SARA ALEXANDRA


SaraAlexandra, 22 år, Oslo. Lever livet slik alle andre gjør. Her vil du kunne lese & se litt av hvert. Meninger, tanker, antrekk, irritasjoner, anbefaling osv. Jeg legger ikke skjul på hvem jeg er. Lever med en kronisk sykdom kalt Morbus Crohn.

Forside // Kontakt // Om Meg
Facebook // Twitter // Bloglovin


SISTE INNLEGG


HELGENS BLOGGKATEGORIER


12 MÅNEDER


LINKER


ANNONSER


Morsomme gaver og gavetips på CoolStuff.no
Vil Du Bli Helgens Blogg? Det vil komme ett danbobilde med bloggadressen å link i sidemenyen til den som blir trekt ut. Og bloggen vil bli stående fredags ettermiddag til søndags kveld. Så hvis du har lyst til å være med, så er det bare å melde seg på i kommentarfeltet. // Vil du bli helgens blogg? 


Det gjør heller ingenting om du har lyst til å like Facebook siden min her, for å følge med når nye innlegg er ute
.
AVSLUTTET. Vinner er lagt ut i sidemenyen. [ fiskerfrue.blogg.no

 

Sparkling Purple Nails Litt tørr på siden av neglene og litt søl, men sånn er det. Like etter jeg hadde lakket de ble de ødelagte pga en dum liten edderkopp som kravla oppover armen min. Veiva hånda mi nedpå sofaen og vips der var alt ødelagt. Men edderkoppen fikk leve da i allefall. // Hva synes du om neglene? 

Instalately Noen av de nyligste bildene jeg har lagt ut på min instagram. Prøver å legge ut noen bilder hver dag, men er ikke alltid jeg husker det. Lovt meg selv å bli flinkere på det! // Hva heter du på instagram? 

DIY: Shorts Min første lagde shorts, og jeg sier meg fornøyd med den. Selvom korset bakpå ikke ble som jeg forestilte meg. Mulig jeg setter på noen fler stjerner innimellom der. // Hva synes du? 

//stjernene og rundingene er kjøpt på ebay.

Photos: My Weekend Jobb. Kino x2. Baconsnacks. Glede. Foto. Løvetann. -> konkurranse <- Druer. Potetgull. Yoghurt. Sol. Varme. Tidlige morgener. Pizza. Film. Negler. Pleie. Kos. Overnatting hos mamma. Antrekk. Avslapping. Magevondt. Blogg. Alt i alt en herlig helg! // Hvordan var din helg? 

I Challenge You!1. Drømmereisemål? Det må bli til Kina (fadderbarn der). Men vil jo til den Dominikanske republikk (fadderbarn), India, Mexico, USA, egentlig er drømmereisemålet mitt verden rundt!

2. Et fint bilde av deg selv? Var ikke det ovenfor fint så vet ikke jeg asså.
3. Tre ting du ser fram til? Tyrkia 22 juli - 5 August med de beste! Grillparty med jobben 2 Juni. Og generelt kose meg med de beste.
4. Hva liker du å gjøre om du ikke har noe å gjøre? Da sover jeg. Fint liv.
5. Hva er din største drøm? Da er vi tilbake på det å møte fadderbarnet mitt. Det må være noe jeg virkelig ønsker!

6. Favorittfilm og/eller favorittbok? The Notebook definitivt. Når det kommer til bøker, så har jeg lest ferdig en bok på 22 år. Flink.
7. Favorittsport? Sport, hva er det forno?..
8. Vann vs melk? Tells sjokomelk?! For da er det helt klart svaret mitt!

9. Det fineste komplimentet du kan få? Oj, det vet jeg faktisk ikke. Kanskje når jeg får komplimenter på noe jeg ikke liker ved meg selv.
10. Skjørt eller bukse? Jeg eier så å si ingen skjørt. Så da må jeg vel gå for bukse da.
11. En tanke som gjør deg glad? Bare èn? Det er jo så mange tanker som gjør meg glad. Tyrkia. Venner, Gutter. Sol. Varme. Utlandet. Paris. Alkohol. Foto. Blogg. 

Jeg fikk denne utfordringen fra Keth, og selvfølgelig måtte jeg prøve meg på det selv. Når det er sagt velger jeg å utfordre disse tre Annika , Helene & Kristin til å svare på mine spørsmål:
1. Hvilke land har du vært i? 2. Hva liker du best med blogg? 3. Drømmereisemål? 4. Et bilde av deg selv fra i dag? 5. Favoritt sitat? 6. En film du har sett hundrevis av ganger? 7. Tre ting du alltid har med deg? 8. Kjole eller shorts? 9. Planer for sommeren? 10. Baby bilde av deg selv?

 Dette innlegget kan ikke kommenteres! 

Toro Blog Event Vi fikk servert en lett salat med oliven, pinjekjerner, fetaost og brød ved siden av. Siden jeg ikke er så glad i salat, så spiste jeg brødet, men alle andre på mitt bord hadde spist opp alt gitt. Til hovedrett fikk vi servert det vi skulle prøvesmake, nemlig toro sin lavkarbo ferdigmiddag! Vi fikk valget mellom Provence kylling og Spansk Chorizo. Valget mitt gikk på kylling. Synes den smakte ganske bra, selv om jeg er ganske kresen på grønnsaker. Men så er jo Toro veldig nært mitt hjerte fra før, så det er ikke rart det falt i smak. Til dessert fikk vi naturell yoghurt toppet med friske bær. Så veldig fint ut, men jeg er ingen naturell person. 

Thomas Moen holdt foredrag for oss om blogg, og gav oss noen tips å råd. Nå gir han snart ut en bok om blogg også. Tror nok jeg blir til å kjøpe den! Det var noen kjente bloggfjes/paradisefjes på eventet. Og siden jeg har lovt meg selv å ta bilde med de som er i rampelyset (siden jeg egentlig er en sjenert pingle) så måtte jeg jo spørre om lov til å ta bilde med Andreas fra Paradise. Kunne tenkt meg bilde med Camilla også, men jeg nøyde meg med å ta bilde av det supre paret! Alt i alt var det en herlig kveld fylt med god mat og latter. Ble mest prat med Josip, Silje og Nora Alba. // Hva gjorde du i går?

This Tuesday I'm Wearing Nå drar Josip og jeg snart avgårde ned til byen hvor vi skal bli hentet i en maxi taxi med noen ukjente mennesker. Håper i allefall at ved slutten av kvelden er jeg blitt bittelitt kjent med noen nye mennesker. Vi får nå se. Tar med meg kameraet sånn i tilfelle jeg ønsker å ta noen bilder. (noe jeg trolig gjør) // Hva synes du om antrekket? 

SaraAlexandra.Com Nå kan dere som vil bruke www.saraalexandra.com i stedet for www.saracrohnsalexandra.blogg.no. Bare sånn at dere vet. Tror kanskje det er enklere for noen å huske det enn det lange bloggnavnet mitt. Men har ikke lyst til å lage meg en ny blogg heller, da føler jeg alle minnene, innleggene, kommentarene og leserne forsvinner. 

Dette innlegget kan ikke kommenteres.

Made Up My Mind I går spiste jeg happy meal bak kassa på jobb. Jeg gikk hjem til mamma med en pepperspray i hånda. Og jeg satte meg ned å fant ut hvilket antrekk dere ville jeg skulle gå med, og det ble den første kjolen. Meeen det er antageligvis ikke den jeg kommer til å gå med. Regner med at det blir kjole nummer tre som fikk en god andre plass. Grunnen er at jeg tror den vil passe bedre med høye hæler og en blazer. (og mamma, Annika og Kim på jobben stemte for den) Men jeg setter pris på at dere er så søte som hjelper meg når jeg trenger det. Eventet jeg skal på i kveld befinner seg på lille herbern på Bygdøy her i Oslo. Josip og jeg blir hentet sammen med noen av de andre 18.30. Jeg er veldig spent, og takknemlig for at jeg var en av de heldige som fikk en mail fra dem. Det vil bli en tre retters middag med toro sine nye lavkarbo retter. Det kan bli spennende! Viser dere antrekket når jeg er kommet meg hjem fra jobb. // Lagt noen planer for dagen? 

