SARA ALEXANDRA


SaraAlexandra, 22 år, Oslo. Lever livet slik alle andre gjør. Her vil du kunne lese & se litt av hvert. Meninger, tanker, antrekk, irritasjoner, anbefaling osv. Jeg legger ikke skjul på hvem jeg er. Lever med en kronisk sykdom kalt Morbus Crohn.

Forside // Kontakt // Om Meg
Facebook // Twitter // Bloglovin


SISTE INNLEGG


HELGENS BLOGGKATEGORIER


12 MÅNEDER


LINKER


ANNONSER


Morsomme gaver og gavetips på CoolStuff.no
Konkurranse - Er Du Med?
♥ Da kjører jeg i gang enda en konkurrane, og denne gangen kan dette fine uglesmykket bli ditt. Det du trenger å gjøre er å skrive at du er med og legge ved e mailen din i kommentarfeltet. Ha en fortsatt fin dag, kjære lesere! Er du med? 

AVSLUTTET!! Det gjør heller ingenting om du har lyst til å like Facebook siden min her, for å følge med når nye innlegg er ute.

Photos: Girls Night♥ På lørdag var Helene og jeg hos Annika på vors og festligheter. Ble spilt en del gamle sanger, noe som alltid er en hit. Hvem liker vel ikke å synge med til Backstreet Boys eller Spice Girls? Hadde det i alle fall kjempe gøy på både vors og ute på byen. Var stappfult på begge stedene vi gikk inn på, men liv det var det! Har hatt en fantastisk helg i Kristiansand, og gleder meg masse til å dra tilbake igjen i nærmeste fremtid. Vil også beklage for at jeg ikke blogget noe i går, men blogg var veldig ustabilt igår derfor tok jeg meg litt fri. Satt jo på tog i fem timer også, men de timene ble brukt på å sikle i vinduskarmen.. // Hva gjorde du på lørdagen? 

Photos: Another City
♥ Vi startet dagen med å proppe oss fulle av frokost, siden vi har lite med penger. Ble frokost, lunsj og middag i ett, smart hva? Men det var ikke særlig smart å gå rundt i byen her i Kristiansand, herlighet så mye butikker samlet på ett sted. Jeg måtte jo selvfølgelig handle. Og det er ikke bra i det hele tatt. Så nå er jeg den heldige eier av sånn ca 0 kroner. Ok da, har litt mer enn det. Vi lette etter en bestemt butikk og det endte med at vi tok følge med en halv slæskete fyr, som sikkert syntes vi så ut som to halvgærne kyllinger vandrende på vei. Nå ligger Helene og jeg i hver vår seng her på hotellet å slapper av før vi må begynne å ordne oss. Etterpå går turen nemlig til søteste Annika! // Hva synes du om bildene? 

My Dip Dyed Hair♥ Siden jeg skal klippe tuppene bestemte jeg meg for å teste ut dip dyed. Og jeg tror jeg liker det, må kanskje vende meg til det. Så frem til jeg klipper tuppene er det slik håret mitt kommer til å se ut. Men hvem vet, kanskje jeg bestemmer meg for å gjøre det en gang til når tuppene er klipt. Ble heller ikke helt rett, i og med at jeg bare satte det i strikk og bleket det. hihi Hva synes du? 

Next Stop

♥ Åh, igår gjorde jeg noe med håret mitt. Litt skummelt, men jeg ble veldig fornøyd. Resultatet får dere se i løpet av helgen. I dag går turen til Kristiansand med min Helene! Herlighet, har telt ned dagene og gledet oss veldig. Vi skal nemlig møte en søt jente, som også blogger nemlig Annika! Det som er litt leit er at ingen av oss har særlig med penger å rutte med. Så helgens planer er litt usikkert, utenom lørdagen da blir det nok en aldri så liten utgång! Kanskje vi tar oss råd til å kjøpe en is å sette oss på brygga. Hvis Kristiansand har en brygge da? Vet ikke jeg. Men kose oss skal vi i allefall. // Hvilke planer har du for helgen? 

Helgens blogg ble ktl.blogg.no og er nå i sidemenyen.

Vil Du Bli Helgens Blogg?♥ Det vil komme ett danbobilde med bloggadressen å link i sidemenyen til den som blir trekt ut. Og bloggen vil bli stående fredags ettermiddag til søndags kveld. Så hvis du har lyst til å være med, så er det bare å melde seg på i kommentarfeltet. 

♥ Avsluttet! Takk for deltagelse. ♥ Det gjør heller ingenting om du har lyst til å like Facebook siden min her, for å følge med når nye innlegg er ute.

 

Instawho?♥ Skal prøve å bli bedre til å legge ut bilder på instagram, hender jeg glemmer helt at jeg har en bruker der. Men har vært flink nå i de siste dagene da, tror jeg. Har du instagram? Isåfall må du gjerne følge meg på saraalexandran. 

Tired Girl

♥ Åh, det var absolutt ikke noe sjakktrekk å legge seg ved elleve tiden igår. Våknet nemlig opp to ganger i natt, utrolig slitsomt. Tror nok det er en grunn til at jeg må legge meg etter midnatt, ellers våkner jeg bare midt på natta. Føler meg jo uthvilt, men det er ikke verdt det om jeg ikke får sove de timene i strekk. Føler jeg alltid får blinkskudd når jeg tar bilder av meg selv før sju på morran, ligner vel litt på en babydinosaur. Fint det. Når jeg kommer hjem må jeg pakke også, ooh. Vet ikke hva jeg skal ha med meg engang. Senere kommer det en ny sjanse til å melde seg på til helgens blogg. Hatt en fin morgen? 

