SARA ALEXANDRA


SaraAlexandra, 22 år, Oslo. Lever livet slik alle andre gjør. Her vil du kunne lese & se litt av hvert. Meninger, tanker, antrekk, irritasjoner, anbefaling osv. Jeg legger ikke skjul på hvem jeg er. Lever med en kronisk sykdom kalt Morbus Crohn.

Forside // Kontakt // Om Meg
Facebook // Twitter // Bloglovin


SISTE INNLEGG


HELGENS BLOGGKATEGORIER


12 MÅNEDER


LINKER


ANNONSER


Morsomme gaver og gavetips på CoolStuff.no
VIDEOBLOGG - HERE WE GOEn liten video som forteller hva dere har i vente i hovedvideoen som kommer om litt på bloggen. Helene og jeg er nå litt søte da, selv om vi er trøtte og tullete. Gleder du deg til det vi nevner i videoen?

NO WAY

For noen måneder siden når jeg skulle kjøpe meg yoghurt fant jeg ikke mitt kjære favoritt merke litago.. Husker jeg ble super lei meg. Og når mamma fortalte at de hadde byttet til Sprett ble jeg enda mer lei meg. Hvem vil vel se en stygg grønn frosk på yoghurt pakken sin? Jeg likte så godt litago-kua jeg. Den var gul og søt. Hva har en frosk og ett pinnsvin med yoghurt å gjøre.. En ku representerer hvertfall hva yoghurt er lagd av. Nå vil jo alle femåringer tro yoghurt kommer fra frosker og pinnsvin. Og det er ikke så greit. Noen ting er ikke like bra at man forandrer forpakninger på. Er vel ikke lenge før litagomelka blir erstattet med sprettmelk! Noen andre som savner litago-kua?

Tror faktisk jeg aldri har skrevet ett mer random innlegg før.. Men jo jeg er faktisk lei meg for at jeg aldri får se yoghurt-kua mi igjen. 

OH MY..

Akkurat nå ligger jeg i sofaen med Mac'n på fanget å ser på disney channel mens jeg redigerer noen videoer. Jeg og Helene filmet i natt. Overtrøtte å jævlige, men gøy var det i alle fall. Jeg er ikke akkurat en mester på å redigere filmer, men jeg har prøvd mitt beste. Jeg synes egentlig det er veldig flaut å videoblogge, kunne aldri tenkt meg å sitte alene foran kamera å snakke med meg selv. Men den tiden kommer vel den også. Klar for en videoblogg eller to?

Photos: My Weekend♥ Var på Norefjell å sto på slalåm. Fikk besøk av Helene. Tok noen mindre vellykkede bilder ute. Var på Disney On Ice - prinsesser&helter. Spiste pizza. Så filmer. Hva gjorde du i helgen? 

THIS SUNDAY I'M WEARING
Nå er jeg og Helene på vei til Disney On Ice, og vi gleder oss som to små barn. En ting er sikkert å det er at jeg skal kjøpe meg sånn søtt glass med slush oppi. Hva synes du om antrekket?
NEW IN..


Når jeg var på Norefjell i går, dro vi innom Noresund senteret og der fikk jeg øye på denne søte kaninluen i outlet butikken. Den skrek på meg at jeg måtte ta den med hjem. Den var jo så pusemyk og god. Hva synes du om kaninluen?

HOME, SWEET HOME
Nå er en stykk sliten SaraAlexandra endelig hjemme fra en kald, men morsom tur. Jeg var superflink å falt ikke, helt til de to som hadde falt dro med meg og kastet en forbannelse over meg. De sa det var min tur til å falle, og selvfølgelig tenkte jeg på det hele tiden og ramla om. Men det var gøy for det, kaldt men gøy. Kameraet lå igjen i bilen, så det ble ingen bilder gitt. Nå er Helene på vei bortover til meg så nå skal vi kose oss med film og kos. Har du stått på slalom/snowboard i år?

I'M A LITTLE BEAR

Nå er det snart klart for avreise til Norefjell, og jeg gruer meg faktisk. Jeg kommer til å gå på snørra førti ganger, om jeg er heldig knekker jeg ett bein eller to. Har ikke stått på slalåm på over ni år, og det er en stund det altså. Husket ikke at man måtte ha på seg hjelm en gang. Og jeg som hadde tenkt å gå med den søte bjørneluen min. Kan man vel bare glemme. Ender vel opp med at jeg står nederst i bakken å prøver å se søt ut. Skal prøve å få tatt noen bilder, men lover ingenting. Tror ikke jeg satser på å ha med kamera i bakken i alle fall. Hva er dine planer for dagen?

