SARA ALEXANDRA


SaraAlexandra, 22 år, Oslo. Lever livet slik alle andre gjør. Her vil du kunne lese & se litt av hvert. Meninger, tanker, antrekk, irritasjoner, anbefaling osv. Jeg legger ikke skjul på hvem jeg er. Lever med en kronisk sykdom kalt Morbus Crohn.

Forside // Kontakt // Om Meg
Facebook // Twitter // Bloglovin


SISTE INNLEGG


HELGENS BLOGGKATEGORIER


12 MÅNEDER


LINKER


ANNONSER


Morsomme gaver og gavetips på CoolStuff.no
New In..... fra h&m ...

Føler jeg har kjøpt en del i det siste (på salg, takk gud for det!), og det tar jo ingen ende. Dukker opp ting jeg ikke husker jeg har bestilt engang. Og det tyder vel kanskje på at jeg absolutt må slutte å netthandle. Det er farlig. Så nå er det slutt på netthandel, men kommer ut fler innkjøps innlegg da jeg har en del å vise igjen + jeg venter på en pakke til. Uffamei. Blakker meg jo helt. Det er nå man skulle ønske man var født rik, hadde en rik kjæreste eller var en toppblogger som får alt man peker på. // Hva synes du?

Vurdering, Ble Det Deg?Ylva, 14 år fra Trondheim. [ ylvags.blogg.no ]

FØRSTEINNTRYKK: Lyst design. Oversiktelig. Søt header. BILDER: God kvalitet. INNLEGG: Mange fine bilder og passelig med tekst. Leserspørsmål er også på plass for å engasjere leserne. INNHOLD: Hun blogger om antrekk, hverdag, innkjøp osv. HELHET: Alt i alt er dette en kjempe fin blogg hvor man hele tiden får ett glimt av personen bak bloggen. Hun er kjempe søt! Misunner faktisk fregnene hennes, synes det er kjempe fint! SAVN: -- // bildene ovenfor er fra Ylva sin blogg, men satt sammen av meg og skrevet bloggnavn over.

Dette innlegget kan ikke kommenteres. 

New BraceletsEndelig kom disse i posten fra ebay! Hadde jo vært på utkikk etter fargerike armebånd i en god stund, også fant jeg noen på ebay til en svært billig sum. Selvfølgelig måtte jeg kjøpe de. Har nå 100 slike, så om en blir ødelagt trenger jeg ikke akkurat å gråte meg i søvn. // Hva synes du om fargerike armebånd?

Morning PhotosEndelig helg. Føler det har vært en ganske tøff uke. Ikke nok med hverdagsfyll så har det også vært "vi-slenger-med-leppa" kunder hele uka på jobb. Noe som er ekstremt tungt. Det at man må stå der, og finne seg i alt det dustete de sier og ikke si noe dumt tilbake. Sånn er det å jobbe i servicebransjen, man må kunne tåle en del. Anywho, planene i dag er litt uklare. Jeg håper på å få lunsjet med den søteste jenta fra Bodø, men vi får se hvordan formen hennes er etter kollenfestivalen igår! Annet enn det aner jeg ikke hva jeg skal. Kanksje ta meg en liten tur til mormor å morfar å se på det nye huset dems. // Lagt noen planer for helgen?

Ta deg to sek til å stemme på Sophie sitt ferieønske her.

Nye FilmerKjøpte meg tre filmer her om dagen. Vet ikke helt hva det er, men jeg takler ikke å laste ned filmer fra nett. Jeg liker å ha et cover og en cd. Litt merkelig det der, siden de fleste velger å bare laste ned. Men jeg må tilbake dit jeg kjøpte de å klage bittelitt. Betalte nemlig 179,- for den ene dvd'n når det tydelig står 99,- på alle coverne. Håper dette bildet er bra nok som bevis for å få tilbake litt av beløpet. Ellers blir jeg nok litt lei meg. Sånn er det å ha dårlig råd! Kommer nok noen anbefalinger/styr unna på disse filmene. // Kjøper du film eller laster du ned?

Vil Du Bli Helgens Blogg?
Siden jeg tok meg litt fri fra bloggen igår, ble det dårlig med å melde seg på til helgens blogg. Men nå er det bare å hive seg på. Den som blir trukket til å være helgens blogg får bildet sitt i sidemenyen med link til sin blogg via bildet. Og blir igjen linket i dette innlegget også. Så da er det bare å melde seg på, søte mennesker. Er hjemme i fire tiden fra jobb, og rundt den tiden blir vinneren lagt ut. Og får stå der til søndagskveld. // Vil du bli helgens blogg?

Helgens blogg ble Kira [ khal.blogg.no ]

So So So StupidTil nå har jeg bare ligget i sofaen og drukket en doven cola jeg fant i kjøleskapet til mamma. Jeg er helt blank i hodet, og super kvalm. Er jo fult og holdent min feil som igår tenkte at hverdagsfyll er helt ok selv midt i jobbuka. Hadde det jo kjempe koselig med Siri og vi dro på London etterfulgt av nach med noen randoms. Kom meg hjem i sengen til mamma rundt 7 i dag morges. Så man kan godt si jeg er utslitt. Tror nok dette blir en bloggfri dag, men er jo tilbake imorgen skjønninger! Har nok med å takle jobb med baconpølse lukt og kunder. Håper dere er glad i meg for det. Hihi. // Hva skal du i dag?

Home Details Har jo fått hengt opp det jeg kjøpte på ikea nå, og jeg må si meg ganske fornøyd. Gjorde kjøkkenkroken min bittelitt søtere om det går ann å si. Foreløpig har jeg masse tyggis i den potta, men får vel kjøpe meg en blomst jeg kan drepe etterhvert. // Hva synes du om de nye detaljene på kjøkkenet? 

Win Win.. fra Lisa Marie ..

.. fra Helene ..

Vinnerlykken har vært med meg noen ganger i år føler jeg. Og jeg er super takknemlig for alle konkurranser jeg har vunnet, bloggvurderinger og linkinger! Når det er sagt har jeg en del pakker jeg selv må få sendt ut etter de tre siste konkurransene jeg har hatt. Og beklager for at jeg er så treig. Men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves! Er det ikke et ordtak som er slik? Hihi. Skal hjem ikveld fra mamma, så regner med å få sendt pakkene avgårde imorgen før jobb. // Har du vinnerlykke?

My Morning In PicturesHerregud, for en effektiv morgen da gitt. Sto opp for to timer siden, gått tur med Doffen, fått sminket meg sånn passe, fått sett på en film og nå mangler jeg bare å finne et eller annet å spise til frokost så er egentlig dette starten på en perfekt dag. Jeg kan også si ifra om at jeg har begynt å skrive artikler for et magasin på nett. Har visstnok bare skrevet en artikkel, men det kommer vel mer dit fra min side. Om du trykker her, finner du artikkelen min. Velger å lage ett nytt innlegg om det, en annen dag når alt er i perfekt ordning. Nå skal jeg finne meg frokost! // Hva er dine planer for dagen? 

Vurdere Din Blogg? Nå føler jeg det er en stund siden jeg har vurdert noen blogger, så da kjører jeg i gang en ny runde! Er vel bare en uke siden sist, men jaja jeg liker jo å titte på nye blogger så da er det en vinn-vinn situasjon for dere og meg. Ha en fortsatt fin kveld søte mennesker! // Vil du ha bloggen din vurdert? 

AVSLUTTET, vurdering kommer senere.

Nelly Wants1. HER  // 2. HER

3. HER  // 4. HER

 Åh, det er jo så mange fine kjoler på Nelly at jeg dør. Hvorfor kunne ikke jeg vært født rik? Hadde gjort shoppingen så mye enklere.. // Hvilken falt mest i smak?

// ad links

 

Photos: Puppy Hugs Det var super koselig å komme hjem fra jobb til mamma for så å finne lille Doffen ventende ved døra igår. Lille tassen bjeffa av glede å hoppet opp og ned. For en herlig følelse! Hvertfall noen som er glad i meg og viser det. Måtte jo benytte sjansen til å ta noen bilder, og selvfølgelig ha han på fanget å kose på magen. Lille pølsehunden. Han er jo litt skjønn da. // Hva synes du om Dachs-rasen? 