Photos: Dandelion Min kjære mamma som sto litt håndmodell for meg med en søt liten løvetann. // Hva synes du? 

Vinner Av Goodiebag!Vinneren av goodiebagen ble Helene Haugen! Gratulerer så mye. Sender deg en mail etter jobb om du ikke får med deg dette og sender meg en først. (sara-crohns-alexandra@hotmail.com). Du vil også få en vurdering av bloggen din ved senere anledning. En "trøste" vurdering gis ut til Camilla når den andre vurderingen blir lagt ut. 

 Tusen takk til alle som deltok! 

Dette innlegget kan ikke kommenteres!

Need Help - What To Wear? Det har seg slik at jeg har blitt invitert til å prøvesmake noen nye toro-retter imorgen sammen med noen få bloggere! Forteller mer om det imorgen forresten! Og jeg har ikke snøring på hva jeg skal ha på meg. Jeg vil ikke være for pyntet, men heller ikke underpyntet. Skal på en liten restaurant på Bygdøy her i Oslo. Blir kjempe stas! Men for at jeg i det hele tatt skal kunne delta må jeg jo ha noe på meg. Og det er her dere søte lesere kommer inn i bildet. Blir nok en blazer og høye hæler til antrekket uavhengig av hvilket det blir.// Hvilket av antrekkene burde jeg ha på imorgen? 1, 2 eller 3? 

Photos: My Sunday Koste meg med druer, foreldrefellen, godteri, cola og potetgull. Sunn? Jeg? Åjadda. Finnes ikke sunnere enn meg. Jeg er den type jente som spytter ut maten om jeg såvidt kjenner et lite salatblad i munn. Eller noe annet sunt for å dra den lengre ut. Jeg spiser agurk da. Hadde en fin søndag jeg. Mens alle andre solte seg å var med venner satt jeg viggo venneløs inne i leiligheten min. Her skal jeg råtne med mine ti katter (en vakker dag). Gleder meg allerede. Neida, men sånn er det når man velger søvn og ro fremfor alt annet. Det må jo være lov. // Hva gjorde du igår? 

Konkurranse - Vinn Smykke!
 En ny søndagskonkurranse er i gang. Og en av dere lesere kan vinne dette smykket her! Det eneste du trenger å gjøre er å skrive e-mailen din INNI kommentarfeltet og du er med i konkurransen. Lykke til, og ha en fortsatt fin kveld! // Er du med? 

// Smykket har jeg selv kjøpt på ebay.

AVSLUTTET, vinneren ble Sandra.

Vurdering, Ble Det Deg?Anhthu, 14 år fra Vestby. [ anhthut.blogg.no ]

FØRSTEINNTRYKK: Lyse farger. Ryddig. Oversiktelig. BILDER: God kvalitet på bildene, og det er mange bilder av henne. INNLEGG: Nok tekst og mange bilder. INNHOLD: Hun blogger om hverdag, tips, foto, antrekk, innkjøp osv. HELHET: Hun blogger ca 1-2 innlegg hver dag, og har alltid med fine bilder. SAVN: Siste innlegg kanskje? Smak og behag :)  // bildene overnfor er fra Anhthu sin blogg, men satt sammen av meg og skrevet bloggnavn over.Sandra, 17 år fra Namsos. [ syj.blogg.no ]

FØRSTEINNTRYKK: Lyst. Oversiktelig. BILDER: Hun tar veldig fine bilder, og har en del bilder fra studio. INNLEGG: Mange bilder og nok tekst. INNHOLD: Hun blogger om kjæresten, hverdag, foto osv. HELHET: En blogg med god kvalitet på bildene, ryddig design og 1-2 innlegg per dag. SAVN: Fler kategorier enn bre "blogg"..? // bildene overnfor er fra Sandra sin blogg, men satt sammen av meg og skrevet bloggnavn over.


Dette innlegget kan ikke kommenteres! 

Photos: Just Me  Mamma tok noen bilder av meg ute igår. Pleier ikke å like bildene hun tar av meg, men hun har faktisk bedret seg i det siste. (ikke hat meg da, mami) Jeg er vel ikke den flinkeste på å vise ansiktet mitt på bloggen for tiden. Gått inn i en ikke-fotogen periode. Jeg er vel ikke den eneste som har slike perioder.. Nå skal jeg kåre vinner av konkurransen jeg har hatt gående, og vurdere to blogger. Setter også i gang en konkurranse senere ikveld til dere søte lesere. // Hva synes du?  

All Day, Every Day Hadde en herlig lørdag med min kjære mamma. Fotografering ute i gata, to kinofilmer på en kveld, baconsnacks, pizza, fanta og det endte med at jeg gikk å la med rett etter midnatt. Var så utslitt, og det er helt sikkert fordi jeg ikke er vandt til å jobbe i helgene men heller å kunne sove lenge og powernappe midt på dagen. Fint liv ja. Skulle egentlig i stallen i dag, men det ble visst ikke noe av. Kanskje like greit siden jeg er redd for hester. Men de er så innmari fine å ta bilder av. Får ta det en annen dag. Nå skal jeg i allefall fortsette å ligge langflat i sofaen å se på tv. Søndager er greie sånn. // Hva gjorde du igår? 

Vil Du Bli Vurdert? Legg igjen en kommentar om du vil bli vurdert. Kommer ut i løpet av morgen dagen. Går selvfølgelig gjennom alle bloggene, og legger igjen noen spor! Kos dere masse videre denne lørdagskvelden. Loveyou! // Er du med? 

AVSLUTTET. Vurderingene kommer i løpet av dagen.

Vurdering, Ble Det Deg?Sunniva, 15 år fra Kristiansund. [ sun96niva.blogg.no ]

FØRSTEINNTRYKK: Lyst. Sommerlig. Oversiktelig. BILDER: Bildene hennes er veldig fine, og ho har ofte photoshoots med venner som vises på bloggen. INNLEGG: Hun har rikelig med tekst og bilder i innleggene sine. Kommer også alltid med et spørsmål til leserne sine. INNHOLD: Hun blogger om antrekk, tanker, meninger, hverdag, venner osv. HELHET: En blogg verdt å besøke! SAVN: -- // bildene overnfor er fra Sunniva sin blogg, men satt sammen av meg og skrevet bloggnavn over.


 


Rebekka, 12 år fra Flekkefjord. [ beekkaz.blogg.no ]

FØRSTEINNTRYKK: Oversiktelig. Lyse farger. Fin header. BILDER: Bildene er av god kvalitet, og alltid søte å se på. INNLEGG: Nok med bilder og tekst. INNHOLD: Hun blogger om hverdag, inspirasjon, antrekk, innkjøp osv. HELHET: Mange fine bilder, og nok tekst til å lese gjennom. En supersøt blogg. SAVN: -- // bildene overnfor er fra Rebekka sin blogg, men satt sammen av meg og skrevet bloggnavn over.


Dette innlegget kan ikke kommenteres! 

This Saturday I'm WearingIkke så fornøyd her nei..

 Sinnsykt varmt her i Oslo! Det er så herlig. Men sola får vente for snart tar jeg og mamma turen bort på kinoen for å se på Men in black 3 i 3D og The Dictators. Snakker vi filmkveld? Åjadda. Gleder meg masse! Tok også noen fler bilder mens vi drev på med antrekksbildene, men de får jeg vise en annen dag! // Hva synes du? 

Saturday Plans Egentlig skulle jeg ligget i sengen og vært på date med ole lukkeøye, men nå skal jeg faktisk på jobb. Husker ikke sist jeg jobbet en lørdag, så det tar vel ingen skade det. Utenom at jeg ikke helt er i form. Nåja. Jeg har allerede planene klare. Etter jobb går turen til mamma. Skal se om jeg får lurt henne med ut på plenen så jeg kan få litt farge på denne bleke kroppen. Skal på kino i kveld også, ikke bare en film men to. Ikke værst det. Og mellom de filmene skal mamma og jeg rekke å spise litt. Kan bli en liten utfordring det, men det er vel bare artig. Noen lurer kanskje på hvorfor, men jeg har noen gratisbilletter som går ut 31 mai, så de må brukes opp ganske kjapt. Håper alle mine søte lesere nyter solen! // Noen lørdagsplaner? 

