SARA ALEXANDRA


SaraAlexandra, 22 år, Oslo. Lever livet slik alle andre gjør. Her vil du kunne lese & se litt av hvert. Meninger, tanker, antrekk, irritasjoner, anbefaling osv. Jeg legger ikke skjul på hvem jeg er. Lever med en kronisk sykdom kalt Morbus Crohn.

Forside // Kontakt // Om Meg
Facebook // Twitter // Bloglovin


SISTE INNLEGG


HELGENS BLOGGKATEGORIER


12 MÅNEDER


LINKER


ANNONSER


Morsomme gaver og gavetips på CoolStuff.no
new in.... fra vet ikke
.. fra vet ikke
.. fra stepsisterss
.. fra saggyy

Blir kanskje litt feil å kalle innlegget new in, men pyttsann. Det er jo nytt. Som nevnt i tidligere innlegg fikk jeg noen pakker i posten. Har hatt utrolig vinnerlykke i det siste. Kanskje fordi jeg har null hell i kjærlighet, så noe må jo veie opp for det. Hva synes du? Det triste med det hele er at jeg ikke vet hvem de to første er fra, fordi det ikke fulgte med noen lapp. Finner heller ingen mail om de. Og enda tristere er det at dekslene er til iPhone 3, så får ikke brukt de.. Men tusen takk uansett! Er veldig glad for å ha litt vinnerlykke. Vunnet no i det siste?

tired girl

Trøtt, jeg? Neidaa.. Eller ok da, jeg var ganske trøtt. Jeg fikk ikke powernappet igår, så endte med at jeg la meg tidlig. I halv to tiden vel og merke. Våknet halv åtte i dag tidlig, typisk meg når jeg faktisk kan sove lenge. Føler meg utslitt i kropp og sjel. Føler jeg har så mye på planen for tiden, men jeg har jo egentlig ikke det. Merkelig. Nå skal jeg i alle fall sette på en film å slappe av før jeg beveger meg til jobb. Flere som var trøtte i dag?

last sundays outfit

// bluse-veromoda, skjørt-ginatricot, strømpebukse-lindex, sko-nelly //

Glemte helt at jeg tok antrekksbilder på søndagen, men bedre sent enn aldri er det ikke? Vet at strømpebuksa mi var veldig hullete, men det var alt jeg kunne finne av strømpebukser i skapet mitt. Bedre enn ingenting mener nå jeg. Hjalp litt med å holde kulda ute. Aner ikke hva som skjedde med magen min på bilde to, baby på vei? Joda. Neida. Matmonster. Hva synes du?

be crazy
God morgen, søte mennesker! Håper noen av dere har sovet bedre enn hva jeg har gjort i natt. Herlighet, 3 timer søvn før en 8 timers vakt tar drepen på meg. Og slik er det stort sett hele uka når jeg har tidlig vakt. Utrolig plagsomt i grunn. Gleder meg virkelig til powernap etter jobb! Vet jeg ikke burde, men ah det er så herlig. Hva skal du i dag?

my monday

Planen min idag er å lage bordkort til dåpen, en ferdig og 39 igjen. Det kommer til å ta sin tid gitt. Har fått noen pakker i det siste også. Det er to pakker som jeg ikke aner hvem er fra og de to andre er fra stepsisterss & saggyy . Utrolig koselig å vinne pakker asså. Blir alltid så glad inni meg. Noen som vil se hva det var i pakkene? Jeg får vel komme meg videre med å lage bordkort også får jeg pakke opp pakkene. Heldig som jeg er har jeg restemat fra familiemiddagen igår. Så det her blir ikke en dårlig start på uka gitt. Hatt en fin helg?

polarbaby
♥  All because two people fell in love. ♥  Den søteste polarbabyen jeg noensinne har sett. Babyer som har på slike bjørnedrakter er så skjønne. Lille prinsen smelter tantes hjerte! Har du noen smårollinger i familien?

Anbefaling: FilmCHARLIE ST.CLOUD. Charlie St. Cloud er en ung mann fortapt i fortiden. Hjemsøkt av en familietragedie som knytter ham til hans lille hjemby, har han forlatt drømmene sine. Men når hans gamle klassevenninne Tess, uventet kommer tilbake til hjembyen, forstår Charlie at han kan våkne opp til mulighetene for en ny kjærlighet. Vil Charlie, som vakler mellom å holde løftet til sin bror eller følge sitt eget hjerte, finne mot til å legge fortiden bak seg og følge Tess før det er for sent? 

