SARA ALEXANDRA


SaraAlexandra, 22 år, Oslo. Lever livet slik alle andre gjør. Her vil du kunne lese & se litt av hvert. Meninger, tanker, antrekk, irritasjoner, anbefaling osv. Jeg legger ikke skjul på hvem jeg er. Lever med en kronisk sykdom kalt Morbus Crohn.

Forside // Kontakt // Om Meg
Facebook // Twitter // Bloglovin


SISTE INNLEGG


HELGENS BLOGGKATEGORIER


12 MÅNEDER


LINKER


ANNONSER


Morsomme gaver og gavetips på CoolStuff.no
PHOTOS: Ready To LeaveEr så klar som det går ann å bli for å komme meg bort fra Oslo. Nyte solen i fjorten dager med herlige mennesker. Kunne slappe av med en drink i hånden, slippe å tenke på jobb og stress. Har jo sagt jeg skal klare ett innlegg om dagen mens jeg er i Alanya, men vi får se hvordan det blir når jeg kommer dit. Tar det 10 minutter for å laste opp ett bilde, sier det seg selv at jeg hopper over det og håper dere savner meg nok til å stikke innom når jeg er tilbake til Norge igjen 5 August. Skal snart møte Sabine for litt sol i byen, så hjem å lage taco før vi får noen timers søvn. Skal nemlig ta bussen 4:24 mot Gardermoen. Tidlig... Ønsk oss god tur, søte lesere. // Vil du ha oppdateringer fra Alanya?

Følg meg gjerne på Instagram (saraalexandran) skal være flittig bruker mens jeg er i Alanya.

New In...... fra gina tricot & monki ...

Siste rest med innkjøp før turen min går til tyrkia. Åh som jeg gleder meg! Men en ting jeg ikke skjønner er hva de folka som lager disse tubebh'ne tenker med. Altså jeg bruker som regel small, men om jeg velger det i disse så får jo ikke puppene plass. Og om jeg velger large så faller den jo ned. Og medium så er fortsatt puppene utenfor. AAH, dustestørrelser... // Hva synes du?

A Love LetterVar så heldig å fikk en liten lapp på puta mi her om dagen av søteste Helene min. Er hun ikke altfor søt så vet ikke jeg altså. Nå skal jeg bare ligge i sengen å slappe av, få skrevet noen utkast, kommentere masse tilbake, også må jeg jo pakke ferdig kofferten også. Føler jeg har glemt masse, men alikevel blir den bare fullere og fullere. Skal møte Sabine nedi byen i kveld også, for å ta litt sol og hjelpe til med kofferten hennes. Reisefebeeeeer! // Hva er dine lørdagsplaner?

New In...... fra gina tricot, lindex, monki, monki ...

Noen topper jeg kjøpte når jeg var i byen med Heleneonsdagen. // Noe som falt i smak?

PHOTOS: My YesterdayGårsdagen min gikk til jobb, powernapping og besøk av mine to søte små. Vi lagde lasagne, så på film og hadde litt jenteprat. Ordentlig koselig, i og med at vi møtes altfor sjeldent. Men det er alltid gøy når vi først møtes da. Nå drar Maria til Portogal, Lan på roadtrip i Norge og jeg til Tyrkia. Så blir en god stund før vi alle sees igjen. // Hva gjorde du i går?

Two Days LeftHar pakket med meg altfor mye. Tror jeg har overvekt allerede nå. Det værste er at jeg vet jeg ikke kommer til å bruke halvparten av det jeg tar med. Er alltid sånn at jeg finner meg noen favorittshortser å går med de, og lar alt annet ligge. Men jeg får prøve å være flink å bruke alt så jeg ikke får dårlig samvittighet over å ha tatt med meg for mye. Imorgen kommer Sabine hit etter jobb, og det blir vel til at vi mimrer litt, lager noe god mat og sammenligner hvor mye vi har pakket med oss. Men etter jobb i dag kommer Josip på middag. Blir koselig! Føler hele uka har vært proppet av vennekos, uvant. // Fler som alltid pakker med seg for mye?

Vil Du Bli Ukens Blogg?Siden jeg kommer til å være borte de to neste ukene, vil det ikke bli noen helgens blogg. Derfor blir det denne gangen trukket ut en person som får bildet og link i sidemenyen i to uker. Altså fra imorgen til 5 august. Nå skal jeg kose meg videre med jentene mine, som jeg er så heldig å ha fått på besøk. Ha en fortsatt fin kveld søte lesere! // Vil du i sidemenyen i 2 uker?

AVSLUTTET. Vinneren ble Siri [ sarai94.blogg.no

New In..... fra nelly.com ...

En helt vanlig shorts, men har tenkt til å sette på noen stjerner og rundinger på den siden det ikke var så mange detaljer på den fra før. Tror jeg i allefall. Eller kjøpe stoff å sy på. Dere får i alle fall se det om det skjer. // Hva synes du om shortsen?

