SARA ALEXANDRA


SaraAlexandra, 22 år, Oslo. Lever livet slik alle andre gjør. Her vil du kunne lese & se litt av hvert. Meninger, tanker, antrekk, irritasjoner, anbefaling osv. Jeg legger ikke skjul på hvem jeg er. Lever med en kronisk sykdom kalt Morbus Crohn.

Forside // Kontakt // Om Meg
Facebook // Twitter // Bloglovin


SISTE INNLEGG


HELGENS BLOGGKATEGORIER


12 MÅNEDER


LINKER


ANNONSER


Morsomme gaver og gavetips på CoolStuff.no
INSPO: PUPPY LOVE
// weheartit (staffordshire terrier, shiba, pomeranien, french bulldog) // mine bilder (akita)

Jeg har lenge ønsket meg en hund, men vet selv at jeg ikke er klar for det enda. Før jeg får meg hund tror jeg at jeg må få meg en større leilighet om jeg skal ha plass til noen bur her. Og med en hund kommer ganske mye ansvar. Man kan ikke lenger bare ta seg en weekend tur, bestille spontan reise til utlandet osv fordi man må ha noen til å passe på det søtne vesenet også. Nå tror ikke jeg det ville vært ett problem med tanke på at alle i familien min elsker hunder og venninnene mine også. Penger må man alltid ha tilgjengelig i tilfelle hunden blir syk, skader seg, går tom for mat osv. Det punktet har jeg vel egentlig i boks. Men først og fremst skal jeg ta meg turen til Kina, Dominiksk Republikk og U.S.A. Så hundedrømmen får enda være en drøm. Står jo mellom fem raser også, og jeg vil ha den perfekte rasen som passer meg. // Har du hund? Hvis ikke: Hvilken rase synes du er fin?

INSPO: Nails// weheartit (nails, acrylic nails)

Fikk jo akrylstartpakken og andre ting igår! Det skal bli morsomt å lære seg hvordan man legger på negler og fikser/styler de. Har kjøpt så mye rart på ebay til neglene også. Til og med fått meg noen prøvekaniner som jeg skal få lov til å øve meg på blant annet Helene. Hihi. Alltid hatt en ting for negler og pleie av dem. Velstelte negler = en lykkelig sjel. I allefall etter min mening. // Hva synes du om den lille negleinspo'n?

PHOTOS: Instalately #4Åh, jeg liker virkelig instagram. Du har på en måte sjansen til å legge ut de mest random bildene og det er alltid gøy. Fikk jo aldri tatt noen ordentlig bilder av neglene Ina fikset på meg, men første bildet viser jo ganske bra de fine neglene! Savner forresten å være brun. Skulle ønske jeg alltid var tanned, men man får ikke alt man vil ha her i livet. Bare å fortsette å sole seg, i guess. [@saraalexandran] // Bruker du ofte instagram?

PHOTO: My Mac BackgroundI og med vi er godt inne i Oktober nå har jeg fornyet skrivebordsbakgrunnen min til noe som får meg til å tenke på høsten. Håper Oktober måned er god mot meg. Den startet riktignok ikke så bra, men det er fortsatt noen dager igjen av måneden. Gleder meg til resten av Oktober, og håper måneden flyr fort så vi plutselig er i November. Åh Chris Brown here I come. Nei, nå sporer jeg av her. Jeg ble ganske fornøyd i allefall. // Hva synes du?

INSPO: Autumn// bilder fra weheartit (autumn, knitted sweater, cocoa) kollasjen er laget i pixlr

Det jeg liker best med høsten er vel alle de fine fargene på blader, trær, kunne gå med strikka gensere, nyte en kopp kakao. Men det er vel det eneste. Det er jo nå vintern begynner å tre inn, og man kan se frost på bilrutene. Det liker jeg absolutt ikke. Jeg er ett sommermenneske, så alle andre årstider er mer eller mindre bortkastet. Sommer året rundt hadde vært noe for meg. Men i lengden ville jeg nok savnet de tre andre årstidene veldig mye tror jeg. // Hva liker du best med høsten?

INSPO: TattooSynes disse tatoveringene er så fine. Fjær, fugler og drømmefangere. Og kombinasjonen av de sammen, virkelig herlig! Har veldig lyst på noen fugler ved ankelen min og en tekst som betyr noe. Alle mine tatoveringer har en mening/historie bak seg, og jeg vil fortsette med den tradisjonen om jeg skal ta fler enn de fire jeg har. // Hva synes du om disse tatoveringene? 

// bilder fra weheart it

Instalately #3Blitt en del bilder av meg selv på instagram føler jeg, men det er vel ganske normalt vil jeg tro. Følg meg gjerne på SaraAlexandraN. // Hva er din instagram?

PHOTO: My Mac BackgroundBestemte meg for å lage en litt personlig skrivebordsbakgrunn for denne måneden. Pleier egentlig bare å ha ett bilde, men det er jo litt søtt å samle mange bilder. Blir jeg minnet på at jeg faktisk har noen fantastiske venner. // Hva synes du?INSPO: A Love Like ThatOm kjærligheten kunne vært så enkel som på film. Det hadde vært noe det. Bing Bang, de forelsker seg, litt drama også ender de opp sammen uansett. Til tross for noen triste slutter, så har de i alle fall funnet noe som virkelig var kjærlighet. Åh, elsker slike filmer, samtidig som jeg ønsker å dra meg i håret fordi det er så teit! Til jeg møter min drømmeprins, så er dette bare ting som skjer på film. // Liker du kjærlighetsfilmer?

