SARA ALEXANDRA


SaraAlexandra, 22 år, Oslo. Lever livet slik alle andre gjør. Her vil du kunne lese & se litt av hvert. Meninger, tanker, antrekk, irritasjoner, anbefaling osv. Jeg legger ikke skjul på hvem jeg er. Lever med en kronisk sykdom kalt Morbus Crohn.

Forside // Kontakt // Om Meg
Facebook // Twitter // Bloglovin


SISTE INNLEGG


HELGENS BLOGGKATEGORIER


12 MÅNEDER


LINKER


ANNONSER


Morsomme gaver og gavetips på CoolStuff.no
PHOTOS: A FRESH STARTFLYTTET TIL:

SARAALEXANDRA.BLOGG.NO  //  SARAALEXANDRA.BLOGG.NO  //SARAALEXANDRA.BLOGG.NO  //  SARAALEXANDRA.BLOGG.NO  //SARAALEXANDRA.BLOGG.NO  //  SARAALEXANDRA.BLOGG.NO  //SARAALEXANDRA.BLOGG.NO

Da har jeg bestemt meg for å forlate denne bloggen å begynne videre på en ny blogg med lettere bloggnavn i tillegg. Kommer til å la denne bloggen stå, i og med at jeg har endel blogginnlegg og minner her. Besøk meg gjerne på den nye bloggen og legg meg gjerne til som din bloggvenn der!

SARAALEXANDRA.BLOGG.NO  //  SARAALEXANDRA.BLOGG.NO  //SARAALEXANDRA.BLOGG.NO  //  SARAALEXANDRA.BLOGG.NO  //SARAALEXANDRA.BLOGG.NO  //  SARAALEXANDRA.BLOGG.NO  //SARAALEXANDRA.BLOGG.NO  //  SARAALEXANDRA.BLOGG.NO  //

DIY: SHOESPyntet litt på noen all star sko for noen uker tilbake siden. Ble egentlig veldig fornøyd med det ferdige resultatet. Stjernene og rundingene er fra ebay om noen skulle lure. Utrolig hva et par duppeditter kan gjøre med noen sko, klesplagg osv. // Hva synes du?

INSPO: TWILIGHT// weheartit (twilight)

Åh, kan nesten ikke vente med å se denne. Breaking Dawn Part 2. Blir spennende å se hvordan alt ender for vampyrene og ulvene. Så etter jobb blir det en aldri så liten powernap før turen går videre til en herlig kinodate med mami. // Skal du se denne?

PHOTOS: INSTALATELY #5Mine bilder fra Instagram i det siste. Første snøen hvor jeg bor. Godis butikk i Sverige. Død potteplante. Hund på jobb. Bursdagsfest. Tantunge kos. Mat kos. Følg meg gjerne på Instagram: saraalexandran. // Hva synes du?

INSPO: RIHANNA// weheartit (rihanna)

Jeg visste det. Selvfølgelig skal Rihanna tilbake til Norge igjen! 2012 har hitill vært et bra konsert år, og som jeg så for meg blir 2013 et år for enda fler konserter. Herlighet. Billettene er litt stive i prisen, men det skal man vel klare å ordne. Har ikke sett Rihanna live og da må jeg jo få gjort det i 2013. Det teite med konserten er at den er lagt midt på sommeren. 25 Juli for å være eksakt. Det betyr at all ferie må planlegges rundt en konsert om jeg selvfølgelig får tak i billetter. Da er det bare å vente en ukes tid før billettene slippes da! // Vil du på Rihanna konsert?

WISH YOU THE BEST OF LUCK//bildene er fra T1T sin Facebook side som dere finner her.

Få med dere Norske talenter 19.30 (!!) og siden de flotteste danserne jeg vet om er på skjermen må jeg vise min støtte for de! De fortjener virkelig å komme videre, og derfor trenger de deres hjelp. Hadde satt stor pris på om dere lesere ville stemt på dem slik at de kan nå toppen. Ikke bare er de flinke dansere/rappere, men de har noen utrolig fine personligheter hele gjengen! Vis dem din støtte og kommer de videre vil uttrykket i ansiktene dems være mer en nok fylt av takknemlighet og glede. Sms 1 til 26700! // Får de din stemme?

