SARA ALEXANDRA


SaraAlexandra, 22 år, Oslo. Lever livet slik alle andre gjør. Her vil du kunne lese & se litt av hvert. Meninger, tanker, antrekk, irritasjoner, anbefaling osv. Jeg legger ikke skjul på hvem jeg er. Lever med en kronisk sykdom kalt Morbus Crohn.

Forside // Kontakt // Om Meg
Facebook // Twitter // Bloglovin


SISTE INNLEGG


HELGENS BLOGGKATEGORIER


12 MÅNEDER


LINKER


ANNONSER


Morsomme gaver og gavetips på CoolStuff.no
PHOTOS: MY WEEKEND
Fredagen gikk til å lage hjemmelagd pizza, lage bursdagskort, se film og kos med to venninner. Lørdagen gikk til å pakke noen julegaver, slappe av, se jentefilmer, powernappe osv helt alene. Søndagen gikk til taco kos, film, to søte venninner og en helskjønn hund. Aw, han fikk tyggebein og en kosebamse så jeg tipper han koste seg like mye som vi tre andre gjorde. En herlig helg med andre ord. Gleder meg allerede til neste helg! Og håper denne uken går fort. // Hvordan var din helg?

PHOTOS: SATURDAY'S HERELørdags morgen min startet med litt snapchat. Fikk så vite at min kjære lillesøster var i en bilulykke i natt og havnet på sykehuset. Og det får en til å tenke over ting. Det gikk heldigvis bra med lillesøster og han som kjørte. Vondt i hofta å litt her og der. Kunne gått mye værre, så det er godt å tenke på. Var jo selv med på en nesten kræsj tidligere i måneden og det er mye man tenker igjennom da. Så nå gleder jeg meg enda mer til å se lillesøster neste helg! Videre denne lørdagen skal jeg egentlig bare slappe av med jentefilmer, kortlaging, powernappe, pakke noen julegaver og lage meg en god middag. // Hva er dine lørdagsplaner?

NEW HEADERGAMLE OVENFOR HERDEN NYE.

Tenkte det var på tide å forandre headern nå som det ikke akkurat er shorts vær her i Norge og bildene begynner å bli litt gamle. Kanskje jeg burde forandre headeren hver måned? Hmm, nei det vet jeg med meg selv at ikke skjer. Haha. Skal også ta å gjøre noen små farge endringer i designet mitt, men ikke noe drastisk. // Hvilken likte du best - gamle eller nye?

PHOTOS: CHRIS BROWN BABYÅH, Chris Brown konserten i går var absolutt verdt pengene. Skjønner ikke hvorfor han fikk så dårlig kritikk i Danmark for showet i går var bra! Varte ikke så lenge som vi skulle ønsket, men jeg var sykt lykkelig der og da. Håper han tar turen til Norge et annet år også. Har lagd en bitteliten film fra konserten også som jeg skal prøve å få lagt ut til uken. // Noen andre som var på Chris Brown i går?

PHOTOS: MY SATURDAYStartet denne lørdagen med å bla litt i costume på senga. Nå ligger jeg langflat i sofaen å ser på elsk meg igjen, mens jeg tenker på å begynne å sminke meg. Må krølle håret, kle på meg og rydde ferdig i leiligheten. Får besøk av Helene og noen andre av mine herlige jenter fordi vi skal på Chris Brown konsert! Oh gleder meg som en liten unge! Er så glad for at jeg fikk billetter til den første konserten slik at jeg slapp å gjennomgå hva de som hadde billetter til den 18 måtte. Kjedelig med en avlyst konsert! Når jentene kommer blir det noen drinker, jellyshots og en full spilleliste med Chris Brown's musikk å høre på. // Hva skal du denne lørdagen?

PHOTOS: TUESDAY MORNINGLigger under pleddet i sofaen til mamma. Leser det nye. Spist en god frokost. Åpnet noen pakker jeg har fått fra ebay. Og nå skal jeg slappe av de siste timene før jobb med å finne tilbake litt blogghumør og materiale jeg kan legge ut. Blitt litt lat i det siste når det kommer til å blogge. Skal prøve å bli bedre til neste uke. Men når jeg jobber 15-23 vil jeg helst bare sove før jobb å ikke tenke på noenting. Og helgene har jeg ikke hatt tid til annet enn å kose meg. Men alle har vel sine perioder. // Hva er dine tirsdagsplaner?

Vinn en personlig almanakk her. Vinn egendesignet deksel her.

PHOTOS: A WONDERFUL MORNING Våknet opp uthvilt. Kom meg ut av senga. Lagde meg polarbrød med nallekorv. Slang meg nedpå sofaen. Og nå ser jeg på heroes mens jeg prøver å finne ut hva jeg kan ha på meg ikveld. Min kjære Helene har jo bursdag i dag. Hele 22 år. Så det skal feires med fyll og fanteri i kveld. Gleder meg massemasse! Tenkte jeg skulle legge ut en til konkurranse i kveld også, om noen ønsker det. Nå får jeg fortsette med heroes og kanskje pakke litt så jeg har alt klart. Slipper jeg å stresse når jeg må krølle håret igjen etterpå. // Hva er dine planer for i dag? 

Ikke glem konkurransen min, trykk her for å komme til den!

PHOTOS: MY YESTERDAYJobb. Kos med Xena. Fikset neglene til ei venninne. Møtte mamma. Tok bussen hjem. Middag. Fant ut at potteplanta mi hadde forlatt meg. Koste meg med topp bladet. Slappet av med mac`n og en evigsøt film. Mer detaljert får jeg unngå å være. Men gårsdagen etter jobb var herlig. Liker dager hvor jeg har avtaler men også har tid til å slappe av på kvelden. La meg jo klokken ni, og for de som kjenner meg er det ganske uvanlig. Men i dag er jeg godt uthvilt i allefall. // Hva er dine planer for dagen?

PHOTOS: MY WEEKENDHelgen min har gått til å rydde, skru opp skap, spise masse god mat, tilbringe tid med bestevenninnen Helene, se på filmer, slappe av og dessverre en liten pause fra bloggen. Jeg har ikke slappet av så mye på en helg på evigheter nå føles det ut som. Forrige helg gikk jo til rydding og vasking og de før der igjen til fester. Blir slitsomt i lengden og det er godt å kunne ta alt med ro i blant også. // Hatt en fin helg?

PHOTOS: A PERFECT MORNINGStartet min tirsdagsmorgen med en herlig frokost bestånde av eggerøre med bacon og pølse. Nam. Jeg pleier egentlig aldri å spise frokost med mindre jeg jobber tidligvakt på jobb. Nå skal jeg slappe av med Vampire Diaries frem til jeg må ta bussen til jobb. Herlighet det er så mye drama, romantikk og tristhet i den serien. Akkurat som jeg liker det. // Hva er dine tirsdagsplaner?

PHOTOS: SHOP 'TIL YOU DROPGårsdagen gikk til å shoppe med mami fra klokken tre til åtte. Tror jeg aldri har vært så lenge å shoppet før. Vi var innom living, bohus og ikea. Og når jeg går inn i en butikk går jeg aldri tomhendt ut igjen. Skulle egentlig ha en skittentøyskurv fra bohus og kom ut med veldig mye annet og null skittentøyskurv. Flink. Gleder meg til å vise dere hva jeg har kjøpt, men har veldig mye annet jeg ikke har fått vist enda så det kommer en eller annen gang! Etter shoppingen ble mami med meg hjem å jeg fikset den ene neglen hennes før hun dro hjem igjen. Videre utover kvelden ryddet jeg vekk alt jeg kjøpte og spiste junkfood. Herlig edru-lørdag! // Når shoppet du sist?

PHOTOS: DON'T WAKE ME UPGjett hvem som våknet klokken seks i dag morges? Jo det var meg det. Skjønner ikke hvordan det går ann. Klarte heldigvis å sovne igjen i syv tiden og sove til ti. Søndager er jo til for å kunne sove lenge og ikke bekymre seg over noenting. Planene for i dag er veldig enkle: spise restepizza, se på vampire diaries, powernappe, skru møbler, rydde, litt mer vampire diaries og slappe av resten av søndagskvelden. Nå som klokka gir meg en ekstra time i døgnet så har jeg jo litt bedre tid på å få til alt. Er ikke værst det heller! // Husket å stille klokka?

 

PHOTO: SaturdayLoveEn herlig lørdagsmorgen og jeg ligger under den gode varme dynen min. Er iskaldt i hele leiligheten siden jeg glemte å skru på ovnen i stua igår før jeg la meg. Flink. Mens alle andre gjør seg klar til Halloween kommer jeg til å være alene i leiligheten å rydde, kaste ting, skru møbler og vaske. Jeg har jo valgt det selv så det er egentlig ikke noe synd på meg. Vil man trives i sitt eget hjem må man jobbe hardt for å oppnå gode resultater. Fikk masse hjelp av søteste Ina igår til å vaske, rydde og kaste ting som befant seg i stua. Så det blir spennende når jeg i dag skal rydde i alle eskene i klesskapet mitt. Grugleder meg til hva enn jeg måtte finne! Før jeg begynner med det skal jeg fortsette å slappe av å nyte morgenstunden. Så går turen til ikea med min kjære mami og deretter til living. // Skal du feire Halloween i kveld?

OH HAPPY FRIDAYHappy friday! Endelig. Nå er det noen timer igjen på jobb før jeg sitter å powernapper på bussen hjemover. Skulle egentlig ha hundebesøk til imorgen kveld. Men søte lille Baijas skal være hjemme å passe på en syk eier i stedet. Hele helgen min skal gå til å få litt trivsel tilbake i leiligheten min. Føler jeg bor i en leilighet overfylt av unødvendige duppeditter og må ta fatt i søplesekkene å kaste en del eller gi det bort. Skal kjøpe meg fire skap til å ha inne på soverommet mitt og en vegghylle til stuen imorgen på ikea. Leiligheten min er på 29 kvm, så jeg trenger den lille gulvplassen jeg har. Det er fult mulig bloggen blir glemt bort til søndagen bare så det er sagt! // Hva er dine helgeplaner?

This Thursdag I'm Wearing..Herlighet, det er nå evigheter siden jeg viste mitt siste antrekk. For å være nøyaktig har jeg ikke vist det siden 30 August. Er ikke så fan av det fordi jeg pynter meg veldig sjeldent, og når jeg først tar på meg klær så er det ikke noe wow-faktor i det. Men la gå for denne gangen. Fordi alt jeg har på her er nemlig nytt! Nåja. Etter jobb skal jeg bli med mamma hjem for å legge akryl negler på henne. Er kjempe spent på om jeg klarer å legge det på andre enn meg selv i og med at jeg er såpass nybegynner. Skal også se på hotell til reisen jeg skal på i Desember (mer om det i ett senere innlegg). Nå gleder jeg meg bare til klokken blir tre og jeg kan tusle avgårde fra jobb.// Hva synes du?

PHOTOS: Working GirlSiden jeg har gått litt tom for inspo til dagens morgen innlegg får dere heller en liten sniktitt på hva dagene mine på jobb går ut på. Sånn nesten i allefall. En liten toast og sjokomelk er det som får meg gjennom dagene på jobb. Får jeg ikke det til frokost på tidligvaktene så kan jeg like så gjerne stikke hodet ned i do. Neida, så ille er det vel ikke. Etter jobb skal jeg hente to pakker. Åh gleder meg som et lite barn. Nemlig bestilt masse fint fra kremmerhuset og fra gina tricot! Lykkerus. // Går du på skole eller jobber du?

PHOTOS: Thumbs Up & Thumbs DownJeg vet ikke helt hvorfor jeg velger å dele dette på bloggen min, men jeg er super nervøs! Etter jobb skal jeg nemlig til legen å sette inn en p-stav(prevensjonsmiddel for de som lurer) i armen.. Tanken på å bli kuttet opp i armen med kun lokalbedøvelse skremmer livet av meg. Sprøyter tåler jeg helt fint, men det å kunne se på at noen kutter meg opp.. Nei uff. Forferdelig tanke! Ikke det at jeg trenger å se på, men det blir jo alltid sånn at man må det. Får vel trøste meg med at jeg ikke kommer til å kjenne noe og at det er værre å ta en piercing. Og de har jeg nok av. Værste er vel at mamma kanskje ikke kan bli med meg. Mammadalt til tusen! // Ønsk meg lykke til?

PHOTOS: Friday NightJeg feiret helgen inn med å hente tre pakker på kiwi. Handle inn diverse rengjøringsmidler (og det er ikke billig!). Så litt på Vampire Diaries og heiv i meg smågodt. Drakk min første julebrus i går også. Skulle egentlig vente til Desember, men den ropte på meg. Jeg testet ut å sette på akrylnegler og ble nokså fornøyd med resultatet. Litt ujevnt her å der, men for å være første gang synes jeg at jeg kan være stolt nok! Brukte også kvelden på å lage jellyshots. Aldri smakt bringebær gelè, men det luktet godt så får håpe det er noen som liker det også. Fikk også besøk og så en film. En herlig fredagskveld med andre ord. // Hva brukte du fredagen din på?

PHOTOS: Freakin' Weekend!Endelig FREDAG. Det er egentlig det jeg går å venter på mandag-torsdag.. Bare jobb 7-15 så er det satan meg helg! Å kjenne på den følelsen av at man kan være med venner, slappe av, kose seg, drikke litt, se filmer å bare ta livet med ro - har ikke ord. Har sagt til meg selv at dette er siste helgen med fyll og fanteri før jeg må roe ned litt. Tror ikke levern min har godt av så mye alkohol som jeg putter i meg en lørdags kveld. Nei uff, der ser du. Ett innlegg fylt med alkohol. Forbilde much? Å jada.. Håper noen lesere er glad i meg for det! // Planer for helgen?

PHOTOS: Wednesday LoveOnsdager er nok den dagen jeg liker best fordi det er midt i uka. Hvilket betyr at det bare er to dager igjen til helg! Sov litt lengre enn forventet idag, men det er herlig å få seg mer søvn enn normalt. Nå ligger jeg tullet inn i pleddet mitt og spiser smågodt mens jeg ser på Vampire Diares. Må vel en tur innom kiwi før jobb å hente to pakker som ligger skriker etter meg. Happy days! // Hvilken dag i uka er din favoritt? (utenom lørdag og søndag da)

PHOTOS: Lovely SundayAkkurat nå har Helene og jeg spist en god frokost. Godt med litt mat i magen etter en lang natt med fyll og fanterier. Men det blir ett nytt innlegg senere tenker jeg. Nå skal vi vel bare slappe av, se på noen filmer, spise godteri og nyte søndagen. Helene skal være her til imorgen og da er det en stykk Sara Alexandra som blir glad for å ikke tilbringe søndagen ensom og forlatt. // Hva er dine søndagsplaner?

PHOTOS: My Cosy YesterdayFredagen min gikk til å ha Sara-tid. Jeg lagde meg litt tomatsuppe, og spiste i ro og fred. Hørtes veldig ensom ut egentlig, men det var faktisk ikke det. Lagde jellyshots. Lakket negler med den fine kaviar manikyren. Så på Snow white & the huntsmen. Lå under pleddet å holdt meg varm. Sånne kvelder er ganske koselig i grunn. Så jeg gleder meg fælt til å ta en pause fra festinga å slappe av en hel helg sammenhengende. // Hva gjorde du igår?

PHOTOS: This Wednesday MorningSiden søvnen min valgte å ta ferie, så tok jeg meg en fridag denne onsdagen sånn at jeg hadde muligheten til å sove lenge. Det var kjempe godt å kunne sove mer enn fire timer før en åtte timers vakt. Så i dag har jeg planer om å sove når jeg vil, slappe av, se filmer og ha litt Sara-tid. Har hatt litt av og på feber, men det er borte nå og jeg håper den forblir borte også. Akkurat nå tenker jeg på å sette på en super koselig film, kanskje felle noen tårer å være skikkelig jente-jente. Alltid koselig det! Fikk en pakke på jobb igår helt fra hong kong. Gleder meg til å vise dere innholdet. // Hva gjør du i dag?

Sunday, Monday & TuesdayMerker bloggen har blitt nedprioritert i det siste, men jeg har vært for sliten og ikke minst trøtt. Skal prøve mitt beste å komme meg på beina igjen. I går var jeg i studio på Nydalen å så på raske menn spille inn en av sine mange episoder. Var der med Jo Christian (@munnkurv overalt) som også er å se på raske menn nå på onsdag kl 20.00 på tv2. Ett morsomt lite innlegg med tema japan. Var spennende å se hva som foregikk bak kamera og se hvordan de må spille scener om igjen osv. Skulle egentlig legge meg med en gang jeg kom hjem etter det, men så teit som jeg er satt jeg oppe til ett, og fikk noen timers søvn før jeg forsov meg på jobb i dag. Flinka.. Planene i dag er litt uklare, men slappe av det skal jeg! // Hva er dine planer for dagen?

PHOTOS: Gonna Be A Crazy WeekendOm få timer er det helg for meg, og jeg kan med hånden på hjertet si at det kommer til å bli en fantastisk helg. Har ikke sett de fineste vennene på evigheter nå føler jeg. Så i kveld skal jeg tilbringe tid med venninnen min Ina. Får også en kjapp visitt av tanten min som skal levere hunden sin. Og imorgen kommer mange av snuppene mine samt de tøffe, selvom jeg kommer til å savne noen som ikke kan ta turen. Men det kommer fler helger som skal tilbringes med lykke og smil. Håper på at lillesøster og kjæresten hennes tar turen imorgen også. Har vel ikke sett de siden januar tror jeg. Og det er en evighet siden! Ååh, kan ikke skiftet mitt ende nååå. // Hva er dine planer for helgen?

PHOTOS: Thursday MorningDe dagene jeg klarer å sove lenge er noen av de beste. Jeg våknet halv tolv, og føler meg ganske uthvilt. Og nå ligger jeg under pleddet på sofaen å ser på vampire diaries. Kjøpte jo to sesonger for en stund siden, men måtte se ferdig de 8 sesongene av Charmed først. Glemte maten min hos mamma på mandag så frokosten har vært en wienerpølse med en gang jeg går inn døra på jobb. Sunt. Av en eller annen grunn liker jeg torsdager. Selvom de som oftest går veldig tregt på jobb så vet jeg at imorgen er det kun jobb 7-15 så er helgen der. Da blir det vennekos og avslapping. // Fler som gleder seg til helg?

PHOTOS: Tuesday MorningÅh, har hatt en utrolig fin start på dagen. Våknet i halv ti tiden, lagde meg en god frokost og nå sitter jeg å ser på My Sister's keeper. Herlighet for en fin film! En ordentlig tårefilm. Så nå skal jeg se ferdig filmen mens jeg tar alt med ro. Blir vel en powernap før jeg skal videre på jobb. Gleder meg utrolig mye til helgen kommer og jeg får sjansen til å se vennene mine igjen. Blir herlig! Men det er fortsatt noen dager igjen, så jeg får holde ut og håpe på at jobbdagene blir morsomme. Hentet forresten tre pakker i går. Føler jeg har så mye å vise av innkjøp her på bloggen. Har fortsatt igjen å vise nelly innkjøpene, spania innkjøpene og nå de pakkene. // Planer for tirsdagen?

PHOTOS: Back In NorwayHome SWEET Home. Det har vært en herlig uke i Spania med utflukter, shopping, aktiviteter, mennesker, middager, strand, sol, regn og best av alt være med Camilla'n min. Men herlighet hvor godt det er å være hjemme igjen. Følelsen av å sove i sin egen seng, ha internett, kunne treffe venner, jobbe og komme seg tilbake i hverdagen er ubeskrivelig. Borte bra, men hjemme best. Nå skal jeg slappe av, spise masse sjokolade, være kvalm en stund, powernappe også på jobb. // Hva er dine mandags planer?

SWISS LASHESÅh, jeg må jo prøve vinnerlykken når det kommer til dette produktet! Hvem vil vel ikke ha lengre, fyldigere vipper? Hadde vært supert å kunne prøvd ut dette serumet. Øyevippene mine er ikke akkurat å skryte av. Men de kunne kanskje blitt det om jeg hadde fått kløra i denne! Lykke til alle som deltar!

// dette innlegget kan ikke kommenteres. 

sw22ic
PHOTOS: A Special Saturday MorningJeg vet ikke helt hva som gjør denne lørdagen så spesiell, men jeg våknet opp med en god følelse. Våknet heller ikke opp alene, noe som gjør lørdagen enda bedre. I dag føler jeg at jeg har veldig mange ting jeg skal gjøre. Først må besøket mitt stå opp. Så rydde litt overalt i leiligheten. Pakke ferdig det siste i kofferten. Så kommer Ina over for litt jentekos. Sette på negler. Vaske rotteburet. Frakte rottene til mamma. Så må jeg ta bussen til gardermoen i seks tiden for å møte Camilla. Så sjekke inn på hotellet. Og etter det igjen møte mamma som kommer hjem fra Israel elleve i kveld. Blir en stress-lørdag selvom godfølelse er med meg. Og senere kommer en konkurranse til dere også! // Noen lørdagsplaner?

Lady Gaga Fame!Jeg prøver selvfølgelig lykken med å bli en av 50 som får en Lady Gaga Fame parfymeflaske. Det passer ypperlig siden jeg skal på konserten hennes i desember. Hva hadde ikke vært bedre enn å kunne spraye på seg hennes parfyme for så å kose seg der! Hadde i allefall vært i lykkerus i flere dager om jeg hadde blitt valgt ut. Litt spennende at parfymen er sort også, er jo ikke hver dag man får oppleve det gitt! Hun er en sprø dame, og jeg liker det!

// bilde fra weheartit //dette innlegget kan ikke kommenteres.

la22ga
PHOTOS: Late MorningTrengte visst litt søvn i dag, da vekkerklokka ikke gjorde susen. Våknet til sol gjennom persiennene, herlig. Og nå skal resten av tiden før jobb tilbringes med å se på charmed og vaske vekk syndene fra helgen. Etter jobb i kveld skal jeg på førpremiere av en serie som kommer på tv "nattskiftet". Kan bli spennende! // Hva er dine mandagsplaner?

PHOTOS: This SaturdayHittill i dag har jeg vært på senteret å kjøpt shotglass, hentet pakke fra nelly, prøvd klærne å tatt bilder av de, prøver å finne ut hva jeg skal ha på meg til sensation white i kveld, fikset neglene mine og nå ser jeg på charmed. Egentlig fått gjort en del med tanke på at jeg var ute av huset klokken ti. Nå skal jeg bare slappe av helt til Helene og jentene kommer til meg, så blir det full rulle i kveld. Skal prøve å få lagt ut konkurranse innlegg senere ikveld, får håpe jeg husker det. // Hva er dine lørdagsplaner?

PHOTOS: My MorningLigger fortsatt under dyna og vurderer å sove en bitteliten time til før jeg beveger meg ut av sengen. Men jeg har jo fått gjort en del bare ved å ligge her å slappe av. Har sminket meg ferdig, propppet meg full med doc og nesespray, lest gamle topp blader (mona og mikkel er min favoritt, så mange rare spørsmål) og jeg har vurdert å gå opp på kiwi for å hente noen pakker. Men det får jeg ta på vei til jobb litt senere. Hadde jeg hatt noe mat skulle jeg lagd meg frokost også så jeg får litt energi i kroppen. // Noen andre som begynner å bli litt små forkjøla?

Hvil I FredHVIL I FRED, SIGRID. KONDOLANSER TIL FAMILIE, VENNER & PÅRØRENDE.

// bilder: Weheartit (candles)
Dette innlegget kan ikke kommenteres. 

PHOTOS: Lovable WednesdayÅh, det er så herlig å våkne opp til sol som skinner inn gjennom persiennene. Ikke værst å være i September også skinner solen enda. Nå går tiden før jobb til å se på noen episoder med Charmed å slappe av. Har ingen mat, så det blir frokost/lunsj når jeg kommer meg på jobb. Ble forresten vurdert av Sophie i går, og vurderingen finnes her om det er noen som vil lese. Super taknemlig for alle linkinger og vurderinger jeg får! Herlige bloggmennesker. // Noen planer for i dag?

PHOTOS: Relaxing YesterdayStartet søndagen med tomatsuppe og hvitløksbrød. Herligste maten etter en natt med fyll og fanteri. Ina og jeg så på no strings attached, få meg på for faen og svaneprinsessen. Så powernappet vi litt, før vi dro avgårde å kjøpte oss pizza. Åh, det blir jo ikke herligere enn det på en søndag. Bare slappe av og kose seg. Søndager for meg er en hellig dag, hvor absolutt ingenting skal gjøres. Og når man attpåtil har besøk av ei søt venninne så gjør det søndagen mye bedre. // Hvordan var din søndag?

Behind Every Witch There's A DemonHittil denne lørdagen har jeg slappet av, spist god frokost, kommentert blogger, lagd jellyshots til i kveld og sett mange episoder med Charmed. Må vel finne ut av hva jeg skal ha på meg, sminke meg og eventuelt krølle håret snart også.Tar sin tid det også gitt, hvertfall når man ikke har orden i klesskapet sitt. Får noen venner over på fest i kveld, ikke vet jeg hvem som kommer men det får gå som det går. Men akkurat nå skal jeg fortsette med min magiske lørdag og spise litt is. // Lagt noen planer for i kveld?

PHOTOS: My YesterdayEr så typisk, den dagen jeg velger å ikke ta med meg kameraet hadde jeg lyst til å ta hundrevis av bilder. Men iphone kvalitet er ikke alltid så bra, så velger å bare ta med disse fire. Koste med søte Xena. Spiste med mami etter jobb. Prøvde å lage trutmunn, funker ikke. Var på kino med mine to søte å så på Step Up 3D, anbefales. Og endte kvelden min med å måtte gå hjem en bussholdeplass fordi bommen ikke ville åpne seg til bussen. Var jo ikke så langt å gå, men skummelt når det er mørkt ute å midt på løkka. Kjøpte meg en sjokomelk og smurf som plaster på såret. Åh, synes det er så herlig når jeg har littebitt energi til overs å kan tilbringe tid med venner på hverdagene og ikke bare i helgene. // Hva gjorde du i går?

Thank You For This- kjøpte meg et speilrefleks (canon eos 1100D)
- jeg har blitt flinkere på å fotografere
- jeg fikk teste Toro sin nye lavkarbo rett på Lille Herbern med noen få bloggere
- jeg har fått være med på to førpremierer på kino ( What to expect & Magic Mike)

- har fått noen nye bekjentskap gjennom bloggvennskap
- fått sponsede produkter av blant annet personligalmanakk, mirabling, teleportalen etc.
- fått mange herlige komplimenter og kommentarer

Vel, i løpet av 1 år og 6 måneder har bloggen gitt meg masse. Og uten bloggen tror jeg rett og slett ikke jeg hadde hatt noen bilder fra den siste tiden. For bloggen presser meg til å dra frem kamera på de merkeligste stedene. Noe som er ganske positivt, for nå har jeg endel å se tilbake på. Tusen takk til alle søte lesere som er innom av og til, daglig eller hele tiden. Setter utrolig stor pris på det. Herlige mennesker! //Kan du nevne en positiv ting bloggen din har gitt deg?