PHOTOS: Yogurt HeavenHelene møtte meg i byen igår etter jobb, så gikk turen innom en rekke butikker. Jeg skulle vel egentlig ikke kjøpe noe, men tror du ikke det var jeg som endte opp med en del handleposer? Uffda. Men nå er jeg i allefall klar til avreise med mye nytt i kofferten. 70% nytt oppi der, ikke værst bare det. Vi tok også turen innom Yogurt Heaven, siden vi aldri har fått rotet oss bort dit. Blir nok flere turer, men da skal jeg i såfall ha mer frukt oppi begeret mitt. Nam! Hadde en kjempe koselig kveld videre med min kjære. Og gleder meg allerede til jeg kommer hjem fra Tyrkia å kan få sett ho igjen. Hihi. // Vært på Yogurt Heaven før?

Can't WaitTYRKIA / ALANYA 22 juli - 5 august med Sabine og møte masse fine folk.
SENSATION WHITE 15 september med Helene.
SPANIA / GUARDAMAR 23 - 30 september med Camillasøteste og en gjeng fra LMF.
BODØ - i oktober for å møte Ulrika & Camilla med Helene. [ kanskje, ikke bestilt noe enda ]
FRANKRIKE / PARIS - i november med Josip, Helene og Sabine. [ kanskje, ikke bestilt noe enda ]

Noen av mine planer for resten av året. Oh, håper de to siste kommer i oppfyllelse. Synes virkelig det er gøy å reise, synd det koster så mye penger. Helene og jeg har nemlig lagd en plan om å besøke så mange mulige steder i Norge i alle fall. Og siden vi begge blogger så er det jo ypperlig å dra sammen for å finne ny inspirasjon. Synes det er mye morsommere å ta bilder alle andre steder enn i Oslo. // Skal du ut å reise noen steder dette året?

Photos: Cute BabyboySkjønneste lille prinsen var innom jobben min for en ukes tid siden. Herlighet så fort han vokser. Og jeg føler meg så heldig som får være med på å se han vokse opp. Jeg gleder meg til jeg får ha han på overnattinger og passe på han når han blir litt eldre. Har jo lovt han at vi skal se på Casper - spøkelsesfilmen når han blir gammel nok til å se den. Åh, det er nok noen år til, men gleder meg som bare det! Hihi. // Har du smårollinger i familien?

Vurdering, Ble Det Deg?Kine, 17 år fra Porsgrunn. [ kinekrr.blogg.no ]

FØRSTEINNTRYKK: Lyst og åpent design. Oversiktelig. BILDER: Veldig god kvalitet. INNLEGG: Alltid bilder i innleggene, nok tekst og variasjon. INNHOLD: Hun blogger om foto, hverdag, dans, antrekk osv. HELHET: Man kan finne mange inspirerende bilder på denne bloggen. Utrolig dyktig! SAVN: Kanskje en header med bilde av deg?// bildene ovenfor er fra Kine sin blogg, men satt sammen av meg og skrevet bloggnavn over.

Dette innlegget kan ikke kommenteres. 

PHOTOS: Baby, Spin Me AroundÅh, jeg teller ned dagene til Alanya nå. Og det er søren meg bare fire dager igjen. Har gledet meg til å dra tilbake siden turen ble bestilt i februar! Haha.. Og nå er det snart på tide å få kofferten ferdig pakket. Ikke nok med det så får jeg besøk i dag av beste Helene, og ho skal overnatte. Imorgen får jeg besøk av Lan & Maria. På fredag kommer Josip og på lørdag min kjære tomatsuppejente Sabine! Åh, en herlig uke og to herlige uker i vente. Kan ikke bli bedre enn dette. Er så klar for å komme meg bort og vekk! // Planer for i dag og resten av uka?

Konkurranse - Vinn ArmebåndSiden det ikke ble noen søndagskonkurranse, så setter jeg igang en konkurranse nå i og med at det heller ikke blir en konkurranse de to neste søndagene. Det du kan vinne er to søte og sommerlige armebånd. Alt du trenger å gjøre er å gi ett lite pip fra deg i kommentarfeltet og huske å skrive e-mail INNI kommentarfeltet (så jeg enklere kan nå vinneren). Kan også skrive hvilken farge du helst vil ha, slik at jeg kanskje kan trekke to vinnere også. // Er du med?

AVSLUTTET, vinnerne ble Siv (hvitt armebånd) & Birgitte (rosa armebånd). Har tatt kontakt på mail!

New In..... fra Nelly.com ...

Nye vesker trenger man alltid, eller egentlig ikke. Men har nesten bare store vesker, og disse små er ganske greie når man ikke orker å drasse på seg en hel verden. Er litt usikker på skoene, men jeg får tenke på det. // Hvilken veske likte du best?

