SARA ALEXANDRA


SaraAlexandra, 22 år, Oslo. Lever livet slik alle andre gjør. Her vil du kunne lese & se litt av hvert. Meninger, tanker, antrekk, irritasjoner, anbefaling osv. Jeg legger ikke skjul på hvem jeg er. Lever med en kronisk sykdom kalt Morbus Crohn.

Forside // Kontakt // Om Meg
Facebook // Twitter // Bloglovin


SISTE INNLEGG


HELGENS BLOGGKATEGORIER


12 MÅNEDER


LINKER


ANNONSER


Morsomme gaver og gavetips på CoolStuff.no
My Month: March♥ Dåp. Fylte 22 år. Kakespising. Kosekvelder. Danmark. Besøk. Overnattinger. Mammakos. Ylvis4. Bikkjepassing. Gaver. Vant konkurranser. Nye innkjøp. Ny sponsor. Danbo. Fotografering. Inspo. Plan fadder. Artistgalla. Filmkos. Tacopizza. Kreativ. Powernapping. Fine lesere. Bestilt hotell. Syk. Disney channel. Nye mennesker. Mars var absolutt en herlig måned, og jeg ser frem til måneden som kommer! Hvordan var din mars? 

Ble Det Deg? #2
Først ut med vurdering er selveste Sophie, en 14 årig jente. [ sophiemarken.com ]
DESIGN: Ett veldig enkelt og fint design. BILDER: God kvalitet på bildene hun legger ut. INNLEGG: Alltid bilder i innleggene, passe med tekst og spørsmål til sine lesere. INNHOLD: Hun blogger om mote, hverdag, bilder, inspirasjon osv. HELHET: Hun er en supersøt jente, og ho blogger endel. Hver gang man er inne på bloggen hennes er det et nytt innlegg. Noe som trekker til seg min oppmerksomhet!

Hun deltar også i Jordan sin konkurranse for beste smil. Bildet kan du stemme på HER ved å trykke på best likt eller søke på Sophie Marken. Da hadde hun også blitt veldig glad, og personlig synes jeg det er ett supersøtt bilde!

♥ Leser du bloggen til Sophie Marken? 

Starbucks Please..

♥ Nå ligger frokost der den skal ligge, og vi ligger forplanta i sofaen med beina i været. Sånn nesten. Vi fikk faktisk sovet hele natten, herlig. Ingen piping eller bjeffing i natt. Nå skal vi vel straks sminke oss før vi tar en times lang busstur bort til Jessheim senteret. Fatter ikke hvorfor den skal bruke så lang tid når det bare er 10 min med bil. Burde gått en direktebuss, men neida. Nå er vi på landet hvor bussene går en gang i timen. Hurra. Det er nå man skulle hatt lappen, men når man er treg så får man skylde seg selv.. Vi har jo en scooter her, men så dum som jeg er klarer jeg ikke ta av støttegreia på den en gang. Lagt noen planer videre for denne lørdagen? 

Vurdere Din Blogg?
♥ Da setter jeg i gang en ny vurderingsrunde, usikker på om det blir en eller to som blir trekt. Men det finner jeg ut underveis. Så da er det bare å melde seg på, kjære lesere. Det eneste du trenger å gjøre er å kommentere om du er med eller ei. Melder du deg på?      Avsluttet.

Believe In Miracles♥ Noe som er veldig viktig her i livet, er familien. De er der alltid for deg. Uansett hvor mange venner du har, kan de alltids dolke deg i ryggen å gå videre med livet. Mens med familie så er det ditt eget blod, og det å tilbringe tid med familien er noe av det viktigste. Selv har jeg vært veldig dårlig på dette. Eller i allefall med en del av familien, nemlig pappa sin side. Hele den siden har vel vært litt dårlige på å ha kontakt med hverandre, men nå er ingen tid for å klandre. 
Min kjære bestefar døde i grunn torsdag 8 mars, men noe man ikke forstår er at han plutselig ble oppegående igjen. Ja, man kan virkelig tro på mirakler! Og bestefar er en sterk mann. Han fikk noen dager før han igjen på mandag nesten døde igjen. Og nå ligger han i en sykehusseng å kjemper for livet. Jeg har ikke sett han på over 12 år, og i denne tid må jeg få sett han før det virkelig er for sent. Jeg er veldig glad i han, selv om jeg ikke vet helt hvem han er pga dårlig kontakt. Det er slikt som får en til å tenke på hva man burde ha gjort.. Nå håper jeg bare alle gode ting er tre, og at han blir litt bedre igjen så jeg endelig kan se han igjen. Tror du på mirakler? 

Sleepy Girls♥ Nå har vi gått tur med alle hundene, matet dem og selv spist frokost. Med solen skinnende inn stuevinduet ser vi på disney channel og slapper av. Er vel på tide å sette en og en hund ut i hagen så de får litt frisk luft også. Hadde det ikke vært for barneskolen over veien, tror jeg det hadde vært veldig øde her. Har vært oppe store deler av natten siden hundene har stått å pipet og bjeffet. Håper på at det blir stille i natt så vi får sovet ordentlig. Men ellers er det veldig fint her på Gjerdrum. Sovet godt i natt? 

This Thursday I'm Wearing♥ For en gangs skyld går jeg i noe annet enn joggebukse, så da lot jeg meg rive med å ta noen antrekksbilder til dere. Vet det er noe som ofte utblir fra bloggen. Men jeg er ikke så flink til å mikse å trikse antrekk, så jeg er egentlig veldig plain i klesstilen. Skulle ønske jeg turte å utforske mer! Skulle gjerne gått uten tights, men det er fortsatt kjølig ute og jeg nekter å bli sjuk. Godt å være etterpåklok når solen plutselig gir litt varme.. Hva synes du? 

Get Me Out Of Here
♥ Dro ikke til mamma igår, så kofferten ble med meg på morgenbussen til jobb. Ah, hater det. For når man har med koffert på buss er man avhengig av at en én-seter er ledig eller at det ikke kommer en barnevogn på. For det å stå på en buss i 20 minutter og man er stuptrøtt, det er ikke akkurat en drømmestart på dagen. Etter jobb går turen til Dal for å hente Helene, så videre til Gjerdrum hvor vi to skal passe fire hunder. Blir nok litt av en utfordring siden de må gå tur separat. Men jeg gleder meg veldig! Har du lagt noen planer for dagen? 

What Do You Want?

