SARA ALEXANDRA


SaraAlexandra, 22 år, Oslo. Lever livet slik alle andre gjør. Her vil du kunne lese & se litt av hvert. Meninger, tanker, antrekk, irritasjoner, anbefaling osv. Jeg legger ikke skjul på hvem jeg er. Lever med en kronisk sykdom kalt Morbus Crohn.

Forside // Kontakt // Om Meg
Facebook // Twitter // Bloglovin


SISTE INNLEGG


HELGENS BLOGGKATEGORIER


12 MÅNEDER


LINKER


ANNONSER


Morsomme gaver og gavetips på CoolStuff.no
PHOTOS: MY MONTH - OCTOBERPasset hund. En del hjemmefester. Fikk meg en bulldog. Mange pakker og mye shopping. Late søndager. Mye jobb som vanlig. Venninne kos. Akrylnegler. P-stav. Mangel på blogginspo. Helrengjøring av leiligheten min. Oktober var en ganske grei måned, men November kommer til å bli enda bedre tror jeg. Kan bare gå en vei nå, og det er oppover! Hihi. // Hvordan var din Oktober måned?

PHOTOS: My WeekendDenne helgen har vært fylt med vennekos og avslapning. Fredagen gikk til å teste ut akrylsettet mitt å se film. (innlegg her) Lørdagen gikk til å slappe av før det var full fres i leiligheten med super fine venner. (innlegg her) Søndagen våknet jeg med to søte venninner og koste oss med pizza før det bare var ei igjen og vi så på film til langt ute på kvelden. Powernappet minst tre ganger også i hver vår ende av sofaen. Gleder meg til neste helg for den skal være fri for alkohol og bare kose meg. Enten alene eller med besøk. Happy days! // Hatt en fin helg?

PHOTOS: Friday NightI går slappet jeg fullstendig av. Møtte tante på kiwi samtidig som jeg hentet en pakke og fikk en hund i bånd med meg hjem. Skal passe Baijas hele helgen, superstas! Trenger jo ikke egen hund når jeg kan låne lille tassen innimellom. Skulle egentlig få besøk, men endte opp med pizza og alenetid i stedet. Gleder meg ekstra mye til ikveld nå når jeg får se de søte skapningene mine igjen. Brukte også tiden min igår på å rydde og vaske leiligheten sånn at det ser litt ok ut når jeg får leiligheten fult av folk. Kjøleskapet er fylt med jellyshots og klart for å bli shotta! // Hva gjorde du igår kveld?

PHOTOS: My Month - SeptemberSeptember har vært en herlig måned. Har vært så mye å finne på føler jeg. Jeg har hatt masse besøk av venninner. Hatt fest hver lørdag. Spist masse junkfood. Passet en hund. Jobbet som vanlig. Vært på sensation white. Bestilt billetter til Chris Brown og Lady Gaga. T1T var på norske talenter.Shoppet en del på nettet. Vært en uke i Spania. Er vel mer, men det er vel hovedtingene jeg har gjort denne måneden. // Hvordan var din september?

PHOTOS: BestfriendsHele forrige helg var jeg med bestevenninnen min Helene. Hadde en super koselig helg med masse festligheter, mat, film, hundepass og Ina besøk også. Slike helger lever jeg for. Det er så altfor koselig. Nå gleder jeg meg kjempe masse til imorgen, for da skal jeg nemlig på sensation white med Helene og Silje. Kommer til å bli masse musikk, drikking å festligheter borte på Telenor Arena da gitt. // Tar du ofte bilder med venninner?

PHOTOS: My Crazy WeekendFredag kom Helene min, så fikk vi besøk av tante som leverte fra seg Baijas. Spiste taco å så på film. Lørdag sto vi tidlig opp for å dra på polet og shoppe. Spiste pannekaker hos naboen. Fikset oss. Så kom InaFina. Festet hos meg. Søndag slappet vi fullstendig av. En herlig helg med andre ord. // Hva gjorde du i helgen?

PHOTOS: Little DogHadde jo en liten Baijas på besøk i helgen. Må jo benytte sjansen til å fotografere litt da. Han er en liten ramp, men snill som et lam. Og kan søte triks som å snurre rundt og det tror jeg vi drev med hele helgen. Sikkert sliten når han ble hentet på søndagen. Han fikk vært med på tacokveld, shopping, fest og søndagsavslapping. Ikke værst det for en hund. // Hva synes du om bildene?

PHOTOS: My SundaySøndagen min gikk til å være med Ina og Helene. Vi spiste en herlig frokost mens vi så på barnepiken. Og deretter så vi på charlie st.cloud. Ina dro i fem tiden, og der satt Helene og jeg igjen med lille Baijas. Lekte litt, spiste pizza, så på enda en film og slappet fullstendig av. Det er slik en søndag skal være. Man skal ha lov til å være lat, og ikke bevege seg ut døren. Koselig med overnattingsbesøk hele helgen! Slipper jeg å være så altfor ensom. // Hvordan var din søndag?

PHOTOS: Lovely SaturdayStartet lørdagsmorgen med å gå en lang tur med Baijas, littegrann shopping (skulle egentlig bare ha alkohol) og når vi kom oss hjem til meg så ble vi invitert på pannekaker av naboen. Utrolig koselig nabolag, det skal jeg sannelig få lov til å si. Så nå forventer jeg pannekaker hver helg. Neida, joda. Litt så kanskje. Var en ekstra fin morgenstund når jeg hadde min kjære bestevenninne Helene ved min side når jeg sto opp. Hihi. Så nå skal vi vel snart begynne å fikse oss for i kveld kommer det noen venner over for en aldri så liten hjemmefest. Gleder meg massevis! // Hva er dine lørdagsplaner?