Vurdere Din Blogg? Kjører i gang en liten vurderingsrunde i og med at jeg har middagsbesøk. Litt kjipt å sette seg ned å prøve å vri hjernen om noe bloggmateriale. Vurderer 2 blogger imorgen, så om du vil bli vurdert er det bare å legge igjen en liten kommentar i feltet under her. Jeg tar selvfølgelig en titt innom alle bloggene som melder seg på  samt legger igjen en kommentar. Synes alltid det er gøy å finne nye blogger jeg kan titte på. // Er du med på vurderingsrunden? 

 AVSLUTTET. Legger ut vurderingene senere i dag. 

New In..... rosa bikini, hvit frynse bikinitopp, jumpsuit fra gina tricot sin nettbutikk ...

 Trengte virkelig ny bikini! Kjøpte meg jo for litt siden en oransj en også, den liker jeg veldig godt. Men nå har jeg jaggu fått meg en knall rosa, kommer til å se strålende ut om jeg får meg litt farge på kroppen! Jumpsuit har jeg aldri vært noe fan av, men kunne ikke la vær å klikke hjem den søte der. // Hva synes du? 
Photos: Perfect Er det noe jeg liker ekstremt godt så er det å sove i en gutteboxer og en stjålet singlet. Singletten bringer frem alle minnene fra Tyrkia 2010 hvor jeg måtte stjele singletten fra en taxi sjåfør fordi kjolen min ikke ville på etter nattbad med jentene. Minner. Boxer`n er bare fordi det er behagelig å gå i, sånn at dere ikke tenker sånn på det. Må snart vurdere å bytte ut dyna mi med laken, for de siste nettene har vært utrolig slitsomme pga varmen. Skal ikke klage! Elsker at det er varmt og sol, men når man ikke har noe som helst mulighet for kulde inne i leiligheten blir det som å være på et dårlig hotel uten air condition i utlandet. // Flere som har det varmt om nettene? 

Vil Du Bli Helgens Blogg? Det vil komme ett danbobilde med bloggadressen å link i sidemenyen til den som blir trekt ut. Og bloggen vil bli stående fredags ettermiddag til søndags kveld. Så hvis du har lyst til å være med, så er det bare å melde seg på i kommentarfeltet. // Vil du bli helgens blogg? 


Det gjør heller ingenting om du har lyst til å like Facebook siden min her, for å følge med når nye innlegg er ute
.

AVSLUTTET! Vinneren er lagt ut i sidemenyen. [ adrianeh0pland.blogg.no

Photos: My Animals Mine to søte dumbo-rotter er et svært sjeldent syn her på bloggen. Tror det er fordi alle synes rotter er ekle, noe jeg synes er helt feil. De er jo på lik linje som ett hamster eller marsvin. Bare de har en lang hale. Det er nok den jeg tror de fleste ikke setter pris på. Og at alle forbinder rotter som kloakkvesener. Altså folkens det er stor forskjell på de og tamme rotter. Ikke kom her å si de ikke er søte? De søte små henda, øra, snuta og alt. Jeg liker Nala & Kiara jeg. // Så, hva er ditt syn på rotter? 

I Like It WhenHva jeg liker med andre blogger;
- ett design som er oversiktelig og har lyse farger
- bildene er like brede som innlegget
- bildene er tatt med digital/speilrefleks kamera.
- jeg kan lese om alt mulig rart 
- når det stilles et spørsmål i bunn av innlegget
- det alltid er 1-2 innlegg om dagen
- at det alltid er bilder med i et innlegg

 Hva liker du med tanke på andre blogger? 

New In..... Topp, topp, og bukse fra Gina Tricot sin nettbutikk ...

 Alle disse mønstrene, det ser så fint ut på alle andre. Jeg er fortsatt ikke helt sikker på om det er helt meg, men jeg tester det i allefall ut og får prøve å like det på meg selv også. Kommer mer innkjøp imorgen eller på fredag. // Noe som falt i smak? 
This Wednesday I'm Wearing... shorts abercrombie&fitch .. genser veromoda .. blazer veromoda .. veske ? ...

 Oslo er ett herlig sted å være disse dager. Varmen er akkurat som å være i utlandet. Slike varme dager får meg i allefall til å glede meg mer til Tyrkia i sommer! Men nå får jeg vel nøye meg med Oslo. Det eneste jeg får nyti av solen er når jeg venter på bussen hjem fra jobb og går nedover bakken til leiligheten min. Heheh. Har ikke energi til noe annet enn å sove for tiden. Pleier å bli værre når det er varmt ute også. Får prøve meg på en b12 sprøyte igjen gitt. Nok tullprat. Får bruke min innetid på å vaske leiligheten idag, har utsatt det i snart tre uker. Flink.  // Hva synes du? 
Whisper In My Ear Det å ikke ha vindu på soverommet tar knekken på meg. Det at jeg fant ut at varmeovnen sto på har jo ikke gjort nettene bedre at det gjør noe. Burde vurdere å få meg en vifte her inne. Noe av det værste jeg vet er når det blir såpass varmt at jeg vil hoppe ut av min egen hud. Høres kanskje ekkelt ut, men sånn er det bare. Får jo ikke sove om nettene, selv om jeg er trøtt heller. Men for å ikke syte mer så runder jeg av med at det fortsatt er mulig å melde seg på konkurransen min her. Og kan med det samma si at det vil bli nye konkurranser de tre neste søndagene. Er ikke dere heldige, så vet ikke jeg! // Hatt sol i det siste? 

Photos: My Weekend Sovet. Bursdag. Powernapping. Videoblogg. Foto. Pizza. Godis. Mamma. Kino. -> Konkurranse <- Film. Blogg. Skulle egentlig sjekke utelivet på lørdag, men ville ikke dra alene så da ble det en helg med Sara-tid igjen. Har fått skribla litt i blogg notatboken min om noen tanker jeg kanskje kommer til å dele med dere. Må tenke litt på det. // Hadde du en fin helg? 

Pakker I Posten Etter jobb gikk jeg rett bort til postkontoret å hentet en pakke, og jaggu lå det ikke en pakke i postkassen min også! Virkelig herlig når man finner noe annet enn reklame hele tiden. Tenkte å vise innkjøpene ved en senere anledning. Nå tenkte jeg å skru opp musikken, prøve å få ferdig noen danboer (er så treig), spise is, kommentere blogger og prøve å ikke powernappe. Klarte jo å forsove meg 1 1/2 time i dag morges, får sørge for at det ikke skjer imorgen også.. // Vil dere at jeg skal ta bilde av klærne hengenes på veggen eller at jeg tar bilde med det på? 

Mamma du e teit! "Så på videobloggen din med fletta. Guuud så kleint he he"  - nattamelding fra mamma. Det er en grunn til at det ikke er så mange videoblogger for å si det sånn. Neida, men det hadde vært godt å legge all skylda på noen. Sannheten er at det faktisk er kleint å sitte foran en skjerm eller et kamera å snakke med seg selv. Jeg skjønner ikke hvordan alle andre får det til. Jeg blir jo stressa av tanken på å skulle gjøre det igjen. Men det var egentlig ikke det jeg skulle skrive om. Vet ikke hvor jeg vil med dette innlegget i det hele tatt. Datt litt ut. Satt å så på babybilder av meg selv i går kveld. Ikke rart jeg kalte meg selv for bolla, men søt var jeg da. Om det ikke blir for galt å si. Så da er det vel bare å si tusen takk til mamma for at ho i alle år har vært der for meg. Jeg er nok en mamma's jente! Hadde vel egentlig ingen valg. Neida, joda. // Er du mammadalt eller pappadalt? 

Photos: My Bestfriend & Me
 Søteste bestevenn og meg. Må si det er litt ensomt uten henne her i leiligheten, men sånn er det. Blir glad hver gang jeg er med ho, Vi har den sykeste humoren, og kan le av absolutt ingenting. Gleder meg til alle minnene vi skal skape videre i livet. Jeg elsker deg. // Hva synes du? 