New In..... fra Gina Tricot ...

 En altfor fargerik kjole, som jeg har mine tvil på. Men jeg velger å beholde den fordi jeg trenger litt farger i hverdagen min. Og den blir nok ganske behagelig å gå med nede i Tyrkia i og med at ryggen er ganske åpen. Og der trenger man jo luft overalt bare for å ikke krepere. // Hva synes du om fargekladden av en kjole? 

Photos: Hawaii Theme♥ Tok jo 180 bilder da jeg var på Hawaii festen, og siden jeg liker å dele bildene mine her på bloggen så har det blitt en del Hawaii-relatert her. Men dere overlever vel det! Grunnen til at det ikke er noen bilder av ansiktene til mennesker er fordi jeg ikke kjente noen av folkene (utenom 4 stk). Men så er jeg veldig glad i å ta bilder av detaljer, så da går det opp i opp. // Hva synes du om bildene? 

Looking Back Når jeg ser tilbake i arkivet mitt blir jeg litt paff over meg selv. Februar 2011 - Juli 2011 består av crappy iphone og web camera bilder. Og ikke skjønner jeg hvorfor egentlig. Jeg hadde jo et vanlig digitalkamera, så jeg kunne helt fint brukt det. Hendte jo jeg slang inn et par bilder tatt med vanlig kamera, men det var sjeldent. Fy på meg. Har lenge tenkt på om jeg skulle ha slettet de månedene fra bloggen, men så er det jo artig å se tilbake på også. Men så var jeg så flink å kjøpte meg noe ordentlig noe i slutten av Juli og begynte å bli mer ivrig på alt med blogg og fotografering. Hadde jeg ikke kjøpt det kameraet hadde jeg nok ikke hatt de leserne jeg har, og heller ikke blitt flink til å ta bilder og ville fotografere hele tiden. Gode penger brukt den tiden! // Hender det du ser tilbake i arkivet på bloggen din? 

Konkurranse - Verdi 500,-Da er det på tide med en ny konkurranse igjen. Denne gangen er det en konkurranse i samarbeid med teleportalen.no. Vinneren får plukke ut varer for 500 kroner. Og det er jo egentlig super gøy å kunne gi en leser den sjansen! Jeg har selv noen deksler fra teleportalen, og jeg kan ikke si noe negativt om produktene. Kvaliteten er som den skal være.
For å delta må du:
** Like facebook siden dems her og dele dette innlegget via liker knappen under innlegget eller vanlig deling på facebook.
** Gå inn på teleportalen her og legg ved linken til dekslene du ønsker deg i kommentarfeltet mitt

** Fornavn og e-mail adresse i kommentarfeltet.

Din kommentar kan f.eks se slik ut:
Sara Alexandra har likt facebook siden og delt dette innlegget. Jeg liker "linken til dekselet/navn på deksel" og min mail er sara-crohns-alexandra@hotmail.com 

 Da ønsker jeg dere alle lykke til. Og ha en fortsatt fin søndag søte mennesker! 

AVSLUTTET. Vinneren ble Duyen.

 // skrevet i samarbeid med teleportalen.no

Cute Braids
Haldis [ hasit.blogg.no ] & Anja [ anja93.blogg.no ]

 I forbindelse med en hårvideo jeg lagde (trykk her) så spurte jeg om noen av leserne mine ville sende inn bilde der de prøvde seg på fletta. Og da fikk jeg inn bilde fra to søte bloggere! Sa jo at de som sendte inn ville få bilde og link i ett innlegg senere, og da ble det disse to som fikk ett dedikert innlegg. Tusen takk for bildene, jenter! Ta gjerne turen innom bloggene. 
Dette innlegget kan ikke kommenteres.
City Of Love - ParisHar vært i Paris to ganger, i 2001 og 2009. Men bildene mine derfra er av utrolig dårlig kvalitet.
// bildene er fra weheartit 

Verdt å besøke i Paris
- Eiffeltårnet - Louvre - Grande Roue de Paris (sånn hjul)- Champs Èlysèes - Disney World Paris - Notre Dame - Moulin Rouge - Julemarkedet (i desember) - Arc de Triomphe -


Det er nok en hel del annet å få med seg, men dette er i alle fall det jeg har sett når jeg har vært i Paris. Når jeg var der i juletider i 2009 så bodde vi på et hotell i et sex distrikt, så det er kanskje viktig å gjøre god research for å få et hotel som kanskje ligger i et tryggere strøk. Det er rundt Moulin Rouge det hotellet lå, så vet dere det. I Champs Élysèes ligger det en del utesteder, selv om drinkene der er svindyre. (som alt annet i Paris) Det er også mye shopping muligheter i den gata. 

Bare det å gå i Paris sine gater er jo noe å oppleve i seg selv. Når det kommer til restauranter har jeg ingenting å anbefale siden det gikk i pizza og kfc. Skal man opp i Eiffeltårnet gjelder det å være tidlig ute, ellers kan man stå i timesvis utenfor før man kommer seg inn. 

 Om alt går etter planen tar jeg turen til Paris igjen i September/Oktober, og da skal det i såfall bli tatt mange bilder. Det er så mye inspirasjon å hente fra Paris. // Har du vært der før? 

Some Photos In The Morning Åh, det er virkelig lenge siden jeg har sovet så lenge i helgene, men det har vært kjempe deilig å kunne sove ut. Planene for i dag er litt skurrete. Tror jeg skal ordne litt med bloggen, skrive noen forhåndsskrevne innlegg, få litt inspo, se en film, spise is (eller ikke, har allerede spist opp en hel boks), ta litt bilder og forhåpentligvis kommer mamma innom med Doffen så jeg kan ta noen bilder av han. (en liten dachs hun skal passe) Blir i allefall en rolig søndag, og det er kjempe greit. Skal forresten sette i gang en sponset konkurranse senere i dag! Det liker vi jo. Hihi // Pleier du å sove lenge i helgene? 

New In..


... fra Gina Tricot sin nettside ...

 Ny shorts og tubetopp Jeg er ganske fornøyd, selv om shortsen var litt høyere enn jeg trodde den skulle være. Hadde en idè om å bare gå med dette å en jakke over, men shortsen gjør så magen min ser helt rar ut foran. Men med en singlett så den veldig fin ut på. Gikk med den på fredag, og antrekket kan du se her. Nå er jeg snart klar for sommern når det kommer til klær!  //Hva synes du? 


Vinn Din Egen iPhone App! Ingen kan nekte for at det hadde vært gøy å hatt en egen iphone app, som man selv har lagd! Jeg synes i alle fall det hadde vært utrolig gøy, men så er jeg fantasiløs når det kommer til slikt. Men det kan jo hende det finnes noen ivrige sjeler blant mine lesere. Så hvis du vil vite mer kan du trykke deg inn her og kanskje du får lov til å lage en applikasjon!  Awesome, sier vi da! 

// reklame

Trykk gjerne på linken i innlegget for å få mer info! 
Dette innlegget kan ikke kommenteres! 

Me In The Morning Er det mulig å være så trøtt... Herlighet, jeg er sikker på at om jeg hadde lagt meg igjen nå, så hadde jeg sovet til kvelden igjen. Og det er jo ikke så bra. Så nå ligger jeg langflat i sofaen å venter på at noen skal lage mat til meg. Men jeg bor jo alene, så den ventetiden blir lang. Jeg har jo is da. Is til frokost, lunsj og middag. Er jo ganske herlig det også! Planene for dagen er vel egentlig bare å spise is, blogge, se på film, powernappe, prøve å finne noe å spise. Nå har Helene dratt til Tyrkia også, dumme jenta! (neida, iloveyou cutie!) // Hva er dine planer for lørdagen? 

This Friday I'm Wearing.. shorts - gina tricot , singlet - tyrkia , cardigan - gina tricot ..

 Var bittelitt kaldt å gå slik i dag morges (kl 6) , men fy søren hvor varmt det var når jeg skulle hjem! Herlig med sol. Det å kunne slenge på seg shorts og en singlett å gå rett ut av døren når man har senvakt er jo ganske kjekt det. Håper været holder seg slik! Snart bygges det jo en veranda utenfor hos meg, og da skal det jaggu meg soles hver dag før jobb! Om den er ferdig før vintern da selvfølgelig. // Har det vært shorts-vær der du er? 