PHOTOS: My Month - AugustAugust måned startet i allefall herlig med 5 dager i Tyrkia. Filmkos. Vært masse med venner. Besøk av lille tantungen min. Hatt energi til overs. Øyafestivalen. Spist mye god mat. Fotografert en del. Hatt noen fester hjemme. Møtt nye mennesker. Kinoturer. Feiret bursdagen til Sabine. Kjøpt masse nytt. Hatt konkurranser her på bloggen. Vel August måned var super rett og slett. Og jeg vet September kommer til å bli like bra, om ikke bedre. Så langt har September behandlet meg bra, om man ser bort i fra forkjølelse. // Hvordan var din August måned?

PHOTOS: Me & My Crazy GirlÅh, i dag skal jeg endelig få se bestejenta mi igjen. Har ikke sett ho på evigheter nå føler jeg. Også har ho vært i Tyrkia uten meg også, sviker! Neida, joda. Litt så. Helene skal være hos meg heeeele helgen, og det gleder jeg meg masse til. Skal spise taco i kveld, se på vampire diaries og kose oss masse. Så gleder jeg meg til å høre om turen hennes i detaljer. Hihih. Resten av helgen går til drikking, kos, mennesker, filmer, mat og soving. // Hva er dine planer for helgen?

PHOTOS: My WeekendTacokos på fredag. Instagram: SaraAlexandraN. Fest hos meg lørdag. Besøk av Ina hele helgen. Pizzakos. Filmer. Soving. Rottekos. Se søndagsinnlegget mitt -> her <- for fler bilder. Har hatt en kjempe fin helg, og gleder meg allerede til neste helg som jeg tipper blir like gøyal som denne. Liker at energien min er på topp i det siste, så jeg får gjort mer enn å bare sove. Hihi. // Hatt en fin helg? 

PHOTOS: A Bad KittyHadde en liten katt på verandaen min for noen uker siden, som drev å klorte på møblene mine. Men den var jo så skjønn, og de fine fargene! Så jeg måtte bare sette meg ned litt for å kose. Hadde nok kost i tyve minutter eller mer, så plutselig gikk han bak ryggen min å beit meg. Herlighet, drittkatt. Var sikkert bare kosebiting, men det er ikke slik man forventer en voksen katt skal gjøre. Er ikke særlig glad i den lengre gitt, men visst var den søt! // Er du en katteperson?

PHOTOS: Wild Ones

Kan ikke beskrive hvor glad jeg er i den jenta her. Åh, herligste Ina. Jeg er så glad for at de jentevennene jeg har er veldig gode og snille tvers igjennom. Finnes ikke vondt i dem. Føler meg veldig heldig på det punktet gitt. Ina og jeg har tilbringt veeeldig mye tid sammen i det siste, og det setter jeg stor pris på. BesteIna. Bildene tok vi på lørdagen. // Er vi ikke søte sammen?

PHOTOS: My SundayHadde jo overnatting av Ina og Lan natt til Søndag etter en bytur. Siden solen skinte så spiste vi tomatsuppe og hvitløksbrød på verandaen. Vi duppet også føttene i den iskalde bekken jeg har på nedsiden av leiligheten min. Herlighet trodde ikke vannet skulle være så kaldt. Spilte litt guitar hero og slappet av. Ina dro hjem, og Lan og jeg så på Svaneprinsessen og spiste pizza. Åh, sånne søndager er altfor koselig! // Hva synes du om bildene? 

PHOTOS: My Birthday GirlMin skjønneste Sabine har bursdag i dag og fyller hele 21 år. Så igår møtte jeg henne i byen, for så å ta banen hjem til henne. Var vel fremme litt over midnatt og jeg fortet meg å legge muffins og kortet på bordet før ho kom ut i stua igjen. Åh, blir så glad over å se ho glad. Vi skal ha en liten feiring til imorgen hvor vi skal se Magic Mike. Jeg har allerede sett den, men det skader ikke å se den filmen igjen. Så det skal bli koselig. Ønsker deg alle gode ting på din spesielle dag, kjære. I love you!  //Hvem vil gratulere Sabine? 

PHOTOS: My Weekend Helgen min har vært fantastisk. Fredag gikk til middagsbesøk. Lørdagen slappet jeg fullstendig av før jeg dro på vors hos Henrikke. Hadde overnattingsbesøk av Lan og Ina. Og spiste frokost på verandaen søndags morgen. Sent på kvelden dro jeg til Sabine og overnattet der. Feiret også en liten mini bursdag etter midnatt siden ho har bursdag i dag. Utrolig koselig å kunne tilbringe nesten hele helgen uten å være helt alene. Masse god mat har jeg spist også, men bilder fra søndagen kommer nå til uken. Navnene på personen sier vel ingenting for de som ikke er fast leser, men hjelper meg i allefall å huske på hvem jeg gjorde hva med. Hihi // Hvordan var din helg?  

PHOTOS: My WeekendHelgen min bestod egentlig ikke av så mye. Jeg slappet fullstendig av fredagen etter jobb. Jeg fikk besøk av tantungen min og foreldrene på lørdag, og dro til mamma sent på kvelden. Så på film, og sovnet av på sofaen. Søndags morgen koste mamma og jeg oss med jordbær før jeg jobbet 15-23. Spennende, neppe. Avslappende, ganske! // Hadde du en fin helg?

