før?

KONKURRANSERVinn gavekort fra miinto.no ved å trykke her.

Vinn armebånd ved å trykke her.

Avslutter begge konkurransene når jeg er hjemme fra Spania igjen. Lykke til søtinger.

//dette innlegget kan ikke kommenteres.

PHOTOS: Yesterday In SpainI går satt vi for det meste på verandaen å slikket sol. Jeg var så dum å ha mac'n på fanget å fikke skille. Samma gjelder med shortsen jeg kneppet opp. Fikk skille som gikk skrått oppover magen. Ikke særlig fint. Men fikk det heldigvis bort når jeg tok den av å satt med håndkle over bena. Så litt farge har jeg jaggu fått. Er ikke værst bare det. Powernappet i to timer før vi måtte møte opp i lobbyen for middag med hele gjengen. Jeg ble med en av lederne til legevakta for å få noen medisiner. Er født under en ulykkesstjerne og har fått urinveisinfeksjon. JIPPI... Fikk spansk helsekort når jeg var der og hentet medisinen min (som smaker shiiit). Heldigvis er det bare over to dager så skal jeg nok bli frisk til tirsdagen. Spiste en tre retters beståenda av lasagne, svinekotelett og iskrem. En herlig første dag med andre ord. // Hva gjorde du igår? 

PHOTOS: Ballon Fight On The Beach
Startet dagen med en sen frokost som ble spist på stranda. En gruppe hadde lagd aktiviteter til oss på stranda. Ballonglek, slik at man skulle ødelegge ballongene til de andre uten å miste sin egen. Så ble det bygging av sandslott, og min gruppe lagde et dedikert til Hanne som fyller år i dag. Kom en russisk baby på syv måneder kravlende bort til oss å lekte med Lukas. Så skjønn. Camilla og jeg satt i stranden å koste oss bittelitt før vi fikk kost med Lukas på fem måneder som er med på tur. En ordentlig liten god gutt som smiler og ler! Nå skal vi straks avgårde på go'cart. Gleder meg veldig!  // Vært med på ballonglek før?

PHOTOS: Morning In SpainSolen skinner, fuglene kvitrer og folk ser rart opp til balkongen vår her jeg sitter med mac'n på fanget. Rart det der, men føles herlig å våkne opp nesten helt uthvilt i et annet land. En følelse jeg gjerne ville hatt i flere år. Tror jeg var ment til å vokse opp i et varmt land, men ble stuck i Norge av en eller annen grunn. Heheh. Nå skal jeg straks vekke Camilla så skal vi gå ut å kjøpe oss litt frokost. Blir en lang dag føler jeg. Vi skal nemlig på go'cart og paintball. Selv meldte jeg meg ikke på paintball. Orker ikke å være dekket til med blåmerker i flere uker, og hvertfall ikke her hvor man går minimalt med klær. // Hva er dine mandags planer?

SWISS LASHESÅh, jeg må jo prøve vinnerlykken når det kommer til dette produktet! Hvem vil vel ikke ha lengre, fyldigere vipper? Hadde vært supert å kunne prøvd ut dette serumet. Øyevippene mine er ikke akkurat å skryte av. Men de kunne kanskje blitt det om jeg hadde fått kløra i denne! Lykke til alle som deltar!

// dette innlegget kan ikke kommenteres. 

sw22ic
PHOTOS: Adios Norway, Hola SpainAdios Norway...
... Hola Spain

Nå er vi trygt fremme i Guardamar Del Segura. Været er herlig, hotellet er fint (bortsett fra at internetten kun funker i lobbyen og på verandaen + er super treig) og gatene ser veldig koselige ut. Har ikke fått utforsket så mye enda, men tatt oss en liten gåtur i allefall. Alt er jo stengt her på søndager i Guardamar. Nedtur når man har lyst på noe kaldt noe i kjøleskapet. Får heller hamstre i morgen når alt er åpent. Planen for i dag er vel å slappe av frem til middagen klokken åtte. Har hilst på alle i LMF og alle virker super koselige. Gleder meg til resten av turen! // Hvordan er været hjemme i Norge? heheh

PHOTOS: BRB Spain!Vært en travel lørdag, men en fin lørdag alikevel. Ina var så søt å satte på negler på meg og hjalp meg med å frakte rottene hjem til mamma. Åh, skal vise dere bilde av neglene til uken. De ble superfine! Nå har jeg kommet meg til motellet hvor jeg og Camilla skal sove over til imorgen. Minner meg litt om hostel filmen siden vi har gitter foran vinduene og det er mange ikke-norsk talende her. Heheh, får håpe vi kommer oss til Spania imorgen i det hele tatt da. Men nå skal vi slappe av melkesjokolade, potetgull å jenteprat. Så tar mamma turen innom her etterpå med et eller annet hun har med fra Israel. Gleder meg! // Ønsk oss god tur til i morgen?