New In..
... fra only

... fra match
♥ Fikk jo som sagt ny jakke igår samt noen klær. Så her jeans'n og jakka, tenkte å legge ut det andre på fredag.  Hva synes du?

Vinneren av ett deksel ble Ingrid. Gratulerer, og tusen takk til alle som deltok. 

Come Closer
♥  Aner ikke hvorfor jeg tar sånne bilder, men til mitt forsvar var klokken kvart på sju.. Jeg fikk en ny jakke igår og noe klær. Er superfornøyd! Skal legge det ut senere i dag, hvis noen vil se. Nå har jeg i allefall noe nytt tøy til helgen. Men mangler fortsatt en type bukse jeg er ute etter, så får se om de har den i Kristiansand! Værste jeg vet er å gå i en butikk å se noe jeg liker så er alt i min størrelse borte. Typisk.. Må vel komme meg tilbake i butikken igjen og tjene litt penger. Kjøpt deg noe fint i det siste? ♥ 

Siden jeg vet søte Sabine leser bloggen min, vil jeg si lykke til på operasjonen! Loveyou ♥ 

Anbefaling: Produkt

Har egentlig ikke hørt så mye om Essie neglelakkene før, men må jaggu si jeg er imponert. 
+ Tørker fort
+ Nydelig rødfarge
+ Holder med ett strøk
+ Sitter lenge
- Synes kosten var litt stor (smak og behag)

♥ Har du testet ut dette merket før? 

Just Like A Zombie

♥ Jeg er så flink til å tenke at jeg vil sove ti minutter til. Det er jo ingen som klarer å bare sove ti minutter til når man er stuptrøtte. Men siden Helene flyttet inn legger jeg meg ikke like sent lengre, og jeg står opp i det sekundet hun sier "skal du ikke stå opp?". Merkelig det der. Før ville jeg nok tatt sjansen på den ti minuttern, og risikert å komme for sent på jobb. Spesielt på mandagene, de er egentlig værst å komme seg opp på. Etter jobb idag går turen mot byen for å kjøpe noen småting. Helst bare nødvendige ting siden jeg ikke har all verdens å rutte med. Planer for i dag?

♥ 
Photos: My Weekend

♥ Tv-serier. Ostepop. Sukkertøy. Film. Stjernebretting. Lasagne. Eggerøre. Bacon. Rottekos. Hvitløkssmør. Potetgull. Avslapping. Bestevenninner. Sove lenge. Rydde. Vaske klær. Te drikking. Åh, nok en herlig helg. Jeg er så glad for å ha bestevenninnen min med meg. Utrolig nok har vi aldri hatt en krangel. Hvis man ser bortifra en gang på sfo, men det var jo bare i 2 minutter. Tror jeg kommer til å få meg en six pack etter å ha bodd med ho. Hadde du en fin helg? 

90 Days To Go♥ Nå er det bare 90 dager igjen til jeg drar til mitt andre hjem, nemlig Tyrkia/Alanya. Gleder meg masse til å møte alle mine venner der nede, samt tilbringe tid med Sabine, Josip og Camilla. Åh, kjenner på hele kroppen at jeg lengter skikkelig til å dra. Kunne ikke Juli kommet imorgen allerede. Jeg gleder meg til å få sol på kroppen. Drikke i baren. Møte nye mennesker. Møte venner der nede. Danse på baren. Spise god mat. Lage tomatsuppe midt på natta. Spise burger king og mc'rn som nattmat. Nattbade. Taxi turer. Drama. Kjærlighet. Glede. Lykke. Minner. Jeg gleder meg til alt som kommer til å skje i løpet av de to ukene jeg skal være der med de beste! Skal du til utlandet i sommerferien? 

Konkurranse - Er Du Med?

♥ En liten søndagskonkurranse sier man vel ikke nei til. Det du trenger å gjøre er å skrive at du er med og hvilket deksel du helst vil ha. Fint om det legges ved en e-mail adresse jeg kan kontakte vinnern på. Så får jeg se om jeg velger å gi bort alle denne søndagen eller fortsette med de to siste neste søndag igjen. Alle dekslene er til iphone 4. Er du med? 

Det gjør heller ingenting om du har lyst til å like Facebook siden min her, for å følge med når nye innlegg er ute♥ AVSLUTTET! Tusen takk for all deltagelse.

Sunday Morning


♥ Åh, jeg har begynt å like søndager. Hvertfall de søndagene jeg ikke ligger fyllesjuk. Det er herlig å vite at man ikke skal gjøre noen ting i dag. Jeg kan sove når jeg vil, se på tv når jeg vil, blogge når jeg vil, spise når jeg vil og ja dere skjønner tegninga på alt man kan gjøre. Nå skal jeg straks henge opp klær, super spennende info til dere. Skulle jo få i gang en konkurranse nå i helga også. Så da må jeg vel nesten få det til i dag da! Skal fortsette å brette de søte stjernene, vet ikke hva jeg skal med de men det finner jeg ut etterhvert. Må lage noe frokost til Helene og meg også. Flink husmor. Hva pleier du å gjøre på søndager? 