PHOTOS: The Cutest BoyVar så heldig å få besøk i går av tantungen min og foreldrene. Herlighet. Nå har han begynt å få mer hår, og han kravler rundt som bare det. Å putte smokken inn i munn klarer han helt fint også. Storsjarmøren som smelter tantes hjerte. Fikk gitt gaven min til han også, så nå gleder jeg meg til han blir stor nok til å gå med nike t shorta! Er ikke så lenge til han fyller ett år heller. Tiden flyr, føles som i går at jeg fikk beskjed om at en liten gutt var kommet til verden. // Hva synes du?

PHOTOS: My Month - July
Ulrikabesøk. Kaffekos. Jobb. Shopping. Nye hagemøbler. Kinoturer. Hundepass. God mat. Premiere på to kino filmer [ what to expect & magic mike ] Jentekos. Yogurt heaven med Helene. Tantunge kos. Mamma kos. Pakking. Tyrkia-tur. Litt av hva min Juli måned bestod av, de fete ordene er linket inn til innleggene. Litt sent ute med dette innlegget, men bedre sent enn aldri. // Hadde du en fin Juli måned?

PHOTOS: My YesterdayGårsdagen min gikk til jobb, powernapping og besøk av mine to søte små. Vi lagde lasagne, så på film og hadde litt jenteprat. Ordentlig koselig, i og med at vi møtes altfor sjeldent. Men det er alltid gøy når vi først møtes da. Nå drar Maria til Portogal, Lan på roadtrip i Norge og jeg til Tyrkia. Så blir en god stund før vi alle sees igjen. // Hva gjorde du i går?

PHOTOS: Yogurt HeavenHelene møtte meg i byen igår etter jobb, så gikk turen innom en rekke butikker. Jeg skulle vel egentlig ikke kjøpe noe, men tror du ikke det var jeg som endte opp med en del handleposer? Uffda. Men nå er jeg i allefall klar til avreise med mye nytt i kofferten. 70% nytt oppi der, ikke værst bare det. Vi tok også turen innom Yogurt Heaven, siden vi aldri har fått rotet oss bort dit. Blir nok flere turer, men da skal jeg i såfall ha mer frukt oppi begeret mitt. Nam! Hadde en kjempe koselig kveld videre med min kjære. Og gleder meg allerede til jeg kommer hjem fra Tyrkia å kan få sett ho igjen. Hihi. // Vært på Yogurt Heaven før?

Photos: Cute BabyboySkjønneste lille prinsen var innom jobben min for en ukes tid siden. Herlighet så fort han vokser. Og jeg føler meg så heldig som får være med på å se han vokse opp. Jeg gleder meg til jeg får ha han på overnattinger og passe på han når han blir litt eldre. Har jo lovt han at vi skal se på Casper - spøkelsesfilmen når han blir gammel nok til å se den. Åh, det er nok noen år til, men gleder meg som bare det! Hihi. // Har du smårollinger i familien?

PHOTOS: Be YourselfHadde jo besøk av Ulrika for en uke siden, og vi tok jo selvfølgelig noen bilder sammen foran "blogg-gardinen" min. Man må jo dokumentere at man faktisk har venner, det er veldig viktig! Er jo aldri noen som vil ta bilde med meg. Neida, joda... Faktisk hadde jeg aldri blitt kjent med Ulrika hadde det ikke vært for bloggen. Merkelig hvordan man kommer i kontakt med folk gjennom internett. Har jo fler jeg har blitt kjent med gjennom bloggen også. Synes det er super koselig jeg! // Har du en blogg-venn du har fått bra kontakt med?

PHOTOS: My WeekendOvernatting. Bursdagsfest. Nach. Førpremiere på Magic Mike. Godteri. Øl. Uteliv. Vennekos. Pizza. Blogg. Nedtelling. Jellyshots. Kortspill. Noe av det jeg har drevet med i helgen min. En nokså grei helg hvor jeg har fått tid til mamma, venner og masse soving. Nå er jeg super klar for en ny uke, har jeg endel ting å få gjort unna. Får besøk av Helene på onsdag, middag med Maria og Lan på torsdag, pakking, hente pakke imorgen, overnatting av Sabine på lørdag også drar vi to avgårde til vårt andre hjem, Alanya på søndagen! Blir en herlig og stappfull uke. // Hva gjorde du i helgen?

Photos: A Little Dog Hadde jeg hatt en hund i huset som var min, så tror jeg hele bloggen hadde vært fult av nærbilder av kun den. Kanskje like greit at jeg ikke har det, for nå i allefall. Men synes det er utrolig koselig å sitte barnevakt for hunder, så det er bare å si ifra om du trenger bikkjepass! hihi. Doffen fikk til og med låne klokken min, heldig han. // Hva synes du om bildene? 

Yesterdays FunEtter jobb i går tok Ulrika og jeg turen til kinoen å så på 21 Jump Street (kommer en anbefaling til uka) og etter det lagde vi taco, så på disney channel, en film og selvfølgelig tok vi heija-bloggen bilder! Kameraet gikk på tomgang, så de siste bildene vi tok ble det veldig gulskjær i. Men pyttsann, fine er vi uansett. Javisst. // Er du glad i taco?

Photos: My Month - JuneByturer. Kino. Starstrucked. Film. God mat. Vennekos. Fotografering. Soving. Hawaiifest. Nytt i klesskapet. Firma grillfest. Overnattinger. Hundepass. Masse jobb. Min Juni har vært en fin måned, til tross for at jeg har nettshoppet en del og tømte kontoen så å si for alt. Neida. Joda. Men nå har jeg jo fått feriepenger, og halvparten går til regninger og resten spares til Tyrkia 22/7. Gleder meg som en gal. // Hvordan var din Juni?

