SARA ALEXANDRA


SaraAlexandra, 22 år, Oslo. Lever livet slik alle andre gjør. Her vil du kunne lese & se litt av hvert. Meninger, tanker, antrekk, irritasjoner, anbefaling osv. Jeg legger ikke skjul på hvem jeg er. Lever med en kronisk sykdom kalt Morbus Crohn.

Forside // Kontakt // Om Meg
Facebook // Twitter // Bloglovin


SISTE INNLEGG


HELGENS BLOGGKATEGORIER


12 MÅNEDER


LINKER


ANNONSER


Morsomme gaver og gavetips på CoolStuff.no
PHOTOS: JUST WAITINGAkkurat nå befinner jeg meg i hotel lobbyen å venter på at tre timer skal fare forbi. Har vært en super uke i Marrakech & Casablanca. Fått sett litt av hvert, fått mange rare blikk, spist masse junkfood, funnet ut at jeg ikke tåler kylling i Marokko, sovet en hel masse, nesten fått en ape på skulderen, blitt lurt av en henna-dame og ja mye mer. Men tenker jeg utdyper mer om det i egne innlegg når jeg får tilbake photoshop'n min og begynner å blogge hver dag igjen. Savner bloggen veldig mye, men å bruke pixlr for å redigere bildene mine takler jeg ikke. Smak og behag. Gleder meg til å komme hjem til kalde Norge og alt som befinner seg der. Gleder meg til å se rottejentene mine, få en varm velkomstklem av Ina, sove i egen seng og spise taco på imorgen. // Noen som vil se bilder og høre om turen min?

PHOTOS: LAST NIGHT IN SPAINMinner på at jeg er tilbake i Oslo og dette er kun tilbakeblikk fra Spania turen i September.

Siste kvelden i Guardamar Del Segura ordnet vi oss og tok turen ut med hele LMF gjengen på en tapas restaurant som også hadde mange andre retter. Det var kjempe koselig, men samtidig trist når vi visste at vi skulle stå opp tidlig dagen derpå å fly hjemover til kalde Norge. Hadde en super fin uke med mange hyggelige mennesker. Litt trist at jeg ikke kan dele seng med Camilla lengre. (hint hint) // Hva synes du om antrekkene?

PHOTOS: LEAVING NORWAY SOONSnart reiser jeg tilbake til Marokko for å komme meg unna snøen for det første og for det andre for å koble av litt. Det blir koselig å kunne gå i Marokkos fine gater igjen. Skal være i Marrakech som sist og dra på en liten togtur til Casablanca for å utforske der også. Ville egentlig en tur innom Rabat og Fez også, men en uke er ikke nok for å dra så mange steder. Tipper vi skal treffe på familien vi kjenner i Marokko også. Blir en koselig mor og datter tur. Gleder meg masse! Drar om akkurat en måned, altså åttende desember. Åh, lykke! // Vært i Marokko før?

PHOTOS: A Trip To AlicanteMinner på at jeg er tilbake i Oslo, og dette er bare tilbakeblikk fra Spania.

Inlegg 3 av 3. Etter turen på skofabrikken (innlegg her) og grotteturen (innlegg her) så dro vi inn til sentrum av Alicante å spiste tapas. Ikke det at jeg er så glad i det. Fikk i meg det lille jeg likte i alle fall. Etter tapasen tok en del av gjengen taxi bort til Gran Via hvor jeg nærmest svidde høl i bankkortet mitt på Primark, Pull & Bear og Bershka. Herlighet så mye fint og billig! Gleder meg til å ta i bruk alt jeg har kjøpt. // Hva synes du om tapas?

PHOTOS: Great View & A CaveMinner på at jeg er tilbake i Oslo igjen, og dette er kun et tilbakeblikk på turen i Spania.

Innlegg 2 av 3// Etter skofabrikken (se i feriemodus kategorien) kjørte bussen oss langt oppå fjellet hvor utsikten var fantastisk fin. Vi gikk inn i en stor grotte, utrolig flott og fint der. Men jeg og Camilla valgte å bli der inne i typ to minutter før vi snudde å gikk ut igjen. Bildene ble blurrete i og med at jeg fortet meg med å ta bilder og ikke kunne ha blitz på siden det ikke var lov å ta bilder. Frekke nordmenn, javisst. Fikk i allefall noen fine bilder av utsikten da. // Vært i en grotte før?

PHOTOS: Shoe FabricMinner på at jeg er tilbake i Oslo, og dette er kun et lite tilbakeblikk på reisen min i Spania.

Innlegg 1 av 3 fra en av dagene i Spania. Måtte dele det opp litt sånn at det blir litt oversiktelig. Men vi tok turen til europas største skofabrikk (eller en liten del av det sånn at man får se hvordan alt foregår). Det ikke så mye vi fikk sett av at de lagde skoene utenom å se gjennom vinduet. Men herlighet for noen fine sko de hadde der til en billig penge! Var mye jeg hadde lyst på, men endte opp med to par sko og to gaver til lille tantungen min. Tenkte å vise skoene jeg kjøpte om det er noen som vil se. // Vil du se skoene jeg kjøpte?

PHOTOS: One Night In SpainMinner på at jeg er tilbake i Oslo og dette er kun tilbakeblikk på Spania turen.

Vi skulle vel egentlig teste ut bylivet i Guardamar, men etter tre øl og litt vandring i gatene bestemte vi oss for å gå å legge oss til å sove. Herlighet, sovedyr. Men sånn går no dagan. Var vel en av de to dagene vi pyntet oss litt ekstra også. // Hva synes du?

PHOTOS: Shopping At A MarketMinner på at jeg er tilbake i Oslo, og dette er kun et tilbakeblikk fra Spania turen.

Den ene dagen vi hadde fridag brukte vi den på å sove lenge før vi bestemte oss for å bruke en time på markedet som var på dagtid. Jeg takler ikke å gå rundt i varmen og var allerede brent med annen grads forbrenning i ansiktet, jippi! Sånn er det når man ikke er smart nok til å smøre seg inn. Så jeg fikk i allefall kjøpt meg en rosa hello kitty caps for å lindre smerten, men det var alt jeg fikk med meg fra markedet gitt. Angrer litt nå siden de hadde så mange armebånd der. // Vært på marked før?

PHOTOS: Guardamar Del Segura
Litt bilder fra nærområdet rundt hotellet vi bor på og stranden. Åh jeg gleder meg til å kunne se tilbake på disse bildene å få minnene strømmenes tilbake igjen. Herlig, retten og sletten. Bare jeg ser palmer og lyse bygg så vet jeg at jeg er i himmelen der solen skinner og tankene ligger hjemme i Norge. Har ikke fått blogget så mye de siste dagene fordi vi har et tidskjema vi følger. Så vi har vært med buss til Alicante, middager, aktiviteter osv. Alt går i ett, men i dag har vi faktisk ingenting på skjemaet før klokken åtte i kveld. Herlig! // Hva synes du?

PHOTOS: Beach TimeHer går dagene i ett. Stå opp - spise litt - strandkos - aktiviteter - powernap - middag. (bildene er fra tirsdagens strandkos) I dag sov vi lenge, dro på marked, strandkos og nå slapper vi av inne på hotellrommet. Jeg har klart å bli rød som en hummer i ansiktet. Veldig fint. Så jeg må nok lære meg å smøre inn ansiktet gitt. Kjøpte meg en caps på markedet i dag. En hello kitty caps. Tenkte siden jeg ikke kler caps at all, så må jeg dra den helt ut. Vet ikke helt hva planene er for i dag, men vi har fri til å gjøre hva vi vil. Imorgen drar vi inn til Alicante for å shoppe, titte rundt og dra på en skofabrikk. // Har du vært i Spania før? Hvis ja, hvor i Spania?

PHOTOS: Go'cart In The SunPå mandagen var vi jo på Go'cart kjøring. Herlighet, så gøy det var! Hadde aldri prøvd det ut, men det blir nok ikke siste gangen. Eneste jeg var litt redd for var at det ikke var sikkerhetsbeltet. Vi fikk jo hjelm da. Klarte å sette meg fast i samme sving to ganger så han ene mannen mått kjøre ut på banen å redde meg. Heheh, flaut. Var en ikke så artig opplevelse der borte også. En full ire/brite som hadde kone og tre barn som ville kjøre, men fikk selvfølgelig ikke lov. Vel kan si så mye som at han slo kona foran barna, politiet kom osv. Men til tross for det koste vi oss resten av tiden selvom vi alle ble ganske så sjokkert og tenkte på barna. // Kjørt go'cart før?

PHOTOS: Yesterday In SpainI går satt vi for det meste på verandaen å slikket sol. Jeg var så dum å ha mac'n på fanget å fikke skille. Samma gjelder med shortsen jeg kneppet opp. Fikk skille som gikk skrått oppover magen. Ikke særlig fint. Men fikk det heldigvis bort når jeg tok den av å satt med håndkle over bena. Så litt farge har jeg jaggu fått. Er ikke værst bare det. Powernappet i to timer før vi måtte møte opp i lobbyen for middag med hele gjengen. Jeg ble med en av lederne til legevakta for å få noen medisiner. Er født under en ulykkesstjerne og har fått urinveisinfeksjon. JIPPI... Fikk spansk helsekort når jeg var der og hentet medisinen min (som smaker shiiit). Heldigvis er det bare over to dager så skal jeg nok bli frisk til tirsdagen. Spiste en tre retters beståenda av lasagne, svinekotelett og iskrem. En herlig første dag med andre ord. // Hva gjorde du igår? 

