SARA ALEXANDRA


SaraAlexandra, 22 år, Oslo. Lever livet slik alle andre gjør. Her vil du kunne lese & se litt av hvert. Meninger, tanker, antrekk, irritasjoner, anbefaling osv. Jeg legger ikke skjul på hvem jeg er. Lever med en kronisk sykdom kalt Morbus Crohn.

Forside // Kontakt // Om Meg
Facebook // Twitter // Bloglovin


SISTE INNLEGG


HELGENS BLOGGKATEGORIER


12 MÅNEDER


LINKER


ANNONSER


Morsomme gaver og gavetips på CoolStuff.no
PHOTOS: Me & My Girl In AlanyaMinner på at jeg er tilbake i Oslo igjen, og dette er kun et tilbakeblikk på reisen min.

Vi fikk oss en ny venn i Alanya også, er hun ikke pen? Vil dedikere dette innlegget til Sabine-beste og takke for turen! Alanya var jo stedet vi først fikk kontakt for to år siden. Og etter det så har vi klart å holde kontakten, og kommet nærmere hverandre. Nærmere enn jeg hadde trodd vi skulle komme. For meg er Sabine en jeg kan si alt til, en som lytter til alt jeg sier og sier sine meninger. Hun er en sterk person, og en jeg ser opp til kan man vel egentlig si også. Hun har en sterk personlighet, og jeg er utrolig glad for at vi fikk så god kontakt. Litt som knoll og tott, bare vi kaller oss for løve og ape. Litt søte er vi jo. // Hva synes du om bildene? 

New In..Sikkert veldig spennende for dere å se det nye undertøyet mitt. Men når man har brukt over tusen kroner på bare undertøy, så er det jaggu verdt å vise frem også. Ikke det at det er så ekslusivt, er jo bare fra gina tricot og h&m. Men herlighet det skal bli godt å kaste mye av det gamle. Og nå har jeg endelig fargerikt undertøy som er med blonder. Åh, jeg liker det! // Liker du blonder på undertøy?

PHOTOS: My YesterdayEr så typisk, den dagen jeg velger å ikke ta med meg kameraet hadde jeg lyst til å ta hundrevis av bilder. Men iphone kvalitet er ikke alltid så bra, så velger å bare ta med disse fire. Koste med søte Xena. Spiste med mami etter jobb. Prøvde å lage trutmunn, funker ikke. Var på kino med mine to søte å så på Step Up 3D, anbefales. Og endte kvelden min med å måtte gå hjem en bussholdeplass fordi bommen ikke ville åpne seg til bussen. Var jo ikke så langt å gå, men skummelt når det er mørkt ute å midt på løkka. Kjøpte meg en sjokomelk og smurf som plaster på såret. Åh, synes det er så herlig når jeg har littebitt energi til overs å kan tilbringe tid med venner på hverdagene og ikke bare i helgene. // Hva gjorde du i går?

VIL DU BLI HELGENS BLOGG?Da er det på tide med en ny runde helgens blogg. Vinneren vil få bildet av seg selv i sidemenyen med trykkbar link og bloggnavn på bildet. Bildet kommer til å stå der fredags ettermiddag til søndags kveld/mandags morgen. Nå skal jeg straks ta bussen til sentrum for å se på step up 3D med to søte venninner, gleder meg masse! Om du vil bli helgens blogg er det bare å kommentere ett eller annet som faller deg inn i kommentarfeltet under her. // Vil du bli helgens blogg?

AVSLUTTET, vinneren ble ingding.blogg.no

New In.... fra nelly ..

Siden de fine blonde skoene mine fra h&m ble ødelagt i tyrkia pga sand og vann så måtte jeg gå til innkjøp av nye sko. Litt trist at jeg ikke fant de samme som jeg hadde fra h&m. Men det var visst ikke ment to be, så da tar man til takke med disse to fine sko parene! // Hva synes du?

Blogg Linking-> tillis.blogg.no <-

-> carolinellund.blogg.no <-

-> theaamo.blogg.no <-

Tusen takk til alle som meldte seg på linkerunden. Ta gjerne turen innom disse tre bloggene!

Dette innlegget kan ikke kommenteres.

Last Saturdays Outfit... singlet - gina tricot // skjørt - vietnam ...

Tok jo antrekksbilder på lørdagen, men glemte visst at jeg hadde tatt de. Bedre sent enn aldri. Skulle egentlig ha på en tubebh under toppen, men den bestemte seg for å leke gjemsel. Slemt. // Hva synes du?

PHOTOS: Holiday In Alanya #2Minner på at jeg er tilbake i Oslo igjen, og dette er kun et tilbakeblikk på reisen min.

Neglelakken klarte jeg aldri å beholde på, pelte den av med en gang. Ben & Jerry's spiste jeg kun en gang. Tullebilder tok vi nok av. Også lekte Sabine med speilrefleksen min da. Angrer litt på at jeg ikke tok flere bilder mens jeg var i Alanya. Må prøve på å være enda flinkere når jeg drar til Spania snart! // Tar du mange random bilder når du er på ferie?