Photos: Puppy Hugs Det var super koselig å komme hjem fra jobb til mamma for så å finne lille Doffen ventende ved døra igår. Lille tassen bjeffa av glede å hoppet opp og ned. For en herlig følelse! Hvertfall noen som er glad i meg og viser det. Måtte jo benytte sjansen til å ta noen bilder, og selvfølgelig ha han på fanget å kose på magen. Lille pølsehunden. Han er jo litt skjønn da. // Hva synes du om Dachs-rasen? 

Photos: Starstrucked Neida, jeg er vel egentlig ikke starstrucked. Men jeg har jo en deal med meg selv at jeg skal ta bilder med kjentfolk når muligheten byr seg. På medarbeidersamlingen i går var Morten Gamst Pedersen, Atle Antonsen, Triana Iglesias, Karina Hollekim, Alexandra Joner, LidoLido og Vinni å se. Men bare fotballhelten var kul nok til å la folk ta bilder med seg. Det var egentlig en ganske slitsom dag i går, med masse kø og folk. Var så lang kø til maten at mamma og jeg kjørte på mc donalds for å få i oss litt mat. // Om du kunne velge, hvilken norsk kjendis ville du tatt bilde med? 

Photos: My Weekend  Helgen min har gått til kino(snow white and the huntsman), ikea shopping, hawaii party, pizzakos, festleker, grillmat, soving, blogging, fotografering, mamikos, film. Absolutt en herlig helg, med unntak av alle myggstikkene jeg fikk natt til søndag. Klør seriøst overalt. Hater at myggen elsker meg. // Hva gjorde du i helgen?  

Photos: My Weekend  Is. Kino. Bestevennkos. Film. Grøt. Pasta. Tv. Mer film. Godteri. Powernap. Mer pasta. Egg. Kinosnacks. En ganske avslappende helg med tid til meg selv og all tenkinga pluss litt besøk av min kjære bestevenninne! Blir jo ikke bedre enn det. Gleder meg allerede til neste helg som også skal tilbringes med Helene min. // Hva gjorde du i helgen? tre stikkord.  

My Yesterday


 Herlige Helene og jeg tok oss turen på kino å så på LOL. Åh, jeg likte den jeg. Og kommer nok til å se den fler ganger. Miley er en av mine favoritter når det kommer til stil, utseende, musikk og nå i det siste film. Ikke det at hun spiller så innmari bra, men det kommer seg nok! Jeg lagde jo middag til min kjære, fordi jeg er så søt og grei! Og jeg fikk et super søtt kort hvor det sto mange fine ord til meg. Så nå hver gang jeg føler meg nede skal jeg ta det frem også blir jeg glad igjen. Hihi. // Hatt en fin helg? 

Food Monster Det bor nok et lite matmonster i hver og en av oss. I det siste har jeg faktisk klart å lage meg middag nesten hver dag. Det har gått i pasta og ris, og selvfølgelig pizza på søndager. Noe jeg må slutte med da jeg bor alene å ikke klarer å spise opp den store pizzaen helt selv. Jeg må få se å kjøpt meg viltris, det er jo så godt! Det er veldig mye jeg er glad, som jeg dessverre ikke kan spise. Selvom jeg egentlig spiser det uansett, men får lide for det etterpå. Nåja. Tenker noen av dere ble sultne på morgenkvisten nå! // Hva er din favorittmatrett? 

Photos: Cute Dog


 Fikk besøk på jobben på fredag av lille Frida. Ho er så søt, i allefall når ho skal hoppe opp på deg å sleike deg i ansiktet. Jeg liker små hunder jeg. Mye koseligere å bli hoppet på da. Også kan man ha de i senga, på armen, i sofaen osv. Åh, jeg vil ha en hund jeg. // Har du hund? 

Photos: My Weekend [1-3juni]
 Grillparty. Jordbær. Jobbfolk. Frokost. Junkfood. Cupcakes. Søvnmangel. Film. Nytt innkjøp. Instagram (SaraAlexandraN). Konkurranser. Pasta. Usunn. Sunn. Alkohol. Hadde en kjempe fin helg, selv om jeg er kjempe sliten. Nå i helga vet jeg at jeg i alle fall skal slappe av masse! litt treg med dette innlegget, sånn går det.// Hva skal du i helga? 

Photos: My Yesterday Det var absolutt herlig å ikke tenke på blogg eller andre ting, men bare å tenke på meg selv igår. Jeg fikk lagd meg kjempe god pasta med kylling, spist litt is, sett på film og powernappe i typ 4 timer. Må nok ta meg turen til apoteket i dag å hente ut energipillene mine (b12 vitaminer). Og kanksje jeg blir litt piggere om en uke eller to. Men jeg fortsetter som før nå 2-3 innlegg hver dag så lenge energi og tid finner sted. Og jeg må bare legge til at dere er super søte alle sammen! Noen av kommentarene på innlegget i går var virkelig helskjønne. Verdens beste lesere, ja det er dere! // Hva gjorde du igår? 

Photos: My Month-May Jentekos. Drinker. Barnebursdag. Druer. God mat. Paradise folk. Toro-prøvesmaking. Blogg. Lesere. Sara-tid. 17 mai. Jobb. Lunsj. Nytt kamera. Ullevål sykehus. Ulykker. Softismaskin. Sliten. Godteri. Kino besøk. Overnattinger. Hvitvin. Ja, denne måneden har vært fylt med mye rart. Har hatt en kjempe fin mai-måned. // Hvordan var din mai? 3 stikkord eller fler, takk. 