 

New Camera

Tatt med mitt Nikon L120 // Tatt med Helene sitt Canon Eos 1100D

♥ HJELP... Har lenge vurdert å skaffe meg et likt kamera som min kjære samboer har, nemlig Canon Eos 1100D. Men det er egentlig bare en ting okei to ting som stopper meg fra å kjøpe det. Det er penger og at bildene er mindre enn de er på mine. Som dere ser ovenfor er de like brede, men høyden på bildet er annerledes. Har prøvd meg å endre bildeoppløsningen på Canon for å se om jeg får til å endre det slikt at det blir likt det jeg har på mitt Nikon. Men jeg klarer det ikke. Og når jeg da skal lage slike bildegreier som ovenfor blir jo bildene automatisk mindre. Det liker man jo ikke. Hvis noen experter på Canon har noen råd, si ifra. (Canon 4272x2848 / Nikon 4320x3240) Håper det er noen genier der som kan hjelpe meg bittelitt. Hvilket kamera har du? 

Making Stars

♥ Etter jeg så en tutorial video av hvordan man lager sånne fine stjerner på bloggen til christina måtte jeg jo prøve på det selv. Litt vanskelig i og med at papiret jeg bruker er så tykt, så jeg må bruke tenna til å brette inn kantene. Men jeg er ganske fornøyd i og med at det er første gangen jeg gjør det. Mens jeg sitter å bretter de ser jeg litt på disney channel å koser meg med levende lys. En herlig lørdag med andre ord. Gleder meg ekstra mye til ikveld, for da blir det lasagne til middag. Har du brettet slike stjerner før? 

I Love Saturdays♥ Våknet egentlig for en stund siden, men klarte heldigvis å sovne igjen. Sånn er det når frøken Helene skal tidlig på jobb, og jeg våkner av alt. Er så lei meg, for jeg har ikke noe mer Charmed å se på. Vurderer sterkt å kjøpe en boks med alle sesongene, 700,- et eller annet for 8 sesonger er jo ikke så galt, er det vel? Hmm. Vet ikke helt hva det er med meg, men jeg har alltid en trang for å shoppe når jeg vet jeg ikke har penger til det. Reiser jo til Kristiansand på fredag med 300 kroner. Ikke så altfor kjekt med tanke på at jeg kommer sikkert til å se noe fint i butikkene! Nåja, nå som jeg endelig har fått opp øya skal jeg slappe av og se på noen serier på nett, kommentere blogger og gjesteblogge hos frøkna jeg nevnte litt lengre opp. Er du hekta på noen serie? 

Get To Work

♥ Har fått endret om på skiftplanen min, så nå jobber jeg alltid 7-15 på fredager. Noe så herlig! Det betyr jo at jeg får mer helg. Det er veldig kjipt å jobbe til 23 på fredager. Ikke bare er det skummelt å dra hjem alene, men det er fulle folk, stappfulle busser osv. Så det skal bli deilig å slippe det en stund fremover. Siden Helene ikke var hjemme i natt la jeg meg ganske sent. Ikke hadde jeg min faste "slå av alarmen" stemme ved min side heller. Ensomt, samt veldig deilig å kunne rulle seg fra side til side i sengen. Nå gleder jeg meg bare til å komme meg hjem så jeg kan slappe fullstendig av, og vite at jeg ikke trenger å dukke opp på jobben før mandags morgen. Planer for helgen? 

Helgens blogg ble kellis.blogg.no, bildet er på plass i sidemenyen i ettermiddag.
Gratulerer! Og takk til alle som deltok, kommer en ny sjanse på torsdag.

Vil Du Bli Helgens Blogg? Det vil komme ett danbobilde med bloggadressen å link i sidemenyen til den som blir trekt ut. Og bloggen vil bli stående fredags ettermiddag til søndags kveld. Så hvis du har lyst til å være med, så er det bare å melde seg på i kommentarfeltet. 

Det gjør heller ingenting om du har lyst til å like Facebook siden min her, for å følge med når nye innlegg er ute. AVSLUTTET. Takk for all deltagelse.

My Morning♥ Nå er frokosten spist, og nå slapper jeg av og har planer om å se på en episode eller to av Charmed. Om jeg får tid. Har fortsatt igjen å sminke meg før jeg kan bevege meg ut av leiligheten. Er litt luksus å bo med Helene altså, ho lagde frokost igjen i dag. Pytt i panne, og selvom jeg ikke er så glad i løk så smakte det faktisk ganske godt. Tenkte å kjøre i gang helgens blogg senere i kveld, glemte det jo helt av sist helg. Jeg har planer om å kjøre i gang en konkurranse i løpet av helgen også. Men jeg får vel begynne å ordne meg i stand. Frister litt å bli hjemme, men man må jobbe for å få penger. Hvordan har uken din vært så langt? 

New In..... fra ebay
... fra ebay
... kjøpt av christina

♥ Tenkte jeg skulle sette på sånne stjerner og rundinger på shortsene mine, åh gleder meg. Må bare få kjøpt meg noen shorts først kanskje. Har du satt nagler på plagg før?♥  

Sexy Grafitti♥ Får håpe vinnerlykken er med meg, og at den nye Sexy Grafitti av Escada havner trygt i postkassen min! Krysser fingre og tær, ønsker alle andre lykke til i samme slengen! 

//dette innlegget kan ikke kommenteres.

escvinn2sg
Lazy Morning
♥ Nå ligger jeg planta i sofaen mens jeg ser på Helene lage te og frokost. Et herlig syn i grunn. Slipper jeg å fjerne meg fra sofaen. Tenkte å se noen episoder av Charmed før jeg beveger meg på jobb. Foten er bittelitt bedre, så jobb skal nok gå fint. I går gjorde jeg egentlig ingenting annet enn å se på Charmed og slappe av. Føler jeg blir mer sliten av å ikke gjøre noen ting. Merkelig i grunn. Skal jeg være helt ærlig, har jeg ikke særlig blogglyst. Har sitti her i over en time med to bilder og null tekst, og det er ikke mye å skryte av. Men vi har vel alle våre dager. Får håpe det går over i løpet av dagen. Lagt noen planer for dagen? 