PHOTOS: Ballon Fight On The Beach
Startet dagen med en sen frokost som ble spist på stranda. En gruppe hadde lagd aktiviteter til oss på stranda. Ballonglek, slik at man skulle ødelegge ballongene til de andre uten å miste sin egen. Så ble det bygging av sandslott, og min gruppe lagde et dedikert til Hanne som fyller år i dag. Kom en russisk baby på syv måneder kravlende bort til oss å lekte med Lukas. Så skjønn. Camilla og jeg satt i stranden å koste oss bittelitt før vi fikk kost med Lukas på fem måneder som er med på tur. En ordentlig liten god gutt som smiler og ler! Nå skal vi straks avgårde på go'cart. Gleder meg veldig!  // Vært med på ballonglek før?

PHOTOS: Morning In SpainSolen skinner, fuglene kvitrer og folk ser rart opp til balkongen vår her jeg sitter med mac'n på fanget. Rart det der, men føles herlig å våkne opp nesten helt uthvilt i et annet land. En følelse jeg gjerne ville hatt i flere år. Tror jeg var ment til å vokse opp i et varmt land, men ble stuck i Norge av en eller annen grunn. Heheh. Nå skal jeg straks vekke Camilla så skal vi gå ut å kjøpe oss litt frokost. Blir en lang dag føler jeg. Vi skal nemlig på go'cart og paintball. Selv meldte jeg meg ikke på paintball. Orker ikke å være dekket til med blåmerker i flere uker, og hvertfall ikke her hvor man går minimalt med klær. // Hva er dine mandags planer?

PHOTOS: Adios Norway, Hola SpainAdios Norway...
... Hola Spain

Nå er vi trygt fremme i Guardamar Del Segura. Været er herlig, hotellet er fint (bortsett fra at internetten kun funker i lobbyen og på verandaen + er super treig) og gatene ser veldig koselige ut. Har ikke fått utforsket så mye enda, men tatt oss en liten gåtur i allefall. Alt er jo stengt her på søndager i Guardamar. Nedtur når man har lyst på noe kaldt noe i kjøleskapet. Får heller hamstre i morgen når alt er åpent. Planen for i dag er vel å slappe av frem til middagen klokken åtte. Har hilst på alle i LMF og alle virker super koselige. Gleder meg til resten av turen! // Hvordan er været hjemme i Norge? heheh

PHOTOS: BRB Spain!Vært en travel lørdag, men en fin lørdag alikevel. Ina var så søt å satte på negler på meg og hjalp meg med å frakte rottene hjem til mamma. Åh, skal vise dere bilde av neglene til uken. De ble superfine! Nå har jeg kommet meg til motellet hvor jeg og Camilla skal sove over til imorgen. Minner meg litt om hostel filmen siden vi har gitter foran vinduene og det er mange ikke-norsk talende her. Heheh, får håpe vi kommer oss til Spania imorgen i det hele tatt da. Men nå skal vi slappe av melkesjokolade, potetgull å jenteprat. Så tar mamma turen innom her etterpå med et eller annet hun har med fra Israel. Gleder meg! // Ønsk oss god tur til i morgen?

Take Me To SpainNå er det ikke lenge til jeg drar til solfylte Spania. Gleder meg utrolig mye til å komme meg vekk! Drar med en rekke andre mennesker som har samme sykdom som meg, så det kan bli spennende. Er glad for at jeg får dele rom med Camilla som jeg har blitt kjent med gjennom LMF. Bodø jenta mi, noen av dere lesere har nok sett henne før i ett innlegg. Kan ikke helga bare komme nåååå. Drar nemlig natt til søndag. Har sjekket med hotellet og de har trådløst nett der, så om jeg er heldig så funker det og da kan jeg nok klare å oppdatere bloggen mens jeg er der nede. Tar i allefall med Mac'n. Weee. // Andre som skal ut å reise før 2012 er over?

PHOTOS: Streets Of AlanyaMinner på at jeg er tilbake i Oslo igjen, og dette er kun et tilbakeblikk på reisen min.

Å gå i gatene i Alanya kan faktisk være en utfordring. Man får følelsen av at man blir nærmest dratt inn i alle butikkene. Alle skriker etter deg, spør hvor du er fra osv. Ganske irriterende. Og jeg går aldri inn i butikker hvor de driver sånn. Da lar jeg heller vær. Men det er jo veldig mye morsomt å se på da, selvom alle butikkene inneholder det samme. Hihi. Får alltid vondt i hjertet når jeg ser løskatter og hunder. Man får lyst til å kidnappe de å ta de med hjem. Åh, savner å være i Tyrkia. // Hva synes du om bildene?

PHOTOS: Last DinnerdateMinner på at jeg er tilbake i Oslo igjen, og dette er kun et tilbakeblikk på reisen min.

Den siste middagen vi hadde ute i sentrum ble på en restaurant med en dansende kokk. Ja, du leste riktig. Han hadde den sykeste magedansen mens han serverte kaffe og stekte biffen. Angrer på at jeg ikke filmet det. Turte jo såvidt å ta bilde av han, for han så jo så skremmende ut. Alle gangene jeg har vært i Alanya har jeg kun spist utenfor hotellet en gang pr tur. Mens denne turen har det faktisk blitt endel besøk i sentrum for å spise middag. Noe jeg er utrolig glad for. Hotellmaten er ikke akkurat så varierende og spennende at det gjør noe. //Noen andre som synes kokken så litt skummel ut?

PHOTOS: Me & My Girl In AlanyaMinner på at jeg er tilbake i Oslo igjen, og dette er kun et tilbakeblikk på reisen min.

Vi fikk oss en ny venn i Alanya også, er hun ikke pen? Vil dedikere dette innlegget til Sabine-beste og takke for turen! Alanya var jo stedet vi først fikk kontakt for to år siden. Og etter det så har vi klart å holde kontakten, og kommet nærmere hverandre. Nærmere enn jeg hadde trodd vi skulle komme. For meg er Sabine en jeg kan si alt til, en som lytter til alt jeg sier og sier sine meninger. Hun er en sterk person, og en jeg ser opp til kan man vel egentlig si også. Hun har en sterk personlighet, og jeg er utrolig glad for at vi fikk så god kontakt. Litt som knoll og tott, bare vi kaller oss for løve og ape. Litt søte er vi jo. // Hva synes du om bildene? 

PHOTOS: Holiday In Alanya #2Minner på at jeg er tilbake i Oslo igjen, og dette er kun et tilbakeblikk på reisen min.

Neglelakken klarte jeg aldri å beholde på, pelte den av med en gang. Ben & Jerry's spiste jeg kun en gang. Tullebilder tok vi nok av. Også lekte Sabine med speilrefleksen min da. Angrer litt på at jeg ikke tok flere bilder mens jeg var i Alanya. Må prøve på å være enda flinkere når jeg drar til Spania snart! // Tar du mange random bilder når du er på ferie?

PHOTOS: A PlaygroundMinner på at jeg er tilbake i Oslo igjen, og dette er kun et tilbakeblikk på reisen min.

En liten, men fargerik lekeplass ved strandpromenaden i Alanya. Herlighet, så mange farger på ett sted kan virkelig gjøre susen og gjøre meg glad i allefall. // Hva synes du om bildene?

PHOTOS: Holiday In AlanyaMinner på at jeg er tilbake i Oslo igjen, og dette er kun et tilbakeblikk på reisen min.

Blir en del random bilder når man er på ferie gitt. Utrolig nok har jeg vært i Alanya noen år på rad, men har ikke visst at det var Starbucks der. Skjønner ikke hvordan det er mulig, men nå vet jeg i alle fall hvor den er. Kommer nok ett til innlegg med noen random bilder, for jeg har en mappe full av de. // Liker du Starbucks?

PHOTOS: The BeachVarme, strand, basseng, sol, is, mennesker, innpåslitne folk, butikker overalt, uteliv. Herlighet som jeg savner å være i utlandet akkurat nå. Synes det er litt synd at strendene i Alanya begynner å bli ødelagte på grunn av all nattbadingen og folk som slenger ting i vannet. Blir værre å værre for hvert år, det samme gjelder varmen. Håper på en tur neste år tilbake for å møte på venner der nede, var jo selvfølgelig noen jeg ikke fikk møtt. Litt kjett, men min egen feil. // Vært på stranda i sommer?

PHOTOS: Kids On A BikeMinner på at jeg er tilbake i Oslo igjen, og dette er kun et tilbakeblikk på reisen min.

Snikfotograferte noen unger på stranden i Alanya. Skulle gjerne ha tatt sånne bilder som jeg liker, nærbilder men da hadde de jo funnet ut at jeg tok bilder av de. Det hadde jo ikke akkurat vært så gøy. Men finner jeg noen små unger i Spania når jeg skal dit så skal jeg jammen meg være litt snikfotograf igjen. //Hva synes du?

PHOTOS: Dinnerdate In AlanyaMinner på at jeg er tilbake i Oslo igjen, og dette er kun et tilbakeblikk på reisen min.

Møtte på Sara og venninnen hennes Sara i Alanya. Ganske forvirrende for de to andre jeg var med når det plutselig ble tre Sara på rekke og rad. Første gangen møtte jeg de alene ute på byen, og andre gangen spiste vi alle middag sammen på Kervan. Det var super koselig å møte henne. Og håper på fler møter her hjemme i Norge også. Det siste bildet er tatt med Sara sitt kamera.// Så ikke maten god ut?

PHOTOS: The Beach LifeMinner på at jeg er tilbake i Oslo igjen, og dette er kun et tilbakeblikk på reisen min.

Noen bilder fra strandpromenaden i Alanya. Skal være ærlig å si at vi var faktisk bare på stranden en dag av ferien for å sole oss, og en annen for å ta noen bilder. Flinke? Eh, nei. Men sånn er det når jeg er ei basseng jente, og man er slitne. // Hva synes du om bildene?

PHOTOS: A Park In AlanyaI mine øyne er ikke bare Alanya et kjent partysted, men det er faktisk mye fint å ta bilder av å se også. Kanskje ikke like artig å se det hver gang man er der, men å ta turen i den lille parken ved stranden er noe for seg selv. Er også en liten lekeplass jeg har tatt bilder av, noen tyrkiske unger, stranden, utsikt, fjell, hav, partyliv, mennesker, gatene, maten osv. Men det kommer etterhvert søtinger. // Hva synes du om bildene?