New In.... fra Gina Tricot sin nettbutikk ..

 Yes, endelig en ikke så trang strikkashorts! Innså fort at den fra ebay, kunne jeg absolutt ikke bruke. Er sikker på om jeg hadde gått med den så hadde den spjæla etterhvert, ikke særlig kult. Men denne sitter som et skudd, og jeg er så glaaaad. Har lenge siklet på mange av disse variantene rundt om kring, men alltid når jeg skulle bestille så har det blitt utsolgt eller i for store størrelser. Wee. // Hva synes du om strikkeshortsen og toppen? 

Be Different Når jeg har handlet klær i det siste har jeg tvunget meg ut av min egen komfortsone, og det har kommet mønstre og farger inn i skapet mitt. Klær jeg aldri trodde jeg kom til å bruke. Batikk var jo veldig populært når jeg var 12 år, husker jeg hadde en slengbukse som var slik. Og nå er det tydeligvis inn på markedet igjen. Jeg er egentlig ikke så oppdatert på mote og alt det der. Så jeg har vel egentlig bare kjøpt det jeg synes ser fint ut, og prøvd mitt beste. Men ja nok om det. Hentet en pakke i går, så tenkte å vise dere det senere i dag. // Har du fått noe pakke i det siste? 

Vil Du Bli Helgens Blogg?♥ Det vil komme ett danbobilde med bloggadressen å link i sidemenyen til den som blir trekt ut. Og bloggen vil bli stående fredags ettermiddag til søndag kveld. Kan hende jeg prøver noe nytt denne gangen, og legger ut bilde av selve bloggeren eller et bilde personen har fotografert. Vi får se. Så hvis du har lyst til å være med, så er det bare å melde seg på i kommentarfeltet. // Vil du bli helgens blogg? 

 AVSLUTTET, vinner ble Malin [ vidademalin.blogg.no ]

That Feeling... Når du nettopp har kommet deg inn i dusjen, såpet inn kroppen og tatt vann i håret så finner du ut at du er tom for shampoo. Ikke akkurat den beste følelsen. Ikke bare er det kaldt på badet men man må ta det man finner å gni inn i håret sitt. Er det ikke herlig? Jeg som bor alene har en tendens til å glemme å kjøpe inn viktige ting. Som f.eks melk til en saus, så nå blir det ikke middag i dag heller. Hurra for meg. Jeg er så flink atte. // Opplevd det samme før? Hvis ja, hva tok du i håret som erstatning? 

New Dresses♥ 3 "nye" kjoler i skapet mitt nå, er superhappy for at de passet! Kjøpte disse av Annika på lørdagen. Den ene er bittelitt kort bak, men med en shorts under skal det nok gå greit. Kanskje jeg til og med får dratt stoffet litt ut bak, så den blir lengre. Har i allefall mange nye kjoler til Tyrkia turen nå. Eneste jeg mangler å kjøpe inn nå er vel 2-3 shorts og noen singletter som puster ordentlig. // Hvilken synes du var finest? 

You're The Best Jeg har veldig mye å være glad for nå i disse dager, men alikevel er det noe som mangler. Føler meg kanskje bittelitt ensom og forlatt. Altså, det er herlig å være singel og alene i den forstand men noen dager så hadde det vært supert å hatt en der som kunne kysset meg på kinnet å sagt "god natt skatt". Den som får meg til å være litt mindre ensom om nettene for tiden er den søte lille apa jeg holder på bildene. Vet ikke hva det er med meg og kosebamser. Tror det er en ting jeg aldri kommer til å vokse fra. // Har du en kosebamse med deg om nettene? 

A Love Like That Hvem drømmer vel ikke om å finne kjærligheten? Noen ganger kan jeg sitte for meg selv å tenke på om jeg noen gang kommer til å få opplevd det. Altså, jeg har jo hatt kjærester å alt det der, men om det har vært kjærlighet det vet jeg jo ikke. Hadde det vært det, så hadde det jo ikke blitt slutt. Hadde det? Jeg drømmer meg litt bort i kjærestepar som chuck & blair og noah & allie. De har det jo så romantisk som det går ann å passer perfekt for hverandre. // Fler som er forever alone og drømmer seg litt bort? 

//bildene er fra weheartit - satt sammen av meg

New In.. Krus, stang, knagger, blomsterpotte, grytekluter og kjøkkenhåndklær fra ikea. Har allerede fått hengt det opp, og jeg synes det ble kjempe fint! Begynner å få mer orden på leiligheten min nå. Har egentlig vært orden ganske lenge, men jeg har ikke likt meg her på en stund nå. Og det er litt kjipt egentlig! Enda en glad-nyhet er at jeg snart får veranda!! Er superoverlykkeligiekstase! Åjadda, slang det sammen i ett ord jeg. // Hva synes du? 

Photos: Starstrucked Neida, jeg er vel egentlig ikke starstrucked. Men jeg har jo en deal med meg selv at jeg skal ta bilder med kjentfolk når muligheten byr seg. På medarbeidersamlingen i går var Morten Gamst Pedersen, Atle Antonsen, Triana Iglesias, Karina Hollekim, Alexandra Joner, LidoLido og Vinni å se. Men bare fotballhelten var kul nok til å la folk ta bilder med seg. Det var egentlig en ganske slitsom dag i går, med masse kø og folk. Var så lang kø til maten at mamma og jeg kjørte på mc donalds for å få i oss litt mat. // Om du kunne velge, hvilken norsk kjendis ville du tatt bilde med? 

33 Days Left Nå er det bare 33 dager igjen til Tyrkia, Alanya. Vårt andre hjem, stedet der vi først møttes, og det som gjorde at vi idag er som knoll og tott. Vi er så like, men samtidig også ulike på noen punkter. Vi klaffer fullstendig. Vi har så lik tankegang at det er skremmende! Og jeg gleder meg til mine to uker i Alanya med Sabine! Og jeg gleder meg til alle menneskene vi skal se igjen. Ah, kan ikke tiden gå bittelitt fortere! Og til dere som undrer over tomatsuppebilde oppi alt det her, så er det faktisk grunnen til vi møttes. Vi var sultne på natta å lagde tomatsuppe på en hybelplate i lobbyen på hotellet. Hihi. // Gleder du deg til noe i sommer? 

Ice Cream Åh, jeg vet ikke hva det er med meg. Men jeg har alltid vært glad i is, og hvertfall i fløteis. Jeg kunne spise en hel bøtte med is på en dag når jeg var liten. De gangene mormor hadde kjøpt inn is og jeg var på besøk fikk fettern min alltid sjokk når det lå igjen en tom boks på benken. Skylder han en del is for å si det sånn. Det eneste som er dumt, er at jeg er laktoseintolerant (fikk vite det i år) og det betyr mindre is på meg. Men i det siste har jeg spist to bøtter med is. Flink ja! // Hvilken type is er din favoritt? 

Konkurranse - Vinn Fake Eyelashes
  Bestilte plutselig 2 like esker med øyevipper fra ebay, så da tenkte jeg at det ville være en lur idè å kjøre i gang en konkurranse på de. Det er 10 par øyevipper i den esken. Så om du vil vinne den, er det bare å skrive at du er med + e-mail adressen INNI kommentarfeltet. (enklere for meg å få tak i vinneren) // Hvem er med? 

AVSLUTTET vinneren ble Cecilie.

Love Being Me Nå gjør jeg meg klar for å dra ned til jobben å møte de andre. Skal på en medarbeidersamling på hellerudsletta hvor det blir masse prat om relaterte greier til jobben min. Gleder meg mest til etterpå, da er det nemlig noen artister som kommer. Ikke vet jeg hvem, men håper for guds skyld ikke noe så teit noe som Rybak dukker opp. (Unnskyld, fairytale gutt) Håper på å ha nok strøm på iphonen etterpå til å legge ut innlegg eller konkurranse. Kos dere masse i dag! // Hva gjør du i dag? 

Photos: My Weekend  Helgen min har gått til kino(snow white and the huntsman), ikea shopping, hawaii party, pizzakos, festleker, grillmat, soving, blogging, fotografering, mamikos, film. Absolutt en herlig helg, med unntak av alle myggstikkene jeg fikk natt til søndag. Klør seriøst overalt. Hater at myggen elsker meg. // Hva gjorde du i helgen?  