//teksten er hentet fra lovefilm.noEtter min mening så var dette en innmari søt film, de to jeg så den sammen med er nok litt uenig med meg. Men hey, jeg er jo en sucker for slike filmer. Drama, romantikk, sorg osv, det er slik jeg liker det. Den havner nok i bunken "må sees igjen".  Har du sett Charlie St.Cloud?

//de to siste bildene er fra google.

lovely sunday


Ja, på søndager er jeg alltid bustete på håret og ser veldig, ja sliten ut. Men nå ligger jeg, som vanlig i sofaen å ser på disney channel. Har spist en god frokost som besto av polarbrød og nallekorv. Er mye morsommere å spise brødmat når pålegget er supersøtt! Jeg hadde egentlig null planer for søndagen, men plutselig ble jeg ringt å nå skal jeg på familiemiddag i fem tiden. Så inntil da skal jeg bare kose meg her jeg ligger å fortsette å se på tv og kanskje spise littegrann til. Hva gjør du denne søndagen?

yesterdays photos

Var jo som sagt på harrytur til Svinesund igår. Herlighet, snakk om en stappa bil. Godteri, brus, kjøtt, enda mer godteri, vaskemidler og fire mennesker. Vi hadde poser i hele bilen, og nesten ingen plass til overs. Sånn er det når fire personer skal handle masse rart. Jeg sa jo at jeg skulle hamstre inn mat.. Vel jeg fikk med meg bacon da i allefall, og en haug med godis som dere kan se. Ikke alltid like lett å styre unna. Lenge siden du var på harryhandel over grensa?

til dere søte lesere
♥ Alle har vel sett toppbloggerne med sine fine happy plugs ørepropper? Vel jeg har gleden av å gi dere en rabattkode for å få 10% rabatt på de! Hvor gøy er ikke det da? Har selv bestilt meg ett par, selvfølgelig i rosa og venter pakke i posten. Gleder meg masse i og med at jeg faktisk ikke har noen for øyeblikket. Er vel mye morsommere med farger på proppene også. Finnes i blå, rosa, sort, grønn & rød. Klikk deg inn her og bruk rabattkoden: saracrohnsalexandra å få 10% rabatt. Har du happy plugs, eller tenkt til å benytte deg av tilbudet?

Innlegget er skrevet i samarbeid med happyplugs.no,
og produktet jeg venter i posten er kjøpt for egne penger med rabattkode.

a little trip
♥ Åh, det er jo så tidlig. Også på en lørdag da, uff. Men nå går turen straks til Sverige, for en liten harryhandel. Jeg har absolutt ingen mat i frysern eller kjøleskapet, så her skal det virkelig hamstres. Blir vel en del godis og brus også vil jeg tro. Går så lang tid mellom hver gang jeg er i Sverige, så nå er jeg faktisk litt lykkelig over å dra dit. Selv om jeg faktisk har null penger, lenge leve mastercard. Anbefales ikke å eie.. Når sto du opp i dag?

movie night
♥ Nå ligger jeg langflat i sofaen hos mamma å ser på litt tv. Venter på at Josip skal komme på besøk hit. Deretter skal vi lage kylling, ris og bearnaise, før vi setter på charlie st.cloud. Har hørt den filmen er kjempe søt, så nå gleder jeg meg veldig! Vi skal nok kose oss gløgg ihjel. Og det håper jeg dere søteste der ute gjør også. Vil bare si at jeg setter utrolig stor pris på alle kommentarer og mail jeg får fra dere. Dere er noen vakre mennesker! Har du noen planer klare for helgen?

in a strangers home
 I natt sov jeg over hos min kjære mor, satt vel oppe til halv to tiden selv om jeg visste at det ikke var en god idè. Jeg blir jo så himla trøtt når jeg skal på jobb klokken syv. Men døgnrytmen er ikke akkurat min venn for tiden. Tror'n har tatt ferie. Ingen steder å finne i alle fall. Står som en zombie på jobb, sikkert veldig pent. Etter jobb drar jeg til mamma igjen, og vi får besøk av Josip. Tror vi skal se film og bare kose oss. Har du lagt planer for fredagskvelden?

photos: i want #3

I want #1 her // I want #2 her // Åh, jeg er så glad for at jeg fant ut at jeg skulle gjøre dette. Det er jo den perfekte anledningen til å ta fler bilder enn det jeg allerede har gjort. Og gir meg en sjanse til forbedre meg når det kommer til fotografering. Loves it! Noe av dette du kunne tenkt deg i løpet av 2012?