PHOTOS: Traveling To AlanyaMinner på at jeg er tilbake i Oslo igjen, og dette er kun et tilbakeblikk på reisen min.

Vår første dag i Alanya 22/7 i stikkord og setninger; Opp klokken 3 på natta. Kø i innsjekkingen. Løping til gaten. 4 timer fly. Propper i øra. Supervarmt i Antalya. 2 timer busstur til Alanya som var enda varmere. Ble møtt med norsk flagg og tequila shots. Sjekket inn på hotellet. Slappet av. Spiste middag. Vors. Ut på byen. Sove. Ble kjent med en hel del den første kvelden i og med at vi møtte ei venninne som var med en gjeng på 14 stykker, sånn ca. Har tatt en del bilder, så det kommer til å komme fler bilde innlegg fremover fra mitt andre hjem, Alanya. // Vært ute å reist i sommer?

Finally Home In NorwayDa var jeg tilbake i kalde Norge. Ble kjempe glad når jeg fikk øye på sola ut vinduet av flyet når vi landa, men den forsvant fort gitt. Og akkurat nå befinner jeg med på Skedsmo, og gleder meg fælt til å komme hjem til egen leilighet, se hvor langt verandaen min er kommet, kose med rotte-jentene mine, spise norsk mat! Herlighet, er jo så mye å glede seg til. Gleder meg faktisk til jobb imorgen også. Mest av alt å se igjen vennene mine snart. Åh, en herlig tid i vente selvom Tyrkia er mitt andre hjem så føler jeg at jeg har gått litt lei. Kanskje på tide å prøve ett nytt hotel i såfall om jeg skal dit neste år igjen. Skulle blogge når jeg var der nede, men skuffet visstnok flertallet av dere. Men med det kan jeg si at jeg kjører igang en konkurranse imorgen eller på tirsdag bare fordi dere er supre alle sammen! // Gjort noe spennende de to siste ukene?

PHOTOS: Ready To LeaveEr så klar som det går ann å bli for å komme meg bort fra Oslo. Nyte solen i fjorten dager med herlige mennesker. Kunne slappe av med en drink i hånden, slippe å tenke på jobb og stress. Har jo sagt jeg skal klare ett innlegg om dagen mens jeg er i Alanya, men vi får se hvordan det blir når jeg kommer dit. Tar det 10 minutter for å laste opp ett bilde, sier det seg selv at jeg hopper over det og håper dere savner meg nok til å stikke innom når jeg er tilbake til Norge igjen 5 August. Skal snart møte Sabine for litt sol i byen, så hjem å lage taco før vi får noen timers søvn. Skal nemlig ta bussen 4:24 mot Gardermoen. Tidlig... Ønsk oss god tur, søte lesere. // Vil du ha oppdateringer fra Alanya?

Følg meg gjerne på Instagram (saraalexandran) skal være flittig bruker mens jeg er i Alanya.

Two Days LeftHar pakket med meg altfor mye. Tror jeg har overvekt allerede nå. Det værste er at jeg vet jeg ikke kommer til å bruke halvparten av det jeg tar med. Er alltid sånn at jeg finner meg noen favorittshortser å går med de, og lar alt annet ligge. Men jeg får prøve å være flink å bruke alt så jeg ikke får dårlig samvittighet over å ha tatt med meg for mye. Imorgen kommer Sabine hit etter jobb, og det blir vel til at vi mimrer litt, lager noe god mat og sammenligner hvor mye vi har pakket med oss. Men etter jobb i dag kommer Josip på middag. Blir koselig! Føler hele uka har vært proppet av vennekos, uvant. // Fler som alltid pakker med seg for mye?

Can't WaitTYRKIA / ALANYA 22 juli - 5 august med Sabine og møte masse fine folk.
SENSATION WHITE 15 september med Helene.
SPANIA / GUARDAMAR 23 - 30 september med Camillasøteste og en gjeng fra LMF.
BODØ - i oktober for å møte Ulrika & Camilla med Helene. [ kanskje, ikke bestilt noe enda ]
FRANKRIKE / PARIS - i november med Josip, Helene og Sabine. [ kanskje, ikke bestilt noe enda ]

Noen av mine planer for resten av året. Oh, håper de to siste kommer i oppfyllelse. Synes virkelig det er gøy å reise, synd det koster så mye penger. Helene og jeg har nemlig lagd en plan om å besøke så mange mulige steder i Norge i alle fall. Og siden vi begge blogger så er det jo ypperlig å dra sammen for å finne ny inspirasjon. Synes det er mye morsommere å ta bilder alle andre steder enn i Oslo. // Skal du ut å reise noen steder dette året?

Baby, Just Take Me AwaySå har jeg begynt å tenke på hva jeg skal pakke med meg til Tyrkia. Synes det er så vanskelig. For jeg pleier alltid å pakke med meg for mye, og komme hjem igjen med en halvfull koffert av ubrukte klær. Det er derfor jeg alltid har begynt å pakke veldig tidlig, og da snakker vi to-tre uker i forveien. Eller nå har jeg faktisk ikke begynt enda i og med at kofferten min står i kjellern, ellers hadde den vel vært stappfull nå. Har prøvd å skrive ned en pakkeliste, men med den lista tror jeg det blir overvekt. Det viktigste jeg må ha med er pass, flybilletter, bankkort, ipod, tomatsuppe og solkrem så er jeg good to go. Neida. Må vel ha med meg noe klær også, siden jeg aldri shopper noe klær i Tyrkia. Blir nok til at jeg legger ut en liten pakkeliste her på bloggen når jeg endelig har bestemt meg for hva som blir med meg. // Hva er dine sommerplaner? Har sikkert spurt om det før, men skader ikke å spørre igjen.

Soon Baby, Soon..Nå er det hele 19 dager igjen til Tyrkia-Alanya, dagen jeg drar til mitt andre hjem med Sabine. Jeg kan ikke si noe annet enn at jeg gleder meg utrolig mye. Nede i Tyrkia møter vi på Charlotte som bor på samme hotel som oss med noen andre herlige mennesker (tipper jeg). Jeg har lagd meg en liten blogg-plan mens jeg er der nede. Og lovt meg selv at jeg skal klare ett innlegg om dagen, men om jeg får kommentert så mye tilbake mens jeg er der nede kan jeg absolutt ikke love. Det får jeg ta igjen når jeg er tilbake i Norge igjen. Vet jeg kommer til å miste mange av dere, hater tanken, men sånn får det bare gå desverre. Den tid, den sorg.. // Hvem kommer til å følge med på tyrkia turen min?

33 Days Left Nå er det bare 33 dager igjen til Tyrkia, Alanya. Vårt andre hjem, stedet der vi først møttes, og det som gjorde at vi idag er som knoll og tott. Vi er så like, men samtidig også ulike på noen punkter. Vi klaffer fullstendig. Vi har så lik tankegang at det er skremmende! Og jeg gleder meg til mine to uker i Alanya med Sabine! Og jeg gleder meg til alle menneskene vi skal se igjen. Ah, kan ikke tiden gå bittelitt fortere! Og til dere som undrer over tomatsuppebilde oppi alt det her, så er det faktisk grunnen til vi møttes. Vi var sultne på natta å lagde tomatsuppe på en hybelplate i lobbyen på hotellet. Hihi. // Gleder du deg til noe i sommer? 

73 Days & I'm In Heaven Om 73 dager befinner jeg meg i solfylte Tyrkia, Alanya. Der skal jeg bo på hotell med Sabine, Josip og Camilla. Jeg får møte alle mine tyrkiske venner igjen, som jeg savner utrolig mye. Heldigvis jobber noen av de på hotellet vi skal bo på (vi alle har bodd på dette hotellet før). Føles ut som en evighet til vi drar, men jeg gleder meg utrolig mye. Håper bare månedene går fort og vips sitter vi alle fire på ett fly til himmelen. Er alltid gøy å få seg nye venner også. Hver gang jeg har kommet hjem fra Tyrkia har jeg fått endel nye bekjente, som jeg fortsatt har kontakt med. Herlig! Beste av alt er at jeg møtte Sabine i Tyrkia, og nå er vi jo som knoll og tott. Tyrkia er virkelig mitt andre hjem, tro det eller ei. // Har du vært i Tyrkia før? 

//bildene er fra ving.no

Photos: Another City
♥ Vi startet dagen med å proppe oss fulle av frokost, siden vi har lite med penger. Ble frokost, lunsj og middag i ett, smart hva? Men det var ikke særlig smart å gå rundt i byen her i Kristiansand, herlighet så mye butikker samlet på ett sted. Jeg måtte jo selvfølgelig handle. Og det er ikke bra i det hele tatt. Så nå er jeg den heldige eier av sånn ca 0 kroner. Ok da, har litt mer enn det. Vi lette etter en bestemt butikk og det endte med at vi tok følge med en halv slæskete fyr, som sikkert syntes vi så ut som to halvgærne kyllinger vandrende på vei. Nå ligger Helene og jeg i hver vår seng her på hotellet å slapper av før vi må begynne å ordne oss. Etterpå går turen nemlig til søteste Annika! // Hva synes du om bildene? 

Next Stop

♥ Åh, igår gjorde jeg noe med håret mitt. Litt skummelt, men jeg ble veldig fornøyd. Resultatet får dere se i løpet av helgen. I dag går turen til Kristiansand med min Helene! Herlighet, har telt ned dagene og gledet oss veldig. Vi skal nemlig møte en søt jente, som også blogger nemlig Annika! Det som er litt leit er at ingen av oss har særlig med penger å rutte med. Så helgens planer er litt usikkert, utenom lørdagen da blir det nok en aldri så liten utgång! Kanskje vi tar oss råd til å kjøpe en is å sette oss på brygga. Hvis Kristiansand har en brygge da? Vet ikke jeg. Men kose oss skal vi i allefall. // Hvilke planer har du for helgen? 