Take A Shot For Me♥ En liten smakebit på hvordan det var på konserten i går kveld. Stemning var det i alle fall. Var vel typ ti personer som ble løftet over gjerdet og inn til ambulansefolkene. Er så glad for at jeg ikke sto helt foran, hadde nok med å prøve å puste langt inni mengden der. Og med en forstuet fot var ikke det så lett. Ble tråkket på litt over tre ganger på den vonde foten, enda bedre. Slåsskamp mellom noen jenter ble vi vitne til også. Skjønner meg ikke helt på folk. Tok ganske lang tid før Drake bestemte seg for å komme på scenen, men når han først kom ut var det hyling og synging! Vært på konsert før? I så fall hvilken? 

Vurdering, Ble Det Deg?Maja på 20 år fra Toten. [majawl.blogg.no]

FØRSTEINNTRYKK: Lyst og fint design. Fine bilder. BILDER: Kjempe bra kvalitet på bildene. Liker at de er lyse og fine fargen. INNLEGG: Det er ikke så mye som blir skrevet i innleggene, men ett bilde sier mer en tusen ord. INNHOLD: Kommer frem litt av hvert. Bilder av dyr, natur, utlandet osv. HELHET: Hun blogger ett innlegg om dagen, og bildene må jeg igjen si er virkelig vakre. SAVN: -- // bildene ovenfor er fra Maja sin blogg, men satt sammen av meg og skrevet bloggnavn over.Madelen på 17 år fra Skiptvet. [madelenws.blogg.no]

FØRSTEINNTRYKK: Lett og lyst design. Oversiktelig. BILDER: Mange fine bilder av henne og det hun fotograferer. INNLEGG: Hun har alltid med bilder i innleggene sine. Og følger opp med spørsmål til sine lesere. INNHOLD: Hun blogger om hverdag, mote, skjønnhet, antrekk osv. HELHET: Hun blogger 2-4 innlegg om dagen, og holder leserne oppdater! SAVN: -- // bildene ovenfor er fra Madelen sin blogg, men satt sammen av meg og skrevet bloggnavn over.


♥ Tusen takk til alle som meldte seg på til vurderingsrunden. Kommer nok fler etterhvert! ♥ Dette innlegget kan ikke kommenteres.

Found A Heart


♥ Man kan virkelig finne mye rart i en potetgullpose, for Helene fant ett hjertelignende flak igår kveld. Jeg måtte jo selvfølgelig benytte sjansen til å ta noen danbo bilder. Føler jeg har blitt ganske dårlig på å ta bilder, men jeg har mine grunner. Hele kameraet mitt er dekket av kliss etter lørdagen, og lokket går nesten ikke opp en gang. Og for å ikke snakke om linsa som er helt dekket av smuss og ekle ting. Har ikke orket å ta i det før i dag. Anyblogg, jeg har laget en video til dere fra Drake konserten i går. Tenkte å legge den ut senere i dag og skrive hvordan det var osv. Kan i alle fall si en ting, foten min hadde absolutt ikke godt av det. Er veldig glad for at jeg tok meg en fridag i dag! Noen som har lyst til å se Drake videoen? 

Vil Du Bli Vurdert?
♥ Kjører igang en anbefalingsrunde igjen, siden det ble så populært sist gang. Usikker på om jeg velger en eller to som blir vurdert, men det er bare å melde seg på.  

AVSLUTTET, takk til alle som meldte seg på! 

Drizzy Drake


♥ I kveld braker det løs i Oslo Spektrum med selveste Drake. Blir nok en artig opplevelse det, kan jeg tenke meg. Får håpe jeg klarer å få meg litt søvn før Josip og Waithira kommer innom før vi drar avgårde. Ellers kommer jeg til å være utslitt før han kommer seg på scenen og det er jo ikke så gøy. Jeg må også beklage at jeg har vært så dårlig på blogg og kommentar fronten i helgen. Har hatt huset fult av folk og nok med å gjøre. Prøvd så godt jeg kan i allefall! Håper alle har hatt en fabelaktig helg, for det hadde i alle fall jeg. Klar for en ny uke? 

Photos: A Wild Yesterday
♥ Kvelden i går var absolutt herlig. Selv om leiligheten min ikke ser ut nå, det er glasskår, drikke og papir spredd rundt overalt. Det lukter heller ikke kjempe godt her inne. Og jeg klarte å forstue foten min igår. Fikk heldigvis hjelp av en vakt på mitt faste utested, og han bandasjerte foten min. Men ellers var det kjempe gøy. Grugleder meg litt til jeg skal på konserten til drake imorgen, for det kommer til å bli et helvette med denna foten. Vet ikke om det er lov til å ha med krykker inn en gang. Hmm, får vel bare satse på at det er lov. Har jo tross alt betalt for billett. Nå går søndagen til å slappe av uten tv og internett vel og merke siden noen ledninger har detti ut og jeg får de ikke inn igjen. Flink. Sulten er jeg også. Hadde du en fin lørdagskveld? 

Photos: Dogs♥ Noen av dere har jo lurt på hvilke raser hundene var, hvor gamle de er osv. Tre schæfere og en rottweiler, men hvor gamle de er det er jeg faktisk litt usikker på. Men skjønne det er de. Kom hjem med blåmerker, kloremerker og bitemerker, noe som tilsier at vi har kost oss fælt i helga! Livlige hunder, det er sikkert og visst. Hvilken hunderase liker du best? 