You're NastyIkke akkurat de fineste bildene jeg har lagt ut på bloggen, og de fortjener heller ikke min signatur på seg. For noen uker siden på jobb satte det seg en rumener/sigøyner mellom matcontainern og pappeskene våres å tissa! Hvor frekt er ikke det? Om jeg husker riktig så har de driti ned ballbinger på skoler og lignende også. Greit de har det kjipt, er fattige (eller er de virkelig det?)... De kan tjene mer enn hva jeg gjør på en dag i arbeid, og de skatter heller ikke. De har sine daglige møter på mc'rn hver dag (fått det for meg) og tigger så det griner etter. Altså det er sikkert noen gode også som bare vil komme seg gjennom det daglige livet. Men det å sette seg ned å pisse utenfor en bensinstasjon når vi har et perfekt fungerende toalett inne som er GRATIS attpåtil. Hadde jeg vært den som så at ho satt der å skreva, så tror jeg faktisk jeg hadde vært modig nok til å tuppe henne i ræva å sagt "pell deg vekk". For så å løpe vekk selvfølgelig, jeg er jo ikke supermann heller.

Det har blitt så ille at vi må forgifte maten som ligger nedi matcontainerne våre, altså helle kaffegrut over alt og gjøre det skikkelig ekkelt så de ikke skal komme tilbake igjen. Utrolig nok spiser de visst det også. Jeg har ikke ord.. Jeg føler synd på de til en viss grad så stopper det, og jeg er en av de som ikke gir de penger der de sitter å tigger. Skal jeg gi penger til noen blir det en =Oslo selger hvor jeg vet 25 kr går til selger og 25 kr til =Oslo!

 Håper ikke dette setter meg i dårlig lys hos dere kjære lesere, men jeg måtte få det ut.  // Hva synes du om tiggende rumenere/sigøynere? 

New In..

 Gruet meg jo veldig til denne kom i posten fra ebay i og med at blonde shortsen var bittelitt for liten. Men denne var absolutt ikke for liten, noe jeg er ganske glad for. Man kan velge å ha på beltet eller ikke. Gleder meg litt til å bruke den i Tyrkia! // Hva synes du? 

Vinn Øredobber/Piercing!Vet det ikke er alle som har piercing i navlen, så i denne konkurransen har jeg valgt noen par ørdedobber også. Sånn at alle skal ha sjansen for å vinne. Og har man ikke hull i navlen eller hull i ørene, så er det jo fine gaver å gi bort evnt til en venninne. 
For å være med i konkurransen må du:
- Like facebooksiden min HER (Husk å skrive med fornavn så jeg får sjekket)
- Skriv med e-mail inni kommentaren.
- Piercing+1 par øredobber eller 3 par øredobber? 

Eks. Sara Alexandra har likt siden, sara-crohns-alexandra@hotmail.com, piercing + 1 par øredobber! 

 Avsluttet, vinnerne ble Camilla og Maria 

Anbefaling: FilmI det episke actioneventyret Snow White and the Huntsman spiller Kristen Stewart (twilight) den eneste personen i landet som er vakrere enn den onde dronningen (Oscar-vinneren Charlize Theron). Dronningen ønsker å kvitte seg med konkurransen, men den onde herskerinnen hadde ikke regnet med at den unge kvinnen er klar for å slå tilbake. Snow white har blitt godt trent i krigens alle kunster av jegeren (Chris Hemsworth, Thor) som var sendt ut for å ta livet av henne. Sam Claflin (Pirates og the Caribbean: On Stranger Tides) spiller prinsen som i lang tid har vært betatt av Snow Whites skjønnhet og styrke. //tekst fra filmweb.no //bilder fra weheartit


 Absolutt en film jeg vil anbefale å se, selvom jeg alltid har sett på snøhvit som en barnefilm likte jeg denne versjonen veldig godt! Det er troll, tårer, kjærlighet, krig, fred, konger og prinsesser. Hva mer kan man vel ønske å se i en film? I tillegg syntes jeg the huntsman var veldig kjekk. En film som kommer til å havne i dvd samlingen, når den kommer ut! // Har du sett Snow White and the Huntsman? 

Photos: Yesterdays Event Jeg er faktisk overrasket over at hulaskjørtet mitt fortsatt er brukbart, etter å ha tråkket på det i noen timer hver gang jeg reiste meg opp. Men gårsdagen ble veldig vellykket. Masse god mat, kaker, leker, drinker og godis. Jeg bestemte meg tidlig at jeg skulle være fotograf for kvelden, og på den måten fikk også bursdagsbarnet slappet av å ikke tenke på å få alt med på bilder. Tok godt over 180 bilder, så det ble en del kan man si. Nå er jeg super sliten, og kanskje litt vondere i tanna enn normalt. Men pyttsann, litt iskrem fikser det! //Vært på Hawaii-fest før? 

This Saturdag I'm Wearing!


 Sånn, da er hawaii-pynten på og jeg er klar som ett egg for å dra videre til selve festen. Blir nok kjempe artig der, selvom jeg kun kjenner 4 personer og flesteparten nærmer seg 30. Tror jeg kommer til å like meg! Er vel bare å peise på med noen tuborg så går det her fint. Neida, joda.. Kos dere kjære lesere! // Var Hawaii-antrekket fint? 

Aloha Morning Nå varmer jeg opp med å se på Lilo & Stitch på disney channel og må vel snart begynne å tenke på å komme meg hjemover fra mami. Men først skal jeg ned en tur til byen for å møte Annika! Ho kommer helt fra Kr.Sand for å ta fly fra Gardermoen til Spania. Føler jeg er litt misunnelig ja, hvertfall siden jeg egentlig skulle vært med. Livet går videre og jeg ender opp på Hawaii fest ikveld. // Hva er dine planer for lørdagen? 

SneakPeak Outfit  Da har jeg gått til innkjøp av diverse saker til hawaii-30 års laget imorgen. Blomste-bh, blomst til håret, blomstekranser til å ha rundt halsen og et hula skjørt. Kan bli spennende dette! Lurer fælt på om noen av de andre har dratt den helt ut, eller gjør som jeg originalt skulle. Hadde planer om å bare ha en dings rundt halsen, men mamma overtalte meg litt til å gå all in. Regner med at det blir lagt ut antrekks bilde med alt dette på imorgen. Gruer meg litt allerede til å prøve det på. // Vil du se hawaii-antrekket mitt på? 

My Tips For A Better Blog# teksten i ett innlegg burde ikke overskrides med mer enn 500 ord. (unntak: historie, oppsummering)
# bilder er bra, men mer enn 10 på rekke og rad blir for mye. (unntak: hvis det er lagd en kollasj)
# bruk bilder som har noe med innlegget å gjøre.
# ta deg tid til leserne og vis at du bryr deg! (svar på mail og kommentarer)

# for å engasjere de som leser innleggene er det greit med et leserspørsmål til slutt. (spør om noe relatert til innlegget, som du også har interesse av å vite)
# blogg minimum 1-2 ganger daglig. (tar du pause, si ifra til dine lesere)
# vær deg selv. (skriv om det du vil, det er tross alt din blogg)
# bildene i innlegget bør være i samme bredde som designet er lagd i. (600px, 700px, 800px osv)

 Dette er i allefall de gylne tipsene jeg har satt opp for min egen blogg, og kanskje det er noen der ute som har nytte av de samme tipsene. //Følger du noen av disse tipsene? 

Friday PlansEn stk trøtt Sara ovenfor her, fint med nærbilde da vettu // Jobb 7-15 // kjøpe hawaiikrans // kjøkkenrydding med mamma // powernap? / kino-snow white and the huntsman. 
 Det er så å si det jeg skal denne fredagen. Skal prøve å lure mamma til å knipse bilder av hvordan hawaii antrekket mitt kommer til å se ut. Skal nemlig på 30 års lag til fettern min imorgen, og temaet er som nevnt Hawaii. Siden jeg ikke aner hvordan været blir så blir det ikke akkurat hulaskjørt, men jeg får finne på noe lurt noe! Jeg har forresten verdens værste tannpine, bare så dere vet det. // Hva er dine planer for i dag? 