Helgens blogg ble ktl.blogg.no og er nå i sidemenyen.

90 Days To Go♥ Nå er det bare 90 dager igjen til jeg drar til mitt andre hjem, nemlig Tyrkia/Alanya. Gleder meg masse til å møte alle mine venner der nede, samt tilbringe tid med Sabine, Josip og Camilla. Åh, kjenner på hele kroppen at jeg lengter skikkelig til å dra. Kunne ikke Juli kommet imorgen allerede. Jeg gleder meg til å få sol på kroppen. Drikke i baren. Møte nye mennesker. Møte venner der nede. Danse på baren. Spise god mat. Lage tomatsuppe midt på natta. Spise burger king og mc'rn som nattmat. Nattbade. Taxi turer. Drama. Kjærlighet. Glede. Lykke. Minner. Jeg gleder meg til alt som kommer til å skje i løpet av de to ukene jeg skal være der med de beste! Skal du til utlandet i sommerferien? 

Photos: A Sunny Day
♥ Bilder fra 22 mars. Bryggekos. Skyfri himmel. Sol. Vann. Vårsko. Ah, det var så absolutt en herlig dag i lille Ribe/Danmark. Synes det er herlig å kunne dra til utlandet å bare slappe av. Det er godt å komme seg litt vekk i blandt. Trenger egentlig ikke å være utlandet, holder mer enn nok å komme seg ut av Oslo. Hatt sol i det siste? 

Breakfast, Please?
♥ Hadde vært så herlig om noen bare kom med frokost tidlig på morgen til meg. Jeg er fryktelig sulten her jeg ligger. Men jeg får egentlig bare skylde meg selv, siden jeg ikke orket å gå til butikken i går. Kan jo gå på butikken nå, men det er jo så tidlig på morgen.. Egentlig er danskene veldig heldig sånn sett. Der går de ut hver morgen å handler rundtstykker. Det er jo egentlig ganske koselig. Sjansene for at de har ett brød som har ligget i tre-fire dager å begynner å bli grønt er veldig liten. Skulle ønske vi hadde det slik i Norge også. Ferske bakevarer hver morgen. Tror jeg jaggu hadde spist frokost litt oftere da ja. Men bare om jeg hadde fått det levert på døra, er jo umenneskelig å gå ut så tidlig på morgen. Hva pleier du å spise til frokost? 

Photos: A Walk In The Park


♥ Torsdagen i Ribe(Danmark) gikk til å gå rundt i lille byen å ta en titt rundt omkring. Har jo vært der noen ganger før, men aldri gått rundt å blitt fortalt om byen. Var egentlig ganske koselig. Fikk blant annet se hvor høyt vannet i Ribe har vært. Og før i tiden var det vann så høyt som husene er bygd. Hm, rart det der. Vi var også ved ett gammelt slott, som nå er ruiner og der møtte vi to venner av dansken som gikk rundt med metalldetektor å fant gamle mynter og kuler fra 1900 tallet osv. Var jo ikke alt vi gjorde på torsdagen, men vi får ta det i flere innlegg. Nåja, hva synes du om bildene? 

Flying Home

♥ Akkurat nå sitter jeg på flyplassen i Billund å venter på flyet mitt tilbake til kjære Norge. Kjenner jeg har savnet å blogge faktisk. Hadde kjempe lyst, men den lille usb bredbånd greia jeg hadde med meg var veldig dårlig. Det tok typ 10 minutter å bare komme seg inn på forsiden av blogg. Så jeg gav opp. Men jeg har i alle fall hatt det kjempe koselig i lille Ribe. Så nå gleder jeg meg fælt til å blogge igjen. Har noen savnet meg? Vær så snill å si ja, jeg er veldig ensom her jeg sitter alene, i ett fremmed land, hvor jeg ikke forstår hva noen sier. heheh. Kommer til å komme noen innlegg fra Danmarksturen denne helgen, tipper jeg. 

Leaving Oslo

♥ Nå sitter jeg på Gardermoen å venter på flyet mitt som skal ta meg videre til denne danske bakeren. Han har tidligere vært på bloggen, for de som har fulgt meg en stund. Jeg håper jeg får til å blogge mens jeg er i Danmark, i alle fall ett innlegg om dagen. Ellers så er jeg jo faktisk tilbake igjen på fredagskvelden. Skal prøve å få tatt massevis av bilder. Har vært på besøk der typ tre ganger og jeg har faktisk aldri tatt bilder mens jeg har vært der. På tide nå kanskje, siden Ribe er ett fantastisk lite sted. Vært i Danmark før? 

Can't Wait To Fly Away

♥ Nå er frokosten spist og kofferten pakket. Nå skal Helene og jeg slappe litt av før ho tar turen på jobb og jeg tar flybussen til Gardermoen. Er litt små nervøs. Hater å gå gjennom sikkerhetskontrollen alene, fordi jeg som regel piper eller blir valgt ut til kroppsvisitering. Er helt ok når jeg er med andre, men når jeg er helt alene blir jeg et nervevrak. Er nok med at jeg faktisk tar fly helt alene til ett annet land. Har du reist i det siste? 

goodbye for now


Da vender man snuta hjemover igjen til Oslo etter en herlig helg i Bodø. Fikk aldri tatt noen naturbilder, slik jeg ville siden det var så surt vær. Men det får nå bare være. Helgen har gått til - shopping. peppes. byturer. nattklubb. burger king. soving. bestevennkos. nye mennesker. kino (young adults-ikke se den). two & a half men maraton. blåmerker. ego bilder. Og en hel del andre ting. Jeg har kost meg massevis. Hatt en fin helg?

Vinneren av en personlig almanakk gikk til Ingelin! Gratulerer, og takk til alle som deltok.

DINNER FOR TWOHadde en liten Valentines-middag på hotellet igår, siden vi var forever alone på selve dagen. Det var super koselig, og ganske så god mat. Vi er nå litt søte da. Apen & smurfen! Vi løp litt rundt i korridoren på hotellet, og utover kvelden var vi så hypre og sang å filmet. Dro også en liten tur ut på byen etter midnatt. Nå er vi begge veldig slitne og har kuler/blåmerker overalt. Flott. Senere i dag skal vi på kino, siden det finnes veldig lite å finne på her når alt er stengt. Det blir kjempe koselig, bestevenn-date! Ha en fortsatt fin søndag, søte lesere. Lagt planer for ikveld?

Svarer forresten på spørsmål jeg får denne helgen når jeg er tilbake i Oslo på mandag.

YESTERDAY'S PHOTOS

Fly til Bodø. Forsinkelser. Masse snø på bakken. Snøstorm. Hotell. Shopping. Møtte Camilla. Peppes Pizza. Kjørte rundt i Bodø by. Var på et senter. Møtte venninnen til Helene. Spiste taco på hotellet. Vorset. Dro ut på byen. Tiden gikk himla fort i går å plutselig var det mørkt ute allerede. Men for første dag, så er det ganske så koselig her i Bodø by! Vært i Bodø før?

Svarer forresten på spørsmål jeg får denne helgen når jeg er tilbake i Oslo på mandag.

ANOTHER CITY

Vi måtte jo selvfølgelig innom Starbucks før vi gikk gjennom sikkerhetskontrollen. Nam. Vi ble sittende å vente på et forsinket fly i typ tyve minutter, ikke så altfor galt. Når vi kom oss ombord var vi super lykkelige av å finne ut at vi hadde internett, slik at vi kunne blogge. Ut av det blå må vi forlate flyet pga en oljelekkasje, og ble satt i et fly uten internett og skrikerunger både foran og bak. Herlig. Men vi er vel fremme på hotellet her i Bodø. Snart skal vi en tur på shopping senteret før vi tar turen inn på hotellet for å spise vafler. Kos! Hva er dine planer for dagen?

I'M SO HAPPY

Etter jobb drar jeg til Dal, eller Dahl fordi det ser mye tøffere ut for å overnatte hos Helene. Vi reiser jo til Bodø imorgen for å utforske litt. Jeg er super spent på hele reisen. Vi har planlagt så mye gøy. Ta masse bilder. Spise god mat. Kanskje kino. Møte venner. Drikke. Kose hos på hotellet. Spise god frokost. Shopping. Og bare tilbringe litt tid sammen. Det blir artig det. Gleder meg i allefall kjempe mye. Og jeg kommer til å blogge når jeg er i Bodø, siden jeg er så søt.. joda, neida. Men nå kaller jobben på meg igjen, er bare 4 timer til jeg drar avgårde til Dahl. Har du lagt noen planer i helgen?

I'M GOING BACK

Endelig er reisen bestilt. Nå er det bare å glede seg til 163 dager er forbi så er jeg på vei til mitt andre hjem. Det skal bli så herlig! Det beste med alt er at jeg reiser med Sabine. Og vi møttes for første gang nede i Tyrkia. Så dette blir bra. Jeg reiser også med Josip og Camilla noe som gjør turen ekstra koselig! Skulle ønske månedene hadde gått kjempe fort nå, slik at jeg får dratt til et varmere strøk, vært med mine kjære, møte vennene mine der nede, solt meg, badet, festet og ja bare levd livet. Denne gangen skal jeg prøve å ta fler bilder av natur/detaljer og ikke bare fokusere på fest bilder slik jeg tidligere har gjort. Skal du til utlandet i sommerferien?

MY TRIPS 2011 #2

I SEPTEMBER DRO JEG OG MAMMA TIL MAROKKO, MARRAKECH. Jeg fikk sett kameler, dratt på marked, besøkt en marokkansk familie i Agadir, tatt turistbuss, solt meg bittelitt, sovet masse, shoppet litt og fikk masse kvalitetstid med mamma.I DESEMBER DRO JEG OG LAN TIL POLEN, KRAKOW. Der spiste vi masse god mat, shoppet, var ute å drakk, så oss rundt i gatene, var på spa hver dag, var i Auschwitz/Birkenau, fikk smake på en kjempe god pommes frites på Mc'rn og koste oss gløgg i hjel.