PHOTOS: Just Woke UpEndelig er helgen her. Det er det jeg går å venter på mandag-fredag. Våknet for en liten stund siden, men bare ligget å sett i taket. Men nå har jeg flyttet meg fra sengen til sofaen og gjennom vinduet skinner solen. Hvor herlig er ikke det da? Er vel nå jeg skulle prioritert å legge meg ut på verandaen for å sleike litt sol, men det er altfor tidlig for slikt. Må få i meg et eller annet å spise også, annet enn seigt potetgull fra gårsdagens middagsbesøk. Må finne ut hva jeg skal ha på meg til i kveld også, guri, har jo nesten ikke klær. (jada mamma, har endel men ingenting jeg vil bruke) Kos dere masse denne solfylte lørdagsmorgen lesere! // Hva gjør du denne lørdagsmorgen?

PHOTOS: Ready For The WeekendEndelig er det fredag igjen. Og heldigvis har jeg ikke påtatt meg noen ekstra vakter. Forrige helg føles ikke engang ut som helg siden søndagen min ble borte på grunn av jobb. Men denne helgen skal nytes! Selvom jeg ikke er i storform i dag så får jeg middagsbesøk. Imorgen skal jeg møte jentene å vorse. På søndag skal jeg på kvelden bort til Sabine for en liten sleepover, selvom jobben kaller syv på mandagsmorgen. Ser fram til helgen, men først må klokken slå tre så jeg kan dra fra jobb. // Lagt noen planer i helgen?

PHOTOS: Smiling FaceDet er mye som setter et smil rundt min munn. Det å få en søt sms, en klem, se et kjent fjes, møte nye mennesker, familien, bestevenner, venner, gutter, sol, reiser, is, mat, nye duppeditter, bloggen, være uthvilt, jobb, byturer, utlandet, bassengkos, fotografering, dyr og listen er vel enda lengre enn som så. Men akkurat nå smiler jeg på grunn av dere som leser bloggen min og tar seg tid til å kommentere og engasjere dere så mye. Jeg synes det er utrolig koselig å lese igjennom søte kommentarer jeg får, svare på mail og vite at mange av dere liker bloggen min. Tusen takk beste lesere! // Hva setter smil på ditt ansikt?

I Wanna See ThisEr det en film jeg virkelig må få med meg så er det den nye Disney Pixar filmen - Modig! Jeg elsker jo alt som har med disney å gjøre, og for dere som har fulgt bloggen min en stund så er det vel ingen hemmelighet at jeg ser på disney channel en del timer i døgnet. Nå er det bare ti dager til den er ute også (31 august), så jeg må nok ta meg en tur på kino for å se den. Kanskje jeg til og med ser den i 3D. Er jo de som står bak filmene Se Opp, Oppdrag Nemo og Toy Story3 som har lagd denne. Og siden jeg liker de to førstnevnte må jo denne filmen være noe for meg! For å få et lite innblikk i hva den handler om, så kan du ta en titt på traileren nedenfor her. // Klikket du på traileren - hva synes du i så fall?


// bildene er fra weheartit, reklamevideo

Somewhere In NorwayLiker morninger hvor jeg klarer å sove ut, og virkelig føle meg uthvilt. Nå mangler jeg bare å få i meg litt frokost så er jeg klar til en åtte timers vakt på jobb. Men før det skal jeg en tur på butikken å kjøpe rundstykker, slappe av og kanksje se en film. Håper de som har begynt på skolen i dag har fått en fin skoledag. // Hva er planene dine for i dag?

A Wonderful MorningÅh, en herlig morgen. Det å våkne å føle seg totalt uthvilt er en av de beste følelsene. Siden jeg sto opp i halv ni tiden har jeg dusjet, spist god frokost, tatt bilder, redigert noen bilder, sminket meg og nå ser jeg på disney channel. Er ikke værst bare det for å være meg. Jeg som er så treig av meg. Men nå blir det vel bare å slappe av før jeg skal videre på jobb klokken tre. Litt uvant i og med at jeg egentlig aldri jobber i helgene. Ha en fortsatt fin morgen, kjære lesere. // Hva er dine søndags planer?

Drop That MonkeyTidlig en lørdagsmorgen, og hva gjør man da? Jo man tar bilder med sin kjære romkamerat Monkey. Det er det ikke alle som kan, føler meg litt heldig. Nå skal jeg og Monkey se litt på Charmed, og snart får jeg vel finne noe spiselig så jeg får i meg litt mat også. Blir vel noe pastalignende greier, som jeg har hatt hele uka. Hurra for billig makaroni på ica! Kos dere videre denne fine lørdagsmorgen, søte lesere! // Når sto du opp i dag?

My Lovely YesterdayEtter ikea med mamma i går slappet jeg litt av, også kom Henrikke til meg. Ble kjent med henne i Tyrkia i år. Åh, søte Molde-jenta! Vi lagde mat sammen, så på film, spiste jordbær og koste oss. Er herlig med litt besøk i blandt. Etter Henrikke gikk litt før midnatt, satte jeg på en episode med Charmed å falt rett i søvn etter det. Har vært flink til å legge meg tidlig i det siste føler jeg. //Hva endte du opp med å gjøre i går kveld?

PHOTOS: A New DayJeg liker onsdager, for da vet jeg at det ikke er så lenge igjen til helgen er her. Etter jobb skal jeg være med mamma på ikea, for et mareritt. Får pustevansker med en gang jeg går inn dørene der. Masse mennesker, skrikende unger og lange køer for å betale. Men da blir det godt å komme hjem etterpå i alle fall, for da vet jeg at Charmed ligger å venter på meg. Tror faktisk jeg skal være så flink å lage meg pasta med laks, hvis jeg husker å kjøpe pasta. Men for nå får jeg vel bli ferdig med skiftet mitt. // Lagt noen planer for dagen?

So HotLigger å vrir meg om nettene i sengen. Fatter ikke at det kan være så varmt. Hjelper jo ikke heller å ha vinduet åpent når lufta ikke kommer inn her, og det bare er stygge stankelbein som flyr inn vinduet mitt istedenfor. Får helt hetta når jeg får øye på en surrende under taket. Ikke får jeg blogget ordentlig føler jeg heller. På grunn av dårlig nattesøvn, går det utover ettermiddagen min når jeg er nødt til å powernappe. Men jeg skal få meg en vifte, sånn at jeg kanskje kan klare å sovne litt tidligere enn èn time før jeg skal stå opp før jobb. Nei nå ble det mye syting her folkens. MEN en god nyhet er jo at jeg fikk pakke i posten. Og alle liker vel å få det! Viser senere i kveld litt av hva som var oppi, gleder meg i allefall til å pakke ut alt av plasten og benytte meg av alt. // Er det varmt hos deg om nettene?

My Weekend Plans# Fredag. Hagefest hos meg med herlige venner.

# Lørdag. Øyefestivalen. Hagefest hos ei venninne.

# Søndag. Sove. Rydde ut av kofferten. Se film og slappe av.

Blir en fin helg med andre ord. Fikk billetter av VG mannen på jobben til Øya. Tenkte med en gang at jeg skulle på hagefesten, men så kom jeg jo på at jeg kan slå to fluer i en smekk. Jeg kan jo bare drikke å høre på musikk der, så dra videre til venninnen min etter de er ferdig grilla. Smart hva? Noe som er litt synd er at man ikke får ha med kamera på øyafestivalen. Åh, tenker over hvor mange fine bilder man kunne tatt, blir litt lei meg. Så da har dere iphone-bilder i vente dagen derpå, men samtidig får dere jo bilder fra hagefesten hos venninnen min da. Så det går vel opp i opp. // Noen andre som skal på øyafestivalen eller har vært?


Early In The MorningSkulle egentlig jobbe kvelden, men ble litt omrokkeringer så nå er jeg godt plassert bak kassa på jobb. Gleder meg til skiftet er over, så jeg kan dra hjem å powernappe litt. Må også lage jellyshots så de er klare til imorgen. Og pakke ut av kofferten min. Herlighet, føler jeg har en del å gjøre hjemme. Må jo lage plass i klesskapet mitt også, og det er ikke bare-bare. Har også en del redigering av bilder fra tyrkia å gjøre ferdig også. Nei, nok tullprat. Ha en fin dag, søteste lesere!// Lagt noen planer for helgen enda?

My Morning Gave Me A BitchslapHvordan det er mulig å være så trøtt som jeg er akkurat nå, fatter og begriper jeg ikke. Hele ferien min har jeg jo sovet, men alikevel trenger jeg mer søvn. I tillegg begynner jeg å bli dårlig, og det er absolutt ikke en god ting. For hvem orker vel å være sjuk. Er jo bare tull. Så nå skal jeg tulle meg godt inn i dyna, spise ett eple og tenke positivt før jeg turer bort til jobb. Jeg har mye å se frem til i slutten av uken. Min kjære Helene kommer på besøk på fredag og jeg har to hagefester jeg skal være med på hvor jeg får se igjen mange av mine fantastiske venner! Skal bli godt det altså. Ha en fortsatt fin dag, søte lesere. Og jeg vil takke dere for at dere utrolig nok kom kjapt tilbake med å lese bloggen min etter den to ukers lange pausen i ferien min. Herligste! // Lagt noen planer for dagen?

Good To Be HomeBle møtt av en nesten ferdig veranda, to rotte-jenter som var dundrende fornøyde av litt kosestund, egen seng, kjente lyder om natten, internett og norske tv-kanaler i går. Borte bra, hjemme best. Så heldig som jeg var fikk jeg i går lov til å velge hva det ble til middag. Og selv om jeg nesten har levd på pizza i Tyrkia, var det supergodt med en ordentlig stekt pizza fra pizzabua. Hadde overnatting av mamma, så nå sitter vi i hver vår ende av sofaen å slapper av før kjøleskapsfyren tar turen innom for å sjekke ut tilstanden på det dumme kjøleskapet mitt. Ny uke, ingen ferie, men jobb 15-23. Skal prøve å oppdatere med bilder fra Tyrkia de neste ukene. // Klar for en ny uke?

A Love LetterVar så heldig å fikk en liten lapp på puta mi her om dagen av søteste Helene min. Er hun ikke altfor søt så vet ikke jeg altså. Nå skal jeg bare ligge i sengen å slappe av, få skrevet noen utkast, kommentere masse tilbake, også må jeg jo pakke ferdig kofferten også. Føler jeg har glemt masse, men alikevel blir den bare fullere og fullere. Skal møte Sabine nedi byen i kveld også, for å ta litt sol og hjelpe til med kofferten hennes. Reisefebeeeeer! // Hva er dine lørdagsplaner?

PHOTOS: Baby, Spin Me AroundÅh, jeg teller ned dagene til Alanya nå. Og det er søren meg bare fire dager igjen. Har gledet meg til å dra tilbake siden turen ble bestilt i februar! Haha.. Og nå er det snart på tide å få kofferten ferdig pakket. Ikke nok med det så får jeg besøk i dag av beste Helene, og ho skal overnatte. Imorgen får jeg besøk av Lan & Maria. På fredag kommer Josip og på lørdag min kjære tomatsuppejente Sabine! Åh, en herlig uke og to herlige uker i vente. Kan ikke bli bedre enn dette. Er så klar for å komme meg bort og vekk! // Planer for i dag og resten av uka?

Wanna Stay In BedElsker late morninger hvor man bare kan ligge i sengen, og strekke seg så mye man vil. Slippe å stresse med å komme seg på jobb. Det er det jeg liker med å jobbe sent, jeg får slappet av i maaange timer før jeg må begynne å gjøre meg klar. I går hentet jeg forresten en ny pakke fra nelly. Aldri opplevd at det har tatt så lang tid å få pakke derfra, men utrolig nok tok det godt over 3 uker. Men fikk den i alle fall i tide til jeg drar, så da ordner det seg. Tror hele kofferten min inneholder nye klær, utenom noen få plagg. Men nå skal jeg fortsette å late meg, finne meg en cola og kose meg med mac'n. Nøyaktig hva som var i pakken, viser jeg senere i dag. // Lagt noen planer for dagen?

Sometimes I Love My LifeOg nei, det var ikke ironisk denne gangen. Når jeg er ferdig på jobb klokken tre er det rett hjem, finne noe å ha på meg også til mamma. Jeg har nemlig vært så heldig å bli invitert på førpremiere på MAGIC MIKE, herlighet! Det å få et glimt av Channing Tatum, kan jo lyse opp en hel uke for meg. Haha. Neida, det var å ta den litt for langt. Men han er jo rett og slett eyecandy. Og i denne filmen får man jo til og med se han danse i bar overkropp. Kan det blir bedre? Neppe. Så nå håper jeg bare alt går etter planen, og venter på en mail med info fra Norsk filmdistribusjon som holder førpremieren. // Hvilke planer har du denne fredagen?

Photos: My Last DaysDe to siste dagene har jeg hatt overnatting av Ulrika, spist taco, hamburger, vært på kino, spist for mye godteri, sovet utrolig godt, jobbet, sett film, fått pakke i posten og hentelapper. Akkurat nå ligger jeg under pleddet i sofaen, og tenker på om jeg skal vekke Ulrika eller la henne sove litt til. Får vel ordne i stand noe frokost etterhvert, kanskje rekker jeg å hente pakkene før jeg skal avgårde på jobb også. // Hva har du gjort hitill i uken? 

Exited For TodaySkal innrømme at det hadde vært herlig å fått noen timer til på øyet, selvom jeg kom for sent på jobb. Heldigvis har jeg noe å se frem til etter jobb. Skal møte Ulrika, på kino å se 21 Jump Street (med kjekkeste Channing Tatum!!), hjem å lage middag å se på en til film tenker jeg. Blir et lite overnattingsbesøk, noe som er veldig koselig i og med at ho bor i Lofoten. Et stykke unna kan man si. Så nå er det bare å telle ned timene før skiftet mitt er over.. 7 timer igjen.. Uffda. // Planer for dagen?

Breakfast In The RainÅh, jeg vil ha dette til frokost i dag også! Spiste dette lørdagsmorgen, og gud så mett jeg ble. Nå kan dere jo se hvor sunn jeg er! Haha. Hadde jo fire agurkskiver da! Flink. Men nå får jeg nøye meg med en gammel wienerpølse på jobb gitt. Den er jo tross alt gratis. Nå gleder jeg meg til klokken blir tre, for da blir det nemlig harrytur til Sverige med noen fra jobben. Oh, jeg lengter! Håper på at kortet mitt forblir i lommeboken hele turen, utenom når jeg skal kjøpe brus og godteri. Skal prøve å få lagt ut ett innlegg senere i dag også, men lover ingenting søtinger. // Hva er dine planer for dagen?

Photos: Last Day Of CuddlingNå er det siste dagen til Doffen her hos oss, før han vender snuten tilbake til familien sin som har vært i det store utland. Har fått tatt mange bilder av han, som ligger på lur på Mac'n min. Men akkurat nå er vi hos mormor og morfar på middagsbesøk. Fiskeboller i hvit saus med flesk! Livretten min når jeg er hos dem. Senere legger jeg ut en konkurranse til dere, og skal få svart på spørsmålene. Ha en fortsatt fin søndag, kjære søte skapninger! // Hatt en fin helg til nå?

Wayne's CoffeeVar på Wayne's Coffee igår fem minutter før stengetid. Heheh, så flinke på å beregne tid veitdu. Etter min mening smaker kaffen likedan som den man får rundt hjørnet ved jobben min. Men den slår ikke Starbucks sin. Tror jeg. Litt usikker, er en stund siden jeg drakk det. Men velger å tro at den er bedre. Nå som det er varmere i lufta (selvom det regner) så er frappe det herligste! Selvom magen ikke er så glad i kaffe, så lengter jeg etter å drikke det igjen. // Liker du frappe?

Hello SaturdayKan ikke beskrive hvor glad jeg er for at det endelig er helg. Nå er det kun 15 dager igjen til avreise, og jeg er så klar som det går ann å bli til å dra vekk. Komme meg vekk fra Oslo og til et varmere sted hvor alle menneskene er blide og fornøyde! Men for nå koser jeg meg med hundepass, tv titting og den gode sofaen til mammaen min. Det er så mye jeg gleder meg til nå fremover. Men det får jeg ta i ett eget innlegg senere. Også må jeg få presset inn at dere som leser og kommenterer bloggen min er herlige. Liker dereee! // Hva gjør du denne lørdagsmorgen?

Photos: Right NowHar veldig lyst til å legge meg ned å sparke med føttene i bakken som en liten drittunge som ikke får viljen sin. Jeg tror rett og slett jeg er født under en ulykkestjerne når det kommer til sjukdom. Latterlig. Rett etter jobb dro jeg til legen, måtte kjøpe en krem til 607 kroner (!!) og kommer til å ha hodepine de neste 8 ukene fordi det er en bivirkning av medisinen. Hurra for meg. Nå skal jeg jaggu ta meg en velfortjent softis som plaster på såret, egentlig ikke så smart i og med at jeg ikke tåler det. Pyttsann. Er fortsatt på jobb og vet ikke helt hvorfor jeg er det. Har ikke liv. Fint. Nei, nå får jeg slutte å sutre ellers hater dere meg jo! hihi. // Planer for helgen?

ShoppingNå fyker jeg avgårde på littegrann shopping. Mine tre kjære følgesvenner er med - to visa kort og ett mastercard. Neida, skal ikke ut på storshopping. Skal faktisk en tur på plantasjen for å se på utemøbler til den nye verandaen jeg etterhvert får. Hadde jo tilbud på det, så da må man jo slå til. Egentlig har jeg veldig dårlig tid, så skjønner ikke hvorfor jeg fortsatt sitter her å skriver. Flink. // Hva var det siste du kjøpte deg? Link til det, så kan jeg ta en titt! 

Morning PhotosEndelig helg. Føler det har vært en ganske tøff uke. Ikke nok med hverdagsfyll så har det også vært "vi-slenger-med-leppa" kunder hele uka på jobb. Noe som er ekstremt tungt. Det at man må stå der, og finne seg i alt det dustete de sier og ikke si noe dumt tilbake. Sånn er det å jobbe i servicebransjen, man må kunne tåle en del. Anywho, planene i dag er litt uklare. Jeg håper på å få lunsjet med den søteste jenta fra Bodø, men vi får se hvordan formen hennes er etter kollenfestivalen igår! Annet enn det aner jeg ikke hva jeg skal. Kanksje ta meg en liten tur til mormor å morfar å se på det nye huset dems. // Lagt noen planer for helgen?

Ta deg to sek til å stemme på Sophie sitt ferieønske her.

So So So StupidTil nå har jeg bare ligget i sofaen og drukket en doven cola jeg fant i kjøleskapet til mamma. Jeg er helt blank i hodet, og super kvalm. Er jo fult og holdent min feil som igår tenkte at hverdagsfyll er helt ok selv midt i jobbuka. Hadde det jo kjempe koselig med Siri og vi dro på London etterfulgt av nach med noen randoms. Kom meg hjem i sengen til mamma rundt 7 i dag morges. Så man kan godt si jeg er utslitt. Tror nok dette blir en bloggfri dag, men er jo tilbake imorgen skjønninger! Har nok med å takle jobb med baconpølse lukt og kunder. Håper dere er glad i meg for det. Hihi. // Hva skal du i dag?

My Morning In PicturesHerregud, for en effektiv morgen da gitt. Sto opp for to timer siden, gått tur med Doffen, fått sminket meg sånn passe, fått sett på en film og nå mangler jeg bare å finne et eller annet å spise til frokost så er egentlig dette starten på en perfekt dag. Jeg kan også si ifra om at jeg har begynt å skrive artikler for et magasin på nett. Har visstnok bare skrevet en artikkel, men det kommer vel mer dit fra min side. Om du trykker her, finner du artikkelen min. Velger å lage ett nytt innlegg om det, en annen dag når alt er i perfekt ordning. Nå skal jeg finne meg frokost! // Hva er dine planer for dagen? 

Some Photos In The Morning Åh, det er virkelig lenge siden jeg har sovet så lenge i helgene, men det har vært kjempe deilig å kunne sove ut. Planene for i dag er litt skurrete. Tror jeg skal ordne litt med bloggen, skrive noen forhåndsskrevne innlegg, få litt inspo, se en film, spise is (eller ikke, har allerede spist opp en hel boks), ta litt bilder og forhåpentligvis kommer mamma innom med Doffen så jeg kan ta noen bilder av han. (en liten dachs hun skal passe) Blir i allefall en rolig søndag, og det er kjempe greit. Skal forresten sette i gang en sponset konkurranse senere i dag! Det liker vi jo. Hihi // Pleier du å sove lenge i helgene? 

Me In The Morning Er det mulig å være så trøtt... Herlighet, jeg er sikker på at om jeg hadde lagt meg igjen nå, så hadde jeg sovet til kvelden igjen. Og det er jo ikke så bra. Så nå ligger jeg langflat i sofaen å venter på at noen skal lage mat til meg. Men jeg bor jo alene, så den ventetiden blir lang. Jeg har jo is da. Is til frokost, lunsj og middag. Er jo ganske herlig det også! Planene for dagen er vel egentlig bare å spise is, blogge, se på film, powernappe, prøve å finne noe å spise. Nå har Helene dratt til Tyrkia også, dumme jenta! (neida, iloveyou cutie!) // Hva er dine planer for lørdagen? 

Be Different Når jeg har handlet klær i det siste har jeg tvunget meg ut av min egen komfortsone, og det har kommet mønstre og farger inn i skapet mitt. Klær jeg aldri trodde jeg kom til å bruke. Batikk var jo veldig populært når jeg var 12 år, husker jeg hadde en slengbukse som var slik. Og nå er det tydeligvis inn på markedet igjen. Jeg er egentlig ikke så oppdatert på mote og alt det der. Så jeg har vel egentlig bare kjøpt det jeg synes ser fint ut, og prøvd mitt beste. Men ja nok om det. Hentet en pakke i går, så tenkte å vise dere det senere i dag. // Har du fått noe pakke i det siste? 

Aloha Morning Nå varmer jeg opp med å se på Lilo & Stitch på disney channel og må vel snart begynne å tenke på å komme meg hjemover fra mami. Men først skal jeg ned en tur til byen for å møte Annika! Ho kommer helt fra Kr.Sand for å ta fly fra Gardermoen til Spania. Føler jeg er litt misunnelig ja, hvertfall siden jeg egentlig skulle vært med. Livet går videre og jeg ender opp på Hawaii fest ikveld. // Hva er dine planer for lørdagen? 

Friday PlansEn stk trøtt Sara ovenfor her, fint med nærbilde da vettu // Jobb 7-15 // kjøpe hawaiikrans // kjøkkenrydding med mamma // powernap? / kino-snow white and the huntsman. 
 Det er så å si det jeg skal denne fredagen. Skal prøve å lure mamma til å knipse bilder av hvordan hawaii antrekket mitt kommer til å se ut. Skal nemlig på 30 års lag til fettern min imorgen, og temaet er som nevnt Hawaii. Siden jeg ikke aner hvordan været blir så blir det ikke akkurat hulaskjørt, men jeg får finne på noe lurt noe! Jeg har forresten verdens værste tannpine, bare så dere vet det. // Hva er dine planer for i dag? 

Getting Ready Nå ligger jeg godt under dyna å lader opp batteriene til i ettermiddag. Skal nemlig på en grillfest med jobben i tre tiden. Herlighet, ikke så mange timer igjen egentlig når jeg tenker meg om. Men jeg har i allefall fått i meg en god frokost, noe som er sjeldent her i hus. Nå har jeg en del å gjøre før jeg drar avgårde (egentlig ikke), men skal i allefall prøve å få orden på ansiktet mitt. Huden rundt nesa er skikkelig tørr, kanskje fordi jeg smører meg inn meg nattkrem hele tiden i mangel på noe annet. Nåja. Tenkte å sette i gang en konkurranse ikveld, tror jeg. Vi får se om jeg får til å publisere det når kvelden er nær.. // Hva er dine planer for lørdagen? 

//Vinner av elefantsmykket ble Sandra.

Made Up My Mind I går spiste jeg happy meal bak kassa på jobb. Jeg gikk hjem til mamma med en pepperspray i hånda. Og jeg satte meg ned å fant ut hvilket antrekk dere ville jeg skulle gå med, og det ble den første kjolen. Meeen det er antageligvis ikke den jeg kommer til å gå med. Regner med at det blir kjole nummer tre som fikk en god andre plass. Grunnen er at jeg tror den vil passe bedre med høye hæler og en blazer. (og mamma, Annika og Kim på jobben stemte for den) Men jeg setter pris på at dere er så søte som hjelper meg når jeg trenger det. Eventet jeg skal på i kveld befinner seg på lille herbern på Bygdøy her i Oslo. Josip og jeg blir hentet sammen med noen av de andre 18.30. Jeg er veldig spent, og takknemlig for at jeg var en av de heldige som fikk en mail fra dem. Det vil bli en tre retters middag med toro sine nye lavkarbo retter. Det kan bli spennende! Viser dere antrekket når jeg er kommet meg hjem fra jobb. // Lagt noen planer for dagen? 

All Day, Every Day Hadde en herlig lørdag med min kjære mamma. Fotografering ute i gata, to kinofilmer på en kveld, baconsnacks, pizza, fanta og det endte med at jeg gikk å la med rett etter midnatt. Var så utslitt, og det er helt sikkert fordi jeg ikke er vandt til å jobbe i helgene men heller å kunne sove lenge og powernappe midt på dagen. Fint liv ja. Skulle egentlig i stallen i dag, men det ble visst ikke noe av. Kanskje like greit siden jeg er redd for hester. Men de er så innmari fine å ta bilder av. Får ta det en annen dag. Nå skal jeg i allefall fortsette å ligge langflat i sofaen å se på tv. Søndager er greie sånn. // Hva gjorde du igår? 

Saturday Plans Egentlig skulle jeg ligget i sengen og vært på date med ole lukkeøye, men nå skal jeg faktisk på jobb. Husker ikke sist jeg jobbet en lørdag, så det tar vel ingen skade det. Utenom at jeg ikke helt er i form. Nåja. Jeg har allerede planene klare. Etter jobb går turen til mamma. Skal se om jeg får lurt henne med ut på plenen så jeg kan få litt farge på denne bleke kroppen. Skal på kino i kveld også, ikke bare en film men to. Ikke værst det. Og mellom de filmene skal mamma og jeg rekke å spise litt. Kan bli en liten utfordring det, men det er vel bare artig. Noen lurer kanskje på hvorfor, men jeg har noen gratisbilletter som går ut 31 mai, så de må brukes opp ganske kjapt. Håper alle mine søte lesere nyter solen! // Noen lørdagsplaner? 

Whisper In My Ear Det å ikke ha vindu på soverommet tar knekken på meg. Det at jeg fant ut at varmeovnen sto på har jo ikke gjort nettene bedre at det gjør noe. Burde vurdere å få meg en vifte her inne. Noe av det værste jeg vet er når det blir såpass varmt at jeg vil hoppe ut av min egen hud. Høres kanskje ekkelt ut, men sånn er det bare. Får jo ikke sove om nettene, selv om jeg er trøtt heller. Men for å ikke syte mer så runder jeg av med at det fortsatt er mulig å melde seg på konkurransen min her. Og kan med det samma si at det vil bli nye konkurranser de tre neste søndagene. Er ikke dere heldige, så vet ikke jeg! // Hatt sol i det siste? 

Saturday Morning

 Jeg liker morgener hvor man kan ligge så lenge man vil i sengen uten å måtte stå opp. Holde varmen under dyna. Føler jeg har en del ting å gjøre før jeg drar avgårde til lille fettern min på bursdag. Leiligheten min ser jo ikke ut, og jeg finner det absolutt ikke morsomt å skulle rengjøre. Det skulle jeg jo gjort sist helg, men jeg kom meg ikke opp av senga. Jeg skal også ordne en konkurranse for dere som kommer ut imorgen! Gleder meg, for det er noe jeg selv ville hatt. Tenkte jeg skulle lage en videoblogg til dere også, men vi får se. Jeg er ikke så fan av å sitte å prate til en dataskjerm alene,  eller filme meg selv når jeg viser noe. Synes det er sykt pinlig. Nå får jeg begynne å gjøre meg i stand så jeg har en ting krysset av lista mi. // Sovet godt i natt søte lesere? 