Wanna Stay In BedElsker late morninger hvor man bare kan ligge i sengen, og strekke seg så mye man vil. Slippe å stresse med å komme seg på jobb. Det er det jeg liker med å jobbe sent, jeg får slappet av i maaange timer før jeg må begynne å gjøre meg klar. I går hentet jeg forresten en ny pakke fra nelly. Aldri opplevd at det har tatt så lang tid å få pakke derfra, men utrolig nok tok det godt over 3 uker. Men fikk den i alle fall i tide til jeg drar, så da ordner det seg. Tror hele kofferten min inneholder nye klær, utenom noen få plagg. Men nå skal jeg fortsette å late meg, finne meg en cola og kose meg med mac'n. Nøyaktig hva som var i pakken, viser jeg senere i dag. // Lagt noen planer for dagen?

PHOTOS: Be YourselfHadde jo besøk av Ulrika for en uke siden, og vi tok jo selvfølgelig noen bilder sammen foran "blogg-gardinen" min. Man må jo dokumentere at man faktisk har venner, det er veldig viktig! Er jo aldri noen som vil ta bilde med meg. Neida, joda... Faktisk hadde jeg aldri blitt kjent med Ulrika hadde det ikke vært for bloggen. Merkelig hvordan man kommer i kontakt med folk gjennom internett. Har jo fler jeg har blitt kjent med gjennom bloggen også. Synes det er super koselig jeg! // Har du en blogg-venn du har fått bra kontakt med?

New In..... fra ebay ...

... gave fra Ulrika  ...

Noen små kjøp fra ebay, duste selvutløseren funker ikke på kameraet mitt. Sto i overskriften at den skulle funke, men neida. Leste på nett et eller annet sted at den ikke gjorde det. Åh, satans bomkjøp! Så hvis noen trenger en, si ifra så selger jeg den med glede! Fikk også gave fra Ulrika som nettopp var i Bulgaria. Utrolig koselig å få sånne små gaver. På smykket står et av mine favoritt sitater "Never let the fear of striking out, keep you from playing the game". Utrolig søtt. // Hva synes du?

PHOTOS: My WeekendOvernatting. Bursdagsfest. Nach. Førpremiere på Magic Mike. Godteri. Øl. Uteliv. Vennekos. Pizza. Blogg. Nedtelling. Jellyshots. Kortspill. Noe av det jeg har drevet med i helgen min. En nokså grei helg hvor jeg har fått tid til mamma, venner og masse soving. Nå er jeg super klar for en ny uke, har jeg endel ting å få gjort unna. Får besøk av Helene på onsdag, middag med Maria og Lan på torsdag, pakking, hente pakke imorgen, overnatting av Sabine på lørdag også drar vi to avgårde til vårt andre hjem, Alanya på søndagen! Blir en herlig og stappfull uke. // Hva gjorde du i helgen?

VBlog-My ApartmentBle en litt kjapp og dårlig video, vet ikke helt hvordan jeg får fokus når jeg filmer. Så sånn gikk det med den saken. Men her bor jeg da, i min egne lille leilighet. Trives veldig godt til tider, selvom det innimellom blir ganske ensomt. Hihi. // Hva synes du om leiligheten min?

Photos: Last NightHerlighet for en natt. Drikkeleker. Potetgull. Drinker. Øl. Kos. Hyggelige mennesker. Uteliv. Oppskriften på en vellykket kveld. Møtte på en del kjent folk på byen også, så det gjorde kvelden enda bedre. Nach var det også helt til 8 i dag morges. Litt trøtt kan man vel si. Men formen er faktisk kjempe fin, og nå skal jeg vel straks finne meg noen brødsmuler å spise. Eller rett og slett bestille pizza, ikke det at jeg egentlig har råd til det i og med at jeg må spare til tyrkia. Woop, 7 dager igjen! // Hva gjorde du i går kveld?

Wants On Nelly1. HER // 2. HER

1. HER // 2. HER

Jeg vil ha, jeg vil ha, jeg vil ha. Det er absolutt ikke bra å titte innom nelly når man ikke skal kjøpe noe. Man blir lett fristet også. Hvertfall når de fleste kjolene der inne er nydelige! Åh, hater at jeg ikke har råd til å kjøpe disse. // Hvilken likte du best?

This Saturday I'm Wearing... NY singlet gina tricot // bukse bikbok // armebånd ebay ...

Nå ligger jeg rett ut i sofaen til mamma. Sminken er på plass, ølen er kjøpt inn og jeg er egentlig klar for en aldri så liten bursdagsfeiring hos ei venninne av meg. Nå venter jeg bare på å få et "ja" fra mamma om ho kan kjøre meg bort etterpå.(snille,snille,snille mamma?) Gikk ned på Joker i pysjbuksa midt på Grünerløkka, var ikke så veldig populært det gitt. Han i kassa kommenterte det også. Nåja, sånn gjør man det der jeg bor i allefall. Eller det er vel kanskje bare jeg. Er jo ikke vits i å kle på seg når man bare skal gå noen minutter til en butikk. Latskapen lenge leve! // Hva synes du om antrekket for kvelden?