Har du vært i Marokko eller Polen?

MY TRIPS 2011 #1

VAR I TYRKIA, ALANYA I APRIL MED MINE TO SØTE, WAITHIRA & JOSIP. Det var super kaldt der i April, og det regnet så å si hver dag mens det hjemme i Oslo var strålende sol. Men gøy, ja det hadde vi! Fikk enda bedre kontakt med guttene på hotellet fra året før. Håper på å dra tilbake nå i 2012 for å treffe alle de kjente fjesene der nede.I JUNI/JULI DRO JEG TIL KROATIA, DUBROVNIK. Var ikke akkurat noen ferie i og med at jeg var på jobbmøter hver dag i typ 8 timer. Men de dagene vi fikk tid til å ligge i sola var det så innmari varmt at vi lå i under en time. Fant hello kitty is i nærbutikken, og tror jeg og mamma kjøpte så å si alle isene de hadde!

Har du vært i Tyrkia eller Kroatia før?

Auschwitz #2Inngangsdøren til en av de mange gasskammerne/kremmatoriene de hadde. 


En av vognene de brukte til å frakte mennesker til Birkenau med.


33 minneplater med forskjellig språk, samme tekst på alle. Oslo var også med på listen over mennesker som ble deportert til Auschwitz/Birkenau.

Inne i den lille bygningen hvor kvinnene måtte bo.

♥ Jeg er glad for at jeg har fått vært i Auschwitz/Birkenau. Det er virkelig en opplevelse. Det å se på noen av bildene fra den tiden, klær de hadde på seg, gjenstander osv. Har også fått litt mer lærdom om hva som egentlig hendte på den tiden der. Grusomt at alle de menneskene måtte gå gjennom noe slikt. Vet du mye om Auschwitz? Og hva synes du om bildene? 

Auschwitz #1
Bildet er tatt fra innsiden av den såkalte straffegården. Her ble mennesker stilt på rekke og rad før de ble skutt.En liten samling av briller de tok fra menneskene som var i Auschwitz.

Giftige piller de ga til menneskene.

♥ Jeg tok over 180 bilder fra Auschwitz/Birkenau, men ikke alle kommer ut på bloggen vel å merke. Var noen steder vi ikke fikk lov til å ta bilder, selv om mange gjorde det. (jeg og Lan var noen av de) Men disse kommer heller ikke ut på bloggen, dårlig kvalitet siden det er smugbilder og ikke koselig å se på. Triste saker de stedene man ikke fikk ta bilder. Men det skal sies at det var en opplevelse å være der. Gå der alle de menneskene urettferdigvis ble drept, høre historien om alt. Var mye jeg ikke visste også. En trist, men historisk opplevelse. Hva synes du om bildene? 

LAST NIGHT IN KRAKOWVar på en tur til Aushwitz og Birkenau. Tok veldig mange bilder, men de kommer i et eget innlegg når jeg er hjemme igjen. Veldig spennende å endelig ha fått vært der. Trist å se på alt.


Spiste litt på hotellrommet når vi kom hjem igjen. Pasta med laks.


Fikk vår siste massasje for denne gang. Varme stener er å anbefale når man får massasje! Super godt. De glemte visst den ene steinen på bordet. Så slem som jeg er, tar jeg den med meg til Norge igjen. Uff..


Shoppet litt til etter massasjen.


Spiste Mc Donalds til middag på hotellrommet.


Den beste chipsen man kan spise! Spiste den etter vi hadde sjekket ut utelivet på fredagen. Tror vi var i himmelen. Men var ikke like god nå, men det var nok fordi den ikke var rykende fersk.

Nå sitter vi ombord på flyet tilbake igjen til Oslo. På grunn av Gardermoen holdt stengt til klokken 10 i dag morges, var flyet vårt 3 timer forsinket. Super gøy å sitte på en flyplass hvor alt man kan få kjøpt er potetgull, brus, røyk og parfyme. Men nå er vi i allefall på vei hjem! Hatt en fin helg?

SECOND DAY
Vi bevegde oss til sentrum, gamle byen og der ble det litt shopping. Siden alt er så billig, så ble det litt dyrere alikevel. Men nye klær, smykker og sminke har jeg med meg hjem igjen. Så jeg er strålende fornøyd. Viser til uken hva jeg har kjøpt.Lan og jeg har lenge pratet om å få oss en lik tatovering bak øret som et lite spesielt tegn på vårt evigvarende vennskap. Og vi fikk det for oss at JA nå skal vi ta tatovering. Så nå har vi begge en liten stjerne bak øret. Vi begge trodde det skulle gjøre vondt siden det var bak øret, men det var ikke så gærent som vi hadde forestilt oss.

Etter shoppingen var det deilig med en spabehandlig. Full kroppsmassasje.  Etter massasjen banket det på døren, og der sto ei dame med blomster. Min søte Lan fikk blomster fra kjæresten sin. Hvor søt er ikke han mot henne da? Herlighet..


Endte lørdagen med en to retters middag nede på restauranten på hotellet. Før vi falt om i søvn. Hva gjorde du på lørdagen?

FIRST NIGHT IN KRAKOW

Det eneste som var litt skuffende med hotellrommet er at det ikke er noen minibar her. Noe som vil si at vi ikke har noe kaldt å drikke på eller sette drikke inn i. Trodde alle hoteller hadde et minikjøleskap. Men det er visst oppskrytt å ha det gitt. Men ellers er hotellrommet veldig fint, bortsett fra at det ser bomba ut etter gårsdagen.

Etter litt hopping i senga la vi oss å powernappa i to timers tid, i og med at vi stod opp så tidlig. 


Bevegde oss til gamlebyen og spiste biff. Herlighet, det er så koselig i byen når det er så mange lys. Og tro det eller ei så betaler vi 50 kroner for å komme oss til byen, noe som tar ett kvarter. I Oslo ville det vært en pris på 350.. Virkelig billig, og det liker vi!Vi var også på spa i går. Ordentlig avslappende å ligge å bli massert over hele kroppen. Vi fikk til og med massørene til å ta bilder av oss etter vi var ferdig. Søteste massørene vi har vært borti tror jeg. Så glade og pratsomme.


Etter alt, dro vi ut på byen. Det var en herlig natt. Tror vi var rundt på 3 utesteder på rappen. Ble kjent med nye mennesker. Møtte til og med noen norske studenter. Og spiste den beste pommes frites'n noensinne på Mc Donalds. Lurer på hvorfor vi ikke har den typen i Norge.. Nå ja.. Hva gjorde du igår?

Unnskyld på forhånd for dårlig blogging. Men nettet her fungerer så vidt, og jeg er jo tross alt på ferie for å slappe av. Så det vil kun bli en oppdatering imorgen og på Mandag også. Skal prøve så godt jeg kan å få kommentert tilbake til alle søte. Men slitsomt når man må skrive inn bekreftelse for hver kommentar man skal skrive.. 

FINALLY IN KRAKOW

Jeg klarte jo å forsove meg, så jeg våknet opp av en melding fra Lan om at de var på vei bortover. Stresset som jeg var rakk jeg hverken å tisse eller pakke alt jeg egentlig skulle ha med. Men nå er vi i Krakow, etter en liten flytur. Sitter å venter i hotell lobbyen på å få et rom. Ventet i typ 30 min allerede. Og vi er trøtte å gretne. Eller i alle fall jeg. Tipper vi sovner så fort vi får et rom. Skal prøve å få blogget mens jeg er her nede. Nettet er litt tregt her, men skal prøve så godt jeg kan søte mennesker. Har du vært i Krakow / Polen før?

TEN DAYS LEFT
Nå er det bare ti dager igjen til jeg og bestevenninnen min drar til Krakow. Blir min siste reise før vi går inn i det nye året. Så langt i år har jeg vært i Alanya, Danmark, Sverige, Dubrovnik. Men snart er Krakow på listen min også, hvilket betyr jeg fikk besøkt to nye land før året 2011 var omme. Er det noe jeg liker så er det å reise rundt omkring. Jeg drømmer om å dra til India, Kina, Mexico, USA, Hawaii, Bali og det er vel fler på listen min også. Blir vel Mexico og Alanya neste år tror jeg! Eller håper jeg. Hvilke land eller steder har du reist til i år?

SOON I'LL BE FLYING AWAY!


I Desember drar jeg og Lan (bestevenninnen) på en liten tur til Krakow. Vi synes vi fortjener litt ferie og spabehandlinger, nemlig. Så da skal vi bo på hotellet som vist ovenfor på bildene. Det skal bli herlig, rett og slett. Vi har planer om en spabehandling per. dag, shoppe, spise god mat, se litt rundt, kanskje ta oss en tur ut å sjekke nattelivet. Men noe jeg gleder meg mye til er å få dra til Auswitch. Det har jeg villet siden 10.klasse. Jeg har sett så mange filmer som inneholder mye av det tragiske som tok plass på det stedet. Jeg kommer nok til å få et helt annet syn på det når jeg faktisk får sett hvordan de hadde det. Blir kanskje feil å si at man gleder seg til å dra til Auswitch, men det er nok en opplevelse å ha vært der. Jeg drar ikke før 9 desember, men har allerede reisefeber! haha.. Har du vært i Polen før? Eller skal du på noen reiser før 2012?

Alle bildene er fra hotellets hjemmeside.