Photos: Denmark Hadde helt glemt bort at jeg hadde dette bildeinnlegget liggenes i utkast-boksen min. Så da tenkte jeg at jeg fikk poste det før det har gått alt for lang tid siden jeg var der. Var der i Mars, så begynner å bli en stund siden uansett. Gleder meg til jeg en dag skal til København. Hittil har jeg bare vært i Billund og Ribe. // Vært i Danmark før? 

Ikke glem goodiebag konkurransen min HER.

Konkurranse - Vinn Goodiebag SØNDAG - Det betyr ny konkurranse kjære lesere. Denne gangen ganske så mye godteri til en heldig leser. Jeg vil også gi ut 2 vurderinger; en til vinnern og en til en annen. Men det er veldig viktig at dere følger reglene. Og de kommer nå:
- Lik denne facebook siden HER.
- Skriv fornavnet ditt og e-mail adresse inni kommentarfeltet her under!

Kommentaren skal f.eks se slik ut for de som deltar:
Jeg har likt siden, Sara Alexandra, sara-crohns-alexandra@hotmail.com

Lykke til alle søte lesere! Og ha en fortsatt fin søndag. Loveyouall!

AVSLUTTET !! Vinneren ble Helene 

//sponset av Statoil Kiellands Plass

Videoblogg - Annerledes Flette
 Ja, da ble det visst en liten hårvideo og meg som prater bittelitt og ikke bare musikk. Synes det er sykt pinlig å snakke til en datamaskin. Stemmen min blir alltid så teit! Håper virkelig ikke det er slik jeg høres ut for andre. Nei, hjelpes. Håper dere liker den!

Om dere tester ut fletta er dere mer enn gjerne velkommne til å sende bildet av den til sara-crohns-alexandra@hotmail.com. De som gjør det vil få bildet vist på bloggen med link til sin egen blogg. Synes i alle fall det hadde vært kjempe artig. // Hva synes du? 

Vurdering - Ble Det Deg?Julie, 17 år fra Kristiansand. [ jeaphoto.blogg.no ]

FØRSTEINNTRYKK: Oversiktelig. Fine farger. BILDER: Hun er veldig god på å ta bilder, og de er kjempe fine alle sammen. INNLEGG: Passelig med tekst, rikelig med bilder. INNHOLD: Hun blogger om hverdag, foto, antrekk osv. HELHET: Føler man smiler hver gang man ser på denne bloggen her. Stråler av lykke hele jenta! SAVN: -- // bildene overnfor er fra Julie sin blogg, men satt sammen av meg og skrevet bloggnavn over.Julie, ? år fra ?. [ juliedaae.blogg.no ]

FØRSTEINNTRYKK: Ryddig og fint. BILDER: Kjempe fine bilder. Liker ekstra godt at det er mange bilder av henne. INNLEGG: Mange bilder, nok tekst og leserspørsmål. INNHOLD: Hun blogger om hverdag, kjærestekos, personlig, innkjøp osv. HELHET: En utrolig bra blogg. Alt i alt har den hva en god blogger trenger. SAVN: Alder og bosted i sidemenyen. // bildene overnfor er fra Julie sin blogg, men satt sammen av meg og skrevet bloggnavn over.


 Dette innlegget kan ikke kommenteres! 

Photos: Yesterdays Birthday Var jo som nevnt i går på bursdagen til lille fettern min. Og jeg måtte selvfølgelig benytte anledningen til å ta noen bilder av fettern min og mine to kusiner. Jeg ser de ikke så ofte, så det er kjempe fint at jeg fikk en del bilder i går. Minste frøkna har blitt så stor, sist jeg så henne lå ho i en vogn. Herlighet som tiden flyr! // Hva gjorde du igår? 

This Saturday I'm Wearing
 Bare slengte på meg noe idag, må nok vaske mer klær. Har absolutt ingenting å ha på meg. Nå er jeg på vei hjem fra bursdagen og skal hente pizza. Blir nok herlig å få litt mat i magen! Har jo ikke spist i hele dag. Håper dere alle har en fortsatt fin lørdag. // Hva synes du? 

Vil Du Bli Vurdert? Kjører i gang en liten vurderingrunde siden jeg er i ferd med å hoppe ut døren for å dra på bursdag. Skulle powernappe i 20 min, så sov jeg til fire. Flink. Vurderer 2 blogger i morgen, så om du vil bli vurdert er det bare å legge igjen en liten kommentar i feltet under her. Jeg tar selvfølgelig en titt innom alle bloggene som melder seg på samt legger igjen en kommentar når jeg er hjemme igjen fra bursdagen. Synes alltid det er gøy å finne nye blogger jeg kan titte på! // Er du med på vurderingsrunden? 

AVSLUTTET. Vurderingene er ute i løpet av dagen.

Saturday Morning

 Jeg liker morgener hvor man kan ligge så lenge man vil i sengen uten å måtte stå opp. Holde varmen under dyna. Føler jeg har en del ting å gjøre før jeg drar avgårde til lille fettern min på bursdag. Leiligheten min ser jo ikke ut, og jeg finner det absolutt ikke morsomt å skulle rengjøre. Det skulle jeg jo gjort sist helg, men jeg kom meg ikke opp av senga. Jeg skal også ordne en konkurranse for dere som kommer ut imorgen! Gleder meg, for det er noe jeg selv ville hatt. Tenkte jeg skulle lage en videoblogg til dere også, men vi får se. Jeg er ikke så fan av å sitte å prate til en dataskjerm alene,  eller filme meg selv når jeg viser noe. Synes det er sykt pinlig. Nå får jeg begynne å gjøre meg i stand så jeg har en ting krysset av lista mi. // Sovet godt i natt søte lesere? 

New In.. For en stund siden lagde jeg min lille egendesignede notatbok, valgte å ha fler bilder på denne enn bare ett som jeg hadde på almanakken. Denne er fra personligalmanakk! Synes det er kjekt å ha slikt liggende rundt i hjemmet. Denne hadde jeg planer om å skrive ned blogg relaterte ting i. Ble ganske så fornøyd med produktet. Forsiden min ble preget av min lille tantunge og baksiden ble tildelt noen av mine beste venner! Har allerede tatt notatboken i bruk. Loves it! // Hva synes du? 

// sponset produkt fra personligalamanakk.no

Photos: My Piercings Alle navlepiercingene jeg eier, og det siste bildet viser mine seks favoritter. De er kjøpt litt her og der. Noen er fra Tyrkia, nettbutikker, piercingstudioer osv. Skal kjøpe meg en del nye når jeg er nede i Tyrkia i sommer. Det sa jeg sist også, men endte opp med null. Orket ikke all maset, men nå har jeg funnet min taktikk for å unngå å prute som en gal. Så jeg setter ett mål på å komme hjem med seks nye favoritter i August! // Har du piercing noen sted? 

Photos: Yesterdays Cuteness Var jo som sagt på cafe med mamma og Kim fra jobben i går å spiste 17 mai lunsj. Måtte jo ta noen bilder, og siden mamma ikke ville være med på noen fikk hun lov å knipse i vei av søte Kim og meg. Ikke alle ble like vellykka, men søte nok til å lage en liten kollasje. Hadde en super fin dag før klokken slo tre, etter da var alt kaos på jobb. Utrolig hvor mange folk som var fulle allerede ved fem tiden. Herlighet. Men det gikk jo heldigvis greit. Fortsatt litt sliten etter i går, hjelper jo ikke på at jeg la meg i halv to tiden og måtte opp klokken 5. Heldigvis kan jeg powernapp litt etter tidligvakten! Helgens blogg kommer i sidemenyen en gang i løpet av dagen. // Lagt noen planer i helga? 

Vil Du Bli Helgens Blogg? Det vil komme ett danbobilde med bloggadressen å link i sidemenyen til den som blir trekt ut. Og bloggen vil bli stående fredags ettermiddag til søndags kveld. Så hvis du har lyst til å være med, så er det bare å melde seg på i kommentarfeltet. // Vil du bli helgens blogg? 