Thank You For This- kjøpte meg et speilrefleks (canon eos 1100D)
- jeg har blitt flinkere på å fotografere
- jeg fikk teste Toro sin nye lavkarbo rett på Lille Herbern med noen få bloggere
- jeg har fått være med på to førpremierer på kino ( What to expect & Magic Mike)

- har fått noen nye bekjentskap gjennom bloggvennskap
- fått sponsede produkter av blant annet personligalmanakk, mirabling, teleportalen etc.
- fått mange herlige komplimenter og kommentarer

Vel, i løpet av 1 år og 6 måneder har bloggen gitt meg masse. Og uten bloggen tror jeg rett og slett ikke jeg hadde hatt noen bilder fra den siste tiden. For bloggen presser meg til å dra frem kamera på de merkeligste stedene. Noe som er ganske positivt, for nå har jeg endel å se tilbake på. Tusen takk til alle søte lesere som er innom av og til, daglig eller hele tiden. Setter utrolig stor pris på det. Herlige mennesker! //Kan du nevne en positiv ting bloggen din har gitt deg?

New In..Kjøpte meg tre topper i Alanya, og er ganske fornøyd med de. Var to til jeg sikla på også, men de hadde ikke strl jeg ville ha. // Hva synes du?

PHOTOS: My SundayHadde jo overnatting av Ina og Lan natt til Søndag etter en bytur. Siden solen skinte så spiste vi tomatsuppe og hvitløksbrød på verandaen. Vi duppet også føttene i den iskalde bekken jeg har på nedsiden av leiligheten min. Herlighet trodde ikke vannet skulle være så kaldt. Spilte litt guitar hero og slappet av. Ina dro hjem, og Lan og jeg så på Svaneprinsessen og spiste pizza. Åh, sånne søndager er altfor koselig! // Hva synes du om bildene? 

I Wanna See This #3Er det en film jeg så absolutt må ha i min samling snart, må det bli american pie: reunion. Jeg har alle american pie filmene i dvd hyllen min. Jeg synes fortsatt alle er like morsomme å se på nå, som når de først kom ut. I denne filmen gjenforenes de alle etter tretten år. De alle har et voksen liv nå etter alle disse årene. Stifler jobber som vikar. Jim og Michelle har fått baby. Finch har vært jorden rundt. Oz har dame og Kevin har giftet seg. Vi møter så å si alle fra de andre filmene +noen nye fjes. Og ja alle som har sett de andre filmene vet at de får seg en god latter. Bare ta en titt på traileren under om du har gått glipp av denne. // Hva synes du om traileren til denne filmen?

(reklamevideo)

 

PHOTOS: My Birthday GirlMin skjønneste Sabine har bursdag i dag og fyller hele 21 år. Så igår møtte jeg henne i byen, for så å ta banen hjem til henne. Var vel fremme litt over midnatt og jeg fortet meg å legge muffins og kortet på bordet før ho kom ut i stua igjen. Åh, blir så glad over å se ho glad. Vi skal ha en liten feiring til imorgen hvor vi skal se Magic Mike. Jeg har allerede sett den, men det skader ikke å se den filmen igjen. Så det skal bli koselig. Ønsker deg alle gode ting på din spesielle dag, kjære. I love you!  //Hvem vil gratulere Sabine? 

PHOTOS: My Weekend Helgen min har vært fantastisk. Fredag gikk til middagsbesøk. Lørdagen slappet jeg fullstendig av før jeg dro på vors hos Henrikke. Hadde overnattingsbesøk av Lan og Ina. Og spiste frokost på verandaen søndags morgen. Sent på kvelden dro jeg til Sabine og overnattet der. Feiret også en liten mini bursdag etter midnatt siden ho har bursdag i dag. Utrolig koselig å kunne tilbringe nesten hele helgen uten å være helt alene. Masse god mat har jeg spist også, men bilder fra søndagen kommer nå til uken. Navnene på personen sier vel ingenting for de som ikke er fast leser, men hjelper meg i allefall å huske på hvem jeg gjorde hva med. Hihi // Hvordan var din helg?  

INSPO: A Love Like ThatOm kjærligheten kunne vært så enkel som på film. Det hadde vært noe det. Bing Bang, de forelsker seg, litt drama også ender de opp sammen uansett. Til tross for noen triste slutter, så har de i alle fall funnet noe som virkelig var kjærlighet. Åh, elsker slike filmer, samtidig som jeg ønsker å dra meg i håret fordi det er så teit! Til jeg møter min drømmeprins, så er dette bare ting som skjer på film. // Liker du kjærlighetsfilmer?

// alle bildene er fra weheart it, men satt sammen av meg.

I Wanna See This #2Det er ikke til å legge skjul på at disse karene(jentene) er morsomme. Og jeg er litt nysgjerrig på skuespiller kunskapene til Triana også. Er ikke slik at det er det første jeg kommer til å se på kino, men jeg må jo nesten få den med meg (som sikkert flesteparten av den norske befolkning kommer til å gjøre). Den ser i alle fall gøyal ut når man tar en titt på traileren. De fleste vet jo også hvem Tina & Bettina er og hvor de er kjent fra, men for de som ikke vet så er de kjent fra Torsdags kveld fra Nydalen. " I Vest-Europa, på Skandinavias vestkant, i Oslos vestlige strøk, ligger det beste sted på jorden - Smestad. Her bor Tina og Bettina, de mest populære tenåringsjentene på hele ungdomsskolen. Med et ungdomsliv bestående av blogging, gutter og fester går alt på skinner for de to jentene, helt til de står ovenfor et voldsomt problem. Innvandring." - filmweb.no - bilder hentet fra google. // Har du sett traileren? hvis ikke ta en titt under her. (reklamevideo)

PHOTOS: My Night OutI går var jeg på vors på aker brygge hos Henrikke med mange supre mennesker. Det var kjempe koselig, men vi kom alle fra hverandre når vi gikk ut. Og når man ikke har strøm på telefon så er det ikke så enkelt å holde kontakten. Endte opp med at vi dro på Emil & Samuel. Kostet fasan meg 180,- å komme inn, litt drøyt. Men nå i dag skjønner jeg på en måte hvorfor det var så dyrt. Må ha vært fordi hun "what the fuck" sangeren var der å opptrådte. Litt nattmat på McDonalds før Ina, Lan og jeg ble fraktet trygt hjem av en venn. Hadde det kjempe gøy til tross for at utestedet ikke var så bra og at gjengen ble splittet. // Hva gjorde du i går?