MAC BACKGROUND: NOVEMBERNy måned tilsvarer ny bakgrunn på mac'n. Den blir jo pittelitt mer personlig når man har det slik synes nå jeg. November kommer til å bli en fantastisk måned! Helene skal være hos meg fra imorgen til søndag å hjelpe meg å rydde osv. Neste helg fyller Helene 22 år og skal feire. Neste der igjen er det Chris f* Brown! Herlighet. Det blir tre fine helger på rad og rekke! Men nok om det, sporer jo alltid av i innleggene mine. flink.. // Hva synes du om bakgrunnen?

INSPO: HALLOWEENHappy Halloween alle søte lesere. Ingen feiring av halloween på meg i år. Har i grunn bare feiret halloween to ganger etter fylt 18, og kanskje noen år på rad når jeg var pitteliten. Så neste år tror jeg nok at jeg må feire. Har allerede tenkt ut kostyme og sminke. Wee. Kos dere masse i dag på selveste allehelgensaften. Jeg selv jobber til 23, så jeg håper på å få sett noen kostymer i kveld. // Hva synes du om Halloween inspo'n?

SO MANY CONCERTS// bilder fra weheartit (lady gaga, trey songz, chris brown)

Har på følelsen at alle de store artistene har Norge i sikte. Det popper opp konserter her og der. Jeg blir nesten GAL fordi jeg vil jo på dem alle.. Desverre har jeg ikke råd til det når alt blir lagt ut med to ukers mellomrom. Må snart opprette en konsert sparekonto for å få det til. Heldigvis har jeg Chris Brown, Lady Gaga og Trey Songz billetter i boks! Er evig lykkelig, og det lønner seg å melde seg på nyhetsbrev til atomic soul. Hvis jeg ikke hadde gjort det så hadde jeg jo ikke hatt forsalg og hele pakka. Nå blir det glade dager fremover siden jeg gleder meg masse til disse tre stjernene setter sine føtter her i Oslo! // Skal du på noen av disse konsertene?

T1T, let's go!// bildet er fra facebook siden til T1T

Nå har T1T - Two1Three fått seg en facebook side. For de som ikke har fått det med seg så er disse gutta med på norske talenter. Danser og rapper! Gå inn å lik facebook siden dems HER. Det vet jeg de ville satt stor pris på. Og siden jeg støtter disse gutta fordi de er awesome(!) så skal jeg gi noen av mine lesere som liker siden en liten premie! Si ifra i kommentarfeltet om du har likt siden så kan DU stikke av med en PREMIE! :)) // Likt siden?

//Make me proud boys

My Love To Trey SongzÅh, akkurat nå er jeg så lykkelig som det går ann å bli. Kom to billetter til Trey Songz i postkassen min igår. Så 5 Januar skal jeg ta med Helene på en aldri så liten konsert. Ble en liten bursdags/julegave til henne. Snill jeg er! Og nå gleder jeg meg utrolig mye. Ikke nok med at sangene hans blir spilt ofte på ipod'n, men han er ikke så værst å se på heller. Gleder meg til å drikke litt øl, kose meg med bestevenninna og høre på superfin musikk. // Andre som skal på Trey Songz?

Lady Gaga ConcertGleder meg sykt mye til Lady Gaga konserten 6 desember. Herlighet, innbiller meg at det kommer til å bli et show uten like! Jeg er klar! Desember kan bare komme for min del. // Skal du på Lady Gaga konserten?

Read MagazinesJeg har hørt mye om bladkongen.no, men jeg har aldri satt meg helt inn i det før nå. De har egentlig alt mulig rart av lesestoff. Norske blader, italienske, amerikanske osv. De har blader om mote, skjønnhet, sladder, tips, data og alt man kan tenke seg til. Prisene er heller ikke så værst, men best av alt må vel være det at bladet kommer rett i postkassen så man slipper å undre over når bladet kommer i hyllene i butikkene. Og da sparer man både tid og penger. Har laget en liten kollasj over her med noen av de bladene jeg kunne tenkt meg hver måned i postkassa. Tenk hvor oppdatert jeg hadde vært da. Herlighet, hadde vært en drøm.