Photos: Movie PremiereHerlighet, gårsdagen var virkelig noe for seg selv. Jeg var i allefall 1 av 100 som fikk en gratis mardou&dean singlet når vi gikk inn i kinosalen. De delte også ut goodiebags til noen i salen ved å trekke kinosetenummer ut av en bolle, men jeg var ikke sååå heldig. Når lysene slukket, og filmen ikke startet tenkte jeg med en gang at det var en teknisk feil. Og plutselig lyste noen med lommelykter inni salen og jeg fikk øye på to politimenn, noe som bare kunne betyr en ting. Stripping. Haha. Det var litt av et show vi fikk på scenen foran skjermen. Selve filmen likte jeg utrolig godt, men det sier seg selv når Channing Tatum er med i den samt stripping, uteliv, kjærlighet og drama! Magic Mike har premiere fredag 20/07, for de som ikke visste det. Tusen takk til Norsk Filmdistribusjon som gjorde kvelden i går mulig! // Hva gjorde du i går kveld?

I'm Wearing A New Dress..... Kjole Gina Tricot ...

Da går turen snart bortover til førpremieren av Magic Mike takket være Norsk Filmdistribusjon. Gleder meg kjempe mye!  Kameraet er med, så om det blir noen sjanser til å ta bilder så slår jeg nok til å viser dere i morgen. Ha en fortsatt fin kveld søtinger! // Hva synes du om den nye kjolen min?

Anbefaling: FilmIN TIME. I en verden hvor tid har overtatt som den eneste handelsvaluta istedenfor penger, har livslengde blitt en luksus. Du kan kjøpe deg evig liv eller dø mens du prøver å forlenge det du har. Justin Timberlake og Amanda Seyfried spiller i dette nervepirrende racet mot klokken, hvor en mann feilaktig beskyldt for mord jobbet mot et system gjennomsyret av korrupsjon, mens han samtidig kjemper for å holde seg i live. Hver time og hvert sekund teller - bokstavelig talt. // lovefilm.no 


Synes det var en ganske merkelig, men fin film. Tror nok jeg må se den en gang til for å være sikker på om jeg liker den eller ikke. Litt usikker. Eneste jeg vet jeg liker er at Amanda Seyfried spiller i filmen. Ho er alltid så søt, selvom hun skal spille litt slem. // Har du sett in time?

// bilder fra weheartit, satt sammen av meg.

Sometimes I Love My LifeOg nei, det var ikke ironisk denne gangen. Når jeg er ferdig på jobb klokken tre er det rett hjem, finne noe å ha på meg også til mamma. Jeg har nemlig vært så heldig å bli invitert på førpremiere på MAGIC MIKE, herlighet! Det å få et glimt av Channing Tatum, kan jo lyse opp en hel uke for meg. Haha. Neida, det var å ta den litt for langt. Men han er jo rett og slett eyecandy. Og i denne filmen får man jo til og med se han danse i bar overkropp. Kan det blir bedre? Neppe. Så nå håper jeg bare alt går etter planen, og venter på en mail med info fra Norsk filmdistribusjon som holder førpremieren. // Hvilke planer har du denne fredagen?

Vil Du Bli Helgens Blogg?Ett bilde av bloggeren vil bli plassert i sidemenyen min med bloggnavn over, og trykkbar link til selve bloggen. Om du vil bli helgens blogg er det bare å legge igjen en kommentar. Ha en fortsatt fin kveld søteste! // Vil du bli helgens blogg?

AVSLUTTET. Helgens blogg ble Jenny [ jennyhanche.blogg.no ]

New In..Fine dekslene fant jeg i postkassen min for noen dager siden. Åh, tror nok kimono dekselet blir med meg til Tyrkia. Det skriker jo sommer av det! Det er faktisk ikke bare dekslene som er fine heller, eksene som de ligger i ser jo innmari fine ut også. Får ikke bare levert i en liten plastlomme, noe som er utrolig bra med tanke på hvor hardhendt postmenna kan være også. Har noen deksler fra Mirabling.no fra før, men klarte her om dagen å ødelegge det ene ved å ha den i lomma på en bukse som farger av. Sjakktrekk, nei. Men heldigvis er det lilla ganske likt det jeg hadde fra før. En stykk lykkelig Sara for øyeblikket. // Hvilket likte du best?

// sponset produkter, samarbeid med mirabling.no, direktelinker

Photos: My Last DaysDe to siste dagene har jeg hatt overnatting av Ulrika, spist taco, hamburger, vært på kino, spist for mye godteri, sovet utrolig godt, jobbet, sett film, fått pakke i posten og hentelapper. Akkurat nå ligger jeg under pleddet i sofaen, og tenker på om jeg skal vekke Ulrika eller la henne sove litt til. Får vel ordne i stand noe frokost etterhvert, kanskje rekker jeg å hente pakkene før jeg skal avgårde på jobb også. // Hva har du gjort hitill i uken? 