VIL DU BLI ANBEFALT?Velger ut tre blogger som jeg linker med bilde i ett eget innlegg. Blir et bilde jeg synes er fint (enten av personen eller noe fotografert) vil bli lagt ut her. Så om dere melder dere på sier dere automatisk ja til at jeg får publisere materiale i innlegget hvor de anbefalte blir lagt ut. Så om du vil bli anbefalt/linket er det bare å legge igjen noen spor i kommentarfeltet under her. Nå skal jeg straks bevege meg bortover til bestevennen min for litt festligheter så videre på vors. Kvelden/natten er ung! Kos dere masse søte lesere. // Vil du? AVSLUTTET

New In..Var på Siba en liten tur etter jobb igår. Skulle vel egentlig bare kjøpe en bærbar harddisk, men endte opp med en bæreveske til Mac´n også. Noe som egentlig er veldig greit da jeg har lånt mamma sin. Så nå får jeg brukt min fine nye som er litt mindre enn den jeg har brukt til nå. Passer perfekt. Så min søndag kommer til å bestå av å legge over alle bildene mine (har 5 minnekort typ) over på den lille saken. Også kan jeg endelig slette bilder jeg ikke har bruk for på Mac´n og vite at de ligger trygt plassert et annet sted. // Hva synes du? Har du en slik harddisk?

PHOTOS: Just Woke UpEndelig er helgen her. Det er det jeg går å venter på mandag-fredag. Våknet for en liten stund siden, men bare ligget å sett i taket. Men nå har jeg flyttet meg fra sengen til sofaen og gjennom vinduet skinner solen. Hvor herlig er ikke det da? Er vel nå jeg skulle prioritert å legge meg ut på verandaen for å sleike litt sol, men det er altfor tidlig for slikt. Må få i meg et eller annet å spise også, annet enn seigt potetgull fra gårsdagens middagsbesøk. Må finne ut hva jeg skal ha på meg til i kveld også, guri, har jo nesten ikke klær. (jada mamma, har endel men ingenting jeg vil bruke) Kos dere masse denne solfylte lørdagsmorgen lesere! // Hva gjør du denne lørdagsmorgen?

PHOTOS: Ready For The WeekendEndelig er det fredag igjen. Og heldigvis har jeg ikke påtatt meg noen ekstra vakter. Forrige helg føles ikke engang ut som helg siden søndagen min ble borte på grunn av jobb. Men denne helgen skal nytes! Selvom jeg ikke er i storform i dag så får jeg middagsbesøk. Imorgen skal jeg møte jentene å vorse. På søndag skal jeg på kvelden bort til Sabine for en liten sleepover, selvom jobben kaller syv på mandagsmorgen. Ser fram til helgen, men først må klokken slå tre så jeg kan dra fra jobb. // Lagt noen planer i helgen?

VIL DU BLI HELGENS BLOGG?Helgens blogg blir stående fredags ettermiddag til søndags kveld i sidemenyen. Jeg finner et bilde av personen å legger inn i sidemenyen med trykkbar bildelink. // Vil du bli helgens blogg?

AVSLUTTET, helgens blogg ble Hasit [ hasit.blogg.no ]

 

PHOTOS: A PlaygroundMinner på at jeg er tilbake i Oslo igjen, og dette er kun et tilbakeblikk på reisen min.

En liten, men fargerik lekeplass ved strandpromenaden i Alanya. Herlighet, så mange farger på ett sted kan virkelig gjøre susen og gjøre meg glad i allefall. // Hva synes du om bildene?

My New JacketHentet jo en pakke på tirsdag som inneholdt mye undertøy og en jakke. Synes den så så fin ut på nettbildet, og jaggu er den like fin i virkeligheten etter min mening. Gikk med den i går til jobb, og jeg tror jakken passer til de fleste anledninger. I tillegg er den varm, så jeg kan bruke den så lenge det ikke blir kaldere på kveldene. Jakken er fra Gina Tricot, hvis noen skulle lure. // Hva synes du?

PHOTOS: Smiling FaceDet er mye som setter et smil rundt min munn. Det å få en søt sms, en klem, se et kjent fjes, møte nye mennesker, familien, bestevenner, venner, gutter, sol, reiser, is, mat, nye duppeditter, bloggen, være uthvilt, jobb, byturer, utlandet, bassengkos, fotografering, dyr og listen er vel enda lengre enn som så. Men akkurat nå smiler jeg på grunn av dere som leser bloggen min og tar seg tid til å kommentere og engasjere dere så mye. Jeg synes det er utrolig koselig å lese igjennom søte kommentarer jeg får, svare på mail og vite at mange av dere liker bloggen min. Tusen takk beste lesere! // Hva setter smil på ditt ansikt?

KONKURRANSESiden jeg ikke får bruk for denne da den ikke passer til mitt kamera, er det vel like greit å ha en konkurranse på den. Så får i alle fall en av mine lesere brukt den! Etter å ha lest litt om denne fjernkontrollen har jeg funnet ut at den passer til Canon EOS 300D/350D/400D/450D/500D. Så da er det bare å skrive ned at du er med + e-mailen inni selve kommentarfeltet (lettere for meg å kontakte vinneren).