KONKURRANSE - VINN GAVEKORT
Nå har jeg gleden med å fortelle dere at jeg har en konkurranse i samarbeid med miinto.no. Hvor en heldig leser kan vinne et gavekort på 200 kroner i nettbutikken deres. Har lagd en liten kollasj til dere med noe av det jeg har funnet som jeg virkelig liker. Er ikke noe stort hokkup pokus for å delta. Alt du trenger å gjøre er å skrive et eller annet i kommentarfeltet, og du er automatisk med. Denne konkurransen vil bli stående i en ukes tid, mens jeg er i Spania (søndag 23/9- søndag 30/9). Hadde blitt veldig glad om noen ville delt dette innlegget også, men absolutt ingen tvang. // Er du med?

PHOTOS: A Special Saturday MorningJeg vet ikke helt hva som gjør denne lørdagen så spesiell, men jeg våknet opp med en god følelse. Våknet heller ikke opp alene, noe som gjør lørdagen enda bedre. I dag føler jeg at jeg har veldig mange ting jeg skal gjøre. Først må besøket mitt stå opp. Så rydde litt overalt i leiligheten. Pakke ferdig det siste i kofferten. Så kommer Ina over for litt jentekos. Sette på negler. Vaske rotteburet. Frakte rottene til mamma. Så må jeg ta bussen til gardermoen i seks tiden for å møte Camilla. Så sjekke inn på hotellet. Og etter det igjen møte mamma som kommer hjem fra Israel elleve i kveld. Blir en stress-lørdag selvom godfølelse er med meg. Og senere kommer en konkurranse til dere også! // Noen lørdagsplaner?

LINKE DIN BLOGG?Velger ut tre blogger som jeg linker med bilde i ett eget innlegg. Blir et bilde jeg synes er fint (enten av personen eller noe fotografert). Så om dere melder dere på sier dere automatisk ja til at jeg får publisere materiale i innlegget hvor de anbefalte blir lagt ut. Så om du vil bli linket er det bare å legge igjen noen spor i kommentarfeltet under her. Nå har febern tatt overhånd, og det blir full avslapping før jeg får besøk her i leiligheten. Ønsker alle fine lesere en fortsatt fin kveld! // Vil du bli linket? AVSLUTTET. Innlegget kommer ut senere idag eller imorgen.

New In: Tops
... fra nelly ...

Blir så glad hver gang jeg har noe nytt å vise dere, og overglad fordi klesskapet mitt blir fylt med godsaker. Synd jeg nesten ikke har plass til det, men det får gå. Har mer å vise frem også, men har ikke orket å redigere bildene enda. hihi. // Hva synes du?

So CuteFor en ukes tid siden fikk jeg ett postkort hele veien fra Tyrkia. Helene var jo der for en liten stund siden, og siden hun savnet meg sånn skrev hun kort. (vel, jeg ba om kort da) hihi. Får en god følelse inni meg når jeg får brev eller postkort. Det må være en av mange ting jeg setter utrolig stor pris på. For da vet jeg at noen har savnet meg, og skrevet det ned på papir. Supersøtt. Så når jeg blir 50 år skal jeg jaggu ta frem mimreboksen å tenke tilbake på den tiden. Åh, det høres så koselig ut! // Pleier du å sende postkort når du er på ferie?

VIL DU BLI HELGENS BLOGG?
Det blir ikke akkurat helgens blogg nå i og med at jeg drar til Spania på søndag. Så den som blir helgens blogg får muligheten til å stå der i litt over en uke. Bildet til personen vil bli plassert i sidemenyen med trykkbar link. Ha en fortsatt fin kveld søte lesere! // Vil du bli "helgens" blogg mens jeg er i Spania?AVSLUTTET, og det ble veronicainusa.blogg.no

Lady Gaga Fame!Jeg prøver selvfølgelig lykken med å bli en av 50 som får en Lady Gaga Fame parfymeflaske. Det passer ypperlig siden jeg skal på konserten hennes i desember. Hva hadde ikke vært bedre enn å kunne spraye på seg hennes parfyme for så å kose seg der! Hadde i allefall vært i lykkerus i flere dager om jeg hadde blitt valgt ut. Litt spennende at parfymen er sort også, er jo ikke hver dag man får oppleve det gitt! Hun er en sprø dame, og jeg liker det!

// bilde fra weheartit //dette innlegget kan ikke kommenteres.

la22ga
New Dresses... fra nelly ...

Prinsessekjoler, akkurat som jeg liker det. Den siste klarte jeg å ødelegge på sensation, men går heldigvis ann å bruke den fortsatt.  //Hvilken likte du best?