Vil Du Bli Helgens Blogg? Det vil komme ett danbobilde med bloggadressen å link i sidemenyen til den som blir trekt ut. Og bloggen vil bli stående fredags ettermiddag til søndags kveld. Så hvis du har lyst til å være med, så er det bare å melde seg på i kommentarfeltet. // Vil du bli helgens blogg? 


AVSLUTTET. Helgens blogg ble Julie [ jjj0.blogg.no
Det gjør heller ingenting om du har lyst til å like Facebook siden min her, for å følge med når nye innlegg er ute.

 

Vurdering,Ble Det Deg?Amalie, 15 år fra Kristiansand. [ y0lo.blogg.no ]

FØRSTEINNTRYKK: Blomstrete, sommerlig, lyst, ryddig. BILDER: God kvalitet. INNLEGG: Her er det alltid bilder, nok med tekst og et oppfølgings spørsmål til leserne. INNHOLD: Hun blogger om foto, antrekk, hverdag, diabetes osv. HELHET: Har fulgt denne bloggen en liten stund nå, og det er alltid koselig å ta turen innom den. SAVN: -- // bildene ovenfor er fra Amalie sin blogg, men satt sammen av meg og skrevet bloggnavn over.Mathilde, 16 år fra Nord-Fron [ tillis.blogg.no ]

FØRSTEINNTRYKK: Fint, lyst, ryddig, gode bilder. BILDER: Mange fine bilder av god kvalitet. INNLEGG: Alltid med bilder og passe med tekst. INNHOLD: Hun blogger om hverdag for det meste, innkjøp, antrekk osv. HELHET: Finner meg selv alltid vandrende inn på denne bloggen, likern! SAVN: -- // bildene ovenfor er fra Mathilde sin blogg, men satt sammen av meg og skrevet bloggnavn over.


Dette innlegget kan ikke kommenteres.  Ta gjerne turen innom Amalie & Mathilde

New HeaderDen gamle ser du over her. Og den nye under.

 Lagde den i natt da jeg ikke fikk sove. Om noen vil ha ny header, kan jeg prøve å lage for noen. Send mail til sara-crohns-alexandra@hotmail.com med tekst og strl på header i så fall. Bildene bør helst være tatt på samme sted, og av god kvalitet. // Hva synes du om headern? 

Vil Ikke Være En Rosablogger Føler jeg er i ferd med å bli en rosablogger, eller kanskje jeg har blitt det allerede? Eller det spørs vel kanskje hva man legger i ordet rosablogger også, men ja dere skjønner hva jeg vil frem til når dere leser videre. Når jeg ser gjennom innleggene mine finner jeg bare innkjøp, bilder av meg selv og tull. Lurer på hvor det ble av den SaraAlexandra som skrev om sine meninger hele tiden. Alt fra barneoppdragelse til tv show. Savner den tiden hvor jeg skrev om alt jeg virkelig ville, uavhengig hva leserne syntes. Den gang hadde jeg vel 20 søte lesere, og nå som det er godt over 400 blir jeg mer å mer nervøs for hva jeg faktisk kan skrive om. Jeg vil jo alltids tenke over hvor unge noen av dere som leser bloggen min er, men attpåtil er det jo min blogg. Så ikke bli skremt kjære lesere om det kommer noen tankevekkende innlegg i blandt. // Tenker du over hva du skriver på din blogg? 

Vurdere din blogg?
 Får vel ha en liten vurderingsrunde igjen da kjære lesere! Tar turen innom alle bloggene for en titt samt legger igjen spor. //Vil du ha bloggen din vurdert? 

AVSLUTTET 

I Love It When# det popper opp en natta sms på iphonen.
# noen ler av mine ekstremt dårlige vitser.
# jeg kan spise en hel sjokolade uten å dele med noen.
# jeg kan lage gaver, i stedenfor å kjøpe. Synes det blir mer personlig.
# jeg får sitte alene hele veien på bussen til jobb.
# mormor og morfar har vært i sverige og jeg får cola og nallekorv.
# jeg trykker bestill på en reise og vet at nå er det kun ** dager til man faktisk er i et annet land.
# lønningen endelig kommer på kontoen.
# søte blogglesere kommenterer fine ting.
# jeg har energi til å gjøre noe.
# mennesker jeg ikke kjenner smiler til meg på gata.

 Bare bittelitt av det jeg liker ved livet. // Noe du kan kjenne deg igjen i? 

In My New PJ's Fikk en søt liten pysj av mormor på mandag, med hello kitty på selfølgelig. Og det takker man jo ikke nei til. Verdens søteste katt om man ser bortifra noen venninners kattepuser. Nå skal timene før jobb tilbringes under den varme dyna med en skål iskrem eller to. Akkurat nå smiler livet, får bare vente noen timer før jeg får vondt i magen. Heheh. Artig liv dere! //Lagt noen planer for dagen? 

My Future Dog Jeg har alltid vært en hundeperson. Og en dag skal jeg absolutt få meg en hund. En liten følgesvenn. Jeg har to/tre raser jeg har veldig nært mitt hjerte. Denne rasen er en Shiba, noe som ligner veldig på min avdøde hund som var en Akita. Det er en japansk rase, og den er ikke for liten og ikke for stor. Midt i mellom, noe som passer perfekt. Jeg vil ikke ha noe så lite som en chihuaha da jeg kunne funnet på å lagt meg på den også ja, da vet man jo hva som hadde skjedd. Heller ikke en stor for da kan man fort føle den er i veien og ikke ha den i sengen osv. Hørtes litt teit ut, men det er nå min mening. // Hvilken hunderase liker du? 

// weheartit - shiba

In My Wardrobe1 - fra Nelly (2012) // 2 - Krakow (2011)  // 3 - fra nelly (2009)

 Tre av mine favoritter i skapet mitt. Jeg må nok få meg fler kjoler, siden disse er de tre jeg føler for å gå i. Og nummer 3 begynner å bli litt trang gitt. //Hvilken av disse synes du var finest? 

This Is Personal #2HVILKE GUTTER FALLER DU FOR? Faller som regel for badboys, og brenner meg konstant. Men nå er jeg nærmest en nonne, så det går fint! // SER DU MEST PÅ UTSEENDE ELLER PERSONLIGHET? Det er jo selvfølgelig utseende man først legger merke til, men personligheten som utgjør om det er noe eller ikke. // HVORDAN ER FRITIDEN DIN? Hvilken fritid? heheh. Nei, jeg prøver å gjøre så mye jeg kan i helgene for på ukedagene er jeg som regel sliten etter jobb og vil bare gjemme meg under dyna. // LIKER DU NOEN AKKURAT NÅ? Nei, det gjør jeg ikke. // BESKRIV DRØMMEMANNEN. Snill, omtenksom, behandler meg bra, krangler ikke, kan lage mat, høy, passe trent, flink med barn, snill familie og lista er enda lengre. // 
HVA ER DIN FAVORITTFILM? Jeg har endel favoritter, men for øyeblikket må det være en av de på bildet over i midterste rad øverst. Ellers av gamle filmer blir det En Vampyrs Bekjennelse. // ER DU FERDIG MED SKOLE? Det er jeg. // HVILKEN LINJE GIKK DU? Gikk restaurant og matfag/kokk og servitør i 2 år. Ikke gått på skole siden 2009.// HVILKEN SKO STØRRELSE BRUKER DU? 38/39. // HAR DU NOE ØNSKE OM MILITÆR TJENESTE, ENTEN BEFALSSKOLE ELLER FØRSTEGANGSTJENESTE? Nei, jeg tror ikke det er helt meg. // DIN FAVORITT MUSIKK? Jeg liker best å høre på kjærlighetssanger. R&b. // RØYKER DU? Det hender, hvis jeg er på fest. Men ikke ellers.