♥ God morgen søte mennesker! Startet min morgen med en softis faktisk, absolutt ikke godt for magen. Men sånn ellers er det jo super godt. Fikk jo ikke pakket noe i går etter jobb, så ender opp med at jeg må gjøre det rett etter jobb idag før turen går videre til mamma. Det er ett ork å drasse på en koffert på morgenbussen alene. Tilbake til overskriften. Hvis det er noe dere savner på bloggen, så må dere bare si i fra. Vet jeg er dårlig på antrekk, men det er rett og slett fordi jeg vanligvis løper rundt i joggebukse. Og hva er så gøy med bilder av det... Men utenom det, er det noe du savner å lese om eller vil ha mer av? 

New In..... fra Maria
... fra Lan
... fra mamma
... fra mormor & morfar
... fra mamma
... fra Lan

Hadde helt glemt  dette innlegget, men her er noen gaver jeg fikk til bursdagen min. Jeg er storfornøyd. Bokstavene skal i alle fall få sin plass i vinduskarmen min, tror det kan bli veldig fint! Tusen takk. Når har du bursdag? 

Rise And Shine♥ Det å komme på jobb for så å finne ut at du må vaske softis maskinen. Det er ikke akkurat en drømmemorgen, men noen må jo sørge for at den er ren å pen. Tror jeg har brukt litt over tre timer å å gjøre den ren også. Ting tar tid. Tror hjernen min er på ferie. Eller det er den vel alltid.. Men nå er det heldigvis bare tre og en halvtime igjen på jobb. glede .. Må vel begynne å tenke på å pakke kofferten igjen, skal nemlig tilbringe torsdag - søndag uttafor Oslo med å passe 4 hunder. Får heldigvis en sengepartner hele oppholdet, nemlig Helene min. Så det blir koselig. Gleder meg allerede. Har du hund? 
Photos: Baby Gifts


♥ Gavene jeg gav til mitt kjære fadderbarn i dåpen 4 mars. Jeg likte virkelig armebåndet jeg ga til han, det var så søtt. Med ett lite hjerte i å greier. Ikke værst det. Måtte jo selvfølgelig brodere en dåps/fødselsgreie til lille prinsen også. Det er koselig å ha en dåpsbrodering, skulle gjerne hatt en fra jeg var liten også. Hva synes du om dåpsgavene? 

Not My Day
♥ Det er virkelig ikke min dag i dag. Jeg klarte å legge meg i tre tiden, hadde egentlig planer om å døgne men mister sandman kom en tur på besøk alikevel. Jeg klarte å miste bussen min, og trodde det var helligdager siden bussene ikke startet å gå før 9, og når man skal være på jobb 7 funker det dårlig. Fant ut at bussene gikk uansett, bare Trafikanten sin app som var mentalt klikk. Sånn går det når man stoler på alt det tekniske! Men kom bare forsent ett kvarter da, så jeg er jo litt flink da. Fikk en gave i skapet mitt på jobb. Åh hvor jeg liker å ha søte medarbeidere. Har også klart å kutte meg, på en baguette. Ja du leste riktig. En baguette... Nå er det bare fire timer igjen før jeg skal hjem til senga mi og en god film. Lagt noen planer i dag? 

My Make Up

♥ Når jeg jobber 7-15 bruker jeg som regel bare pudder/solpudder, rouge og øyenbrynspenn. Når jeg jobber 15-23 har jeg det samme bare litt mascara. Øyenskygge å slikt bruker jeg for det meste når jeg skal noe spesielt. Foundation bruker jeg bare som en slags concealer. Hva bruker du forno sminke til hverdags? 

Blogg, Blogg & BloggER JEG AWESOME?(helenessimensen) Hahahah, nei. // HVILKE BLOGGER LESER DU DAGLIG ELLER FLER GANGER OM DAGEN? Jeg er innom ganske mange blogger daglig, men de jeg tar turen innom utenom bloggtiden min er helenessimensen og annikama. // FAVORITT BLOGG? Jeg har faktisk ingen favoritt blogg. // HVOR LENGE HAR DU BLOGGET? Jeg har blogget i 1 år og litt over 1 måned. Opprettet bloggen 2 februar 2011, men føler jeg begynte å blogge på mitt beste i Juni 2011. // HVA SYNES DU OM BLOGGEN MIN?(kristinehoyvik) Bloggen din virker kjempe fin den. Ryddig design og fine bilder. Søt er du også! // ÅSSEN BLOGG LESER DU? Jeg er innom mange forskjellige. Moteblogger, hverdagsblogger, fotoblogger osv. // FINESTE BLOGGEN? Hmm, det vet jeg faktisk ikke. // HVILKE BLOGGER LESER DU? Leser bloggvennene mine som er på "newsfeeden" og de som har lagt igjen spor hos meg.
HVOR FÅR DU INSPIRASJON FRA? Overalt. Blogger, på gata, weheartit, google etc. // HVOR FÅR DU BLOGGINSPIRASJON FRA? Nevnt ovenfor her. // LESER DU BLOGGEN MIN?(awesomeday) Har vært innom å lagt igjen noen spor ja. // HVA SYNES DU OM DEN? Synes det virker som en fin blogg. Du har bilder og som jeg har sett tar du opp viktige temaer i blandt. // HAR DU LYST TIL Å BLI TOPPBLOGGER?Ikke med det første, jeg kunne godt tenke meg å ligge på topp 10 for en dag i alle fall. // HVA MÅ TIL FOR AT DU SKAL LESE EN BLOGG? En blogg bør ha et ryddig design, bilder i hvert innlegg, ikke for mye heller ikke for lite tekst og helst ha et spørsmål til leserne. // HVA LIKER DU Å LESE OM? Jeg liker å lese om alt mulig rart. // HVA SYNES DU OM BLOGGEN MIN?(wtherese) Den ser fin ut den. Søt du! // VURDERE BLOGGEN MIN? Da får du melde deg på når jeg har vurderingsrunde, så får vi se om du er en av de som vinner. 


