SARA ALEXANDRA


SaraAlexandra, 22 år, Oslo. Lever livet slik alle andre gjør. Her vil du kunne lese & se litt av hvert. Meninger, tanker, antrekk, irritasjoner, anbefaling osv. Jeg legger ikke skjul på hvem jeg er. Lever med en kronisk sykdom kalt Morbus Crohn.

Forside // Kontakt // Om Meg
Facebook // Twitter // Bloglovin


SISTE INNLEGG


HELGENS BLOGGKATEGORIER


12 MÅNEDER


LINKER


ANNONSER


Morsomme gaver og gavetips på CoolStuff.no
Outside My ApartmentSe så fint det har blitt. Åh, jeg er verdens heldigste og super takknemlig. Hadde til og med fått blomster, og det er ikke værst. Nå må jeg bare huske å vanne de ellers lever de nok ikke så altfor lenge. Må få malt litt så er den helt ferdig, men jeg gleder meg utrolig mye til å feire verandaen min nå på fredag. Skal bli super koselig. Får vise dere hvordan det ser ut på fredagen, må jo pynte litt her og der før gjestene kommer. Ikke det at jeg vet hvem som kommer riktig enda. Kanskje det bare ender opp med meg selv og en drink i hånda. Nåja, det er vel koselig det også. // Hva synes du om min lille uteplass?

Home Details Har jo fått hengt opp det jeg kjøpte på ikea nå, og jeg må si meg ganske fornøyd. Gjorde kjøkkenkroken min bittelitt søtere om det går ann å si. Foreløpig har jeg masse tyggis i den potta, men får vel kjøpe meg en blomst jeg kan drepe etterhvert. // Hva synes du om de nye detaljene på kjøkkenet? 

Photos: Home Details
♥ Kan ikke si hvor mye jeg liker slike skilter, de kan virkelig gjøre underverk i ett hjem! Disse er uheldigvis ikke mine, men de jeg passet hundene til forrige helg. Skulle bare stjelt med meg alle hjem, og sagt det hadde vært innbrudd. Hihi. Neida, så slem er jeg da ikke. Hva synes du om disse? 

DreamTeam
♥ Helene og jeg var så flinke igår. Herlighet. Vi ryddet jo hele kjellern min igår, og resultatet av det står nå utenfor inngangspartiet mitt. Heheh, fin dør, jeg vet. Kastet sånn ca hundretusen bamser, bøker, klær osv. Ufattelig trist å gi slipp på de søte bamsene jeg har hatt gjennom tiden, men noen av de var så skitne. Var også noen jeg ikke husket å ha hatt, så det ble slengt i poser også. Nå er det mye mer plass i kjellerboden min. Tusen takk for hjelp kjære! Har du mange bamser? 

Photos: Home DetailsNoen skilt jeg har rundt omkring i leiligheten min. Åh, har så lyst på mange fler! Men har jo ingensteder å putte de, uheldigvis. Må nesten bare kjøpe meg en større leilighet så jeg kan fylle den med masse tull.. Hvilket skilt likte du best?

Photos: Home Details

Noen detaljer fra min kjære leilighet. Det siste er noe jeg har arvet etter mamma, hun hadde den når ho var liten. Synes den er kjempe søt. Håper jeg får en datter jeg kan gi den videre til. Her planlegger man ja. Neida, joda.. Skulle ønske jeg hadde mer plass, da ville jeg kjøpt massevis av søte pynteting. Men må holde meg unna, ellers ser det fort veldig rotete ut. Hva synes du?

CHRISTMAS DECORATIONMandag etter jobb fikk jeg mer juleting av mormor og morfar. Litt julepyntshopping skader vel aldre. Mine første egne juleting. Ikke værst det. Føles litt mer koselig å være hjemme når jeg ser det søte lille treet på kjøkkenet og det store rosapynta treet i stua. Julestemning i leiligheten, men ikke ellers. Rart det der. Jeg er absolutt ikke klar for snø. Hadde det gått ann skulle jeg dratt til ett varmt land og blitt der i løpet av vintern. Feiret julen i varmen. Det er jo lov å drømme seg bort.. Pyntet til jul enda? hits