Konkurranse - Ble Det Deg?♥ Vinneren av notatbok fra personligalmanakk ble Kathrine, og bloggen hun deler med Runa finner du her. Gratulerer så mye med notatboken. Du vil motta en mail fra personligalmanakk med en kode så du designe din egen. Det blir nok stas! Tusen takk til alle som deltok, håper på å sette igang en ny konkurranse fortløpende. 

// bildene er lånt fra bloggen dems, og satt sammen av meg.

Yesterday


♥ Herregud, det var ingen fredag den 13, men den viste seg tydelig da vi bestemte oss for å gå på kino. Vi løp til bussen for å rekke den, men den hadde allerede gått. Neste buss måtte vi løpe til og den var forsvunnet den også. Endte opp med å komme litt for sent til å se american pie-reunion men det gikk greit. Kjempe artig film. Skulle egentlig på titanic men var så dårlige seter igjen, så den får vi se en annen dag. Ble litt taco kos og prat. En ordentlig jentekveld med andre ord! Nå skal vi straks bevege oss på senteret for å handle inn til kveldens hendelse. Åh, det er så koselig å ha noen søte jenter i hus. Dere gjør meg glad elsklinger! Lenge siden du har spist taco? 

Photos: Home Details
♥ Kan ikke si hvor mye jeg liker slike skilter, de kan virkelig gjøre underverk i ett hjem! Disse er uheldigvis ikke mine, men de jeg passet hundene til forrige helg. Skulle bare stjelt med meg alle hjem, og sagt det hadde vært innbrudd. Hihi. Neida, så slem er jeg da ikke. Hva synes du om disse? 

HoneyBunny♥ Nå sitter jeg på bussen på vei til jobb. Kjenner jeg kunne trengt noen timer til på øyet. Skulle ikke vært lov å måtte starte så tidlig på jobb! Etter jobb skal jeg møte min kjære Sabine i byen. Åh, blir så herlig å se henne igjen. Er virkelig glad for at kontakten mellom henne og meg blir bedre å bedre. Som skapt for hverandre er vi. Hun skal tilbringe hele helgen sin hos meg, og i kveld blir det kino på Sabine, Helene og meg antar jeg. Vi har veldig lyst til å se Titanic, men vi får se om vi får tak i billetter før det blir utsolgt. Kommer til å bli en fabelaktig helg med mine to søte. Helgeplanene er allerede lagt, blir litt innabords imorgen og bare kos! Gleder meg massemye. Har du lagt planer i helgen? 

New In..... fra Vita
... fra Helene

... fra Lan (litt av påskeegg gaven)

♥ 
Klarte jo å miste speilet mitt og knuse det, så nå har jeg vel uflaks i over hundre år ettersom jeg har knust så mange. Men nå har jeg heldigsvis fått kjøpt meg ett nytt ett. Ååh Helene var så søt mot meg. Hun visste jeg hadde lett etter denne parfymen lenge. Klarte jo å kjøpe feil når jeg skulle kjøpe den. Og nå har jeg funnet ut at den skal gå ut av produksjon, og det er vel der uflaksen kommer inn i bildet. Latterlig. Har du prøvd BB kremen? 

DreamTeam
♥ Helene og jeg var så flinke igår. Herlighet. Vi ryddet jo hele kjellern min igår, og resultatet av det står nå utenfor inngangspartiet mitt. Heheh, fin dør, jeg vet. Kastet sånn ca hundretusen bamser, bøker, klær osv. Ufattelig trist å gi slipp på de søte bamsene jeg har hatt gjennom tiden, men noen av de var så skitne. Var også noen jeg ikke husket å ha hatt, så det ble slengt i poser også. Nå er det mye mer plass i kjellerboden min. Tusen takk for hjelp kjære! Har du mange bamser? 

New In..


♥ Falt pladask for disse bildene! Har vært i Paris og London så de passer perfekt inn. New York skal jeg til en eller annen gang snart forhåpentligvis, og da vil det på en måte bli som en liten ferievegg. Åh, er så glad for at jeg finner slike ting i blant. Herlig følelse å virkelig ville ha noe så kunne ta seg råd til å kjøpe det.  Hva synes du? 

Today Is The Day
♥ Etter jobb i dag kommer bestevenninnen til meg og vi blir endelig samboere. Åh, det kommer til å bli utrolig herlig. Vi har mye prat å ta igjen føler jeg, så jeg gleder meg masse. Vi skal rydde i kjelleren, finne plass til tingene hennes, fikse og ordne leiligheten. Gleder meg til vi skal lage middag i kveld, for nå slipper jeg å lage middag og spise den alene. Jeg får også en å sparke i søvne. Heheh. Nå kan jeg glede meg til å komme hjem fra jobb på kveldstid for da vet jeg at det venter en på meg. Blir noen herlige måneder fremover veit jeg! Hvor lenge har du kjent din bestevenn? 

Roadtrip To Ikea♥ Rett etter jobb tok jeg og Kim (en superkoselig gutt på jobben) turen til IKEA. Åh, det var herlig der inne. Nesten ingen mennesker der, i forhold til hva det pleier å være. Gikk litt amok kan man vel si, men har faktisk ikke kjøpt noe unyttig da! Så litt flink har jeg jo vært synes jeg. Kjøpte det som er på bildene ovenfor, og i pappeskene befinner det seg et baderomsskap og et lite bord/kommode. Gleder meg til å bygge de, synes det faktisk er kjempe gøy. Er vel derfor jeg skal hjelpe mamma med kjøkkenet sitt neste helg. (der har du det offentlig, mamma. nå må jeg jo hjelpe deg) Kjøpte også sengeskuffer, noen esker og noe jeg viser til uken. Nå skal det bli så fint til Helene flytter inn! Liker du å skru møbler? 