Photos: My Weekend Jobb. Kino x2. Baconsnacks. Glede. Foto. Løvetann. -> konkurranse <- Druer. Potetgull. Yoghurt. Sol. Varme. Tidlige morgener. Pizza. Film. Negler. Pleie. Kos. Overnatting hos mamma. Antrekk. Avslapping. Magevondt. Blogg. Alt i alt en herlig helg! // Hvordan var din helg? 

Photos: Dandelion Min kjære mamma som sto litt håndmodell for meg med en søt liten løvetann. // Hva synes du? 

Photos: My Sunday Koste meg med druer, foreldrefellen, godteri, cola og potetgull. Sunn? Jeg? Åjadda. Finnes ikke sunnere enn meg. Jeg er den type jente som spytter ut maten om jeg såvidt kjenner et lite salatblad i munn. Eller noe annet sunt for å dra den lengre ut. Jeg spiser agurk da. Hadde en fin søndag jeg. Mens alle andre solte seg å var med venner satt jeg viggo venneløs inne i leiligheten min. Her skal jeg råtne med mine ti katter (en vakker dag). Gleder meg allerede. Neida, men sånn er det når man velger søvn og ro fremfor alt annet. Det må jo være lov. // Hva gjorde du igår? 

Photos: My Weekend Sovet. Bursdag. Powernapping. Videoblogg. Foto. Pizza. Godis. Mamma. Kino. -> Konkurranse <- Film. Blogg. Skulle egentlig sjekke utelivet på lørdag, men ville ikke dra alene så da ble det en helg med Sara-tid igjen. Har fått skribla litt i blogg notatboken min om noen tanker jeg kanskje kommer til å dele med dere. Må tenke litt på det. // Hadde du en fin helg? 

Photos: My Bestfriend & Me
 Søteste bestevenn og meg. Må si det er litt ensomt uten henne her i leiligheten, men sånn er det. Blir glad hver gang jeg er med ho, Vi har den sykeste humoren, og kan le av absolutt ingenting. Gleder meg til alle minnene vi skal skape videre i livet. Jeg elsker deg. // Hva synes du? 

Photos: Denmark Hadde helt glemt bort at jeg hadde dette bildeinnlegget liggenes i utkast-boksen min. Så da tenkte jeg at jeg fikk poste det før det har gått alt for lang tid siden jeg var der. Var der i Mars, så begynner å bli en stund siden uansett. Gleder meg til jeg en dag skal til København. Hittil har jeg bare vært i Billund og Ribe. // Vært i Danmark før? 

Ikke glem goodiebag konkurransen min HER.

Photos: Yesterdays Birthday Var jo som nevnt i går på bursdagen til lille fettern min. Og jeg måtte selvfølgelig benytte anledningen til å ta noen bilder av fettern min og mine to kusiner. Jeg ser de ikke så ofte, så det er kjempe fint at jeg fikk en del bilder i går. Minste frøkna har blitt så stor, sist jeg så henne lå ho i en vogn. Herlighet som tiden flyr! // Hva gjorde du igår? 

Photos: My Piercings Alle navlepiercingene jeg eier, og det siste bildet viser mine seks favoritter. De er kjøpt litt her og der. Noen er fra Tyrkia, nettbutikker, piercingstudioer osv. Skal kjøpe meg en del nye når jeg er nede i Tyrkia i sommer. Det sa jeg sist også, men endte opp med null. Orket ikke all maset, men nå har jeg funnet min taktikk for å unngå å prute som en gal. Så jeg setter ett mål på å komme hjem med seks nye favoritter i August! // Har du piercing noen sted? 

Photos: Yesterdays Cuteness Var jo som sagt på cafe med mamma og Kim fra jobben i går å spiste 17 mai lunsj. Måtte jo ta noen bilder, og siden mamma ikke ville være med på noen fikk hun lov å knipse i vei av søte Kim og meg. Ikke alle ble like vellykka, men søte nok til å lage en liten kollasje. Hadde en super fin dag før klokken slo tre, etter da var alt kaos på jobb. Utrolig hvor mange folk som var fulle allerede ved fem tiden. Herlighet. Men det gikk jo heldigvis greit. Fortsatt litt sliten etter i går, hjelper jo ikke på at jeg la meg i halv to tiden og måtte opp klokken 5. Heldigvis kan jeg powernapp litt etter tidligvakten! Helgens blogg kommer i sidemenyen en gang i løpet av dagen. // Lagt noen planer i helga? 

Photos: Min 17 Mai

 Satte oss på en koselig liten restaurant på Grünerløkka her i Oslo å spiste en kjempe god lunsj. Strålende sol og greier. Er ikke værst bare det. Satt å sikla på en rosa hello kitty gassballong, men hadde ingen penger med meg så måtte gå tomhendt til jobb. Litt trist i grunn. Men sånn er livet. Neste 17 mai skal jeg kjøpe meg en, koste hva det koste vil! Nå tilbringer jeg resten av min 17 mai på jobb til 23. Like greit det. Om jeg får tid så blir det et innlegg senere hvor man kan melde seg på til helgens blogg. Ellers blir det imorgen. Så håper jeg dere lesere koser dere masse! // Hatt en fin 17 mai hittil? 

Photos: My Weekend Film. Godteri. Capri Sonne. Cola. Ostepopp. Blogg. Konkurranse. Druer. Grøt. Nallekorv. Spa-dag. Soving. Vel, helgen min var egentlig ikke så innholdsrik. Jeg slappet fullstendig av og hadde Sara-tid. Og det er herlig i blandt det også. // Hadde du en fin helg? 