It's Been Years Nå sitter jeg å propper meg full av godteri, må vel straks begynne å sminke meg litt å ta på meg noe annet enn joggebuksa. Skal på 17 mai lunsj med mamma og Kim fra jobben. Har ikke vært på 17 mai lunsj siden jeg var tolv år vil jeg tro. Egentlig pleier jeg ikke å gjøre noe spesielt på 17 mai. Takler ikke å være i byen med en hel haug mennesker som åler seg innpå. Barnetog kan man se på tv. Etter lunsjen skal jeg på jobb i 8 timer. (15-23) Innbiller meg at dagen kommer til å bli utrolig slitsom. Hvertfall når jeg har på hjernen at alle kommer til å ville ha softis. Blir en hel haug skeive softis da, unger! Ønsker alle mine lesere en fabelaktig 17 mai feiring og gratulerer med dagen. // Noen 17 mai planer? 

Bestfriend Night Fikk servert pasta penne og kjøttdeig med en gang jeg kom inn døren til bestevenninnen min. Enda godt det ikke var noe hardt noe, i og med at tannverken ikke er blitt bedre. Resten av kvelden/natten gikk til å se på sex og singelliv, jenteprat, godterispising og Paradise Hotel. Synes slike kvelder er så koselige. Kvalitetstid sammen trenger man alltids. Nå sitter jeg alene i leiligheten hennes siden ho har dratt på jobb. Holder på å fryse ihjel. Har pakket meg inn i to pledd, og fryser fortsatt. Nåja, får prøve å løpe ti runder rundt i leiligheten, så får jeg nok varmen i meg. // Hva gjorde du igår? 

Lovely Sunday Aner ikke hvorfor jeg er våken så tidlig. Det er jo Søndag, og da er jo hele poenget at man skal sove lenge. Men neida, denne frøkna klarte ikke å sove mer. Så nå har jeg en date med nallekorven og sjokomelka. En herlig morgen med andre ord. Er ikke hver dag jeg har frokost å spise, men sånn er det vel når man bor alene og prøver å spare penger. Resten av dagen min går til å se på film, spise godteri, rydde/vaske leiligheten, blogg, mat, soving og bare slappe av. // Hvordan ser dine planer ut for denne Søndagen? 

Vinner av uglesmykket ble Anna, gratulerer! Og takk til alle som deltok.

My Bad Luck Turns Around Noen lurer kanskje på hvorfor jeg har hvite prikker i ansiktet og sad face? Vel, jeg klarte å sprute softis overalt når jeg skulle vaske den. Hele skjorta mi var full av softis. Værst av alt måtte jeg gå rundt med størkna is i trynet og håret 8 timer på jobb. Herlig det. Alt ble mye bedre når jeg endelig kom meg hjem å fikk gått på postkontoret. Åh, jeg er veldig glad for at jeg ble valgt ut til å få escada parfymen! Kommer en liten anmeldelse på den senere i dag eller imorgen. Nå skal jeg hoppe i dusjen, for så å slappe av med disney channel, godteri og blogg. En herlig tirsdag til tross for softisulykken. // Hva er dine planer for dagen? 

Wonderful Saturday Min herlige lørdag ble tilbrakt med Sabine. Vi var på kino å så ekstremt høyt & utrolig nært, så tok vi turen til big horn. Men etter å ha sitti der 25 min å prøvd å få tak på servitøren tok vi faktisk på oss jakkene igjen å gikk derfra. Servitøren la ikke merke til at vi gikk ut døren engang, og det var 5 bord opptatt bare. Skuffet. Men da var de pengene spart og vi bestilte pizza mens vi ventet på banen hjem og fikk pizza på døren like etter vi hadde satt oss ned. Utrolig koselig det også! Måtte jo ta en liten skål oss i mellom også. Pleier alltid å ha huset fult av folk når Sabine er på besøk, så det var kjempe koselig å kunne være bare oss to. // Hva gjorde du på lørdagen? 

I'm Under Your Spell


♥ Nå ligger jeg godt planta under dyna å spiser jordbær med fløte. Tåler ingen av delene, men godt det er det! Har en del som må gjøres før jeg skal videre på jobb. Må kjøpe mat til rottene, sjekke feriedatoer, sjekke kontoen, betale regninger, skrive brev til fadderbarna mine, sminke meg. Noen ganger skulle jeg ønske døgnet hadde noen ekstra timer. Men det har seg nemlig slik at hvis alt går etter planen med penger og noen feriedager så tar jeg meg en tur til utlandet med Annika og Marthe. Det hadde vært så herlig å kommet seg litt vekk til varmere strøk og ukjente mennesker. Ingen jobb, bare sol, bading, shopping og avslapping. Stresser litt fordi jeg må finne ut alt før jeg er kommet meg på jobb. Håper det lar seg gjøre! Dere får nok vite imorgen om det blir noe ferie på meg eller ikke. // Planlagt noe ferie til sommeren? 

Edit: Ble ingen tur på meg siden jeg ikke fikk ferie, en smule lei meg. Men det blir nok en annen sjanse til å hoppe på tur! 

Waking Up To Find Another Day

♥ Det er så typisk at det skal være sol og skyfri himmel når jeg jobber sent. Er sikker på at hele neste uke når jeg jobber tidlig så er det regn og bare dustete vær. Min flaks. Våknet egentlig ganske tidlig, men jeg er ikke helt i toppform så jeg sovnet igjen og våknet for knappe ti minutter siden. Får håpe kundene på jobb er snille mot meg i dag. I går var det jo fullstendig kaos. Ikke nok med kø hele tiden, så skulle nesten alle ha softis. Nå er jeg vel en liten verdensmester i å lage det, eller jeg liker å tro det. Får kle på meg, sminke meg, kommentere blogger og huske å puste mens jeg fortsatt har en time til gode her hjemme. // Planer i dag? 

Tired Girl

♥ Åh, det var absolutt ikke noe sjakktrekk å legge seg ved elleve tiden igår. Våknet nemlig opp to ganger i natt, utrolig slitsomt. Tror nok det er en grunn til at jeg må legge meg etter midnatt, ellers våkner jeg bare midt på natta. Føler meg jo uthvilt, men det er ikke verdt det om jeg ikke får sove de timene i strekk. Føler jeg alltid får blinkskudd når jeg tar bilder av meg selv før sju på morran, ligner vel litt på en babydinosaur. Fint det. Når jeg kommer hjem må jeg pakke også, ooh. Vet ikke hva jeg skal ha med meg engang. Senere kommer det en ny sjanse til å melde seg på til helgens blogg. Hatt en fin morgen? 

Come Closer
♥  Aner ikke hvorfor jeg tar sånne bilder, men til mitt forsvar var klokken kvart på sju.. Jeg fikk en ny jakke igår og noe klær. Er superfornøyd! Skal legge det ut senere i dag, hvis noen vil se. Nå har jeg i allefall noe nytt tøy til helgen. Men mangler fortsatt en type bukse jeg er ute etter, så får se om de har den i Kristiansand! Værste jeg vet er å gå i en butikk å se noe jeg liker så er alt i min størrelse borte. Typisk.. Må vel komme meg tilbake i butikken igjen og tjene litt penger. Kjøpt deg noe fint i det siste? ♥ 

Siden jeg vet søte Sabine leser bloggen min, vil jeg si lykke til på operasjonen! Loveyou ♥ 

Just Like A Zombie

♥ Jeg er så flink til å tenke at jeg vil sove ti minutter til. Det er jo ingen som klarer å bare sove ti minutter til når man er stuptrøtte. Men siden Helene flyttet inn legger jeg meg ikke like sent lengre, og jeg står opp i det sekundet hun sier "skal du ikke stå opp?". Merkelig det der. Før ville jeg nok tatt sjansen på den ti minuttern, og risikert å komme for sent på jobb. Spesielt på mandagene, de er egentlig værst å komme seg opp på. Etter jobb idag går turen mot byen for å kjøpe noen småting. Helst bare nødvendige ting siden jeg ikke har all verdens å rutte med. Planer for i dag?

♥ 
Sunday Morning


♥ Åh, jeg har begynt å like søndager. Hvertfall de søndagene jeg ikke ligger fyllesjuk. Det er herlig å vite at man ikke skal gjøre noen ting i dag. Jeg kan sove når jeg vil, se på tv når jeg vil, blogge når jeg vil, spise når jeg vil og ja dere skjønner tegninga på alt man kan gjøre. Nå skal jeg straks henge opp klær, super spennende info til dere. Skulle jo få i gang en konkurranse nå i helga også. Så da må jeg vel nesten få det til i dag da! Skal fortsette å brette de søte stjernene, vet ikke hva jeg skal med de men det finner jeg ut etterhvert. Må lage noe frokost til Helene og meg også. Flink husmor. Hva pleier du å gjøre på søndager? 

 

I Love Saturdays♥ Våknet egentlig for en stund siden, men klarte heldigvis å sovne igjen. Sånn er det når frøken Helene skal tidlig på jobb, og jeg våkner av alt. Er så lei meg, for jeg har ikke noe mer Charmed å se på. Vurderer sterkt å kjøpe en boks med alle sesongene, 700,- et eller annet for 8 sesonger er jo ikke så galt, er det vel? Hmm. Vet ikke helt hva det er med meg, men jeg har alltid en trang for å shoppe når jeg vet jeg ikke har penger til det. Reiser jo til Kristiansand på fredag med 300 kroner. Ikke så altfor kjekt med tanke på at jeg kommer sikkert til å se noe fint i butikkene! Nåja, nå som jeg endelig har fått opp øya skal jeg slappe av og se på noen serier på nett, kommentere blogger og gjesteblogge hos frøkna jeg nevnte litt lengre opp. Er du hekta på noen serie? 

Get To Work

♥ Har fått endret om på skiftplanen min, så nå jobber jeg alltid 7-15 på fredager. Noe så herlig! Det betyr jo at jeg får mer helg. Det er veldig kjipt å jobbe til 23 på fredager. Ikke bare er det skummelt å dra hjem alene, men det er fulle folk, stappfulle busser osv. Så det skal bli deilig å slippe det en stund fremover. Siden Helene ikke var hjemme i natt la jeg meg ganske sent. Ikke hadde jeg min faste "slå av alarmen" stemme ved min side heller. Ensomt, samt veldig deilig å kunne rulle seg fra side til side i sengen. Nå gleder jeg meg bare til å komme meg hjem så jeg kan slappe fullstendig av, og vite at jeg ikke trenger å dukke opp på jobben før mandags morgen. Planer for helgen? 

Helgens blogg ble kellis.blogg.no, bildet er på plass i sidemenyen i ettermiddag.
Gratulerer! Og takk til alle som deltok, kommer en ny sjanse på torsdag.

My Morning♥ Nå er frokosten spist, og nå slapper jeg av og har planer om å se på en episode eller to av Charmed. Om jeg får tid. Har fortsatt igjen å sminke meg før jeg kan bevege meg ut av leiligheten. Er litt luksus å bo med Helene altså, ho lagde frokost igjen i dag. Pytt i panne, og selvom jeg ikke er så glad i løk så smakte det faktisk ganske godt. Tenkte å kjøre i gang helgens blogg senere i kveld, glemte det jo helt av sist helg. Jeg har planer om å kjøre i gang en konkurranse i løpet av helgen også. Men jeg får vel begynne å ordne meg i stand. Frister litt å bli hjemme, men man må jobbe for å få penger. Hvordan har uken din vært så langt? 

Lazy Morning
♥ Nå ligger jeg planta i sofaen mens jeg ser på Helene lage te og frokost. Et herlig syn i grunn. Slipper jeg å fjerne meg fra sofaen. Tenkte å se noen episoder av Charmed før jeg beveger meg på jobb. Foten er bittelitt bedre, så jobb skal nok gå fint. I går gjorde jeg egentlig ingenting annet enn å se på Charmed og slappe av. Føler jeg blir mer sliten av å ikke gjøre noen ting. Merkelig i grunn. Skal jeg være helt ærlig, har jeg ikke særlig blogglyst. Har sitti her i over en time med to bilder og null tekst, og det er ikke mye å skryte av. Men vi har vel alle våre dager. Får håpe det går over i løpet av dagen. Lagt noen planer for dagen? 

Found A Heart


♥ Man kan virkelig finne mye rart i en potetgullpose, for Helene fant ett hjertelignende flak igår kveld. Jeg måtte jo selvfølgelig benytte sjansen til å ta noen danbo bilder. Føler jeg har blitt ganske dårlig på å ta bilder, men jeg har mine grunner. Hele kameraet mitt er dekket av kliss etter lørdagen, og lokket går nesten ikke opp en gang. Og for å ikke snakke om linsa som er helt dekket av smuss og ekle ting. Har ikke orket å ta i det før i dag. Anyblogg, jeg har laget en video til dere fra Drake konserten i går. Tenkte å legge den ut senere i dag og skrive hvordan det var osv. Kan i alle fall si en ting, foten min hadde absolutt ikke godt av det. Er veldig glad for at jeg tok meg en fridag i dag! Noen som har lyst til å se Drake videoen? 

Yesterday


♥ Herregud, det var ingen fredag den 13, men den viste seg tydelig da vi bestemte oss for å gå på kino. Vi løp til bussen for å rekke den, men den hadde allerede gått. Neste buss måtte vi løpe til og den var forsvunnet den også. Endte opp med å komme litt for sent til å se american pie-reunion men det gikk greit. Kjempe artig film. Skulle egentlig på titanic men var så dårlige seter igjen, så den får vi se en annen dag. Ble litt taco kos og prat. En ordentlig jentekveld med andre ord! Nå skal vi straks bevege oss på senteret for å handle inn til kveldens hendelse. Åh, det er så koselig å ha noen søte jenter i hus. Dere gjør meg glad elsklinger! Lenge siden du har spist taco? 

HoneyBunny♥ Nå sitter jeg på bussen på vei til jobb. Kjenner jeg kunne trengt noen timer til på øyet. Skulle ikke vært lov å måtte starte så tidlig på jobb! Etter jobb skal jeg møte min kjære Sabine i byen. Åh, blir så herlig å se henne igjen. Er virkelig glad for at kontakten mellom henne og meg blir bedre å bedre. Som skapt for hverandre er vi. Hun skal tilbringe hele helgen sin hos meg, og i kveld blir det kino på Sabine, Helene og meg antar jeg. Vi har veldig lyst til å se Titanic, men vi får se om vi får tak i billetter før det blir utsolgt. Kommer til å bli en fabelaktig helg med mine to søte. Helgeplanene er allerede lagt, blir litt innabords imorgen og bare kos! Gleder meg massemye. Har du lagt planer i helgen? 

Today Is The Day
♥ Etter jobb i dag kommer bestevenninnen til meg og vi blir endelig samboere. Åh, det kommer til å bli utrolig herlig. Vi har mye prat å ta igjen føler jeg, så jeg gleder meg masse. Vi skal rydde i kjelleren, finne plass til tingene hennes, fikse og ordne leiligheten. Gleder meg til vi skal lage middag i kveld, for nå slipper jeg å lage middag og spise den alene. Jeg får også en å sparke i søvne. Heheh. Nå kan jeg glede meg til å komme hjem fra jobb på kveldstid for da vet jeg at det venter en på meg. Blir noen herlige måneder fremover veit jeg! Hvor lenge har du kjent din bestevenn? 

Roadtrip To Ikea♥ Rett etter jobb tok jeg og Kim (en superkoselig gutt på jobben) turen til IKEA. Åh, det var herlig der inne. Nesten ingen mennesker der, i forhold til hva det pleier å være. Gikk litt amok kan man vel si, men har faktisk ikke kjøpt noe unyttig da! Så litt flink har jeg jo vært synes jeg. Kjøpte det som er på bildene ovenfor, og i pappeskene befinner det seg et baderomsskap og et lite bord/kommode. Gleder meg til å bygge de, synes det faktisk er kjempe gøy. Er vel derfor jeg skal hjelpe mamma med kjøkkenet sitt neste helg. (der har du det offentlig, mamma. nå må jeg jo hjelpe deg) Kjøpte også sengeskuffer, noen esker og noe jeg viser til uken. Nå skal det bli så fint til Helene flytter inn! Liker du å skru møbler? 

Give Me Some

♥ Åh, man vet det blir en fin dag videre når man får servert vafler på jobb. Det blir ikke herligere. Akkurat nå sitter jeg på kontoret å titter ut av vinduet. Herlighet så mye rart som går forbi, kanskje ikke så rart med tanke på at det er et hospits for narkomane tvers over veien her. Men de lager nå liv og røre mens jeg sitter her å glor. Eneste jeg har tenkt på i de siste dagene er hvor herlig det blir at bestevenninnen min flytter inn. Tenker også på hvor herlig det blir å reise bort med henne til Kristiansand! Ahh, gleder meg kjempe masse! Vi lærer stadig vekk noe nytt om hverandre, selv om vi har vært bestevenner siden 1 klasse. hihi. Men nå får jeg vel gå å ta meg en vaffel til før det blir tomt. Ha en fin dag søteste lesere! Planer for i dag? 

Get Up

 God morgen skjønne mennesker. Tilbake på jobb etter en super avslappende helg. Fikk en del Sara-tid med powernapping, film titting, blogg, pleie og lite mat. Sånne helger er herlige, minus det å ha lite mat selvfølgelig. Er vel ikke bare jeg som er glad i konkurranser regner jeg med. Så etter klokken tre kjører jeg i gang en konkurranse igjen, og jeg håper dere blir glade for det. Noen som gleder seg til å melde seg på? 

Verdens Snilleste


♥ Mormor og morfar er noen herlige mennesker altså! De kjøpte et brett cola, 4 x capri sonne esker, godteri, polarbrød & nallekorv. Jeg som ikke trodde jeg skulle få i meg noe mat i dag, da ble det middag alikevel! Videre utover kvelden skal jeg se på film eller charmed også slappe av. Ble ikke noe mer rydding idag er visst litt på latsiden. Ha en fortsatt fin søndagskveld. Hva har du gjort i helgen? 

Bilder & DesignHVOR REDIGERER DU BILDENE DINE? Jeg redigerer de i Dreamy Days. Over finner du en tutorial jeg har lagd. HVILKET KAMERA BRUKER DU? Jeg bruker Nikon L120. HVOR LANG TID BRUKER DU PÅ Å REDIGERE BILDENE FØR ET INNLEGG? Ikke så veldig lang tid, 2-3 minutter kanskje. 

HAR DU LAGET DESIGNET PÅ BLOGGEN SELV? Ja med masse hjelp fra min trofaste venn google. ER DET VANSKELIG? Ikke hvis du har tid og energi. Da klarer man det om man virkelig vil. HVORDAN LAGER DU HEADEREN DIN? Den har jeg lagd i Photosho cs4. HVORDAN LAGER DU SIGNATURENE PÅ BILDENE DINE? .De lages også i Photoshop cs4.

♥ Tusen takk for spørsmål.♥ Dette innlegget kan ikke kommenteres.


Love & Kisses


♥ Så herlig det var å sove lenge i dag. Tror ikke jeg har sovet til klokken ett på kjempe lenge. Ble uheldigvis vekket av en telefonsamtale, ellers hadde jeg trolig sovet enda lengre. Man trenger vel å sove lenge i blandt. Jeg var superflink i går forresten, og kastet fem par sko! Skulle vel egentlig kastet fler, men har ikke hjerte til det. Nå skal jeg kose meg med toast varmet i vaffeljern i mangel på noe annet, og selvfølgelig charmed. En herlig søndag med andre ord. Får vel tenke på å rydde ferdig i leiligheten også, men det får jeg ta litt senere på kvelden. Hvor lenge sov du i dag? 

Throw It Out!


♥ Jeg skulle jo egentlig rydde, vaske, kaste og skape mer plass i leiligheten denne lørdagen, men i stedet har jeg helt til nå sett på en del episoder av Charmed. Ganske morsomt å se på de gamle episodene, husker det var yndlingsserien min før når jeg var yngre. Nå ja, jeg gruer meg litt til å måtte kaste klær. For man kan jo en dag få bruk for det. Derfor får lillesøsteren min alle de klærne jeg ikke bruker, så kan jeg heller bare låne de tilbake om jeg savner noe. Smart hva? Må jo rydde litt skapplass til Helene flytter inn også, ellers må hun bo i baggen sin og det er ikke alltid like artig. Jeg har forresten på boyfriend - justin bieber på full guffe mens jeg holder på å rydde. Og nei Annika & Helene, jeg er ikke en bieberfan enda. Er det lenge siden du ryddet i klesskapet? 

Easter Morning


♥ Nå koser jeg meg virkelig her jeg ligger med solo, charmed på mac'n og kitty påskeegg. Åh som jeg savner de stundene på hytta hvor vi måtte lete etter påskeeggene. Vi lekte alltid varmt/kaldt, høyt eller lavt leken. Det var tider det. Noen ganger savner jeg virkelig å være mindre. Hvertfall nå i påsken. Hadde jeg vært yngre hadde jeg hatt påskeferie og kunnet dratt på hytta. Litt sjalu på alle som har hatt ferie ja, det skal jeg ærlig innrømme. Men sånn er det å bli eldre og jobb står i veien. Heldigvis har det vært en del røde dager, hvilket betyr dobbel betalt. Så jeg får trøste meg med det! Nå skal jeg kose meg videre med å kommentere blogger og etterhvert se litt mer charmed. Fler som spiser påskegodt denne morgen? 

HappyFace
♥ Jeg gleder meg sånn til helgen. Eller jeg gleder meg vel egentlig ikke med tanke på at jeg skal rydde, vaske og kaste masse fra leiligheten. Det blir nok en del jobb med det gitt, på en annen side skal det bli godt å få mer plass. Noe jeg ser frem til er når jeg får påskeegg fra min kjære bestevenninne på lørdagen! Er kjempe koselig. Helgen mn starter ikke før 23 ikveld. Jeg vet i alle fall at jeg skal sove leeenge i morgen, og ha minst to powernapper! Helgens blogg er allerede ute i sidemenyen, gratulerer til Malin! Planlagt noe spennende i helgen

 

Plans For April

♥ Drake konsert
♥ Kristiansand med Helene (kommer ett innlegg senere om dette)
♥ Besøk av Sabine
♥ Vaske hovedrent i leiligheten
♥ Overnattingskos
♥ Jobb, jobb & jobb 

Har du noen planer for April? 

Candy For Breakfast

♥ Man må jo unne seg litt godtbiter i påsken, og når man jobber i stedenfor å sløve så har man i alle fall lov til å unne seg litt. For tenk.. Kunne godt ha sovet lengre kjenner jeg. Satt jo oppe en god stund i går for å teste ut nye blogsoft 5.0. Liker det! Men det å da komme seg opp på morgen, er ingen lett oppgave. Men jeg er nå i allefall litt våken, så vidt.. Skal kaste i meg noen påskekyllinger før jeg må rekke bussen min. Nam. Ha en fortsatt fin morgen alle søte. Lagt noen planer for dagen? 

Eat Your Salami

♥ Da var frokost spist, og nesten alle regninger betalt. Det er ikke værst det så tidlig på morgen. Jeg skulle gjerne bli liggende lengre under dyna, men jobben kaller om få timer. Skulle gitt mye for å hatt litt påskeferie, uten å måtte ta ferie. Kunne jeg kanskje ha dratt på hytta, dratt til utlandet, sovet leeenge og bare slappet av. Jeg har forresten lagd noen bakgrunner for April, noen som vil se de? 

Photos: Puppy Love♥ Favoritthunden min, Xena. Hun skal alltid kose, beste er når man ligger i skje på teppet også koser magen. Naw. Jeg er hundesjuk, men det får bare være. Og jeg får kose meg med de hundene jeg får tak i. Liker også å lekesloss med ho. Ååh. Herlig. Hva synes du om bildene? 

It's Empty

♥ Åh, jeg gleder meg til å få påskeegg fra jobben og bestevenninnen. Herlighet, jeg blir som ett lite barn når det nærmer seg utdeling av det. Foreløpig har jeg bare ett gammelt egg fra i fjor som er tomt. Er allerede ferdig med å fylle egget til Lan, så nå er jeg jaggu spent på hva ho har lagt oppi det til meg. Får du påskeegg? 

Morning Madness

♥ Jeg orket ikke å blogge i går når blogg plutselig fungerte igjen på kvelden, syntes ikke det var noe vits. Er egentlig litt gretten, føler det er veldig unødvendig å føre så mye hat mot blogg.no for noe som faktisk ikke er deres skyld. Jeg fikk gjort endel andre ting når jeg kom hjem fra bikkjepass i går. Jeg ryddet i kjøkkenskapene, litt i klesskapet og ryddet i stuen. Jeg får kanskje en samboer denne måneden. Og da må det ryddes! Nå er det vel en del som har påskeferie, kjenner jeg er litt sjalu. Skulle gjerne hatt en ferieuke jeg også gitt, men nå er det tilbake på jobb igjen etter helga. Hadde du en fin helg? 

Starbucks Please..

♥ Nå ligger frokost der den skal ligge, og vi ligger forplanta i sofaen med beina i været. Sånn nesten. Vi fikk faktisk sovet hele natten, herlig. Ingen piping eller bjeffing i natt. Nå skal vi vel straks sminke oss før vi tar en times lang busstur bort til Jessheim senteret. Fatter ikke hvorfor den skal bruke så lang tid når det bare er 10 min med bil. Burde gått en direktebuss, men neida. Nå er vi på landet hvor bussene går en gang i timen. Hurra. Det er nå man skulle hatt lappen, men når man er treg så får man skylde seg selv.. Vi har jo en scooter her, men så dum som jeg er klarer jeg ikke ta av støttegreia på den en gang. Lagt noen planer videre for denne lørdagen? 

Sleepy Girls♥ Nå har vi gått tur med alle hundene, matet dem og selv spist frokost. Med solen skinnende inn stuevinduet ser vi på disney channel og slapper av. Er vel på tide å sette en og en hund ut i hagen så de får litt frisk luft også. Hadde det ikke vært for barneskolen over veien, tror jeg det hadde vært veldig øde her. Har vært oppe store deler av natten siden hundene har stått å pipet og bjeffet. Håper på at det blir stille i natt så vi får sovet ordentlig. Men ellers er det veldig fint her på Gjerdrum. Sovet godt i natt? 

Get Me Out Of Here
♥ Dro ikke til mamma igår, så kofferten ble med meg på morgenbussen til jobb. Ah, hater det. For når man har med koffert på buss er man avhengig av at en én-seter er ledig eller at det ikke kommer en barnevogn på. For det å stå på en buss i 20 minutter og man er stuptrøtt, det er ikke akkurat en drømmestart på dagen. Etter jobb går turen til Dal for å hente Helene, så videre til Gjerdrum hvor vi to skal passe fire hunder. Blir nok litt av en utfordring siden de må gå tur separat. Men jeg gleder meg veldig! Har du lagt noen planer for dagen? 

