SARA ALEXANDRA


SaraAlexandra, 22 år, Oslo. Lever livet slik alle andre gjør. Her vil du kunne lese & se litt av hvert. Meninger, tanker, antrekk, irritasjoner, anbefaling osv. Jeg legger ikke skjul på hvem jeg er. Lever med en kronisk sykdom kalt Morbus Crohn.

Forside // Kontakt // Om Meg
Facebook // Twitter // Bloglovin


SISTE INNLEGG


HELGENS BLOGGKATEGORIER


12 MÅNEDER


LINKER


ANNONSER


Morsomme gaver og gavetips på CoolStuff.no
KONKURRANSENEHar nå avsluttet de to konkurransene jeg har holdt gående. Vinneren av en personlig almanakk ble Mathilde. Vinneren av deksel fra frydaze ble Hedda. Gratulerer så masse! Dere vil snart motta gavekort på mail fra sponsorene. Og takk til alle som deltok i konkurransene. Kommer nok en til konkurranse fortløpende. 

//dette innlegget kan ikke kommenteres.

KONKURRANSE// mine eksempler 

I samarbeid med Frydaze setter jeg nå i gang en konkurranse hvor en heldig leser vinner et deksel. Dekselet kan man designe selv med sine egne bilder eller velge fra galleriet. Synes det er veldig fint med slike deksler som gjør telefonen litt mer personlig. Man kan også legge på tekst på selve dekselet om man vil det også. Finnes en rekke med forskjellige modeller man kan lage på, f.eks: iphone 3g/4/4s/5, samsung galaxy seriene, HTC seriene, Sony Xperia, Sony Ericsson, Blackberry, Macbook ++. Så her er det bare å velge å vrake! Ingen grunn til å ikke delta, for deksler har man vel alltid bruk for.

KONKURRANSE REGLER:
- Lik facebook siden til Frydaze HER
- Legg ved NAVN og E-MAIL inni selve kommentarfeltet mitt.

Lykke til alle søte lesere! Perfekt julegave/bursdagsgave for de som ikke trenger selv. // Vil du delta? 

AVSLUTTET!

KONKURRANSEAVSLUTTET!

I samarbeid med Personlig Almanakk har jeg nå fått muligheten til å holde en konkurranse for dere.

En av mine fine lesere vil få en egen personlig almanakk noe som er veldig greit når det snart ringer inn for et nytt år. Det som er så kjekt med denne type almanakk er at man selv kan bestemme hvilken måned den skal starte med, bilde på forsiden/baksiden, farger osv. Jeg har selv flere almanakker og notatbøker derifra og er alltid fornøyd når de dumper ned i postkassen min. Siden jeg er så glemsk av meg er det veldig praktisk å ha en almanakk sånn at jeg kan holde styr på avtaler, møter, jobbtider osv. 
KONKURRANSE REGLER:
- Lik facebook siden til personlig almanakk HER
- Legg igjen en kommentar med fornavn og e-mail inni kommentarfeltet (så jeg lettere får kontaktet vinneren)

Lykke til alle søte lesere! Og har du en fra før går det fint ann å gi gavekortet videre i julegave eller bursdagsgave.

AVSLUTTET! 

KONKURRANSE VINNEREVinneren av miinto.no sitt gavekort på 200 kroner ble Iselin [ isln.blogg.no ]

Vinneren av armebåndene ble Anhthu [ anhthut.blogg.no ]

Gratulerer til dere (har sendt dere brev/mail)! Og tusen takk til alle som deltok. 

// dette innlegget kan ikke kommenteres

KONKURRANSERVinn gavekort fra miinto.no ved å trykke her.

Vinn armebånd ved å trykke her.

Avslutter begge konkurransene når jeg er hjemme fra Spania igjen. Lykke til søtinger.

//dette innlegget kan ikke kommenteres.

KONKURRANSE - VINN GAVEKORT
Nå har jeg gleden med å fortelle dere at jeg har en konkurranse i samarbeid med miinto.no. Hvor en heldig leser kan vinne et gavekort på 200 kroner i nettbutikken deres. Har lagd en liten kollasj til dere med noe av det jeg har funnet som jeg virkelig liker. Er ikke noe stort hokkup pokus for å delta. Alt du trenger å gjøre er å skrive et eller annet i kommentarfeltet, og du er automatisk med. Denne konkurransen vil bli stående i en ukes tid, mens jeg er i Spania (søndag 23/9- søndag 30/9). Hadde blitt veldig glad om noen ville delt dette innlegget også, men absolutt ingen tvang. // Er du med?

KONKURRANSE - VINN ARMEBÅNDPå tide med en ny konkurranse igjen. Denne gangen kan en heldig leser vinne to oslove armebånd (lilla og oransj). Det eneste man trenger å gjøre for å være med i konkurransen er å legge igjen en liten kommentar med e-mail adressen ved siden av.

Kommentaren kan f.eks se slik ut:
Jeg er med, sara-crohns-alexandra@hotmail.com 

Gjerne lik facebook siden min her. Lykke til, beste lesere!