Du har lov til å bruke disse bildene, så lenge signaturen min er på plass.

sun is up


Våknet til sol gjennom persiennene mine i stua, herlige greier. Med en gang jeg ser sol har jeg så lyst til å hoppe i shortsen eller kjolene mine å springe ut. Men det er vel enda såpass kaldt at det ikke er en så god idè. Jeg er jo allerede halvveis forskjølet, igjen. Nå står jobb for tur, og etter jobb skal jeg til min kjære mamma. Selv om ho bor 10 min unna jobben pleier jeg alltid å ta buss. Det går så mange rare mennesker den lille strekning. Så tøff er jeg absolutt ikke. Liker heller ikke mørket. Nåja, får stappe i meg pizzahornet min mormor har lagd til meg å få på meg maska! Hva gjør de søteste leserne i dag mon tro?

new shoes

.. fra Nelly

Kjøpte meg jo noen sko da jeg gikk amokk med nettshoppingen min. Åh, jeg liker lukten av nye sko. De var mer beige aktig enn jeg hadde trodd, men da er det vel bare bra at jeg liker beige da. Hva synes du?

take a chillpill


Fram til jeg skal på jobb så har jeg planer om å bare ligge under den varme dyna. Tenkte kanskje jeg skulle rukket å sett på en film før jeg må bevege meg avgårde. Men kjenner jeg meg selv rett, klarer jeg å vimse bort tiden å plutselig er den halv to. Men jeg skal få svart tilbake på spørsmålene jeg fikk i noen innlegg når jeg var i Bodø. Hadde ikke ork til å svare på de samtidig som jeg skulle blogge og kommentere tilbake. Var jo tross alt på ferie. Håper dere søte lesere får en kjempe fin uke, noen av dere har jo vinterferie også, heldige! Hva gjør du i dag?

new in..
.. fra h&m
.. fra h&m
.. fra gina tricot (dekselet til mobilen er fra teleportalen(ikke ny)

Ble jo som sagt en del nettshopping en kjedelig søndag, og dette er litt av det jeg fikk. Åh som jeg liker å få pakker i posten! Følte for litt forandring på sminkepungen min, så da falt jeg litt for den søte rosa! Er vel ikke akkurat sesong for bikini nå, men den var jo så søt med sommerfugler på trådene. Hadde egentlig lovt meg selv å aldri finne på å kjøpe meg mobilveske, men jaggu kjøpte jeg meg en. Hva synes du?

videoblogg - just for funHva er vel ikke bedre enn å starte en tirsdagsmorgen med litt latter? Vi spilte vel inn noe med 30 videoer totalt for å få til en videoblogg jeg la ut for en stund siden, og bare noen få klipp var brukbare. Resten er det egentlig bare å le av, fordi vi er virkelig ikke de skarpeste knivene i skuffen. Hva synes du?

photos: such a girl #3
Du finner flere slike bilder i kategorien min "inspirasjon".Noe du kjenner deg igjen i?

Du har lov til å bruke disse bildene, så lenge signaturen min er på plass.

goodbye for now


Da vender man snuta hjemover igjen til Oslo etter en herlig helg i Bodø. Fikk aldri tatt noen naturbilder, slik jeg ville siden det var så surt vær. Men det får nå bare være. Helgen har gått til - shopping. peppes. byturer. nattklubb. burger king. soving. bestevennkos. nye mennesker. kino (young adults-ikke se den). two & a half men maraton. blåmerker. ego bilder. Og en hel del andre ting. Jeg har kost meg massevis. Hatt en fin helg?

Vinneren av en personlig almanakk gikk til Ingelin! Gratulerer, og takk til alle som deltok.

new in..// bikbok
// cubus
// body shop , bikbok
// vila
// cubus

Har jo blitt noen innkjøp mens jeg er her i Bodø. Skulle egentlig ikke shoppe i det hele tatt, men det gikk jo ikke helt etter planen. Det gjør det jo aldri. Men jeg fikk meg i alle fall mye fint da, i tillegg til sokker som jeg trengte veldig! Monsteret i vaskemaskinen min spiser nemlig alle jeg eier, slem han. Nå undrer jeg bare over hvordan jeg skal få plass til alt i kofferten, den var jo allerede stappfull når jeg kom hit.. Nok tullprat - Hva synes du ?