WE HEART IT

Tror jeg har hatt we heart it konto en stund nå, men plutselig har jeg begynt å lagre bildene mine dit også. Synes det er artig når folk fra andre land plutselig "hjerter" bildene mine. Blir litt sånn småglad inni meg gitt, det skal jeg ærlig innrømme. Jeg heter SaraAlexandraN der inne for de som vil ta en titt.  Noen andre som har we heart it?

LOOKING FORWARD TO THE WEEKEND


Nå ligger jeg sammenkrøllet under dynen, og har så vidt begynt å pakke. Skal nemlig overnatte hos mamma ikveld, og imorgen skal vi til Norefjell med jobben. Og jeg har nok ikke stått på slalåm siden jeg var typ 12/13 år. Sier seg selv at det er en god stund siden. Aner ikke hva jeg skal ha på meg under boblebuksa å jakka mi. Men har på følelsen at en varm tights og en ullgenser er et veldig godt valg. Men før helgen starter skal jeg på jobb 15-23 igjen. For jeg føler meg tipp topp i formen, selv om jeg må fortsette å ta fire piller hver dag til det blir tomt. Og på søndag skal jeg og Helene på Disney On Ice, gjett om jeg gleder meg! Kommer til å sitte der med ett smil om munnen å se på prinser og prinsesser danse rundt på isen. Har du vært på Disney On Ice før?

MY STAR


Som noen av dere lesere husker så tok jeg en liten stjernetatovering når jeg var i Krakow i Desember. Men jeg har faktisk tvilt litt på om jeg skulle vise den eller ikke. Jeg har alltid sagt til meg selv at jeg aldri skulle ta tatovering i utlandet, og jeg skulle egentlig hørt på meg selv når det gjaldt det. Heldigvis er den såpass rett, men den øverste delen har rett og slett mistet farge. Dårlig arbeid. Men jeg får være fornøyd med at det kunne gått værre. Hva synes du om stjernen min?

SO WIERD

Noen ganger topper jeg rarheten min. Jeg sitter å går gjennom alle bildene på bloggen etter jeg fikk mitt kjære Nikon speilrefleks. Jeg fikk det plutselig for meg for en uke siden at jeg ville ha alle bildene mine likt redigert. . Det vil nok ta en stund, men når jeg først har begynt vil jeg ikke bare gi opp heller. Noen ganger kan jeg skjønne at mamma sier jeg har en skrue løs. Jeg får vel fortsette med det, så flink som jeg er. Og hvis jeg skal komme med en confession, så består 70% av bildene av meg selv. Jeg kan ta typ 30 bilder, også er det bare ett jeg er fornøyd med. Håper virkelig ikke jeg er den eneste som er slik? Redigerer du bildene dine?

Bare så det er sagt; det eneste jeg redigerer ved bildene mine er lyset sånn at bildene får en rosatone i seg. Og signaturen selvfølgelig.

Cute Pictures♥ Hva synes du om bildene? 

SO HAPPY RIGHT NOW
Jeg fikk nemlig en kjempe god nyhet i stad på telefon. Jeg skal være fadder til en nydelig liten prins i Mars. Åh, jeg synes det er så koselig at de valgte meg som fadder. Det er noe av det koseligste man kan få være. En ære. Hver gang jeg ser han blir jeg kjempe glad inni meg. Og når de kommer innom jobben med prinsen i armene, har jeg alltid lyst å løpe bort og blåse i alle kundene. En liten sjarmør. Allerede nå vet jeg at han kommer til å bli populær blant jentene. Han er i alle fall my number one. Gleder meg til å se han vokse opp, passe på han og mest av alt være der for han når han blir eldre. En stolt tante, det er det jeg er! Har du vært fadder, eller vært i dåp før?

You Readers Are So Cute

♥ Det som er positivt med å være sjuk er at man plutselig får mat & drikke i hytt og pine. Mormor kom med masse sjokoladepudding, creme bruleè og iste. Bare teit jeg ikke klarer å spise halvparten av det. Tok en paracet igår for å klare å spise litt mat, men når den hadde fått virkning var jeg ikke sulten lengre. Dere er så søte kjære lesere. Det er koselig at dere sier god bedring til meg, blir bittelitt glad inni meg. Nå skal jeg slappe av videre med disney channel, blogglesing, hvile halsen og håpe jeg blir bedre. Skal ta fire piller hver dag fremover for å ta knekken på streptokokkene i halsen min. Synes egentlig det er kjedelig å være hjemme syk, men det trengs så jeg blir helt frisk og rask. // Hvem tar vare på deg når du er sjuk? 

NAILS - FORGET YOU


Synes?