Det gjør heller ingenting om du har lyst til å like Facebook siden min her, for å følge med når nye innlegg er ute
.

AVSLUTTET! Vinner er lagt ut i sidemenyen. [ merethebr.blogg.no ]

Vinner Av Konkurransen!Endte konkurransen med 273 fabelaktige deltagere! Og vinneren var det min kjære mor som kåret slik at det skulle bli rettferdig i og med at hun ikke vet noe om deres blogger. Og den heldige som gikk av med seieren ble Malene. [ mmf89.blogg.no ] Gratulerer så mye til deg! Og tusen takk til alle dere som deltok, setter pris på alle deltagerne. Når det er sagt kan jeg si med en gang at jeg har fire nye konkurranser i vente. 

Dette innlegget kan ikke kommenteres!

Photos: Min 17 Mai

 Satte oss på en koselig liten restaurant på Grünerløkka her i Oslo å spiste en kjempe god lunsj. Strålende sol og greier. Er ikke værst bare det. Satt å sikla på en rosa hello kitty gassballong, men hadde ingen penger med meg så måtte gå tomhendt til jobb. Litt trist i grunn. Men sånn er livet. Neste 17 mai skal jeg kjøpe meg en, koste hva det koste vil! Nå tilbringer jeg resten av min 17 mai på jobb til 23. Like greit det. Om jeg får tid så blir det et innlegg senere hvor man kan melde seg på til helgens blogg. Ellers blir det imorgen. Så håper jeg dere lesere koser dere masse! // Hatt en fin 17 mai hittil? 

It's Been Years Nå sitter jeg å propper meg full av godteri, må vel straks begynne å sminke meg litt å ta på meg noe annet enn joggebuksa. Skal på 17 mai lunsj med mamma og Kim fra jobben. Har ikke vært på 17 mai lunsj siden jeg var tolv år vil jeg tro. Egentlig pleier jeg ikke å gjøre noe spesielt på 17 mai. Takler ikke å være i byen med en hel haug mennesker som åler seg innpå. Barnetog kan man se på tv. Etter lunsjen skal jeg på jobb i 8 timer. (15-23) Innbiller meg at dagen kommer til å bli utrolig slitsom. Hvertfall når jeg har på hjernen at alle kommer til å ville ha softis. Blir en hel haug skeive softis da, unger! Ønsker alle mine lesere en fabelaktig 17 mai feiring og gratulerer med dagen. // Noen 17 mai planer? 

New In..... fra ebay ...

 Blir alt for mange småkjøp fra Ebay om dagen. Er jo så billig. Uff. // Hva synes du? 

Vurdering - Ble Det Deg?Annika, 20 år fra Kristiansand. [ annikama.blogg.no ]

FØRSTEINNTRYKK: Ryddig. Fin header. Lyse farger. Oversiktelig. BILDER: Alle bildene er av god kvalitet og tatt med Nikon D3100. Antrekksbildene blir tatt med et annet objektiv/linse. INNLEGG: Her finnes det aldri ett innlegg uten bilder, noe som er super bra! Alltid 1-3 innlegg hver dag. Hun stiller også leserspørsmål som fanger lesernes oppmerksomhet. INNHOLD: Annika har en god blanding i innleggene sine. Alt fra hverdag, antrekk, søte katter, uteliv, reise og ja en hel del mer. HELHET: Flott jente, fint design, nye innlegg hver dag, alltid bilder og variasjon! Fulgt denne bloggen en god stund nå. SAVN: -- // bildene overnfor er fra Annika sin blogg, men satt sammen av meg og skrevet bloggnavn over.Emilie, 17 år fra Skedsmo. [ emiliesvei.blogg.no ]

FØRSTEINNTRYKK: Fint design. Scroll meny. Lyse farger. BILDER: Alle bildene hennes er tatt med Canon Eos 1000D og har god kvalitet. INNLEGG: Det er bilder i hvert innlegg, og passelig med tekst. INNHOLD: Emilie blogger for det meste om det å gå ned i vekt. Hun skal gå ned 17 kg innen året er omme. Noe jeg har troen på at hun klarer! Hun blogger også om hverdag, innkjøp osv. HELHET: En kjempe fin blogg. SAVN: Leserspørsmål kanskje? // bildene overnfor er fra Emilie sin blogg, men satt sammen av meg og skrevet bloggnavn over.Hanna, 13 år fra Trondheim. [ snuppasblogg.blogg.no ]

FØRSTEINNTRYKK: Oversiktelig. Fint. BILDER: Veldig fine og klare bilder. Om jeg ikke tar feil bruker hun Canon Eos 1000D. INNLEGG: Passe med tekst, bilder i hvert innlegg og leserspørsmål. INNHOLD: Hanna blogger om hverdag, antrekk, inspirasjon, innkjøp, venner osv. HELHET: Varierende innlegg, fint design og en søt jente! SAVN: Siste innlegg i sidemenyen kanskje? // bildene overnfor er fra Hanna sin blogg, men satt sammen av meg og skrevet bloggnavn over.

 


Tusen takk til alle som deltok i vurderingsrunden. Dette innlegget kan ikke kommenteres! 

This Wednesday I'm Wearing Jeg skulle egentlig være flink å løpe ut i skogen å ta bilder av antrekket der, men plutselig var klokken halv to. Vet ikke hvor tiden blir av noen ganger. Føler ikke jeg har fått gjort en verdens ting. Har fått ny musikk på spillelista mi og spist ostepopp det er det jeg har gjort. Og vært på blogg. Skyt meg, jeg trenger ett liv. Fikk noe nytt i posten igår også som jeg viser senere. // Hva synes du? 

Who Are You? Som den nysgjerrige apa jeg er, lurer jeg fælt på hvem dere som leser bloggen min er. Siden jeg har fått noen nye lesere er det jo bare artig å kunne få svar på det. Da vet jeg jo hvilken aldersgruppe som leser bloggen og kan kanskje tilrettelegge meg litt. Selvom jeg ikke kommer til å slutte å blogge som jeg gjør når det gjelder en pils eller tre, så kan jeg jo kanskje finne ut hva mer jeg kan blogge om annet enn antrekk, innkjøp, vurderinger, uteliv etc. Så om du er veldig snill og grei, ta deg tid til å svare på disse tre spørsmålene i kommentarfeltet:
- Hvor gammel er du?  //  - Hvor i Norge holder du til?  //  - Hva liker du å lese på en blogg?  

Vurdere Din Blogg? Tenkte å vurdere 2-3 blogger imorgen, så om du vil bli vurdert er det bare å legge igjen en liten kommentar i feltet under her. Jeg tar selvfølgelig en titt innom alle bloggene som melder seg på samt legger igjen en kommentar. Synes alltid det er gøy å finne nye blogger jeg kan titte på! Er du med på vurderingsrunden?  AVSLUTTET 

This Tuesday I'm Wearing Hittill i dag har jeg bare ligget på sofaen til bestevenninna å spist leftovers fra igår og sett litt på tv. Sånn går dagene mine den uka jeg jobber 15-23. Ganske kjedelig igrunn, men er ikke så mye å finne på akkurat annet enn det føler jeg. Dere må ha en kjempe fin dag kjære lesere! Tror jeg kjører igang er vurderingsrunde senere ikveld. // Hva synes du om antrekket? 

Bestfriend Night Fikk servert pasta penne og kjøttdeig med en gang jeg kom inn døren til bestevenninnen min. Enda godt det ikke var noe hardt noe, i og med at tannverken ikke er blitt bedre. Resten av kvelden/natten gikk til å se på sex og singelliv, jenteprat, godterispising og Paradise Hotel. Synes slike kvelder er så koselige. Kvalitetstid sammen trenger man alltids. Nå sitter jeg alene i leiligheten hennes siden ho har dratt på jobb. Holder på å fryse ihjel. Har pakket meg inn i to pledd, og fryser fortsatt. Nåja, får prøve å løpe ti runder rundt i leiligheten, så får jeg nok varmen i meg. // Hva gjorde du igår? 