Kommentaren kan f.eks se slik ut:
Jeg er med, sara-crohns-alexandra@hotmail.com

Lykke til! // Så er du med? AVSLUTTET, vinneren ble merethebr.blogg.no 

I Wanna See ThisEr det en film jeg virkelig må få med meg så er det den nye Disney Pixar filmen - Modig! Jeg elsker jo alt som har med disney å gjøre, og for dere som har fulgt bloggen min en stund så er det vel ingen hemmelighet at jeg ser på disney channel en del timer i døgnet. Nå er det bare ti dager til den er ute også (31 august), så jeg må nok ta meg en tur på kino for å se den. Kanskje jeg til og med ser den i 3D. Er jo de som står bak filmene Se Opp, Oppdrag Nemo og Toy Story3 som har lagd denne. Og siden jeg liker de to førstnevnte må jo denne filmen være noe for meg! For å få et lite innblikk i hva den handler om, så kan du ta en titt på traileren nedenfor her. // Klikket du på traileren - hva synes du i så fall?


// bildene er fra weheartit, reklamevideo

PHOTOS: My WeekendHelgen min bestod egentlig ikke av så mye. Jeg slappet fullstendig av fredagen etter jobb. Jeg fikk besøk av tantungen min og foreldrene på lørdag, og dro til mamma sent på kvelden. Så på film, og sovnet av på sofaen. Søndags morgen koste mamma og jeg oss med jordbær før jeg jobbet 15-23. Spennende, neppe. Avslappende, ganske! // Hadde du en fin helg?

INSPO: Miley CyrusSkal ikke legge skjul på at jeg digger denne jenta. Hun er seg selv rett og slett. Ryktene sier at hun klippet bort håret å donerte det bort pga kreftsak. Hvor herlig gjort er ikke det da om det faktisk stemmer? Miley Cyrus kler absolutt alt når det kommer til håret sitt. Fra lange lokker til kort rocka hår. Tenker noen ganger på om Taylor Momsen hadde fått rollen som Hannah Montana, ville Miley Cyrus blitt like stor da? Kanskje, pga faren hennes, men jeg tipper at serien gjorde sitt for å få jenta bedre frem i kjendisbransjen. Når det er sagt så spiller hun jo også i en av mine favoritt filmer -the last song. // Hva synes du om Miley?

// alle bildene er fra weheartit.

Blogg Linking-> adrianeh0pland.blogg.no <-

-> annikama.blogg.no <-

-> martinekristine.blogg.no <-

-> linemmarthinsen.blogg.no <-

-> lafille.blogg.no <-


De fem bloggene som ble valgt ut i anbefaling/linkerunden jeg hadde. Ta gjerne en titt innom disse! 

Dette innlegget kan ikke kommenteres.

Somewhere In NorwayLiker morninger hvor jeg klarer å sove ut, og virkelig føle meg uthvilt. Nå mangler jeg bare å få i meg litt frokost så er jeg klar til en åtte timers vakt på jobb. Men før det skal jeg en tur på butikken å kjøpe rundstykker, slappe av og kanksje se en film. Håper de som har begynt på skolen i dag har fått en fin skoledag. // Hva er planene dine for i dag?

New In..1. YSL Shocking Black - Mascara // 2. Essie - neglelakker // 3. Hawaiian - Solkrem, aftersun og olje

Pleier å kjøpe ysl mascara hver gang jeg er ute å flyr, men fant en ny type i katalogen før jeg dro avgårde. skal komme med en anbefaling på den ved senere anledning. Er i allefall super fornøyd med vippene mine når jeg bruker den! Når det kommer til Essie neglelakkene så har jeg aldri kjøpt de fordi jeg har trodd det var så dyrt. Men jeg betalte rundt 160 kroner tilsammen for de på bildet. Ikke værst bare det. Og når det kommer til solkrem så ble ikke det brukt så altfor mye. Er for dårlig når det kommer til slikt, og da ender jeg jo alltid opp som en hummer. Men får bruke den når jeg drar til Spania i September. // Har du prøvd Essie neglelakk før?

PHOTOS: The Cutest BoyVar så heldig å få besøk i går av tantungen min og foreldrene. Herlighet. Nå har han begynt å få mer hår, og han kravler rundt som bare det. Å putte smokken inn i munn klarer han helt fint også. Storsjarmøren som smelter tantes hjerte. Fikk gitt gaven min til han også, så nå gleder jeg meg til han blir stor nok til å gå med nike t shorta! Er ikke så lenge til han fyller ett år heller. Tiden flyr, føles som i går at jeg fikk beskjed om at en liten gutt var kommet til verden. // Hva synes du?

A Wonderful MorningÅh, en herlig morgen. Det å våkne å føle seg totalt uthvilt er en av de beste følelsene. Siden jeg sto opp i halv ni tiden har jeg dusjet, spist god frokost, tatt bilder, redigert noen bilder, sminket meg og nå ser jeg på disney channel. Er ikke værst bare det for å være meg. Jeg som er så treig av meg. Men nå blir det vel bare å slappe av før jeg skal videre på jobb klokken tre. Litt uvant i og med at jeg egentlig aldri jobber i helgene. Ha en fortsatt fin morgen, kjære lesere. // Hva er dine søndags planer?