Rise And Shine♥ Det å komme på jobb for så å finne ut at du må vaske softis maskinen. Det er ikke akkurat en drømmemorgen, men noen må jo sørge for at den er ren å pen. Tror jeg har brukt litt over tre timer å å gjøre den ren også. Ting tar tid. Tror hjernen min er på ferie. Eller det er den vel alltid.. Men nå er det heldigvis bare tre og en halvtime igjen på jobb. glede .. Må vel begynne å tenke på å pakke kofferten igjen, skal nemlig tilbringe torsdag - søndag uttafor Oslo med å passe 4 hunder. Får heldigvis en sengepartner hele oppholdet, nemlig Helene min. Så det blir koselig. Gleder meg allerede. Har du hund? 
Not My Day
♥ Det er virkelig ikke min dag i dag. Jeg klarte å legge meg i tre tiden, hadde egentlig planer om å døgne men mister sandman kom en tur på besøk alikevel. Jeg klarte å miste bussen min, og trodde det var helligdager siden bussene ikke startet å gå før 9, og når man skal være på jobb 7 funker det dårlig. Fant ut at bussene gikk uansett, bare Trafikanten sin app som var mentalt klikk. Sånn går det når man stoler på alt det tekniske! Men kom bare forsent ett kvarter da, så jeg er jo litt flink da. Fikk en gave i skapet mitt på jobb. Åh hvor jeg liker å ha søte medarbeidere. Har også klart å kutte meg, på en baguette. Ja du leste riktig. En baguette... Nå er det bare fire timer igjen før jeg skal hjem til senga mi og en god film. Lagt noen planer i dag? 

Baby, I'm Home


♥ Åh, det er herlig å være hjemme igjen. Egen seng, tv med mange kanaler, gode puta mi, internett, rottene mine og kunne ligge i senga i timesvis etter jeg har stått opp. Herlige greier. Men i tillegg er det ganske ensomt å våkne opp alene, men litt godt det også. Nå skal jeg fortsette å ligge under den varme dyna å se på herkules. Jeg har hatt lyst til å se den i flere måneder nå. Nå er jeg veldig sulten også, men ingen morgenmad fra danske bakeren. Hmm, what to do.. Hva gjør du denne solfylte lørdagsmorgen? 

Love Love Love
// arkivbilder; nyttårsaften, Josip, Helene og meg.

♥ Etter jobb i dag får jeg besøk av mine herligste. Nemlig Josip, Helene og Camilla. Aner ikke hva vi skal finne på, men jeg har lagt noen planer i hodet mitt om film og godis. Så det blir vel en ordentlig jentefilm og litt godis i skåla. Har ikke fått ryddet leiligheten, men da er det vel bra de tåler litt rot. Får vel prøve å rydde bittelitt før de kommer ramlenes inn alle sammen. Hente pakke på Kiwi må jeg også. Nå får jeg bare holde ut de siste timene på jobb, så har jeg faktisk fri helt til Mandag. Åh, det skal bli herlig! Hva skal du i dag? 

Beautiful Morning


♥ Solen skinner, colaen står iskald på bordet, godteri ved min side. Man skulle nesten tro det fortsatt var helg. Så jeg skal nyte min liksom-søndag før jeg skal videre på jobb om få timer. Blir vel til at jeg sminker meg litt, spiser noe frokost om jeg kan finne noe og se på en film. Sleit veldig med å finne ut av hvem som skulle få vurdering, men har forhåndsskrevet et innlegg som kommer ut senere ikveld. Så da er det vel bare å vente å se. Hatt en fin morgen? 

Sweet Day
God morgen alle søte mennesker. La meg jo selvfølgelig ikke før tre i natt heller. Jeg er så flink.. Og man ser vel på bildet at det var på tide å sove. Powernappet litt vel lenge i går også, typ 5 timer. Sånn går det når man er ute av powernap ordningen sin. Etter jobb går turen hjem til mamma for å legge fra meg saker å ting, også skal jeg videre bort til Lan for å lage middag med ho og Maria. Det blir superkoselig, i og med at det er hundre år siden sist vi var sammen. Gleder meg kjempe mye! Hva skal du i dag?

Need More Sleep

Det er vanskelig å komme seg opp for tiden, det at jeg legger meg ved tre tiden hjelper heller ikke når jeg må opp fem. Har lett lenge etter døgnrytmen, men den er visst sporløst forsvunnet. Skal prøve å få lagt meg tidligere i dag. Hvem prøver jeg å lure... Det skjer jo ikke. Da er det bare å glede seg til helga da. Sove lenge, kose meg og slappe av. Når legger du deg om kveldene?

So SweetJeg fikk ett bursdagsbilde fra søte >Sophie<i går. Tusen takk! ♥ Setter utrolig stor pris på det. Åh, jeg sov så herlig i natt til tross for at jeg spiste altfor mye mat å kake i går, kunne knapt gå. Var så mye som foregikk igår mens jeg var på jobb, men skal gå videre innpå det i ett annet innlegg. Jeg hadde en kjempe fin feiring igår med mamma, mormor og morfar i alle fall. Og jeg er kjempe glad for alle bursdagshilsene jeg fikk. Så nok en gang tusen takk! ♥ Planen for i dag er å ta meg en velfortjent powernap etter jobb, så slappe helt av. Har du lagt noen planer for i dag?

Give Me Some Sun
Åh, jeg er så sliten og lei. Jeg vil ha sol og varme. Jeg vil kunne gå i shorts og kjoler. Slippe å tenke på jakke og varme sko. Noen ganger tror jeg at jeg ble født i feil land. Jeg tilhører jo varmere strøk. Man blir jo depressiv av vinter og kulde. Latterlig at det skulle begynne å snø igjen etter det endel var tomt for snø i gatene. Jeg lengter etter sommerferien. Lengter etter å sitte i solen med gode venner i det store utland! Drikke om kveldene, bli kjent med sommerbrune mennesker. Åh, gi meg litt sol og glede fremover. Men for nå får man vel bare kose seg i det været som er.. På jobb er det hvertfall varmt og godt. Savner du sol og varme?

Just Relax


Dagens frokost består av sjokoladepudding & vaniljesaus, sunt, jeg vet. Men jeg har ikke ork til å gå til butikken, selv om den kun er rett rundt hjørnet her mamma bor. Så da blir det heller å ta det man har i huset. Like greit det i blandt. Mamma prøvde i går å overtale meg til å hjelpe med å male veggen hennes i stua, tjaa skeptisk. Neidaa, blir vel til at jeg hjelper til uansett. Nå skal jeg bare slappe av, se på tv og kanskje spille litt sims. Herlig morgen med andre ord. Hva har du spist til frokost?

Faith, Hope & Dreams

.. a little faith & hope and you'll reach your dreams ..

Fikk sovet lenge i dag gitt. Bra det finnes en slumre knapp på telefonen i blandt. For det var akkurat det jeg trengte i dag. Skulle egentlig opp i halv ti tiden, men jeg måtte bare drømme litt til. Herlige drømmer. Skulle gjerne ha sovet litt til, men i dag er det tilbake på jobb. Formen er ok, så da får jeg prøve meg. Nå skal jeg ramle ned i sminkeskrinet, sånn at ingen blir skremt når de ser meg. Etter 23 i kveld er det helg, og da skal jeg kose meg masse å gjøre ingenting. Tror jeg i alle fall. Blir vel til at jeg sover hos mamma i natt. Vel, ha en fantastisk dag, kjære lesere. Er du glad for at det er helg?

Not So Good

Nå ligger jeg rett ut i sofaen, og snufser for meg selv. Er nemlig blitt forskjølet, og det er vel ikke så artig med rennende nese, feber og vond hals. Helene ligger fortsatt i sengen å drømmer søtt. Får håpe jeg ikke har smittet henne med basillene mine i søvne da. Dagen min blir fylt med te, søvn og hjemmearbeid. Hva er din plan for dagen?

Vinneren av goodiebagen ble Christina, har sendt deg mail.
Tusen takk til alle som deltok! Kommer konkurranse snart igjen.

Wonderful

Ligger surra inn i dyna, spiser smørbukk og drikker capri sonne. Herlig. Jeg skal nemlig ikke på jobb idag, men alikevel jobbe hjemme. Litt merkelig sagt. Skal drive med photoshop i hele dag og lage lister med bilder til jobben med koder vi bruker på varene våre. Akkurat som en liten pekebok. Man kan vel si at jeg alltid angrer på å ta på meg sånt, for det ser virkelig enkelt ut. Sannheten er at det tar fryktelig lang tid, i hvertfall når man har en liten perfeksjonist i seg. Nåja.. Hva skal dere søte lesere i dag?

I've Changed My SignatureOver ser du signaturen jeg har hatt tidligere. Dette er den jeg kommer til å bruke fra nå av. ⇧

Fikk det plutselig for meg i går at NÅ må jeg ha en ny signatur. Synes den forrige ble litt for klumpete, om man kan si det sånn. Den ble for stor til at jeg kan plassere den hvor som helst på bildet. Men nå er jeg faktisk ganske fornøyd med resultatet på det nye. Så nå går tiden min før jobb til å endre signaturen min på noen bilder, og se/kommentere blogger. Hvilken likte du best, den gamle eller nye?


Vinn goodiebag! Konkurransen finner du her, 

Lovely Morning


Det som er så godt med å ha fri i helgene er at jeg kan ligge i sengen så lenge jeg vil. Jeg kan sove lenge, om jeg vil. Absolutt herlig. Jeg hadde planer om å sove lenge, men det skjedde jo ikke. Har fått verdens største kvise på haka, sånn underomjordisk som jeg liker å kalle det. Det er så typisk, siden jeg skal i barnedåp imorgen. Herlige greier. Kanskje ikke så passende å skrive om, men vi har nå alle vært der! Man blir stressa, og da kommer de jævlene frem. Vi skal være glad noen kom på ideen med sminke! Nå skal jeg fortsette å gjøre ingenting, ligge under dyna, drikke cola, spise bolle og snurre igang en film. Hvordan tilbringer du din lørdagsmorgen? 

lazy mornings

.. eller ikke. Skulle selvfølgelig ønske jeg kunne sløve unna tiden min under dyna, men noen må jo jobbe også. Er enda ikke helt ferdig med bordkortene jeg begynte på denne uken. Håper på å bli ferdig i kveld, må jo lage små kroner i tillegg. Må vel finne ut hva jeg skal ha på meg i barnedåpen også. Herlighet, det er ikke bare bare å velge ut det. Heldigvis har jeg to dager på meg til å finne ut av det på. Nåja. Får vel komme meg i arbeid igjen slik at tiden går litt fortere. Lagt noen planer for i dag?

♥ Hvis du føler for å være søt, gå inn på Sophie`s blogg - chomi for å stemme på meg. 

tired girl

Trøtt, jeg? Neidaa.. Eller ok da, jeg var ganske trøtt. Jeg fikk ikke powernappet igår, så endte med at jeg la meg tidlig. I halv to tiden vel og merke. Våknet halv åtte i dag tidlig, typisk meg når jeg faktisk kan sove lenge. Føler meg utslitt i kropp og sjel. Føler jeg har så mye på planen for tiden, men jeg har jo egentlig ikke det. Merkelig. Nå skal jeg i alle fall sette på en film å slappe av før jeg beveger meg til jobb. Flere som var trøtte i dag?

be crazy
God morgen, søte mennesker! Håper noen av dere har sovet bedre enn hva jeg har gjort i natt. Herlighet, 3 timer søvn før en 8 timers vakt tar drepen på meg. Og slik er det stort sett hele uka når jeg har tidlig vakt. Utrolig plagsomt i grunn. Gleder meg virkelig til powernap etter jobb! Vet jeg ikke burde, men ah det er så herlig. Hva skal du i dag?

my monday

Planen min idag er å lage bordkort til dåpen, en ferdig og 39 igjen. Det kommer til å ta sin tid gitt. Har fått noen pakker i det siste også. Det er to pakker som jeg ikke aner hvem er fra og de to andre er fra stepsisterss & saggyy . Utrolig koselig å vinne pakker asså. Blir alltid så glad inni meg. Noen som vil se hva det var i pakkene? Jeg får vel komme meg videre med å lage bordkort også får jeg pakke opp pakkene. Heldig som jeg er har jeg restemat fra familiemiddagen igår. Så det her blir ikke en dårlig start på uka gitt. Hatt en fin helg?

lovely sunday


Ja, på søndager er jeg alltid bustete på håret og ser veldig, ja sliten ut. Men nå ligger jeg, som vanlig i sofaen å ser på disney channel. Har spist en god frokost som besto av polarbrød og nallekorv. Er mye morsommere å spise brødmat når pålegget er supersøtt! Jeg hadde egentlig null planer for søndagen, men plutselig ble jeg ringt å nå skal jeg på familiemiddag i fem tiden. Så inntil da skal jeg bare kose meg her jeg ligger å fortsette å se på tv og kanskje spise littegrann til. Hva gjør du denne søndagen?

yesterdays photos

Var jo som sagt på harrytur til Svinesund igår. Herlighet, snakk om en stappa bil. Godteri, brus, kjøtt, enda mer godteri, vaskemidler og fire mennesker. Vi hadde poser i hele bilen, og nesten ingen plass til overs. Sånn er det når fire personer skal handle masse rart. Jeg sa jo at jeg skulle hamstre inn mat.. Vel jeg fikk med meg bacon da i allefall, og en haug med godis som dere kan se. Ikke alltid like lett å styre unna. Lenge siden du var på harryhandel over grensa?

a little trip
♥ Åh, det er jo så tidlig. Også på en lørdag da, uff. Men nå går turen straks til Sverige, for en liten harryhandel. Jeg har absolutt ingen mat i frysern eller kjøleskapet, så her skal det virkelig hamstres. Blir vel en del godis og brus også vil jeg tro. Går så lang tid mellom hver gang jeg er i Sverige, så nå er jeg faktisk litt lykkelig over å dra dit. Selv om jeg faktisk har null penger, lenge leve mastercard. Anbefales ikke å eie.. Når sto du opp i dag?

movie night
♥ Nå ligger jeg langflat i sofaen hos mamma å ser på litt tv. Venter på at Josip skal komme på besøk hit. Deretter skal vi lage kylling, ris og bearnaise, før vi setter på charlie st.cloud. Har hørt den filmen er kjempe søt, så nå gleder jeg meg veldig! Vi skal nok kose oss gløgg ihjel. Og det håper jeg dere søteste der ute gjør også. Vil bare si at jeg setter utrolig stor pris på alle kommentarer og mail jeg får fra dere. Dere er noen vakre mennesker! Har du noen planer klare for helgen?

in a strangers home
 I natt sov jeg over hos min kjære mor, satt vel oppe til halv to tiden selv om jeg visste at det ikke var en god idè. Jeg blir jo så himla trøtt når jeg skal på jobb klokken syv. Men døgnrytmen er ikke akkurat min venn for tiden. Tror'n har tatt ferie. Ingen steder å finne i alle fall. Står som en zombie på jobb, sikkert veldig pent. Etter jobb drar jeg til mamma igjen, og vi får besøk av Josip. Tror vi skal se film og bare kose oss. Har du lagt planer for fredagskvelden?

sun is up


Våknet til sol gjennom persiennene mine i stua, herlige greier. Med en gang jeg ser sol har jeg så lyst til å hoppe i shortsen eller kjolene mine å springe ut. Men det er vel enda såpass kaldt at det ikke er en så god idè. Jeg er jo allerede halvveis forskjølet, igjen. Nå står jobb for tur, og etter jobb skal jeg til min kjære mamma. Selv om ho bor 10 min unna jobben pleier jeg alltid å ta buss. Det går så mange rare mennesker den lille strekning. Så tøff er jeg absolutt ikke. Liker heller ikke mørket. Nåja, får stappe i meg pizzahornet min mormor har lagd til meg å få på meg maska! Hva gjør de søteste leserne i dag mon tro?

take a chillpill


Fram til jeg skal på jobb så har jeg planer om å bare ligge under den varme dyna. Tenkte kanskje jeg skulle rukket å sett på en film før jeg må bevege meg avgårde. Men kjenner jeg meg selv rett, klarer jeg å vimse bort tiden å plutselig er den halv to. Men jeg skal få svart tilbake på spørsmålene jeg fikk i noen innlegg når jeg var i Bodø. Hadde ikke ork til å svare på de samtidig som jeg skulle blogge og kommentere tilbake. Var jo tross alt på ferie. Håper dere søte lesere får en kjempe fin uke, noen av dere har jo vinterferie også, heldige! Hva gjør du i dag?

FEEL SO STUPID
Siden blogg var høl i huet i går kveld, så tror jeg at jeg klarte å legge igjen 3-5 kommentarer på hver blogg jeg kommenterte typ. Jeg ville jo ikke klikke vekk siden før jeg visste kommentaren hadde gått gjennom. Så jeg føler jeg har spammet endel bloggere der ute, beklager for det! Men jeg ville jo bare at kommentaren skulle komme frem. Men siden dere er så søte, vet jeg at dere tilgir meg. Følte litt for å grave meg ned når jeg oppdaget det, men pyttsann. Dere kan jo se for dere meg sitte å banne for meg selv å hylskrike fordi ingenting funka, men ellers hadde jeg en fin valentine's dag. Håper dere koste dere masse igår, kjærestekos, vennekos eller forever alone kos! Lagt noen planer i dag?

VALENTINE'S DAY..
Slik har jeg planer om å tilbringe min Valentine's day. Skal pleie meg selv med ansiktsmaske, godteri og film. Det blir ganske så koselig i grunn. Kanskje jeg skal sende meg selv noen blomster og litt konfekt. Jeg skal forresten kjøre igang en konkurranse litt senere utover dagen. Får fortsette å jobbe litt jeg. Så er det rett hjem kl tre for å powernappe littegrann. Får gratulere kjære Nhut med dagen sin idag, litt romantisk å være født på selve valentine da! Men jeg får vel si som alle andre sier. Happy Valentine! Lagt noen spesielle planer for valentines day?

A BRAND NEW WEEK

Da har man ikke sovet i natt, og kjenner allerede dette blir en tøff dag på jobb. 7-15 uten søvn på natten, vel good luck. Var jo slik forrige uke jeg jobbet tidlig, slitsomt. I går var jeg litt gal føler jeg. Jeg shoppet litt på nett, eller ikke bare litt men ganske mye faktisk. Handlet på h&m, nelly og gina tricot. Det gikk hardt utover pengene jeg egentlig skulle spare, men jeg gleder meg ganske mye til å få pakkene i posten. Videre utover dagen skal jeg hjem til mamma å lage morsdagsmiddag, og sove over. Har du lagt noen planer for dagen?

Vinner av videoblogg-konkurransen ble Mona. Gratulerer! Riktig svar var sophieelise.

DON'T TAKE IT AWAY
Slike dager som nå er absolutt ikke min favoritt. Det å måtte stå opp grytidlig for å i det hele tatt kunne blogge før jeg drar på jobb er ikke så gøy. Men de skal fikse et eller annet ved Canal Digital så mellom 8-16 er jeg uten internett. Noe som passer veldig dårlig siden jeg skal på jobb 15. Så det jeg kommer til å gjøre før jobb i dag er å sove, og irritere meg over internetten. Fælt hvor avhengig man skal bli av ting. Blir vel til at jeg ser noen filmer og broderer om jeg ikke klarer å sove mer. Synes forresten denne uka har gått utrolig fort. Nå er det bare en uke igjen til jeg skal sove over hos bestevenninnen min og drar til Bodø dagen etter. Er super spent! Noen andre som hater tanken på å være internettløs?

ikke glem konkurransen jeg holder her.

JUST ANOTHER DAY

Tror vi holdt på til fem tiden i går med å skru å prøve å finne ut av hva som skulle være hvor osv. Herlighet, men ferdig ble vi ikke. Jeg klarte jo selvfølgelig å slå fingern min i stedet for spikern og klarte å skaffe meg noen vannblemmer etter skruinga. Men slikt må man vel regne med. Kunne vært værre. Nå ligger jeg bare i senga å drømmer om at noen skal komme hit med en frokost tallerken fylt med egg, bacon og kjærlighet. Og det jeg sitter igjen med er en råtten agurk og smør. Nam. Håper det er noen andre som har fått i seg en god frokost i alle fall. Hva skal du denne onsdagen?

I'LL FIX IT

Ligger nå bare her å gnir meg i øya. Det er på disse morgener jeg skulle ønske jeg var smart nok til å legge meg tidligere. Kommer til å bli en slitsom dag, og henda mine kommer til å være fulle av vannblemmer. Jeg skal nemlig hjelpe fettern og dama å bygge ett kjøkken, siden jeg er super proff på ikea bygging! Bra jeg kan være til nytte for noen i blandt. Og det beste av alt er at jeg samtidig kan kose med lille prinsen jeg er tante til. Blir nok koselig. Jeg får vel begynne å gjøre meg i stand, kanskje jeg rekker en halvtimes blund før jeg blir hentet i ti tiden. Har du lagt noen planer i dag?


"I HATE MONDAYS"

God morgen søte blogglesere. Akkurat nå befinner jeg meg på jobb, har en masse jeg må gjøre her. Eller ikke så mye, men skal gjøre noe som krever mye tid. Så egentlig får jeg ikke lov til å blogge nå, men pytt sann. (hei sjef..) Når det gjelder den konkurranse videoen jeg la ut, så vet jeg ikke når vinneren trekkes. Må vente til Helene legger den ut også, så får dere delta der også. Dobbel vinnersjanse! Om du vil delta, finner du konkurransen her. Nå får jeg komme meg tilbake til arbeidet. Senere ikveld har jeg null planer, tror jeg skal vaske leiligheten. Det trengs! Hva er dine planer for dagen?

Jeg er forresten med  blogg vs blogg, så hvis du vil være søt så kan du stemme på meg HER.

MY SATURDAY NIGHT

Det er en god stund siden jeg har sitti alene på en lørdagskveld. Men jeg må ærlig innrømme at jeg har savnet det. Det å kunne sitte ensom og forlatt i sofaen høres noen ganger forferdelig ut, men når man er sliten etter mye jobb og stress er det akkurat hva man trenger. Litt kvalitetstid med seg selv, film og godis. Og det er akkurat det jeg skal nå. Før jeg snurrer i gang tangled, skal jeg se ferdig once upon a time som går på tv. Håper alle får en fantastisk lørdagskveld. Lagt noen planer for morgendagen?

MOMMY TIME
Nå ligger jeg som ett slakt i sofaen til mamma og ser på tv. Mamma ligger å sover i enden av sofaen her. Ikke mye til selskap hu gitt. Så jeg vurderer sterkt å powernappe litt selv. Men tror jeg skal sette på en film og brodere litt i stedet. Skulle egentlig ha bygd noen dvd skap med mamma, men regner med at det som vanlig blir utsatt. Vi er veldig flinke til å utsette ting. Vi pratet også om å gå på kino ikveld, noe jeg regner med ikke blir noe av. Håpløse begge to. Hva skal du i helgen?

OH MY..

Akkurat nå ligger jeg i sofaen med Mac'n på fanget å ser på disney channel mens jeg redigerer noen videoer. Jeg og Helene filmet i natt. Overtrøtte å jævlige, men gøy var det i alle fall. Jeg er ikke akkurat en mester på å redigere filmer, men jeg har prøvd mitt beste. Jeg synes egentlig det er veldig flaut å videoblogge, kunne aldri tenkt meg å sitte alene foran kamera å snakke med meg selv. Men den tiden kommer vel den også. Klar for en videoblogg eller to?

HOME, SWEET HOME
Nå er en stykk sliten SaraAlexandra endelig hjemme fra en kald, men morsom tur. Jeg var superflink å falt ikke, helt til de to som hadde falt dro med meg og kastet en forbannelse over meg. De sa det var min tur til å falle, og selvfølgelig tenkte jeg på det hele tiden og ramla om. Men det var gøy for det, kaldt men gøy. Kameraet lå igjen i bilen, så det ble ingen bilder gitt. Nå er Helene på vei bortover til meg så nå skal vi kose oss med film og kos. Har du stått på slalom/snowboard i år?

I'M A LITTLE BEAR

Nå er det snart klart for avreise til Norefjell, og jeg gruer meg faktisk. Jeg kommer til å gå på snørra førti ganger, om jeg er heldig knekker jeg ett bein eller to. Har ikke stått på slalåm på over ni år, og det er en stund det altså. Husket ikke at man måtte ha på seg hjelm en gang. Og jeg som hadde tenkt å gå med den søte bjørneluen min. Kan man vel bare glemme. Ender vel opp med at jeg står nederst i bakken å prøver å se søt ut. Skal prøve å få tatt noen bilder, men lover ingenting. Tror ikke jeg satser på å ha med kamera i bakken i alle fall. Hva er dine planer for dagen?

LOOKING FORWARD TO THE WEEKEND


Nå ligger jeg sammenkrøllet under dynen, og har så vidt begynt å pakke. Skal nemlig overnatte hos mamma ikveld, og imorgen skal vi til Norefjell med jobben. Og jeg har nok ikke stått på slalåm siden jeg var typ 12/13 år. Sier seg selv at det er en god stund siden. Aner ikke hva jeg skal ha på meg under boblebuksa å jakka mi. Men har på følelsen at en varm tights og en ullgenser er et veldig godt valg. Men før helgen starter skal jeg på jobb 15-23 igjen. For jeg føler meg tipp topp i formen, selv om jeg må fortsette å ta fire piller hver dag til det blir tomt. Og på søndag skal jeg og Helene på Disney On Ice, gjett om jeg gleder meg! Kommer til å sitte der med ett smil om munnen å se på prinser og prinsesser danse rundt på isen. Har du vært på Disney On Ice før?

I HATE THIS
Sabine dro fra meg i går kveld, og Lan kom noen timer etter for å sove over. Noe som betyr at jeg alt i alt hadde en fantastisk helg. Men jeg har så vondt i mandelen min. Kan ikke svelge mitt eget spytt uten at det verker, ikke gjespe og det gjør vondt å prate. Kjenner også at det begynner å gjøre vondt i øret på samme side som mandelen er hovnet opp. Det lover ikke godt. Men jeg får vel bare holde ut, og håpe det går over i løpet av dagen. Nå skal vel jeg og Lan lage noe frokost før vi begge beveger oss til jobben. Noen andre som er små sjuke?

COLD MORNING

Nå er vi våkne i hjemmet her. Sitter fastklistra til tv'n å ser på Tori & Dean. Kanskje på tide å lage noe frokost, men hva skal man lage? Jeg måtte jo kaste absolutt alt jeg hadde i frysern i går siden frysedøra hadde vært åpen i to dager etter Arendalsbesøket. Uff, så mye mat da gitt. Nå har jeg to kyllingfilèr som ligger der, og that's it. Så når jeg får lønn blir det å handle mat. Planen i dag er å pante flasker så vi får litt å spise på, så ta det rolig fram til kvelden kommer. For da er det jellyshots, mennesker, drinker og morsomheter som står i sentrum! Hva skal du i dag?

SO EXITED
Jeg skulle så mye i går med mamma, men jeg sovnet og der ble jeg liggende til langt utpå kvelden. Det er så typisk meg. Nå blir det jo bare ekstra mye å gjøre neste gang jeg skal til henne. Får håpe jeg ikke sovner når den dagen kommer. Men i dag får jeg besøk av Sabine, og ho skal være hos meg hele helgen. Gud som jeg gleder meg til å se rampejenta mi igjen! Har lagt så mange planer for oss, vi skal lage jellyshots, pepperkakehus, se filmer, pante flasker, lage middag, frokost, drikke og bare kose oss hele helga. Perfekt helg skal det bli. Har du planer for helga?

YOU WANT IT?