HVORDAN FÅR DU SÅ MANGE KOMMENTARER? Det er jeg faktisk ikke sikker på, men kan jo ha noe med at jeg kommenterer tilbake til de som kommenterer til meg. Hmm // HVA ER DET BESTE VED Å BLOGGE? At jeg får ut tanker og kan dele ting med andre personer. Jeg liker også tanken på å kunne se tilbake på hva jeg har skrevet, tatt bilder av osv. Også liker jeg responsen jeg får. Dere lesere er så søte at jeg får høl i tenna! // HVA ER DINE AMBISJONER/MÅL MED BLOGGEN? Jeg har egentig ingen ambisjoner/mål med den. Jeg liker meg her jeg er. Er på aktivlista å det holder enn så lenge. Men jeg må nok innrømme at det hadde vært gøy å vært på topp 10 for en dag. // HVOR MANGE LESERE HAR DU GJENNOMSNITTLIG? I det siste har jeg ligget på rundt 270-320 lesere daglig. Dere er herlige folkens! 
HVORDAN FINNER DU UT HVA DU SKAL BLOGGE OM? Man får jo inspirasjon og ideèr når man er innom blogger, går ute, ser ting osv. Er mange ganger jeg sitter å tenker på hva jeg skal blogge om, så tenker jeg på gårsdagen så popper noe opp. // HVORFOR BEGYNTE DU Å BLOGGE? Jeg hadde ingenting bedre å gjøre der jeg lå med omgangssjuken. Heheh. // HVEM SYNES DU FORTJENER 1.PLASS PÅ BLOGG.NO? Jeg er egentlig ikke sikker.  // HVOR MYE BLOGGER DU CA HVER DAG? 2 innlegg hver dag prøver jeg på, uansett hvor dårlig tid jeg har. Før blogget jeg tre om dagen, men det ble for mye for hjernen min å komme på så mye å skrive om.
BLIR DU SPONSET? Ja, det gjør jeg. // HVA LIKER DU BEST MED DIN EGEN BLOGG? Jeg liker at jeg har det oversiktelig, man finner lett frem. Eller jeg føler det i alle fall. Også liker jeg at jeg klarer å få til bilder i ett innlegg som handler om hva jeg skriver om. // HVA ER DET FINESTE NOEN HAR SAGT TIL DEG SOM DU KAN HUSKE? Hvis du tenkte bloggvis så er det så mye fint dere lesere sier. Jeg blir rørt! 

♥ Tusen takk for spørsmål. Dette innlegget kan ikke kommenteres. 

Breakfast, Please?
♥ Hadde vært så herlig om noen bare kom med frokost tidlig på morgen til meg. Jeg er fryktelig sulten her jeg ligger. Men jeg får egentlig bare skylde meg selv, siden jeg ikke orket å gå til butikken i går. Kan jo gå på butikken nå, men det er jo så tidlig på morgen.. Egentlig er danskene veldig heldig sånn sett. Der går de ut hver morgen å handler rundtstykker. Det er jo egentlig ganske koselig. Sjansene for at de har ett brød som har ligget i tre-fire dager å begynner å bli grønt er veldig liten. Skulle ønske vi hadde det slik i Norge også. Ferske bakevarer hver morgen. Tror jeg jaggu hadde spist frokost litt oftere da ja. Men bare om jeg hadde fått det levert på døra, er jo umenneskelig å gå ut så tidlig på morgen. Hva pleier du å spise til frokost? 

Giveaway iPhone deksler
♥ Siden jeg ikke får brukt disse har jeg bestemt meg for å gi de bort til en heldig leser. Jeg håper bare noen av dere fortsatt har en iPhone 3gs, tror det er det den heter i alle fall. Tror kanskje de kan passe til iPod touch også, men jeg bare tror. Legg igjen e-mail hvis du har lyst på disse, så skal jeg trekke en som får disse. Hvis det er noen som vil ha de i det hele tatt. Hihi. Noen som vil ha? 

AVSLUTTET
Haldis , Keth , Kine og Adriane var de heldige vinnerne! 

Photos: A Walk In The Park


♥ Torsdagen i Ribe(Danmark) gikk til å gå rundt i lille byen å ta en titt rundt omkring. Har jo vært der noen ganger før, men aldri gått rundt å blitt fortalt om byen. Var egentlig ganske koselig. Fikk blant annet se hvor høyt vannet i Ribe har vært. Og før i tiden var det vann så høyt som husene er bygd. Hm, rart det der. Vi var også ved ett gammelt slott, som nå er ruiner og der møtte vi to venner av dansken som gikk rundt med metalldetektor å fant gamle mynter og kuler fra 1900 tallet osv. Var jo ikke alt vi gjorde på torsdagen, men vi får ta det i flere innlegg. Nåja, hva synes du om bildene? 

Baby, I'm Home


♥ Åh, det er herlig å være hjemme igjen. Egen seng, tv med mange kanaler, gode puta mi, internett, rottene mine og kunne ligge i senga i timesvis etter jeg har stått opp. Herlige greier. Men i tillegg er det ganske ensomt å våkne opp alene, men litt godt det også. Nå skal jeg fortsette å ligge under den varme dyna å se på herkules. Jeg har hatt lyst til å se den i flere måneder nå. Nå er jeg veldig sulten også, men ingen morgenmad fra danske bakeren. Hmm, what to do.. Hva gjør du denne solfylte lørdagsmorgen? 

Flying Home

♥ Akkurat nå sitter jeg på flyplassen i Billund å venter på flyet mitt tilbake til kjære Norge. Kjenner jeg har savnet å blogge faktisk. Hadde kjempe lyst, men den lille usb bredbånd greia jeg hadde med meg var veldig dårlig. Det tok typ 10 minutter å bare komme seg inn på forsiden av blogg. Så jeg gav opp. Men jeg har i alle fall hatt det kjempe koselig i lille Ribe. Så nå gleder jeg meg fælt til å blogge igjen. Har noen savnet meg? Vær så snill å si ja, jeg er veldig ensom her jeg sitter alene, i ett fremmed land, hvor jeg ikke forstår hva noen sier. heheh. Kommer til å komme noen innlegg fra Danmarksturen denne helgen, tipper jeg. 

Leaving Oslo

♥ Nå sitter jeg på Gardermoen å venter på flyet mitt som skal ta meg videre til denne danske bakeren. Han har tidligere vært på bloggen, for de som har fulgt meg en stund. Jeg håper jeg får til å blogge mens jeg er i Danmark, i alle fall ett innlegg om dagen. Ellers så er jeg jo faktisk tilbake igjen på fredagskvelden. Skal prøve å få tatt massevis av bilder. Har vært på besøk der typ tre ganger og jeg har faktisk aldri tatt bilder mens jeg har vært der. På tide nå kanskje, siden Ribe er ett fantastisk lite sted. Vært i Danmark før? 