STAYING IN BED

Blir det null jobb på meg i kveld. Kjennes ut som jeg har en kraftig hodepine, bare lokalisert i halsen/mandlene. Munnen min vil ikke åpne seg mer enn 4 cm, og det å prøve å prate kan jeg bare glemme. Tørster ihjel gjør jeg også, men får bare skylt munnen. Herlige greier. Får se hva legen sier når jeg skal dit kvart på tre. Men nå skal jeg prøve å få litt mer søvn inn i systemet om jeg klarer. Håper dere søte lesere får en bedre dag enn det jeg kommer til å ha! Lagt noen planer?

VIDEOBLOGG - RANDOM GIRLSSånn skjer når man skal prøve å lage en videoblogg, totalt random.. Tror ikke videoblogging er tingen for meg. Men by på seg selv det kan man da gjøre. Vi får vel fram den barnslige siden ved hverandre. Herlig match vi to asså! Hva synes du om videoen?

I HATE THIS
Sabine dro fra meg i går kveld, og Lan kom noen timer etter for å sove over. Noe som betyr at jeg alt i alt hadde en fantastisk helg. Men jeg har så vondt i mandelen min. Kan ikke svelge mitt eget spytt uten at det verker, ikke gjespe og det gjør vondt å prate. Kjenner også at det begynner å gjøre vondt i øret på samme side som mandelen er hovnet opp. Det lover ikke godt. Men jeg får vel bare holde ut, og håpe det går over i løpet av dagen. Nå skal vel jeg og Lan lage noe frokost før vi begge beveger oss til jobben. Noen andre som er små sjuke?

NAILS - HAPPY BIRTHDAY


Synes?

JELLYMANIA
Gårdagen var helt herlig, til tross for at Sabine og jeg startet alt med typ 14 jellyshots. Smart? Nei egentlig ikke. Men så er ikke vi de skarpeste knivene i skuffen heller. Men vi er søte da! Det skal vi virkelig ha. Plutselig var leiligheten fylt med noen herlige mennesker. Sabine er super fan av Chris Brown, og han ene på vorset imponerte henne ved å ta en Chris dougie. Vi lagde noen videoer, som jeg vurderer å legge ut. Vil dere se videoen vi lagde?

Photos: Seagull
♥ Er det ett dyr jeg er bittelitt redd for må det være måker. De er jo så skumle. Det har i allefall jeg og Sabine kommet til enighet om. Ble en gang driti på av en måke i håret, og Sabine har måttet kaste en del paraplyer oppetter årene. Man vet aldri når de kommer til å attakere deg. Slue skapninger, det skal være sikkert og visst. Hva synes du om måker? 

COLD MORNING

Nå er vi våkne i hjemmet her. Sitter fastklistra til tv'n å ser på Tori & Dean. Kanskje på tide å lage noe frokost, men hva skal man lage? Jeg måtte jo kaste absolutt alt jeg hadde i frysern i går siden frysedøra hadde vært åpen i to dager etter Arendalsbesøket. Uff, så mye mat da gitt. Nå har jeg to kyllingfilèr som ligger der, og that's it. Så når jeg får lønn blir det å handle mat. Planen i dag er å pante flasker så vi får litt å spise på, så ta det rolig fram til kvelden kommer. For da er det jellyshots, mennesker, drinker og morsomheter som står i sentrum! Hva skal du i dag?

THIS IS SO CUTE


Jeg har aldri vært noen lesehest, det skal jeg ærlig innrømme. Jeg skulle ønske jeg klarte å lese bøker, men det har jeg faktisk ikke tålmodighet til. Jeg synes det er altfor kjedelig. Jeg har lest ut en bok i hele mitt liv, og det er den første boken i Twilight-serien. Det er litt synd egentlig, for det høres så koselig ut å kunne lese en god bok med en kopp kakao i hånden. Men disse bøkene var jo så fine å se på at jeg bare måtte kjøpe dem. Leser du bøker?

SO EXITED
Jeg skulle så mye i går med mamma, men jeg sovnet og der ble jeg liggende til langt utpå kvelden. Det er så typisk meg. Nå blir det jo bare ekstra mye å gjøre neste gang jeg skal til henne. Får håpe jeg ikke sovner når den dagen kommer. Men i dag får jeg besøk av Sabine, og ho skal være hos meg hele helgen. Gud som jeg gleder meg til å se rampejenta mi igjen! Har lagt så mange planer for oss, vi skal lage jellyshots, pepperkakehus, se filmer, pante flasker, lage middag, frokost, drikke og bare kose oss hele helga. Perfekt helg skal det bli. Har du planer for helga?

You're So Little♥ Befinner meg hos mamma akkurat nå, og lille voffsen er på besøk her. Han er nå en liten raring. Skulle gi han godbit i stad også snurra jeg rundt med fingern og da snurra han jaggu rundt. Visste ikke at han hadde lært seg det engang. Flinke lille! Jeg og voffsen har en liten tradisjon at vi uler i kor. Har blitt en liten uvane at han gjør det ellers også, men han er nå søt når han uler mot "månen". Har du en søt hund i familien? 