A Secret AdmirerNoen timer etter jeg kom hjem fra jobb en dag forrige uke så ringte det en fyr å sa han hadde en leveranse til meg. Og plutselig sto jeg der med en blomstebukett i henda. Herlighet, hvor søtt er ikke det da? Man får jo en liten god følelse inni seg når man får blomster. Fikk disse av min "hemmelige" beundrer som bor i Kuwait & USA. Smiler bare jeg ser på disse bildene. Godt å vite at noen tenker på meg. Hihi. // Hvilken farge på roser liker du best?

// thank you so much for the flowers. i'm still smiling. 

Som Du Ser Meg// bilder fra google. // sponset innlegg //

"En sykepleier havner i en arbeiskonflikt fordi hun slår om til engelsk når hun blir usikker. En oversetter setter sin integritet på spill i det hun overtales til å oversette en bok hun ikke kan stå inne for. En eldre dame og hennes datter føler seg ydmyket i det de blir tilbudt en milliongave fra en slektning" -filmweb

Som du ser meg kom ut på kino 14 september, og jeg tror jeg må få med meg mamma for å se denne. Det er ikke en film jeg vanligvis setter på første rekke når det gjelder filmvalg. Men når den har vunnet en pris og fått god kritikk fra publikum så må det jo være ett eller annet med denne filmen som er verdt å få med seg. Jeg liker i allefall at Ane Dahl Torp spiller i den! // Har du sett/eller vil se denne?
Ta gjerne en titt på traileren under teksten her;

 

New Shoes... fra nelly ...

Fikk jo en diger pakke fra nelly for en ukes tid siden, og oppi der lå blant annet disse skoene. Herlighet, falt pladask når jeg så de på nettet. Dessverre, tror jeg ikke at jeg kommer til å bruke de så ofte. Sykt ubehagelig å ha på seg. Klarer nesten ikke bøye knæra når jeg har de på, og jeg blir typ 180 høy. Men blir vel til at jeg bruker de til spesielle anledninger hvor jeg ikke trenger å gå så mye. haha. // Hva synes du om skoene?

Take Me To SpainNå er det ikke lenge til jeg drar til solfylte Spania. Gleder meg utrolig mye til å komme meg vekk! Drar med en rekke andre mennesker som har samme sykdom som meg, så det kan bli spennende. Er glad for at jeg får dele rom med Camilla som jeg har blitt kjent med gjennom LMF. Bodø jenta mi, noen av dere lesere har nok sett henne før i ett innlegg. Kan ikke helga bare komme nåååå. Drar nemlig natt til søndag. Har sjekket med hotellet og de har trådløst nett der, så om jeg er heldig så funker det og da kan jeg nok klare å oppdatere bloggen mens jeg er der nede. Tar i allefall med Mac'n. Weee. // Andre som skal ut å reise før 2012 er over?

Chris Brown To Oslo//bilder fra weheartit (chris brown), satt sammen av meg.

Åh, kjenner jeg er i lykkerus akkurat nå! For hvem har billetter til Chris Brown sin konsert? Jo, jeeeeg! Og beste av alt drar jeg med Helene, Ina, Sabine og Charlotte. Kunne ikke vært en finere gjeng å dratt på konsert med. Gleder meg kjempe masse. Kun 2 måneder igjen også. Gått seks år siden han sa han skulle komme innom Norge, og nå er tiden inne. Nå får vi bare krysse fingre og tær på at konserten fortsatt er når vi kommer til november. Bank i bordet! Billettsalget starter 09.00 på torsdag for de som ikke fikk med seg forsalget. // Skal du på Chris Brown sin konsert?

PHOTOS: Last Nights EventEtter jobb i går tok jeg og noen kollegaer turen til Colosseum kino på Majorstua for å være med på en førpremiere. Førpremieren vi var på er for den nye serien "nattskiftet" som kommer til å bli sendt på tv2, og første episode blir vist 20 september kl 22.30 om jeg husker riktig. Litt morsomt at det er filmet på en Statoil stasjon. Var kjempe koselig å finne på noe med de fra jobben, er ikke så ofte det. Ble en sen kveld i alle fall. // Vært på førpremiere før?

New In: Make Up Bags... fra coverbrands ...

Har lenge siklet på sminkemapper fra lulu's. De er så himla fine, og nå er jeg den heldige eier av en toalettmappe og en sminkemappe. Åh, kunne ikke vært mer fornøyd! // Hva synes du om lulu's sminkevesker?

PHOTOS: Late MorningTrengte visst litt søvn i dag, da vekkerklokka ikke gjorde susen. Våknet til sol gjennom persiennene, herlig. Og nå skal resten av tiden før jobb tilbringes med å se på charmed og vaske vekk syndene fra helgen. Etter jobb i kveld skal jeg på førpremiere av en serie som kommer på tv "nattskiftet". Kan bli spennende! // Hva er dine mandagsplaner?

KONKURRANSE - VINN ARMEBÅNDPå tide med en ny konkurranse igjen. Denne gangen kan en heldig leser vinne to oslove armebånd (lilla og oransj). Det eneste man trenger å gjøre for å være med i konkurransen er å legge igjen en liten kommentar med e-mail adressen ved siden av.