//dette innlegget kan ikke kommenteres. samarbeidsinnlegg med egne meninger.

 

So CuteFor en ukes tid siden fikk jeg ett postkort hele veien fra Tyrkia. Helene var jo der for en liten stund siden, og siden hun savnet meg sånn skrev hun kort. (vel, jeg ba om kort da) hihi. Får en god følelse inni meg når jeg får brev eller postkort. Det må være en av mange ting jeg setter utrolig stor pris på. For da vet jeg at noen har savnet meg, og skrevet det ned på papir. Supersøtt. Så når jeg blir 50 år skal jeg jaggu ta frem mimreboksen å tenke tilbake på den tiden. Åh, det høres så koselig ut! // Pleier du å sende postkort når du er på ferie?

Som Du Ser Meg// bilder fra google. // sponset innlegg //

"En sykepleier havner i en arbeiskonflikt fordi hun slår om til engelsk når hun blir usikker. En oversetter setter sin integritet på spill i det hun overtales til å oversette en bok hun ikke kan stå inne for. En eldre dame og hennes datter føler seg ydmyket i det de blir tilbudt en milliongave fra en slektning" -filmweb

Som du ser meg kom ut på kino 14 september, og jeg tror jeg må få med meg mamma for å se denne. Det er ikke en film jeg vanligvis setter på første rekke når det gjelder filmvalg. Men når den har vunnet en pris og fått god kritikk fra publikum så må det jo være ett eller annet med denne filmen som er verdt å få med seg. Jeg liker i allefall at Ane Dahl Torp spiller i den! // Har du sett/eller vil se denne?
Ta gjerne en titt på traileren under teksten her;

 

Chris Brown To Oslo//bilder fra weheartit (chris brown), satt sammen av meg.

Åh, kjenner jeg er i lykkerus akkurat nå! For hvem har billetter til Chris Brown sin konsert? Jo, jeeeeg! Og beste av alt drar jeg med Helene, Ina, Sabine og Charlotte. Kunne ikke vært en finere gjeng å dratt på konsert med. Gleder meg kjempe masse. Kun 2 måneder igjen også. Gått seks år siden han sa han skulle komme innom Norge, og nå er tiden inne. Nå får vi bare krysse fingre og tær på at konserten fortsatt er når vi kommer til november. Bank i bordet! Billettsalget starter 09.00 på torsdag for de som ikke fikk med seg forsalget. // Skal du på Chris Brown sin konsert?

Two 1 Three// første bilde er fra google.

Nå sitter jeg å venter spent på at T1T / Two1Three skal opptre på norske talenter. Åh, de er virkelig flinke. Så vi får alle krysse fingrene for dem. Er det noen som fortjener å gå helt til topps er det disse gutta. De danser og rapper. Blir jo ikke bedre enn det! Kan ikke klokka bare bli 21:40 nå... // Ser du på norske talenter?

FAVORITE LIPSTICKBrukte den lyserosa fra Isadora ganske mye før, men nå bruker jeg for det meste den mørkerosa fra L'oreal. // Hvilken likte du best?

What Should I Choose?iPod Classic eller iPod Touch

Valget står i mellom de to jeg nevnte ovenfor og som man kan se på bildene. Hadde en iPod Touch men den klarte en kompis å ødelegge når vi byttelånte, derfor endte jeg opp med en iPod nano som nå oppfører seg rart. iPod Touch er vel mer praktisk siden du kan innstalere mange apper, gå på internett osv. Men jeg liker virkelig designet på iPod Classic og at den kan rulles på "hjulet" og lage klikkelyder. Høres teit ut, men små barn store gleder. Så da hører jeg med dere lesere. // Hvem ville du valgt? Classic eller Touch?