HAR DU GOD SELVTILLITT? Jeg har selvtillitt, men om den er så bra kan diskuteres. Den er verken for høy eller for lav.
// HVORDAN ER DITT FORHOLD TIL KROPPEN DIN? Jeg trives i den kroppen jeg har. Noen ganger har jeg jo dårlige dager hvor alt ser stygt ut på meg, mens andre kan jeg se meg i speilet å si "oj, idag var du litt søt". Men jeg regner med at alle er litt sånn i blandt. // HVORDAN HOLDER DU DEG TYNN? Oj, jeg gjør ingenting for å være sånn som jeg er. Jeg spiser bare usunt, trener ikke og lever livet. Men det skjer vel en dag at ting forandrer seg. Sykdommen min hjelper også på at jeg holder meg som jeg gjør. // NÅR VAR DU SIST FORELSKET? Oj, det er en stund siden det. Men jeg blir veldig lett betatt da. // HAR DU HATT NOEN SERIØST FORHOLD? Ja, det har jeg hatt. //HVOR MANGE BARN VIL DU HA? Vil ha to barn, en jente og en gutt. Gutten må selvfølgelig komme først slik at han blir storebror! heheh. 

 Skrev dette 11 mars, men fikk aldri publisert det! Tusen takk for alle spørsmål, dere er herlige!  Dette innlegget kan ikke kommenteres

Photos: My Weekend  Is. Kino. Bestevennkos. Film. Grøt. Pasta. Tv. Mer film. Godteri. Powernap. Mer pasta. Egg. Kinosnacks. En ganske avslappende helg med tid til meg selv og all tenkinga pluss litt besøk av min kjære bestevenninne! Blir jo ikke bedre enn det. Gleder meg allerede til neste helg som også skal tilbringes med Helene min. // Hva gjorde du i helgen? tre stikkord.  

New In.. Har hatt lyst på en blonde shorts ganske lenge nå, og fant denne på ebay. Var litt skeptisk til å kjøpe klær der, pga størrelsen. Og denne var akkurat litt for liten, men jeg kommer nok til å bruke den for det kjenner jeg meg rett. Jeg får vel bare strekke den litt så passer den perfekt. Gruer meg litt til kjolen jeg bestilte kommer. Uff. // Hva synes du om blondeshorts? 

My Favorite Quote"Just because her eyes doesn't tear, doesn't mean her heart doesn't cry.. And just because she comes off strong, doesn't mean there's nothing wrong.."

 Tror dette er det første quote innlegget jeg har her på bloggen, men en gang må jo bli den første. Og kanskje den siste, men denne quoten er en av mine favoritter. // Hva synes du om den? Har du noen favoritt? 

My Yesterday


 Herlige Helene og jeg tok oss turen på kino å så på LOL. Åh, jeg likte den jeg. Og kommer nok til å se den fler ganger. Miley er en av mine favoritter når det kommer til stil, utseende, musikk og nå i det siste film. Ikke det at hun spiller så innmari bra, men det kommer seg nok! Jeg lagde jo middag til min kjære, fordi jeg er så søt og grei! Og jeg fikk et super søtt kort hvor det sto mange fine ord til meg. Så nå hver gang jeg føler meg nede skal jeg ta det frem også blir jeg glad igjen. Hihi. // Hatt en fin helg? 

Konkurranse - Vinn Ring! Har du lyst til å vinne denne ringen? Alt du trenger å gjøre er å skrive e-mail adressen din INNI selve kommentarfeltet og du er med i trekningen. Har to stykker, så jeg får se om jeg velger å trekke to vinnere i dag eller har samme konkurranse neste søndag igjen. Nå har jeg og Helene nettopp kommet oss ut av kinoen, og skal hjem å lage mat. Kos dere masse herlige lesere! // Er du med?

AVSLUTTET. Vinneren av en love-ring ble Jeanett.
Ny sjanse neste søndag, dere får vite hvorfor jeg ikke valgte å gi bort begge i konkurranse innlegget som kommer på søndag. 

Vurdering - Ble Det Deg?Madel, 12 år fra Bergen. [ madelborgen.blogg.no ]

FØRSTEINNTRYKK: Fin og sommerlig header. Ryddig. Lyst. BILDER: God kvalitet. INNLEGG: Alltid bilder og nok tekst. + leserspørsmål. INNHOLD: Hun blogger om hund, tips, inspo, hverdag. HELHET: Alt i alt er dette en fin blogg. SAVN: -- // bildene ovenfor er fra Madel sin blogg, men satt sammen av meg og skrevet bloggnavn over.Ylva, 14 år fra Alta. [ ymnes.blogg.no ]

FØRSTEINNTRYKK: Lyst. Søtt. Scroll meny. BILDER: Fine bilder av bra kvalitet. INNLEGG: Bilde, tekst og spørsmål er på plass. INNHOLD: Hun blogger om foto, wants, hverdag. HELHET: Kjempe fin blogg, med mange fine bilder og spennende innhold. SAVN: -- // bildene ovenfor er fra Ylva sin blogg, men satt sammen av meg og skrevet bloggnavn over.


Dette innlegget kan ikke kommenteres!  Ta gjerne turen innom Madel & Ylva

I Wanna Travel To #2Australia - New Zealand, Melbourne, Sydney.

//weheartit-australia - satt sammen av meg 

Marokko - Marrakech, Agadir, Tiznit, Taroudant,  Casablanca, Rabat, Fes. 

//mine private bilder, vil gjerne tilbake til Marokko!

London. Var der i 2009, men vil gjerne tilbake!

//weheartit-london - satt sammen av meg

 Det er ingen hemmelighet at jeg elsker å reise, men det er fortsatt så mange steder jeg ikke har vært. Jeg gleder meg til å krysse av mange fra lista mi. Blir nok ikke det siste innlegget med drømmereisemål her på bloggen. // Hvilke av disse landene/stedene vil du til? 

Food Monster Det bor nok et lite matmonster i hver og en av oss. I det siste har jeg faktisk klart å lage meg middag nesten hver dag. Det har gått i pasta og ris, og selvfølgelig pizza på søndager. Noe jeg må slutte med da jeg bor alene å ikke klarer å spise opp den store pizzaen helt selv. Jeg må få se å kjøpt meg viltris, det er jo så godt! Det er veldig mye jeg er glad, som jeg dessverre ikke kan spise. Selvom jeg egentlig spiser det uansett, men får lide for det etterpå. Nåja. Tenker noen av dere ble sultne på morgenkvisten nå! // Hva er din favorittmatrett? 

Vurdere Din Blogg? Er visst en liten vurderingshelg det her gitt. Går selvfølgelig innom alle som melder seg, og legger igjen noen spor. Alltid koselig det vet jeg! Håper dere koser dere denne lørdagskvelden. Nå skal jeg kose meg med pasta og laks og se en jentefilm. // Vil du ha bloggen din vurdert? 

AVSLUTTET 

Følg meg gjerne på instagram : SaraAlexandraN 

Vurdering, Ble Det Deg?Bianca, 15 år fra Spania. [biancanustad.com ]

FØRSTEINNTRYKK: Oversiktelig design. Fin header. Ryddig og lyst. BILDER: En rekke fine bilder av god kvalitet. INNLEGG: Mange bilder og nok tekst. INNHOLD: Hun blogger om hverdagen sin i Spania, fotografering. HELHET: Første gang jeg tok turen innom denne bloggen i dag, og den skiller seg ut på så mange måter! Det at hun bor i Spania er vel en av hovedgrunnene til at jeg falt pladask for bildene hennes. Alt blir så mye mer eksotisk! SAVN: -- // bildene ovenfor er fra Bianca sin blogg, men satt sammen av meg og skrevet bloggnavn over.Haldis, 13 år fra Oslo. [ hasit.blogg.no ]

FØRSTEINNTRYKK: Søtt. Personlig. Lyst. Oversiktelig. BILDER: Mange fine, ikke minst morsomme bilder! Veldig kreativ. INNLEGG: Passe med tekst og alltid bilder i innleggene sine. INNHOLD: Hun blogger om hverdag, wants, foto, hund osv. HELHET: Jeg har lest denne bloggen en god stund nå, og i sin helhet er det alltid noe spennende å finne på denne bloggen. SAVN: -- // bildene ovenfor er fra Haldis sin blogg, men satt sammen av meg og skrevet bloggnavn over.


Dette innlegget kan ikke kommenteres! ♥ Ta gjerne turen innom Bianca & Haldis ! 