Give Me Some

♥ Åh, man vet det blir en fin dag videre når man får servert vafler på jobb. Det blir ikke herligere. Akkurat nå sitter jeg på kontoret å titter ut av vinduet. Herlighet så mye rart som går forbi, kanskje ikke så rart med tanke på at det er et hospits for narkomane tvers over veien her. Men de lager nå liv og røre mens jeg sitter her å glor. Eneste jeg har tenkt på i de siste dagene er hvor herlig det blir at bestevenninnen min flytter inn. Tenker også på hvor herlig det blir å reise bort med henne til Kristiansand! Ahh, gleder meg kjempe masse! Vi lærer stadig vekk noe nytt om hverandre, selv om vi har vært bestevenner siden 1 klasse. hihi. Men nå får jeg vel gå å ta meg en vaffel til før det blir tomt. Ha en fin dag søteste lesere! Planer for i dag? 

Strawberries & Chocolate

♥ Helgen jeg var i Gjerdrum å passet hunder testet jeg ut jordbær med flytende sjokolade for første gang. Tro det eller ei. Men jeg må nok ærlig innrømme at jeg er den typen som liker jordbær med fløte og sukker best. Ble helt feil for meg å duppe i sjokolade. Men det ser jo innmari godt ut da. Hva liker du best - jordbær med sjokolade eller jordbær med fløte? 

Konkurranse, Vinn Vinn

♥ Da kjører jeg i gang en ny konkurranse med en sponsor jeg har hatt tidligere nemlig personligalmanakk.com. Sist hadde jeg en konkurranse om almanakk, men denne gangen er det en notatbok som skal gis bort til en heldig person! Merk: en notatbok. Sånn at det er avklart. Men det er jo alikevel kjempe gøy å ha. Man kan designe forsiden og baksiden og det er fire seksjoner inni boken som man selv velger hvordan skal være av linjer, blanke ark osv. Vinneren blir kontaktet å linket.

Det du trenger å gjøre er å like facebook siden dems HER , og kommentere i dette innlegget om du er med. Husk å ha med e-mail og navn inni kommentaren. (!) Er du med?

AVSLUTTET 12/04 - 22.00                                    // samarbeid med personligalmanakk og produktet blir sponset. 

Get Up

 God morgen skjønne mennesker. Tilbake på jobb etter en super avslappende helg. Fikk en del Sara-tid med powernapping, film titting, blogg, pleie og lite mat. Sånne helger er herlige, minus det å ha lite mat selvfølgelig. Er vel ikke bare jeg som er glad i konkurranser regner jeg med. Så etter klokken tre kjører jeg i gang en konkurranse igjen, og jeg håper dere blir glade for det. Noen som gleder seg til å melde seg på? 

Verdens Snilleste


♥ Mormor og morfar er noen herlige mennesker altså! De kjøpte et brett cola, 4 x capri sonne esker, godteri, polarbrød & nallekorv. Jeg som ikke trodde jeg skulle få i meg noe mat i dag, da ble det middag alikevel! Videre utover kvelden skal jeg se på film eller charmed også slappe av. Ble ikke noe mer rydding idag er visst litt på latsiden. Ha en fortsatt fin søndagskveld. Hva har du gjort i helgen? 

Bilder & DesignHVOR REDIGERER DU BILDENE DINE? Jeg redigerer de i Dreamy Days. Over finner du en tutorial jeg har lagd. HVILKET KAMERA BRUKER DU? Jeg bruker Nikon L120. HVOR LANG TID BRUKER DU PÅ Å REDIGERE BILDENE FØR ET INNLEGG? Ikke så veldig lang tid, 2-3 minutter kanskje. 

HAR DU LAGET DESIGNET PÅ BLOGGEN SELV? Ja med masse hjelp fra min trofaste venn google. ER DET VANSKELIG? Ikke hvis du har tid og energi. Da klarer man det om man virkelig vil. HVORDAN LAGER DU HEADEREN DIN? Den har jeg lagd i Photosho cs4. HVORDAN LAGER DU SIGNATURENE PÅ BILDENE DINE? .De lages også i Photoshop cs4.

♥ Tusen takk for spørsmål.♥ Dette innlegget kan ikke kommenteres.


Photos: Last Weekend

♥ Hadde helt glemt av at jeg hadde ett slikt helge-innlegg liggende. Har typ 20 upublisert innlegg, men jeg vet aldri når jeg får postet de. Herlighet, men det er vel nyttig den dagen jeg absolutt ikke vet hva jeg skal skrive om da. Disse bildene er fra 29 mars-1 april. Åh, jeg og Helene spiste så mye godt som dere kan se. Og snart flytter hun jo inn til meg også, og da blir det enda mer mat! Hva synes du om bildene? 

Love & Kisses


♥ Så herlig det var å sove lenge i dag. Tror ikke jeg har sovet til klokken ett på kjempe lenge. Ble uheldigvis vekket av en telefonsamtale, ellers hadde jeg trolig sovet enda lengre. Man trenger vel å sove lenge i blandt. Jeg var superflink i går forresten, og kastet fem par sko! Skulle vel egentlig kastet fler, men har ikke hjerte til det. Nå skal jeg kose meg med toast varmet i vaffeljern i mangel på noe annet, og selvfølgelig charmed. En herlig søndag med andre ord. Får vel tenke på å rydde ferdig i leiligheten også, men det får jeg ta litt senere på kvelden. Hvor lenge sov du i dag? 