This Wednesday I'm Wearing


// genser-veromoda // singlet-bikbok // jeans-bikbok // sko-nelly //

♥ For å være ærlig er jeg ikke helt trygg på disse antrekksbildene. Uansett hvor mange bilder jeg tar, så ender de opp sånn passe bra. Og jeg er for lat til å gå ut i skogen å ta bildene. Litt flaut å stå midt ute i skogen her med kamera og stativ å posere. "hei nabo".. Ikke har jeg en sånn snerten liten trykkegreie til selvutløser heller. Finner ingen som passer til mitt kamera. Irriterende. Hva synes du om antrekket for dagen? 

Can't Wait To Fly Away

♥ Nå er frokosten spist og kofferten pakket. Nå skal Helene og jeg slappe litt av før ho tar turen på jobb og jeg tar flybussen til Gardermoen. Er litt små nervøs. Hater å gå gjennom sikkerhetskontrollen alene, fordi jeg som regel piper eller blir valgt ut til kroppsvisitering. Er helt ok når jeg er med andre, men når jeg er helt alene blir jeg et nervevrak. Er nok med at jeg faktisk tar fly helt alene til ett annet land. Har du reist i det siste? 

New In..
... neglelakktørker - her

... hjertestekepanne - her

... kyssestempel - her
♥ Så heldig som jeg er fikk jeg en pakke i posten i dag. Jeg gleder meg allerede til å prøve ut stekepannen. Siden jeg er så nerd, så har jeg til og med kjøpt inn pannekakerøre. Så skal jeg lage pannekaker til frokost til Helene og meg i morgen. Så søt jeg er. Bare litt da. Skal også sette i gang en konkurranse med en annen ting jeg fikk i samme pakke. Det er vel alltids gøy. Hva synes du? 

// sponset produkter fra coolstuff.no

Love Love Love
// arkivbilder; nyttårsaften, Josip, Helene og meg.

♥ Etter jobb i dag får jeg besøk av mine herligste. Nemlig Josip, Helene og Camilla. Aner ikke hva vi skal finne på, men jeg har lagt noen planer i hodet mitt om film og godis. Så det blir vel en ordentlig jentefilm og litt godis i skåla. Har ikke fått ryddet leiligheten, men da er det vel bra de tåler litt rot. Får vel prøve å rydde bittelitt før de kommer ramlenes inn alle sammen. Hente pakke på Kiwi må jeg også. Nå får jeg bare holde ut de siste timene på jobb, så har jeg faktisk fri helt til Mandag. Åh, det skal bli herlig! Hva skal du i dag? 

Ble Det Deg?Først ut med vurdering er selveste Fredrik, en 19 årig gutt som kommer fra Risør. [ fredrikr.blogg.no]
DESIGN: Han har ett veldig enkelt, ryddig og bra design. BILDER: Det er veldig bra kvalitet på bildene han legger ut. INNLEGG: Her er det bra med bilder samt nok tekst til å ville lese gjennom det som blir skrevet. Det er også ett nytt innlegg å lese hver dag. Noe jeg savner er kanskje ett spørsmål til leserne. INNHOLD: Det er variasjon i det som blir lagt ut. Alt fra antrekk, hverdag, mote, tips etc. Noe som er veldig bra i mine øyne. HELHET: Alt i alt er dette en blogg verdt å besøke. Er ikke så mange gutteblogger ute å går heller, så kanskje dette er en gutteblogg du vil lese?

Andre ut med vurdering er Jeanett på 14 år. [ lucy000.blogg.no ]
DESIGN: Et veldig oversiktelig og fint design. Liker at man kan se de seneste innleggene som er lagt ut. Men noe jeg savner er kanskje fler kategorier. BILDER: Bra kvalitet og mange fine bilder. INNLEGG: Mange bilder og nok tekst. Ikke for mye og heller ikke for lite. Veldig fint at hun følger opp med spørsmål til leserne sine. INNHOLD: Hun blogger om hverdag, mote, foto, antrekk, videoblogger etc. HELHET: Hun blogger 2-3 innlegg om dagen, noe som er veldig bra for da holder man seg oppdatert og har noe nytt å lese til enhver tid.

♥ Tusen takk til alle som meldte seg på søndagens vurderingsrunde! Har du vært innom disse bloggene? 

Beautiful Morning


♥ Solen skinner, colaen står iskald på bordet, godteri ved min side. Man skulle nesten tro det fortsatt var helg. Så jeg skal nyte min liksom-søndag før jeg skal videre på jobb om få timer. Blir vel til at jeg sminker meg litt, spiser noe frokost om jeg kan finne noe og se på en film. Sleit veldig med å finne ut av hvem som skulle få vurdering, men har forhåndsskrevet et innlegg som kommer ut senere ikveld. Så da er det vel bare å vente å se. Hatt en fin morgen? 

Photos: My Weekend
♥ Slappet av. Ylvis 4 show. Bursdagfeiring til mamma. Stallen. Fotografering. Jentekveld. Blogging. Muffins. Powernapping. Tv titting. Artisgallaen. Godteri spising. Litt av hva helgen min har gått ut på. Nå skal jeg sette meg ned å ta en titt gjennom alle som har meldt seg på anbefaling/vurderingsrunden min. Tusen takk for all deltagelse, gleder meg til å vurdere! Hatt en fin helg? 

Vurdere Din Blogg?
Jeg har vel egentlig aldri vurdert noen blogger, så da tenkte jeg å begynne med noe nytt. Det finnes jo så mange fine blogger der ute, og hvorfor ikke vise de frem? Så jeg har veldig lyst til å titte rundt på nye og gamle blogger, og plukke ut en-to som blir vurdert. Kommer vel til å fortsette med det ved en senere anledning også. Så, vil du bli vurdert?

AVSLUTTET, tusen takk til alle som meldte seg på. Vinneren(e) blir lagt ut imorgen.

Birthday Cake


♥ I dag har min kjære mamma bursdag. Min herlige mamma, som har vært her for meg hele mitt liv. Hun har vært både mamma og pappa for meg. Hun har satt grenser for meg. Gitt meg mange nei, og stått på sitt selv om jeg har mast høl i huet på henne. En slik mamma håper jeg på at jeg blir når jeg får barn en dag. Så gratulerer så mye med dagen kjære mamma! I går feiret vi med ylvis4 og artistgallaen på tv2. Herlig! Bursdagsplanene for i dag er litt skurrete, men nå har vi frustrerte fruer maraton, og etterhvert blir det nok en kinotur. Gratulere mamma med dagen? 