Photos: Cute Dog


 Fikk besøk på jobben på fredag av lille Frida. Ho er så søt, i allefall når ho skal hoppe opp på deg å sleike deg i ansiktet. Jeg liker små hunder jeg. Mye koseligere å bli hoppet på da. Også kan man ha de i senga, på armen, i sofaen osv. Åh, jeg vil ha en hund jeg. // Har du hund? 

I Wanna Travel ToKina - Long De, Beijing, Hong Kong, Shanghai.

//weheartit-china - satt sammen av meg

U.S.A - Miami, New York, San Fransisco, Ohio, Las Vegas, Texas, Rhode Island, California, New Jersey, Los Angeles, Washington D.C.

//weheartit-usa - satt sammen av meg

India - Goa, New Delhi.

//weheartit-india - satt sammen av meg

 Kina, U.S.A og India er tre av de landene jeg ikke har vært i enda, og som står høyest på lista. Det er vel de tre landa som koster mest å dra til også, lucky me. Så her skal det spinkes og spares til jeg har råd. Først ut er Kina, hvor jeg da skal møte mitt kjære fadderbarn! Har satt 2015 som året jeg skal ha råd til å dra. // Noen av disse landene du vil til? 

Vurdere Din Blogg? I og med at jeg tenkte å bruke denne fredagskvelden til å komme opp med nye ideér til blogginnlegg og drive med danbo-laging, så kjører jeg i gang en vurderingsrunde. Vil bli trekt to blogger i morgen som får en vurdering. Går selvfølgelig innom alle som melder seg, og legger igjen noen spor. Alltid koselig det vet jeg! Håper dere koser dere denne fredagskvelden. Det skal i allefall jeg! // Vil du ha bloggen din vurdert? 

AVSLUTTET. 

Photos: My Weekend [1-3juni]
 Grillparty. Jordbær. Jobbfolk. Frokost. Junkfood. Cupcakes. Søvnmangel. Film. Nytt innkjøp. Instagram (SaraAlexandraN). Konkurranser. Pasta. Usunn. Sunn. Alkohol. Hadde en kjempe fin helg, selv om jeg er kjempe sliten. Nå i helga vet jeg at jeg i alle fall skal slappe av masse! litt treg med dette innlegget, sånn går det.// Hva skal du i helga? 

What's My Age? Ble litt inspirert av min bestevenninne Helene pga mye snakk om alder og hvor gammel man ser ut. Jeg har selv fått høre det ser ut som jeg er seksten, atten, fjorten osv. Så det hadde vært gøy å få vite hva dere lesere mener og tror. // Hvor gammel ser det ut som jeg er? 

Vil Du Bli Helgens Blogg? Det vil komme ett danbobilde med bloggadressen å link i sidemenyen til den som blir trekt ut. Og bloggen vil bli stående fredags ettermiddag til søndags kveld. Så hvis du har lyst til å være med, så er det bare å melde seg på i kommentarfeltet. // Vil du bli helgens blogg? 


Det gjør heller ingenting om du har lyst til å like Facebook siden min her, for å følge med når nye innlegg er ute
.

AVSLUTTET. Helgens blogg ble Benedikte [ lieng.blogg.no ]

 

Living With This Disease- Må ta blodprøver ofte for å sjekke betennelser.
- Jerninfusjon og b12 sprøyter er viktig for kroppen min. + rikelig med vitaminer.
- Må på do 10x mer enn normale mennesker.

- Jeg må holde meg unna noe mat/drikke. Enklere for meg å nevne hva jeg faktisk kan spise.
- Kan fort bli kalt for lat, siden jeg sover så mye og ikke har energi. Sykdommen sliter ned alt av energi...
- I tillegg til Morbus Crohn er jeg laktoseintolerant. Herlig...

- Måtte opereres i 2007 da jeg hadde hull i tarmen, trange partier og nesten tarmslyng. 
- Kan få feberfølelse uten å faktisk ha feber.
- Må alltid planlegge hva jeg skal spise (om jeg spiser i det hele tatt) før jeg skal noe. 

 Er du frisk å rask? eller har du noen mangel av vitaminer/jern eller en kronisk sykdom? 

Photos: Before I Die

Herlighet dette innlegget ble skrevet 13/02. Lurer på hvorfor jeg aldri la det ut. Men siden jeg ikke rakk å tvinge noe morsomt innlegg ut av hjernen blir det til å gå i utkast å lete. Vil du noe av dette?

Anbefaling: Film
Kate Hudson er perfekt i rollen som sprudlende varke Marley, en ung karrierekvinne som plutselig får kreft. Marley er en skikkelig flørt som aldri har vært forelsket, men når legen spilles av uimotståelige Gael Garcìa Bernal, kunne kjærligheten kanskje allikevel være den beste medisinen? // teksten er hentet fra lovefilm.no

 Først av alt liker jeg alle filmene Kate Hudson spiller i. Og jeg kan med hånden på hjertet si jeg felte noen tårer under denne filmen, noe jeg sjeldent gjør. Er nok en typisk jentefilm. Kjærlighet, drama, sorg, latter og mye mer. // Har du sett A little bit of heaven? 

Vurdering, Ble Det Deg?Silje, 14 år fra Sandnes. [ siljeit.blogg.no ]

FØRSTEINNTRYKK: Oversiktelig. Fin meny under header. BILDER: Mange fine bilder av god kvalitet. INNLEGG: Passe med tekst, mange bilder. INNHOLD: Hun blogger om innkjøp, hverdag, personlig osv. HELHET: En veldig fin blogg, som er verdt å ta en titt innom. Hun byr veldig på seg selv. SAVN: Litt info om deg under profilbildet, navn, alder, sted. (fant det når jeg trykket på kommentarbildet ditt) // bildene overnfor er fra Silje sin blogg, men satt sammen av meg og skrevet bloggnavn over.


Maria, 16 år fra Ålesund. [ maariiiaa.blogg.no ]

FØRSTEINNTRYKK: Fin meny og header. Sommerlige farger. BILDER: Fine bilder av kvalitet. INNLEGG: Rikelig med tekst og alltid bilder i innleggene. INNHOLD: Hun blogger om antrekk, tips, innkjøp, hverdag osv. HELHET: Har vært på denne bloggen mange ganger, og det er alltid noe spennende å finne her! SAVN: Litt info om deg under profilbildet, navn, alder, sted. (fant det når jeg trykket på kommentarbildet ditt) Og kanskje siste innlegg i sidemenyen. Smak og behag :) // bildene overnfor er fra Maria sin blogg, men satt sammen av meg og skrevet bloggnavn over.


 Dette innlegget kan ikke kommenteres!  Ta gjerne turen innom Silje og Maria

DIY: Shorts #2 Siden jeg var så godt i gang med min forrige shorts, så måtte jeg sette på noen på en annen jeg hadde i skapet. Det er jo litt artig å gjøre om en shorts til sin helt egne personlige! // Har du gjort noe slikt før? 

// stjernene og rundingene er kjøpt på ebay.

Photos: My Yesterday Det var absolutt herlig å ikke tenke på blogg eller andre ting, men bare å tenke på meg selv igår. Jeg fikk lagd meg kjempe god pasta med kylling, spist litt is, sett på film og powernappe i typ 4 timer. Må nok ta meg turen til apoteket i dag å hente ut energipillene mine (b12 vitaminer). Og kanksje jeg blir litt piggere om en uke eller to. Men jeg fortsetter som før nå 2-3 innlegg hver dag så lenge energi og tid finner sted. Og jeg må bare legge til at dere er super søte alle sammen! Noen av kommentarene på innlegget i går var virkelig helskjønne. Verdens beste lesere, ja det er dere! // Hva gjorde du igår? 

Everything Will Be Ok  Jeg er sliten, lei, trøtt, vrang, sinna og alt på en gang. Ingen god følelse, og slik har det vært den siste uken. For mange tanker på en gang, og kræsj. I tillegg til det er sykdommen min slem mot meg, og jeg har ofte vondt. Attpåtil mottok jeg et brev i posten om at jeg har minimalt med b12 i kroppen, noe som også er grunnen til at energinivået er under 0.. Så jeg har valgt å putte bloggen litt ved siden, og ta meg fri til å rydde opp i tankene i allefall. Kommer til å kommentere tilbake på de to siste innleggene nå, også tar jeg meg velfortjent "ferie" fra bloggen. Regner med at jeg er tilbake på torsdag, kanskje allerede imorgen. Merker jo bare ved å skrive dette at jeg blir stressa, for jeg vil så absolutt ikke skuffe de leserne jeg har. // Hvordan har du det for tiden?  