YOU WANT IT?


Nå har jeg min velfortjente pause, og som regel spiser jeg ingenting i pausen min. Tror det har noe med at jeg småspiser hele tiden, så da orker jeg ingen mat når jeg endelig får satt meg ned. Men sliten det er jeg. Vet ikke helt hva jeg har gjort men ryggen min verker. Blir vel ikke bedre av at jeg skal sove hos mamma. Sengen der er jo så hard. Skal lære ho mamma hvordan man endrer ikoner på skrivebordet siden hun visstnok ikke skjønte forklaringen min. Jeg som er så god til å forklare. eller ikke. Nok tullprat, må komme meg tilbake på jobb. Skulle også informere om at jeg tenker på å ha en konkurranse igjen ganske så snart. Jeg og mamma skal klekke ut en konkurranse idè. Men så klart hvis det er noen som vil delta da. Har du lyst til at jeg skal ha en konkurranse?

NAILS - CANDY SHOP


I'm in love. Hva synes du?

Anbefaling: FilmTHE BOY IN THE STRIPED PYJAMAS. Bruno, en uskyldig og naiv 8-åring, tvinges uten forvarsel til å flytte fra sitt trygge hjem i Berlin til den tyske landsbygda. Rastløs og full av kjedsomhet ignorerer Bruno sin mors gjentatte formaninger om å holde seg unna bakhagen og setter kursen mot "gården" han har sett i skogen. Der møter han en jevnaldrende gutt og et uventet vennskap oppstår. The Boy in the Striped Pyjamas utspiller seg under andre verdenskrig og er basert på John Boynes prisbelønnende roman. Denne bemerkelsesverdige og gripende historien vil definitivt engasjere deg og fengsle ditt hjerte. 

// teksten er fra lovefilm

Siden jeg var i Auschwitz i Desember ble jeg utrolig rørt av å se denne filmen. Har ikke annet å si enn at jeg anbefaler den på det sterkeste for de som liker denne type sjangre på film. Har du sett The boy in the striped pyjamas?

// bilder fra google

ELEPHANTS
Nå får jeg snart besøk, og vi skal se vann til elefantene. Tipper jeg fikser et eller annet å spise også. Siden jeg er en så flink kokk. okei da, ikke såå flink.. Men koselig blir det vel uansett. Er litt små gretten i dag føler jeg. Hater å vente. Skal få en ny boks fra canal digital og de skulle komme mellom 16-21, og her sitter jeg enda og venter. Noe av det værste jeg veit. De har jo tre timer til på seg, men det er så typisk at vi sitter å ser på film så kommer det ramlenes inn en fyr med måne og skjegg for å fikse boksen. Nei, nå får jeg slutte å være slem ellers kommer karmaen til å ta rotta på meg! Hva skal du i kveld?

EARLY BIRD
Jeg er ikke tidlig oppe for  null grunn. Jeg la meg faktisk til å sove klokken ti i går kveld, noe som resulterte i at jeg våknet halv fem. Men jeg får se positivt på det, da kommer jeg i allefall ikke forsent på jobb i dag. Så sant jeg ikke hviler øynene mine i fem minutter, da kommer jeg garantert til å sovne å komme forsent. Litt over en time til jeg skal være der. Jeg får sette på meg maska og komme meg avgårde snart. Ha en fortsatt fin dag alle søte lesere! Når sto du opp i dag?

KEEPING MY FRIENDS CLOSE


Mangler noen bilder inni der, men til mitt forsvar har jeg ikke bestilt bildene jeg mangler enda. Så det får vente litt. Men jeg er bittelitt fornøyd der det henger på stueveggen min. Alle mine søte små! (okei da, Helene du er ikke der. men snart!) Hva synes du om vennekollasjen min?

NEW IN...Hadde et gammelt rusten tørkestativ som alltid veltet fra mamma, så det var på tide med et nytt et. Og dette er jo super praktisk!

Skal lage meg en collage med bilder av meg og venner. Tror den skal få hedersplass på stueveggen.

Elsker små telys, og batterier til mitt kjære kamera selvfølgelig. 

De små lekekameratene til Nala & Kiara.
Var jo på IKEA på fredagen, kjøpte også en dvd hylle men den ligger i små biter enda siden jeg ikke hadde noe å skru med.
Handlet på IKEA i det siste?