ANBEFALE DIN BLOGG?Funnet ut at det krever en del av å ha slike blogg vurderinger, og derfor tenkte jeg heller å velge ut tre-fem blogger som jeg kun linker. Altså et bilde jeg synes er fint (enten av personen eller noe fotografert) vil bli lagt ut her, og skrevet bloggnavnet under bildet. Så om dere melder dere på her sier dere automatisk ja til at jeg får publisere materialet i innlegget hvor de anbefalte blir lagt ut. Så om du vil bli anbefalt/linket er det bare å legge igjen noen spor i kommentarfeltet. // Vil du? AVSLUTTET, anbefalingene kommer ut senere i dag eller i morgen.

Vurdering, Ble Det Deg?Sara, 17 år fra Moss. [ saragu.blogg.no ]

FØRSTEINNTRYKK: Oversiktelig. Lyst. Sommerlig. BILDER: God kvalitet på bildene. INNLEGG: Bilder i alle innlegg så langt jeg kan se. Passelig med tekst. INNHOLD: Hun blogger om skihopping, hverdag, innkjøp, foto osv. HELHET: Hun har alltid mange fine bilder å se på. Og med en gang man tar titten inn hit så får man en liten god følelse. I allefall nå med så mange Tyrkia innlegg. SAVN: Kanskje en header?// bildene ovenfor er fra Sara sin blogg, men satt sammen av meg og skrevet bloggnavn over.


Pernille, 17 år fra Eidsvoll. [ perp.blogg.no ]

FØRSTEINNTRYKK: Lyst design. Fine bilder. Søt jente. BILDER: Veldig bra kvalitet på bildene. INNLEGG: Passe med tekst, og bilder i innleggene. INNHOLD: Hun blogger om antrekk, hverdag, foto, tips osv. HELHET: En veldig søt jente som blogger om alt mulig rart som faller i smak. SAVN: Kanskje en header med bilde av deg?// bildene ovenfor er fra Pernille sin blogg, men satt sammen av meg og skrevet bloggnavn over.

Dette innlegget kan ikke kommenteres.

New In..1. Paco Rabanne - Lady Million // 2. Escada - Sexy Grafitti // 3. Rimmel Glam'Eyes Mascara

Gikk jo selvfølgelig tom for sexy grafitti før jeg dro til Tyrkia, typisk meg. Skjønner ikke helt hvordan jeg klarte det, men den er jo så gooood! Så på flyturen hjem bestilte jeg den og en annen jeg bare hadde luktet i fylla. Men absolutt ingen bomkjøp, lukter utrolig godt. Mascaraen vet jeg ikke helt med, liker tykke koster og denne er veldig tynn. // Luktet på noen av parfymene før?

Drop That MonkeyTidlig en lørdagsmorgen, og hva gjør man da? Jo man tar bilder med sin kjære romkamerat Monkey. Det er det ikke alle som kan, føler meg litt heldig. Nå skal jeg og Monkey se litt på Charmed, og snart får jeg vel finne noe spiselig så jeg får i meg litt mat også. Blir vel noe pastalignende greier, som jeg har hatt hele uka. Hurra for billig makaroni på ica! Kos dere videre denne fine lørdagsmorgen, søte lesere! // Når sto du opp i dag?

PHOTOS: Holiday In AlanyaMinner på at jeg er tilbake i Oslo igjen, og dette er kun et tilbakeblikk på reisen min.

Blir en del random bilder når man er på ferie gitt. Utrolig nok har jeg vært i Alanya noen år på rad, men har ikke visst at det var Starbucks der. Skjønner ikke hvordan det er mulig, men nå vet jeg i alle fall hvor den er. Kommer nok ett til innlegg med noen random bilder, for jeg har en mappe full av de. // Liker du Starbucks?

PHOTOS: My Month - July
Ulrikabesøk. Kaffekos. Jobb. Shopping. Nye hagemøbler. Kinoturer. Hundepass. God mat. Premiere på to kino filmer [ what to expect & magic mike ] Jentekos. Yogurt heaven med Helene. Tantunge kos. Mamma kos. Pakking. Tyrkia-tur. Litt av hva min Juli måned bestod av, de fete ordene er linket inn til innleggene. Litt sent ute med dette innlegget, men bedre sent enn aldri. // Hadde du en fin Juli måned?

VIL DU BLI HELGENS BLOGG?Et bilde jeg velger fra vinnerens blogg vil bli lagt ut i sidemenyen under "helgens blogg" og vil være der fra fredags ettermiddag til søndags kveld. Så om du vil ha en plass i sidemenyen er det bare å legge igjen et lite spor i kommentarfeltet under her. // Vildu bli helgens blogg?

AVSLUTTET. Helgens blogg ble dwaynee.blogg.no

PHOTOS: The BeachVarme, strand, basseng, sol, is, mennesker, innpåslitne folk, butikker overalt, uteliv. Herlighet som jeg savner å være i utlandet akkurat nå. Synes det er litt synd at strendene i Alanya begynner å bli ødelagte på grunn av all nattbadingen og folk som slenger ting i vannet. Blir værre å værre for hvert år, det samme gjelder varmen. Håper på en tur neste år tilbake for å møte på venner der nede, var jo selvfølgelig noen jeg ikke fikk møtt. Litt kjett, men min egen feil. // Vært på stranda i sommer?

My Lovely YesterdayEtter ikea med mamma i går slappet jeg litt av, også kom Henrikke til meg. Ble kjent med henne i Tyrkia i år. Åh, søte Molde-jenta! Vi lagde mat sammen, så på film, spiste jordbær og koste oss. Er herlig med litt besøk i blandt. Etter Henrikke gikk litt før midnatt, satte jeg på en episode med Charmed å falt rett i søvn etter det. Har vært flink til å legge meg tidlig i det siste føler jeg. //Hva endte du opp med å gjøre i går kveld?