Kommentaren kan f.eks se slik ut:
Jeg er med, sara-crohns-alexandra@hotmail.com 

Gjerne lik facebook siden min her. Lykke til, beste lesere!

PHOTOS: Streets Of AlanyaMinner på at jeg er tilbake i Oslo igjen, og dette er kun et tilbakeblikk på reisen min.

Å gå i gatene i Alanya kan faktisk være en utfordring. Man får følelsen av at man blir nærmest dratt inn i alle butikkene. Alle skriker etter deg, spør hvor du er fra osv. Ganske irriterende. Og jeg går aldri inn i butikker hvor de driver sånn. Da lar jeg heller vær. Men det er jo veldig mye morsomt å se på da, selvom alle butikkene inneholder det samme. Hihi. Får alltid vondt i hjertet når jeg ser løskatter og hunder. Man får lyst til å kidnappe de å ta de med hjem. Åh, savner å være i Tyrkia. // Hva synes du om bildene?

PHOTOS: Sensation WhiteGårsdagen var noe for seg selv. Vi hadde det super gøy på vorset, og Sabine & Erik tok turen innom for å hilse på også. Det gjorde egentlig kvelden min fullkommen. Turtelduene mine! Vi ble egentlig alle sammen splitta. For noen dro tidlig bortover til sensation, mens Helene, Annette, Christer og jeg ble igjen litt lengre og tok taxi bort. Så plutselig var det bare Helene og jeg igjen. Men vi koste oss, selvom vi ble helt øl på, tråkka på, dytta folk osv. Men det er sånn det skal være. Kjolen min ble også ødelagt, ikke vet jeg hvordan. Litt trist i og med at den var helt ny og ganske så fin. // Hva gjorde du igår kveld? 

New In: Caviar Manicure... fra nelly ...

Har hatt lyst på ciaté caviar pearls en stund nå, og jeg er ganske fornøyd med den. Bortsett fra at perlene detter av alt for fort. Funnet ut at jeg må ta halve neglen om gangen for at de skal kunne sitte litt lengre eller bruke negl-lim for at perlene sitter bedre. Men kan ikke bruke denne annet enn i helger uansett på grunn av jobben min. Tror ikke kundene ville blitt så glade om de fant noen perler i maten sin. Hihi. //Prøvd denne før?

PHOTOS: This SaturdayHittill i dag har jeg vært på senteret å kjøpt shotglass, hentet pakke fra nelly, prøvd klærne å tatt bilder av de, prøver å finne ut hva jeg skal ha på meg til sensation white i kveld, fikset neglene mine og nå ser jeg på charmed. Egentlig fått gjort en del med tanke på at jeg var ute av huset klokken ti. Nå skal jeg bare slappe av helt til Helene og jentene kommer til meg, så blir det full rulle i kveld. Skal prøve å få lagt ut konkurranse innlegg senere ikveld, får håpe jeg husker det. // Hva er dine lørdagsplaner?

Two 1 Three// første bilde er fra google.

Nå sitter jeg å venter spent på at T1T / Two1Three skal opptre på norske talenter. Åh, de er virkelig flinke. Så vi får alle krysse fingrene for dem. Er det noen som fortjener å gå helt til topps er det disse gutta. De danser og rapper. Blir jo ikke bedre enn det! Kan ikke klokka bare bli 21:40 nå... // Ser du på norske talenter?

PHOTOS: BestfriendsHele forrige helg var jeg med bestevenninnen min Helene. Hadde en super koselig helg med masse festligheter, mat, film, hundepass og Ina besøk også. Slike helger lever jeg for. Det er så altfor koselig. Nå gleder jeg meg kjempe masse til imorgen, for da skal jeg nemlig på sensation white med Helene og Silje. Kommer til å bli masse musikk, drikking å festligheter borte på Telenor Arena da gitt. // Tar du ofte bilder med venninner?

FAVORITE LIPSTICKBrukte den lyserosa fra Isadora ganske mye før, men nå bruker jeg for det meste den mørkerosa fra L'oreal. // Hvilken likte du best?

VIL DU BLI HELGENS BLOGG?Da er det en ny sjanse til å bli helgens blogg og få bilde/link i sidemenyen. Bildet kommer til å være der fredags ettermiddag til søndags kveld. Ha en fortsatt fin torsdags kveld kjære lesere. // Vil du bli helgens blogg? AVSLUTTET

INSPO: TattooSynes disse tatoveringene er så fine. Fjær, fugler og drømmefangere. Og kombinasjonen av de sammen, virkelig herlig! Har veldig lyst på noen fugler ved ankelen min og en tekst som betyr noe. Alle mine tatoveringer har en mening/historie bak seg, og jeg vil fortsette med den tradisjonen om jeg skal ta fler enn de fire jeg har. // Hva synes du om disse tatoveringene? 