Photos: Make Over Bare følte for å ha tykkere bryn og større lepper. Synes jeg ble ganske pen i grunn. Kanskje jeg burde vurdere å gå slik hver dag. Det er jo så fint når man har falt ned i sminkeskrinet og overdrivet alt mulig rart. Ville ha med bildet av når Helene så slik ut også, men det fikk jeg ikke lov til. Skjønner ikke hvorfor, det ser jo så fint ut. Nå vet jeg hvordan klovner og dragqueens har det.  // Var jeg ikke styggsøt? 

Angrer litt allerede på at jeg legger det her ut. heheh, men man må vel by litt på seg selv også!

Photos: You're A Star
 Fant ut at jeg kunne bruke de stjernene jeg lagde for en stund siden til danboen min. Får skaffe meg noe lettere papir å arbeide med til neste gang, men disse får duge til det skjer. // Hva synes du?  

Photos: Girlsnight Kvelden i går gikk til jentekos med Maria & Lan. Svin ytrefilét, ris, bearnaise, lakking av negler, kakespising, paradise hotell, jentesladder. Hadde en kjempe koselig kveld i går. Håper virkelig ikke det blir så lenge til neste jentekveld.  // Hva gjorde du igår kveld? 

Photos: BabyBoy Fikk besøk på jobb i dag, og gjett om tante SaraAlexandra var stolt over hvor stor han har blitt! Herlighet. Kan holde hodet sitt selv og er skikkelig sterk i klypa. Måtte jo benytte anledningen til å ta noen bilder av han. Skjønneste. Gleder meg masse til jeg får passe han. Gleder meg enda mere til han blir litt større å begynner å prate ordentlig. I mellomtiden nyter man de søte babylydene! Nå ligger jeg langflat i sofaen å venter på Lan & Maria. Vi skal nemlig lage middag sammen og ha en liten jentekveld. Det blir kjempe koselig! Ha en fortsatt fin dag søte lesere. // Hva synes du om bildene? 

Photos: My Weekend Bestevenninne kos på Big Horn. Overnatting. Øl. Drink. Blogging. Sabinekos. Jenteprat. Kino. En smule hjernerystelse. Pizza. Høye hæler. Mye nytt. Mer overnatting. Ikke ensom. Film. Mammakos. Neglepleie. Sminkefri søndag. Hadde en fantastisk helg med to søte venninner og beste mamma. Vil også legge til at jeg setter pris på alle og enhver som tar en titt innom bloggen min, og legger igjen spor. Dere er herlige, lesere!  // Hvordan var din helg? 

My Day In Pictures Slapp morgen. Ullevål sykehus. Blodprøver. Vondt i beina. Wienerpølse. Softis. Arkivering av dvd. Knekkebrød. Iste. Blogg. Jobb. Sol. Kontor. Fotografering. Slush. Regn. Plu koder. Buss. Danbo laging. Fiskepinner. Disney Channel. Og best av alt, søte lesere! Nå skal jeg fortsette med danbo laging, og håper på å bli ferdig med en eller to idag. Angrer litt på at jeg begynte med det, men nå må jeg jo fullføre. // Hatt en fin dag? 

Photos: Russ 2009♥ Jeg er ikke bare litt sjalu en gang, jeg er ekstremt sjalu. Det er nå tre år siden jeg var russ i 2009. Det var en herlig tid det. Slapp å tenke på hva jeg skulle ha på meg, kunne drikke hver helg, være med venner hele tiden og nyte det å være ung. Misunnelig på de som skal sitte i frognerparken, vorse før de drar oppover til Tryvann. Åh, det var en opplevelse for livet! Jeg er virkelig glad for at jeg dro den helt ut og gjorde alt jeg ville gjøre av russeknuter! Har så lyst til å hoppe i russebuksa mi igjen å være med å rulle med busser. Minner! Når er du russ? 

 

My Month: April♥ Jentekos. Innabords. Dip Dye. Forstuet fot. Samboer med Helene. Påskeegg. Påskesol. Tog. Kristiansand. Shopping. Konkurranser. Helgens blogg. Sene bursdagsgaver. Masse jobb. Drake konsert. Alt i alt har April vært snill mot meg, utenom en sak. Men noen ting kan man ikke endre på. Nå er jeg super klar for en ny måned, selv om jeg ikke har lagt noen planer. Denne måneden er til for å spare penger! // Hadde du en fin April-måned? 

Photos: My Weekend

♥ Tv-serier. Ostepop. Sukkertøy. Film. Stjernebretting. Lasagne. Eggerøre. Bacon. Rottekos. Hvitløkssmør. Potetgull. Avslapping. Bestevenninner. Sove lenge. Rydde. Vaske klær. Te drikking. Åh, nok en herlig helg. Jeg er så glad for å ha bestevenninnen min med meg. Utrolig nok har vi aldri hatt en krangel. Hvis man ser bortifra en gang på sfo, men det var jo bare i 2 minutter. Tror jeg kommer til å få meg en six pack etter å ha bodd med ho. Hadde du en fin helg? 

Photos: Dogs♥ Noen av dere har jo lurt på hvilke raser hundene var, hvor gamle de er osv. Tre schæfere og en rottweiler, men hvor gamle de er det er jeg faktisk litt usikker på. Men skjønne det er de. Kom hjem med blåmerker, kloremerker og bitemerker, noe som tilsier at vi har kost oss fælt i helga! Livlige hunder, det er sikkert og visst. Hvilken hunderase liker du best? 

Strawberries & Chocolate

♥ Helgen jeg var i Gjerdrum å passet hunder testet jeg ut jordbær med flytende sjokolade for første gang. Tro det eller ei. Men jeg må nok ærlig innrømme at jeg er den typen som liker jordbær med fløte og sukker best. Ble helt feil for meg å duppe i sjokolade. Men det ser jo innmari godt ut da. Hva liker du best - jordbær med sjokolade eller jordbær med fløte? 