New In..... fra ebay
... fra ebay
... fra ebay, macbook sticker

... fra ebay, macbook sticker
... fra ebay, macbook sticker

♥ Som sagt gikk jeg jo litt amok på ebay, viste seg at det ikke var såå mye alikevel. Noe har jeg jo vist tidligere også, som han Danbo kjøpte jeg på ebay også. Jeg er fornøyd i alle fall. Og kommer vel til å handle mer på ebay, når jeg har litt mer penger å rutte med. Har du handlet på ebay før? 

This Saturday I'm Wearing// genser-ginatricot // jeans-bikbok // sko-nelly //

♥ Så dum som jeg er, vasket jeg ikke buksene mine før jeg begynte å bruke de nye skoene mine. Så nå er skoene totalt ødelagte, og kan kun brukes med lange bukser. Smarta.. Nå er jeg på vei til Skedsmo for å se på en hest kalt Armany. Blir nok koselig. Selv er jeg ingen hestperson, men de er veldig fine å ta bilder av! Hva synes du om antrekket? 

Yesterdays Photos♥ I går kveld tilbrakte jeg tid med mine to søte. Lan lagde middag til Maria og meg, super flink! Ble egentlig veldig imponert. Kvelden gikk i snakk, tv titting og kos. Går så lang tid mellom hver gang jeg ser jentene mine, så nå håper jeg det ikke blir så lenge til neste gang. Dro hjem i elleve tiden, hadde egentlig planer om å gå hele veien hjem til mamma. Men den tanken ble bare en tanke gitt. Synes det er skummelt nok å ta bussen i byen så sent, og vite at jeg skulle av på grünerløkka gjør ikke ting bedre. Jeg er en pyse, sånn er det bare. Når var du sist på jentekveld? 
 

Intervju: Fattige BarnPå Mandag ble jeg oppringt av Plan Norge, om jeg ville stille til intervju. Jeg må si jeg hadde tenkt til å si nei, for det er ikke helt min greie å jeg blir så lett nervøs. Men mamma gav meg ett spark i baken, og på tirsdag ringte journalisten meg å hørte om jeg ville bli intervjuet. Og samme dagen dukket hun opp og vi satt i solen utenfor jobben. Og jeg er jo like heldig på bilder som alltid. Heheh, uffda. Må si jeg ikke angrer ett sekund på at jeg stilte opp nå. I forbindelse med artistgallaen på lørdag, vil jeg gjerne oppfordre dere lesere til å melde dere inn som Plan Fadder! Jeg selv synes det er utrolig givende, og 500 kr i måneden til to landsbyer er ikke mye sånn som vi lever her i Norge. Var en ganske så fin bursdagsgave å havne i avis. Hihi. Er du fadder for ett barn? 

Sweet Day
God morgen alle søte mennesker. La meg jo selvfølgelig ikke før tre i natt heller. Jeg er så flink.. Og man ser vel på bildet at det var på tide å sove. Powernappet litt vel lenge i går også, typ 5 timer. Sånn går det når man er ute av powernap ordningen sin. Etter jobb går turen hjem til mamma for å legge fra meg saker å ting, også skal jeg videre bort til Lan for å lage middag med ho og Maria. Det blir superkoselig, i og med at det er hundre år siden sist vi var sammen. Gleder meg kjempe mye! Hva skal du i dag?

Tattoo & PiercingVAR DET VONDT Å TA TATTOVERING? Det varierer jo veldig person til person. Men det var ikke så ille som jeg trodde det skulle være. Direkte godt er det jo ikke! // HVOR MANGE TATTO HAR DU? Jeg har tre små og en stor. // HAR DEM NOEN MENING? Det har de alle sammen. Den store har tre bokstaver i stjernene som står for mine fornavn, mine søskens navn og mamma sitt navn. Faith & Hope på håndleddene mine står for at man må ha tro og håp for å overleve her i den kalde verden. Lille stjernen bak øret mitt er for vennskapet til meg og en av bestevenninnene mine. Flere bilder og info finnes her og her.

HVOR LENGE HAR DU HATT DEN BLOMSTERTATOVERINGEN DIN? Den er fiin! Tusen takk! Den på magen tok jeg i 2009, og bygde på den oppover ryggen i 2011. // HAR DU PLANLAGT NOEN NY TATOVERINGER? Det har jeg faktisk. Skal jo ta en hello kitty tatovering med mamma innen 2012 er over. Også har jeg innmari lyst på en tatovering på innsiden av fotbladet. 
HVOR LENGE HAR DU HATT PIERCING I LEPPA? Siden 2009, tok den i russetiden. // HAR DU NOEN FLERE PIERCINGER? I SÅFALL HVOR? Jeg har i nesa, tungen, navlen og i øret. // VAR DET VONDT Å TA PIERCING I UNDERLEPPA? Nei, faktisk ikke. Ett lite stikk, så er det over.

 Tusen takk for spørsmål, søtinger! Og her kommer ett til deg; Har du tatovering eller piercing?

Need More Sleep

Det er vanskelig å komme seg opp for tiden, det at jeg legger meg ved tre tiden hjelper heller ikke når jeg må opp fem. Har lett lenge etter døgnrytmen, men den er visst sporløst forsvunnet. Skal prøve å få lagt meg tidligere i dag. Hvem prøver jeg å lure... Det skjer jo ikke. Da er det bare å glede seg til helga da. Sove lenge, kose meg og slappe av. Når legger du deg om kveldene?

Fått Meg Kjæreste
Beste kjæresten en jente kan ha. Han prater ikke, krangler ikke, han er søt å se på og holder seg i ro. I'm in love. Nå mangler jeg bare å finne ut hva og hvordan jeg skal fotografere han lille søtingen her. Men for nå skal jeg bare kose meg med å se på han der han står på bordet mitt. Som tidligere nevnt, er han fra Ebay. Kostet rundt 250 kroner, men jeg kunne ikke la vær. Han så på meg å sa "Søte deg, la meg få komme til Norge", så da måtte jeg jo.. Er han ikke søt?

 

So SweetJeg fikk ett bursdagsbilde fra søte >Sophie<i går. Tusen takk! ♥ Setter utrolig stor pris på det. Åh, jeg sov så herlig i natt til tross for at jeg spiste altfor mye mat å kake i går, kunne knapt gå. Var så mye som foregikk igår mens jeg var på jobb, men skal gå videre innpå det i ett annet innlegg. Jeg hadde en kjempe fin feiring igår med mamma, mormor og morfar i alle fall. Og jeg er kjempe glad for alle bursdagshilsene jeg fikk. Så nok en gang tusen takk! ♥ Planen for i dag er å ta meg en velfortjent powernap etter jobb, så slappe helt av. Har du lagt noen planer for i dag?