Vil Du Bli Vurdert? Tenkte det hadde vært koselig med en vurderingsrunde igjen. Synes alltid det er koselig å ta turen innom nye blogger også, så håper det dukker opp noen ukjente fjes i kommentarfeltet. Nå skal jeg fortsette å spise cupcakes, kommentere tilbake til søte lesere og se på en film. Er ikke helt i form, så minst mulig skal gjøres. // Vil du ha bloggen din vurdert?

AVSLUTTET!

New In..

 Har hatt dette innlegget liggende siden mars, flink ja! Fikk dette i bursdagsgaver, og tror alt er kjøpt på kremmerhuset. // Var ikke knaggen søt? 

Vurderinger.Helene, ? år fra ?. [ helenehaugenh.blogg.no ] Vinner av goodiebagen!

FØRSTEINNTRYKK: Lyse fine farger. Lettlest. Oversiktelig. BILDER: Veldig fine bilder, ofte lyse som er veldig fint. INNLEGG: Nok tekst og mange bilder. INNHOLD: Hun blogger om antrekk, kjæreste, innkjøp, foto osv. HELHET: En veldig fin blogg, selv om det ikke alltid er et nytt innlegg ute hver dag. SAVN: Header kanskje? Selvom profilbildet veier litt opp for det da. // bildene overnfor er fra Helene sin blogg, men satt sammen av meg og skrevet bloggnavn over.


 

Camilla, 15 år fra Oslo området. [ camillaermeg.blogg.no ]

FØRSTEINNTRYKK: Lyst. Oversiktelig. Fint. BILDER: Hun tar kjempe fine bilder. Spesielt i kategorien 365! INNLEGG: Hun linker alltid noen i slutten av innleggene sine, noe som er veldig koselig. Leserspørsmål er på plass. Nok tekst og bilder. INNHOLD: Hun blogger om hund, innkjøp, hverdag, antrekk osv. HELHET: Liker veldig godt Camilla sin blogg. SAVN: Kanskje siste innlegg i sidemenyen og annonsen nederst? Smak og behag :) // bildene overnfor er fra Camilla sin blogg, men satt sammen av meg og skrevet bloggnavn over. Ta gjerne turen innom Helene & Camilla ! 
Dette innlegget kan ikke kommenteres!

Photograph Your Memories Åh, det er så mye jeg savner! Jeg savner å dra ut med en haug av jentene mine. Uheldigvis er det alltid sånn at jeg jobber når de skal noe og omvendt. Jeg savner å reise weekend turer, selv om jeg nettopp var på en. Jeg vil på fler turer, skape fler minner, ta fler bilder. Jeg vil skru livet mitt tilbake to år, så kunne jeg vært meg selv 100% igjen. Det er mye jeg ikke viser av meg selv på bloggen føler jeg. Har jo allerede delt en hendelse og det er nettopp derfor jeg ville skrudd tilbake tiden. Men samtidig har jeg fått mye ut av de siste to årene. Jeg har kommet nærmere bestevenninnen min og blitt kjent med tomatsuppe jenta mi. Ups & downs, er vel slik det er for alle. // Hender det du ser på gamle bilder og mimrer? 

Konkurranse - Vinn Smykke!
 Da var det ny søndagskonkurranse igjen kjære lesere. Denne gangen er det dette smykket en heldig leser stikker av med. Som vanlig husk å skrive e-mailen INNI kommentarfeltet sammen med "jeg er med - et eller annet". Ha en fortsatt fin søndag! // Er du med? 

// smykket er kjøpt på ebay

AVSLUTTETVinner ble Laura. Sendt deg mail. 

Love You All
 Jeg setter utrolig stor pris på alle som leser bloggen min og de som kommenterer innleggene mine. Dere er nydelige alle sammen! Tusen takk kjære lesere. Jeg håper dere sier ifra om det er noe spesielt dere vil lese om. Og det er bare å sende meg en mail (sara-crohns-alexandra@hotmail.com) om det er noe annet dere lurer på. Jeg svarer alltid, kan hende det tar en dag eller to på mail. Men jeg prøver så godt jeg kan. Litt senere kommer ett konkurranse innlegg! Men nå skal jeg kose meg videre med film og pasta. Loveyou

Dette innlegget kan ikke kommenteres. Forrige innlegg finner du her eller ved å bla nedover.

Photos: Barbeque Grill. Mat. Alkohol. Kos. Jobbmennesker. Musikk. Smil. Glede.Endte opp på Grünerløkka på Memphis etter grillinga. Vellykket kveld, om man ser bort i fra at jeg ikke hadde strøm på telefon og alle forsvant fra hverandre. Men jeg kom meg da hjem. // Hadde du en fin lørdag?

Konkurranse - Vinn Ringer! Siden jeg er på grillparty med jobben så tenkte jeg det var for det beste å kjøre i gang en liten konkurranse i kveld. Alt du trenger å gjøre er å skrive du er med + legge e-mailen din INNI kommentarfeltet. Kan hende jeg trekker to vinnere som får hver sin ring, så skriv gjerne hvilken du helst ville vunnet! Lykke til beste lesere.  

// ringene er kjøpt på ebay

AVSLUTTET!
Vinner av hvit ring ble Hannah og vinner av rosa ring ble Mari. Har tatt kontakt på mail.

Im No Beauty Queen.. I'm just beautiful me

 Hører alltid på Who Says - Selena Gomez når jeg har altfor mange tanker oppi pappskallen. Men nå skal jeg straks fyke avgårde på grillfest med jobben. Har ikke tittet ut, så vet ikke om det er sol eller regn. Kanskje det snør også, hvem vet. Finner det vel fort ut når jeg først går ut døra. Gleder meg i alle fall til grillmat, blir årets første grilling! Håper på å få tatt noen bilder i kveld, men det finner vi vel ut i morgen om jeg klarte eller ikke. // Har du grillet i år? 

Getting Ready Nå ligger jeg godt under dyna å lader opp batteriene til i ettermiddag. Skal nemlig på en grillfest med jobben i tre tiden. Herlighet, ikke så mange timer igjen egentlig når jeg tenker meg om. Men jeg har i allefall fått i meg en god frokost, noe som er sjeldent her i hus. Nå har jeg en del å gjøre før jeg drar avgårde (egentlig ikke), men skal i allefall prøve å få orden på ansiktet mitt. Huden rundt nesa er skikkelig tørr, kanskje fordi jeg smører meg inn meg nattkrem hele tiden i mangel på noe annet. Nåja. Tenkte å sette i gang en konkurranse ikveld, tror jeg. Vi får se om jeg får til å publisere det når kvelden er nær.. // Hva er dine planer for lørdagen? 

//Vinner av elefantsmykket ble Sandra.

Cute Danbo Inspo Bare ett lite utvalg av de bildene jeg har tatt av min danbo. Om du vil se flere bilder av danbo kan du gå inn på weheartit siden min her. Må snart finne frem den kreative siden og ta fler bilder av den lille krabaten. Er det noe du lurer på om danbo, så er det bare å spørre i vei i dette innlegget. // Hva synes du? 

New In..// bluse, shorts - gina tricot sin nettbutikk // ring - gave fra Lan //

 Sender faktisk ingenting tilbake av det jeg kjøpte i nettbutikken til gina tricot. Ikke værst det asså. Får lære meg å like noe av det, siden jeg synes det ser så fint ut på andre. Vi får se. // Noe som falt i smak? 

Photos: My Month-May Jentekos. Drinker. Barnebursdag. Druer. God mat. Paradise folk. Toro-prøvesmaking. Blogg. Lesere. Sara-tid. 17 mai. Jobb. Lunsj. Nytt kamera. Ullevål sykehus. Ulykker. Softismaskin. Sliten. Godteri. Kino besøk. Overnattinger. Hvitvin. Ja, denne måneden har vært fylt med mye rart. Har hatt en kjempe fin mai-måned. // Hvordan var din mai? 3 stikkord eller fler, takk. 

hits