// bilder fra weheart it

New In: Tops... fra nelly ...

Nå er det på tide med ordentlig opprydding i klesskapet mitt. Har så mye klær jeg absolutt ikke bruker, og når jeg nå har kjøpt inn ganske mye nytt så har jeg faktisk ikke plass. Måtte pakke til Spania turen allerede en måned for tidlig, fordi jeg ikke hadde plass i skapet. Og alikevel ligger det en søplepose med klær og skittentøyskurven er full. Herlighet, må gi bort litt til lillesøster tror jeg. // Hva synes du om de to nye toppene?

New In: OSLOVEHar lenge hatt lyst på slike armebånd, så jeg måtte bestille meg en pakke med seks stykker. Har bestemt meg for å ha konkurranse på noen av de også. Så det kommer vel en konkurranse til dere snart. // Hva synes du om disse armebåndene?

PHOTOS: My Crazy WeekendFredag kom Helene min, så fikk vi besøk av tante som leverte fra seg Baijas. Spiste taco å så på film. Lørdag sto vi tidlig opp for å dra på polet og shoppe. Spiste pannekaker hos naboen. Fikset oss. Så kom InaFina. Festet hos meg. Søndag slappet vi fullstendig av. En herlig helg med andre ord. // Hva gjorde du i helgen?

PHOTOS: Little DogHadde jo en liten Baijas på besøk i helgen. Må jo benytte sjansen til å fotografere litt da. Han er en liten ramp, men snill som et lam. Og kan søte triks som å snurre rundt og det tror jeg vi drev med hele helgen. Sikkert sliten når han ble hentet på søndagen. Han fikk vært med på tacokveld, shopping, fest og søndagsavslapping. Ikke værst det for en hund. // Hva synes du om bildene?

Instalately #3Blitt en del bilder av meg selv på instagram føler jeg, men det er vel ganske normalt vil jeg tro. Følg meg gjerne på SaraAlexandraN. // Hva er din instagram?

New In..... fra ebay ...

... fra cdon ...

Åh, jeg har blitt veldig glad i det dekselet mitt. Blir glad av å se alle fargene og mønstrene. Litt hypnotiserende. Og det hello kitty kameraet er så søtt! Ikke så veldig bra på bilder, men uansett er det fint å se på det også. Blir gøy å skulle dra frem det på byen når man skal ta bilder. Haha. // Hva synes du?

Konkurranse! Nå har Sony lansert en ny pc, Vaio SVE-14 og med det har de en musikk konkurranse på gang. Og premiene er den nyeste Experia telefonen og hodetelefoner slike som Miike Snow og Oh Land bruker. Hvor supert hadde det ikke vært å faktisk stukket av med en av disse? Jeg vet at jeg i allefall hadde blitt fornøyd. Passer perfekt nå som det er ett nytt skoleår i gang, og med disse hodetelefonene hadde man vel kunne drømt seg bort i musikkens verden på vei til skole eventuelt jobb. Og samtidig kan jeg legge til at jeg synes den nye pc'n ser veldig fin ut i designet. I alle fall den rosa modellen. Konkurransen finnes på facebook, ved å klikke HER kommer du rett til den.

//sponset innlegg, mine egne ord og meninger. 

PHOTOS: My SundaySøndagen min gikk til å være med Ina og Helene. Vi spiste en herlig frokost mens vi så på barnepiken. Og deretter så vi på charlie st.cloud. Ina dro i fem tiden, og der satt Helene og jeg igjen med lille Baijas. Lekte litt, spiste pizza, så på enda en film og slappet fullstendig av. Det er slik en søndag skal være. Man skal ha lov til å være lat, og ikke bevege seg ut døren. Koselig med overnattingsbesøk hele helgen! Slipper jeg å være så altfor ensom. // Hvordan var din søndag?

PHOTO: My Mac BackgroundBestemte meg for å lage en litt personlig skrivebordsbakgrunn for denne måneden. Pleier egentlig bare å ha ett bilde, men det er jo litt søtt å samle mange bilder. Blir jeg minnet på at jeg faktisk har noen fantastiske venner. // Hva synes du?Blogg Linking-> stinix.blogg.no <-

-> smette.blogg.no <-

-> amalied.blogg.no <-

Dette innlegget kan ikke kommenteres.

New In: Macbook CoverÅh, føler en ny kjærlighet for min kjære Macbook Pro nå som den er blitt rosa. Uheldigvis er tasturet bare teit fordi det ikke har norske taster på seg, og da funker det jo ikke å bruke. Men det så jo innmari søtt ut da. Dekselet er forresten kjøpt på ebay.com. // Hva synes du om den rosa Mac'n?