New In..... fra vet ikke. (gave fra mamma)
... fra Veronika (vant konkurranse) Tusen takk
... fra Ebay

Måtte jo spandere en Danbo på meg selv i bursdagspresang da veitdu! Har bestilt meg noen andre saker også, men det får vi ta når det dukker opp i postkassa. Kommer vel innlegg med bursdagsgaver også, om jeg har vært snill. Heheh. Nå er det straks middag, lukter mat i hele huset! Nam. Tusen takk for bursdagshilsner. Dere er verdens vakreste mennesker! ♥ Noe som falt i smak?

BirthdayGirl
I dag har jeg jaggu bursdag. For hele 22 år siden kom jeg til verden. Ikke værst det altså. Etter jobb skal jeg visst en tur bort til mormor å få fiskeboller og poteter. Regner litt med at jeg får kake også. Åh som jeg gleder meg! Er så lenge siden jeg har spist det. Dere får kose dere masse i dag dere fantastiske lesere, for det skal jeg prøve på. Hvem vil gratulere meg?

Top 6 Thriller

Åh, jeg elsker virkelig thrillere. Selv om jeg som oftest ender opp veldig redd og har lyst til å bite av noen armen. Hvilken av disse er din favoritt?

This Is PersonalKAN VI FÅ SE MAMMAEN DIN EN GANG? Selvfølgelig! Ovenfor ser du mammaen min. //HVORDAN ER LIVET DITT? Tja, si det du. Det er vel et nokså fint liv. Heheh //HAR DU DET BRA? Jeg har det kjempe bra! //HVA ER DITT STØRSTE ØNSKE? Å reise til New York, egentlig å reise hele verden rundt. //DINE BESTE VENNER? Helene, Lan må jeg vel si. Det er de jeg har vært venner med lengst og vet det meste om hverandre. Men jeg har jo noen gode venninner også. //HVORFOR ER DU SÅ NYDELIG? Takk, søte deg! Men jeg vet ikke, synes jo ikke det selv. Heheh. //HAR DU NOEN UVANER? Det har jeg altfor mange av. Jeg biter hud rundt neglene mine, peller på skorper, peller på flass, det er en del mer. Men noe må man vel holde for seg selv også. // 

BRUKER DU LINSER? Noen ganger, men da er det fargelinser. Bildet over ser du litt at jeg har på brune linser //HVOR MANGE GANGER HAR DU FARGET HÅRET? Har stripet det blondt tre ganger før, og farget det to ganger brunt med farge som går ut i vask. //BESKRIV DEG SELV MED 3 ORD. Hjelpsom, rotete og snill. Tror jeg i alle fall. //DITT VÆRSTE MARERITT? Når jeg var rundt 7-8 år å hadde feberfantasi. Vampyrer som sto der med stekepanner og gliste med de fæle hoggtenna sine. Klarte ikke rope på mamma eller noenting. Den dag i dag sover jeg med dyna oppetter halsen så ingen skal få bitt meg. Heheh //BESTE GUTTEVENN? Såklart blir det Josip! Han får dere se mer av når jeg er i Tyrkia i sommer!

FORNØYD MED DEG SELV? Ja, det er jeg. Har jo mine feil, men jeg er som jeg er, og det sier jeg meg fornøyd med. //ER DU FORNØYD MED LIVET DITT? Ja, akkurat nå smiler livet til meg. //YNDLINGSFARGEN DIN? Babyblå og babyrosa må det vel bli. // DET BESTE OG VÆRSTE DU VET? Beste jeg vet må være sjokolade, venner, familien og reise. Værste er småkryp, være blakk, rot og krangle. // HAR DU NOEN KJÆRESTE NÅ? Forever alone.. //NOEN GANG GJORT NOE ULOVLIG? Hm, jeg har vel det. //BRUKER DU CLIPS? Nei, håret mitt er så naturlig som det blir.
HVILKEN JOBB HAR DU NÅ? Jobber på bensinstasjon. //TRIVES DU PÅ JOBBEN? Javisst gjør jeg det. //HVILKE JOBBER HAR DU HATT? Jeg har jobbet i barnehage(kun 3mnd), og utplasseringer her å der. Men bensinstasjonen har jeg nå jobbet på i 6 år. //HVILKEN ÅRSTID LIKER DU BEST? Sommer, uten tvil! //HAR DU SØSKEN? Har halvsøsken -lillesøster, storesøster og storebror. //ER KJÆRESTEN DIN NORSK? Ikke slemt ment, hihi. Heheh, jeg er forever alone. //HVA LIKER DU BEST Å GJØRE I HELGENE? Da liker jeg å slappe av, finne på ting med venner, ta meg en liten svingom på byen. //HVILKE TRE TING LIKER DU BEST VED DEG SELV? Om det er utseendemessig liker jeg best øyenfargen min. De er blågrønne, mens noen ganger helt blå eller helt grønne. Så liker jeg øyenbrynene mine og håret mitt, selv om jeg har tynt hår. 

Tusen takk for fine spørsmål. Del to kommer snart. Så da spør jeg om noe også; Hvilken årstid liker du best?

Give Me Some Sun
Åh, jeg er så sliten og lei. Jeg vil ha sol og varme. Jeg vil kunne gå i shorts og kjoler. Slippe å tenke på jakke og varme sko. Noen ganger tror jeg at jeg ble født i feil land. Jeg tilhører jo varmere strøk. Man blir jo depressiv av vinter og kulde. Latterlig at det skulle begynne å snø igjen etter det endel var tomt for snø i gatene. Jeg lengter etter sommerferien. Lengter etter å sitte i solen med gode venner i det store utland! Drikke om kveldene, bli kjent med sommerbrune mennesker. Åh, gi meg litt sol og glede fremover. Men for nå får man vel bare kose seg i det været som er.. På jobb er det hvertfall varmt og godt. Savner du sol og varme?

My Weekend In PicturesBle plutselig over hos mamma hele helgen jeg. Ligger her fortsatt å råtner, mens mamma maler stua. Jeg fikk jo ikke lov å hjelpe til. Eller ho regna med at jeg ikke gadd, så ho hadde bare en pensel. Heheh. Typisk, når man plutselig har lyst så kan man ikke. Tror jeg straks må ta meg en tur på butikken for å kjøpe noe snop. Tusen takk for alle spørsmål i forrige innlegg! Nå har jeg endel å svare på, har allerede sitti å skrevet ned noen og svart på de. Tenkte kanskje jeg skulle videoblogge den ene kategorien innenfor spørsmål, men er fortsatt litt skeptisk til å prate alene foran kamera. Hatt en fin helg da kjære lesere?