Nå har jeg min velfortjente pause, og som regel spiser jeg ingenting i pausen min. Tror det har noe med at jeg småspiser hele tiden, så da orker jeg ingen mat når jeg endelig får satt meg ned. Men sliten det er jeg. Vet ikke helt hva jeg har gjort men ryggen min verker. Blir vel ikke bedre av at jeg skal sove hos mamma. Sengen der er jo så hard. Skal lære ho mamma hvordan man endrer ikoner på skrivebordet siden hun visstnok ikke skjønte forklaringen min. Jeg som er så god til å forklare. eller ikke. Nok tullprat, må komme meg tilbake på jobb. Skulle også informere om at jeg tenker på å ha en konkurranse igjen ganske så snart. Jeg og mamma skal klekke ut en konkurranse idè. Men så klart hvis det er noen som vil delta da. Har du lyst til at jeg skal ha en konkurranse?

ELEPHANTS
Nå får jeg snart besøk, og vi skal se vann til elefantene. Tipper jeg fikser et eller annet å spise også. Siden jeg er en så flink kokk. okei da, ikke såå flink.. Men koselig blir det vel uansett. Er litt små gretten i dag føler jeg. Hater å vente. Skal få en ny boks fra canal digital og de skulle komme mellom 16-21, og her sitter jeg enda og venter. Noe av det værste jeg veit. De har jo tre timer til på seg, men det er så typisk at vi sitter å ser på film så kommer det ramlenes inn en fyr med måne og skjegg for å fikse boksen. Nei, nå får jeg slutte å være slem ellers kommer karmaen til å ta rotta på meg! Hva skal du i kveld?

EARLY BIRD
Jeg er ikke tidlig oppe for  null grunn. Jeg la meg faktisk til å sove klokken ti i går kveld, noe som resulterte i at jeg våknet halv fem. Men jeg får se positivt på det, da kommer jeg i allefall ikke forsent på jobb i dag. Så sant jeg ikke hviler øynene mine i fem minutter, da kommer jeg garantert til å sovne å komme forsent. Litt over en time til jeg skal være der. Jeg får sette på meg maska og komme meg avgårde snart. Ha en fortsatt fin dag alle søte lesere! Når sto du opp i dag?

LOVE OH LOVE

Det har vært en super duper helg med mine skjønne Arendalsgutter. En herlig gjeng, retten og sletten. Man har det aldri kjedelig med de gutta. Ble jo en bytur på oss i løpet av natten og jeg fikk møtt mange jeg ikke har sett på over 2-3 år. Jeg fikk til og med nattmat på burger king! Nå er ikke formen like god, men jeg lever. Er vel det som tells. Gjort noe spennende i helgen?

 

ARENDALS BESØK
Her skal guttene fra Arendal sove sammen og kose seg veddu.

Dette er hva de får servert hele helgen. Ingenting...

Og jeg sover i min lille kittyhule.

Men vaniljelys er tent over hele leiligheten, så litt koselig er jeg jo. Hadde jeg bare hatt en ekstra seng, nå ja. Sånn er det å bo i en bitteliten skoeske. Men jeg liker skoesken min. Perfekt for en person. Har du hatt besøk i det siste?

CAN'T WAIT
JANUAR
- får besøk fra Arendal nå i helgen.
- får besøk av Sabine 20-22.
- skal til Norefjell med jobben 28.
- skal på Disney On Ice med skjønneste Helene den 29. 

FEBRUAR
- reiser til Bodø med Helene min den 17-20.

MARS
- drar muligens til Danmark den 5-7.
- Ylvis 4 med mamma'n min den 17..

APRIL
- Drake konsert med Waithira & Josip den 16.


2012 skal bli et herlig år for meg tror jeg! Jeg har så mye spennende i vente. Gleder meg til alle månedene! Har du lagt noen planer for 2012 allerede?CLEANING LADY

Jeg har faktisk tatt meg en feriedag denne fredagen, skal nemlig vaske rent hele leiligheten. Ikke bare vaske, men vaske hovedrent. Jeg må også i kjellern å kvitte meg med noen bamser. Har visstnok tre fulle søplesekker fylt med bamser fra jeg var yngre. Blir nok veldig trist å kaste mange av de, men jeg må gjøre ett forsøk alikevel. Har endel ting fra leiligheten som skal ned i kjellern. Jeg får nemlig besøk helt fra Arendal, så jeg må jo ha det litt ryddig. Akkurat nå ligger det skittentøy og klær jeg skal kaste utover hele gulvet i stua. Og juletrærne og julenissene må vel ned i kjellern nå også. Så jeg får vel bare hoppe i det, men først skal jeg sove en times tid til og så sette i gang. Hva skal du i dag?

SMILE FOR ME

Nå skal jeg som vanlig bare ligge langflat under dyna helt til jeg må gå opp til bussen og på jobb. Kjenner på kroppen at det hadde vært fint med litt ekstra søvn og powernapping utover dagen. Men nå er det jo snart helg, og det skal bli godt. Har noe å se frem til hver helg denne måneden, og det synes jeg er super koselig. En knall start på 2012. Men nå skal jeg se på en film, og kose meg med min kjære toblerone. Ser du fram til helgen?

JUST ANOTHER DAYSlik tilbringer jeg fritiden min før jobb de ukene jeg jobber sent. Jeg spiser frokost (veldig sjeldent), kommenterer tilbake og skriver innlegg, sover litt til, sminker meg også ender det alltid opp med at jeg må skyndte meg opp til bussen. Har faktisk sitti i over en time på youtube å sett på "just for laughs, gags" og flirt littegrann. Ble forresten prank called på jobben i går. Forteller om det ikveld eller imorgen, jeg filmet hele telefonsamtalen (vet ikke hvordan jeg tar opp lyd), så jeg får vel legge opp den filmen også. Har du noe du alltid gjør før skole/jobb?

GOOD MORNING
Dro til mamma i går for å ikke være alene på søndagen, fulgte først lillesøster til toget for å være litt snill. Lagde oss medisterkaker, potetmos og brunsaus. Ikke værst for en søndagsmiddag det. Nå ja, nå ligger jeg bare i sofaen med et pledd tullet rundt meg, ser på Charmed og er fortsatt bittelitt trøtt. Nå som alle dager får jeg vel male litt i ansiktet mitt så jeg ser ok ut når jeg går ut døra. Heldigvis er veien kort bort til jobb, så jeg trenger ikke ta bussen en time i forveien for å rekke det. Hatt en fin helg?

SWEETHEARTS
Nå har vi alle sammen våknet opp fra drømmeland. Synes det var herlig å kunne sove lenge for en gangs skyld. Nå skal vi vel fikse oss bittelitt før vi tar t banen til byen for å følge Fredrik til jobb. Så skal vi møte mamma ved Steen & Strøm fordi ho skal kjøpe seg MacBook hun også! Hun har siklet på den lenge, og jeg tror jeg overtalte henne litt. Får ta med meg kameraet mitt og knipse litt rundt om kring. Skal en liten tur innom mamma også så Madeleine får sett hvordan ho bor nå. Har du noen planer for lørdagen?

KOSEMOSEVi har lagd jellyshots med mange smaker (jordbær, kiwi og sitron) Glade mennesker kommer vi i allefall til å være imorgen!

Vi skal snart lage taco å se på film. 

Søskenkjærlighet! <3

Nå skal vi bare kose oss videre utover kvelden. Fredrik får vises på bloggen i morgen, for de driver nemlig å tar kjæreste bilder nå! Så skjønne atte. Hva skal du ha til middag?

AMAZING

Jeg klarte faktisk å stå opp helt av meg selv i dag. ( okei da, alarmen hjalp meg litt ) Fikk til og med eksperimentert litt med sminken min også. Ikke dårlig. Og for å toppe det hele la jeg meg før klokken ble 00:00! Tror det kan ha noe med at jeg ikke powernappet igår.. Nåja. I dag kommer den søteste lillesøstra mi på besøk med kjæresten sin. Skal være med meg hele helgen. Åh, det skal bli koselig det! Har ikke sett henne på evigheter.. Lurer på hva jeg skal lage til middag. Hmm, tomatsuppe kanskje. Enkelt og greit! Men først skal det jobbes mer, venter bare på at klokken skal nærme seg tre sånn at jeg får sett søteste snarest mulig! Hva skal du denne fredagen?
SLEEPING BEAUTYGjett hvem som klarte å forsove seg i dag da? Jo det var meg det da veitdu. Griseforsov meg, kan man vel heller si. Men må jobbe til 17 uansett, så da tar jeg igjen de timene. Alt går opp i opp for snille piker. Det jeg liker å tro i alle fall. Skal prøve på å legge meg litt tidligere i kveld, og ikke powernappe når jeg kommer hjem. Har ikke så veldig lyst til å forsove meg igjen. Nå for tiden på jobb er det fult kjør med opplæring av nyansatte. Synes det er gøy jeg! Får komme meg ut i butikken igjen å jobbe bittelitt. Bestille melk må jeg også. Har du noen planer for idag?

ÅÅH, HAT

Man vet man er avhengig når man sitter å banner for seg selv i nesten en time fordi spillet klikka. Jeg hadde jo fått kjæreste til ho ene simmen og trillinger hadde moren fått. Også nei, da velger hele dritten å klikke "oppstod en feil" du liksom. Nå må jeg jo gjøre alt på nytt igjen. Åh, for ett hat. Satt å spilt sims til langt utpå natt. Finnes jo ikke trøtt om nettene, og da må man jo finne på et eller annet. Nåja. Er vel nå jeg kan si, love my life.. Spill er farlige greier, man blir jo så lett avhengig. Heldigvis for min del er det bare i perioder. Blitt avhengig av spill før? I så fall hvilket?

BLOGG MÅL
Skal blogge minst to innlegg per dag. tre når jeg har tid.

Ta bilder hver dag. sånn at det ikke blir gjenbruk av bilder.

Bli flinkere til å ha med kameraet overalt.. ellers kommer jeg i en ond sirkel med gjenbruk..

Er det noe du savner på bloggen min? Si gjerne i fra så jeg kan forbedre den pittelitt for deres skyld.

SHOULD I?
Akkurat nå befinner jeg meg grodd fast i sofaen til mamma igjen. Tenkte på om jeg skulle lage noen minne innlegg fra 2011, men siden jeg kjøpte meg kamera i August så er bildene før den tid av veldig dårlig kvalitet. Da velger jeg heller å fokusere på bildene fra 2011 som har god kvalitet på seg, Men akkurat nå tenkte jeg at jeg skulle powernappe litt. Jeg sov nemlig 45 min i natt og har vært på jobb i 8 timer. Sliten? Vel, det er bare fornavnet akkurat nå. Men hva synes du? Skal jeg lage mimre innlegg over mitt 2011?

WHEN?

Sitter å lurer litt på hvor jeg skal gjøre av juletrærne mine. Har jo det søte lille også et ganske mye større. Kjellern min er stappfull av tre sekker med kosebamser fra jeg var mindre. ( Jeg var en samler.. ) Har ikke vært nedi kjellern min siden mamma flytta fra barndomshjemmet mitt.. Liker ikke kjellern min. Nå ja tilbake til trærne. Aner ikke om jeg skal fjerne pynten for så å legge trærne i søplesekker eller bare hive de ned i søplesekker som de står nå. Hmm. Ka du tru? Ikke vet jeg når man skal ta vekk julepynt heller. jula varer helt til påske.. Er vel teit å la det stå så lenge. Når tar du vekk julepynten og treet?
PLANS FOR TODAY
♪ Rydde og vaske leiligheten. Fordi det ser absolutt ikke greit ut her nå.

♪ Finne ut hvilken kjole jeg skal ha på meg. Er bare to kjoler det står mellom, men vanskelig valg.

♪ Pleie neglene og lakke fransk manikyr. Nå har jeg en gull neglelakk jeg ikke er så fan av på negla.

♪ Forhåndsskrive noen innlegg. Så jeg alltid har noe på lager når jeg får skrivesperre.

♪ Møte bestevenninna mi, Helene ved butikken. Fordi vi trenger blandevann og voksenbrus.

♪ Vaske og skrubbe rotteburet. Det begynner å lukte ekkelt rottetiss....

♪ Ta meg en svingom i dusjen. Hvem vil vel være skitten?

♪ Sminke meg og krølle håret. Så blir jeg vel så fin atte til i kveld.

♪ Lage middag. Mat må man ha!

♪ Josip kommer til meg på middag. 

Så er det bare fantasien som setter grenser på hva som skal skje i kveld. Men jeg gleder meg faktisk til å feire det nye året med mine to kjære. Blir nok kjempe koselig. Men nå får jeg sove en time til sånn at jeg har nok energi til å vare hele kvelden/natten. Feirer du nyttår med familien eller venner?

 

 

WHAT TO DO..

Herlig å stå opp sent i dag. Skulle egentlig forhåndskrive noen innlegg i natt, men det var jo nedetid så jeg fikk ikke gjort så mye med det. Det er jo fasan meg fredag! Ikke at det betyr noe fredagskveld for meg akkurat, for jeg skal jo jobbe til 23 ikveld. Men jeg gleder meg såpass mye til imorgen siden Helene kommer på besøk til meg. Og jeg skal lage middag. Hmm, hvordan skal dette gå? Nå ja. Venter på at mamma skal lage frokost til meg som hun lovte igår.. (ja, hvor blir den av mamma?) Så nå skal jeg bare ligge i sofaen å slappe av før jeg må bevege meg bort til jobb. Har du lagt noen nyttårs planer enda?

MORNING SUNSHINES
Etter jobb i går dro jeg hjem til mamma'n min. Og jeg satt vel resten av kvelden eller skal vi si natta å spilte wordfeud og sims 3. Herlighet, jeg kan jo lage hester, hunder og katter. Det er jo super gøy! Fikk hjelp av mamma i går til å kåre vinner av rettetang konkurransen jeg har hatt gående. Så vinneren blir nevnt senere i kveld. Nå skal jeg fortsette med å slappe av i sofaen til mamma å se på noe skvip på tv. Lagt noen planer i dag?

KITTY SLEEP
Det deiligste med å jobbe 15-23 er at jeg ikke trenger å ha dårlig samvittighet for å legge meg ved tre tiden på natta. Og når jeg står opp så tidlig som nå, så er det deilig å vite at jeg kan legge meg til å sove igjen hvis jeg vil. Så lenge jeg er våken før klokket ett, for da er det klovnefjeset som skal på. Det er ingen hemmelighet at jeg elsker å sove. Jeg trenger mye søvn, ellers fungerer jeg ikke. Nå ja, nå skal jeg i allefall spille litt sims 3 (ja, jeg synes det fortsatt er gøy. I perioder.). Så blir det vel til at jeg sover bittelitt før jeg skal på jobb. Noen andre som spiller sims?

DREAMS
Jeg sov utrolig godt i natt, kan være noe med at jeg ryddet hele klesskapet, ryddet i esker, kastet klær, men jeg liker å tro at det søte dreams skiltet jeg fikk til jul hjalp til med en god natts søvn. Jeg har hatt utrolig vondt i ryggen siden torsdag siden min kjære mamma har en forferdelig hard madrass. (få deg en ny overmadrass, takk) Så det var deilig å komme tilbake til min egne lille leilighet og min myke gode seng! Med en gang jeg kom inn på soverommet løp rottene mine til burdøra, åh de har jo savnet meg. Koselig følelse, det å vite at noen har savnet meg. Men nå skal jeg nok sove litt til før jeg begir meg ut på sminking og busstur til jobb. Har du sovet godt i natt?

SWEET LIKE CANDY

Nå ligger jeg langflat i sofaen. Tror faktisk det har blitt en grop etter meg her. For jeg synker ikke ned i sofaen mer, og det gjorde jeg hele tiden før. Uff, da har man tilbrakt for mye tid i sofaen kanskje? Sto opp for en halvtimes tid siden, og nå ser jeg på Herbie. En snakkende bil, ja man er oppfinnsom. Men jeg skulle likt å hatt en sånn selv gitt. Nå tenker jeg at fjeset mitt skal males, mamma vekkes fra koma også må jeg vel få på meg andre klær enn denne onepiecen før vi skal avgårde på bursdagsmiddag. Har du noen planer for i dag?

CHRISTMAS FUN

Ligger i sofaen å propper i meg masse godis, potetgull og sjokoladepudding. Har nettopp sett på A Diva's christmas carol og nå ser vi på Sundays at Tiffany's. Og etter det igjen skal vi se på Mathilda. Snille mamma har leid den på nett så jeg skal få se den. Så nå skal vi virkelig kose oss. Senere kommer innlegg med noen av gavene jeg fikk i går. Er takknemlig for alt jeg fikk! Hva skal du videre i dag?

JULEKVELDENVi satt på puter på gulvet å pakket opp alle gavene våre, før middagen vel å merke. Og ja, vi hadde på oss onepiece for å dra den helt ut. Er man to på juleaften og skal slappe helt av så ser jeg ingen grunn til å pynte seg. Det er bare unødvendig skittentøy. 

Og jeg er fortsatt som ett lite barn, så jeg kutter opp kjøttet mitt i barnevennlige biter før jeg skal spise. Da blir det jo så mye lettere å spise når man bare trenger å bruke en gaffel. Jeg spiser helst mat med fingra. Synes det er mye morsommere. Alt i alt hadde jeg det kjempe koselig i går, til tross for at julestemningen aldri tok turen til meg. Jeg er strålende fornøyd med alle gavene jeg har fått. Det gikk jo så mange søte filmer i går på tv. Herlighet. Tok opp mange av de, sånn at jeg kan se de i dag. Men akkurat nå ser jeg på eventyr med disney's feer på disney channel. Åh, tingeling er så søt. Hadde du det fint igår da?

GAVETREET

Siden vi sovnet og ikke fikk hentet juletreet igår kveld, så tok jeg det valget at det ikke var så farlig med å ikke ha det opp. Så i år har vi julegavepyramide samt en julestige med pakker hengende på. Er jo ganske koselig det også da. Så nå skal vi se på julefilmer, spise middag og kose oss. I år tok vi en liten vri å åpnet pakkene før vi skulle spise. Så nå skal det bli godt med mat! Ha en fortsatt fin julaften. Og god jul til dere alle søte lesereNår pleier du å pakke opp gaver? Før eller etter middagen?

BREAKFAST AND A SOCKLagde julestrømpe når jeg gikk i barnehagen. Javisst var jeg flink. Glansbilder var veldig populært på den tiden.

Søte apekatt og pusekatt glansbilder.Godteriet jeg fikk i strømpen. Valgte det visstnok ut selv, men fikk det selvfølgelig av nissefar!

Nå er julefrokost godt nedi magen, og tre nøtter til askepott er sett og reisen til julestjernen. Men julestemningen er fortsatt ikke på plass. Hva mer må til for å få den på plass? Hmm. Får bare håpe det daler ned litt snø etterpå, for da tror jeg kanskje jeg får bittelitt julestemning. Hva spiste du til frokost?

CHRISTMAS MORNING
Våknet fra en lang powernap klokken halv tolv i går kveld. Noe som betyr at vi ikke har fått opp juletreet hjemme hos mamma eller pyntet noe som helst. Pakkene ligger fortsatt i bæreposer ute i gangen. Jeg må innrømme at selv om det er julaften i dag eier jeg ingen julestemning, i det hele tatt. Ikke et hint av det en gang. Det eneste jeg håper på nå er at det faller litt snø i kveld når vi skal spise middag og åpne gaver. Da er det kanskje en liten sjanse for at jeg får litt julestemning i alle fall. Men nå skal jeg i allefall kose meg videre med Disney Channel og tenke på å vekke mamma snart så vi kan lage julefrokost. Men må utnytte det å kunne se på Disney Channel når ho sover, ellers må jeg skru over på en annen kanal. Snufs.. Hva gjør du denne julemorgen?

Ikke glem konkurransen min hvor du kan vinne en rettetang, HER.

NISSEFANTERI

Har nettopp kommet hjem fra jobb, julemat handel, levering av gaver. Kjøpte oss burger på vei hjem også. Åh, det var så koselig å leke nisse for en dag. Var noen som påpekte at det var veldig kledelig med disse fregnene på meg. Og jeg har alltid hatt lyst på fregner på nesa og litt over kinnene. Synes det er utrolig vakkert. Men man vil vel alltid ha det man ikke kan få. Har man rett hår vil man ha krøllete hår osv. Men vi er født som vi er, og man får vel bare leve med det. Selv om det er lov til å ønske at man kanskje var litt annerledes på noen måter utseendemessig. Nå skal vi straks opp på loftet å hente juletre og pynte hjemme hos mamma. Har du gjort noe spesielt i dag på lille julaften da?

Ikke glem konkurransen min hvor du kan vinne en rettetang HER.

PAKKE OG BREVFått pakke og brev fra Ulrika, søteste jenta asså! <3

Kort fra min nydelige tomatsuppe jente, Sabine! <3


Og en liten hilsen helt fra Kina, mitt søte fadderbarn. <3

Har allerede sendt julekort til de to andre, men må jeg sette meg ned å skrive takk til fadderbarnet mitt som er så søt som har tegnet til meg. Har dårlig samvittighet, har ikke skrevet til henne eller ho andre siden oktober typ. Slem fadder, så ett av mine nyttårsforsetter er å skrive to brev i måneden til hver av jentene! Fått julekort eller brev i det siste?

MOMMY TIME
Dro til mamma rett etter jobb igår. Super kos å være med henne, selv om vi sitter i hver vår ende av sofaen og sitter på nett. Lå i fosterstilling på sofaen av magesmerter i går også. Ikke særlig stas, men det gikk gradvis over. Men det er vel ikke noe nytt, har det jo slik ofte.. Og da er det godt å være med kjære mamma. Våknet opp med knip i magen i dag også så fikk sovet litt ekstra for å få det bort, føler meg litt bedre nå. Men jo! I dag har Takin Kroop bursdag! Og med det hadde det vært super koselig med noen fler bidrag til konkurransen om å vinne en gratis photoshoot! En liten bursdagsgave til han fra mine søte lesere. For å komme til konkurransen trykk HER. Ellers vil jeg bare ønske dere alle en kjempe fin dag. Lagt noen planer?

FORFERDELIG
Ja, det var virkelig forferdelig å stå opp i dag morges. Tror jeg lå å slumret vekkerklokken i en halvtime før jeg måtte forte meg så jeg rakk bussen. Og stressende morgener kan ødelegge både humøret og magen min. Men sånn er det. Mandager er vel den hardeste dagen å stå opp på i uken. Spiste middag ved midnatt i går også. Hjalp ikke så mye for magen den kalde burgern jeg spiste til frokost igår. Nå ja, er egentlig ganske sliten etter noen få timer på jobb. Det er iskaldt ute i butikken. Vil hjem til sengen og kose med hello kitty`n min. Har du noen planer for dagen?

MIRROR MIRROR ON THE WALL
Åh, jeg sitter å sikler på noen neglelakker på nett nå. Alle har vel hørt om Deborah Lippmann. Herlighet, for noen sinnsykt fine neglelakker! Jeg vil ha mange av de, men de er jo så himla dyre i forhold til hva jeg pleier å bruke. Og på toppen av det hele er jeg en fattiglus. Det er nå man skulle ønske man hadde en sugardaddy og spørre om å få ting. Neida, eller joda jeg mente det egentlig. Men jeg får vel bare sutre litt for meg selv og putte på meg fjeset mitt før jeg beveger meg ut døra. Skal nemlig på kino om to timers tid. En aldri så liten dobbel date, blir nok koselig. Og etter det er det rett hjem med min kjære Josip. Hva kvelden bringer vet jeg faktisk ikke. Hva skal du i dag?

EARLY MORNINGS

Jeg aner ikke hvorfor jeg er våken nå. Klokken er halv ni på en lørdags morgen. Hvem er det som våkner så tidlig, frivillig? Men får man ikke sove mer, så får man vel ikke det da. Satt oppe til tre tiden i natt å satte signaturer på en del av bildene mine. Fikk hjelp igjen av godeste Takin Kroop med å lage såkalte watermark logoer, så jeg slipper å drive med kopier og lim metoden når jeg bruker photoshop. Så dette blir bra! Jeg får vel bare sette på en film eller to og se på siste episode av trekant tenker jeg. Kanskje jeg blir mer trøtt av å sitte klistra mot Mac skjermen. Pleier du å stå opp tidlig i helgene?

I'M DOING THIS

Nå har jeg bestemt meg for å sette navn på absolutt alle bilder jeg legger ut på bloggen. Første gang i går at jeg la merke til at noen brukte ett av mine bilder. Så egentlig kan det være tusenvis som bruker bildene mine uten at jeg vet det. Litt skummelt å tenke på egentlig. Kanskje ikke tusenvis, men dere skjønner tegninga. Jeg synes på ett sett at det er koselig at noen bruker mine bilder, men da skulle det jo evnt vært linket til bloggen eller beholdt signaturen på bildet. Men den saken er egentlig ute av verden nå. Takin hjalp meg jo med å laste ned photoshop i går og rense Mac babyen min for søppel. Så nå er babyen min frisk og rask igjen. Hva synes du om selve signaturen som kommer til å være på bildene mine? Ser det greit ut? 

LITT SKUFFET..
Her setter jeg i gang en awesome konkurranse, så er det bare en som faktisk har deltatt (og tusen takk til Thea Mathilda for bidraget!<3) av over førti kommentarer som har skrevet kult, stilig osv. Altså, du kan vinne en photoshoot.. gratis.. Alle har vel tatt bilde av en blomst, hund, hest, katt, venner, snø, gress og lista er lang. Så hvorfor ikke ta sjansen? Så vanskelig er det da ikke.. Konkurransen finner du HER.

Men nå får jeg vel bare håpe på jeg klarer å dra meg selv ut av senga, så jeg får kommet meg på jobb i dag også. Er forferdelig sliten, skulle jo ikke vært det. Har jo nettopp vært på spahelg, herlighet.. Nå skal jeg i alle fall se en eller annen film, spise godteri og kanskje sove en times tid. Hva skal du i dag?

COLD MORNING

Nå ligger jeg godt pakket inn under dyna, spiser melkesjokolade (som jeg ikke tåler) og kommenterer tilbake til alle søte mennesker som tar seg tid til å legge igjen spor på bloggen min. Jeg har forresten en glad nyhet til dere, skal sette i gang en konkurranse i kveld, og premien er fabulous! Jeg gleder meg virkelig til å publisere den. Har også en del å vise dere av innkjøpene fra Krakow og bilder fra Krakow. Og på toppen av det hele har jeg tre konkurranser til å publisere. Livet smiler akkurat nå. Har en pakke jeg må hente før jobb også. Men nå skal jeg slappe helt av før jeg hopper i dusjen, kaster på meg fjeset mitt. henter pakke og drar på jobb til 23 i kveld. Hva skal du i kveld?

I'M SORRY
Etter å ikke ha blogget som normalt i helgen har jeg egentlig litt dårlig samvittighet. Jeg vet jeg egentlig ikke bør ha det, for jeg var jo tross alt på ferie som alle andre normale folk er i blandt. Men jeg hadde faktisk planer om å få lagt ut to innlegg hver dag, men internett samarbeidet ikke i det hele tatt. Og for hver kommentar jeg skulle gi tilbake poppet det opp en rute hvor jeg måtte bekrefte ord/tall. Og når internetten bruker 3-5 minutter på å laste opp en side, sier det seg selv. Jeg skulle egentlig hatt konkurransen denne lørdagen, men må utsette den til neste helg. Noe som vil si at neste helg er det to konkurranser i stedet! Men det er vel en bra ting håper jeg? Blir normal blogging fremover i allefall. Og jobber med saken på å få kommentert tilbake til alle søte! Hender det du får dårlig samvittighet hvis du ikke får blogget?