KONKURRANSE - ARMEBÅNDHar hatt de samme ute på konkurranse før, men siden det var så mange som meldte seg på så får jeg vel gi ut de to siste jeg har her. Det du trenger å gjøre er å kommentere under med hvilken farge du helst vil ha og legge e-mailen din INNI der du skriver fargen du ønsker. (lettere for meg å kontakte vinneren)

Kommentaren kan f.eks se slik ut:
Rosa, sara-crohns-alexandra@hotmail.com 

Lykke til søte lesere! // Er du med? AVSLUTTET, vinnerne ble maria (hvitt) & stine (rosa) 

New In..Siste rest av hva som gjemte seg i pakken jeg hentet fra cdon.com. Åh, jeg liker virkelig å bestille filmer, men nå må jeg snart ha en til bokhylle så jeg har plass til de. Og det har jeg jo ikke plass til. // Har du sett noen av disse?

PHOTOS: A New DayJeg liker onsdager, for da vet jeg at det ikke er så lenge igjen til helgen er her. Etter jobb skal jeg være med mamma på ikea, for et mareritt. Får pustevansker med en gang jeg går inn dørene der. Masse mennesker, skrikende unger og lange køer for å betale. Men da blir det godt å komme hjem etterpå i alle fall, for da vet jeg at Charmed ligger å venter på meg. Tror faktisk jeg skal være så flink å lage meg pasta med laks, hvis jeg husker å kjøpe pasta. Men for nå får jeg vel bli ferdig med skiftet mitt. // Lagt noen planer for dagen?

New In..Litt av det jeg har bestilt fra cdon.com i det siste. Jeg ble jo hekta på charmed for en liten stund tilbake så har jeg egentlig bare gått å tenkt på om jeg skulle kjøpt meg alle sesongene. Og vips, nå er de her! Gleder meg til helgen allerede. Blir mye serie-titting og filmglede. // Bestilt noe fra nett i det siste?

PHOTOS: Kids On A BikeMinner på at jeg er tilbake i Oslo igjen, og dette er kun et tilbakeblikk på reisen min.

Snikfotograferte noen unger på stranden i Alanya. Skulle gjerne ha tatt sånne bilder som jeg liker, nærbilder men da hadde de jo funnet ut at jeg tok bilder av de. Det hadde jo ikke akkurat vært så gøy. Men finner jeg noen små unger i Spania når jeg skal dit så skal jeg jammen meg være litt snikfotograf igjen. //Hva synes du?

So HotLigger å vrir meg om nettene i sengen. Fatter ikke at det kan være så varmt. Hjelper jo ikke heller å ha vinduet åpent når lufta ikke kommer inn her, og det bare er stygge stankelbein som flyr inn vinduet mitt istedenfor. Får helt hetta når jeg får øye på en surrende under taket. Ikke får jeg blogget ordentlig føler jeg heller. På grunn av dårlig nattesøvn, går det utover ettermiddagen min når jeg er nødt til å powernappe. Men jeg skal få meg en vifte, sånn at jeg kanskje kan klare å sovne litt tidligere enn èn time før jeg skal stå opp før jobb. Nei nå ble det mye syting her folkens. MEN en god nyhet er jo at jeg fikk pakke i posten. Og alle liker vel å få det! Viser senere i kveld litt av hva som var oppi, gleder meg i allefall til å pakke ut alt av plasten og benytte meg av alt. // Er det varmt hos deg om nettene?

PHOTOS: Dinnerdate In AlanyaMinner på at jeg er tilbake i Oslo igjen, og dette er kun et tilbakeblikk på reisen min.

Møtte på Sara og venninnen hennes Sara i Alanya. Ganske forvirrende for de to andre jeg var med når det plutselig ble tre Sara på rekke og rad. Første gangen møtte jeg de alene ute på byen, og andre gangen spiste vi alle middag sammen på Kervan. Det var super koselig å møte henne. Og håper på fler møter her hjemme i Norge også. Det siste bildet er tatt med Sara sitt kamera.// Så ikke maten god ut?

PHOTOS: InstalatelyNoen av de siste bildene mine fra instagram. Nå er det kun 41 dager igjen til Spania. Og 33 til sensation om jeg har talt riktig! Oh, lykkelige dager i vente. // Hva synes du?

VIL DU BLI VURDERT?Nå er det en god stund siden jeg har vurdert blogger, og jeg vet det finnes en hel del gode blogger der ute. Derfor har jeg lyst til å ta en titt innom de som kommenterer dette innlegget og finne to bloggere som får en vurdering. Nå skal jeg spise resten av hangover-pizza'n min og finne meg en jente-film å se på. // Vil du bli vurdert?   AVSLUTTET

PHOTOS: The Beach LifeMinner på at jeg er tilbake i Oslo igjen, og dette er kun et tilbakeblikk på reisen min.

Noen bilder fra strandpromenaden i Alanya. Skal være ærlig å si at vi var faktisk bare på stranden en dag av ferien for å sole oss, og en annen for å ta noen bilder. Flinke? Eh, nei. Men sånn er det når jeg er ei basseng jente, og man er slitne. // Hva synes du om bildene?