PLAYMATEMamma var så snill å kjøpte to myke venner til Nala og Kiara. Ser jo ut som at de liker dem da. De har selvfølgelig fått navn de også, Bertil og Bertulf. Gir de en uke før de er tygd i fillebiter. Alt interiøret jeg lagde til dem for en måneds tid siden er tygd opp og ødelagt. Så for øyeblikket har de et veldig kjedelig bur, får slippe løs fantasien å mikse og trikse så de får det fint igjen. Var ikke kosemusene søte?

LOVE OH LOVE

Det har vært en super duper helg med mine skjønne Arendalsgutter. En herlig gjeng, retten og sletten. Man har det aldri kjedelig med de gutta. Ble jo en bytur på oss i løpet av natten og jeg fikk møtt mange jeg ikke har sett på over 2-3 år. Jeg fikk til og med nattmat på burger king! Nå er ikke formen like god, men jeg lever. Er vel det som tells. Gjort noe spennende i helgen?

 

LOOOOVES ITHappy Birthday / Candy Shop / Forget You / Stairway To Heaven

Hvem sa penger ikke kan kjøpe lykke? For akkurat nå er jeg så lykkelig som det går ann å være. Disse babyene er jo mine! Herlighet, har ønsket å kjøpe meg disse i en evighet føles det ut som. Og nå er de her. Hadde aldri trodd jeg skulle bruke så mye penger på neglelakker, men jeg kunne ikke dy meg. Hva synes du om disse neglelakkene?

ARENDALS BESØK
Her skal guttene fra Arendal sove sammen og kose seg veddu.

Dette er hva de får servert hele helgen. Ingenting...

Og jeg sover i min lille kittyhule.

Men vaniljelys er tent over hele leiligheten, så litt koselig er jeg jo. Hadde jeg bare hatt en ekstra seng, nå ja. Sånn er det å bo i en bitteliten skoeske. Men jeg liker skoesken min. Perfekt for en person. Har du hatt besøk i det siste?

CAN'T WAIT
JANUAR
- får besøk fra Arendal nå i helgen.
- får besøk av Sabine 20-22.
- skal til Norefjell med jobben 28.
- skal på Disney On Ice med skjønneste Helene den 29. 

FEBRUAR
- reiser til Bodø med Helene min den 17-20.

MARS
- drar muligens til Danmark den 5-7.
- Ylvis 4 med mamma'n min den 17..

APRIL
- Drake konsert med Waithira & Josip den 16.


2012 skal bli et herlig år for meg tror jeg! Jeg har så mye spennende i vente. Gleder meg til alle månedene! Har du lagt noen planer for 2012 allerede?CLEANING LADY

Jeg har faktisk tatt meg en feriedag denne fredagen, skal nemlig vaske rent hele leiligheten. Ikke bare vaske, men vaske hovedrent. Jeg må også i kjellern å kvitte meg med noen bamser. Har visstnok tre fulle søplesekker fylt med bamser fra jeg var yngre. Blir nok veldig trist å kaste mange av de, men jeg må gjøre ett forsøk alikevel. Har endel ting fra leiligheten som skal ned i kjellern. Jeg får nemlig besøk helt fra Arendal, så jeg må jo ha det litt ryddig. Akkurat nå ligger det skittentøy og klær jeg skal kaste utover hele gulvet i stua. Og juletrærne og julenissene må vel ned i kjellern nå også. Så jeg får vel bare hoppe i det, men først skal jeg sove en times tid til og så sette i gang. Hva skal du i dag?

PRANK CALLEDNevnte jo at jeg og kollegaen min her om dagen ble tulleringt. Vel, det var tre samtaler fra samme person. Første samtalen gikk ut på at han lurte på hvor han skulle reparere eller se på problemet. Og vi visste jo ingenting om dette. Han ville også ha to bacon pølser fordi han var sulten nedi tanken. Vi fikk navn og nummer fordi vi skulle ringe opp sjefen for å høre om han kjente personen i det hele tatt. 

Samtale nummer to, kan du jo høre på: 

Og etter denne samtalen ble vi ringt opp igjen og han beklaget for at han skremte oss og spurte om tillatelse til å sende det på radio, noe jeg sa nei  til for da måtte jeg eventuelt spurt sjefen min. Så jeg spurte om han hadde ett nummer jeg kunne nå han på. Da spurte han om jeg hadde penn og papir. Ja selvfølgelig svarte jeg. "Da kan du skrive ned, 911. Ja det var det." Så ble det stille i andre enden.


En nokså dum tulletelefon fordi en person får ikke plass nedi bensintanken våres, og hvem i helsikke ber om å få tilsendt baconpølser på jobb? Eneste morsomme var at vi fikk noe å bedrive tiden med på jobb. Har du blitt tulleringt til før?