MY TOMATO SOUP GIRLNår jeg var i Alanya i 2010, møtte jeg på den skjønneste jenta en sen natt. De jeg hadde dratt til Alanya med hadde lagt seg for å sove og jeg var fortsatt litt beruset og ville finne på noe gøy. Så hvorfor ikke lage tomatsuppe? Og da kom denne søte jenta inn i bildet, samt venninnen hennes. Jeg løp opp på hotellrommet mitt for å finne tomatsuppe, makaroni og den dobble hybelkokeplata. Så satte vi oss faktisk ned i lobbyen til hotellet for å lage oss suppe. Tror vi ble jaget rundt av vakten fordi det var visstnok ikke lov å sette seg ned å lage mat i gangen, heller ikke i restauranten. Forståelig nok. Endte opp med at vi traff to gutter som vi ble med å lagde tomatsuppe med. Hahah, ekleste tomatsuppen jeg noen gang har spist. Makaronien var ikke myk en gang, eneste som var godt var selve suppen. Men det er et minne som blir med meg livet ut. OG nå på lørdag kommer hun til Oslo for å besøke meg. Det skal bli så koselig! Har du et slikt rart minne? Og har du ei venninne du ikke har sett på en stund?

BREAKFAST TIME


Det var en super fredag! Hentet lillesøstrene til dansken og vi spiste på peppes pizza. Så en liten kaffepause på løkka, etterfulgt av at vi dro på besøk til noen i familien. Så så vi på løvenes konge, åååh, den er så fin. Synd vi sovnet midt i filmen.. Men nok om det. Nå er det frokost på gang. Jeg skal lage min spesialitet. Nemlig, stekte poteter, egg og bacon. Nesten sånn som mormor lagde til meg når jeg var liten. Har du husket å spise frokost?

I MISS ITKunne sette seg ned på en restaurant, hvor man kjenner kelnern. Et sted hvor man virkelig føler seg velkommen. Hvor de har pyntet litt ekstra på bordet fordi de visste vi var på vei dit for å spise. 
Møte på sprøe innfødte, og le en hel kveld. Bli kjørt til og fra utestedene. 
Dra på utflukter, og utforske nye ting. Bli båtsjuk, men alikevel holde seg oppegående.
Dra på jeep-safari. Ha vannkrig mens bilene kjører. Ta masse bilder av fin natur og utsikt!
Ta ekstremt mye fyllebilder, jentekvelder flere dager i strekk. 

Savner virkelig Tyrkia. Menneskene. Øl'n. Utelivet. Solen. Alt retten og sletten. Og jeg håper virkelig det blir en tur til sommern. Utelivet der nede kan ikke sammenlignes med utelivet her i Oslo. Føler alle er så mye gladere, morsommere der enn her. Hvis du setter deg ved siden av en gruppe mennesker her i Oslo, føler jeg man lett kan bli stirret på i den form av "hvem tror du at du er? fjern deg". Mens der er det "åh hei! også er praten i gang". Noen andre som kjenner seg igjen i det med utestedene? // Er det et feriested du ønsker å dra tilbake til akkurat nå?

2 TIMER IGJEN
Nå er det to timer igjen til flyet lander på Gardermoen. Jeg har flysetesmak i ræva. Flymat smaker aldri godt. En smule kvalm. Og jeg klarer ikke lese underteksten på filmen de sender. Jeg kunne ha syti mer, men da ville jeg vel skremt dere alle vekk. Jeg gleder meg til å komme hjem til senga mi, og rottetuttane mine! Men kommer til å savne varmen i Marokko. Nåja. Såå, hva har jeg egentlig gått glipp av denne uken i Norge? Været osv? Oppdater meg!

ROAD TRIP TO AGADIR
De bodde et lite stykke unna Agadir. Et sted hvor det tydeligvis ikke er så mange turister, tenker vi sier ingen turister. Men gjestfrie var de alle når vi kom på besøk. Jeg hadde aldri hilst på de før, og alikevel kysset de på meg når vi hilste. Synes det var kjempe koselig. Dro inn til Agadir å møtte på en av søstrene til jentene. Så bort på strandpromenaden. Ååh, kjenner jeg kommer til å savne Marokko.. Nå sitter vi forresten å venter på at bussen skal hente oss 15.30. Hater å vente. Jeg blir så stressa! Har du vært i en innfødt sitt hjem før når du har vært på ferie?

NOT READY FOR GOODBYE

Da var det snart på tide å si farvel til kjære Marokko. Enda noen timer igjen til vi skal bevege oss, men nå står pakking for tur. Må levere leiebilen. Kanskje spise frokost også. Ble ingen middag igår, utenom potetgull! Sunt.. Kommer faktisk til å savne de jentene jeg møtte i går. De var så super søte. Kommer til å savne alle menneskene. Kamelene. KFC. Solen. Markedet. Hestene. Jeg kommer til å savne en del for å si det slik. Men det er vel bare å vende nesa tilbake til kalde Oslo. Får se om jeg får postet et innlegg med bilder fra igår når jeg sitter på flyet. Mulig vi har internett på vei hjem igjen også! Synes du det er trist å dra hjem når du har vært utenlands?

BURNING UP

Nå har vi ligget littebitt i solen, og har fått litt skille allerede. Har faktisk bare vært på bassengtaket to ganger i løpet av uken. Ellers har vi jo bare vært ute å trasket i byen. Får jo litt farge av det også. Som nevnt før er jeg ikke en person som klarer å ligge timesvis i solen. Det er kjedelig og varmt. I morgen skal vi til Agadir. Vi skal leie bil å kjøre på egenhånd, en 2-3 timers kjøretur. Skal møte noen marokanske jenter å se hvordan de bor. Jeg gruer meg bittelitt. De har sånn hull i gulvet do. Det er ganske skummelt. Men skal prøve å ta massevis av bilder. Kanskje jeg får vist dere hvordan et marokansk hjem ser ut. Har du noen gang vært på et toalett der det er hull i bakken?

LE TOURISTE

Nettopp kommet hjem fra en runde på turistbuss. Ja, du leste riktig. Turistbuss. Jeg har aldri vært på en slik buss før, ikke en gang når jeg var i london satt jeg på en doubledeck turistbuss. Greit at jeg faktisk er en turist. Men det føltes ikke bra der jeg satt med ørepropp i det ene øret for å høre på historie. Satt med kameraet framme og knipset bilder her og der. Værste av alt er at vi satte oss på første rad i bussen med.. Wait for it... med kjoler på! Fryktelig smart når man ikke klarer å holde bena samlet fordi det er så varmt og klamt.... Har du sitti på en doubledeck buss før?

STREETS IN MARRAKECH

Storkoser meg her i Marrakech. Selv om det ligger en del søppel i gatene er alt så fint. Bygningene, palmene, gatene og ja egentlig alt. Lever livet! Hva synes du om bildene?

MORNING & ASSGRABBINGGod morgen, fra Marrakech. Sto opp for en times tid siden faktisk, og har ligget her i mørket. Hører fuglene kvitre, og marokansk musikk siger inn gjennom dørsprekken fra korridoren. Etterfulgt av små snork fra mamma som ødelegger hele morgenstemningen! (unnskyld mamma) Det er så deilig å vite at jeg ikke har en jobb å gå til hele uken. Jeg er helt avslappet. (for de som lurer, er klokken 09.05 her)


Kjenner jeg begynner å få innmari vondt i ryggen av sengen her. Kjennes ut som å ligge på gulvet. Hodeputen, ja hodeputen den er noe for seg selv. Har kink i nakken, og det sier vel sitt. Og det at det finnes kakerlakker i trappene her, gjør meg litt redd. Er så innmari redd for å tråkke på en, for da kan man ende opp med kakkerlakk egg under skoen. Og om man da tar skoa hjem til Oslo, kan man ende opp med kakerlakker hjemme. Det vil jeg neppe!


Nåja over til ASSGRABBING delen. Igår var vi nemlig ved togstasjonen å spiste KFC, å som jeg elsker kylling. På vei hjem med bæreposer fulle fra super'n møter vi på en flokk med unge gutter. Sånn smårollinger i 10 års alderen. Først sparker han ene drittungen fotballen sin på oss (bommet, fordi jeg og muttern er så innmari vant med kanonball!). Så sier han excuse me, pardon og små flirer. Djevelske unger! Litt lengre bort i gata aner vi fred og ingen fare. Så sykler han ene amøbe ungen forbi og totalt assgrabber mamma der vi går. Nå ja, han har vel aldri tatt på en kvinnelig rompe før. Egentlig er jeg bare misunnelig på at det ikke var meg. Buhu. Noen gang blitt assgrabba før?

HOW MANY CAMELS?
Skulle kjøpe bukse i en av bodene og da lurte han ene som jobbet der fælt på hvor jeg var fra. Vi tulla litt med hvor mange kameler han måtte gi for meg. Haha. Det er alltid gøy. Men 5 millioner kameler hadde han visst ikke. Men vi fikk buksa til 100 dh (70 norske) og en klem fra meg. Jeg drev å tok bilder av en random bod, så sa fyren ovenfor at jeg måtte ta bilde med han. Og da gjorde jeg jo selvfølgelig det. Super koselige mennesker. Hvem vet, kanskje jeg finner meg en rik mann og flytter hit for godt.. Neida, det skjer nok ikke. Men nå er det sol og bading som står for tur. Hva er planen for i dag?

MARKEDET; JEMAA EL FNA


Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Jemaa El Fna (marked her i Marrakech). Herregud, sykt mange mennesker der. Også lukta det hestetiss overalt, fordi de kjører hest og kjærre blant bilene her nede. Var masse spennende å se på hvertfall. Tror vi skal tilbake imorgen på dagtid, for da er det ikke så mange mennesker der. Det vil si at prisene på ting blir mye billigere! Nå er det film på tv. Finnes en engelsk kanal her nede, så da går det i den. Jeg får vel ønske alle dere god natt (god morgen for de som allerede sover og ser dette på morgenen). Har du vært på marked i utlandet før?

IN LOVE WITH MARRAKECH// Singlet BikBok // Shorts H&M // Veske GinaTricot // Solbriller H&M //

Så mange fine palmer overalt. Jeg elsker palmetrær! De er så fine.