TANTE SARA ALEXANDRA
I natt ble jeg tante. En liten prins ble født 08.12.11 kl 00:25. Han veide 3450 gram og 52 cm lang. Åh, jeg er så glad! En frisk liten gutt så vidt jeg vet. Gleder meg til å se han, kose med han. Men nå drar jeg jo på kurs etter jobb, så imorgen er det avgårde til krakow. Så når jeg får sett lilleputt, det vet jeg ikke. Men da har jeg noe å se frem til! Jeg skal være den beste tanta han kan få. Hihi. Har ventet lenge på at han skal poppe ut. Og han var klar som bare det, for 8 desember var termindatoen. Jeg håper at de kaller han for Lucas, synes det er ett fint navn. Men hva han skal hete vet vi ingenting om enda heller. Er du tante til noen?

HELLO SNOW
Siden det snødde så mye igår, var jeg redd for å gå til bussen min i dag tidlig. For når det snør, har bussen en tendens til å ikke få med seg at det står noen på holdeplassen. Ganske teit i grunn. Står der å fryser så kjører de rett forbi. I alle fall det som hendte sist vinter. Men nå var det jo bare snø på bakken, og ikke fallende ned på en stakkars.. Må bare takke dere alle på vegne av min bestevenninne for gratulasjoner til henne i går. Dere er verdens søteste lesere! Følte for å krype tilbake inn under dyna når jeg sto opp ved halv seks tiden i dag. Jeg er sikker på at jeg har hakket tenner i hele natt. Nå som det er mørkt ute hele tiden typ, er det enda vanskeligere å komme seg ut av senga. Vil gjøre som bjørnen og gå i hi. Eller reise til varmen i allefall når snøen kommer. Vanskeligheter for å stå opp om morningene?

SO SLEEPY
Til tross for at jeg ikke fikk powernappen min i går, så sovnet jeg ikke så tidlig som jeg skulle ønsket. Noe som resulterer i at jeg blir lett gretten. Følte jeg hadde så mye å gjøre i går kveld, men egentlig så gjorde jeg ingentingen. Jeg brukte mye tid på å lage bursdagskortet til min bestevenninne som har bursdag i dag! (Gratulerer baby) Også så jeg på tv og proppet i meg kjeks. Kjøpte mye rart i går til leiligheten min, og tenkte å vise det litt senere i dag eller imorgen. Skal nemlig til bestevenninnen min rett etter jobb å feire dagen hennes. Har dårlig samvittighet for at gaven hennes ikke er ferdig enda. Men jeg vet hun elsker meg for det. Nå må jeg vel komme meg tilbake bak kassa igjen, ellers blir mamma ensom bak der. Hva er din plan for i dag? 

SUNGLASSES ON MY CHEST

Jobb, jobb og atter jobb. Slik så jeg ut i dag morges når jeg kom på jobb 6:50. Trøtt i trynet sa du? Javisst.. Men man får vel bare gjøre det beste ut av en mandagsmorgen. Trøtt eller ei. Ny uke, nye muligheter. Og på fredag reiser jeg jo bort! Åh, det skal bli herlig med en helg fylt med morro, massasje og litt historie. Jeg gleder meg som et lite barn til å tilbringe tid med bestevenninnen min i et annet land igjen! Var du trøtt i dag morges?

I KNOW MY PLACE

Nå ligger jeg godt plassert i mamma's sofakrok, og her har jeg ligget i hele dag. Har ikke orket tanken på å reise hjem i kveld heller, så blir her over natten igjen. Litt koselig å være hos mamma også, så slipper jeg sitte alene i leiligheten min å stirre i veggen. Kan bli litt ensomt til tider å bo helt mutters alene, selv om jeg har mine to små dumbojenter i bur så fyller ikke det tomrommet. Har sett en kjempe trist, men søt film i dag også. Kommer vel en anbefaling på den imorgen tenker jeg. Skal enda vurdere å legge ut sangen jeg og Siri spilte inn igår. Men må finne en måte jeg kan legge den ut på uten å legge den ut på Youtube i så fall.. Tips? Har du hatt en bra helg?

HELLO KITTY 90'S

Visste faktisk ikke at Hello Kitty fantes på 90 tallet en gang. Men det fant jeg ut når jeg gikk gjennom babytøyet jeg ville beholde fra jeg var liten. Herlighet, det var jo en supersøt sparkedress. Mamma har aldri fortalt meg at jeg var så kul når jeg var liten. Og jeg skal faktisk fortelle en liten hemmelighet, okei da. Ikke så hemmlig siden alle i familien vet det. Men når jeg var liten fikk jeg ett par lakksko, som jeg absolutt skulle gå med til alt. Jeg sov med de på om nettene til og med. Men det var jo egentlig ikke det jeg skrev om. Det var jo denne Hello Kitty'n. Den så jo litt annerledes ut på 90 tallet? Eller er det bare jeg som synes det. Hva synes du om Hello Kitty forresten?

BUSY MORNINGNå er nesten alt pakket å klart. Drar nemlig rett hjem til mammaen min etter jobb i kveld. Også er det julebord imorgen. Har faktisk med tre antrekk, men vet ikke hvilket jeg skal velge enda. Så får håpe mamma kan hjelpe meg litt med den biten. Er egentlig super stressa akkurat nå. Jeg skal pakke ferdig. Betale regninger. Svare på mail. Forhåndskrive konkurranse innlegg. (ja, jeg skal kjøre igang 4 konkurranser, en hver helg frem til Juleaften hvor gaven vil være noe flottere ) Må sminke meg. Bli ferdig med noen bilder. Kommentere tilbake til alle fantastiske! Fortsette på bursdagsgaven til bestevenninna mi. (haster siden hun fyller år på tirsdag) Skulle ha skrevet brev til fadderbarna mine igjen. Skulle rukket å sett en film bare for å slappe av. Også på toppen av det hele skal jeg rekke bussen min 14:20 og dra på jobb. Men nå er det jo endelig helg, noen planer?

HERLIG NATTOg nei det var ikke ironisk ment, faktisk. Men det å se alle de kommentaren på forrige innlegg om monsterkjærringa, gjorde meg faktisk litt glad. At jeg fikk så mange utfyllende kommentarer om hva dere ville gjort i en slik situasjon. Og jeg er enig med en hel haug med dere! Skulle gjerne likt å snakket tilbake til henne som hun gjorde til meg. Kastet burgern i trynet hennes. Tømt hele dressingflaska over hodet på henne. Men når man jobber i et serviceyrke, må man gjerne tåle at mennesker tar sin frusterasjon, aggresjon og bitterhet utover en. Ikke det at det er rettferdig, men visse mennesker har jo en skrue løs. Tydeligvis. Men nok en gang, tusen takk for at dere er så herlige! Dere gjør Sara Alexandra veldig glad. Nå skal jeg fortsette med hovedrengjøringen min, tror jeg. Hvis ikke jeg fortsetter i natt igjen. Gikk å la meg ved halv fire tiden i natt etter å ha tørket støv i kriker og kroker i hele leiligheten. Føler meg litt flink! Og i dag er det visst 1 Desember også! Håper jeg snart får litt julestemning i kroppen. Har du noen kalender i år? Hvis ja, hvilken? 

MORNING SUN
Denne natta har gått utrolig tregt. Tror jeg har våknet fem ganger i løpet av natten.. Hakket tenner har jeg gjort. Siklet litt tror jeg. Sparket av meg den ene sokken. Den ene puta mi ligger på gulvet. Og nå ligger jeg å hører på rottejentene drikke vann. En nokså plagsom lyd egentlig. Solen skinner utenfor, ikke det at jeg har sett ut. Men ser det gjennom den fine gardinen min. Nei, nå får jeg komme meg i ordning og spise frokost. Hvis jeg har noe frokostvennlig mat. Hvordan sov du i natt?

Jeg ble forresten intervjuet av en super søt jente på mail her om dagen. Og om du vil lese det finner du det HER. <3

I DON'T LIKE SUNDAYS
Søndager er den værste dagen i uka, etter min mening. Det er den dagen man som regel ligger fyllesjuk eller venter på at en ny uke skal begynne. Det er ingenting å gjøre på søndager heller annet enn å bare sitte å glo på en firkantet skjerm. Hadde man bodd i Sverige hadde man sikkert hatt nok av å gjøre i og med at butikker er åpne. Eller det er i allefall det jeg innbiller meg. Søndager for meg er en dag fylt med søvn, mat og det at man ikke gjør noen ting. Men i dag skal jeg faktisk på familiemiddag. Det er vel kanskje like greit i og med at jeg ikke ligger fyllesjuk, og er fullt oppegående. Da får jeg i alle fall noe å gjøre i dag. Blir grøt i furtebua til mormor og morfar. Veldig intimt, men koselig! Hvilken dag i uka synes du er værst?

WHAT A MORNING
Sov jo hos mamma'n min i natt. Og her sover jeg alltid godt, selv om madrassen hennes er en smule hard. Sårene på føttene etter i går verker fortsatt. Ble en sen natt på meg, endte med at jeg gikk å la meg ved halv to tiden, også opp klokken seks. Godt det er fredag! Skal jobbe en time over i dag, så når jeg kommer meg på bussen er det vel en lang kø. Da får jeg i alle fall powernappet på bussen. Føler alt jeg snakker om er denne lille powernappen min. Men skal jeg være ærlig er det høydepunktet mitt etter en lang arbeidsdag! Nå skal jeg nyte de siste timene på jobb, og få tiden til å gå innmari fort så jeg kan dra hjem. Har planer om å lage fler julekort når jeg kommer hjem. Godt med helg igjen?

CRAZY DAYDet har vært en utrolig lang dag på jobb. Så mange mennesker har det ikke vært på en stund gitt. Når klokken slo 15 var det bare kommet en på jobb, og da blir det alltids litt panikk tanker. Men jeg tok turen hjem til mamma med rørleggern. Og et kvarter senere måtte jeg tilbake på jobb før det kom noen til å jobbe. Jeg som skulle powernappe! Men da blir det ingen powernap. 


I tillegg klarte jeg å forsove meg i dag tidlig. Er det mulig... La meg ikke så sent heller, men våknet verken av vekkeklokka eller at nattevakten ringte meg. Kom èn time for sent, så det var da ikke så ille. Men i all hast glemte jeg å ta på meg sokker og nå ligger jeg med åpne sår på hælene mine og synes synd på meg selv. Det er lov i blandt. Nå venter jeg egentlig på at mamma skal komme hjem, er nemlig hos henne og jeg føler meg ensom.. Lenge siden du forsov deg til noe? 

SAY WHAT?
Akkurat nå har jeg spist middag. Det ble pølser, wow så variert man er! Men godt er det i alle fall. Disney Channel står på, og Solo'n er kald og god. Nå skal jeg faktisk spille litt, fikk dilla på et spill jeg prøvde på iPad'n til mamma. Så jeg måtte kjøpe meg det på Mac'n. Har slike perioder i blandt hvor jeg bare må spille. Men her går det i barnespill, alt det andre blir for voksent og voldelig for meg. Blir vel snart senga på meg, er fortsatt trøtt selv om jeg hadde en to timers lang powernap etter jobb! Hva har du gjort i dag? 

SO LONELY


I dag skal jeg faktisk bare sitte klistra til Mac skjermen og se på tv. Kanskje se en film til og med. Kvalitetstid med meg selv. Ikke værst det. Jeg skulle vel egentlig powernappe, men nå er jeg ikke trøtt i det hele tatt. Sovnet av på bussen og våknet akkurat i det bussen svingte inn mot holdeplassen min. Flaks. Jeg får vel gå å lage meg noe middag straks også. Står mellom kjøttdeig & ris og pølser & makaroni. Det er egentlig det jeg spiser hver dag. Lurer på hvorfor jeg ikke har gått lei enda. Hva skal du ha til middag?  

MOMMY TIME
For at jeg skulle få litt søvn i natt sov jeg hos mamma. Deilig å kunne slippe unna rottemaset i blandt. Kort vei til jobb er det også, og beste av alt får jeg èn ekstra time på øyet. Og det hjelper jo på. Mamma lagde til og med middag i går. Flink. Tror jeg skal sove oftere over hos mamma, det er jo så koselig her atte. (bare hyggelig mamma) Gleder meg til å komme hjem fra jobb allerede, for da skal jeg ha meg en lang og god powernap. Kan vel egentlig kalle det at man hviler, men det høres jo så gammeldags ut. Så velger å kalle det powernap selv om det varer i 2-3 timer. Nåja, får vel komme meg ut i butikken igjen. Noe spesielt som hender i dag?

WEEK BY WEEK
Da var mandagen allerede kommet. Herlighet for en utrolig lang natt det var. Fikk ikke sove i det hele tatt, og når jeg endelig var trøtt og slukket lysene å la meg under dyna så begynte rottene å lage lyder. Bare fordi de har fått et nytt hjem så fant de vel ut at de skulle ommøblere hele reiret sitt! Så nei, null søvn i natt. En stykk sliten Sara som kom på jobb i alle fall. Skjønner ikke hvordan jeg klarte å komme meg gjennom dagen. Hjalp litt på at jeg fikk powernappa i 45 minutter, men da jeg skulle reise meg opp tryna jeg ut av stolen og ned på gulvet. Bare fordi den fordømte foten hadde bestemt seg for å sove den også.. Må ha sett passe klokt ut. Orket ikke ta bussen hjem i dag etter jobb, så nå er jeg hos mamma'n min. Åh, godt med litt mamma tid! Håper det er noen fler som er klumpsete? Hatt en fin helg? 

LAST NIGHTJosip tok turen til mamma rett etter jobb så dro vi avgårde til IKEA. Herregud, er det virkelig alltid så fult? Jeg mener klokken syv på en lørdagskveld hadde jeg regnet med at folk ikke tilbringte tiden sin der. Hater IKEA, retten og sletten. Er alltid mange mennesker og lange køer. Men så lenge man vet hva man skal ha går det litt fortere. Går også fortere når man sniker seg i hurtigkassa maks 15 varer når man er 10 varer over grensa. Hva jeg har kjøpt kan jeg vise senere i dag.


Kvelden etter IKEA gikk til å høre på musikk, prate og ta oss noen drinker. Vi endte opp ute på byen. Men det var kjempe koselig, bortsett fra valget av skoene mine. Store vannblemmer på stortærne, og knust glass sitter fast under sålene på skoa. Men sånn går det. Holdt også på å vrikke hele foten når vi skulle bortover til Grønland. Men jeg lever, og det er vel ett godt tegn! Nå står powernapping på plass nummer en på min to do liste for i dag! Hva gjorde du i går?

I'M A WRECK
Det å legge seg fem, og stå opp ni er vel ikke det beste. Men kjenner jeg meg selv rett sovner jeg vel igjen ganske snart. I kveld skal jeg faktisk til mamma, og vi skal se film. Håper hun har fått opp surround annlegget som hun skrøyt så fælt at hun skulle ordne. Men kjenner jeg mamma rett så ligger vel de fortsatt i pappesker. (unnskyld, men det er jo sant kjære mamma) Men før den tid skal jeg være litt kreativ å lage kort. Vi er jo snart i desember og i år skal jeg sende ut julekort. Om jeg bare får sendt de, har jo fortsatt julekort fra 2008 som aldri ble sendt ut. Nåja, nå er det jo helg! Hva skal du i kveld?


GOOD FEELING
God morgen alle søte mennesker! Det er virkelig herlig å ha fri og kunne sove masse. Slippe å tenke på at jeg skal på jobb i det hele tatt. Bare ligge krølla under dyna og varme meg. I går fikk jeg sjokk når jeg først åpnet døren å fikk se det var frost overalt. Ble faktisk ganske lei meg, snø er det siste jeg ønsker. Jeg er mer en sommer person. Liker at det er varmt, solen skinner og man kan gå i mindre klær. Nå må man jo pakke seg inn i hundre lag med klær bare for å klare å gå opp til bussen. Og når det kommer til snøen synes jeg det kunne snødd på juleaften, så forsvunnet igjen 2 juledag. Nåja, det skjer ikke uansett. Men det er jo lov å fantasere om det! Og bare så det er sagt kommer del to av leiligheten min i neste innleggLiker du best sommer eller vinter?

TAKE IT EASY
Bestemte meg for å bruke opp siste bit av ferien min i dag, torsdag og fredag. Er utslitt etter mye jobbing. Formen er ikke på topp heller. Men sånn er det. Så disse dagene skal taes med ro. Jeg skal få sovet masse og bygge opp mye energi til jobben igjen. Hadde forresten en ubehagelig person innom jobb i går. En polsk fyr som gikk rundt å vasket bilene til kundene våre for så å kreve betaling. Han hadde visst fått tilsnakk i helgen av politi også. Men lærte han? Neida. Er helt sikker på at jeg så han forme henda som en pistol å sikte rundt i butikken også. Prøvde å holde han inne i butikken til securitas kom, men de er som oftest veldig trege med å komme så da hadde personen forlatt området. Utrolig hva folk finner på, bare for å tjene inn noen slanter. Men nå har jeg planer om å sove en times tid før skadedyrsmannen kommer å tetter igjen hullet under kjøkkenbenken og hullet i benken. Snart har jeg ett skadedyrsfritt hjem, utenom mine frivillige skadedyr selvfølgelig. Planene mine for i dag er null og niks. Har du lagt noen planer for denne onsdagen? 

JUST MY LUCK
Jeg har faktisk hatt den dagen i dag hvor alt bare må gå galt. Først løp jeg ut døra i bare tøfler. Måtte snu og ta på meg sko. Finner ut at gensern jeg har på meg ikke dekker ordentlig. (har på meg strikkatights, vil gjerne ha en genser over rompa) Så holdt jeg på å bli rygga på av en bil. Hadde 5 cm klaring og det var bare fordi jeg løp. Noen burde faktisk ikke hatt lappen... Så kommer jeg opp i krysset å møter en sort katt. Hater sorte katter, det er jo ren ulykke. Tråkket på tre komlokk gjorde jeg også. Kom på jobb og så at jeg ikke hadde sokker på meg. Møter min første kunde med et smil, så var personen paddesur! Love my life.. Nå sitter jeg her i pausen min å trøstespiser en twix sjokolade som har gått ut på dato. Har du hatt en litt bedre dag enn meg kanskje? 

OPP & HOPP
For en herlig morgen. Selv om jeg la meg klokken 4 i natt, så føler jeg meg helt uthvilt. Blir vel snart trøtt igjen men får nyte denne følelsen litt. Solen skinner gjennom gardinen på soverommet, ååh som jeg savner sommeren! Klokken tolv i dag får jeg faktisk besøk av en skadedyrskontrollør. Det har seg nemlig slik at jeg har fler mus/rotter i kjøkkenskapet mitt. La ut nye feller på mandagen som var, og på lørdag la jeg merke til at servelaten som lå i begge fellene var borte. Smarte skadedyr! Ingen av fellene har klappet seg igjen en gang.. Merkelig. Det blir vel til at jeg må ta vekk hele kjøkkenet mitt for å tette rundt rørene under kjøkkenbenken min. For det kan jo ikke fortsette at de stadig vekk kommer tilbake. Slike dyr kan lage massevis av problemer og det kan bli innmari dyrt for meg i lengden.. Nåja, nok skadedyrprat. skal jeg kose litt med mine velkomne skadedyr, Nala & Kiara. Har du eller har du hatt noen gnagere som kjæledyr?

KVELDSKOS

Nå skal vi tre kose oss massemy med god mat, film og godis. På menyen har vi svin i strimler, ris og bearnaise! Høres ikke det godt ut så vet ikke jeg! Synes det er stas med slike jentekvelder i blandt. Så kan vi bable i vei, spise i vei og bare bygge videre på minnene. Føler det er evigheter siden jeg har vært med de to tuppene nå, men det er vel egentlig ikke så lenge siden. Men noen ganger kan det føles ut som en evighet siden man har sett hverandre. Alle har vel hatt den følelsen før. Tror jeg.. Hva skal du videre utover kvelden? Vært på jentekveld i det siste?

Bildene er fra Halloween

IN A STRANGERS BED

Etter jobb i går dro jeg rett til mamma, eller rettere sagt jeg ble kjørt bort til mamma. Det er en skummel strekning å gå bort til henne fra jobb. Vi skulle egentlig se en film, men siden ho bor i pappesker fortsatt etter ho flyttet hit så ble det bare tv titting. Men det var like koselig det. Vi skal vel snart pakke ut av pappesker å finne noen bøker til å putte inn i bokhyllene hennes. Om jeg orker.. Det er jo tross alt lørdag, man skal ikke være pakkehjelp da.. Vi skal en tur ned til byen å handle gave til kusinen min også, tror jeg. Da spørs det om jeg klarer å la bankkortet ligge i fred da. Jeg er desperat etter nye klær, men må også spare penger. What to do... Nåja, det finner jeg vel ut når vi kommer oss dit. Får vel unne meg noe, jeg har jo ikke kjøpt meg noen klær på evigheter nå. Hva skal du i dag? Lenge siden du kjøpte deg noe klær?

PUSEPUS


Noen ganger i livet møter man personer som man har en følelse av å ha kjent i en evighet. Du føler de kjenner hver eneste bidige detalj av deg. En som er ganske lik en selv. En som har samme humor. Samme ironien. Merkelig hvordan man kan føle det slik. Sabine er en av de skjønneste man kan møte på. Og jeg gleder meg allerede til å treffe henne neste gang. Skape nye minner og blåmerker! Har du noen gang møtt en person du føler du har kjent hele livet?

2 THINGS
Det er to ting jeg i alle fall skal ha gjort før jeg blir gammel å grå. Og det er å besøke fadderbarna mine. Har jo ei på 12 og ei på 4. Så første besøk går til Kina, før ho fyller 18 for da går hun ut av Plan ordningen om jeg har skjønt riktig. Og ho andre i Den Dominikanske Republikk har jeg god tid på å planlegge en reise til. Det hadde vært en opplevelse for livet å sett hvordan de bor. Det å få se de søte jentene, familien deres, naboene og vennene. Jeg ser faktisk frem til den dagen jeg besøker de. Jeg SKAL virkelig få det til. Uansett om jeg har en sykdom, så skal den absolutt ikke stoppe meg i å gjøre dette. Har du noe du skal få gjort før du blir gammel å grå? Og hva kan jeg tegne til de små jentene i neste brev jeg sender?

GO BACK TO SLEEP


Da lå man her da. Halv seks på en fredagsmorgen. Skal ikke på jobb før 15, så hvorfor jeg er våken nå det er vanskelig å si. Våknet vel opp med at jeg hakket tenner, så nå står ovnen på for fult her ved senga mi. En ting er sikkert og det er at jeg gruer meg til strømregningen kommer. Får håpe den ikke bruker så mye strøm. Nåja, jeg får kanskje finne frem en film og kose med søte anda mi. Så sovner jeg vel tilslutt igjen. Men får se positivt på det. Det er jo fredag! Uheldigvis blir det ingen fredagskveld på meg siden jeg jobber sent, men har jo lørdagen og søndagen! Og da skal jeg ta igjen masse tapt søvn fra den uken her. Har du slike netter hvor du våkner å ikke får sove igjen?

SOVER HVOR SOM HELST

Før kinoen tok jeg meg en liten powernap på spiserommet. Takk gud for oppblåsbare madrasser!  Ho ene kollegaen min tok bilde av meg når jeg sov også. Må ha sovet utrolig godt, i og med at det var mørkt i rommet og ho brukte blitz. Våknet opp å hadde sovestriper i hele ansiktet. Så sikkert passe klokt ut når jeg og mamma kom inn på kinoen. Filmen var ikke akkurat noe spesielt bra. Ble faktisk ganske skuffet. Hadde jo gledet meg masse til å se den. Nåja, sånne bommerter må man vel igjennom. Heldigvis hadde vi gratis kinobilletter. Nå er det pizza og tv kos på gang i mamma's fine leilighet. Skal sove her i natt. Super koselig! Har du noen gang gledet deg masse til å se en film, også føler du at du kastet bort tiden din med å se den?

QUALITY TIME WITH MOM
Er fortsatt på jobb, og tror det blir powernappen i garderoben på det harde gulvet. Mamma har noen intervjuer før  det blir litt kvalitetstid med ho. Jeg gleder meg kjempe masse! Savner henne i haugevis nå som jeg ikke bare kan spasere bort til henne. Så da krever det litt kvalitetstid. Snart skal vi på kino og proppe i oss masse popcorn og baconsnacks mens vi ser på babycall. Har hatt lyst til å se den lenge nå. Jeg går nesten aldri på kino, men føler jeg egentlig burde. Tipper vi skal spise noe pizza etterpå, eller jeg håper det! Når hadde du sist kvalitetstid med din mamma? Vært på kino i det siste?

GOING TO THE ZOO
Okei, så skal jeg ikke i noen dyrehage. Jeg og Lan skal nemlig til en reptilpark. Ho vil så gjerne ha en liten skilpadde, men må prate med folka i reptilparken om diverse saker. Og i reptilparken er det jo mange slags kryp. Tror jeg kommer til å være litt redd faktisk. Er ikke så glad i slanger, edderkopper osv.. Det er ikke helt min greie. Glemte selvfølgelig kameraet mitt hjemme, men siden jeg er så snill skal jeg få låne kameraet til Lan og knipse noen bilder. Om det er lov da.. Er fortsatt trøtt og gleder meg til å legge meg i kveld. Om jeg får sove i det hele tatt.. Jeg holdt forresten på å sovne stående bak kassen på jobb.. Flink.. Har du vært i en reptilpark før?

GOOD MORNING SWEETIES

Nå befinner denne jenta seg på jobb. Og idag jobber jeg ikke med hvilken som helst person men med min kjære mamma. Noen ganger kan det være koselig andre ganger ikke helt okey. (neida mamma, det er alltid fint!) Aner ikke hva som skjer med meg. Men jeg la meg i halv ti tiden i går og våknet halv ett i natt. Hele døgnrytmen min er ødelagt. Legger meg som regel ganske sent uavhengig om jeg starter 7 eller 15.. Uff. Også har jeg mareritt så å si hele tiden. Slitsomt. Jeg vil jo ha søte drømmer. Vil drømme om knall rosa griser som flyr, heffalomper og mumitroll. Men neida, det vil ikke hjernen min. Håper på litt bedre søvn i natt ellers kommer jeg til å bli gal.. Har du ofte mareritt?
GIVE IT TO MEHar nettopp våknet opp fra en ganske så ekkel powernap, drømte ikke noe særlig pent. Men når jeg først drømmer er det som regel mareritt. Nå sitter jeg i senga og venter på at H.C skal komme hit. Vi skal nemlig ut å kjøpe pizza, så skal vi se en film. Aah, gleder meg virkelig til litt mat i kroppen. Skal nemlig ikke ha hvilken som helst pizza, men Grorud pizza. Den pizzaen slår alt. 

//fortsetter under bildet Ser det ikke godt ut kanskje? Fra når jeg og mamma spiste det sist. Kanskje jeg skal være super gribb å bestille meg to pizzaer slik at jeg har en hel en til middag imorgen uten å måtte dra noen steder etter jobb. Hmm, får tenke litt på saken vel. Mikropizza er ikke det beste jeg vet, men synes faktisk ikke det er så ille. Hva har du spist til middag i dag? Magen min romler som bare det, eller maler jeg slik som katter gjør? Hvem vet, jeg er jo litt katt. Nei det er jeg vel ikke. Slutt på bablinga, får vel komme meg ut av senga.