Konkurranse! Nå har Sony lansert en ny pc, Vaio SVE-14 og med det har de en musikk konkurranse på gang. Og premiene er den nyeste Experia telefonen og hodetelefoner slike som Miike Snow og Oh Land bruker. Hvor supert hadde det ikke vært å faktisk stukket av med en av disse? Jeg vet at jeg i allefall hadde blitt fornøyd. Passer perfekt nå som det er ett nytt skoleår i gang, og med disse hodetelefonene hadde man vel kunne drømt seg bort i musikkens verden på vei til skole eventuelt jobb. Og samtidig kan jeg legge til at jeg synes den nye pc'n ser veldig fin ut i designet. I alle fall den rosa modellen. Konkurransen finnes på facebook, ved å klikke HER kommer du rett til den.

//sponset innlegg, mine egne ord og meninger. 

KONKURRANSESiden jeg ikke får bruk for denne da den ikke passer til mitt kamera, er det vel like greit å ha en konkurranse på den. Så får i alle fall en av mine lesere brukt den! Etter å ha lest litt om denne fjernkontrollen har jeg funnet ut at den passer til Canon EOS 300D/350D/400D/450D/500D. Så da er det bare å skrive ned at du er med + e-mailen inni selve kommentarfeltet (lettere for meg å kontakte vinneren).

Kommentaren kan f.eks se slik ut:
Jeg er med, sara-crohns-alexandra@hotmail.com

Lykke til! // Så er du med? AVSLUTTET, vinneren ble merethebr.blogg.no 

KONKURRANSE - ARMEBÅNDHar hatt de samme ute på konkurranse før, men siden det var så mange som meldte seg på så får jeg vel gi ut de to siste jeg har her. Det du trenger å gjøre er å kommentere under med hvilken farge du helst vil ha og legge e-mailen din INNI der du skriver fargen du ønsker. (lettere for meg å kontakte vinneren)

Kommentaren kan f.eks se slik ut:
Rosa, sara-crohns-alexandra@hotmail.com 

Lykke til søte lesere! // Er du med? AVSLUTTET, vinnerne ble maria (hvitt) & stine (rosa) 

KONKURRANSE - MELD DEG PÅI samarbeid med personlig almanakk kjører jeg i gang en konkurranse hvor du kan vinne en egendesignet almanakk.

Perfekt nå som det snart er skolestart, og for ellers bruk til planlegging av møter, jobb osv. Jeg har selv en og er strålende fornøyd med den. Glemmer ikke noe når man har det svart på hvitt. Det jeg synes er ekstra greit med denne er at du selv kan velge hvilken forside og bakside du vil ha. Den trenger ikke være ensfarget, men heller pynte den med et bilde man liker godt. Man kan selv velge litt av hvert når det kommer til design av sidene inne i selve almanakken. 

Konkurransereglene er som følger:
- Lik facebook siden til personlig almanakk her.
- Legg ved navn og mail inni selve kommentarfeltet mitt (så det er lettere å kontakte vinneren

Da er det bare å melde seg på for de som vil det. // Er du med? AVSLUTTET

Konkurranse - Vinn ArmebåndSiden det ikke ble noen søndagskonkurranse, så setter jeg igang en konkurranse nå i og med at det heller ikke blir en konkurranse de to neste søndagene. Det du kan vinne er to søte og sommerlige armebånd. Alt du trenger å gjøre er å gi ett lite pip fra deg i kommentarfeltet og huske å skrive e-mail INNI kommentarfeltet (så jeg enklere kan nå vinneren). Kan også skrive hvilken farge du helst vil ha, slik at jeg kanskje kan trekke to vinnere også. // Er du med?

AVSLUTTET, vinnerne ble Siv (hvitt armebånd) & Birgitte (rosa armebånd). Har tatt kontakt på mail!

Konkurranse - Er Du Med?... bare noen random deksler jeg har ...

Nå er det vel på tide med en ny konkurranse. Denne gangen kan du vinne et produkt fra mirabling.no i prisklassen 129 - 269,- Det du trenger å gjøre er å gå inn her å finne ditt favorittdeksel, lime inn linken i kommentarfeltet mitt og legge ved e-posten i SELVE kommentarfeltet. (så jeg enkelt kan ta kontakt) De har kun ting til iPhone og iPad, men om du ikke har det så har du sikkert en venn som mer enn gjerne ville hatt noe nytt. // Er du med?

 AVSLUTTET. Vinner ble Ulrikke.

Konkurranse - Vinn ArmebåndDa setter jeg i gang en ny konkurranse hvor du kan vinne disse armebåndene som er på bildene ovenfor. Alt du trenger å gjøre er å skrive at du er med + e-mailen INNI kommentarfeltet (enklere å kontakte vinneren). Da gjenstår det vel bare for meg å si lykke til kjære lesere. Ha en fortsatt fin søndagskveld! // Er du med?

AVSLUTTET. Vinnerne ble Mia Karina & Ingeborg!

Win Win.. fra Lisa Marie ..

.. fra Helene ..