// bilder: Weheart it (ipod classic & touch)

I Wanna See This #3Er det en film jeg så absolutt må ha i min samling snart, må det bli american pie: reunion. Jeg har alle american pie filmene i dvd hyllen min. Jeg synes fortsatt alle er like morsomme å se på nå, som når de først kom ut. I denne filmen gjenforenes de alle etter tretten år. De alle har et voksen liv nå etter alle disse årene. Stifler jobber som vikar. Jim og Michelle har fått baby. Finch har vært jorden rundt. Oz har dame og Kevin har giftet seg. Vi møter så å si alle fra de andre filmene +noen nye fjes. Og ja alle som har sett de andre filmene vet at de får seg en god latter. Bare ta en titt på traileren under om du har gått glipp av denne. // Hva synes du om traileren til denne filmen?

(reklamevideo)

 

I Wanna See This #2Det er ikke til å legge skjul på at disse karene(jentene) er morsomme. Og jeg er litt nysgjerrig på skuespiller kunskapene til Triana også. Er ikke slik at det er det første jeg kommer til å se på kino, men jeg må jo nesten få den med meg (som sikkert flesteparten av den norske befolkning kommer til å gjøre). Den ser i alle fall gøyal ut når man tar en titt på traileren. De fleste vet jo også hvem Tina & Bettina er og hvor de er kjent fra, men for de som ikke vet så er de kjent fra Torsdags kveld fra Nydalen. " I Vest-Europa, på Skandinavias vestkant, i Oslos vestlige strøk, ligger det beste sted på jorden - Smestad. Her bor Tina og Bettina, de mest populære tenåringsjentene på hele ungdomsskolen. Med et ungdomsliv bestående av blogging, gutter og fester går alt på skinner for de to jentene, helt til de står ovenfor et voldsomt problem. Innvandring." - filmweb.no - bilder hentet fra google. // Har du sett traileren? hvis ikke ta en titt under her. (reklamevideo)

Wants On Nelly1. HER // 2. HER

1. HER // 2. HER

Jeg vil ha, jeg vil ha, jeg vil ha. Det er absolutt ikke bra å titte innom nelly når man ikke skal kjøpe noe. Man blir lett fristet også. Hvertfall når de fleste kjolene der inne er nydelige! Åh, hater at jeg ikke har råd til å kjøpe disse. // Hvilken likte du best?

Those Rainy DaysNår det regner er det jo ikke alltid så aktuelt å være ute å finne på noe, men her er noen tips til hva du kan gjøre innendørs en regnværsdag.

# se en god film
# drikk kakao
# les en bok
# se episode på episode av en yndlingsserie

# lag en matrett fra en kokebok
# vask leiligheten
# rydd i saker og ting
# powernap

Som regel når det regner sover jeg, overspiser, blogger og later meg. Men det er jo meg da. // Hva gjør du på regnværsdager?

Wants Nelly Sale1. HER // 2. HER

1. HER // 2. HER

1. HER // 2. HER

Åh, gi meg gi meg gi meg. Selv om alt dette er på salg nå, så får jeg ikke råd til det. Åh, men det er jo alltids godt å late som man har råd da. // Noe som falt i smak?

Nelly Wants1. HER  // 2. HER

3. HER  // 4. HER

 Åh, det er jo så mange fine kjoler på Nelly at jeg dør. Hvorfor kunne ikke jeg vært født rik? Hadde gjort shoppingen så mye enklere.. // Hvilken falt mest i smak?

// ad links

 

City Of Love - ParisHar vært i Paris to ganger, i 2001 og 2009. Men bildene mine derfra er av utrolig dårlig kvalitet.
// bildene er fra weheartit 

Verdt å besøke i Paris
- Eiffeltårnet - Louvre - Grande Roue de Paris (sånn hjul)- Champs Èlysèes - Disney World Paris - Notre Dame - Moulin Rouge - Julemarkedet (i desember) - Arc de Triomphe -


Det er nok en hel del annet å få med seg, men dette er i alle fall det jeg har sett når jeg har vært i Paris. Når jeg var der i juletider i 2009 så bodde vi på et hotell i et sex distrikt, så det er kanskje viktig å gjøre god research for å få et hotel som kanskje ligger i et tryggere strøk. Det er rundt Moulin Rouge det hotellet lå, så vet dere det. I Champs Élysèes ligger det en del utesteder, selv om drinkene der er svindyre. (som alt annet i Paris) Det er også mye shopping muligheter i den gata. 