HEY THERE SUNSHINE
Våknet til at solen skinte gjennom gardinen inn til soverommet. Herlig retten og sletten. Selv om det ikke er så varmt ute at det gjør noe, så er et lite glimt av solskinn herlig. Jeg må vel snart begynne å tenke på å gjøre meg klar til jobb. Men først skal jeg bare ligge under dyna en liten stund til å fortsette å se på en film jeg begynte å se på før jeg sovnet halv tre i natt. Jeg var egentlig litt redd i går. Jeg hørte nemlig lyder fra stuen og utenfor. Rasling i persiennen og små banking. Viste seg å ikke være noe, men jeg sto der med en tung treboks i henda når jeg vandret ut i stua. Jeg skal ikke sove med åpent vindu mer. Har solen glimtet til hos deg i dag?

BED & BREAKFAST


Jeg ligger fortsatt under den vidunderlige dyna mi. Våknet egentlig i sju tiden, men falt fort i søvn igjen. Det er så kaldt overalt i leiligheten. Hvor er frokosten min? Jeg eier ikke mat.. Veit om ei som burde vært å handlet. Nåja, lønning på mandag, får vel spandere på meg litt mat da! Nå ligger jeg bare å tenker over en del ting som skal fikses til ikveld. Er en del som må gjøres i leiligheten før jeg kan ta imot gjester. Jeg må støvsuge, tørke støv, vaske bad, vaske klær og rydde unna ting og tang. Og jeg skal jo fikses på også. Lurer på hvordan jeg skal ha håret mitt til i kveld. Om jeg skal ha krøller, oppsatt, løst, volum, rett... Vanskelige valg. Skal jeg bruke falske vipper eller ikke. Hvem tuller jeg med, selvfølgelig skal jeg ha på meg mine whorelashes!  Når våknet du i dag?

I WANNA BE SOMETHING COOL
Det nærmer seg med stormskritt Halloween. Og i morgen skal det feires med boller og brus. Eh nei, mente selvfølgelig voksenbrus. Jeg har bare feiret en gang, om man ser bortifra når jeg var liten. Og sist gang var jeg en kanin. Jeg vil være vågal, men samtidig ikke virke overivrig på alt styret rundt Halloween. Jeg har tenkt ut masse i hodet, men er enda ikke helt sikker på hva jeg skal kle meg ut som. Jeg vil ikke være skummel med masse blod. Da gir jeg meg selv mareritt, og sikkert de andre rundt meg. Jeg er heller ikke så fan av å bruke massevis av penger på noe som kun skal bli brukt en gang. For hvem vil vel være det samme hvert år... Det er ikke så artig. Har du noen idèer på hva jeg kan kle meg ut som til halloween imorgen? 

MAKE A CHANGEPå jobb i dag var min kjære kusine, siden hun hadde OD - operasjon dagsverk. Så da fikk jeg pisket henne litt rundt. Ok da, så var jeg ikke så slem. Jeg var faktisk så snill at jeg vasket kundetoalettet selv! Ja, snill kusine er jeg. Alltid når det har vært OD, har vesla jobbet på jobben min. Kanskje ikke så rart siden det er en liten familiebedrift. Jeg fikk forresten velkomstpakken min fra Plan i dag med bilde og informasjon om mitt nye fadderbarn. Ei lita tulle på 4 år fra den dominikanske republikk. Jeg føler meg heldig som får være en del av to nydelige jenters liv. Er jo som sagt fadder for ei i Kina på 12 år også. En herlig følelse å kunne hjelpe til. Nå har jeg to mål, og det er å besøke begge fadderbarna mine! Hadde du OD i dag, hva jobbet du med i så fall?

EARLY BIRD
Ingenting er som å legge seg ved to tiden, og stå opp igjen klokken halv seks. Uthvilt til tusen, eller ikke.. Og jeg får ikke powernappen min etter jobb heller, fordi det er personalmøte klokken fire. Og vi skal ha en prøve. Ja, en prøve på jobb! Hvem skulle trodd det.. Trodde jeg var ferdig med alle prøver å sånt når jeg var ferdig med skolen. Så igår måtte jeg lese gjennom noen ark, for at jeg etterpå skal klare prøven. Bringer tilbake minner fra når jeg gikk på skolen. Nå skal jeg straks møte mamma for så å kjøre bort til jobb. Oh, snart er det slutt på det. Og da må jeg våkne enda tidligere for å rekke bussen. Og når snøen kommer, må jeg helt sikkert ta en tidligere buss. Tar du buss til skole/jobb? Er du som meg, legger deg sent å står opp tidlig?

HYGGELIG LITEN LAPPIgår før dansken forsvant ut av døren min sa han at det lå en liten lapp mellom buksene mine på sengen. Det første jeg gjorde etter å ha sagt ha det var å løpe bort til senga for å sjekke. Åh, det føltes akkurat som i en film. Ikke det at det sto noe spesielt i lappen, men det var hele settingen på det. Det gjorde det litt hyggeligere å vite at jeg kommer til å sove alene fremover. Og bare for å få det avklart, jeg har ingen kjæreste. Som nevnt tidligere er jeg forever alone. Og trives med det, selv om jeg sutrer over det. Har du fått en slik lapp før? Litt søtt da? Kliss klass, jeg veit..

DON'T LEAVE ME..Da var den langhelgen omme, og dansken må returnere hjem igjen. Merker at det kommer til å bli litt tomt her gitt. Det å ikke ha noen å lage morgenmad til, blåse såpebobler med, se på mange filmer med. Det blir rart å ikke kunne si "hææ" hele tiden. Jeg har sagt det ordet tusenvis av ganger siden torsdag. For meg så er dansk vanskelig å forstå når de prater, men det man skriver er veldig lett å forstå. Men jeg vil takke for de utrolig fine kommentarene jeg har fått nå i det siste. Det er så koselig å høre at vi er søte sammen! Det varmer i hjerterota. Nåja.. Synes du det er trist å si ha det når folk skal reise bort?

MONDAY MADNESS
Det var absolutt ikke herlig å stå opp klokken halv seks i dag tidlig for å dra på jobb. Ryggen er enda ikke blitt bedre, så jeg aner ikke hva jeg har gjort egentlig.. Dansken skulle prøve å knekke den opp for meg, men jeg turte ikke. Har aldri knekt opp noen ting i kroppen min! Men kanskje på tide.. Siste dagen med en dansk baker i huset nå. Han ligger vel enda å snorker. Ny uke og nye muligheter er det ikke det man sier? Nå får jeg vel holde tanta mi med selskap ute i butikken. Vi er begge krøplinger i dag gitt. Jeg kan ikke bøye meg og ho har smerter i magen. Super team på jobb med andre ord! Har du hatt en fin helg? Gjort noe spesielt?

FREAKS

Nå skal vi snart møte lillesøstrene til dansken, også skal vi på teknisk museum. Har ikke vært der siden jeg var 16, så det skal bli gøy å se hva annet som har kommet dit. Husker godt de hadde kakkerlakker i en boks hvor du kunne skyve en plate frem å tilbake for å se de løpe dit det ble mørkt. Litt dyreplageri egentlig, men hvem liker vel kakkerlakker uansett! Ryggen har egentlig ikke blitt noe bedre, men jeg får bare gå som en krøpling. Føler meg som en kjerring i 70 åra... Men det får gå. Håper jeg får tatt noen bilder mens vi er der. Har du vært på teknisk museum før ?

YOU'RE KIDDING ME RIGHT?
I tillegg til å ha vondt i armen etter jeg sov feil, så har jeg nå pådratt meg et eller annet i ryggen. Gjør så sinnsykt vondt. Hvordan klarer jeg det? Vel, godt spørsmål. For det veit ikke jeg en gang. Jeg er ganske flink sånn sett. Kroppen min tåler jo ingenting. Nå ligger jeg i sofaen å ser på Jul med Dennis. Julefilmer allerede? Hallå.. Vi er da enda i Oktober. Jul starter tidligere hvert år. Vet ikke hva det er, men jeg er ikke like begeistret for jul som jeg var når jeg var liten. Det er antageligvis fordi jeg har jobbet hver jul nå. Null julestemning. Men i år har jeg fri! Så det skal nytes med julefilmer, snop og kos. Synes du julen kommer tidligere hvert år? Har du julestemning?

DANSKEN & NORSKEN

Jeg synes jeg var kjempe søt i dag tidlig som lagde frokost å greier. Ikke vanlig brødskive heller, men egg og bacon! Ikke værst. Nå ligger vi i sofaen å ser på fresh prince in bel air! Har vært ute i regnet å vist dansken rundt der jeg er oppvokst. Kjempe koselig. Nå skal vi straks bli hentet av faren hans, og hente lillesøstrene hans. Noen planer i helgen?

EDIT en liten hilsen fra dansken: Det er bare skide hyggeligt at være her i Norge sammen med dejlige Sara :) Hun er bare sååååå sød. Og så laver hun endda morgenmad til mig :) Jubiiii !!!!!

HERLIG MORGENNei ikke så herlig gitt. Jeg tror armen min er ute av ledd eller noe. Den gjør forferdelig vondt. Tror det kommer av at jeg har ligget på en side i hele natt, ikke snudd meg rundt som jeg pleier. Jeg pleier nemlig å sove som en gladlaks. Sprelle over alt i sengen i løpet av natten. Men tydeligvis var jeg ingen gladlaks i natt. Nå skal jeg vel lage litt frokost til gjesten min med mat jeg glemte å kjøpe i går før butikken stengte. Flink, Sara, flink.. Må kåre vinner til konkurransen min også. Hvordan skal jeg rekke alt.. Neida, skal nok klare det. Jeg er jo superwoman! Hva skal du denne fredagen? 

GARDERMOEN HERE I COME
Om to timer beveger jeg og mamma oss til Gardermoen. Jeg får nemlig besøk av en dansk baker. Okei da, en dansk barndomsvenn, men han er også baker. Tror jeg skal tvinge han til å bake noe godt til meg. Man må jo utnytte mens man har sjansen, eller hva? Jeg fikk noen tips over hvor jeg kunne slepe med meg han her i Oslo. Men det beste forslaget jeg fikk var å dra på teknisk museum. Og jeg tror jaggu jeg skal ta han med dit om vi får tid. Han har nemlig pappa'n og søstrene sine her, og har lagt planer med de også. Hva har du drevet med i dag?

Vinneren av konkurransen min blir nevnt her på bloggen i morgen.

ALL DAY, ALL NIGHTEgentlig så våknet jeg i halv åtte tiden, men bestemte meg for at nei, i dag.. Ja i dag skal jeg sove lengre. Og vips så våknet jeg for ti minutter siden. Nå skal jeg bare ligge under dyna til jeg må løpe opp til bussen. For jeg har nemlig ingen grunn til å stå opp av senga. Jeg er tom for mat og drikke. Herlig... Men etter jobb ikveld så har jeg fri! Det skal bli deilig det. Får nemlig besøk fra det store utland, det vil si Danmark fra torsdag - mandag. Ikke vet jeg hva vi skal finne på, men mat og drikke må jeg nok kjøpe inn. Hvis jeg føler meg snill... Synes nemlig Oslo er litt kjedelig for tiden.. Ikke liker jeg å "henge" i byen heller, og det har jeg aldri likt. Noen idèer til hva jeg kan vise han her i Oslo?

Ikke glem konkurransen min HER, hvor du kan vinne en goodiebag! (avsluttes i morgen 20 / 10)

GOD MORGEN DUNå har vi nettopp stått opp, og disney channel står på. Planen i dag er å slappe av. Skal snart lage tomatsuppe. Etter at Helene har dratt til mormor for middag skal jeg møte Lan å dra på kino, tror jeg.. Ååh, det har vært så koselig. I går så vi tre filmer, snakket om barndommen og hadde det super kos! Men nå er jeg tom for morgen-ord. Hva er planene denne søndagen?

Ikke glem konkurransen min HER, hvor du kan vinne en goodiebag!

OH NO, HOPELESSJeg er virkelig håpløs. Tror du ikke jeg har klart det igjen? Jeg skulle jo bare powernappe i èn time når klokken var fem. Og hva er klokken nå? Jo ganske så mye. Nåja, jeg får vel bare finne meg noen filmer å sette på. Ikke har jeg spist middag heller. Sjokoladepudding, kan det gå som middag mon tro? For det er nok det eneste som befinner seg i kjøleskapet mitt som er spiselig for øyeblikket. Vel, i morgen får jeg besøk av Helene. Gleder meg super mye siden jeg ikke har sett henne siden Mars! Da blir det noen filmer å se på, is å spise og latter vi skal dele. Har du hatt en fin dag forresten? Føler ikke jeg har hatt noen fredag i det hele tatt siden jeg bare har vært på jobb også sovet. Hadde forresten den sykeste drømmen jeg har hatt på lenge natt til idag! Forteller om den imorgen.

Ikke glem konkurransen min HER, hvor du kan vinne en goodiebag!

ER'RE MULIG...
Skulle bare ta en bitteliten powernap når jeg kom hjem fra jobb i fem tiden. Og hvem sto opp nå? Jo, det var visst meg det. Jeg som hadde tenkt å rydde litt og vaske klær. Det skjedde ikke. Har også funnet ut at jeg trenger en stikkkontakt til, for å kunne bruke ovnen på rommet. Det var litt leit. Nå ligger jeg her fult påkledd med ytterjakke til og med. Er sikker på at det er minus grader her inne. Okei da, så fælt er det vel ikke. Kjenner jeg meg rett så sovner jeg vel snart igjen. Jeg er sulten, tørst og tissatrengt. Men det å forlate den varme dyna, det er en grusom tanke. Nåja. Nå skal jeg svare på kommentarene mine, også skal jeg skrive ett brev. Og det brevet skal sendes til Tyrkia! En venn av meg der nede hadde bursdag i går, og har brukket armen. Hva er vel søtere enn å motta et håndskrevet brev når man er dårlig. Hva har du gjort i dag? / Skriver du brev? Natti natt alle søte, store som små.

Ikke glem konkurransen min HER, hvor du kan vinne en goodiebag!

BEAUTIFUL MONSTER
Det var fryktelig å stå opp i dag morges. Jeg sov fult påkledd, og frøys fortsatt. Leiligheten min er så kald, men det er vel egentlig min egen feil. Jeg har jo to varmeovner på hjul, men tingen er at jeg får så høy strøm regning. Og da fryser jeg heller. Noen som vil sponse meg med gratis strøm livet ut? Eeh, neida. Jeg får vel begynne å bruke de snart. Værre var det når jeg kom meg ut døra halv sju.. -1 grader! Herlighet.. Nå er det bare å finne frem boblejakken! Kan ikke lengre gå kledd som på bildet ovenfor i mitt eget hjem uten å fryse i hjel. Buhu.. Synes du det er kaldt ute for tiden?

Ikke glem konkurransen min HER, hvor du kan vinne en goodiebag!

RIDE ME 

Nå er jeg på vei til et eller annet sted hvor mamma og hennes venninne skal ri. Og jeg skal ta bilder av hestene, naturen å selvfølgelig mamma da. Det kan bli spennende siden det er såpass kaldt. Og nei jeg har ikke på meg det jeg hadde på meg til jobb. Selv om det hadde vært gøy å prøvd å gå med høye sko rundt omkring ved en stall. Eller ikke. Hadde sikkert falt å fått hestemøkk i hele trynet. Nam.. Er jo selvfølgelig på vei mot Skedsmo. Ikke skjønner jeg hvordan. Det er jo tre kjørefelt, så egentlig burde det gått i full fart bortover. Jeg får lukke øynene å ta en liten powernap, ellers blir jeg grinete.. Hva hender i dag hos deg?

Ikke glem konkurransen min HER, hvor du kan vinne en goodiebag.

FOOD-MONSTER, THAT'S ME..Jobb er overstått, Ullevål sykehus er overstått og sist men ikke minst powernap'n er ferdig! Nå venter jeg på at risen skal ferdig, så jeg kan spise litt ris og kjøttdeig. Kjøttdeigen gikk ut på dato for to dager siden, men det går vel ganske greit.. Den smaker vel nogen lunde det samma. Egentlig er jeg ganske heldig på en måte som har denne sykdommen i magen. Jeg kan spise ting uten å bekymre meg for å få dårlig mage eller vondt i magen. Det har jeg jo uansett mener jeg. Får se positivt på det! I kveld er det ny sesong av two and a half men. Grugleder meg. Tror det blir helt feil nå som Kutcher er med og ikke Sheen! Spiser du mat som er gått ut på dato? / Skal du se på two and a half men i kveld?

Ikke glem konkurransen min HER, hvor du kan vinne en goodiebag!

BEAUTIFUL PEOPLEGod morgen alle søte skapninger. Jeg ligger nå bare her, rulla inn i dyna. Godt og varmt, og her tror jeg at jeg skal bli en stund til før jeg gidder å gjøre noe. Ikke har jeg noe å drikke på, heller ikke noe å spise på. Så hvorfor skal jeg gidde å stå opp i det hele tatt.. Okei da, så har jeg en doven cola i kjøleskapet og pizzarester fra igår. Men sannheten er at jeg føler meg for lat til å gå de fem meterne for å hente det. Jeg måtte jo tross alt ha varmet opp pizza'n også. Nei, jeg får sove en time til. Godt sovehjerte det skal jeg ha! Hva har du lagt for noen planer denne lørdagen?

Ikke glem konkurransen min HER, hvor du kan vinne en goodiebag!

WORKING LADYAkkurat nå befinner jeg meg på jobb. Jeg har etterlatt alt til min kjære mamma, og tatt meg en aldri så liten fem minutters. Godt å få planta ræva nedpå litt når man går og står stille i 8 timer. Nå er det jaggu helg igjen! For meg var det helg fra fredag-onsdag, men slitsomt å være sjuk for det. Formen er heldigvis nesten på topp idag. Og jeg skal på noe overraskelsesgreier i kveld, og skal ta masse bilder. Tror det blir en herlig helg. Ha en fortsatt fin dag, søte mennesker. Hva skal du for no rart i dag? Har du gledet deg til helg? (kanskje et dumt spørsmål, hvem gleder seg ikke til helg....)

Husk konkurransen min HER, hvor du kan vinne en goodiebag!

I MISS YOU BIG DOGSelv om jeg hadde en kraftig forslått arm, kom Kaos hoppende oppå meg å la seg halvveis på gulvet og halvveis oppå meg i sofaen. Savner hvordan han alltid skulle kose med meg. Hvordan han alltid fulgte etter meg. Savner det gigantiske hodet hans. Rett og slett en nydelig hund. Det beste av alt var at man kunne gå utenfor på plenen å si "tiss og bli ferdig, bæsj å bli ferdig", så tok det fem minutter og han var ferdig. Utrolig morsomt, og det skal jeg lære min fremtidige hund! Utrolig kjekt på kalde vintermorgener, hvor du skal opp tidlig å på jobb. 

//fortsetter under bildet
Han kunne også et annet triks. Om man sa "hals" så begynte han automatisk å bjeffe som om han skulle angripe deg. Jeg ble skremt hver gang selv om det var morsomt. Det er en liten stund siden han ble borte fra oss. Men han er fortsatt savnet. (Det var ikke min hund, men fetteren min sin. Jeg var bare så heldig å få passe på han noen ganger.) Har du et dyr du savner, fordi det er i dyrehimmelen?

Ikke glem konkurransen min HER, hvor du kan vinne en goodiebag.

FAKE A SMILE
Ny dag, nye muligheter. Jeg er lei av å være hjemme å være syk. Så idag skal jeg på jobb! Vi skal ha et lynkurs i hvordan man smører baguetter. Alle vet vel hvordan man gjør det, men så var det alt det her med matsikkerhet osv. Så i dag blir det jobb fra 13-23, gleder meg faktisk. Det er kjedelig rett å slett å bare være hjemme. Skjønner ikke hvordan folk uten jobb/skole takler det. Er sikkert endel som lever på trygdepenger, som egentlig kunne vært i arbeid. Nei, uff. Jeg er virkelig glad for at mamma er som ho er. Jeg lærte tidlig at man ikke skal være avhengig av andre folk for å klare seg selv her i verden. Takk mamma (<3) Hva skal du for no spennende i dag?

Ikke glem konkurransen min HER, hvor du kan vinne en goodiebag.

BACK ON TRACKI går ble en bloggfri dag, som noen kanskje la merke til. Jeg er fortsatt ikke i form, men har blitt litt bedre i alle fall. Men nå skal jeg ikke sykeblogge, for det har det blitt nok av gitt. Så jeg må si tusen takk for alle god bedring kommentarene jeg har fått. Dere er søte alle sammen

Imorgen er det forhåpentligvis jobb igjen. Og i dag skal jeg ta alt med ro. Har vært hjemme hos mamma på pikerommet mitt å sovet litt. Synes fortsatt det er trist at ho skal flytte herfra. Men jeg overlever vel. Bor du alene? Hva er dine planer for i dag?

Ikke glem konkurransen min HER, hvor du kan vinne en goodiebag.

TOTALLY NORMALSov noen herlige timer i natt. Våknet rundt ett tia.
Fant meg noe å spise. Satt på dataen. Prata med romkameraten min (fått meg en bergenser som roommate for en liten stund)
Tok meg en varm dusj. Sminket meg litt. Føna håret..
Og nå sitter jeg her, og lurer på hva jeg skal ha på meg i kveld. Har funnet frem en rekke med klær, men ingenting frister å ha på seg. Det er jo kjølig når natten er rett rundt hjørnet. Sist helg hadde jeg blå lepper pga kulden og kjolen. Og det er ikke akkurat så gøy. Hva har du funnet på forno i dag?

Ikke glem konkurransen min HER, hvor du kan vinne goodiebag.

SICK AND TIRED
Det er så innmari herlig å våkne og kjenne det ene neseboret er helt tett. Kjenne at halsen har lukket seg og stemmen er totalt forandret. Får bare håpe det er noe som går fort over. Jeg skal ut i kveld, det at jeg er syk får vente til søndagen! Hostesaft hva er det for no? Nesespray, aldri hørt om.. Ikveld er alkoholen min medisin. Nei, uff nå følte jeg meg litt som en alkoholiker. Nåja, det får gå. Nå må jeg vel få i meg litt frokost, og tenke over hva jeg skal ha på meg i kveld.  Hva skal du i kveld?

Ikke glem konkurransen min HER, hvor du kan vinne goodiebag.

BE HAPPYEndelig helg. Synes uka har gått utrolig fort. Jeg har mye søvn å ta igjen i denne helgen. Strikke skal jeg også. Ja, jeg strikker. Jeg kommer helt sikkert til å bli en kjempe fin bestemor! Sånn kanskje. Men lille gutten som fettern min og kjæresten venter skal få et babyteppe av meg. Synes det er super koselig å gi slike gaver. Jeg skal ikke bare strikke og sove i helgen, men jeg skal også til bestevenninnen min på en aldri så liten fest. Gleder meg super mye, er jo så lenge siden sist.. Okei da, så drakk jeg på lørdag. Men da var jeg ikke med henne. Har du lagt noen planer for helgen?

Ikke glem konkurransen min HER, hvor du kan vinne en goodiebag!

THE START OF SOMETHING NEWNå er jeg på plass på jobb og vært her i over to timer allerede. Det at jeg la meg ved to tiden hjelper ikke på humøret. Men jeg har vel all skyld å legge på meg selv.. Sliter litt med søvnen, døgnrytmen min har dratt bort på ferie.

Så nå sitter jeg litt på konteret og gjør noen bestillinger på diverse saker. Sitter tulla inn i et pledd siden jeg begynner å bli småsjuk. Kald og varm om hverandre. Herlige greier! Fler som ikke føler seg så pigg?

FERIEKOLONI


Vet ikke om Hudøy fortsatt eksisterer, men da jeg var mindre var jeg på Hudøy en del ganger. Det var så utrolig koselig. Ble kjent med en haug med nye mennesker. Jeg husker jeg var super redd for å dra den første gangen. Jeg ville nesten ikke sette meg på bussen. Alt var så ukjent. Men jeg hadde det super bra der. Åh, jeg savner Hudøy noen ganger. Har tatt vare på alle t-shortene, dimplomene å et fotoalbum fult av bilder! Har du hørt om Hudøy, eller vært der?

MORGENSTUND HAR GULL I MUNNGod morgen, cupcakes. Håper dere har sovet utrolig godt, for det har nemlig jeg. La meg visstnok ikke før i halv fem tiden, men er ganske uthvilt nå. Selv om jeg har store planer om å sove en times tid til. Men nå skal jeg kose meg under dyna med iste og kjeks. I skrivende stund ligger jeg å hører på rottejentene mine herje i buret. Vet ikke om de slåss, leker eller pleier hverandre, men små pipelyder er det mye av! De har bestemt seg for å gnage i hjel alt de finner, og nå er mesterplanen dems å bite i stykker plastsaken bak buret. Veldig irriterende å måtte våkne opp med bråk fra buret. Men til gjengjeld er de veldig søte og snille da. Har forresten glemt å fortelle at jeg gjesteblogger denne helgen, og bloggen kan du finne HER.

Sovet godt? // Har du gjesteblogget før?

THE WAIT IS OVER
God morgen småtroll. Den uken her, den kan du få billig av meg. Uka har gått så treigt, men jeg er veldig glad for at det endelig er fredag! For i morgen skal jeg nemlig innta alkohol. Og nå føler jeg det er ganske lenge siden sist. Bursdagsfest for Silje. Åh, det blir kjempe koselig. Jeg aner ikke hvordan jeg har sovet i natt, for ryggen min føles helt most. Eller kanskje det er pga de nye skoene mine! Jeg har tenkt å kjøre i gang en konkurranse snart. Neste uke tenker jeg! Må bare finne ut hva som ville vært den perfekte premien. Hva synes du er en bra premie for en konkurranse? // Hva ønsker du å vinne evnt?

MORNING MADNESS
Jeg vil sove lengre. Vil ikke ut av senga i det hele tatt. Det er jo så koselig og varmt her under dyna. Jeg innså igår kveld at jeg ikke hadde fler sminkefjernings servietter. Så jeg måtte ty til dopapir med vann på. Ganske kreativt. Eller ikke. Men jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Så nå ser jeg sikkert ut som en flekkete dalmatiner. Har ikke turt å ta en grundig titt i speilet. Alt jeg vet er at jeg hater at jeg ikke har pigmenter i ansiktet! Jeg kan bli brun overalt på kroppen ellers, men ansiktet.. Neida. Solbrent kan jeg bli i ansiktet. Dustete pigmenter! 


Nei, jeg får vel spise litt tacohorn. Mormor bakte nemlig til meg i går. Så får jeg se hva jeg får gjort utav spøkelsesfjeset mitt. Hva bruker du til å fjerne sminken din med?

SNILLESTE BESTEFORELDRAMormor lagde brunsaus (som er verdens beste) og kokte poteter til meg i går. Åh, jeg er heldig! Jeg kunne levd på hennes brunsaus for å si det sånn. Og jeg tuller heller ikke når jeg sier at den er så god at man faktisk kan spise den iskald. Jeg hadde sikkert spist den med mugg på også. nei, det var kanskje litt tull... Om jeg noen gang får det for meg å skal åpne en restaurant så skal jeg ha alle hennes oppskrifter. 

Og morfar kom til jobben i går kveld med maten. Og jeg fikk sitte på hjem. Jeg er heldig, jeg vet. Det ble middag på meg igår, og frokost i dag. Så blir det potitt og saus til lunsj og middag! For meg er det juleaften allerede. Alt jeg trenger er denna maten, pakker er oppskrytt. Nei, nok prat om denne brunsausen er ikke så morsomt å lese om vil jeg tro. Kommer besteforeldrene dine med mat til deg i blant?