Vinnerlykken har vært med meg noen ganger i år føler jeg. Og jeg er super takknemlig for alle konkurranser jeg har vunnet, bloggvurderinger og linkinger! Når det er sagt har jeg en del pakker jeg selv må få sendt ut etter de tre siste konkurransene jeg har hatt. Og beklager for at jeg er så treig. Men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves! Er det ikke et ordtak som er slik? Hihi. Skal hjem ikveld fra mamma, så regner med å få sendt pakkene avgårde imorgen før jobb. // Har du vinnerlykke?

Konkurranse - Verdi 500,-Da er det på tide med en ny konkurranse igjen. Denne gangen er det en konkurranse i samarbeid med teleportalen.no. Vinneren får plukke ut varer for 500 kroner. Og det er jo egentlig super gøy å kunne gi en leser den sjansen! Jeg har selv noen deksler fra teleportalen, og jeg kan ikke si noe negativt om produktene. Kvaliteten er som den skal være.
For å delta må du:
** Like facebook siden dems her og dele dette innlegget via liker knappen under innlegget eller vanlig deling på facebook.
** Gå inn på teleportalen her og legg ved linken til dekslene du ønsker deg i kommentarfeltet mitt

** Fornavn og e-mail adresse i kommentarfeltet.

Din kommentar kan f.eks se slik ut:
Sara Alexandra har likt facebook siden og delt dette innlegget. Jeg liker "linken til dekselet/navn på deksel" og min mail er sara-crohns-alexandra@hotmail.com 

 Da ønsker jeg dere alle lykke til. Og ha en fortsatt fin søndag søte mennesker! 

AVSLUTTET. Vinneren ble Duyen.

 // skrevet i samarbeid med teleportalen.no

Vinn Din Egen iPhone App! Ingen kan nekte for at det hadde vært gøy å hatt en egen iphone app, som man selv har lagd! Jeg synes i alle fall det hadde vært utrolig gøy, men så er jeg fantasiløs når det kommer til slikt. Men det kan jo hende det finnes noen ivrige sjeler blant mine lesere. Så hvis du vil vite mer kan du trykke deg inn her og kanskje du får lov til å lage en applikasjon!  Awesome, sier vi da! 

// reklame

Trykk gjerne på linken i innlegget for å få mer info! 
Dette innlegget kan ikke kommenteres! 

Konkurranse - Vinn Fake Eyelashes
  Bestilte plutselig 2 like esker med øyevipper fra ebay, så da tenkte jeg at det ville være en lur idè å kjøre i gang en konkurranse på de. Det er 10 par øyevipper i den esken. Så om du vil vinne den, er det bare å skrive at du er med + e-mail adressen INNI kommentarfeltet. (enklere for meg å få tak i vinneren) // Hvem er med? 

AVSLUTTET vinneren ble Cecilie.

Vinn Øredobber/Piercing!Vet det ikke er alle som har piercing i navlen, så i denne konkurransen har jeg valgt noen par ørdedobber også. Sånn at alle skal ha sjansen for å vinne. Og har man ikke hull i navlen eller hull i ørene, så er det jo fine gaver å gi bort evnt til en venninne. 
For å være med i konkurransen må du:
- Like facebooksiden min HER (Husk å skrive med fornavn så jeg får sjekket)
- Skriv med e-mail inni kommentaren.
- Piercing+1 par øredobber eller 3 par øredobber? 

Eks. Sara Alexandra har likt siden, sara-crohns-alexandra@hotmail.com, piercing + 1 par øredobber! 

 Avsluttet, vinnerne ble Camilla og Maria 

Konkurranse - Vinn Ring! Har du lyst til å vinne denne ringen? Alt du trenger å gjøre er å skrive e-mail adressen din INNI selve kommentarfeltet og du er med i trekningen. Har to stykker, så jeg får se om jeg velger å trekke to vinnere i dag eller har samme konkurranse neste søndag igjen. Nå har jeg og Helene nettopp kommet oss ut av kinoen, og skal hjem å lage mat. Kos dere masse herlige lesere! // Er du med?

AVSLUTTET. Vinneren av en love-ring ble Jeanett.
Ny sjanse neste søndag, dere får vite hvorfor jeg ikke valgte å gi bort begge i konkurranse innlegget som kommer på søndag. 

Konkurranse - Vinn Smykke!
 Da var det ny søndagskonkurranse igjen kjære lesere. Denne gangen er det dette smykket en heldig leser stikker av med. Som vanlig husk å skrive e-mailen INNI kommentarfeltet sammen med "jeg er med - et eller annet". Ha en fortsatt fin søndag! // Er du med? 

// smykket er kjøpt på ebay

AVSLUTTETVinner ble Laura. Sendt deg mail. 

Konkurranse - Vinn Ringer! Siden jeg er på grillparty med jobben så tenkte jeg det var for det beste å kjøre i gang en liten konkurranse i kveld. Alt du trenger å gjøre er å skrive du er med + legge e-mailen din INNI kommentarfeltet. Kan hende jeg trekker to vinnere som får hver sin ring, så skriv gjerne hvilken du helst ville vunnet! Lykke til beste lesere.  