DINNER FOR TWOHadde en liten Valentines-middag på hotellet igår, siden vi var forever alone på selve dagen. Det var super koselig, og ganske så god mat. Vi er nå litt søte da. Apen & smurfen! Vi løp litt rundt i korridoren på hotellet, og utover kvelden var vi så hypre og sang å filmet. Dro også en liten tur ut på byen etter midnatt. Nå er vi begge veldig slitne og har kuler/blåmerker overalt. Flott. Senere i dag skal vi på kino, siden det finnes veldig lite å finne på her når alt er stengt. Det blir kjempe koselig, bestevenn-date! Ha en fortsatt fin søndag, søte lesere. Lagt planer for ikveld?

Svarer forresten på spørsmål jeg får denne helgen når jeg er tilbake i Oslo på mandag.

THIS SATURDAY I'M WEARING
Ble ingen møte med min kjære Camilla idag, så jeg har egentlig slappet litt av på hotellet mens Helene har vært ute å vimsa. Nå skal vi straks ut for å kjøpe vippelim til kveldens bytur. Og etter det blir det å spise litt vafler før vi skal spise middag på hotellet. Så koselig atte! Beklager for rare antrekksbilder, men hadde ikke med stativet hit til Bodø. Hva synes du?

Svarer forresten på spørsmål jeg får denne helgen når jeg er tilbake i Oslo på mandag.

YESTERDAY'S PHOTOS

Fly til Bodø. Forsinkelser. Masse snø på bakken. Snøstorm. Hotell. Shopping. Møtte Camilla. Peppes Pizza. Kjørte rundt i Bodø by. Var på et senter. Møtte venninnen til Helene. Spiste taco på hotellet. Vorset. Dro ut på byen. Tiden gikk himla fort i går å plutselig var det mørkt ute allerede. Men for første dag, så er det ganske så koselig her i Bodø by! Vært i Bodø før?

Svarer forresten på spørsmål jeg får denne helgen når jeg er tilbake i Oslo på mandag.

NEW IN....fra H&M
.. fra Gina Tricot
.. fra Gina Tricot
.. fra Gina Tricot

Tro det eller ei, men den snekkershortsen er fra barneavdeling. Herlighet, det er jo så mye billigere å kjøpe klær derfra! Nettshopping er egentlig ganske farlig når jeg tenker meg om. Jeg vil jo ha alt jeg ser nesten! Hva synes du om innkjøpet?

Svarer forresten på spørsmål jeg får denne helgen når jeg er tilbake i Oslo på mandag.

ANOTHER CITY

Vi måtte jo selvfølgelig innom Starbucks før vi gikk gjennom sikkerhetskontrollen. Nam. Vi ble sittende å vente på et forsinket fly i typ tyve minutter, ikke så altfor galt. Når vi kom oss ombord var vi super lykkelige av å finne ut at vi hadde internett, slik at vi kunne blogge. Ut av det blå må vi forlate flyet pga en oljelekkasje, og ble satt i et fly uten internett og skrikerunger både foran og bak. Herlig. Men vi er vel fremme på hotellet her i Bodø. Snart skal vi en tur på shopping senteret før vi tar turen inn på hotellet for å spise vafler. Kos! Hva er dine planer for dagen?

PHOTOS: SUCH A GIRL #2
Such a girl #1. Noe du kjenner deg igjen i?

Du har lov til å bruke disse bildene, så lenge signaturen min er på plass.

I'M SO HAPPY

Etter jobb drar jeg til Dal, eller Dahl fordi det ser mye tøffere ut for å overnatte hos Helene. Vi reiser jo til Bodø imorgen for å utforske litt. Jeg er super spent på hele reisen. Vi har planlagt så mye gøy. Ta masse bilder. Spise god mat. Kanskje kino. Møte venner. Drikke. Kose hos på hotellet. Spise god frokost. Shopping. Og bare tilbringe litt tid sammen. Det blir artig det. Gleder meg i allefall kjempe mye. Og jeg kommer til å blogge når jeg er i Bodø, siden jeg er så søt.. joda, neida. Men nå kaller jobben på meg igjen, er bare 4 timer til jeg drar avgårde til Dahl. Har du lagt noen planer i helgen?

NEW SHOES


Gleder meg til snøen er borte å jeg kan ta i bruk disse. Jeg liker egentlig ikke striper, men de rosa lissene veier opp for det og det faktum at de var billige. Kan ikke sommeren bare komme nå. Jeg vil ha sol, litt varme og kunne sette meg på flyet å fly avgårde til mitt andre hjem! Nå ja tilbake til skoene. Hva synes du?