De fine garasjene de har. Og ikke minst nye fancy biler som du kan se. Kan skjønne hvorfor flesteparten kjører gamle biler. De kjører jo som svin her nede! Ingen trafikkregler så å si. I noen rundkjøringer har de trafikklys, men ganske få.

Liker virkelig denne fargen. Når jeg etterhvert får meg hus, skal det males slikt.


Og jeg vil ha en slik blå dør.

Spiste frokost like ved den ene rundkjøringen som har trafikklys.


Her i Marrakech driver man visst med ekstrem sport hver dag. Det å løpe over veien mens bilene kjører i full fart, er ikke alltid like greit skal jeg si deg. Synes det er litt skummelt. Selv om de har fotgjengerfelt eller hva det nå heter, så stopper de ikke for gående. De bare kjører. Så det gjelder å se seg for. Nå har vi nettopp vært oppe for å se på bassengområdet, blir ingen soling idag. Vi har ingen håndklær, siden en viss vaskedame tok med seg alle og gikk. Hyggelig. Hvordan er været der hjemme?

GOD MORGEN, BONJOUR
Det første som møtte synet mitt igår var alle disse søte bygningene. Det at nesten alle er malt i denne fargen, gjør meg lykkelig. Det er jo en sukkersøt farge, synes du ikke? Også et palmetre i hagen. Første vi så utenfor var et basseng. Det var TOMT for vann. Så vi fikk litt hetta kan man vel si. Men det var ikke vårt basseng, fordi det ligger på taket av hotellet. Jippi!


Vi har null veranda, men det funker vel greit det. Prøvde å laste opp bilder i går, men det gikk veldig dårlig. Klarte det tilslutt, men da var jeg så trøtt at jeg ikke orket, og fant ut at jeg bare hadde tatt tre bilder. Og det siste får jeg ikke lagt inn. Har funnet ut at mesteparten av folka her nede kan fransk. Var en fyr i matbutikken som sa "heeeey" til meg med et sleskete smil. Jeg ble litt redd, og løp etter mamma. Samma når vi gikk tilbake til hotellet. Var en mann på moped som sa "ca va" og hva gjorde jeg? Løp til mamma. Ååh, mamma er så god å ha! Kan du fransk?

OFF TO MARRAKECH

Nå befinner jeg meg faktisk på Gardermoen. Og jeg er super klar for å dra. Bare det å komme seg til varmen er nok for meg. Masse masse bilder skal jeg ta også. Blir koselig å kunne tilbringe litt alene tid med mamma, i og med at hu har valgt å forlate meg og flytte til byen. Men da blogges vi igjen fra Marrakech! Eller på flyet, er mulig det er wifi ombord siden vi flyr med Norwegian! Ønsk meg god tur da?

ALT PAKKET OG NESTEN KLARTJeg har jo ikke peiling på hva jeg skal pakke ned i kofferten. Men det tryggeste er vel å satse på shorts, mange singletter og kjoler. Skal jo være borte en uke bare, men jeg pakker jo alltid med meg for mye. Det er typisk meg, men jeg er vel ikke den eneste! 


Lagde meg en liten pakkeliste i stad også. Er vel mer enn det som står på bildet som blir med. Men det viktigste for meg er vel å huske pass, bankkort og meg selv! Ellers kommer jeg vel ingen vei. Så gullfisk som jeg er, er det helt sikkert et eller annet jeg glemmer å pakke med meg! 

Det beste med en så stor koffert er at jeg ikke trenger å brette alt sammen. Det er egentlig bare å slenge alt oppi. For ærlig talt, når man åpner kofferten når man har ankommet hotellet ser det ikke så fint ut oppi der uansett. Har reisefeber! Imorgen 13:40 sitter jeg på flyet, og jeg skal blogge fra Marokko også. Så veit du det! Såå er det noen andre enn meg som alltid pakker med seg for mye?

BUTTERFLIES
Det er så herlig å ligge her, tenke at jeg skal til Marokko, Marrakech på lørdag. Jeg har små reisesommerfugler i magen. Før var jeg slik at jeg kunne pakke en måned i forveien (rart, ja jeg vet).. Men nå på mine siste turer har jeg pakket to eller en dag i forveien. Jeg tar i hvertfall ikke etter min mamma. For hun pakker nemlig 1 time før man skal bevege seg mot gardermoen. Jeg gleder meg! Skal legge igjen noen spor her på bloggen mens jeg er i Marrakech. Og kameraet skal brukes flittig. Har vært litt sløv på det i det siste skal jeg innrømme. Jeg har bestemt meg for at jeg skal ta bilde med en kamel. 


Mamma tok nemlig bilde av meg oppå en kamel i Egypt (2005).. Og du kan jo se hvor fint det ble. Hvor er kamelen? Hvertfall ikke på bildet.. Og ja mamma, jeg er fortsatt bitter for at du ikke klarte å ta bilde! (men glad i deg for det)

Hvor lang tid i forveien bruker du på å pakke til ferier? Noen gang sitti på en kamel?

GUESS WHERE!
Ja okei da. Kanskje litt vanskelig å gjette. Men jeg og mamma har bestilt oss tur! Aaaah, det skal bli deilig å komme seg bort fra Oslo. Har jo enda ikke hatt noen sommerferie, så det skal virkelig bli herlig. Den bleke kroppen min trenger sol og varme ikke minst. Turen går til Marokko, nærmere bestemt Marrakech. Åh, de har jo Mc Donalds der så jeg kommer til å overleve på det og ris. Om typ 10 dager er jeg der. Alt jeg trenger å gjøre nå er å leve på luft og kjærlighet frem til turen, så slipper jeg å være blakk når jeg er der nede. 
(Svarene på tatoveringsspørsmålene kommer imorgen for de som la igjen noen spor der!) 

Kunne du tenkt deg å reise til Marokko?

GÖTEBORG I BILDER

ON MY WAYDa var vi tilbake på E6! Er i Norge igjen allerede. Jeg har brukt kortet mitt så mye på shopping at det ikke funker lengre, selv om det er penger igjen. Litt flaut når man skulle betale for maten igår kveld da eller?! Har kjøpt masse nytt, som kommer her i løpet av dagen.

Har du hatt en bra helg?

GöTEBORG äR HäRLIGTAkkurat nå ligger jeg fyllesjuk på hotelrommet med mine to skjønne. Herlighet for en kveld det var i går. Når vi først parkerte den super søte bilen i garasjen gikk vi opp på rommet satt fra oss tingene og dro ut. Herregud så mange mennesker inne på Nordstan. Nå ja. Ble en bytur med festligheter seinere utover kvelden. Og det endte med at vi alle tre ble splittet. Men så lenge vi er gjenforent nå, så spiller vel ikke det noen rolle? gjør det vel.. nei nettopp!

// februar 2011

Internetten på hotellet er treigere enn en snegle med superkrefter! Bare sånn at du vet. Blir en del å kommentere tilbake på når jeg er hjemme igjen på mandag. Men synes det bare er koselig jeg. Men nå skal vi SOVE litt mer! Du veit...

Hva skjer hos deg i dag?

WE'VE BEEN KICKED OUTSå nå sitter vi bare her i resepsjonen å kjeder oss. Rett og slett. Tragisk at man må ut av rommet 12:00, for så å ikke ha en dritt å gjøre til bussen går 20:15! Snakker vi rastløs?!

Nå har vi jo bare, ja bare 4 timer igjen å vente... Er det ikke herlig?

Tiden går jo så sakte når man venter..

Er du like rastløs som meg når det gjelder å vente på ting?

HOT OR NOT - TATTOOSe på min søte lille hello kitty tatovering. Den kostet meg bare 15 kuna! Ikke gjorde det vondt heller.

Er det nå jeg skal sitere fra filmen; when a man loves a women? .. It's a press on tattoo!

Har du tatoveringer?

DON'T WANNA GO HOME
Alt er så å si pakket og klart. Det teite er at bussen ikke går fra hotellet før 20.00. Hva skal man liksom gjøre i mellomtiden? Nåvel, skal ut å legge meg ved bassenget om få minutter!


Man kan jo bare fortsette sovingen ved bassengkanten, kan man ikke? Blir jeg brent så blir jeg brent. 

Reiser du snart på ferie?


Jason Derulo - Don't wanna go home

GETTING TAN & DARK

Åh solen steker og livet er herlig. Har faktisk klart å ligge 3 timer ved bassenget! Herrejesus, jeg hadde tålmodighet idag. Og jeg må si jeg er stolt over meg selv. Bortsett fra at jeg ser ut som en rød hummer i trynet, så har jeg oppnådd litt mer farge enn jeg gjorde sist!

Nå har forresten blogg.no appen blitt lansert! 
Har du lastet den ned?  

Minner om konkurranser min HER, det er bare å delta!

THIS EVENING I'M WEARING

Whorelashes må til veitdu! 

Hva har du på planen for kvelden?


I'M GOING TO THE BITCH.. som min kjære mormor ville sagt siden hun ikke kan forskjellen på beach og bitch. Nåja, jeg skal egentlig ikke på stranda i det hele tatt. Men jeg skal til bassenget om litt. Ikke det at jeg holder ut så veldig lenge at det gjør no. Det er vel verdt ett forsøk uansett.


Skal poste noe av det jeg kjøpte i går når jeg er tilbake fra bassenget. Og jeg skal kjøre i gang en konkurranse etterpå! 

Kommer du til å delta?
Har solen tittet frem hos deg?MY VICTORIA SECRET BIKINIS

Har du bikini fra Victoria Secret?
Hva synes du om mine? 

ONE HOUR, ONE HOUR ONLY

Jeg har virkelig ikke tålmodighet til å ligge å grille meg. Det er jo så kjedelig.. Ligge der, kjenne svetten renne. Gå litt i vannet for å kjøle seg ned, steke litt til.. Nei, det er ikke helt meg asså. Så jeg og mamma lå i en time ved bassenget. Og nå har vi spist frokost og om en halvtime er det møte igjen!