SMILE FOR ME

Nå skal jeg som vanlig bare ligge langflat under dyna helt til jeg må gå opp til bussen og på jobb. Kjenner på kroppen at det hadde vært fint med litt ekstra søvn og powernapping utover dagen. Men nå er det jo snart helg, og det skal bli godt. Har noe å se frem til hver helg denne måneden, og det synes jeg er super koselig. En knall start på 2012. Men nå skal jeg se på en film, og kose meg med min kjære toblerone. Ser du fram til helgen?

Anbefaling: Produkt


Det eneste man gjør er å påføre den flytende kremen i hele ansiktet, og vente til den tørker. Så dra den av. Perfekt for meg som elsker å pelle på ting. Om jeg skal gjøre et eller annet med huden, så er det denne jeg bruker. Ikke det at jeg bruker den så ofte, men jeg liker den. Har du prøvd noe lignende peelingkrem?

edit; merke No7 , kostet under 200 kroner og er kjøpt på boots apotek.

JUST ANOTHER DAYSlik tilbringer jeg fritiden min før jobb de ukene jeg jobber sent. Jeg spiser frokost (veldig sjeldent), kommenterer tilbake og skriver innlegg, sover litt til, sminker meg også ender det alltid opp med at jeg må skyndte meg opp til bussen. Har faktisk sitti i over en time på youtube å sett på "just for laughs, gags" og flirt littegrann. Ble forresten prank called på jobben i går. Forteller om det ikveld eller imorgen, jeg filmet hele telefonsamtalen (vet ikke hvordan jeg tar opp lyd), så jeg får vel legge opp den filmen også. Har du noe du alltid gjør før skole/jobb?

VIDEOBLOGG - SINGSTAR #2Helene , jeg og våre vakre sangstemmer. Vi er så søte atte! Utrolig flinke også, eller hva synes du?

SO LUCKY

Var så heldig å kom på andre plass å vant solkort, neglfil og soltatoveringer på bloggen til Annika! Gjett om jeg ble glad da jeg leste mailen min. Også fikk jeg ett kjempe søtt håndskrevet lapp, det var nesten det beste med hele premien! Elsker å få lapper og brev, det er jo så koselig. Da føler jeg at alt blir så mye mer personlig. Så tusen takk, søteste! Nå kan jeg kanskje få meg litt farge på kroppen også, for det trengs virkelig. Har du vunnet noen konkurranser i det siste?

VIDEOBLOGG - SINGSTAR #1Lillesøstra mi og jeg som synger bittelitt. Vi sang vel omtrent hele lørdagen alle sammen. Det var kjempe artig. Gleder meg til det blir fler slike kvelder hos meg. Hva synes du?

GOOD MORNING
Dro til mamma i går for å ikke være alene på søndagen, fulgte først lillesøster til toget for å være litt snill. Lagde oss medisterkaker, potetmos og brunsaus. Ikke værst for en søndagsmiddag det. Nå ja, nå ligger jeg bare i sofaen med et pledd tullet rundt meg, ser på Charmed og er fortsatt bittelitt trøtt. Nå som alle dager får jeg vel male litt i ansiktet mitt så jeg ser ok ut når jeg går ut døra. Heldigvis er veien kort bort til jobb, så jeg trenger ikke ta bussen en time i forveien for å rekke det. Hatt en fin helg?

PARTIES IN 2011 #2
NOVEMBER. Møtte Sabine igjen etter så lang tid, og jeg tror jaggu vi fant ut at vi er ganske så like. Kom hjem den kvelden med en diger kul og blåmerke på ryggen. Så gøy hadde vi det faktisk! Hadde det super koselig med alle vennene mine på vorset og ute på byen.


DESEMBER. Julebord med jobben. Spilte inn sang, musikkvideo og spiste på big horn. Var noe av det morsomste vi har gjort på et julebord. Herlighet. 


Ble et lite vors med Josip, Marius og Ingeborg før vi tok turen på det faste utestedet. Var kjempe koselig selv om vi måtte sende hjem en person i taxi. Hihi, glad i deg for det kjære!Avsluttet året med et herlig vors med super morsomme folk, og en ikke så vellykket bytur. Men alt i alt var nyttårsaften ganske koselig!

Var du på noen bursdager, julebord/ball eller på fest i november - desember?

OH WHAT A NIGHT

Hadde jo hjemmefest i går, og det var faktisk veldig gøy. Skjønner ikke hvorfor jeg hele tiden drar ut på byen, savner sånne hjemmefester jeg. Det er jo så koselig. Og det beste med alt er at man etterhvert kan ta på seg pysjbuksa å vandre rundt. (noe jeg gjorde igår) Ble en del singstar og jellyshots, men formen i dag er super! Grandiosa til nattmat og herlige mennesker på besøk og overnatting. Har forresten to sangvideoer, vil dere se dem?