// ringene er kjøpt på ebay

AVSLUTTET!
Vinner av hvit ring ble Hannah og vinner av rosa ring ble Mari. Har tatt kontakt på mail.

Vinner Av Goodiebag!Vinneren av goodiebagen ble Helene Haugen! Gratulerer så mye. Sender deg en mail etter jobb om du ikke får med deg dette og sender meg en først. (sara-crohns-alexandra@hotmail.com). Du vil også få en vurdering av bloggen din ved senere anledning. En "trøste" vurdering gis ut til Camilla når den andre vurderingen blir lagt ut. 

 Tusen takk til alle som deltok! 

Dette innlegget kan ikke kommenteres!

Konkurranse - Vinn Smykke!
 En ny søndagskonkurranse er i gang. Og en av dere lesere kan vinne dette smykket her! Det eneste du trenger å gjøre er å skrive e-mailen din INNI kommentarfeltet og du er med i konkurransen. Lykke til, og ha en fortsatt fin kveld! // Er du med? 

// Smykket har jeg selv kjøpt på ebay.

AVSLUTTET, vinneren ble Sandra.

Konkurranse - Vinn Goodiebag SØNDAG - Det betyr ny konkurranse kjære lesere. Denne gangen ganske så mye godteri til en heldig leser. Jeg vil også gi ut 2 vurderinger; en til vinnern og en til en annen. Men det er veldig viktig at dere følger reglene. Og de kommer nå:
- Lik denne facebook siden HER.
- Skriv fornavnet ditt og e-mail adresse inni kommentarfeltet her under!

Kommentaren skal f.eks se slik ut for de som deltar:
Jeg har likt siden, Sara Alexandra, sara-crohns-alexandra@hotmail.com

Lykke til alle søte lesere! Og ha en fortsatt fin søndag. Loveyouall!

AVSLUTTET !! Vinneren ble Helene 

//sponset av Statoil Kiellands Plass

Vinner Av Konkurransen!Endte konkurransen med 273 fabelaktige deltagere! Og vinneren var det min kjære mor som kåret slik at det skulle bli rettferdig i og med at hun ikke vet noe om deres blogger. Og den heldige som gikk av med seieren ble Malene. [ mmf89.blogg.no ] Gratulerer så mye til deg! Og tusen takk til alle dere som deltok, setter pris på alle deltagerne. Når det er sagt kan jeg si med en gang at jeg har fire nye konkurranser i vente. 

Dette innlegget kan ikke kommenteres!

Konkurranse - Vinn Mye Rart! Prøvde å pynte esken så godt jeg kunne, men det funket ikke så greit. Nå er det vel ikke esken som skal brukes men det inni. Man kan vel så vidt se to av tingene som vil ligge oppi esken, men jeg vil fylle opp seks rom i esken. Og denne esken har du nå sjansen til å vinne. For å kunne vinne denne du huske å legge ved e-mail adressen din inni kommentarfeltet. Lykke til kjære lesere! Er du med?

AVSLUTTET!

Konkurranse -Blir Du Med? Siden det var så mange som ønsket seg uglesmykket i forrige konkurransen, så blir det til å gi bort et til. Dere fortjener jo å ha sjansen til å vinne noe innimellom. Det eneste du trenger å gjøre er å legge ved e mailen og skrive at du er med i kommentarfeltet! Enklere blir det jo ikke. Så masse lykke til kjære lesere. // Melder du deg på? 

AVSLUTTET! Vinneren ble Anna.

Konkurranse - Er Du Med?
♥ Da kjører jeg i gang enda en konkurrane, og denne gangen kan dette fine uglesmykket bli ditt. Det du trenger å gjøre er å skrive at du er med og legge ved e mailen din i kommentarfeltet. Ha en fortsatt fin dag, kjære lesere! Er du med? 

AVSLUTTET!! Det gjør heller ingenting om du har lyst til å like Facebook siden min her, for å følge med når nye innlegg er ute.

Konkurranse - Er Du Med?

♥ En liten søndagskonkurranse sier man vel ikke nei til. Det du trenger å gjøre er å skrive at du er med og hvilket deksel du helst vil ha. Fint om det legges ved en e-mail adresse jeg kan kontakte vinnern på. Så får jeg se om jeg velger å gi bort alle denne søndagen eller fortsette med de to siste neste søndag igjen. Alle dekslene er til iphone 4. Er du med? 

Det gjør heller ingenting om du har lyst til å like Facebook siden min her, for å følge med når nye innlegg er ute♥ AVSLUTTET! Tusen takk for all deltagelse.

Sexy Grafitti♥ Får håpe vinnerlykken er med meg, og at den nye Sexy Grafitti av Escada havner trygt i postkassen min! Krysser fingre og tær, ønsker alle andre lykke til i samme slengen! 