My Crazy Last NightDro på øyafestivalen i 18 tiden, drakk litt øl, spiste en burger, kjøpte meg støvler (ble veldig skuffet siden jeg trodde det sto øya på de pga utstillingsmodellene, noe det ikke gjorde), dro på jobb for å hente tingene mine, tok turen bort til Ina også videre ut på Tempest. Drakk ikke så altfor mye, men plutselig så smalt det og nå har jeg tidenes hangover. Venter bare på at klokken skal bli 14, så jeg kan bestille meg pizza. Har jo ingen mat i huset, typisk meg. Må forresten beklage for dårlig blogging igår, men jeg hadde rett og slett ikke tid og energi. // Hva gjorde du i går?

PHOTOS: BestfriendsBle ikke tatt noen bilder fra hagefesten i går, men jeg og min kjære Lan tok noen bilder av oss selv før alt begynte. Jeg hadde det i alle fall veldig koselig igår, selvom det kanskje ble litt for mye innabords. Så flink som jeg er sovnet jeg bare av ett sted mellom 00 og 01. Flink, ja jeg vet. Festen fortsatte vel litt lengre før noen sovna på verandaen min og i sofaen. Fikk sett mange jeg ikke har møtt på en god stund, og det var kjempe fint å se de igjen. Nå må jeg sminke meg, fikse håret og sove litt før turen går til øyafestivalen og enda en hagefest. //Hva gjorde du igår?

My Weekend Plans# Fredag. Hagefest hos meg med herlige venner.

# Lørdag. Øyefestivalen. Hagefest hos ei venninne.

# Søndag. Sove. Rydde ut av kofferten. Se film og slappe av.

Blir en fin helg med andre ord. Fikk billetter av VG mannen på jobben til Øya. Tenkte med en gang at jeg skulle på hagefesten, men så kom jeg jo på at jeg kan slå to fluer i en smekk. Jeg kan jo bare drikke å høre på musikk der, så dra videre til venninnen min etter de er ferdig grilla. Smart hva? Noe som er litt synd er at man ikke får ha med kamera på øyafestivalen. Åh, tenker over hvor mange fine bilder man kunne tatt, blir litt lei meg. Så da har dere iphone-bilder i vente dagen derpå, men samtidig får dere jo bilder fra hagefesten hos venninnen min da. Så det går vel opp i opp. // Noen andre som skal på øyafestivalen eller har vært?


VIL DU BLI HELGENS BLOGG?Da er det på tide med en ny runde av helgens blogg. Den personen som vinner vil få bildet sitt i sidemenyen min og trykkbar link. Og bildet vil være der fra fredags ettermiddag til søndags kveld. Nå venter jeg på pizza, og skal straks rydde leiligheten min. Ble en litt lengre powernap enn forventet, så nå er det en hel del å gjøre før det blir for seint. Kos dere videre herlige lesere. // Vil du bli helgens blogg?

Du må gjerne like facebook siden min her.

AVSLUTTET. Helgens blogg ble Amalie. [ amaliebjornhom.blogg.no ]  

PHOTOS: A Park In AlanyaI mine øyne er ikke bare Alanya et kjent partysted, men det er faktisk mye fint å ta bilder av å se også. Kanskje ikke like artig å se det hver gang man er der, men å ta turen i den lille parken ved stranden er noe for seg selv. Er også en liten lekeplass jeg har tatt bilder av, noen tyrkiske unger, stranden, utsikt, fjell, hav, partyliv, mennesker, gatene, maten osv. Men det kommer etterhvert søtinger. // Hva synes du om bildene?

Early In The MorningSkulle egentlig jobbe kvelden, men ble litt omrokkeringer så nå er jeg godt plassert bak kassa på jobb. Gleder meg til skiftet er over, så jeg kan dra hjem å powernappe litt. Må også lage jellyshots så de er klare til imorgen. Og pakke ut av kofferten min. Herlighet, føler jeg har en del å gjøre hjemme. Må jo lage plass i klesskapet mitt også, og det er ikke bare-bare. Har også en del redigering av bilder fra tyrkia å gjøre ferdig også. Nei, nok tullprat. Ha en fin dag, søteste lesere!// Lagt noen planer for helgen enda?

Outside My ApartmentSe så fint det har blitt. Åh, jeg er verdens heldigste og super takknemlig. Hadde til og med fått blomster, og det er ikke værst. Nå må jeg bare huske å vanne de ellers lever de nok ikke så altfor lenge. Må få malt litt så er den helt ferdig, men jeg gleder meg utrolig mye til å feire verandaen min nå på fredag. Skal bli super koselig. Får vise dere hvordan det ser ut på fredagen, må jo pynte litt her og der før gjestene kommer. Ikke det at jeg vet hvem som kommer riktig enda. Kanskje det bare ender opp med meg selv og en drink i hånda. Nåja, det er vel koselig det også. // Hva synes du om min lille uteplass?

New In..1. Body Shop - Hand cleansing gel med duft // 2. Body Shop - Body Butter

Er ingen hemmelighet at jeg elsker body shop sine produkter. Selv bruker jeg mineralpudder, rouge og kostene derfra. Og body butter da selvfølgelig. Hadde aldri testet ut hand cleansing gel, men gud å de lukter godt. Eneste ulempen med noen av produktene er at prisen er litt stiv, men verdt det uansett. //Har du noen produkter fra Body Shop?

PHOTOS: Traveling To AlanyaMinner på at jeg er tilbake i Oslo igjen, og dette er kun et tilbakeblikk på reisen min.