Photos: A Little Dog Hadde jeg hatt en hund i huset som var min, så tror jeg hele bloggen hadde vært fult av nærbilder av kun den. Kanskje like greit at jeg ikke har det, for nå i allefall. Men synes det er utrolig koselig å sitte barnevakt for hunder, så det er bare å si ifra om du trenger bikkjepass! hihi. Doffen fikk til og med låne klokken min, heldig han. // Hva synes du om bildene? 

Those Rainy DaysNår det regner er det jo ikke alltid så aktuelt å være ute å finne på noe, men her er noen tips til hva du kan gjøre innendørs en regnværsdag.

# se en god film
# drikk kakao
# les en bok
# se episode på episode av en yndlingsserie

# lag en matrett fra en kokebok
# vask leiligheten
# rydd i saker og ting
# powernap

Som regel når det regner sover jeg, overspiser, blogger og later meg. Men det er jo meg da. // Hva gjør du på regnværsdager?

Yesterdays FunEtter jobb i går tok Ulrika og jeg turen til kinoen å så på 21 Jump Street (kommer en anbefaling til uka) og etter det lagde vi taco, så på disney channel, en film og selvfølgelig tok vi heija-bloggen bilder! Kameraet gikk på tomgang, så de siste bildene vi tok ble det veldig gulskjær i. Men pyttsann, fine er vi uansett. Javisst. // Er du glad i taco?

New In..... fra bik bok ...

... fra cubus ...

Klarte jo ikke la bankkortet ligge å bare bli brukt på godteri og brus. Men takk gud for rea, eller salg på godt norsk. Så det ble visst noe småtteri fra Sverige. Har for få singletter å topper, men nå har jeg vel snart funnet meg nok. Mangler kanskje to-tre til så er alt i boks å jeg kan dra evig lykkelig til mitt andre hjem, Alanya. // Når shoppet du sist?

Exited For TodaySkal innrømme at det hadde vært herlig å fått noen timer til på øyet, selvom jeg kom for sent på jobb. Heldigvis har jeg noe å se frem til etter jobb. Skal møte Ulrika, på kino å se 21 Jump Street (med kjekkeste Channing Tatum!!), hjem å lage middag å se på en til film tenker jeg. Blir et lite overnattingsbesøk, noe som er veldig koselig i og med at ho bor i Lofoten. Et stykke unna kan man si. Så nå er det bare å telle ned timene før skiftet mitt er over.. 7 timer igjen.. Uffda. // Planer for dagen?

Vurdere Din Blogg?
Siden jeg enda ikke har kommet meg hjem fra harryturen, så kjører jeg i gang en vurderingsrunde. Er jo alltids noen nye blogger som melder seg på, og det er artig å ta en titt synes jeg! // Vil du ha bloggen din vurdert?

AVSLUTTET.

Wants Nelly Sale1. HER // 2. HER

1. HER // 2. HER

1. HER // 2. HER

Åh, gi meg gi meg gi meg. Selv om alt dette er på salg nå, så får jeg ikke råd til det. Åh, men det er jo alltids godt å late som man har råd da. // Noe som falt i smak?

Breakfast In The RainÅh, jeg vil ha dette til frokost i dag også! Spiste dette lørdagsmorgen, og gud så mett jeg ble. Nå kan dere jo se hvor sunn jeg er! Haha. Hadde jo fire agurkskiver da! Flink. Men nå får jeg nøye meg med en gammel wienerpølse på jobb gitt. Den er jo tross alt gratis. Nå gleder jeg meg til klokken blir tre, for da blir det nemlig harrytur til Sverige med noen fra jobben. Oh, jeg lengter! Håper på at kortet mitt forblir i lommeboken hele turen, utenom når jeg skal kjøpe brus og godteri. Skal prøve å få lagt ut ett innlegg senere i dag også, men lover ingenting søtinger. // Hva er dine planer for dagen?

Konkurranse - Er Du Med?... bare noen random deksler jeg har ...

Nå er det vel på tide med en ny konkurranse. Denne gangen kan du vinne et produkt fra mirabling.no i prisklassen 129 - 269,- Det du trenger å gjøre er å gå inn her å finne ditt favorittdeksel, lime inn linken i kommentarfeltet mitt og legge ved e-posten i SELVE kommentarfeltet. (så jeg enkelt kan ta kontakt) De har kun ting til iPhone og iPad, men om du ikke har det så har du sikkert en venn som mer enn gjerne ville hatt noe nytt. // Er du med?

 AVSLUTTET. Vinner ble Ulrikke.

Photos: Last Day Of CuddlingNå er det siste dagen til Doffen her hos oss, før han vender snuten tilbake til familien sin som har vært i det store utland. Har fått tatt mange bilder av han, som ligger på lur på Mac'n min. Men akkurat nå er vi hos mormor og morfar på middagsbesøk. Fiskeboller i hvit saus med flesk! Livretten min når jeg er hos dem. Senere legger jeg ut en konkurranse til dere, og skal få svart på spørsmålene. Ha en fortsatt fin søndag, kjære søte skapninger! // Hatt en fin helg til nå?