Får du lett skille?


GOOD MORNING SWEETIES
Her har du en stk trøtt Sara Alexandra. Herlighet, drakk litt igår da eller. Må si det er fart i de som er godt over 30. I like it ! Men for min del ble det å ta kvelden ved midnatt. Om en halvtime begynner første møte her i Dubrovnik. Og jeg kan ikke si jeg gleder meg. Føles faktisk ut som jeg er tilbake på skolebenken.. Nåja, lærer vel noe nytt på disse møtene. 

I går sang Marion Ravn ved middagsbordene til alle 870 personene her! Amazing. Jeg ville ta bilde med henne, men jeg hadde ikke mot nok til å gå til henne å spørre. Og nå angrer jeg litt kan du si. 

Sovet godt?

I'M IN DUBROVNIKOg her skal vi bo sammen med 870 andre fra Norge som jobber i samma bedrift! Hvor sykt er ikke det? 


Fine pc kroken.


Litt fancy at man kan se når folk er på badet da! Fikk litt panikk og tenkte det værste. Men heldigvis er det gardiner å trekke for..Verandaen vår..


Med super fin utsikt!


Det her skal nytes så mye som det kan nytes! Det er jo herlige 27 + grader. Weee

Noen som vil kommet på besøk?I'M ON THE AIRPORTNå sitter jeg på flyplassen, og venter på å fly. Det skal bli herlig å komme seg til et varmt og godt sted! Sommer i Norge er noen ganger til å le av. Men med min flaks er det vel super fint vær her hjemme mens jeg er borte.. Blir ikke akkurat en ferie, er en forretningsreise/kongress med 3 andre på jobben+ noen hundre fler fra andre steder i Norge. Det blir nok spennende for det! 

Dubrovnik, here we come!! Selv om jeg er bortreist blir det blogging utover dagene, siden det er trådløst på hotellet. Og mens jeg er der nede skal jeg også kjøre igang en ny konkurranse med en liten goodiebag! Så hold øya åpne for å delta.

 

Ønsk meg god tur da? 


MY WEEKENDVi var på Langedrag.

Klappet noen geiter


Rett før den store geita nikka til lille geita og vi løp skrikende. Haha

Litt redde for å nærme oss den store tingen der.. 

Men vi turte å stå såpass nærme da!

Søstre <3


Nydelige ulven!
Koste meg kjempe mye på hyttetur med kjære lillesøster og besteforeldrene våre. Elsker deg, Madeleine!

Jeg ble forresten jagd opp på en sement blokk ved låven, også opp på et tynt stålgjerde, for så å bli jagd opp på en tre stokk! Dumme geit som bræka og ville sikkert stange meg! Snufs... Dumt ingen rakk å ta bilde, for jeg så rimelig tåpelig ut der jeg sto..


DET ER HER DET SKJER.. Herregud å det regner. Skulle ikke vært lov. Veier er blitt steng, vann opp til hus, sauer forlatt på en øde øy typ.. Politibiler og brannbiler på veien.. Nei,synes det kan stoppe å regne. Du der oppe i himmelen, kan du ikke holde tisset ditt inne en liten stund? Hytta ligger på Høgavarde så vi tok oss en tur inntil Gol. Jeg og min kjære lillesøster fikk oss en jakke hver! Prikk lik faktisk,  da den falt godt i smak hos begge to. Snille besteforeldre vi har! Nå skal vi snart spise taco, men først en powernap. Været gjør oss trøtte! 

Hender det at du tar en aldri så liten powernap? 
FORLATER OSLO NÅ
Nå sitter vi i den fancy bilen og er på vei til hytta i Flå. Ikke det at jeg veit hvor det er henn.. Men hytta er diger! Man kan nesten gå seg vill, og det er ikke tull! Jeg var så snill at jeg foret lillesøstern min. En stor bolle med ris og kjøttdeig. Luksus! Haha.. Nei, nå får jeg kanskje være litt sosial her i bilen! Kanskje spille bil bingo eller hva det nå heter. Og jo!! Jeg er ikke så fan av Telenor! Selv har jeg Tele2, men de leier nett av Telenor så alt er jo bare tull.. Snufs.. Hva skal du i kveld?

ALL PACKED AND READY.. to leave. Eller ikke enda, men snart. 8-9 timer til. Skal en tur på hytta i helgen med min kjære lillesøster og mine besteforeldre. Det blir nok kos veitdu! Vet du sitter der å misunner meg, men du får være med neste gang? Kanskje.. Om du er snill. Nå sitter jeg her med mine fake whorelashes og "barbie" hår. Life's good! Men jeg får komme meg ut av leiligheten og bevege meg bort til mamma en blokk unna! Nå skal jeg på jobb å betjene en rekke søte & rare mennesker. 

Hva skal du i helgen?I HEART TIGERS
Se så søte de er da! Vil ha en tiger som kjæledyr jeg.. Har du klappet en tiger før?

ALANYA DEL 3

Alt i alt hadde jeg en herlig tur for å si det sånn! Og det synes kanskje på bildene. Kanskje litt for mye morro? Men det er da lov det også. Hihi. Har du planer om å dra til Alanya, burde du ta turen innom Kervan ved havnen! Der er det kjempe god mat og service! 

I'M BACK AGAINDa var jeg tilbake fra Danmark! Oh, for en herlig helg det har vært! Landet jo sent på fredag, så det ble bare en film også smuttet vi lige til sengs. På lørdags morgen ble jeg vekket av at det var morgenmad på bordet. Det er herlig å være i Danmark rett og slett. Nystekte rundstykker rett fra baker'n. Ikke no brød som har ligget i hundre år før den blir spist.. MUMS. Litt utover dagen kom to drenger til oss å vi kjørte avgårde til et marked litt utenfor Ribe. Daniel sa vi skulle få se griser, hester og kuer! Men det var det lite av gitt.. Men tivoli var det der og masse rare ting å kjøpe. Vi tok oss en øl, og satt i den fine været. Utrolig herlig! Javisst!

Og ja idag har vært en helt utrolig kjip dag! Ikke bare måtte jeg reise hjem, men jeg fikk ikke være med på flyet!! Hun sa nei, det er forseint.. Tror du ikke jeg fikk panikk da?! Jo, trodde jeg skulle begynne å grine. Retten og sletten.. Men hun ringte norwegian og de sa det var greit at jeg ble med. Men jeg fikk ikke sjekket inn bagasjen min, så Daniel måtte ta med seg parfymen , deo'n, hudkremer, tannkrem osv av flytende! Så måtte jeg løpe til gaten!

Og når jeg kom frem dit viste det seg at flyet var 20 min forsinket! Lucky me! Herregud for en stressende dag.. Nå sitter jeg hos mamma og blogger fra hennes splitter nye iPad. Heldig hun er.. Vurderer å kjøpe det selv, men så grusomt at det ikke går Ann å legge ved bilder når man blogger på den! Hallåå! Gi meg en app for iPad og iPhone da folkens!!

Josip kommer hvert øyeblikk også blir det pizza! NAM!! Håper dere alle har hatt en fantastisk helg!

ALANYA DEL 2ALANYA DEL 1Alt i alt har det vært en utrolig herlig ferie! God mat, for mye alkohol, nye mennesker, gamle venner, sol, litt regn, kalde netter og super selskap med Josip & Waithira! Og ja, vi levde faktisk på tomatsuppe og vodka for det meste. Glemte jo selvfølgelig å ta med meg norsk tomatsuppe som jeg hadde kjøpt med! Men den tyrkiske var nesten like god, bare nesten. Ble ikke noe shopping, alt i alle butikker er jo likt. Så det er egentlig bare å gå i en butikk så finner du alt du trenger. Og hvis de gir deg en for høy pris, går du til neste å finner den samma tingen der! 
I'M BACKÅ herregud for en TUR! Har hatt en sinnsykt fin uke med sol,en dag med regn, kalde netter, drinker, nye mennesker, gode venner og få bilder. Jeg har aldri vært super flink til å ta bilder, men noen ble det jo. Og nå har jeg gått glipp av så mye her i bloggverden. Godt det er søndag! Hadde planer om å blogge to-tre innlegg fra Alanya, men internetten på mobilen virket ikke og jeg orket ikke å sitte på en internett cafè. Jeg fikk ikke kjøpt så mye heller, men synes ikke det er så mye å kjøpe der. Alle butikkene inneholder jo det samme. Fikk med meg en genser hjem, ikke kjøpt. Men lånte den en kveld jeg frøys av bartenderen. Så ett plagg rikere er jeg da jeg glemte å gi den tilbake! Opsi..

Noen som har savnet meg da? Ikke...?


Vært på ferie?

REISEFEBER?Gleder meg super mye til å være med mine to herlige venner! Uken skal bli fylt med latter, drinker, soling, bading og ekte vennskap! En uke fylt med kjærlighet. Jeg gleder meg også utrolig mye til å møte igjen vår kjære taximann og x-kelner siden han ikke skal jobbe på det samme hotellet. Det skal bli nattbading og mye morro! Har pakket og nesten alt er klart. Må kjøpe noen siste ting imorgen før det går avgårde til Gardermoen 15:00. Er litt stresset i hodet mitt også. Jeg har vel pakket x antall for mange plagg, og glemmer helt sikkert noe viktig! Derfor har jeg passet på å legge pass og billetter i vesken nå sånn at vi kommer oss ned dit! Det er vel det viktigste!

Josip og Waithira.
Seymo og Ahmet

NEDTELLINGAlanya, her kommer jeg! Gleder meg som en liten unge til å komme meg bort til sol, strand (i mitt tilfelle basseng, liker ikke stranden.. merkelig), møte nye mennesker, treffe mine venner der nede osv. Det blir en herlig tur, er jeg helt sikker på. Drar med ho til venstre,Waithira og en god venn av meg Josip!Alanya, August 2010

hits