//dette innlegget kan ikke kommenteres.

escvinn2sg
Konkurranse - Ble Det Deg?♥ Vinneren av notatbok fra personligalmanakk ble Kathrine, og bloggen hun deler med Runa finner du her. Gratulerer så mye med notatboken. Du vil motta en mail fra personligalmanakk med en kode så du designe din egen. Det blir nok stas! Tusen takk til alle som deltok, håper på å sette igang en ny konkurranse fortløpende. 

// bildene er lånt fra bloggen dems, og satt sammen av meg.

Konkurranse, Vinn Vinn

♥ Da kjører jeg i gang en ny konkurranse med en sponsor jeg har hatt tidligere nemlig personligalmanakk.com. Sist hadde jeg en konkurranse om almanakk, men denne gangen er det en notatbok som skal gis bort til en heldig person! Merk: en notatbok. Sånn at det er avklart. Men det er jo alikevel kjempe gøy å ha. Man kan designe forsiden og baksiden og det er fire seksjoner inni boken som man selv velger hvordan skal være av linjer, blanke ark osv. Vinneren blir kontaktet å linket.

Det du trenger å gjøre er å like facebook siden dems HER , og kommentere i dette innlegget om du er med. Husk å ha med e-mail og navn inni kommentaren. (!) Er du med?

AVSLUTTET 12/04 - 22.00                                    // samarbeid med personligalmanakk og produktet blir sponset. 

Ten Years♥ Nå er det jaggu 10 år siden jeg så min første American Pie film. Hele 12 år var jeg da, husker jeg hadde en bitteliten tv på rommet med en diger antenne på. Det var så stas det. Det å se en voksen film når man var liten. Jeg har alle filmene i dvd hylla mi, såklart må jeg jo få med meg den nye som er kommet! Og når man har sjansen til å vinne kinobilletter griper man jo den sjansen. Lykke til alle sammen. 

Dette innlegget kan ikke kommenteres.

reunionvinn
Give Me A Cupcake


♥ Se hva som ramlet ned i postkassen min for noen dager siden fra dick&daisy! Kakedager - the hummingbird bakery. Nå skal jeg jaggu meg få testet ut hvor god jeg er til å bake. Rettelse, jeg skal bli god til å bake. Så kan jeg si som han i den reklamen "æ kan bakeee". Og kanskje etterhvert som jeg lykkes kan legge ut noen oppskrifter og bilder av det ferdige resultatet. Hva sier dere til det? 

Giveaway iPhone deksler
♥ Siden jeg ikke får brukt disse har jeg bestemt meg for å gi de bort til en heldig leser. Jeg håper bare noen av dere fortsatt har en iPhone 3gs, tror det er det den heter i alle fall. Tror kanskje de kan passe til iPod touch også, men jeg bare tror. Legg igjen e-mail hvis du har lyst på disse, så skal jeg trekke en som får disse. Hvis det er noen som vil ha de i det hele tatt. Hihi. Noen som vil ha? 

AVSLUTTET
Haldis , Keth , Kine og Adriane var de heldige vinnerne! 

Konkurranse - Vinn Goodiebag


Kjører i gang en bitteliten konkurranse igjen. Kjøpt selv utenom coconut oil shampoo'n, den er sponset av gents. Er ikke store premien, men håper da noen vil delta for det. Ser på bildet at jeg har lagt igjen fingeravtrykk på neglklipper, ukult. Skal fjerne med antibakk før den sendes avgårde. Ville jo ta ut produktet for å vise hva det var inni. OKEI, nok om det.

Alt du trenger å gjøre er å skrive "jeg er med" eller noe i den duren og legge ved e-mail adressen din! Lykke til alle søte lesere.

 AVSLUTTET

new in.... fra vet ikke
.. fra vet ikke
.. fra stepsisterss
.. fra saggyy

Blir kanskje litt feil å kalle innlegget new in, men pyttsann. Det er jo nytt. Som nevnt i tidligere innlegg fikk jeg noen pakker i posten. Har hatt utrolig vinnerlykke i det siste. Kanskje fordi jeg har null hell i kjærlighet, så noe må jo veie opp for det. Hva synes du? Det triste med det hele er at jeg ikke vet hvem de to første er fra, fordi det ikke fulgte med noen lapp. Finner heller ingen mail om de. Og enda tristere er det at dekslene er til iPhone 3, så får ikke brukt de.. Men tusen takk uansett! Er veldig glad for å ha litt vinnerlykke. Vunnet no i det siste?

til dere søte lesere
♥ Alle har vel sett toppbloggerne med sine fine happy plugs ørepropper? Vel jeg har gleden av å gi dere en rabattkode for å få 10% rabatt på de! Hvor gøy er ikke det da? Har selv bestilt meg ett par, selvfølgelig i rosa og venter pakke i posten. Gleder meg masse i og med at jeg faktisk ikke har noen for øyeblikket. Er vel mye morsommere med farger på proppene også. Finnes i blå, rosa, sort, grønn & rød. Klikk deg inn her og bruk rabattkoden: saracrohnsalexandra å få 10% rabatt. Har du happy plugs, eller tenkt til å benytte deg av tilbudet?