Wayne's CoffeeVar på Wayne's Coffee igår fem minutter før stengetid. Heheh, så flinke på å beregne tid veitdu. Etter min mening smaker kaffen likedan som den man får rundt hjørnet ved jobben min. Men den slår ikke Starbucks sin. Tror jeg. Litt usikker, er en stund siden jeg drakk det. Men velger å tro at den er bedre. Nå som det er varmere i lufta (selvom det regner) så er frappe det herligste! Selvom magen ikke er så glad i kaffe, så lengter jeg etter å drikke det igjen. // Liker du frappe?

I'll Let You KnowFikk ett spørsmål om jeg ikke kunne ha en spørsmålsrunde igjen, og det kan jeg jo selvfølgelig ha. Er ikke så fan av det, men hva gjør man ikke for de som ønsker det! Kommer til å ha en annerledes spørsmålsrunde, hvor jeg svarer på spørsmålene i kommentarfeltet mitt tilbake igjen. Så sant det ikke krever bilder, da blir det ett innlegg med bilder og tekst også. Så da er det vel egentlig bare å spørre om det du lurer på. Reiser, piercinger, tatoveringer, fritid, venner, familie, sykdom, sminke, klær. Vel spør om det du føler for! // Hva vil du spørre om? 

Anbefaling: FilmTHE VOW/ELSK MEG IGJEN. Paige (McAdams) og Leo (Tatum) er et ungt og forelsket kunsterpar, bosatt i Chicago. En bilulykke ødelegger plutselig deres felles lykke. Leo klarer seg, mens Paige havner i koma. Når hun endelig våkner har hun ingen minner knyttet til deres forhold, og kjenner ikke lenger igjen sin kjære. Tiden fra jusstudiene husker hun derimot fortsatt. I hennes bevissthet er hun fortsatt forlovet med den sjarmerende forretningsmannen Jeremy, som nå, lenge etter bruddet fortsatt har et godt øye til henne. Ettersom tiden går innser Leo at Paige sin hukommelse ikke vil komme tilbake. Fast bestemt på å ikke miste henne, beslutter han å gjøre alt som står i hans makt for å vinne hennes hjerte. Igjen.. // tekst fra filmweb.no


 Herlighet, en søtere film finner du neppe. Om du ser bort i fra en rekke av mine favorittfilmer. I tillegg er denne basert på en sann historie, noe som gjør den enda finere i mine øyne. Satt der på kinoen "awwww" hele tiden tror jeg. Ikke høyt asså, men dere forstår. Kjærlighet, drama, kliss, sjalusi, tårer. Denne skal definitivt inn i min dvd hylle, plassert med mine favoritter! // Har du sett The Vow? 


GoodiebagDet som var inni goodiebagen jeg fikk på førpremierefesten på torsdagen. Var litt av hvert oppi denne, og jeg må si meg fornøyd med den. Var jo ganske mye fint oppi her! Tror nok escada toalettmappen blir med meg til Tyrkia i allefall. Var sommerlig og fin! Om du vil se bilder fra førpremierefesten kan du klikke her. // Hva synes du om innholdet?

Hello SaturdayKan ikke beskrive hvor glad jeg er for at det endelig er helg. Nå er det kun 15 dager igjen til avreise, og jeg er så klar som det går ann å bli til å dra vekk. Komme meg vekk fra Oslo og til et varmere sted hvor alle menneskene er blide og fornøyde! Men for nå koser jeg meg med hundepass, tv titting og den gode sofaen til mammaen min. Det er så mye jeg gleder meg til nå fremover. Men det får jeg ta i ett eget innlegg senere. Også må jeg få presset inn at dere som leser og kommenterer bloggen min er herlige. Liker dereee! // Hva gjør du denne lørdagsmorgen?

Photos: Right NowHar veldig lyst til å legge meg ned å sparke med føttene i bakken som en liten drittunge som ikke får viljen sin. Jeg tror rett og slett jeg er født under en ulykkestjerne når det kommer til sjukdom. Latterlig. Rett etter jobb dro jeg til legen, måtte kjøpe en krem til 607 kroner (!!) og kommer til å ha hodepine de neste 8 ukene fordi det er en bivirkning av medisinen. Hurra for meg. Nå skal jeg jaggu ta meg en velfortjent softis som plaster på såret, egentlig ikke så smart i og med at jeg ikke tåler det. Pyttsann. Er fortsatt på jobb og vet ikke helt hvorfor jeg er det. Har ikke liv. Fint. Nei, nå får jeg slutte å sutre ellers hater dere meg jo! hihi. // Planer for helgen?