PHOTOS: Last NightGårsdagen gikk til en aldri så liten hjemmefest. Var først veldig få, så plutselig dukket hele verden opp å vi ble sittende på stoler, i senga og i sofaen og til og med stående. Men når noen dro ble det pusterom, og da benyttet vi anledningen til å ta litt gruppebilder. Alltid koselig det. Så slappet vi egentlig bare av med singstar, guitar hero og pizza. En herlig natt med andre ord. // Hvordan var din lørdagskveld?

VIL DU BLI ANBEFALT?Velger ut tre blogger som jeg linker med bilde i ett eget innlegg. Blir et bilde jeg synes er fint (enten av personen eller noe fotografert). Så om dere melder dere på sier dere automatisk ja til at jeg får publisere materiale i innlegget hvor de anbefalte blir lagt ut. Så om du vil bli anbefalt/linket er det bare å legge igjen noen spor i kommentarfeltet under her. Nå er det full rulle her hjemme med krølling av hår & småfiksing av sminke før hjemmefesten starter. Kos dere i kveld, søte lesere! // Vil du bli anbefalt? AVSLUTTET.

PHOTOS: Lovely SaturdayStartet lørdagsmorgen med å gå en lang tur med Baijas, littegrann shopping (skulle egentlig bare ha alkohol) og når vi kom oss hjem til meg så ble vi invitert på pannekaker av naboen. Utrolig koselig nabolag, det skal jeg sannelig få lov til å si. Så nå forventer jeg pannekaker hver helg. Neida, joda. Litt så kanskje. Var en ekstra fin morgenstund når jeg hadde min kjære bestevenninne Helene ved min side når jeg sto opp. Hihi. Så nå skal vi vel snart begynne å fikse oss for i kveld kommer det noen venner over for en aldri så liten hjemmefest. Gleder meg massevis! // Hva er dine lørdagsplaner?

PHOTOS: My Month - AugustAugust måned startet i allefall herlig med 5 dager i Tyrkia. Filmkos. Vært masse med venner. Besøk av lille tantungen min. Hatt energi til overs. Øyafestivalen. Spist mye god mat. Fotografert en del. Hatt noen fester hjemme. Møtt nye mennesker. Kinoturer. Feiret bursdagen til Sabine. Kjøpt masse nytt. Hatt konkurranser her på bloggen. Vel August måned var super rett og slett. Og jeg vet September kommer til å bli like bra, om ikke bedre. Så langt har September behandlet meg bra, om man ser bort i fra forkjølelse. // Hvordan var din August måned?

PHOTOS: Me & My Crazy GirlÅh, i dag skal jeg endelig få se bestejenta mi igjen. Har ikke sett ho på evigheter nå føler jeg. Også har ho vært i Tyrkia uten meg også, sviker! Neida, joda. Litt så. Helene skal være hos meg heeeele helgen, og det gleder jeg meg masse til. Skal spise taco i kveld, se på vampire diaries og kose oss masse. Så gleder jeg meg til å høre om turen hennes i detaljer. Hihih. Resten av helgen går til drikking, kos, mennesker, filmer, mat og soving. // Hva er dine planer for helgen?

VIL DU BLI HELGENS BLOGG?Da er det på tide med helgens blogg igjen. Alt du trenger å gjøre er å legge igjen et lite spor i kommentarfeltet så kommer helgens blogg i sidemenyen fredags ettermiddag. Blir stående der til søndags kveld/mandags morgen. Bildet vil være av personen bak bloggen med trykkbare link på selve bildet. Ble et litt random bilde i innlegget siden jeg er på jobb. // Vil du bli helgens blogg? AVSLUTTET, helgens blogg ble selineds.blogg.no 

What Should I Choose?iPod Classic eller iPod Touch

Valget står i mellom de to jeg nevnte ovenfor og som man kan se på bildene. Hadde en iPod Touch men den klarte en kompis å ødelegge når vi byttelånte, derfor endte jeg opp med en iPod nano som nå oppfører seg rart. iPod Touch er vel mer praktisk siden du kan innstalere mange apper, gå på internett osv. Men jeg liker virkelig designet på iPod Classic og at den kan rulles på "hjulet" og lage klikkelyder. Høres teit ut, men små barn store gleder. Så da hører jeg med dere lesere. // Hvem ville du valgt? Classic eller Touch?

// bilder: Weheart it (ipod classic & touch)

PHOTOS: My MorningLigger fortsatt under dyna og vurderer å sove en bitteliten time til før jeg beveger meg ut av sengen. Men jeg har jo fått gjort en del bare ved å ligge her å slappe av. Har sminket meg ferdig, propppet meg full med doc og nesespray, lest gamle topp blader (mona og mikkel er min favoritt, så mange rare spørsmål) og jeg har vurdert å gå opp på kiwi for å hente noen pakker. Men det får jeg ta på vei til jobb litt senere. Hadde jeg hatt noe mat skulle jeg lagd meg frokost også så jeg får litt energi i kroppen. // Noen andre som begynner å bli litt små forkjøla?