Photos: Familyfun
Lunsj med lillesøster og mamma.

Fikk oss en ny venn, Bertil.
♥ Har alt i alt hatt en strålende dag så langt. Nå skal jeg og Madeleine straks hoppe i dusjen å fikse oss til i kveld. Da blir det jellyshots, kortspill og muligens singstar. SKÅL. Hva synes du om bildene? 

SWEETHEARTS
Nå har vi alle sammen våknet opp fra drømmeland. Synes det var herlig å kunne sove lenge for en gangs skyld. Nå skal vi vel fikse oss bittelitt før vi tar t banen til byen for å følge Fredrik til jobb. Så skal vi møte mamma ved Steen & Strøm fordi ho skal kjøpe seg MacBook hun også! Hun har siklet på den lenge, og jeg tror jeg overtalte henne litt. Får ta med meg kameraet mitt og knipse litt rundt om kring. Skal en liten tur innom mamma også så Madeleine får sett hvordan ho bor nå. Har du noen planer for lørdagen?

KOSEMOSEVi har lagd jellyshots med mange smaker (jordbær, kiwi og sitron) Glade mennesker kommer vi i allefall til å være imorgen!

Vi skal snart lage taco å se på film. 

Søskenkjærlighet! <3

Nå skal vi bare kose oss videre utover kvelden. Fredrik får vises på bloggen i morgen, for de driver nemlig å tar kjæreste bilder nå! Så skjønne atte. Hva skal du ha til middag?

AMAZING

Jeg klarte faktisk å stå opp helt av meg selv i dag. ( okei da, alarmen hjalp meg litt ) Fikk til og med eksperimentert litt med sminken min også. Ikke dårlig. Og for å toppe det hele la jeg meg før klokken ble 00:00! Tror det kan ha noe med at jeg ikke powernappet igår.. Nåja. I dag kommer den søteste lillesøstra mi på besøk med kjæresten sin. Skal være med meg hele helgen. Åh, det skal bli koselig det! Har ikke sett henne på evigheter.. Lurer på hva jeg skal lage til middag. Hmm, tomatsuppe kanskje. Enkelt og greit! Men først skal det jobbes mer, venter bare på at klokken skal nærme seg tre sånn at jeg får sett søteste snarest mulig! Hva skal du denne fredagen?
MY TRIPS 2011 #2

I SEPTEMBER DRO JEG OG MAMMA TIL MAROKKO, MARRAKECH. Jeg fikk sett kameler, dratt på marked, besøkt en marokkansk familie i Agadir, tatt turistbuss, solt meg bittelitt, sovet masse, shoppet litt og fikk masse kvalitetstid med mamma.I DESEMBER DRO JEG OG LAN TIL POLEN, KRAKOW. Der spiste vi masse god mat, shoppet, var ute å drakk, så oss rundt i gatene, var på spa hver dag, var i Auschwitz/Birkenau, fikk smake på en kjempe god pommes frites på Mc'rn og koste oss gløgg i hjel.

Har du vært i Marokko eller Polen?

SLEEPING BEAUTYGjett hvem som klarte å forsove seg i dag da? Jo det var meg det da veitdu. Griseforsov meg, kan man vel heller si. Men må jobbe til 17 uansett, så da tar jeg igjen de timene. Alt går opp i opp for snille piker. Det jeg liker å tro i alle fall. Skal prøve på å legge meg litt tidligere i kveld, og ikke powernappe når jeg kommer hjem. Har ikke så veldig lyst til å forsove meg igjen. Nå for tiden på jobb er det fult kjør med opplæring av nyansatte. Synes det er gøy jeg! Får komme meg ut i butikken igjen å jobbe bittelitt. Bestille melk må jeg også. Har du noen planer for idag?

PARTIES IN 2011 #1

FEIRET 21 ÅRS DAGEN MIN I MARS. Hadde besøk av mange herlige personer, og jeg ble sunget bursdagssang til på banen nedover mot byen. 


SILJE'S BURSDAG I SEPTEMBER. Den dagen jeg klarte å overtale så mange som mulig til å lage apefjes på bilder med meg. Og jeg ble stalket av en random dude helt til byen.


HALLOWEEN VORS I OKTOBER. Masse jellyshots, hyggelige mennesker og drikkeleker.

Var du i noen bursdager eller på fest i løpet av mars - oktober?