You Know You Can♥ Spør meg om hva som helst. Kjærlighet. Skole. Jobb. Venner. Tatoveringer. Reiser. Familie. Blogg. Utlandet. Bilder. Kommentarer. Antrekk. Redigering. Design. "Hvilke land har du vært i?" "Har du tatoveringer?" "Favoritt antrekk?" Ja, lista er lang over hva du kan spørre om. Da setter vi i gang da,Hva er dine spørsmål? 

AVSLUTTET!  TUSEN TAKK FOR ALLE SPØRSMÅL!
(112bare så jeg skal huske antall når jeg avsluttet. hehhe)

Anbefaling: FilmTHE HELP/BARNEPIKEN. Barnepiken utspiller seg i 60-tallets Mississippi, og er en inspirerende fortelling om tre veldig ulike og ekstraordinære kvinner som danner et usannsynlig vennskap gjennom et hemmelig skriveprosjekt som bryter samfunnsmessige regler og setter dem alle i fare. Fra deres utrolige allianse oppstår et bemerkelsesverdig kvinnelig fellesskap som gir dem mot til å overskride linjene som definerer dem, og erkjennelsen av at noen ganger er de linjene laget for å bli krysset, selv om det betyr å bringe alle i byen ansikt til ansikt med tidens forandringer. Dypt rørende og intens, men også full av humor og håp, er "Barnepiken" en tidløs og universell historie om evnen til å skape forandring.

// tekst fra lovefilm.noSå denne igår kveld med mamma. Herlighet, den var utrolig fin, trist, humoristisk, gripende og ja hele pakka! Det er trist hvordan ting var i gamle dager, og jeg er veldig takknemlig for at det har forandret seg med tiden. Om du ikke har sett denne filmen, så er det en du absolutt burde få med deg. Har du sett barnepiken? 

// bilder fra google

Just Relax


Dagens frokost består av sjokoladepudding & vaniljesaus, sunt, jeg vet. Men jeg har ikke ork til å gå til butikken, selv om den kun er rett rundt hjørnet her mamma bor. Så da blir det heller å ta det man har i huset. Like greit det i blandt. Mamma prøvde i går å overtale meg til å hjelpe med å male veggen hennes i stua, tjaa skeptisk. Neidaa, blir vel til at jeg hjelper til uansett. Nå skal jeg bare slappe av, se på tv og kanskje spille litt sims. Herlig morgen med andre ord. Hva har du spist til frokost?

Photos: Home DetailsNoen skilt jeg har rundt omkring i leiligheten min. Åh, har så lyst på mange fler! Men har jo ingensteder å putte de, uheldigvis. Må nesten bare kjøpe meg en større leilighet så jeg kan fylle den med masse tull.. Hvilket skilt likte du best?

Faith, Hope & Dreams

.. a little faith & hope and you'll reach your dreams ..

Fikk sovet lenge i dag gitt. Bra det finnes en slumre knapp på telefonen i blandt. For det var akkurat det jeg trengte i dag. Skulle egentlig opp i halv ti tiden, men jeg måtte bare drømme litt til. Herlige drømmer. Skulle gjerne ha sovet litt til, men i dag er det tilbake på jobb. Formen er ok, så da får jeg prøve meg. Nå skal jeg ramle ned i sminkeskrinet, sånn at ingen blir skremt når de ser meg. Etter 23 i kveld er det helg, og da skal jeg kose meg masse å gjøre ingenting. Tror jeg i alle fall. Blir vel til at jeg sover hos mamma i natt. Vel, ha en fantastisk dag, kjære lesere. Er du glad for at det er helg?

My Day In Pictures

Draw something. Sett film. Spist godteri. Snyti meg. Jobbet. Sett på tv. Sovet. Snyti meg mer. Tatt bilder. Mer tv titting. Ja, ikke en innholdsrik dag akkurat. Nå er jeg sulten, og alt jeg fant var tomatsuppe. Som jeg klarte å brenne. Hurra for meg. Da kan vel dere friste meg litt så jeg kanskje blir mett. Hva hadde du til middag?

New In..
... fra Siri (vant en konkurranse)
... fra Ulla (tidlig bursdagsgave)

Uglesmykket vant jeg i en konkurranse for litt siden av Siri. Tusen takk, det var utrolig søtt! Hjertesmykket er fra herlige Ulla. Fikk det i går etter vi hadde vært på kino. Åh, det var superfint! Søteste.Tusen takk ♥ Hva synes du?

Not So Good

Nå ligger jeg rett ut i sofaen, og snufser for meg selv. Er nemlig blitt forskjølet, og det er vel ikke så artig med rennende nese, feber og vond hals. Helene ligger fortsatt i sengen å drømmer søtt. Får håpe jeg ikke har smittet henne med basillene mine i søvne da. Dagen min blir fylt med te, søvn og hjemmearbeid. Hva er din plan for dagen?

Vinneren av goodiebagen ble Christina, har sendt deg mail.
Tusen takk til alle som deltok! Kommer konkurranse snart igjen.

New In..... fra Oscarsgate 54
... fra Oscarsgate 54
... fra Happyplugs.no // kjøpt med rabattkode

Ligger noe her å der av innkjøp som jeg helt har glemt av å legge ut. Venter på pakke i posten fra Ebay også. Gikk nemlig litt amok. Ei på jobben forklarte meg alt med paypal osv, skulle jeg aldri fått høre noe om. Sånn kan det gikk. Noe som falt i smak?

Nytt Design, Jippi
Nå har jeg kastet fra meg det gamle designet som man ser over her, og fiksa meg ett nytt ett. Man blir jo litt lei i lengden, litt rart i og med at jeg er ett vanemennekse. Eller tror jeg er det. Hmm. Deilig med noe nytt noe, og hittill er jeg superfornøyd. Vet ikke hvorfor jeg har fått så dilla på fugler, jeg liker de jo ikke engang. Hva synes du om det nye designet og headeren?

New In..... fra kethssalg


... fra en konkurranse holdt av Keth.

Kjøpte meg jo en søt ugle nøklering av Keth og den kom i posten superfort. Og søteste hadde til og med lagt igjen en liten pacman-magnet til meg, som jeg forresten har satt rett på kjøleskapet mitt. Vant også konkurransen hun hadde for litt siden, og fikk ett super søtt rosa glittrende deksel. Ah, jeg smiler! Ta en titt innom her for å sjekke ut hva hun selger. Kanskje noe faller i smak hos deg også? Var ikke ugla søt?