Photos: Last Weekend

♥ Hadde helt glemt av at jeg hadde ett slikt helge-innlegg liggende. Har typ 20 upublisert innlegg, men jeg vet aldri når jeg får postet de. Herlighet, men det er vel nyttig den dagen jeg absolutt ikke vet hva jeg skal skrive om da. Disse bildene er fra 29 mars-1 april. Åh, jeg og Helene spiste så mye godt som dere kan se. Og snart flytter hun jo inn til meg også, og da blir det enda mer mat! Hva synes du om bildene? 

Photos: Danbo Cupcakes

♥ Fant jo noen søte cupcakes i skapet mitt på jobben. Og det var søteste mamma som hadde lagt de der. Aw. Har bestemt meg for å prøve å lage mine egne cupcakes snart. Jeg er egentlig ikke så glad i kaker jeg selv har lagd, så da må jeg jo nesten invitere med meg noen hjem for å smake. Hihi. Skal ikke skryte på meg noe, for jeg er veldig fan av toro produkter når det kommer til baking. Siden jeg fikk en fin kakebibel i posten fra dick&daisy, skal jeg nok prøve meg på en oppskrift derfra! De ser veldig gode ut. Gjør de ikke? 

My Month: March♥ Dåp. Fylte 22 år. Kakespising. Kosekvelder. Danmark. Besøk. Overnattinger. Mammakos. Ylvis4. Bikkjepassing. Gaver. Vant konkurranser. Nye innkjøp. Ny sponsor. Danbo. Fotografering. Inspo. Plan fadder. Artistgalla. Filmkos. Tacopizza. Kreativ. Powernapping. Fine lesere. Bestilt hotell. Syk. Disney channel. Nye mennesker. Mars var absolutt en herlig måned, og jeg ser frem til måneden som kommer! Hvordan var din mars? 

Photos: My Weekend
♥ Slappet av. Ylvis 4 show. Bursdagfeiring til mamma. Stallen. Fotografering. Jentekveld. Blogging. Muffins. Powernapping. Tv titting. Artisgallaen. Godteri spising. Litt av hva helgen min har gått ut på. Nå skal jeg sette meg ned å ta en titt gjennom alle som har meldt seg på anbefaling/vurderingsrunden min. Tusen takk for all deltagelse, gleder meg til å vurdere! Hatt en fin helg? 

Birthday Cake


♥ I dag har min kjære mamma bursdag. Min herlige mamma, som har vært her for meg hele mitt liv. Hun har vært både mamma og pappa for meg. Hun har satt grenser for meg. Gitt meg mange nei, og stått på sitt selv om jeg har mast høl i huet på henne. En slik mamma håper jeg på at jeg blir når jeg får barn en dag. Så gratulerer så mye med dagen kjære mamma! I går feiret vi med ylvis4 og artistgallaen på tv2. Herlig! Bursdagsplanene for i dag er litt skurrete, men nå har vi frustrerte fruer maraton, og etterhvert blir det nok en kinotur. Gratulere mamma med dagen? 

Yesterdays Photos♥ I går kveld tilbrakte jeg tid med mine to søte. Lan lagde middag til Maria og meg, super flink! Ble egentlig veldig imponert. Kvelden gikk i snakk, tv titting og kos. Går så lang tid mellom hver gang jeg ser jentene mine, så nå håper jeg det ikke blir så lenge til neste gang. Dro hjem i elleve tiden, hadde egentlig planer om å gå hele veien hjem til mamma. Men den tanken ble bare en tanke gitt. Synes det er skummelt nok å ta bussen i byen så sent, og vite at jeg skulle av på grünerløkka gjør ikke ting bedre. Jeg er en pyse, sånn er det bare. Når var du sist på jentekveld? 
 

Fått Meg Kjæreste
Beste kjæresten en jente kan ha. Han prater ikke, krangler ikke, han er søt å se på og holder seg i ro. I'm in love. Nå mangler jeg bare å finne ut hva og hvordan jeg skal fotografere han lille søtingen her. Men for nå skal jeg bare kose meg med å se på han der han står på bordet mitt. Som tidligere nevnt, er han fra Ebay. Kostet rundt 250 kroner, men jeg kunne ikke la vær. Han så på meg å sa "Søte deg, la meg få komme til Norge", så da måtte jeg jo.. Er han ikke søt?

 

My Weekend In PicturesBle plutselig over hos mamma hele helgen jeg. Ligger her fortsatt å råtner, mens mamma maler stua. Jeg fikk jo ikke lov å hjelpe til. Eller ho regna med at jeg ikke gadd, så ho hadde bare en pensel. Heheh. Typisk, når man plutselig har lyst så kan man ikke. Tror jeg straks må ta meg en tur på butikken for å kjøpe noe snop. Tusen takk for alle spørsmål i forrige innlegg! Nå har jeg endel å svare på, har allerede sitti å skrevet ned noen og svart på de. Tenkte kanskje jeg skulle videoblogge den ene kategorien innenfor spørsmål, men er fortsatt litt skeptisk til å prate alene foran kamera. Hatt en fin helg da kjære lesere?

My Day In Pictures

Draw something. Sett film. Spist godteri. Snyti meg. Jobbet. Sett på tv. Sovet. Snyti meg mer. Tatt bilder. Mer tv titting. Ja, ikke en innholdsrik dag akkurat. Nå er jeg sulten, og alt jeg fant var tomatsuppe. Som jeg klarte å brenne. Hurra for meg. Da kan vel dere friste meg litt så jeg kanskje blir mett. Hva hadde du til middag?