Photos: My Weekend Film. Godteri. Capri Sonne. Cola. Ostepopp. Blogg. Konkurranse. Druer. Grøt. Nallekorv. Spa-dag. Soving. Vel, helgen min var egentlig ikke så innholdsrik. Jeg slappet fullstendig av og hadde Sara-tid. Og det er herlig i blandt det også. // Hadde du en fin helg? 

This Monday I'm Wearing Ser ut som det ikke bare var jeg som har litt tannlegeskrekk, det er godt å ikke være alene om det! Det gikk faktisk ganske greit. Fikk satt på en midlertidig fylling, og skal tilbake igjen i Juni. Har egentlig litt tannverk, så kommer nok til å bli suppe på jobb i pausen. Men håper på at det er borte til jeg er ferdig på jobb. Skal nemlig på besøk til bestevenninnen min å overnatte der. Og siden ho er så søt, skulle hun lage middag til meg. Gleder meg masse til klokken er 23 og jeg kan forte meg bort til henne! Men nå må jeg vel straks løpe opp til bussen før den kjører fra meg. Er så treig av meg. // Hva synes du om antrekket? 

Just Take It Out Hvem liker vel tannleger? Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke er en super stor fan av de. Sist jeg var hos tannlegen kjørte han bedøvelsessprøyta gjennom kinnet mitt. Godt? Ja, kjempe. Man kan vel si at jeg angrer på at jeg ville ha bedøvelse. Så jeg håper for guds skyld om jeg skal ha bedøvelse nå at tannlegen klarer å stikke riktig. Kjenner jeg blir svett av tanken på den fæle sprøyta. Jeg får tenke glade tanker, selvom det ikke er så enkelt når jeg vet at jeg må punge ut med en tusenlapp eller no. Det er ikke akkurat så gøy det heller. Men er man så dum å knekker tanna, må man vel betale for det også. Nei, nå får fortsette med å fikse meg så jeg rekker tannlegetimen! love my life..  // Hvordan er ditt forhold til tannleger? 

Konkurranse - Vinn Mye Rart! Prøvde å pynte esken så godt jeg kunne, men det funket ikke så greit. Nå er det vel ikke esken som skal brukes men det inni. Man kan vel så vidt se to av tingene som vil ligge oppi esken, men jeg vil fylle opp seks rom i esken. Og denne esken har du nå sjansen til å vinne. For å kunne vinne denne du huske å legge ved e-mail adressen din inni kommentarfeltet. Lykke til kjære lesere! Er du med?

AVSLUTTET!

Escada: Sexy Grafitti Jeg var så heldig å få en pakkelapp i posten, og fant rask ut at jeg var en av de 50 heldige som fikk Escada Sexy Grafitti. Den lukter faktisk himmelsk! Det er en veldig søt duft, men ikke så altfor søt at det gir hodepine. I allefall ikke som jeg har merket noe til enda etter å brukt den i nesten en uke. Om jeg leste riktig så er det ett hint av markjordbær og bringebær duft i den. Jeg har kun eid en Escada parfyme før, ikke husker jeg hva den heter, men det er en av de duftene jeg pleier å bruke på sommeren. Jeg kommer definitivt til å ha med meg denne når jeg drar til Tyrkia i sommer, hvis ikke den er blitt tom før det da. // Har du noen Escada parfymer? 

Lovely Sunday Aner ikke hvorfor jeg er våken så tidlig. Det er jo Søndag, og da er jo hele poenget at man skal sove lenge. Men neida, denne frøkna klarte ikke å sove mer. Så nå har jeg en date med nallekorven og sjokomelka. En herlig morgen med andre ord. Er ikke hver dag jeg har frokost å spise, men sånn er det vel når man bor alene og prøver å spare penger. Resten av dagen min går til å se på film, spise godteri, rydde/vaske leiligheten, blogg, mat, soving og bare slappe av. // Hvordan ser dine planer ut for denne Søndagen? 

Vinner av uglesmykket ble Anna, gratulerer! Og takk til alle som deltok.

Photos: Make Over Bare følte for å ha tykkere bryn og større lepper. Synes jeg ble ganske pen i grunn. Kanskje jeg burde vurdere å gå slik hver dag. Det er jo så fint når man har falt ned i sminkeskrinet og overdrivet alt mulig rart. Ville ha med bildet av når Helene så slik ut også, men det fikk jeg ikke lov til. Skjønner ikke hvorfor, det ser jo så fint ut. Nå vet jeg hvordan klovner og dragqueens har det.  // Var jeg ikke styggsøt? 

Angrer litt allerede på at jeg legger det her ut. heheh, men man må vel by litt på seg selv også!

Amazing Fikk en mail her om dagen hvor det var lagt ved en musikkvideo. En ny sang med Rex og Atle Pettersen, nemlig -Amazing. Selv likte jeg den veldig godt. Og da måtte jeg jo tipse mine søte lesere om sangen. 

Dette innlegget kan ikke kommenteres.

Photos: You're A Star
 Fant ut at jeg kunne bruke de stjernene jeg lagde for en stund siden til danboen min. Får skaffe meg noe lettere papir å arbeide med til neste gang, men disse får duge til det skjer. // Hva synes du?  

Vurdering, Ble Det Deg?Camilla, 14 år fra Arendal [ moiicamilla.blogg.no ]

FØRSTEINNTRYKK: Søtt. Oversiktelig. Ryddig. BILDER: Hun har mange fine bilder. INNLEGG: Det er alltid bilder i innleggene hennes, og hun følger alltid opp med ett spørsmål til leserne. INNHOLD: Camilla blogger om hverdag, mote, innkjøp, antrekk, dyr osv. HELHET: På denne bloggen finner du alltid ett nytt innlegg. 2-3 innlegg hver dag er veldig bra synes nå jeg! SAVN: Tror ikke det er så mye jeg savner. // bildene ovenfor er fra Camilla sin blogg, men satt sammen av meg og skrevet bloggnavn over.


 Tusen takk til alle som meldte seg på, vil komme fler anledninger til å bli vudert!  Dette innlegget kan ikke kommenteres. 

One Month - 4 AccidentsUlykke nummer 1: Natt til 15 April var jeg så heldig å forstuet foten min, eller jeg tror det var det jeg gjorde. Sannheten er at den fortsatt gjør vondt. Kroppen min klarer ikke gjøre det friskt igjen i guess. På tide å komme seg til legen for en liten sjekk.

Ulykke nummer 2: På jobb den 4 Mai klarte jeg å tryne i noen grønne kasser bærendes på fire bollebrett. Slo hodet i ett håndtak og fikk bollebrett i huet og på beina. Har fortsatt blåmerker på låret og leggen. Er helt sikker på at jeg fikk en mild hjernerystelse. 

Ulykke nummer 3: På jobb den 8 Mai klarte jeg å få softis over hele ansiktet, skjorta og i håret mitt. Veldig flink. Alltid drømt om å bade i softis, og det gikk i oppfyllelse!

Ulykke nummer 4: Jeg har klart å knekke hjørnet på tanna mi. Må ha skjedd i løpet av denne uken, men jeg merket det igår når jeg spiste en panini på jobb. Kjempe flink er jeg! 

 På under en måned har jeg klart å havne i fire ulykker. Skjønner ikke hvordan det går ann. Er jeg virkelig blitt en ulykkesfugl? Har jo hatt superflaks de andre månedene, og nå går alt bare nedover. Hva blir det neste? At jeg skal få vondt i en arm også. Burde egentlig bare låse meg inne og bli der. // Hatt noen ulykker/uflaks i det siste? 

Vurdere Din Blogg?
 Siden jeg bare sitter hjemme ensom og forlatt en fredagskveld, tenkte jeg det ville være koselig å stikke innom noen blogger og legge igjen spor. Og selvfølgelig velge ut en eller to blogger som får en vurdering imorgen. Så hvis du vil bli vurdert er det bare å skrive at du er med i kommentarfeltet. Nå skal jeg slappe av videre med blogg, disney channel og godteri. Er ikke så altfor galt å være alene en fredagskveld da. // Vil du bli vurdert? 

AVSLUTTET, kommer vurdering senere i dag!