Innlegget er skrevet i samarbeid med happyplugs.no,
og produktet jeg venter i posten er kjøpt for egne penger med rabattkode.

KONKURRANSE!Da var det på tide med en ny konkurranse, og denne gangen er det personligalmanakk.com/no som står bak den fine premien. Nemlig en egendesignet almanakk! Selv har jeg lenge ønsket meg en slik en, jeg glemmer jo i hytt å pine. Gleder meg til å kunne designe min lille almanakk, og det kan du også om du blir den heldige vinneren.
1. Lik facebooksiden dems her.
2. Husk å skrive facebook navn & mail i kommentaren så jeg får sjekket om vinneren har likt siden og deretter kontakte personen. Så, er du med?

AVSLUTTET! 

Innlegget er skrevet i sammarbeid med personligalmanakk, produktene er sponset.

SO LUCKY

Var så heldig å kom på andre plass å vant solkort, neglfil og soltatoveringer på bloggen til Annika! Gjett om jeg ble glad da jeg leste mailen min. Også fikk jeg ett kjempe søtt håndskrevet lapp, det var nesten det beste med hele premien! Elsker å få lapper og brev, det er jo så koselig. Da føler jeg at alt blir så mye mer personlig. Så tusen takk, søteste! Nå kan jeg kanskje få meg litt farge på kroppen også, for det trengs virkelig. Har du vunnet noen konkurranser i det siste?

VINNER AV KONKURRANSE 4/4
Maria Thalina  - vinneren ble som nevnt i forrige innlegg plukket ut av min kjære mamma. Gratulerer så mye med ny rettetang! Kontakter deg for å få adressen din. Er du med i noen konkurranser for tiden?

KONKURRANSE NR 4 AV 4
AVSLUTTET. Tusen takk til alle som deltok.

 

VINNERE AV KONKURRANSE 2&3KRISTIN - Ble den heldige vinneren av litt diverse sminkesaker.


ÅSHILD - ble vinner av to pakker med betakaroten.

Gratulerer til dere begge, fint om dere vil sende meg mail (sara-crohns-alexandra@hotmail.com) med navn og adresse, så får dere kanskje pakken til jul. Og tusen takk til alle dere andre som deltok. Neste konkurranse kommer ut 23/12 om alt går etter planen. 

KONKURRANSE NR 3 AV 4AVSLUTTET! Takk til alle som deltok.

Produktene er kjøpt for egne penger.

KONKURRANSE NR 2 AV 4AVSLUTTET! Takk til alle som deltok.

Produktene er kjøpt for egne penger.

KONKURRANSE: PHOTOSHOOT
I ett samarbeid med Takin Kroop Foto & Design kjøres det i gang en konkurranse hvor du kan vinne en gratis photoshoot. Dette er hva du trenger å gjøre;

- Poste ett bilde DU selv har tatt på facebook veggen HER, kan være hvilket som helst bilde så lenge det er du som har fotografert det.
- Få flest mulig til å like ditt bilde (tips: kan dele linken til bildet ditt på blogg, twitter, facebook for å få folk til å like det)

Og plutselig står du der med selveste Takin Kroop å blir fotografert! Har du deltatt, eller skal du?

VINNERE AV KONKURRANSE 1 AV 4
ANNIKA & MONICA.  

Gratulerer så mye til dere begge! Alt jeg trenger nå er at det plinger inn en mail i innboksen min fra dere med en adresse jeg kan sende en pakke betakaroten til dere hver. (sara-crohns-alexandra@hotmail.com) Ny konkurranse vil bli lagt ut lørdag 10/12. For de som lurer brukte jeg random.org for å trekke vinner. Vil du delta i neste konkurranse? 

Produktene er kjøpt for egne penger.

KONKURRANSE NR 1 AV 4AVSLUTTET! Takk til alle som deltok.

Produktene er kjøpt for egne penger.

VINNER AV KONKURRANSENBle denne søte jenta her! Gratulerer så mye til deg. Og lykke til neste gang til alle dere andre som deltok. Lot danske-bakern plukke ut vinner siden han ikke vet hvem noen av dere er uansett. Deltar du i noen konkurranser nå for tiden? 

KONKURRANSE - VINN GOODIEBAGDa er det på tide å sette i gang en aldri så liten konkurranse. Det eneste du trenger å gjøre er å like facebook siden min HER , og kommentere at du er med. Veldig viktig at e-mail er med i kommentaren, så jeg lett kan få tak i vinneren. Goodiebag'n vil inneholde sminke, hudprodukter og diverse saker. Skal du være med? 

AVSLUTTET 20/10 KL.22:00

AWESOME KONKURRANSE
Det er han som har laget headeren min som kommer til å mikse sammen bildene! Og jeg vet det blir bra, så lenge det er mange som deltar. Har du planer om å delta på konkurransen? AVSLUTTET

VINNEREN AV KONKURRANSEN!Vinneren av et iPhone deksel ble KINE på 15 år, fra Haugesund! GRATULERER SÅ MYE! Håper du blir fornøyd med det søte rosa dekselet! 