FEEL SO STUPID
Siden blogg var høl i huet i går kveld, så tror jeg at jeg klarte å legge igjen 3-5 kommentarer på hver blogg jeg kommenterte typ. Jeg ville jo ikke klikke vekk siden før jeg visste kommentaren hadde gått gjennom. Så jeg føler jeg har spammet endel bloggere der ute, beklager for det! Men jeg ville jo bare at kommentaren skulle komme frem. Men siden dere er så søte, vet jeg at dere tilgir meg. Følte litt for å grave meg ned når jeg oppdaget det, men pyttsann. Dere kan jo se for dere meg sitte å banne for meg selv å hylskrike fordi ingenting funka, men ellers hadde jeg en fin valentine's dag. Håper dere koste dere masse igår, kjærestekos, vennekos eller forever alone kos! Lagt noen planer i dag?

KONKURRANSE!Da var det på tide med en ny konkurranse, og denne gangen er det personligalmanakk.com/no som står bak den fine premien. Nemlig en egendesignet almanakk! Selv har jeg lenge ønsket meg en slik en, jeg glemmer jo i hytt å pine. Gleder meg til å kunne designe min lille almanakk, og det kan du også om du blir den heldige vinneren.
1. Lik facebooksiden dems her.
2. Husk å skrive facebook navn & mail i kommentaren så jeg får sjekket om vinneren har likt siden og deretter kontakte personen. Så, er du med?

AVSLUTTET! 

Innlegget er skrevet i sammarbeid med personligalmanakk, produktene er sponset.

VALENTINE'S DAY..
Slik har jeg planer om å tilbringe min Valentine's day. Skal pleie meg selv med ansiktsmaske, godteri og film. Det blir ganske så koselig i grunn. Kanskje jeg skal sende meg selv noen blomster og litt konfekt. Jeg skal forresten kjøre igang en konkurranse litt senere utover dagen. Får fortsette å jobbe litt jeg. Så er det rett hjem kl tre for å powernappe littegrann. Får gratulere kjære Nhut med dagen sin idag, litt romantisk å være født på selve valentine da! Men jeg får vel si som alle andre sier. Happy Valentine! Lagt noen spesielle planer for valentines day?

PHOTOS: SUCH A GIRL

Da var jeg i gang med de nye such a girl bildene. Blir nok å se noen bilder som har vært på bloggen før i innlegg, men nå er de jo bittelitt annerledes med tekst å greier. Kjenner du deg igjen i noe?

Du har lov til å bruke disse bildene, så lenge signaturen min er på plass.

A BRAND NEW WEEK

Da har man ikke sovet i natt, og kjenner allerede dette blir en tøff dag på jobb. 7-15 uten søvn på natten, vel good luck. Var jo slik forrige uke jeg jobbet tidlig, slitsomt. I går var jeg litt gal føler jeg. Jeg shoppet litt på nett, eller ikke bare litt men ganske mye faktisk. Handlet på h&m, nelly og gina tricot. Det gikk hardt utover pengene jeg egentlig skulle spare, men jeg gleder meg ganske mye til å få pakkene i posten. Videre utover dagen skal jeg hjem til mamma å lage morsdagsmiddag, og sove over. Har du lagt noen planer for dagen?

Vinner av videoblogg-konkurransen ble Mona. Gratulerer! Riktig svar var sophieelise.

Photos: My Weekendtacokjøttdeig. makaroni. tv. redigert bilder. fotografert. sett film. synget. ryddet. rotet. prøvd å lese en bok. sovet. drukket solo. lagd kort. tenkt. vært ensom. spist restemat. fått dilla på frustrerte fruer. slappet av. Det oppsummerer vel egentlig hele helga mi. Neste helg blir det i allefall ikke slik, for da går turen til Bodø! Og gratulerer til alle mødre der ute. Spesielt til min mamma, tusen takk for at du bar meg i 9 måneder og 10 dager før du plasserte meg på denne jord. Jeg elsker deg kjære mamma. Hva har du gjort i helgen?

INSPIRASJON
God morgen herlige lesere. Har nå laget en ny kategori på bloggen - inspirasjon. Og der kommer jeg til å legge alle innleggene mine med bilder jeg har lagt med tekst. Satt oppe en god stund i natt å redigerte noen. Innenfor kategorien inspirasjon er det allerede noen i want to, men det vil komme before i die, that feeling, travel & such a girl etterhvert. Kanskje noen fler underkategorier kommer også. Spørs om dere går lei eller ikke. Og det er bare å bruke bildene om ønskelig, for de er ikke bare til pynt. Bare sørg for å ikke klippe vekk signaturen, i og med at jeg har brukt mine egne bilder. Så hva synes du om den nye kategorien min? Blir det bra?