Photos: Yesterdays EventVar en av de 25 heldige som fikk være med på et arrangement satt sammen av Blogg.no, Norsk Filmdistribusjon og JSM Event. Fikk to billetter til førpremieren av kinofilmen What To Expect, og dra på førpremiere fest med en rekke andre. Det var kjempe koselig! Vi fikk rosa boblende ved ankomst på stratos, og det ble servert cupcakes og pizza. Når klokken nærmet seg 23 beveget vi oss ut døren med goodiebags og tok turen på mc'rn å fikk litt mat i magen! Åh noen ganger er livet herlig dere! // Hva gjorde du igår?

Vil du bli helgens blogg?
Nå har jeg nettopp kommet ut av førpremieren på what to expect, og den var kjempe søt! Nå er jeg og Waithira på vei til stratos på førpremierefest. Blir koselig! I mellom tiden er det klart for helgens blogg. Bare å melde seg på i kommentarfeltet. Lik gjerne via fb knappen under her. // Er du med?

AVSLUTTET.    Vinneren ble Sara [ saragu.blogg.no ]

New In..... fra h&m ...

Lurer litt på om jeg skal sette stjerner og rundinger på shortsen for å gjøre den litt mer personlig. Men har ikke helt bestemt meg enda. Synes knappene bakpå lommene ødelegger litt. Hmm. // Hva synes du om shortsen?

A New Fashion Designer... Fotograf: Anton Soggiu // Modeller: Ine Drikakisi & Poneh Nematinia ...

Elin Tveitan - Ble uteksaminert fra Esmod Oslo i 2012 med sin kolleksjon "skin". Hun vant best-konsept prisen på Esmod Oslo diploma show. Også nominert for beste nykommeren på Rosemount Costume Awards i 2011. Andre plass av de norske finalistene i scandinavien Triumph Inspiration awards. I her og nå denne uken kan man få øye på Mariann Thomassen i en Elin Tveitan-kjole. Se hele kolleksjonen hennes her! // Hva synes du om litt av kolleksjonen?

Photos: My Month - JuneByturer. Kino. Starstrucked. Film. God mat. Vennekos. Fotografering. Soving. Hawaiifest. Nytt i klesskapet. Firma grillfest. Overnattinger. Hundepass. Masse jobb. Min Juni har vært en fin måned, til tross for at jeg har nettshoppet en del og tømte kontoen så å si for alt. Neida. Joda. Men nå har jeg jo fått feriepenger, og halvparten går til regninger og resten spares til Tyrkia 22/7. Gleder meg som en gal. // Hvordan var din Juni?

ShoppingNå fyker jeg avgårde på littegrann shopping. Mine tre kjære følgesvenner er med - to visa kort og ett mastercard. Neida, skal ikke ut på storshopping. Skal faktisk en tur på plantasjen for å se på utemøbler til den nye verandaen jeg etterhvert får. Hadde jo tilbud på det, så da må man jo slå til. Egentlig har jeg veldig dårlig tid, så skjønner ikke hvorfor jeg fortsatt sitter her å skriver. Flink. // Hva var det siste du kjøpte deg? Link til det, så kan jeg ta en titt! 

Baby, Just Take Me AwaySå har jeg begynt å tenke på hva jeg skal pakke med meg til Tyrkia. Synes det er så vanskelig. For jeg pleier alltid å pakke med meg for mye, og komme hjem igjen med en halvfull koffert av ubrukte klær. Det er derfor jeg alltid har begynt å pakke veldig tidlig, og da snakker vi to-tre uker i forveien. Eller nå har jeg faktisk ikke begynt enda i og med at kofferten min står i kjellern, ellers hadde den vel vært stappfull nå. Har prøvd å skrive ned en pakkeliste, men med den lista tror jeg det blir overvekt. Det viktigste jeg må ha med er pass, flybilletter, bankkort, ipod, tomatsuppe og solkrem så er jeg good to go. Neida. Må vel ha med meg noe klær også, siden jeg aldri shopper noe klær i Tyrkia. Blir nok til at jeg legger ut en liten pakkeliste her på bloggen når jeg endelig har bestemt meg for hva som blir med meg. // Hva er dine sommerplaner? Har sikkert spurt om det før, men skader ikke å spørre igjen.

Instalately #2Har vært litt flinkere i det siste til å bruke iphonen til å ta bilder, i steden for å bare bruke bilder fra bloggen. Mest bilder av meg da, men det går så bra atte. Prøver jo å legge ut 1-2 bilder hver dag, men har hatt litt vanskeligheter for å logge meg inn i det siste. Nåja. Om du vil ta en titt på min instagram heter jeg saraalexandran, og hvis du vil er det bare å følge meg. // Om du har instagram, hvor mange bilder har du der?