// Kine


Så vil jeg si tusen takk til de som deltok på konkurransen min. Og bedre lykke neste gang. Det kommer nok fler konkurranser etterhvert! Det er gøy å kunne gi bort ting, ikke minst koselig.

Har du vunnet noe i det siste? 

SISTE SJANSE - KONKURRANSE
// arkiv

Alt du trenger å gjøre er å gå inn på iphonedeksler.no , trykk liker via facebook knappen de har på venstre side. Velg ut ett deksel for din iPhone og legg ved link til produktet i kommentarfeltet, med blogg adresse / e-post.

Og hvem vil vel ikke ha ett gratis iPhone deksel hvis de har iPhone da? Og du trenger vel ikke ha iPhone heller, det er en fin gave å gi bort.

Nå er det siste mulighet for å være med på konkurransen jeg holder. Trekker vinner etter jobb i kveld. Og nevner vinneren ved 18 tiden imorgen!  Da er det bare å delta da?

AVSLUTTET!

KONKURRANSE - VINN IPHONEDEKSEL 

Alt du trenger å gjøre er å gå inn på iphonedeksler.no , trykk liker via facebook knappen de har på venstre side. Velg ut ett deksel for din iPhone og legg ved linkt til produktet i kommentarfeltet, med blogg adresse / e-post.

Og hvem vil vel ikke ha ett gratis iPhone deksel hvis de har iPhone da? Og du trenger vel ikke ha iPhone heller, det er en fin gave å gi bort. Da er det bare å delta da?

AVSLUTTET!

KONKURRANSE - VINN IPHONEDEKSEL

Alt du trenger å gjøre er å gå inn på iphonedeksler.no, trykk liker via facebook-knappen de har på venstre side. Velg ut ett deksel for din iPhone og legg ved link til produktet i kommentarfeltet, med blogg adresse / e-post.

Og hvem vil ikke ha ett gratis iPhone deksel hvis de har iPhone da? Og du trenger vel ikke ha iPhone heller, hva med å gi bort i gave til en søt venn som har det? Hallåå. Ikke trenger du lage ett kjipt innlegg på din egen blogg om konkurransen heller!

Da er det bare å delta da?

AVSLUTTET!

KONKURRANSE - VINN IPHONEDEKSELAlt du trenger å gjøre er å gå inn på iphonedeksler.no, trykk liker via facebook-knappen de har på venstre side. Velg ut ett deksel for din iPhone og legg ved link til produktet i kommentarfeltet, med blogg adresse / e-post.


Og hvem vil ikke ha ett gratis iPhone deksel hvis de har iPhone da? Og du trenger vel ikke ha iPhone heller, hva med å gi bort i gave til en søt venn som har det? Hallåå. Ikke trenger du lage ett kjipt innlegg på din egen blogg om konkurransen heller!

Lykke til !


AVSLUTTET!!

VINNER AV KONKURRANSEN..MÅTTE TREKKE NY VINNER DA EN LESER INNSÅ EN LITEN GLIPP. PERSONEN SOM VAR BLITT TRUKKET HADDE GLEMT Å SKRIVE HVOR HAN BLE FØDT. **

Vthi - vthi.blogg.noDa er det bare å gratulere!
Noen tips til andre konkurranser jeg kan holde, og premier?

** Litt i andre tanker for øyeblikket. Dumme MacBook Pro som ble ødelagt etter 4,5 time, og jeg fikk ikke ny. Måtte inn på reperasjon. Og nå er det opp til bevis om jeg må betale eller de betaler. DRITT

KONKURRANSE - VINN GOODIEBAGNå er det siste sjans for å melde seg inn i konkurransen min, som du finner HEEEER. Trekker nemlig vinner ved 19 tiden i kveld. Så nå er det bare å hive seg med.Lykke til.  Har du husket å delta? AVSLUTTET!

KONKURRANSE - VINN GOODIEBAGMeg og ...... ........

Det du trenger å svare på er:

- Hva heter han?
- Når ble han født, og hvor?

Legg ved svarene i kommentarfeltet med mail/blogg. Avslutter konkurransen på Torsdag 7 Juli.

Du kan vinne en goodiebag. Hva det er oppi den har jeg ikke bestemt meg for enda. Men noen overraskelse er alltid gøy! 


AVSLUTTET 17:41 , o7/o7/11 !

VINNER AV KINOBILLETTENE ER..Yasemin - HOLDKJEKS.BLOGG.NO  

Gratulerer til deg! Nå kan du ta med deg en søting på kino veitdu. Og kose dere gløgg ihjel.


Og til dere andre: tusen takk for deltagelse! Det kommer snart en ny konkurranse, så det er bare å følge med.

Gratuler henne da vel?
Kommer du til å delta på neste konkurranse?

RIKTIGE SVARENE PÅ KONKURRANSENVelger å avslutte konkurransen min nå, og nevner vinneren imorgen mellom 17-18 tiden. 