PHOTOS: I WANT #2

I want #1 her // Siden det ble så populært med det forrige "i want to" innlegget, så lagde jeg noen flere. Noe av dette du vil i 2012? Har lyst å lage flere slike med f.eks girly things, that feeling, before i die osv. Men er ikke sikker på om jeg skal eller ikke. Hva synes du, lage eller ikke? 

Du har lov til å bruke disse bildene, så lenge signaturen min er på plass.

VIDEOBLOGG - LAUGH IT UPDa har dere fått litt latter presset inn på morgenkvisten, og kan gå rundt å smile å le i hele dag. Jeg ler hvertfall når jeg ser denne videoen av meg og Helene. Vi er jo virkelig gale, men søte der vi sitter å ler for oss selv. Nå er vel planen bare å ta det rolig, lage meg frokost og kanskje sette på en film. Elsker slike morgener når man våkner sent. La meg visstnok ikke før fem, halv seks så er vel ikke så rart at man sover lengre da. Ha en kjempe fin lørdag, søte lesere. Dere gjør meg glad! Hva synes du om den lille lattervideoen?

Top 6 Chickflicks

Disse filmene havner i min såkalte chick flick kategori. Kjærlighet, drama, gutter, bitcher og ja mye mer. Dette er filmer jeg har sett minimun 20 ganger hver. Jeg blir aldri lei. Rart det der. Av disse seks tror jeg at another cinderella story er den mest sette. Hvilken av disse er din favoritt?

I'M GOING BACK

Endelig er reisen bestilt. Nå er det bare å glede seg til 163 dager er forbi så er jeg på vei til mitt andre hjem. Det skal bli så herlig! Det beste med alt er at jeg reiser med Sabine. Og vi møttes for første gang nede i Tyrkia. Så dette blir bra. Jeg reiser også med Josip og Camilla noe som gjør turen ekstra koselig! Skulle ønske månedene hadde gått kjempe fort nå, slik at jeg får dratt til et varmere strøk, vært med mine kjære, møte vennene mine der nede, solt meg, badet, festet og ja bare levd livet. Denne gangen skal jeg prøve å ta fler bilder av natur/detaljer og ikke bare fokusere på fest bilder slik jeg tidligere har gjort. Skal du til utlandet i sommerferien?

PHOTOS: I WANT

I want #2 her // Jeg har sett så mange slike bilder rundt omkring at jeg bestemte meg for å lage slike selv, med mine egne fotografier og ting jeg ønsker. Blir gøy å se tilbake å se om jeg fikk til noe av det jeg ville! Noe av det samme du vil i løpet av 2012?

Du har lov til å bruke disse bildene, så lenge signaturen min er på plass.

DON'T TAKE IT AWAY
Slike dager som nå er absolutt ikke min favoritt. Det å måtte stå opp grytidlig for å i det hele tatt kunne blogge før jeg drar på jobb er ikke så gøy. Men de skal fikse et eller annet ved Canal Digital så mellom 8-16 er jeg uten internett. Noe som passer veldig dårlig siden jeg skal på jobb 15. Så det jeg kommer til å gjøre før jobb i dag er å sove, og irritere meg over internetten. Fælt hvor avhengig man skal bli av ting. Blir vel til at jeg ser noen filmer og broderer om jeg ikke klarer å sove mer. Synes forresten denne uka har gått utrolig fort. Nå er det bare en uke igjen til jeg skal sove over hos bestevenninnen min og drar til Bodø dagen etter. Er super spent! Noen andre som hater tanken på å være internettløs?

ikke glem konkurransen jeg holder her.

Photos: Hearts


Jeg liker virkelig å ta bilder, selv om jeg ikke er verdens beste i det så klarer jeg meg. Jeg håper på at 2012 vil hjelpe meg til å forbedre fotograferingen min. Hadde det ikke vært for bloggen, hadde jeg aldri i livet tatt så mange bilder som nå. Hva synes du om hjertebildene mine?