MORGENAPE
Nå er det vel på tide å stå opp tenker jeg. Har ligget å utsatt at jeg må opp å stå fordi jeg skal hjelpe mamma å bære noen ting ned i kjellern min. Aller mest har jeg lyst å sove mer. Men når man har en jobb å gå til, så funker vel det ganske så dårlig. Men det skal bli godt å komme seg tilbake på jobb også. Sånn på en måte. Har faktisk en liten videosnutt fra turen ti Agadir, som kommer i løpet av dagen. 


Nåja, jeg får vel komme meg avgårde. Snart. Også blir jeg vel liggende her i en time til kjenner jeg meg selv rett. Frøken utsette-ting, ja der har du meg! Men på en annen side, så har ikke mamma etterlyst meg. Kanskje ho har glemt det. Hmm. Er du en som ligger i senga lenge før du bestemmer deg for å stå opp?

HOME SWEET HOME
Jeg hadde store planer om å sove så lenge jeg kunne i dag. Vel, det skjedde ikke. Mamma ringte meg, og sto utenfor døren å banket på som bare det. "Hvor er parkeringskortet?".. Kjekt å bli vekket slik når vi kom hjem ved 2 tiden i natt og jeg ikke sovnet før 3 tiden. Nå er jeg kjempe trøtt, og ikke minst morgengretten! Jeg kom meg i hvertfall trygt hjem fra flyturen. Var en god del turbulens, men det synes jeg bare er morsomt. Blir som å kjøre en karusell. Men nå får jeg vel bare legge meg nedpå i noen timer til, så kommer det nok ett irritasjonsinnlegg ang fly/reising etterpå! Liker du å bli vekket når du egentlig ikke har lagt noen planer for dagen?

NEW DESIGN!
Da sier jeg bare TITT TEI; Endelig, har bloggen min fått ett nytt utseende takket være Kine. Åh, jeg er i lykkerus! Bredere bilder, mer oversiktelig! Jeg liker det utrolig godt. Nei, nå skal jeg ta meg en lur. Mamma har endelig sluttet å snorke! Thank you! Planen etter en liten powernap blir å ta en buss rundt byen å ta massemye bilder! Gleder meg. Hva synes du om mitt nye design?

MORGENFUGL
Herregud, så tidlig jeg er oppe i dag. Sikkert fordi jeg har fri fra jobben i dag. Det er så typisk meg. I dag har jeg faktisk mange planer. Jeg drar jo i morgen! Så nå venter jeg på at en viss gjøk skal våkne opp å lage frokost til meg. Jeg skal vaske klær, pakke kofferten, hente en pakke, kjøpe maling, på ikea, støvsuge & vaske hele leiligheten! Har på følelsen av at det blir en lang og slitsom dag. For det første aner jeg egentlig ikke hva jeg skal pakke med meg. Jeg får vel bare hive noe nedi kofferten. Gradene i Marrakech ligger på rundt 32-40. Så her skal det stekes! Har du lagt noen planer utover dagen?

NYTT DESIGN SNART
Jeg har virkelig rotet til hele designet mitt. Jeg får ikke lagt inn noen ting uten at det bare ødelegger alt. Så nå har jeg fått bestilt meg ett nytt design herfra av en super søt jente, og jeg gleder meg til det er ferdig! Har virkelig troen på at det blir awesome. Nye farger, ny header, nytt oppsett og alt. Blir den beste gaven til meg selv i år, okei da bortsett fra Mac'n. Når var sist du endret designet på bloggen? Har du gratis/kjøpt design, eller laget selv?

SMARTESTE JENTA
Rett etter midnatt begynte jeg å støvsuge, vaske, tørke støv osv. Kanskje ikke det smarteste å gjøre når man skal opp 5:30. Som noen sa til meg og som jeg tror jeg har skrevet før "Du er ikke den skarpeste kniven i skuffen, er du i skuffen i det hele tatt?" Men det ble ganske så fint hjemme hos meg. Skinnende speil, ingen oppvask, ikke noe støv (okei da, litt er igjen).. Også vasket jeg til og med klær. Ikke særlig smart da det dundrer i alle vegga. Endte opp med at jeg la meg i senga i halv to tiden. Men jeg er faktisk ikke så trøtt nå! Vedder på at jeg er helt kake om to timer når jeg skal hjem. Powernap i mitt hjerte! Pleier du å ta en liten powernap etter jobb/skole?

PUFF HUFF UFF
Kreativ, jeg, nei? Nå har bloggen min i det siste gått i arkivbilder. På tide å skaffe seg noen nye bilder. Men når man står opp 5:30 på morgen er det ikke alltid like enkelt gitt. Vet hvertfall at jeg skal ta masse bilder når jeg kommer meg ned til Marrakech! Og jeg skal prøve å blogge når jeg er der nede også. Siden jeg selv synes det er spennende å lese om når folk er på reiser. Og da vil jeg gjerne dele mine opplevelser med de som faktisk leser bloggen min. Setter pris på hver og en av dere! Det skal dere vite. Søtinger hele gjengen. Du også ja! Ved 17 tiden kommer svarene på tatoveringsspørsmålene deres. Tusen takk for spørsmålene. Nå får jeg vel komme meg tilbake til arbeid. blir ikke penger av sløveri veit du! Hvor var egentlig du i sommerferien?

IT'S ABOUT TIME
Jeg ligger fortsatt som et slakt i sofaen. Men jeg har faktisk tatt en powernap OG spist middag. Utrolig nok. Nå ser jeg på ryktet går/rumor has it. Åh, jeg liker den filmen. Har du sett den? Nå har jeg faktisk vært på itunes, og kjøpt det nye albumet til Lil Wayne. Og jeg gleder meg til å kunne legge meg nå snart å lytte til sangene før jeg faller i søvn. Det er vel mange som har lagt seg allerede. Og det er vel snart min tur. Kjenner øynene mine sakte men sikkert begynner å lukke seg automatisk. Natta da?

PEEK-A-BOO
Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb. Var på visning med mamma igjen. På søndagen var vi faktisk på 7(!!) visninger. Buhu, vil ikke at mamma skal flytte. Hvem skal jeg dra til i nærområde som har mat da.... Hmm. Nei, sånn er det å være meg. Det er absolutt ikke enkelt. Å nei da du. Nå ligger jeg som et slakt på sofaen. Vurderer om jeg skal løfte på ræva å lage meg brødskiver, men tror jeg lar vær. Kanskje jeg heller skal prioritere en powernap. Men da kan det hende jeg ikke får sove i kveld. Hvem er det jeg prøver å lure, selvfølgelig klarer jeg å sove igjen i kveld. Nok tullprat. Hva skal du videre i kveld, og hva har du gjort i dag?

I WANNA LEAVE THIS CITY
I skrivende øyeblikk befinner jeg meg fortsatt på jobb. Venter på at kjære mamma skal bli ferdig med hva enn ho gjør. Det blir ingen Tyrkia tur på meg. Jeg er lei meg. Men nå driver jeg og mamma å diskuterer om vi skal ta turen til Agadir, Marokko. Ho kjenner noen mennesker der nede som gjerne ville hilse på meg. Og jeg har aldri vært i Marokko, så det kunne blitt spennende! Kanskje jeg blir solgt for noen kameler? Neida, det var i gamle dager gitt. Jeg elsker virkelig å reise. Det er så gøy hver gang. Spesielt om det er til et helt ukjent sted. Har vært i en del land, men jeg skal virkelig til USA og Hawaii før jeg blir gammel og grå! Liker du å reise?

HVA BRUKER DU?

Det er jo så sinnsykt mye å velge mellom av prevensjonsmidler. P-piller, mini-pillen, p-sprøyte, p-stav, p-plaster og så videre og videre! Selv har jeg prøvd p-piller og p-ring. Så nå har jeg begynt på p-plaster, kanskje litt enklere å bruke når man glemmer seg så lett. 

Hva bruker du? 

MY FAB WEEKENDJa, der har dere helgen min. Ganske spennende. Og nå er jeg tom for drikke også. Loves it. Nei, men jeg har faktisk vært ute av døren min også. Var med mamma på visning på lørdag. Men ellers har jeg ligget under dyna å holdt varmen. Håper bare at formen min er bedre når jeg skal på jobb imorgen! Hva har du gjort denne helgen?

TYPISK
Det er jo typisk at det skulle bli strålende sol i dag.. Jeg hadde jo kledd meg så høstlig å greier! Åh, hater virkelig når været ikke klarer å bestemme seg. Jeg får ikke besøk alikevel gitt. De forsov seg, så de rakk ikke flyet. Snakk om uflaks da! Heldigvis så fikk de nytt fly, men imorgen så da betyr det null besøk på meg. Ensom ulv. Neida, skal nok bli godt det siden jeg har fri imorgen. Trenger litt søvn, ro og bare bli frisk. Spørs om jeg blir så frisk til uka. Skal nemlig på telt tur på lørdag hvis det ikke regner.. Og da ender jeg nok opp med blærekatarr og være forskjøla. Typisk meg.. Har du noen gang mistet flyet?

LET THE GAME BEGIN
Etter en herlig powernap (som varte litt for lenge), så skal jeg starte på husvasken. Ååh, som jeg gleder meg! Det er jo så mye morsomt på tv nå.. Og jeg vil ikke gå glipp av det. Jeg tror jeg er veldig flink på å utsette ting. Men man må vel bare kaste seg ut i det hele. Så da hopper man over middagen, og bruker den energien man ikke har på å gjøre rent! Høres perfekt ut, spør du meg. Er du flink til å utsette ting?

GOD DAG SØTNOSER
Planen igår var egentlig å rydde hele leiligheten etter powernappen. Det skjedde ikke. Jeg sov virkelig kjempe godt, og klarte ikke å stå opp etter en time i dyp søvn. Så i natt sov jeg faktisk ikke ensom. Jeg lå på en haug med klær. Fantastisk. Får bare håpe på at jeg ikke trenger powernappen min etter jobb i dag. Hah, hvem er det jeg prøver å lure, jeg trenger den.. Har forresten fått to sanger på hjernen, begge av Rihanna. En ny og en gammel.

Man Down

 Unfaithful

Har du noen sanger på hjernen for øyeblikket?

I NEED YOU
Akkurat nå kunne jeg trengt å hatt min kjære hos meg. Jeg er super ensom. Og jeg som trodde jeg hadde blitt frisk. Neida, våknet etter powernappen min og var glovarm. Koker over. Er det ikke herlig å være syk folkens? Nå sitter jeg å ser på tv, og lurer på hva jeg skal spise til middag. Fikk så innmari lyst på grøt. Men det å gå opp på butikken nå, det er utelukket. Orker ikke. Egentlig vil jeg sove litt til. Best å la vær, skal jo opp halv 6 imorgen tidlig. Så der har du livet mitt i et nøtteskall. Noen forslag til hva jeg kan lage til middag?

HANGOVER LUNCH/DINNER
Ganske oppfinnsom jeg er. Men jeg orker rett å slett ikke tanken på å stå å kokkelere i dag. Så da tyr jeg til enkle løsninger! Tørre brødskiver med smør, ost og kalkunpålegg! Nei, nå får jeg spise opp resten av maten min før jeg beveger meg bort til mamma'n min. For hvert minutt som går, blir ho gråere i håret! Hva skal du videre denne søndagen? Spist noe godt i dag?

Det var ei som lurte på oppskriften på muffinsene vi lagde i går. Og siden vi er mesterbakere så brukte vi TORO sin ferdigmiks til muffins bare tillsett litt olje o.l.. Og voilà! Muffins. På toppen av muffinsene husker jeg ikke helt hva som ble brukt. Det var enten melis eller philadelphia, også konditorfarge blandet oppi for å få farge på det.  

DUSTETE START PÅ DAGEN
Våknet av at jeg kjente det renne av nesen min. Første jeg tenkte var at nå, ja nå har jeg blitt forskjøla og snørrhelvette kan begynne. Men det var blod. Husker første gangen jeg blødde neseblod.. Jeg var vel rundt 7-8 år, fettern min dytta meg ned steintrappa hjemme hos mormor. Nesa var vel ikke det eneste stedet jeg blødde. Men han sa jo unnskyld før han dytta da.. Søtt nok. Andre gangen grein jeg da jeg begynte å blø neseblod. Jeg var 18.... Liker ikke å blø neseblod, hvorfor gjør man det egentlig? Blødd neseblod før?

//fortsetter under bildet

Nå skal jeg vel lage meg litt frokost og finne ut av hva jeg skal ha på meg i kveld. Skal nemlig til bestejenta mi. Jentekveld! Kanskje det blir en aldri så liten bytur også. Har med kjekkasen min i alle fall. For de som lurer, kaller jeg vodkaflasken min for kjekkasen min. Høres mindre ut som en alkoholiker da. Planer i kveld?

 

FREDAGSKOS
Onepiece'n er på...


pizza & cola på bordet..


Sara's nøkkel vises.. 

Nå skal vi kose oss masse! Ha en fortsatt fin kveld søtinger. Hva gjør du for øyeblikket og hva har du gjort i dag?
IN MY PURSE
I min veske finner du: en rosa lommebok, en sort blomstrete sminkepung, vippetang, mnd's kort, solkort, iPhone lader, nøkler hjem til mamma (<3), diverse klin til leppene, iPhone'n min, husnøklene mine (som regel, vet ikke hvor de er nå), armebånd & et supert speil. Hva befinner seg i din veske? 

I FEEL LIKE SHIT

Jeg ville egentlig tilbringt dagen min som bildene ovenfor, men jeg er på jobb. Jeg koker. Jeg er kald. Om hverandre. Herlig følelse ikke sant? Går jeg i bare uniformskjorta blir det plutselig for kaldt. Tar jeg en jakke på, er det for varmt. Skal ikke være enkelt. Føler meg som en kokt hummer. Også har jeg glemt å kjøpe batterier til speilrefleksen, så den er død. Så det forklarer jeg-synes-synd-på-meg-selv bildene i photo booth form. Sånn går no dagan! Håper formen er bedre hos deg?KEEP ME WARM
I skrivende stund ligger jeg godt pakket inn under dyna. Det er kaldt. Hvor er personen som egentlig skal ligge her, varme meg, stryke meg i håret? Nei, det veit jeg ikke. Jeg får nøye meg med hello kitty bamsen. Den varmer littegrann i alle fall. Tenkte på om jeg skulle skru på varmeovnen.. Men da blir det fort en dyr strømregning når jeg først er i gang med den ovnen! Jeg har fryst i hele dag på jobb. Nesetippen er fryktelig kald, hendene mine er kalde og føttene ikke minst. Er typisk å bli syk rett før helga.. Men jeg burde vel være vandt med det nå. Immunforsvaret mitt sa jeg ha det bra til i 2007. Og siden den gang, har jeg ikke sett noe til'n.. Merkelig det der. Nå tror jeg jaggu jeg skal prøve å lese litt i boken min. Kanskje jeg klarer å lese ti sider, før jeg legger den fra meg igjen å venter noen dager.. Så da ønsker jeg dere alle en kjempe fin natt! Hva er dine faste rutiner før du går til sengs?

WHAT WOULD YOU CHOOSE?


Selv er jeg et sommermenneske. Jeg skulle ønske det var sommer året rundt. Sol og varme. Jeg blir ofte depressiv når vintern begynner å nærme seg. Det er jo så kaldt, man blir våt av snøen som ligger smeltet på bakken, du får snøflak ned i nakken. Og nei, uff.. Liker virkelig ikke vintern. Gi meg sommer året rundt! Sommer eller vinter?


DINNER WITH MY ONE & ONLY
Nå har vi spist oss mette på kyllingsnadder, og ser på the prince and me 2. Koselig søndag! Sove lenge, ikke gjøre noen ting, å spise masse usunt. Det er herlig det. Hva har du spist til middag? Og for å gi dere ett lite tips.. Aldri bestill mat fra Karma pizza! Noe så ufyselige mennesker har jeg neppe vært borti! Så paddesur som han leveringsmannen var.. Herregud. Ufyselig menneske, det skal du ha. Pommes frites'n var ganske god. Men kyllingen kunne de vært litt flinkere på. Det var rett og slett fettklumper badet i olje.. Frister kanskje når man ser på bildet, men når man begynte å tygge fikk man lyst til å spytte det ut igjen. Noen biter var ordentlig, men 90% fettklumper... Sier vel seg selv at jeg aldri kommer til å bestille kyllingsnadder fra dem igjen..


HUNGRY TIGER
Nei, se hvem som bestemte seg for å stå opp da folkens.. Frøken SaraAlexandra. Jøss, klokka er jo bare 14:00. Det var jo ikke så værst. Kunne vel vært værre. Har utviklet et godt sove hjerte, og jeg hadde ingen mareritt i natt! YES. Men på en annen side kjenner jeg kvalmen ta på, jeg er sulten. Noen som vil komme med mat? Eller de fleste har vel vært oppe en god stund å spist frokost allerede. Hva spiste du? Lurer på hva jeg skal spise... Luftsuppe og venteboller.. Ja, det hørtes godt ut. Nei, det blir vel litt pide brød med et eller annet jeg finner i kjøleskapet. Ikke at det er så mye å rope hurra for.


Kanskje det beste hadde vært å gå opp på kiwi og kjøpt noe frokost. Men skal jeg orke det da.. Da må jeg jo tross alt kle på meg, bruke energi, gå opp en lang bakke og bruke penger.. Hmmm.. Så mange vanskelige valg man har her i livet. Jeg har det! Jeg spiser is til frokost! Ogsååå beste av alt, jeg kan gå bort til mamma å tigge litt mat (hei mamma!) Hva skal du i dag da?

DINNER WITH MY MOMLøvstek, pommes noisettes & bearnaise saus. NAM NAM


Tommel opp for god mat.

Nå koser vi oss i hver vår ende av sofaen, og er avsosiale begge to. Det er vi vel egentlig alltid når jeg er hjemme hos mamma. Maten ligger å godgjør seg i magen, og tv'n står på. Jeg har ikke gjort noe i dag. Jeg har rett og slett bare sovet bort hele dagen min. Herlig.. Eller jo, jeg har jo lakket neglene mine så de er blitt kittylicious som dere kan se i innlegget rett under. Men that's it.. Nå skal jeg kose meg med å kommentere tilbake til mine herlige lesere og bare nyte solen. (innenfra vel og merke...)

Gjort noe spennende i dag?

LENGSTE POWERNAPPEN
Hællandussen, jeg skulle bare sove til åtte-tia. Og hvor mye er klokka nå? Jo, ganske mye. Men kjenner jeg meg rett sovner jeg på null komma niks igjen! Nå har jeg endret litt på designet også, header og fargene. Ovenfor ser du det gamle designet. Hvilket likte du best? Det gamle eller det nye? Nei, nå får jeg svare på alle kommentarerene mine! Dere er så søte atte. Ønsker dere en god-god natt. 


TAKE ME AWAYJeg vil virkelig tilbake hit. Tilbake til mine venner, solen, maten, alkoholen, utestedene, menneskene, livet. Jeg liker meg virkelig godt i Tyrkia, Alanya. Det er så herlig. Og jeg holder fortsatt kontakt med folk jeg møtte for 3 år siden der nede. Det er super koselig! 

Har du et sted du gjerne vil tilbake til, sånn akkurat nå?

RISE AND SHINE
I skrivende øyeblikk befinner jeg meg faktisk på jobb. Har etterlatt min kjære kollega alene bak disken. Og her sitter nå jeg inne på kontoret. Jeg har helt glemt av å lagre et utkast av antrekket mitt i dag. Nåja, det får vel gå greit. Har du sovet godt da? Jeg gleder meg super masse til jeg er ferdig på jobb. Så jeg kan hoppe inn i joggebuksa, ta av meg sminken og føle meg som en liten unge. Herlig med helg! Synes du ikke? Nei, jeg får vel gå tilbake før jeg blir savnet ute i butikken.. I wish. Egentlig har jeg bare lyst til å dra hjem NÅ. Jeg savner senga mi... Hva synes du om den nye header'n min? Hvem som har laget den finner du HER.

DON'T LET THE BED BUGS BITE
I morgen er det fasan meg fredag, hvilket betyr HELG. Herregud, som jeg har lengtet etter helg. Formen min er absolutt ikke på topp for tia, så det blir deilig å kunne slappe av. Dessuten har jeg startet på et nytt design nå, men jeg vet ikke helt om jeg skal bruke det eller ikke. Jeg blir ikke fornøyd. Vet hva jeg vil ha, men dessverre er jeg ikke så god på de greiene der! Nåja, nok tullprat. Snart hopper jeg til sengs med kjære Hello Kitty, mens jeg teller lam til jeg sovner. Nei, jeg vil ikke telle sau. Sau er dumme, lam er søte!

Natta da? 

THE RIGHT TIME?
Det er så mye forandringer som har hendt siden jeg var barn. Nå har typ alle barn på 11-12 begynt å sminke seg. Selv ramlet ikke jeg ned i sminkespannet før jeg fylte 14-15. Og da var det kun mascara det var snakk om! Og hvem lar ungen sin på 12 år gå med g-streng? Vil dere virkelig fremstille barnet deres som et sexsymbol? Jeg synes virkelig ikke det er ok.. For å si det slik, er jeg utrolig glad for at mamma er som hun er. Hun satte grenser for meg. Hun lot meg absolutt ikke gjøre alt jeg ville på den tiden. Jeg måtte vente med å bruke g-streng til jeg var 14/15 (om jeg husker riktig). Jeg fikk ikke lov å ta hull i navlen før fylt 16. Jeg skulle egentlig ikke få mobil før jeg var 14, men fikk det tidligere fordi jeg måtte kontakte mamma da jeg var hos pappa. Jeg vet en ting, når jeg får barn skal jeg føre de samme reglene som min kjære mamma hadde for meg! Uansett hvor mye ungen syter (slik jeg gjorde). 

Når er egentlig den rette tiden for å la barn sminke seg og bruke g-streng?


 

MY FAVORITE NECKLACE #2NATTA FRA EN STYKK TRØTTING
Håper dere alle får en fantastisk natt. Drøm søtt. Nå venter jeg bare på at Josip skal komme hjem fra jobb, så skal jeg straks legge meg. Det har vært en utrolig lang dag. I går natt (tror jeg det heter) la jeg meg 4, fordi en *nørd, ja du hørte meg mister holdt meg våken på iChat. Men det var utrolig hyggelig selv om (!!). Og dagen min gikk til jobb, ullevål sykehus for å pumpe jern, sykle en liten tur og powernappe. Utrolig kjekt liv man har? NATTA søtinger. 

* Okei da, du er ikke en nørd! Du er bare veldig smart, misunnelig! "Æ digge dæ, digge du mæ hæ?" Hahah


MY FAVORITE NECKLACE #1NATTI NATT
Ja, jeg liker å være rar på bilder. Det ligger ikke i min natur å se fin ut. Why should I act normal, when I'm not ? Vel, dere får sove supersøtt alle søte der ute! 


LATSKAPEN LENGE LEVE

På søndager har man lov til å bestille seg mat, og se film og bare ta livet med ro. Eller hva?

A WHITE LITTLE BRIDGE
Fine lille broen der jeg bor. Planen for i dag er vel egentlig å slappe av, se film og ta livet med ro. Det er vel alltids kjekt! Hva skal du denne fine søndagen?

GOD NATT SØTE SKATTER
Ville bare si at jeg setter utrolig stor pris på alle kommentarer jeg får. Og jeg gjør mitt aller beste for å kommentere tilbake så fort som mulig. Dere får meg noen ganger til å smile øre til øre. Herlige er dere, veit dere det? Da gjennstår det bare å si natti natt, så blogges vi mer i morgen! 

GOD MORGEN SØTE FOLK!Våknet for knappe 30 minutter siden. Så nå skal jeg snart hoppe inn i klæra mine, for så å møte mamma en tur. Vi skal se på sykler! Hællandussen, mamma skal få seg sykkel så ho kan brekke enda en tå. Ikke værst det, brekke ei tå når man står stille på sykkelen.. 

Hva hender i kveld?

OH WHAT A DAY

Nå skal jeg snart inn i drømmeland, og med meg skal Tigern sove. Se så glad han er i meg da! God natt alle søtinger.

SWEET LITTLE KITTEN!Når jeg la meg hadde Tigern gått ut.. Og på en eller annen måte har han kommet seg inn den lille sprekken i vinduet. Trodde ikke det var mulig. Liker ikke når han er her om natta. Han har det med å legge seg på ansiktet mitt når jeg sover..

Nå føler jeg for å sove litt igjen selv.. Han ligger som ett slakt, samma gjør Josip søtnos på sofaen.. Da er det vel bare meg igjen da.. Hmmm

Har du noen kjæledyr?

NIGHT NIGHT SWEETIESNeste stopp - sengen min. Er det natta for deg snart også?

WORKAHOLIC
Jeg er så glad for at jeg har en jobb. Det å kunne tjene sine egne penger, betale for sine egne ting. Det å kunne si, den her, ja den har jeg kjøpt! Er det ikke en herlig følelse? Det synes i alle fall jeg. Jeg har jobbet her siden jeg var 16. Jeg ble vel praktisk talt oppvokst her.. Det har sine fordeler og ulemper med familiebedrifter. Men mest er det bare bra. Alle vi som jobber her er en stor familie, vi ler å har det som oftest gøy. Det er herlig.

Har du også en bra jobb?

I'M OUT OF WORDSHva skal man si? Hva skal man gjøre? Jeg kondolerer til alle som har mistet kjære og nære. Jeg har ikke ord. 22.07.2011 er en dato ingen vil glemme.. Så la oss tenne lys for de omkommede, sårede og alle medmennesker. Det er nå vi skal holde sammen, i lille Norge. 


Når det er sagt. kommer jeg til å føle meg slem når jeg sier at fra Mandag av kommer jeg til å blogge normalt igjen. Det er en komplisert situasjon,  men at vi lar livet gå videre betyr ikke at alt er glemt. Hverdagen må jo komme tilbake, når det værste sjokket har lagt seg.

Har du tent lys?

Hamad. J.I - Kjære Norge

HELLOOO SUNSHINE
God morgen søte mennesker. sovet godt? Veeel, det har i allefall jeg. Men skulle gjerne ha sovet litt lenger. Nå som jeg jobber seint er det selvfølgelig varmt ute også. Det som er så gøy på jobben for tiden er at det er så mange som vil ha soft is! Ikke det at jeg er så flink til å lage det da... I beger går helt fint, men blir alltid skjeiv når jeg lager i kjeks.. snufs.. Har du lagd soft is før?

Setter forresten i gang en konkurranse ved 18 tiden i dag! 

WHAT TO DO?Føler meg som en forvirret kalkun, som vandrer rundt på en gård eller no. Jeg tenker altfor mye. Mye nødvendig, men mest unødvendig ting. Utrolig hvor mye som kan foregå oppe i ett hodet på en gang. Å, nå skulle jeg virkelig ønske jeg hadde en minigris i hagen. Nei, det var en tull. Men jeg er utslitt eller alle tankene som flyr rundt.

Jeg føler virkelig for en ferie nå. Dra ett eller annet sted i verden. Slippe å tenke. Men når man har en fulltidsjobb og ikke har skrevet seg på ferielisten blir det vanskelig. Alle har så samlet ferie på jobben i år, så da blir det ferie etter August tenker jeg. Og det er en stund til..

Er det noen andre enn meg som tenker for mye?hits