New In..
 

Fikk hjem noen filmer fra cdon for en stund siden. Ah, herlig med nye filmer. Jeg er en samler når det kommer til det. Herlighet, noen av dere har vel fått med dere det fra før. Jeg har snart fylt tre dvdhylleskap, er ikke værst det. Men noen ganger skulle jeg bare hatt ti filmer, for det er ganske vanskelig å finne en film når det er så mange. Nåja, hvilke av disse har du sett? 

Throw It Out!


♥ Jeg skulle jo egentlig rydde, vaske, kaste og skape mer plass i leiligheten denne lørdagen, men i stedet har jeg helt til nå sett på en del episoder av Charmed. Ganske morsomt å se på de gamle episodene, husker det var yndlingsserien min før når jeg var yngre. Nå ja, jeg gruer meg litt til å måtte kaste klær. For man kan jo en dag få bruk for det. Derfor får lillesøsteren min alle de klærne jeg ikke bruker, så kan jeg heller bare låne de tilbake om jeg savner noe. Smart hva? Må jo rydde litt skapplass til Helene flytter inn også, ellers må hun bo i baggen sin og det er ikke alltid like artig. Jeg har forresten på boyfriend - justin bieber på full guffe mens jeg holder på å rydde. Og nei Annika & Helene, jeg er ikke en bieberfan enda. Er det lenge siden du ryddet i klesskapet? 

Easter Morning


♥ Nå koser jeg meg virkelig her jeg ligger med solo, charmed på mac'n og kitty påskeegg. Åh som jeg savner de stundene på hytta hvor vi måtte lete etter påskeeggene. Vi lekte alltid varmt/kaldt, høyt eller lavt leken. Det var tider det. Noen ganger savner jeg virkelig å være mindre. Hvertfall nå i påsken. Hadde jeg vært yngre hadde jeg hatt påskeferie og kunnet dratt på hytta. Litt sjalu på alle som har hatt ferie ja, det skal jeg ærlig innrømme. Men sånn er det å bli eldre og jobb står i veien. Heldigvis har det vært en del røde dager, hvilket betyr dobbel betalt. Så jeg får trøste meg med det! Nå skal jeg kose meg videre med å kommentere blogger og etterhvert se litt mer charmed. Fler som spiser påskegodt denne morgen? 

Photos: Danbo Cupcakes

♥ Fant jo noen søte cupcakes i skapet mitt på jobben. Og det var søteste mamma som hadde lagt de der. Aw. Har bestemt meg for å prøve å lage mine egne cupcakes snart. Jeg er egentlig ikke så glad i kaker jeg selv har lagd, så da må jeg jo nesten invitere med meg noen hjem for å smake. Hihi. Skal ikke skryte på meg noe, for jeg er veldig fan av toro produkter når det kommer til baking. Siden jeg fikk en fin kakebibel i posten fra dick&daisy, skal jeg nok prøve meg på en oppskrift derfra! De ser veldig gode ut. Gjør de ikke? 

This Friday I'm Wearing
strikk-ginatricot // singlet-h&m // jeans-bikbok

♥ Nå går turen bort til jobb om få strakser, åh som jeg gleder meg. Jeg ville jo helst bare ligget langflat i sofaen å sett på en haug med filmer. Det hadde vært koselig det. Men det får jeg vel gjøre hele helgen. Bare masse Sara-tid. Har ikke kjøpt inn noe fra butikken heller, så får prøve å rekke butikken på lørdag da. Flinke meg. Hva synes du om dagens antrekk? 

HappyFace
♥ Jeg gleder meg sånn til helgen. Eller jeg gleder meg vel egentlig ikke med tanke på at jeg skal rydde, vaske og kaste masse fra leiligheten. Det blir nok en del jobb med det gitt, på en annen side skal det bli godt å få mer plass. Noe jeg ser frem til er når jeg får påskeegg fra min kjære bestevenninne på lørdagen! Er kjempe koselig. Helgen mn starter ikke før 23 ikveld. Jeg vet i alle fall at jeg skal sove leeenge i morgen, og ha minst to powernapper! Helgens blogg er allerede ute i sidemenyen, gratulerer til Malin! Planlagt noe spennende i helgen

 

New In..

♥ Nå har Danbo fått en masse godsaker å leke med. Hadde jeg vært en Danbo hadde i allefall jeg vært overlykkelig. Se så mye fint han har fått seg da. Og det er takket være herlige Keth, som lagde disse til meg. Om du vil se mer av hva ho lager kan du klikke deg inn her. Det er billig og bra produkter ho lager! Er ganske takknemlig for at ho ville hjelpe meg med Danbo sine ting. Gleder meg til å ta bilder med de allerede! Hva synes du? Flink? 

Plans For April

♥ Drake konsert
♥ Kristiansand med Helene (kommer ett innlegg senere om dette)
♥ Besøk av Sabine
♥ Vaske hovedrent i leiligheten
♥ Overnattingskos
♥ Jobb, jobb & jobb 

Har du noen planer for April? 

Candy For Breakfast

♥ Man må jo unne seg litt godtbiter i påsken, og når man jobber i stedenfor å sløve så har man i alle fall lov til å unne seg litt. For tenk.. Kunne godt ha sovet lengre kjenner jeg. Satt jo oppe en god stund i går for å teste ut nye blogsoft 5.0. Liker det! Men det å da komme seg opp på morgen, er ingen lett oppgave. Men jeg er nå i allefall litt våken, så vidt.. Skal kaste i meg noen påskekyllinger før jeg må rekke bussen min. Nam. Ha en fortsatt fin morgen alle søte. Lagt noen planer for dagen? 