JUST ANOTHER DAY

Tror vi holdt på til fem tiden i går med å skru å prøve å finne ut av hva som skulle være hvor osv. Herlighet, men ferdig ble vi ikke. Jeg klarte jo selvfølgelig å slå fingern min i stedet for spikern og klarte å skaffe meg noen vannblemmer etter skruinga. Men slikt må man vel regne med. Kunne vært værre. Nå ligger jeg bare i senga å drømmer om at noen skal komme hit med en frokost tallerken fylt med egg, bacon og kjærlighet. Og det jeg sitter igjen med er en råtten agurk og smør. Nam. Håper det er noen andre som har fått i seg en god frokost i alle fall. Hva skal du denne onsdagen?

Top 6 Comedy

Av disse har jeg to favoritter og det er john tucker must die & 10 ting jeg hater ved deg. Hvilken er din favoritt av disse seks?

I'LL FIX IT

Ligger nå bare her å gnir meg i øya. Det er på disse morgener jeg skulle ønske jeg var smart nok til å legge meg tidligere. Kommer til å bli en slitsom dag, og henda mine kommer til å være fulle av vannblemmer. Jeg skal nemlig hjelpe fettern og dama å bygge ett kjøkken, siden jeg er super proff på ikea bygging! Bra jeg kan være til nytte for noen i blandt. Og det beste av alt er at jeg samtidig kan kose med lille prinsen jeg er tante til. Blir nok koselig. Jeg får vel begynne å gjøre meg i stand, kanskje jeg rekker en halvtimes blund før jeg blir hentet i ti tiden. Har du lagt noen planer i dag?


Top 6 Love Movies

Av disse er nok the notebook den jeg har sett flest ganger og er mest glad i. Hvilken av disse er din favoritt?

"I HATE MONDAYS"

God morgen søte blogglesere. Akkurat nå befinner jeg meg på jobb, har en masse jeg må gjøre her. Eller ikke så mye, men skal gjøre noe som krever mye tid. Så egentlig får jeg ikke lov til å blogge nå, men pytt sann. (hei sjef..) Når det gjelder den konkurranse videoen jeg la ut, så vet jeg ikke når vinneren trekkes. Må vente til Helene legger den ut også, så får dere delta der også. Dobbel vinnersjanse! Om du vil delta, finner du konkurransen her. Nå får jeg komme meg tilbake til arbeidet. Senere ikveld har jeg null planer, tror jeg skal vaske leiligheten. Det trengs! Hva er dine planer for dagen?

Jeg er forresten med  blogg vs blogg, så hvis du vil være søt så kan du stemme på meg HER.

Photos: My SundayLigget i senga. Sett film. Spist ostepopp. Kost med hello kitty. Lest blogger. Sett mer film. Fortsatte å ligge i senga. Ryddet i dvd skapene, siden jeg satte opp to nye dvd skap i går. Gått rundt halvnaken. Vært varm, så kald. Drukket saft. Sovet. Og jeg ligger fortsatt i senga. Herlig søndag med andre ord. Hatt en fin helg?

VIDEOBLOGG - KONKURRANSEHer kommer da den litt større snutten etter jeg la ut den litt mindre snutten her. Så jeg håper dere liker det, for vi brukte ganske så lang tid på å få til å snakke i det hele tatt. Sa bare feil og lo oss ihjel, noe dere vil få se ved en annen anledning. Vi prater selvfølgelig litt om disney on ice også, i og med at det var samme dagen vi var der. Så hva er svaret ditt til konkurransen?

Og til de som er kjipe å ikke vil se hele videoen, spol til 2.20 for å få med dere konkurransen.

konkurransen er avsluttet! 

NEW IN..


Endelig er smykket mitt her. Har ønsket meg ett slikt veldig lenge nå, men aldri fått meg til å kjøpe det! Jeg er så fornøyd. Selv om jeg valgte en for lang lengde, så jeg må fikse på det før jeg kan bruke den. Men det blir nok bra. Har du ett navnesmykket?

MY SATURDAY NIGHT

Det er en god stund siden jeg har sitti alene på en lørdagskveld. Men jeg må ærlig innrømme at jeg har savnet det. Det å kunne sitte ensom og forlatt i sofaen høres noen ganger forferdelig ut, men når man er sliten etter mye jobb og stress er det akkurat hva man trenger. Litt kvalitetstid med seg selv, film og godis. Og det er akkurat det jeg skal nå. Før jeg snurrer i gang tangled, skal jeg se ferdig once upon a time som går på tv. Håper alle får en fantastisk lørdagskveld. Lagt noen planer for morgendagen?

A YEAR AGO #2Jeg hadde mange vors hjemme.