// alle bildene er fra weheart it, men satt sammen av meg.

INSPO: Miley CyrusSkal ikke legge skjul på at jeg digger denne jenta. Hun er seg selv rett og slett. Ryktene sier at hun klippet bort håret å donerte det bort pga kreftsak. Hvor herlig gjort er ikke det da om det faktisk stemmer? Miley Cyrus kler absolutt alt når det kommer til håret sitt. Fra lange lokker til kort rocka hår. Tenker noen ganger på om Taylor Momsen hadde fått rollen som Hannah Montana, ville Miley Cyrus blitt like stor da? Kanskje, pga faren hennes, men jeg tipper at serien gjorde sitt for å få jenta bedre frem i kjendisbransjen. Når det er sagt så spiller hun jo også i en av mine favoritt filmer -the last song. // Hva synes du om Miley?

// alle bildene er fra weheartit.

PHOTOS: InstalatelyNoen av de siste bildene mine fra instagram. Nå er det kun 41 dager igjen til Spania. Og 33 til sensation om jeg har talt riktig! Oh, lykkelige dager i vente. // Hva synes du?

Instalately #2Har vært litt flinkere i det siste til å bruke iphonen til å ta bilder, i steden for å bare bruke bilder fra bloggen. Mest bilder av meg da, men det går så bra atte. Prøver jo å legge ut 1-2 bilder hver dag, men har hatt litt vanskeligheter for å logge meg inn i det siste. Nåja. Om du vil ta en titt på min instagram heter jeg saraalexandran, og hvis du vil er det bare å følge meg. // Om du har instagram, hvor mange bilder har du der?

Photos: Before I Die

Herlighet dette innlegget ble skrevet 13/02. Lurer på hvorfor jeg aldri la det ut. Men siden jeg ikke rakk å tvinge noe morsomt innlegg ut av hjernen blir det til å gå i utkast å lete. Vil du noe av dette?

Cute Danbo Inspo Bare ett lite utvalg av de bildene jeg har tatt av min danbo. Om du vil se flere bilder av danbo kan du gå inn på weheartit siden min her. Må snart finne frem den kreative siden og ta fler bilder av den lille krabaten. Er det noe du lurer på om danbo, så er det bare å spørre i vei i dette innlegget. // Hva synes du? 

Instalately Noen av de nyligste bildene jeg har lagt ut på min instagram. Prøver å legge ut noen bilder hver dag, men er ikke alltid jeg husker det. Lovt meg selv å bli flinkere på det! // Hva heter du på instagram? 

photos: i want #3

I want #1 her // I want #2 her // Åh, jeg er så glad for at jeg fant ut at jeg skulle gjøre dette. Det er jo den perfekte anledningen til å ta fler bilder enn det jeg allerede har gjort. Og gir meg en sjanse til forbedre meg når det kommer til fotografering. Loves it! Noe av dette du kunne tenkt deg i løpet av 2012?

Du har lov til å bruke disse bildene, så lenge signaturen min er på plass.

photos: such a girl #3
Du finner flere slike bilder i kategorien min "inspirasjon".Noe du kjenner deg igjen i?

Du har lov til å bruke disse bildene, så lenge signaturen min er på plass.

PHOTOS: SUCH A GIRL #2
Such a girl #1. Noe du kjenner deg igjen i?

Du har lov til å bruke disse bildene, så lenge signaturen min er på plass.

PHOTOS: SUCH A GIRL

Da var jeg i gang med de nye such a girl bildene. Blir nok å se noen bilder som har vært på bloggen før i innlegg, men nå er de jo bittelitt annerledes med tekst å greier. Kjenner du deg igjen i noe?

Du har lov til å bruke disse bildene, så lenge signaturen min er på plass.

INSPIRASJON
God morgen herlige lesere. Har nå laget en ny kategori på bloggen - inspirasjon. Og der kommer jeg til å legge alle innleggene mine med bilder jeg har lagt med tekst. Satt oppe en god stund i natt å redigerte noen. Innenfor kategorien inspirasjon er det allerede noen i want to, men det vil komme before i die, that feeling, travel & such a girl etterhvert. Kanskje noen fler underkategorier kommer også. Spørs om dere går lei eller ikke. Og det er bare å bruke bildene om ønskelig, for de er ikke bare til pynt. Bare sørg for å ikke klippe vekk signaturen, i og med at jeg har brukt mine egne bilder. Så hva synes du om den nye kategorien min? Blir det bra?

PHOTOS: I WANT #2

I want #1 her // Siden det ble så populært med det forrige "i want to" innlegget, så lagde jeg noen flere. Noe av dette du vil i 2012? Har lyst å lage flere slike med f.eks girly things, that feeling, before i die osv. Men er ikke sikker på om jeg skal eller ikke. Hva synes du, lage eller ikke? 

Du har lov til å bruke disse bildene, så lenge signaturen min er på plass.

PHOTOS: I WANT

I want #2 her // Jeg har sett så mange slike bilder rundt omkring at jeg bestemte meg for å lage slike selv, med mine egne fotografier og ting jeg ønsker. Blir gøy å se tilbake å se om jeg fikk til noe av det jeg ville! Noe av det samme du vil i løpet av 2012?

Du har lov til å bruke disse bildene, så lenge signaturen min er på plass.

hits