New In.. De hadde jo salg på Isadora neglelakker på Lindex, så jeg måtte nesten kjøpe med meg noen. 50 kroner for en lakk er ikke så værst. Kjøpte også med noen neglelakkfjerner pads. // Hva synes du om fargene? 

Photos: Girlsnight Kvelden i går gikk til jentekos med Maria & Lan. Svin ytrefilét, ris, bearnaise, lakking av negler, kakespising, paradise hotell, jentesladder. Hadde en kjempe koselig kveld i går. Håper virkelig ikke det blir så lenge til neste jentekveld.  // Hva gjorde du igår kveld? 

Vil Du Bli Helgens Blogg? Det vil komme ett danbobilde med bloggadressen å link i sidemenyen til den som blir trekt ut. Og bloggen vil bli stående fredags ettermiddag til søndags kveld. Så hvis du har lyst til å være med, så er det bare å melde seg på i kommentarfeltet. // Vil du bli helgens blogg? 

AVSLUTTET!! VINNER ER LAGT UT I SIDEMENYEN. [ lafille.blogg.no ] 
Det gjør heller ingenting om du har lyst til å like Facebook siden min her, for å følge med når nye innlegg er ute.

Photos: BabyBoy Fikk besøk på jobb i dag, og gjett om tante SaraAlexandra var stolt over hvor stor han har blitt! Herlighet. Kan holde hodet sitt selv og er skikkelig sterk i klypa. Måtte jo benytte anledningen til å ta noen bilder av han. Skjønneste. Gleder meg masse til jeg får passe han. Gleder meg enda mere til han blir litt større å begynner å prate ordentlig. I mellomtiden nyter man de søte babylydene! Nå ligger jeg langflat i sofaen å venter på Lan & Maria. Vi skal nemlig lage middag sammen og ha en liten jentekveld. Det blir kjempe koselig! Ha en fortsatt fin dag søte lesere. // Hva synes du om bildene? 

73 Days & I'm In Heaven Om 73 dager befinner jeg meg i solfylte Tyrkia, Alanya. Der skal jeg bo på hotell med Sabine, Josip og Camilla. Jeg får møte alle mine tyrkiske venner igjen, som jeg savner utrolig mye. Heldigvis jobber noen av de på hotellet vi skal bo på (vi alle har bodd på dette hotellet før). Føles ut som en evighet til vi drar, men jeg gleder meg utrolig mye. Håper bare månedene går fort og vips sitter vi alle fire på ett fly til himmelen. Er alltid gøy å få seg nye venner også. Hver gang jeg har kommet hjem fra Tyrkia har jeg fått endel nye bekjente, som jeg fortsatt har kontakt med. Herlig! Beste av alt er at jeg møtte Sabine i Tyrkia, og nå er vi jo som knoll og tott. Tyrkia er virkelig mitt andre hjem, tro det eller ei. // Har du vært i Tyrkia før? 

//bildene er fra ving.no

Konkurranse -Blir Du Med? Siden det var så mange som ønsket seg uglesmykket i forrige konkurransen, så blir det til å gi bort et til. Dere fortjener jo å ha sjansen til å vinne noe innimellom. Det eneste du trenger å gjøre er å legge ved e mailen og skrive at du er med i kommentarfeltet! Enklere blir det jo ikke. Så masse lykke til kjære lesere. // Melder du deg på? 

AVSLUTTET! Vinneren ble Anna.

This Wednesday I'm Wearing
 Nå er jeg trygt plassert bak kassen på jobb. Like greit å jobbe sent når det regner og er klamt ute. Sove lenge fikk jeg også. Ombestemte meg med å legge ut anmeldelsen av parfymen jeg fikk. Vil teste den ut til søndag, så legge det ut. Men senere vil det komme en konkurranse på bloggen så da er det vel bare å følge med søtinger. // Hva synes du om antrekket? 

Photos: My Weekend Bestevenninne kos på Big Horn. Overnatting. Øl. Drink. Blogging. Sabinekos. Jenteprat. Kino. En smule hjernerystelse. Pizza. Høye hæler. Mye nytt. Mer overnatting. Ikke ensom. Film. Mammakos. Neglepleie. Sminkefri søndag. Hadde en fantastisk helg med to søte venninner og beste mamma. Vil også legge til at jeg setter pris på alle og enhver som tar en titt innom bloggen min, og legger igjen spor. Dere er herlige, lesere!  // Hvordan var din helg? 

My Bad Luck Turns Around Noen lurer kanskje på hvorfor jeg har hvite prikker i ansiktet og sad face? Vel, jeg klarte å sprute softis overalt når jeg skulle vaske den. Hele skjorta mi var full av softis. Værst av alt måtte jeg gå rundt med størkna is i trynet og håret 8 timer på jobb. Herlig det. Alt ble mye bedre når jeg endelig kom meg hjem å fikk gått på postkontoret. Åh, jeg er veldig glad for at jeg ble valgt ut til å få escada parfymen! Kommer en liten anmeldelse på den senere i dag eller imorgen. Nå skal jeg hoppe i dusjen, for så å slappe av med disney channel, godteri og blogg. En herlig tirsdag til tross for softisulykken. // Hva er dine planer for dagen? 

This Tuesday I'm Wearing Åpnet øynene med engang nattevakten ringte å vekket meg, men sovnet fort igjen da jeg skulle prøve meg på en 5 minutters. Aldri ett smart valg, men jeg lærer aldri. Etter jobb skal jeg fortsette med danbo laging. En ting er sikkert, aldri finn på å prøve å lage det. Pirkejobb til tusen.. // Hva synes du om antrekket? 

My Day In Pictures Slapp morgen. Ullevål sykehus. Blodprøver. Vondt i beina. Wienerpølse. Softis. Arkivering av dvd. Knekkebrød. Iste. Blogg. Jobb. Sol. Kontor. Fotografering. Slush. Regn. Plu koder. Buss. Danbo laging. Fiskepinner. Disney Channel. Og best av alt, søte lesere! Nå skal jeg fortsette med danbo laging, og håper på å bli ferdig med en eller to idag. Angrer litt på at jeg begynte med det, men nå må jeg jo fullføre. // Hatt en fin dag? 

New In.. Kjøpte to topper og en tubetopp på Monki da jeg var i Kristiansand. Følte for å kjøre en helt annen stil, har aldri i livet sett for meg at jeg skulle ta i bruk noe slikt. Jeg er jo den type jente som holder seg til klær som er "trygge" og ikke utenfor komfortsonen min. Men må si jeg likte det litt. // Hva synes du om slike topper? 

This Monday I'm Wearing I dag har jeg kontorarbeid på jobb, og det er ganske greit. Skal ta bilder av produkter på jobb, så til Ullevål sykehus for en prat med doktoren min, tilbake på jobb igjen å ordne noe med dvd/cd greier for så å drive med plu lister (det man slår inn på kassen til varene). Blir nok til at jeg må jobbe når jeg kommer hjem også siden jeg kommer til å være hos doktoren en liten stund. Nå får jeg vel begynne å sminke meg å gjøre meg klar for å gå ut døra. Håper alle får en superfin start på uken! // Hva synes du om antrekket? 

New Danbo.. Tok en stund før jeg fikk denne pakken fra Ebay, men endelig er den her og nå skal jeg lage 5 danboer. Herlighet, jeg trodde ikke det skulle være så mye jobb. Må jo klippe å lime og følge en bruksanvisning som er lagd veldig dårlig og er en blanding av engelsk/kinesisk typ. Flott. Men jeg skal nok klare det. De blir ikke helt lik den danboen jeg har fra før, siden den er i hard plast/papp og har lys i øynene. Men disse blir av lettpapp, men går heldigvis fint ann å ta bilder av de alikevel. Når de er ferdig lagd vil jeg kjøre i gang en konkurranse hvor en leser kan vinne sin egen danbo. Hvis det er noen som vil vinne det da. Kunne du tenkt deg en konkurranse hvor du kan vinne danbo? 

New In..... fra ebay ...
... fra ebay ...
... fra siba ...

... fra enklere liv ...