Bare det å gå i Paris sine gater er jo noe å oppleve i seg selv. Når det kommer til restauranter har jeg ingenting å anbefale siden det gikk i pizza og kfc. Skal man opp i Eiffeltårnet gjelder det å være tidlig ute, ellers kan man stå i timesvis utenfor før man kommer seg inn. 

 Om alt går etter planen tar jeg turen til Paris igjen i September/Oktober, og da skal det i såfall bli tatt mange bilder. Det er så mye inspirasjon å hente fra Paris. // Har du vært der før? 

New HeaderDen gamle ser du over her. Og den nye under.

 Lagde den i natt da jeg ikke fikk sove. Om noen vil ha ny header, kan jeg prøve å lage for noen. Send mail til sara-crohns-alexandra@hotmail.com med tekst og strl på header i så fall. Bildene bør helst være tatt på samme sted, og av god kvalitet. // Hva synes du om headern? 

My Future Dog Jeg har alltid vært en hundeperson. Og en dag skal jeg absolutt få meg en hund. En liten følgesvenn. Jeg har to/tre raser jeg har veldig nært mitt hjerte. Denne rasen er en Shiba, noe som ligner veldig på min avdøde hund som var en Akita. Det er en japansk rase, og den er ikke for liten og ikke for stor. Midt i mellom, noe som passer perfekt. Jeg vil ikke ha noe så lite som en chihuaha da jeg kunne funnet på å lagt meg på den også ja, da vet man jo hva som hadde skjedd. Heller ikke en stor for da kan man fort føle den er i veien og ikke ha den i sengen osv. Hørtes litt teit ut, men det er nå min mening. // Hvilken hunderase liker du? 

// weheartit - shiba

I Wanna Travel To #2Australia - New Zealand, Melbourne, Sydney.

//weheartit-australia - satt sammen av meg 

Marokko - Marrakech, Agadir, Tiznit, Taroudant,  Casablanca, Rabat, Fes. 

//mine private bilder, vil gjerne tilbake til Marokko!

London. Var der i 2009, men vil gjerne tilbake!

//weheartit-london - satt sammen av meg

 Det er ingen hemmelighet at jeg elsker å reise, men det er fortsatt så mange steder jeg ikke har vært. Jeg gleder meg til å krysse av mange fra lista mi. Blir nok ikke det siste innlegget med drømmereisemål her på bloggen. // Hvilke av disse landene/stedene vil du til? 

I Wanna Travel ToKina - Long De, Beijing, Hong Kong, Shanghai.

//weheartit-china - satt sammen av meg

U.S.A - Miami, New York, San Fransisco, Ohio, Las Vegas, Texas, Rhode Island, California, New Jersey, Los Angeles, Washington D.C.

//weheartit-usa - satt sammen av meg

India - Goa, New Delhi.

//weheartit-india - satt sammen av meg

 Kina, U.S.A og India er tre av de landene jeg ikke har vært i enda, og som står høyest på lista. Det er vel de tre landa som koster mest å dra til også, lucky me. Så her skal det spinkes og spares til jeg har råd. Først ut er Kina, hvor jeg da skal møte mitt kjære fadderbarn! Har satt 2015 som året jeg skal ha råd til å dra. // Noen av disse landene du vil til? 

DIY: Shorts #2 Siden jeg var så godt i gang med min forrige shorts, så måtte jeg sette på noen på en annen jeg hadde i skapet. Det er jo litt artig å gjøre om en shorts til sin helt egne personlige! // Har du gjort noe slikt før? 

// stjernene og rundingene er kjøpt på ebay.