Wonderful

Ligger surra inn i dyna, spiser smørbukk og drikker capri sonne. Herlig. Jeg skal nemlig ikke på jobb idag, men alikevel jobbe hjemme. Litt merkelig sagt. Skal drive med photoshop i hele dag og lage lister med bilder til jobben med koder vi bruker på varene våre. Akkurat som en liten pekebok. Man kan vel si at jeg alltid angrer på å ta på meg sånt, for det ser virkelig enkelt ut. Sannheten er at det tar fryktelig lang tid, i hvertfall når man har en liten perfeksjonist i seg. Nåja.. Hva skal dere søte lesere i dag?

Anbefaling: Sminke

Det var ei søt jente som lurte på om jeg kunne skrive en anbefaling på to av de nyeste innkjøpene mine. Dette pudderet og en facial wash. Men det sist nevnte må jeg neste ta senere etter å ha testet den ut litt. 

Har nå brukt dette pudderet i snart tre år, og jeg kommer nok ikke til å bytte det ut med noe annet. Det er vel kanskje litt i det dyreste laget, koster rundt 350 kroner for en boks. Men til gjengjeld dekker den det meste, puster, ikke dyretestet og matcher huden min. For å nevne en negativ ting så er det når den nærmer seg tom, så er det veldig vanskelig å få ut restene. Men det ordner man lett ved å klippe opp nettingen! Smart, jeg vet. Jeg bruker fargen 202 natural vanilla. Har du prøvd Body Shop sitt pudder?

I've Changed My SignatureOver ser du signaturen jeg har hatt tidligere. Dette er den jeg kommer til å bruke fra nå av. ⇧

Fikk det plutselig for meg i går at NÅ må jeg ha en ny signatur. Synes den forrige ble litt for klumpete, om man kan si det sånn. Den ble for stor til at jeg kan plassere den hvor som helst på bildet. Men nå er jeg faktisk ganske fornøyd med resultatet på det nye. Så nå går tiden min før jobb til å endre signaturen min på noen bilder, og se/kommentere blogger. Hvilken likte du best, den gamle eller nye?


Vinn goodiebag! Konkurransen finner du her, 

Konkurranse - Vinn Goodiebag


Kjører i gang en bitteliten konkurranse igjen. Kjøpt selv utenom coconut oil shampoo'n, den er sponset av gents. Er ikke store premien, men håper da noen vil delta for det. Ser på bildet at jeg har lagt igjen fingeravtrykk på neglklipper, ukult. Skal fjerne med antibakk før den sendes avgårde. Ville jo ta ut produktet for å vise hva det var inni. OKEI, nok om det.

Alt du trenger å gjøre er å skrive "jeg er med" eller noe i den duren og legge ved e-mail adressen din! Lykke til alle søte lesere.

 AVSLUTTET

New In..... fra body shop
... fra h&m

Litt smått her og der. Må gi meg med det, for det er ofte det som blakker meg helt.. Noe som falt i smak?

This Sunday I'm WearingNå er det bare å komme seg ut døra snart for så å kjøre avgårde til dåpen, føler jeg stresser bittelitt. Jeg endte opp med antrekket som 95% av dere lesere mente jeg skulle gå med. Dere er så søte atte, hjelper meg når jeg trenger det å er der for meg. Love you all ♥ Hva synes du?

Kjører igang en liten konkurranse senere i dag, så følg med. 

Babylove

♥ Lille prinsen som skal døpes i morgen. Han har jo den søteste trøya også da, gullunge. 

Which Dress? Help... eller ...

Som nevnt tidligere skal jeg jo i dåp på Søndag, hvor jeg skal være fadder i tillegg. Og nå sliter jeg litt med å velge ut kjole. Begge kjolene er blitt brukt tidligere til kirkeanledninger som konfirmasjon og bryllup.  Så tenkte jeg at siden jeg har så søte lesere, så ville dere hjulpet meg. Så hvilken burde jeg velge? 

Lovely Morning


Det som er så godt med å ha fri i helgene er at jeg kan ligge i sengen så lenge jeg vil. Jeg kan sove lenge, om jeg vil. Absolutt herlig. Jeg hadde planer om å sove lenge, men det skjedde jo ikke. Har fått verdens største kvise på haka, sånn underomjordisk som jeg liker å kalle det. Det er så typisk, siden jeg skal i barnedåp imorgen. Herlige greier. Kanskje ikke så passende å skrive om, men vi har nå alle vært der! Man blir stressa, og da kommer de jævlene frem. Vi skal være glad noen kom på ideen med sminke! Nå skal jeg fortsette å gjøre ingenting, ligge under dyna, drikke cola, spise bolle og snurre igang en film. Hvordan tilbringer du din lørdagsmorgen? 

Photos: Home Details

Noen detaljer fra min kjære leilighet. Det siste er noe jeg har arvet etter mamma, hun hadde den når ho var liten. Synes den er kjempe søt. Håper jeg får en datter jeg kan gi den videre til. Her planlegger man ja. Neida, joda.. Skulle ønske jeg hadde mer plass, da ville jeg kjøpt massevis av søte pynteting. Men må holde meg unna, ellers ser det fort veldig rotete ut. Hva synes du?

Photos: My FebruaryHvordan var din Februar? 

                             

 

 

baby, open meÅh, min herlige almanakk har endelig kommet hjem til meg. To av mine bestejenter fryder omslaget. Den gjør meg glad bare av å se på den, også er den rosa inni i tillegg. Gleder meg til å begynne å skrive ned ting i den. Mye morsommere med en slik, enn en svart hvit kalenderbok. Min er fra personligalmanakk. Har du en almanakk?

produktet er sponset

lazy mornings

.. eller ikke. Skulle selvfølgelig ønske jeg kunne sløve unna tiden min under dyna, men noen må jo jobbe også. Er enda ikke helt ferdig med bordkortene jeg begynte på denne uken. Håper på å bli ferdig i kveld, må jo lage små kroner i tillegg. Må vel finne ut hva jeg skal ha på meg i barnedåpen også. Herlighet, det er ikke bare bare å velge ut det. Heldigvis har jeg to dager på meg til å finne ut av det på. Nåja. Får vel komme meg i arbeid igjen slik at tiden går litt fortere. Lagt noen planer for i dag?

♥ Hvis du føler for å være søt, gå inn på Sophie`s blogg - chomi for å stemme på meg. 

hits