Looks So Great♥ Jeg er veldig glad for at jeg var en av de heldige som fikk lov til å teste ut betaversjonen av den nye blogsoft 5.0! Jeg har enda ikke funnet noe jeg ikke liker. Som de selv har skrevet så er det oversiktelig, ny fargedrak, fler innlegg i feeden på vennelista og det er enklere å navigere seg rundt om på siden. Jeg kan ikke røpe så mye mer enn hva de selv har skrevet. Men jeg kan si en ting og det er at jeg er strålende fornøyd hittil. Når denne lanseres torsdag 5 april (natt til 6 april) kommer det nok til å være fler som blir positivt overrasket over hvor god jobb de har gjort! La oss kalle det en extreme makeover hvor alle blir fornøyde. Selv om jeg er ett vanedyr av meg, så har jeg utrolig nok satt meg ganske godt inn i alt det nye. Can't wait! 

Dette innlegget kan ikke kommenteres. 

Vil Du Bli Helgens Blogg?♥ Tenkte å prøve ut noe nytt noe, som vil bli kalt helgens blogg. Vil komme ett danbobilde med bloggadressen å link i sidemenyen til den som blir trekt ut. Og bloggen vil bli stående fredags ettermiddag til søndags kveld. Det eneste du trenger å gjøre er å skrive at du er med. Høres det bra ut? Da er det i såfall bare å melde seg på. 

Det gjør heller ingenting om du har lyst til å like Facebook siden min her, for å følge med når nye innlegg er ute.      

Avsluttet! Kommer en ny runde neste uke!

Photos: Background Images


For original strørrelse(1024x640): 1- her // 2- her // 3- her

♥ Må jo prøve meg litt frem, er ingen verdensmester men synes disse ble temmelig søte. Hvilken likte du best? 

Ten Years♥ Nå er det jaggu 10 år siden jeg så min første American Pie film. Hele 12 år var jeg da, husker jeg hadde en bitteliten tv på rommet med en diger antenne på. Det var så stas det. Det å se en voksen film når man var liten. Jeg har alle filmene i dvd hylla mi, såklart må jeg jo få med meg den nye som er kommet! Og når man har sjansen til å vinne kinobilletter griper man jo den sjansen. Lykke til alle sammen. 

Dette innlegget kan ikke kommenteres.

reunionvinn
Eat Your Salami

♥ Da var frokost spist, og nesten alle regninger betalt. Det er ikke værst det så tidlig på morgen. Jeg skulle gjerne bli liggende lengre under dyna, men jobben kaller om få timer. Skulle gitt mye for å hatt litt påskeferie, uten å måtte ta ferie. Kunne jeg kanskje ha dratt på hytta, dratt til utlandet, sovet leeenge og bare slappet av. Jeg har forresten lagd noen bakgrunner for April, noen som vil se de? 

Photos: Puppy Love♥ Favoritthunden min, Xena. Hun skal alltid kose, beste er når man ligger i skje på teppet også koser magen. Naw. Jeg er hundesjuk, men det får bare være. Og jeg får kose meg med de hundene jeg får tak i. Liker også å lekesloss med ho. Ååh. Herlig. Hva synes du om bildene? 

It's Empty

♥ Åh, jeg gleder meg til å få påskeegg fra jobben og bestevenninnen. Herlighet, jeg blir som ett lite barn når det nærmer seg utdeling av det. Foreløpig har jeg bare ett gammelt egg fra i fjor som er tomt. Er allerede ferdig med å fylle egget til Lan, så nå er jeg jaggu spent på hva ho har lagt oppi det til meg. Får du påskeegg? 

Give Me A Cupcake


♥ Se hva som ramlet ned i postkassen min for noen dager siden fra dick&daisy! Kakedager - the hummingbird bakery. Nå skal jeg jaggu meg få testet ut hvor god jeg er til å bake. Rettelse, jeg skal bli god til å bake. Så kan jeg si som han i den reklamen "æ kan bakeee". Og kanskje etterhvert som jeg lykkes kan legge ut noen oppskrifter og bilder av det ferdige resultatet. Hva sier dere til det? 

Photos: A Sunny Day
♥ Bilder fra 22 mars. Bryggekos. Skyfri himmel. Sol. Vann. Vårsko. Ah, det var så absolutt en herlig dag i lille Ribe/Danmark. Synes det er herlig å kunne dra til utlandet å bare slappe av. Det er godt å komme seg litt vekk i blandt. Trenger egentlig ikke å være utlandet, holder mer enn nok å komme seg ut av Oslo. Hatt sol i det siste? 

Morning Madness

♥ Jeg orket ikke å blogge i går når blogg plutselig fungerte igjen på kvelden, syntes ikke det var noe vits. Er egentlig litt gretten, føler det er veldig unødvendig å føre så mye hat mot blogg.no for noe som faktisk ikke er deres skyld. Jeg fikk gjort endel andre ting når jeg kom hjem fra bikkjepass i går. Jeg ryddet i kjøkkenskapene, litt i klesskapet og ryddet i stuen. Jeg får kanskje en samboer denne måneden. Og da må det ryddes! Nå er det vel en del som har påskeferie, kjenner jeg er litt sjalu. Skulle gjerne hatt en ferieuke jeg også gitt, men nå er det tilbake på jobb igjen etter helga. Hadde du en fin helg? 

hits