Sparkling Purple Nails Litt tørr på siden av neglene og litt søl, men sånn er det. Like etter jeg hadde lakket de ble de ødelagte pga en dum liten edderkopp som kravla oppover armen min. Veiva hånda mi nedpå sofaen og vips der var alt ødelagt. Men edderkoppen fikk leve da i allefall. // Hva synes du om neglene? 

DIY: Shorts Min første lagde shorts, og jeg sier meg fornøyd med den. Selvom korset bakpå ikke ble som jeg forestilte meg. Mulig jeg setter på noen fler stjerner innimellom der. // Hva synes du? 

//stjernene og rundingene er kjøpt på ebay.

Making Stars

♥ Etter jeg så en tutorial video av hvordan man lager sånne fine stjerner på bloggen til christina måtte jeg jo prøve på det selv. Litt vanskelig i og med at papiret jeg bruker er så tykt, så jeg må bruke tenna til å brette inn kantene. Men jeg er ganske fornøyd i og med at det er første gangen jeg gjør det. Mens jeg sitter å bretter de ser jeg litt på disney channel å koser meg med levende lys. En herlig lørdag med andre ord. Gleder meg ekstra mye til ikveld, for da blir det lasagne til middag. Har du brettet slike stjerner før? 

Photos: Background Images


For original strørrelse(1024x640): 1- her // 2- her // 3- her

♥ Må jo prøve meg litt frem, er ingen verdensmester men synes disse ble temmelig søte. Hvilken likte du best? 

My Make Up

♥ Når jeg jobber 7-15 bruker jeg som regel bare pudder/solpudder, rouge og øyenbrynspenn. Når jeg jobber 15-23 har jeg det samme bare litt mascara. Øyenskygge å slikt bruker jeg for det meste når jeg skal noe spesielt. Foundation bruker jeg bare som en slags concealer. Hva bruker du forno sminke til hverdags? 

Nytt Design, Jippi
Nå har jeg kastet fra meg det gamle designet som man ser over her, og fiksa meg ett nytt ett. Man blir jo litt lei i lengden, litt rart i og med at jeg er ett vanemennekse. Eller tror jeg er det. Hmm. Deilig med noe nytt noe, og hittill er jeg superfornøyd. Vet ikke hvorfor jeg har fått så dilla på fugler, jeg liker de jo ikke engang. Hva synes du om det nye designet og headeren?

NAILS - FORGET YOU


Synes?

NAILS - HAPPY BIRTHDAY


Synes?

NAILS - CANDY SHOP


I'm in love. Hva synes du?

KEEPING MY FRIENDS CLOSE


Mangler noen bilder inni der, men til mitt forsvar har jeg ikke bestilt bildene jeg mangler enda. Så det får vente litt. Men jeg er bittelitt fornøyd der det henger på stueveggen min. Alle mine søte små! (okei da, Helene du er ikke der. men snart!) Hva synes du om vennekollasjen min?

YOU CALL, I FIXKlokken 2 i natt bestemte vi oss for å skru sammen skapdørene til bokhyllene hjemme hos mamma. Og når var vi ferdige? Jo, litt før 4.. Herlighet. Har en stor fæl vannblemme inne i håndflaten min. (så mamma, du skylder meg Mc'rn mat i morgen) Men nå må jeg vel hive meg rundt i dusjen og ramle nedi sminkebøtta før vors til julebordet starter her hos mamma 13:30. Skulle vel egentlig krølle håret mitt også, men ser ut til at det bare ble til en tanke. Så må jeg fortsatt finne ut hva jeg skal ha på meg. Skal ikke være enkelt. Grugleder meg litt til det vi skal gjøre før vi spiser på Big Horn. Vi skal nemlig spille inn en sang og lage musikkvideo! Herlighet, og jeg som synger som en dau kråke.. Men det blir vel gøy! Har du lagt noen planer for denne lørdagen?