Jeg møtte Sabine igjen i November'11 og nå i Januar.

Jeg har fått mye bedre kontakt med bestevenninnen min Helene. // vi har vært bestevenner siden 2.klasse <3

Jeg var i Krakow, Polen.

Jeg har til nå fått en del lesere, som jeg setter stor pris på. 

Har hittil skrevet 790 innlegg, i tillegg til noen forhåndskrevne. Fått 15572 kommentarer, frem til 2/2/12 kl. 00.06. Lagt ut 2922 bilder, men noen skal slettes pga feil strl, uten signatur og feil signatur. Jeg liker dere lesere. Takk for ett fint bloggår med dere! Del nummer èn finner du her. Hva synes du om slike innlegg?

MOMMY TIME
Nå ligger jeg som ett slakt i sofaen til mamma og ser på tv. Mamma ligger å sover i enden av sofaen her. Ikke mye til selskap hu gitt. Så jeg vurderer sterkt å powernappe litt selv. Men tror jeg skal sette på en film og brodere litt i stedet. Skulle egentlig ha bygd noen dvd skap med mamma, men regner med at det som vanlig blir utsatt. Vi er veldig flinke til å utsette ting. Vi pratet også om å gå på kino ikveld, noe jeg regner med ikke blir noe av. Håpløse begge to. Hva skal du i helgen?

I MISS IT


Det er på slike dager som dette jeg virkelig savner utlandet. Der varmen eksisterer mesteparten av tiden. Hvor man kan ta så mange fine bilder. Når man kan gå i sommerklær, selv om natten nærmer seg. Jeg var helt sikker på at ansiktet mitt skulle dette av når jeg gikk til bussen i dag morges. -20 kuldegrader, det er litt vel kaldt. Det er nå man skal være glad for at man har ett varmt hjem å gå til. Men alikevel mener jeg at jeg var ment for å bo ett sted der solen viser seg hver dag. Jeg får vel bare legge meg i ett solarium å drømme om at jeg er i Tyrkia. Liker du deg best i kulden eller varmen?

NEW IN..

Var innom Ruth66 etter jobb her om dagen, og der fant jeg disse søte samt morsomme brikkene. Har lenge ønsket meg slike etter å ha siklet på mamma sine. Og nå har jeg endelig fått somla meg til å kjøpe noen jeg også. I tillegg til å hindre søl på bordet fra glass, så pynter de jo også. Neste gang jeg drar dit blir det kjøleskapsmagneter! Hva synes du?


A YEAR AGO #1For ett år siden i dag, begynte jeg å blogge. Alt som skulle til var at jeg var sjuk og bodde hos mormor hvor jeg ikke hadde noe å gjøre. Dette er litt av hva som har skjedd på det ene året.

Jeg flyttet inn i leiligheten jeg kjøpte.

Jeg var i Alanya, Tyrkia.

Jeg var i Dubrovnik, Kroatia.

Jeg kjøpte mitt fine Nikon L120.

Jeg fikk litt øye for fotografering halvveis inn i året.

Jeg var i Marrakech, Marokko.

Kommer en del to imorgen tenker jeg. Men jeg er egentlig veldig glad for at jeg startet å blogge. Jeg synes det er veldig gøy, og jeg får en sjanse til å forbedre meg i det å ta bilder. Det at jeg tar bilder i det hele tatt. Hadde jeg ikke hatt blogg, tror jeg nok ikke jeg hadde brukt kameraet mitt så mye som jeg gjør. Hadde sikkert ikke kjøpt meg det kameraet engang. Er veldig glad for mye som har hendt ved at man blogger. Takk til alle dere som leser bloggen min. Dere er så søte atte! Så i dag 02/02/12 er bloggen min ett år. Hurra! Når fyller bloggen din år?

SO THANKFUL
Jeg vil bare takke alle mine fantastiske lesere for alle deres fine kommentarer, vurderinger av bloggen min, spørsmålene jeg får, mailene jeg får. Det er super koselig synes jeg. Jeg vil også legge til at jeg svarer på alle spørsmål jeg får og alle mailer. Så om det er noe spesielt du lurer på så er det egentlig bare å sende en mail. Dere får meg til å føle små rosa bobler inni meg når jeg ser hvor søte dere er. Jeg er takknemlig for at noen har interesse av å lese og kommentere bloggen min. Jeg gjør mitt beste, og synes det å blogge er super morsomt. Så nok en gang tusen takk, kjære mennesker. Hva liker du best ved dine lesere?

hits