PHOTOS: Last DinnerdateMinner på at jeg er tilbake i Oslo igjen, og dette er kun et tilbakeblikk på reisen min.

Den siste middagen vi hadde ute i sentrum ble på en restaurant med en dansende kokk. Ja, du leste riktig. Han hadde den sykeste magedansen mens han serverte kaffe og stekte biffen. Angrer på at jeg ikke filmet det. Turte jo såvidt å ta bilde av han, for han så jo så skremmende ut. Alle gangene jeg har vært i Alanya har jeg kun spist utenfor hotellet en gang pr tur. Mens denne turen har det faktisk blitt endel besøk i sentrum for å spise middag. Noe jeg er utrolig glad for. Hotellmaten er ikke akkurat så varierende og spennende at det gjør noe. //Noen andre som synes kokken så litt skummel ut?

Styr Unna: FilmDRIVE. Driver er stuntsjåfør på dagtid, rømningssjåfør på natten. Det spiller ingen rolle hva han må gjøre, Driver er mest komfortabel bak rattet på en bil. Shannon er både mentor og manager for Driver. Han er fullt klar over hans store talent for bilkjøring, og peker ham ut for film- og tv regissører, så vel som kriminelle som trenger noen til å hjelpe dem i flukten. En del av hver krone går i managerens lomme. Shannons siste plan er å få på plass penger til et kjøretøy Driver kan bruke i profesjonelle bilrace. Siden Bernie Rose er Shannons rikeste bekjentskap, blir han spurt om å være investor i prosjektet. Etter å ha sett Driver i aksjon bak rattet på racerbanen sier Bernie ja, og tar med seg en tredje mann, Nino på laget. // lovefilm.no


Merkelig film. Virkelig merkelig. Det ble også helt feil for meg den rollen Ryan Gossling spilte. Tror jeg hadde veldig store forhåpninger til selve filmen, siden jeg har hørt noen snakke veldig varmt om den. Men jeg tror nok ikke denne kommer til å ende opp i min filmhylle, og er glad for at jeg lurte mamma til å kjøpe den. Hihi. // Har du sett Drive?

// bilder fra weheartit, satt sammen av meg.


Hvil I FredHVIL I FRED, SIGRID. KONDOLANSER TIL FAMILIE, VENNER & PÅRØRENDE.

// bilder: Weheartit (candles)
Dette innlegget kan ikke kommenteres. 

PHOTOS: Lovable WednesdayÅh, det er så herlig å våkne opp til sol som skinner inn gjennom persiennene. Ikke værst å være i September også skinner solen enda. Nå går tiden før jobb til å se på noen episoder med Charmed å slappe av. Har ingen mat, så det blir frokost/lunsj når jeg kommer meg på jobb. Ble forresten vurdert av Sophie i går, og vurderingen finnes her om det er noen som vil lese. Super taknemlig for alle linkinger og vurderinger jeg får! Herlige bloggmennesker. // Noen planer for i dag?

PHOTOS: My WeekendTacokos på fredag. Instagram: SaraAlexandraN. Fest hos meg lørdag. Besøk av Ina hele helgen. Pizzakos. Filmer. Soving. Rottekos. Se søndagsinnlegget mitt -> her <- for fler bilder. Har hatt en kjempe fin helg, og gleder meg allerede til neste helg som jeg tipper blir like gøyal som denne. Liker at energien min er på topp i det siste, så jeg får gjort mer enn å bare sove. Hihi. // Hatt en fin helg? 

PHOTOS: Red Lips & CurlsÅh, jeg skulle virkelig ønske jeg hadde naturlige krøller. Jeg synes det er så fint. Håret mitt er altfor rett til vanlig. Og hver gang jeg krøller det må jeg bruke en halv hårspray boks bare for at det skal holde seg sånn i 4 timer. Latterlig, og håret mitt blir innmari slitt av det også. Får trøste meg med at det er fint da. // Hva synes du?

PHOTOS: Pink UnicornOvertrøtt. Uten telefon. Dårlig søvn. Uten mat og drikke. Vel, det værste er egentlig å være uten iPhone. Føler meg virkelig naken uten. Det går helt fint at den er uten nett osv, men det er bare det å ikke ha den her som stresser meg. Heldigvis ligger den bare på jobb, så jeg får jo hentet den etterpå. Så istedet har jeg trøstet meg med min søte rosa enhjørning. Heheh, litt søtt. Neida, joda. Nå blir det å se på mer episoder av charmed før jeg tusler litt tidligere på jobb. Abstinensene tar livet av meg. // Er ikke enhjørningen søt?

New In..Har en del innkjøp jeg ikke har fått vist enda, men det kommer litt etter litt. Disse skoene er fra h&m. // Hvilket par likte du best?