Vår første dag i Alanya 22/7 i stikkord og setninger; Opp klokken 3 på natta. Kø i innsjekkingen. Løping til gaten. 4 timer fly. Propper i øra. Supervarmt i Antalya. 2 timer busstur til Alanya som var enda varmere. Ble møtt med norsk flagg og tequila shots. Sjekket inn på hotellet. Slappet av. Spiste middag. Vors. Ut på byen. Sove. Ble kjent med en hel del den første kvelden i og med at vi møtte ei venninne som var med en gjeng på 14 stykker, sånn ca. Har tatt en del bilder, så det kommer til å komme fler bilde innlegg fremover fra mitt andre hjem, Alanya. // Vært ute å reist i sommer?

WHAT'S YOUR BLOG?Siden jeg har vært to uker i Tyrkia trenger jeg litt insiprasjon, og hva er vel ikke bedre enn å ta en titt på andre sine blogger, legge igjen noen kommentarer og kanskje få fler bloggvenner? Så om du vil jeg skal ta en titt på din blogg så er det bare å kommentere i dette innlegget så tar jeg meg en liten tur innom. Kanskje din blogg blir en av de jeg absolutt må innom hver dag? Legg meg gjerne til som bloggvenn, hvis du ønsker det. // Så hva er din blogg?

New In From AlanyaHusker jeg hadde en drømmefanger når jeg var liten, men mamma måtte fjerne den da den bare gav meg mareritt. Merkelig i grunn når en drømmefanger skal være en positiv ting. Så vi prøver nok en gang, og får jeg mareritt igjen blir det å henge den på verandaen og ikke over senga. Den er lilla i fargen, men synes ikke så godt på grunn av lyset og redigeringen. // Hva synes du?

My Morning Gave Me A BitchslapHvordan det er mulig å være så trøtt som jeg er akkurat nå, fatter og begriper jeg ikke. Hele ferien min har jeg jo sovet, men alikevel trenger jeg mer søvn. I tillegg begynner jeg å bli dårlig, og det er absolutt ikke en god ting. For hvem orker vel å være sjuk. Er jo bare tull. Så nå skal jeg tulle meg godt inn i dyna, spise ett eple og tenke positivt før jeg turer bort til jobb. Jeg har mye å se frem til i slutten av uken. Min kjære Helene kommer på besøk på fredag og jeg har to hagefester jeg skal være med på hvor jeg får se igjen mange av mine fantastiske venner! Skal bli godt det altså. Ha en fortsatt fin dag, søte lesere. Og jeg vil takke dere for at dere utrolig nok kom kjapt tilbake med å lese bloggen min etter den to ukers lange pausen i ferien min. Herligste! // Lagt noen planer for dagen?

KONKURRANSE - MELD DEG PÅI samarbeid med personlig almanakk kjører jeg i gang en konkurranse hvor du kan vinne en egendesignet almanakk.

Perfekt nå som det snart er skolestart, og for ellers bruk til planlegging av møter, jobb osv. Jeg har selv en og er strålende fornøyd med den. Glemmer ikke noe når man har det svart på hvitt. Det jeg synes er ekstra greit med denne er at du selv kan velge hvilken forside og bakside du vil ha. Den trenger ikke være ensfarget, men heller pynte den med et bilde man liker godt. Man kan selv velge litt av hvert når det kommer til design av sidene inne i selve almanakken. 

Konkurransereglene er som følger:
- Lik facebook siden til personlig almanakk her.
- Legg ved navn og mail inni selve kommentarfeltet mitt (så det er lettere å kontakte vinneren

Da er det bare å melde seg på for de som vil det. // Er du med? AVSLUTTET

New In..... fra Gina Tricot ...

Litt treig med å legge ut noen av innkjøpene jeg gjorde før jeg dro til Tyrkia, men her er i alle fall siste rest av online shoppingen min. // Noe som falt i smak?

Good To Be HomeBle møtt av en nesten ferdig veranda, to rotte-jenter som var dundrende fornøyde av litt kosestund, egen seng, kjente lyder om natten, internett og norske tv-kanaler i går. Borte bra, hjemme best. Så heldig som jeg var fikk jeg i går lov til å velge hva det ble til middag. Og selv om jeg nesten har levd på pizza i Tyrkia, var det supergodt med en ordentlig stekt pizza fra pizzabua. Hadde overnatting av mamma, så nå sitter vi i hver vår ende av sofaen å slapper av før kjøleskapsfyren tar turen innom for å sjekke ut tilstanden på det dumme kjøleskapet mitt. Ny uke, ingen ferie, men jobb 15-23. Skal prøve å oppdatere med bilder fra Tyrkia de neste ukene. // Klar for en ny uke?

Finally Home In NorwayDa var jeg tilbake i kalde Norge. Ble kjempe glad når jeg fikk øye på sola ut vinduet av flyet når vi landa, men den forsvant fort gitt. Og akkurat nå befinner jeg med på Skedsmo, og gleder meg fælt til å komme hjem til egen leilighet, se hvor langt verandaen min er kommet, kose med rotte-jentene mine, spise norsk mat! Herlighet, er jo så mye å glede seg til. Gleder meg faktisk til jobb imorgen også. Mest av alt å se igjen vennene mine snart. Åh, en herlig tid i vente selvom Tyrkia er mitt andre hjem så føler jeg at jeg har gått litt lei. Kanskje på tide å prøve ett nytt hotel i såfall om jeg skal dit neste år igjen. Skulle blogge når jeg var der nede, men skuffet visstnok flertallet av dere. Men med det kan jeg si at jeg kjører igang en konkurranse imorgen eller på tirsdag bare fordi dere er supre alle sammen! // Gjort noe spennende de to siste ukene?

hits