ÅÅH, HAT

Man vet man er avhengig når man sitter å banner for seg selv i nesten en time fordi spillet klikka. Jeg hadde jo fått kjæreste til ho ene simmen og trillinger hadde moren fått. Også nei, da velger hele dritten å klikke "oppstod en feil" du liksom. Nå må jeg jo gjøre alt på nytt igjen. Åh, for ett hat. Satt å spilt sims til langt utpå natt. Finnes jo ikke trøtt om nettene, og da må man jo finne på et eller annet. Nåja. Er vel nå jeg kan si, love my life.. Spill er farlige greier, man blir jo så lett avhengig. Heldigvis for min del er det bare i perioder. Blitt avhengig av spill før? I så fall hvilket?

MY TRIPS 2011 #1

VAR I TYRKIA, ALANYA I APRIL MED MINE TO SØTE, WAITHIRA & JOSIP. Det var super kaldt der i April, og det regnet så å si hver dag mens det hjemme i Oslo var strålende sol. Men gøy, ja det hadde vi! Fikk enda bedre kontakt med guttene på hotellet fra året før. Håper på å dra tilbake nå i 2012 for å treffe alle de kjente fjesene der nede.I JUNI/JULI DRO JEG TIL KROATIA, DUBROVNIK. Var ikke akkurat noen ferie i og med at jeg var på jobbmøter hver dag i typ 8 timer. Men de dagene vi fikk tid til å ligge i sola var det så innmari varmt at vi lå i under en time. Fant hello kitty is i nærbutikken, og tror jeg og mamma kjøpte så å si alle isene de hadde!

Har du vært i Tyrkia eller Kroatia før?

BLOGG MÅL
Skal blogge minst to innlegg per dag. tre når jeg har tid.

Ta bilder hver dag. sånn at det ikke blir gjenbruk av bilder.

Bli flinkere til å ha med kameraet overalt.. ellers kommer jeg i en ond sirkel med gjenbruk..

Er det noe du savner på bloggen min? Si gjerne i fra så jeg kan forbedre den pittelitt for deres skyld.

SHOULD I?
Akkurat nå befinner jeg meg grodd fast i sofaen til mamma igjen. Tenkte på om jeg skulle lage noen minne innlegg fra 2011, men siden jeg kjøpte meg kamera i August så er bildene før den tid av veldig dårlig kvalitet. Da velger jeg heller å fokusere på bildene fra 2011 som har god kvalitet på seg, Men akkurat nå tenkte jeg at jeg skulle powernappe litt. Jeg sov nemlig 45 min i natt og har vært på jobb i 8 timer. Sliten? Vel, det er bare fornavnet akkurat nå. Men hva synes du? Skal jeg lage mimre innlegg over mitt 2011?

WHEN?

Sitter å lurer litt på hvor jeg skal gjøre av juletrærne mine. Har jo det søte lille også et ganske mye større. Kjellern min er stappfull av tre sekker med kosebamser fra jeg var mindre. ( Jeg var en samler.. ) Har ikke vært nedi kjellern min siden mamma flytta fra barndomshjemmet mitt.. Liker ikke kjellern min. Nå ja tilbake til trærne. Aner ikke om jeg skal fjerne pynten for så å legge trærne i søplesekker eller bare hive de ned i søplesekker som de står nå. Hmm. Ka du tru? Ikke vet jeg når man skal ta vekk julepynt heller. jula varer helt til påske.. Er vel teit å la det stå så lenge. Når tar du vekk julepynten og treet?
NYTTÅRS GAVE

Jeg og min søteste bestevenn Helene, bestemte oss for i år å gi hverandre nyttårs gave. Naw hun vet jeg elsker slike skilt og duftlys. Så jeg er superfornøyd. Nå må jeg bare tenke etter hvor jeg skal plassere skiltet. Tusen takk for gaven og en herlig nyttårsaften med deg. Elsker deg snuppa! Var ikke skiltet søtt?

MY NEW YEARS EVE
Nyttårsaften min besto av middag og drinker med Helene og Josip. Før det kom fire random, men koselige gutter på besøk. Litt drikkeleker, søling av drikkevarer overalt og bare kos. Helt til vi kom til byen ved halv tolv tiden. Der sto vi i en lang kø, og når klokken slo tolv så sier personer at "gjestelisten er nå over". Jammen så flott da! Der sto vi ute i snøen og frøys. Så vi ventet litt med å gå ut i køen. Men når det er førti personer som dytter og hoier, så er det ikke vits engang. Endte med at vi gikk derfra, og vandret rundt i byen. Mc'rn var stengt, Burger King var stengt, så det ble noen stygge kyllinglår fra Deli på meg. Kom hjem, våknet opp med en random(Helene kjenner han) fyr på sofaen som hadde sølt utover hele gulvet med sneipskålen. Flott. Men eller var det sånn som jeg forventet nyttårsaften skal være. Oppskrytt rett og slett. Neste år blir det nyttårsfest hjemme hos meg eller noen andre gitt. Hadde du en fin nyttårsaften?

hits