PHOTOS: A Bad KittyHadde en liten katt på verandaen min for noen uker siden, som drev å klorte på møblene mine. Men den var jo så skjønn, og de fine fargene! Så jeg måtte bare sette meg ned litt for å kose. Hadde nok kost i tyve minutter eller mer, så plutselig gikk han bak ryggen min å beit meg. Herlighet, drittkatt. Var sikkert bare kosebiting, men det er ikke slik man forventer en voksen katt skal gjøre. Er ikke særlig glad i den lengre gitt, men visst var den søt! // Er du en katteperson?

PHOTOS: Relaxing YesterdayStartet søndagen med tomatsuppe og hvitløksbrød. Herligste maten etter en natt med fyll og fanteri. Ina og jeg så på no strings attached, få meg på for faen og svaneprinsessen. Så powernappet vi litt, før vi dro avgårde å kjøpte oss pizza. Åh, det blir jo ikke herligere enn det på en søndag. Bare slappe av og kose seg. Søndager for meg er en hellig dag, hvor absolutt ingenting skal gjøres. Og når man attpåtil har besøk av ei søt venninne så gjør det søndagen mye bedre. // Hvordan var din søndag?

PHOTOS: Wild Ones

Kan ikke beskrive hvor glad jeg er i den jenta her. Åh, herligste Ina. Jeg er så glad for at de jentevennene jeg har er veldig gode og snille tvers igjennom. Finnes ikke vondt i dem. Føler meg veldig heldig på det punktet gitt. Ina og jeg har tilbringt veeeldig mye tid sammen i det siste, og det setter jeg stor pris på. BesteIna. Bildene tok vi på lørdagen. // Er vi ikke søte sammen?

Blogg Linking-> vildehandersen.blogg.no <-

-> exposed.blogg.no <-

-> litro.blogg.no <-

-> s0p.blogg.no <-

Da ble det disse fire bloggene som ble valgt ut til linkingen. Ta gjerne en tur innom disse.

Dette innlegget kan ikke kommenteres.

New In..Hvor smarte er ikke disse skoene da? Perfekte til å ta med seg ut på byen f.eks når man har høye hæler å ikke orker å gå på de lengre. Bare å legge såla inn i skoen så er de pakket å tar minimalt med plass i vesken. Også er de hvit og fine! Er nok ikke hvite så lenge, om jeg kjenner meg selv rett. // Hva synes du?

PHOTOS: Wonderful YesterdayI går hadde jeg en liten hjemmefest. Åh, det er så innmari koselig med det, for byen er virkelig ikke så super gøy lengre. Ender jo bare opp med at alle går fra hverandre uansett. Ble utrolig glad når en vennegjeng av meg sa de skulle komme, for sist jeg så de var faktisk i juni. Sykt hvor fort tiden flyr. Definitivt mine to favorittbrødre(bilde to og fire). Ble en del drikkeleker, jellyshots, popcorn og kos. Tror jeg har popcorn overalt i kriker og kroker her hjemme nå. Aldri mer popcorn på fest. Sovnet vel av i 5-6 tiden i dag morges. Ina ligger fortsatt å sover søtt i sengen min. Gleder meg til ho våkner for da blir det tomatsuppe og hvitløksbrød. Nam. // Hadde du en fin lørdag?
VIL DU BLI ANBEFALT?Velger ut tre blogger som jeg linker med bilde i ett eget innlegg. Blir et bilde jeg synes er fint (enten av personen eller noe fotografert) vil bli lagt ut her. Så om dere melder dere på sier dere automatisk ja til at jeg får publisere materiale i innlegget hvor de anbefalte blir lagt ut. Så om du vil bli anbefalt/linket er det bare å legge igjen noen spor i kommentarfeltet under her. Nå må jeg fikse meg videre med min kjære Ina før leiligheten blir full. Så får dere kose dere masse søte lesere. // Vil du? AVSLUTTET.

Behind Every Witch There's A DemonHittil denne lørdagen har jeg slappet av, spist god frokost, kommentert blogger, lagd jellyshots til i kveld og sett mange episoder med Charmed. Må vel finne ut av hva jeg skal ha på meg, sminke meg og eventuelt krølle håret snart også.Tar sin tid det også gitt, hvertfall når man ikke har orden i klesskapet sitt. Får noen venner over på fest i kveld, ikke vet jeg hvem som kommer men det får gå som det går. Men akkurat nå skal jeg fortsette med min magiske lørdag og spise litt is. // Lagt noen planer for i kveld?

NEW HEADERELLER

Begynner å bli litt gammel den jeg bruker nå, så bestemte meg igår kveld for å lage meg en ny header. Men lagde visst to, og tenkte kanskje dere lesere ville hjulpet meg med å velge hvilken. Det er jo på en måte dere som også kommer til å måtte se den hver gang dere kommer inn hit også, så dere skal få lov til å bestemme littebitt. // Hvilken header synes du? 1 eller 2.

hits