MAKING CHRISTMAS CARDSNå er ikke jeg helt ferdig med kortene, fordi jeg føler jeg mangler et eller annet. Burde egentlig hatt hvite og røde kort, for det er jo det som er jul. Men det har jeg dessverre ikke kjøpt inn og da blir det andre farger. Alt du trenger er vel papir, dobbelsidig tape, penner, fargepenner, fantasien og en saks. Nå er ikke jeg en verdensmester i å lage kort. Men jeg håper nå de personene som får de blir glade for dem.

Liker jo å drive med slike ting, så da er egentlig julen en perfekt anledning for å utvikle kortlagingen min. Eksperimentere litt og gjøre mitt beste. Det er jo koselig å få kort. Eller jeg synes i alle fall det. Så jeg skal fortsette med kortlagingen min senere. Kanskje jeg skal google for å få litt idèer. Lager du dine egne kort ved spesielle anledninger?

ADDICTED TO THIS CRAPAmalie Halloween 

Jane's Hotel Family Hero 

Diner Dash 5 BOOM

Uff jeg lærer jo aldri. Jeg blir lett avhengig av de latterligste spillene. Sånne spill som man gjerne ser barn spille, vel jeg er nå et lite barn. Det kommer jeg alltid til å være. Håper jeg i alle fall. Nå er det Amalie Halloween jeg spiller. Det er jo ikke bra, nå kommer jeg jo til å spille hver dag, helt til jeg blir lei i allefall. Har du noe du pleier å spille?

Bildene er fra AppStore

HOT OR NOT? - NAILS

Jeg vet ikke hva det er med meg og pynting av neglene mine. Der sitter jeg med tannpirker og fikler. Herregud, gi meg en tier så jeg får kjøpt meg ett liv. Neida, jeg liker å fikle med små ting. Hvertfall når jeg mestrer det! Men som oftest så gir jeg opp ting veldig lett.. Likte du de rosa leopard neglene?

Ikke glem konkurransen min HER, hvor du kan vinne en goodiebag. (avsluttes i morgen 20/10)

JUST A BABYBLANKET

Dette er hva jeg valgte å strikke å gi til gave til den ufødte babyen. Åh, jeg er så fornøyd med det. Utenom der det står Tante Sara Alexandra, kunne gjort en litt bedre jobb med å brodere det inn. Nåja, sånn får det bare være. Skulle egentlig ta bilder i går, men det ble til at jeg ikke gjorde det. Så babyshower bildene kommer sikkert etterhvert, siden moren til ho som ble overrasket tok alle bildene. Synes du babyteppet var fint?

Ikke glem å bli med på konkurransen min. Meld deg på HER, og du kan vinne en goodiebag!

BURNING UPDen følelsen du får når du sitter med spy i kjeften. Hodet koker over. Nå er jeg oppe i 38,9. Min normaltemperatur er på 35/36-ish, så det er vel kanskje litt høyt. Og det som er enda mer fantastisk er at jeg skal på jobb imorgen. Så jeg håper virkelig formen blir bedre til imorgen. Hater å være syk, og jeg er syk 90% av året. Herlige greier. Nok syting. Stakkars meg, og stakkars dere.

Jeg blir i hvertfall ferdig med babyteppet før babyen til fettern min kommer til verden da. Det er vel en god nyhet. Liker det å kunne gi noe hjemmelaget, det er så mye mer personlig. Så da blir det lappeteppe til lillegutt. Nei, jeg får vel strikke ferdig to lapper å gå å legge meg tenker jeg. God natt søte mennesker, håper helgen har vært fantastisk! Kan du strikke? Eller driver du med noe håndarbeid?

Ikke glem konkurransen min HER, hvor du kan vinne en goodiebag.

NEW NAILS; KITTYLICIOUS
STEP BY STEP
Finn frem dette;
Sett på løsnegler, hvis du har like dustete negler som meg;

Start med nesa;

Så øyne og værhår;

Så til slutt sløyfer;


Hva synes du om neglene?

HOT OR NOT - KJENDIS// we heart it

Usher. HOT or not?


HOT OR NOT? - NAILS


Yellow Leopard. Hot or not?