 Blir jo noen småkjøp her og der da. Merker at det å ha ebay på iphonen ikke er noen sjakktrekk. Er farlige greier å begi seg ut på, man finner jo så mye man vil ha! Måtte også ha et nytt minnekort, tror jeg har 4 stykker jeg nå. Planen var å kjøpe en ekstern harddisk, men det har jeg jo ikke fått til enda da. Og en hårbørste som gjør underverk for håret, er frelst! Har du handlet på ebay før? 
Vurdering, Ble Det Deg?Christina, 19 år fra Dombås [ christal.blogg.no ]

FØRSTEINNTRYKK: Lyse farger. Oversiktelig. Ryddig.  BILDER: Bildene hun tar er av god kvalitet og jeg beundrer hvor flink hun er! INNLEGG: Hun har alltid med litt tekst og et spørsmål så leserne blir mer engasjerte. INNHOLD: Hun blogger om alt mulig rart. Hobby, foto, konkurranser, innkjøp og hverdag. HELHET: Det finnes alltid 1-2 innlegg hvert dag å lese. Og hun har alltid med bilder i innleggene sine. SAVN: Noe jeg savner er kanskje bilder av henne selv. //bildene ovenfor er fra hennes blogg.


 Tusen takk til alle som meldte seg på  Ta gjerne turen innom Christina sin blogg! Dette innlegget kan ikke kommenteres.

Wonderful Saturday Min herlige lørdag ble tilbrakt med Sabine. Vi var på kino å så ekstremt høyt & utrolig nært, så tok vi turen til big horn. Men etter å ha sitti der 25 min å prøvd å få tak på servitøren tok vi faktisk på oss jakkene igjen å gikk derfra. Servitøren la ikke merke til at vi gikk ut døren engang, og det var 5 bord opptatt bare. Skuffet. Men da var de pengene spart og vi bestilte pizza mens vi ventet på banen hjem og fikk pizza på døren like etter vi hadde satt oss ned. Utrolig koselig det også! Måtte jo ta en liten skål oss i mellom også. Pleier alltid å ha huset fult av folk når Sabine er på besøk, så det var kjempe koselig å kunne være bare oss to. // Hva gjorde du på lørdagen? 

Vil Du Bli Vurdert?♥ Da kjører jeg i gang en vurderingsrunde igjen, siden jeg skal på kino og middag med beste Sabine ikveld. Så da er det bare å melde seg på, skal prøve å legge ut vurderingen i morgen. Kos dere videre søtinger! Er du med?     AVSLUTTET!  

 

New In..
♥ Siden jeg ikke fikk ferie og blitt med på Spania tur, så bestemte jeg meg for å kjøpe ett speireflekskamera i stedet. Har til nå brukt et kompaktkamera formet som speilrefleks, og har alltid ville hatt ett jeg kan få blurrete bakgrunn på. Så nå har jeg endelig fått meg ett jeg får det på, i tillegg kan jeg kjøpe meg objektiver å bytte ut. Tror jeg kommer til å bli fornøyd med dette. Har litt kunnskap til det allerede i og med at Helene har samme type. Kommer fortsatt til å bruke det gamle innimellom. // Hvilket kamera har du?

Helgens blogg ble Katrine/tryti.blogg.no
Vinner av smykket ble Tran/siriano.blogg.no 

Last Night

♥ Etter jobb i går dro jeg og bestevenninnen min Lan på en liten date på Big Horn. Super koselig! Vi sees ganske sjeldent, men når vi først er sammen så har jeg det kjempe koselig. Glemte helt å ta bilde av maten, men alle har vel sett en biff før. Så late som vi er tok vi en taxi hjem til henne, godt var det i og med at beinet mitt ikke er blitt bedre. Klarte forresten å tryne bak kassa på jobb bærendes på fire bollebrett og slo hodet i håndtaket på skuffen og fikk bollebrett i bakhuet. Ikke kjekt, hele håndtaket ble bøyd og kul i hodet har jeg også. En smule hjernerystelse kanskje. Nåja, kan vel ikke skade å miste noen hjerneceller. Utover kvelden så vi på tv og spilte mujaffas bmw. Vi er så søte atte! // Hva gjorde du i går kveld? 

Vil Du Bli Helgens Blogg?Skulle egentlig postet dette i går kveld, men fikk det ikke til. Så denne gangen vil vinneren stå fra lørdag til mandags ettermiddag. Det vil komme ett danbobilde med bloggadressen å link i sidemenyen til den som blir trekt ut. Så hvis du har lyst til å være med, så er det bare å melde seg på i kommentarfeltet. 

AVSLUTTET!! Det gjør heller ingenting om du har lyst til å like Facebook siden min her, for å følge med når nye innlegg er ute.

Photos: Russ 2009♥ Jeg er ikke bare litt sjalu en gang, jeg er ekstremt sjalu. Det er nå tre år siden jeg var russ i 2009. Det var en herlig tid det. Slapp å tenke på hva jeg skulle ha på meg, kunne drikke hver helg, være med venner hele tiden og nyte det å være ung. Misunnelig på de som skal sitte i frognerparken, vorse før de drar oppover til Tryvann. Åh, det var en opplevelse for livet! Jeg er virkelig glad for at jeg dro den helt ut og gjorde alt jeg ville gjøre av russeknuter! Har så lyst til å hoppe i russebuksa mi igjen å være med å rulle med busser. Minner! Når er du russ? 

 

I'm Under Your Spell


♥ Nå ligger jeg godt planta under dyna å spiser jordbær med fløte. Tåler ingen av delene, men godt det er det! Har en del som må gjøres før jeg skal videre på jobb. Må kjøpe mat til rottene, sjekke feriedatoer, sjekke kontoen, betale regninger, skrive brev til fadderbarna mine, sminke meg. Noen ganger skulle jeg ønske døgnet hadde noen ekstra timer. Men det har seg nemlig slik at hvis alt går etter planen med penger og noen feriedager så tar jeg meg en tur til utlandet med Annika og Marthe. Det hadde vært så herlig å kommet seg litt vekk til varmere strøk og ukjente mennesker. Ingen jobb, bare sol, bading, shopping og avslapping. Stresser litt fordi jeg må finne ut alt før jeg er kommet meg på jobb. Håper det lar seg gjøre! Dere får nok vite imorgen om det blir noe ferie på meg eller ikke. // Planlagt noe ferie til sommeren? 

Edit: Ble ingen tur på meg siden jeg ikke fikk ferie, en smule lei meg. Men det blir nok en annen sjanse til å hoppe på tur! 

Waking Up To Find Another Day

♥ Det er så typisk at det skal være sol og skyfri himmel når jeg jobber sent. Er sikker på at hele neste uke når jeg jobber tidlig så er det regn og bare dustete vær. Min flaks. Våknet egentlig ganske tidlig, men jeg er ikke helt i toppform så jeg sovnet igjen og våknet for knappe ti minutter siden. Får håpe kundene på jobb er snille mot meg i dag. I går var det jo fullstendig kaos. Ikke nok med kø hele tiden, så skulle nesten alle ha softis. Nå er jeg vel en liten verdensmester i å lage det, eller jeg liker å tro det. Får kle på meg, sminke meg, kommentere blogger og huske å puste mens jeg fortsatt har en time til gode her hjemme. // Planer i dag? 

New In..

♥ De to t shortene jeg fikk her om dagen. Mormor synes jeg burde begynne å bruke mer farger. Jeg kunne ikke vært mer enig! Men når man er så vandt til å gå med alt annet enn farger, er det vanskelig å plutselig bli fargerik. Skal gjøre mitt beste for å begynne med det. Hva synes du? 

My Month: April♥ Jentekos. Innabords. Dip Dye. Forstuet fot. Samboer med Helene. Påskeegg. Påskesol. Tog. Kristiansand. Shopping. Konkurranser. Helgens blogg. Sene bursdagsgaver. Masse jobb. Drake konsert. Alt i alt har April vært snill mot meg, utenom en sak. Men noen ting kan man ikke endre på. Nå er jeg super klar for en ny måned, selv om jeg ikke har lagt noen planer. Denne måneden er til for å spare penger! // Hadde du en fin April-måned? 

hits