Soon Baby, Soon..Nå er det hele 19 dager igjen til Tyrkia-Alanya, dagen jeg drar til mitt andre hjem med Sabine. Jeg kan ikke si noe annet enn at jeg gleder meg utrolig mye. Nede i Tyrkia møter vi på Charlotte som bor på samme hotel som oss med noen andre herlige mennesker (tipper jeg). Jeg har lagd meg en liten blogg-plan mens jeg er der nede. Og lovt meg selv at jeg skal klare ett innlegg om dagen, men om jeg får kommentert så mye tilbake mens jeg er der nede kan jeg absolutt ikke love. Det får jeg ta igjen når jeg er tilbake i Norge igjen. Vet jeg kommer til å miste mange av dere, hater tanken, men sånn får det bare gå desverre. Den tid, den sorg.. // Hvem kommer til å følge med på tyrkia turen min?

På vei til meg... Kimono - her // Diamond Light Purple - her ...

Er så heldig som snart mottar disse to dekselene fra Mirabling.no. Det var et ganske tøft valg å måtte velge mellom alle de har på siden sin. Jeg har jo noen deksler fra Mirabling fra før, og de er faktisk veldig lite slitt. Det er jo mange deksler som ofte blir veldig slitt, men har ikke merket noe til det enda. Har ett deksel jeg har hatt i over 1 år og flittig brukt som fortsatt er like fint. 

Hadde ikke gjort noe å hatt disse sommerlige fargene på iPhone'n heller (utenom sort da, den er jo ikke så sommerlig). Disse finner du her. Kan også meddele at jeg snart kjører i gang en konkurranse i samarbeid med Mirabling.no. Mer info kommer når konkurransen holdes, regner med at den blir lagt ut på søndag. (i og med at det er konkurranse dagen min) // Hva synes du om glitter-deksler?

// ads links, samarbeid med mirabling.no

New In..... fra h&m ...

Salg, det liker man! Tre par sko til typ 120 kroner, er ikke værst det. Tror ikke de er super behagelige å gå i, men nå har jeg i allefall nye sko til turen jeg skal på. Har kanskje to par sommersko fra før, og de er godt brukt. veldig godt brukt. // Hvilket par likte du best?

Hate It When# smatting på kino, eller rasling i godteriposen når det veldig stille i filmen.
# man må sitte over fire timer baklengs i et tog.
# folk er super treige med å betale i kassa.
# bussen er forsinket, og når den endelig kommer så skal folk være enda treigere med at de ikke har funnet frem busskortet (!!)
# folk som drar i håndtaket når man sitter på do.
# jeg gleder meg til å spise en sjokolade, så viser det seg at den allerede ligger i magen.
# netcom plutselig bestemmer seg for å gå i "null dekning - søker".
# jeg tror jeg har mistet iphonen, så står jeg med den i hånda.
# folk sniker i køen.
# hele bussen så å si er tom, så må absolutt den personen sette seg ved siden av meg.

 Kan nok hende det kommer fler slike innlegg etterhvert, om dere liker det. // Noe dere kjenner dere igjen i? 

 

Konkurranse - Vinn ArmebåndDa setter jeg i gang en ny konkurranse hvor du kan vinne disse armebåndene som er på bildene ovenfor. Alt du trenger å gjøre er å skrive at du er med + e-mailen INNI kommentarfeltet (enklere å kontakte vinneren). Da gjenstår det vel bare for meg å si lykke til kjære lesere. Ha en fortsatt fin søndagskveld! // Er du med?

AVSLUTTET. Vinnerne ble Mia Karina & Ingeborg!

Bikini-Me & Talk Nå som sommeren er her, så drar jo alle frem sine bikinier. Og det er vel da min usikkerhet kommer frem. Jeg har alle kurver som kan eksistere på en kropp. Noen dager er jeg ekstremt glad for det, mens andre dager ikke. Som f.eks da man finner en drit kul shorts, men ikke får den over hofta fordi de er i veien. I en bikini kan man på en måte se alt, og ingenting annet enn detaljer sensureres. Noe som også kan minske litt på selvtillitten i bikini er arret på magen min. Selv føler jeg alle glor pga det. Eller at jeg har noen celulitter her og der. Ingen er perfekte, absolutt ikke. Jeg kan jo se på ei jente å synes den bikinikroppen var dødsfin, også sitter ho der med de samme tankene jeg har. Sprøtt det der, hvordan vi aldri blir fornøyde. Vi vil alltid ha mer, og det kommer vel til alt. Den fineste sommerkroppen er den du har nå, utrent eller trent. Mennesker kommer i alle størrelser og fasonger, og det skal man respektere. // Hvordan er din selvtillitt i en bikini? 

Photos: Last NightJeg skulle egentlig bare ha en rolig kveld, men så endte jeg opp med å spurte opp for å rekke ølsalget fem på seks. Også kom min kjære Bodø-jente til meg og vi hadde et lite vors for oss selv før vi dro til Stovner på vors der. Så til Mango for å riste løs! Åh, jeg hadde det kjempe gøy igår. Og nå gleder jeg meg mye mer til jeg skal til Spania, nettopp med denne skjønne jenta om 84 dager. Er glad for at jeg har så mange herlige personer i livet mitt! // Hva gjorde du igår?

hits