Så vil jeg gi alle mine tanker til de som deltar i fakkel/rose-toget i dag! Er på jobb, så får ikke vært med. ♥ 

HOT OR NOT? - NAILS

Fargerike negler, hva synes du?

HOT OR NOT? - NAILS
Bare se bort i fra at jeg har sølt litt utenfor. Dumma som skal lakke negler i senga, ti min før ho skal sove.. Hmrf

HOT or not med slike negler?

IKKE GLEM KONKURRANSEN MIN HER ELLER HER HVOR DU KAN VINNE DEKSEL TIL DIN IPHONE.

HOT OR NOT? - KJENDIS
// we heart it

Chad Michael Murray. HOT or not ?


HOT OR NOT - BLOGGER// kissies.se

Hva synes du om Kissie / Alexandra?


HOT OR NOT - KJENDIS


// weheartit

Hva synes du om Jessica Alba?


HOT OR NOT? - KJENDIS


// weheartit

Så hva synes du om Miley Cyrus?

HVEM KLER DEN BEST?
Vanessa Hudgens eller Paris Hilton?

Ikke glem konkurransen min hvor du kan vinne kino billetter (Norges billetten). Trenger ikke gjøre annet enn å skrive det du tror og email adressen din. ( AVSLUTTET )

NEGLER - KITTY
Var litt søtt da, eller?

NESTEN FERDIGÅ, nå er jeg nesten ferdig med broderiet. Må kanskje kjøpe noe annet da? Hmm.. Kan ikke noen få en baby i familien igjen?! Så kan jeg brodere fler dåpsgreier.. Det jeg lager nå skal gis bort til en venn i Tyrkia. Tenkte å kjøpe en ostehøvel siden det er typisk norsk, eller ett troll. Men så ble det til at jeg broderer i stedet! Haha, det går så fint atte..

NYTT PROSJEKT PÅ GANGJeg er som en gammel bestemor. Jeg liker håndarbeid veldig veldig godt. Sist jeg broderte var det 3 dåpsgreier til fetteren min og to kusiner. Jeg har hvertfall ikke arvet det fra mamma. Ho kan jo ikke engang sy på en knapp! Haha. Men har vel noe med at jeg var mye hos mormor når jeg var liten, og da ble det mye strikking, brodering osv. Jeg kommer til å bli en super mormor/bestemor! (om jeg får barn da) Hihi.


Driver du med noe håndarbeid?

NYE NEGLERBlank neglelakk, sort neglelakk, gull neglelakk, tannpirker(e) og ett ark.
Start med den blanke neglelakken, så bruker du tannpirkeren til å lage dotter med gull neglelakken. (beklager for det skurrete bilde)
I mitt tilfelle brukte jeg ikke ark men en konvelutt til å mikse å trikse med neglelakken.
Så siste finish med sort rundt dottene, og voilà. Dyriske negler! 

DEN SØTESTE DØRAJeg elsker virkelig å lage ting, så jeg lagde ett søtt lite skilt til døren min! "Her bor Sara Alexandra. Ringeklokka virker ikke bank på"

// privat

Var det ikke litt søtt da? 

TV OG LAGING AV KORTHar aldri sett på Total blackout, men så en videoklipp ett eller annet sted med en mann som lukta på ræva til en annen mann?! Haha, men det var vel i danmark tror jeg. Så da må jeg nesten ta en titt på det. Og etterpå kommer bingobanden! Herlig kveld. Og mens jeg ser på tv, tenkte jeg å lage kort. Mamma har jo snart bursdag, og da må hun jo få ett koselig kort!

FRITIDSitter å streker opp en tegning jeg gjorde for en stund siden. Synes det er koselig å tegne, skrive, lage ting osv.. :)


Tegner du også?

EN LITEN KUNSTNER

Bilde 1: over ovnen min.
Bilde 2: på kjøleskapet mitt
Bilde 3: Inne på soverommet mitt

Hva synes du?

DET VAR EN GANG..
Fikk det for meg at jeg skulle fikse litt på krakken min. Hva synes du?

hits