Jeg havnet på legevakten da jeg løp rett inn i en oppblåsbar vegg? FAKTAFirmafesten endte på legevakta. Men jaggu vant laget mitt konkurransen! Brakk ingenting, men armen var kraftig forslått og jeg kunne ikke jobbe på en-to uker.

Jeg synes rotter er ekle? FLEIP


Hvorfor skulle jeg synes de er ekle når jeg bor med to?

Jeg synes klovner er litt skumle? FAKTA


Eneste klovnen som er godkjent er Mc Donalds klovnen! Har fått traumer etter jeg var på Liseberg, og en klovn skremte meg inne i spøkelseshuset der. Jeg beit bestevenninna mi i hodet. Så redd var jeg!

Jeg har hatt en ape på skuldern? FLEIP


Men mamma har hatt en ape på skuldern!

Jeg har vært i kontakt med tigre? FAKTAVar inne i tigertemplet til munkene i Thailand. Super snille tigre!

Mamma er min aller beste venn? FAKTAPappa har alltid vært der for meg? FLEIP

Synd, men sant.. Sett han 10-15 ganger i løpet av mine 21 år.

Jeg vil ha barn før fylt 26? FAKTA

Har ikke lyst til å være en gammel mor jeg..

Jeg flyttet 12 ganger før fylt 4? FLEIP

Men jeg flyttet 12 ganger før fylt 5! Hah.

Jeg har 5 søsken? FLEIP


Jeg har bare 3 søsken! Madeleine, Andrè og Anita.

Jeg har hund? FLEIP


Men hadde denne søte akita hunden - Nikki. 13.02.04 - 08.09.08 R.i.p

Av grønnsaker spiser jeg kun agurk, erter og gulrøtter? FAKTA

Jeg er da ingen kanin heller? hihi

Jeg har en kronisk sykdom? FAKTA


Og jeg ble operert i 2007. Nå har jeg tre betennelser i magen igjen.

Jeg har spist frokostblanding med øl som erstatning for melk? FAKTA
Gjorde en må gjøre video som dere kan finne HER.

Jeg ligger alltid med dyna trøkka langt oppetter halsen? FAKTA

Helt siden jeg hadde feberfantasi om vampyrer som skulle slå meg med stekepanner og bite meg så har det blitt en vane!

Hvem vinneren ble blir lagt ut imorgen. Det står mellom fire personer. Hadde du noe riktig, kanskje?
Følg med imorgen, kanskje det ble deg?
KONKURRANSE - VINN KINOBILLETTERMinner om konkurransen jeg holder HER. Svar det du tror og legg ved email adressen din. That's it. Du trenger ikke lage noen innlegg på din egen blogg engang. Ta en sjanse og kanskje det blir deg? 

Jeg avslutter konkurransen på fredag ved 17/18 tiden. (AVSLUTTET)

KONKURRANSE - VINN KINOBILLETTERMinner om konkurransen jeg holder HER. Svar det du tror og legg ved email adressen din. That's it. Du trenger ikke lage noen innlegg på din egen blogg engang. Ta en sjanse og kanskje det blir deg? Vinnersjansene er store nå siden det ikke er noen som føler trangen til å svare og vinne. 

AVSLUTTET

KONKURRANSE - FLEIP ELLER FAKTA- Jeg havnet på legevakten da jeg løp rett inn i en oppblåsbar vegg ?
- Jeg synes rotter er ekle ?
- Jeg synes klovner er litt skumle ?
- Jeg har hatt en ape på skulderen ?
- Jeg har vært i kontakt med tigre ?
- Mamma er min aller beste venn ?
- Pappa har alltid vært her for meg ?
- Jeg vil ha barn før fylt 26 ?
- Jeg flyttet 12 ganger før fylt 4 ?
- Jeg har 5 søsken ?
- Jeg har en hund ?
- Av grønnsaker spiser jeg kun agurk, erter og gulrøtter ?
- Jeg har en kronisk sykdom ?
- Jeg har spist frokostblanding med øl som erstatning for melk ?
- Jeg ligger alltid med dyna trøkka langt oppetter halsen ?

KONKURRANSEN ER NÅ AVSLUTTET, OG VINNEREN BLIR NEVNT 24/06 MELLOM 17-18. 

NYE LEKRE NEGLER? (KONKURRANSE)Nå holder neglsnekkeriet.no en konkurranse hvor du kan vinne negler påsatt av de søte jentene til en verdi av 765,-. Konkurransen varer til 1 april, så det gjelder å skyndte seg. Og Camilla på salongen på stovner har ett sett negler til kun 499,- nå i Mars om du vil bestille time! Du kan nå dem på 97535030. Og hvis du er så heldig å vinne men ikke får møtt opp til en time i studioet, kan man få en super stilig pinsett i steden for!

For å være med i konkurransen går du inn på denne SIDEN .
Du kan også besøke de på Facebook og like siden for å øke sjansene dine på å vinne; http://www.facebook.com/paged/Neglsnekkeriet/149931751737981

Husk å dele med meg i kommentarfeltet at du er med i konkurransen. Good luck, chuck!

Franske tipper ved neglsnekkeriet

-reklame

hits