Photos: My FebruaryHvordan var din Februar? 

                             

 

 

Photos: My Weekendtacokjøttdeig. makaroni. tv. redigert bilder. fotografert. sett film. synget. ryddet. rotet. prøvd å lese en bok. sovet. drukket solo. lagd kort. tenkt. vært ensom. spist restemat. fått dilla på frustrerte fruer. slappet av. Det oppsummerer vel egentlig hele helga mi. Neste helg blir det i allefall ikke slik, for da går turen til Bodø! Og gratulerer til alle mødre der ute. Spesielt til min mamma, tusen takk for at du bar meg i 9 måneder og 10 dager før du plasserte meg på denne jord. Jeg elsker deg kjære mamma. Hva har du gjort i helgen?

Photos: Hearts


Jeg liker virkelig å ta bilder, selv om jeg ikke er verdens beste i det så klarer jeg meg. Jeg håper på at 2012 vil hjelpe meg til å forbedre fotograferingen min. Hadde det ikke vært for bloggen, hadde jeg aldri i livet tatt så mange bilder som nå. Hva synes du om hjertebildene mine?

Photos: My SundayLigget i senga. Sett film. Spist ostepopp. Kost med hello kitty. Lest blogger. Sett mer film. Fortsatte å ligge i senga. Ryddet i dvd skapene, siden jeg satte opp to nye dvd skap i går. Gått rundt halvnaken. Vært varm, så kald. Drukket saft. Sovet. Og jeg ligger fortsatt i senga. Herlig søndag med andre ord. Hatt en fin helg?

Photos: My Weekend♥ Var på Norefjell å sto på slalåm. Fikk besøk av Helene. Tok noen mindre vellykkede bilder ute. Var på Disney On Ice - prinsesser&helter. Spiste pizza. Så filmer. Hva gjorde du i helgen? 

WE HEART IT

Tror jeg har hatt we heart it konto en stund nå, men plutselig har jeg begynt å lagre bildene mine dit også. Synes det er artig når folk fra andre land plutselig "hjerter" bildene mine. Blir litt sånn småglad inni meg gitt, det skal jeg ærlig innrømme. Jeg heter SaraAlexandraN der inne for de som vil ta en titt.  Noen andre som har we heart it?

Cute Pictures♥ Hva synes du om bildene? 

Photos: Seagull
♥ Er det ett dyr jeg er bittelitt redd for må det være måker. De er jo så skumle. Det har i allefall jeg og Sabine kommet til enighet om. Ble en gang driti på av en måke i håret, og Sabine har måttet kaste en del paraplyer oppetter årene. Man vet aldri når de kommer til å attakere deg. Slue skapninger, det skal være sikkert og visst. Hva synes du om måker? 

You're So Little♥ Befinner meg hos mamma akkurat nå, og lille voffsen er på besøk her. Han er nå en liten raring. Skulle gi han godbit i stad også snurra jeg rundt med fingern og da snurra han jaggu rundt. Visste ikke at han hadde lært seg det engang. Flinke lille! Jeg og voffsen har en liten tradisjon at vi uler i kor. Har blitt en liten uvane at han gjør det ellers også, men han er nå søt når han uler mot "månen". Har du en søt hund i familien? 

Photos: Familyfun
Lunsj med lillesøster og mamma.

Fikk oss en ny venn, Bertil.
♥ Har alt i alt hatt en strålende dag så langt. Nå skal jeg og Madeleine straks hoppe i dusjen å fikse oss til i kveld. Da blir det jellyshots, kortspill og muligens singstar. SKÅL. Hva synes du om bildene? 

Furtebua


♥ Nå er familiemiddagen over. Var i furtebua grilla pølser og spiste grøt. Utenom all den røyken som ble inne i furtebua, så var det ganske så koselig. En fornuftig søndag med andre ord. Og nå er det bare 7 dager til termin på den lille gutten jeg skal bli "tante" til. Gleder meg super masse! Driver å strikker en liten overraskelse som skal matche babyteppet de fikk på babyshoweret sitt. Om jeg jobber når babyen blir født, så kommer jeg bare til å dra! Eller okei da, skal ikke det. Men hvertfall få meg fri dagen etter fødselen så jeg får sett lille Lucas (som jeg håper de kaller han). Har gått igjen mye av babytøyet fra jeg var liten, så mye søtt jeg gikk med. Herlighet, babysjuk much? Ja man kan vel si det. Men nei, har vett nok i huet til å finne meg en mann og være gift før den slags! Håper jeg hvertfall.. Nok tullprat. Har du hatt en fin søndag? Og for å være littegrann random, hvor mange barn skal du ha når den tid kommer? 

 

Photos: Reptilpark
♥ Så mange søte frosker, iguanaer, ikke så fult søte slanger og edderkopper. Men de hadde litt av hvert inne på reptilparken. Hadde aldri vært der før. Vi fikk hilse på slangene. Jeg turte ikke å holde en, men neste gang skal jeg! Jeg tok hvertfall på en, mens Lan var tøff nok til å holde to slanger selv om ho var nervøs. Også de skjønneste apene var der. Jeg ville holde en av dem, mens Lan ville holde skilpaddene. Vel, det fikk vi ikke lov til. Men det var super spennende, og koselig å være med Lanii dit. Om jeg skal tilbake skal jeg ha med speilrefleksen OG tørre å holde en slange eller to. Vi gikk rett før de skulle mate slangene. Tror det hadde vært ekkelt å sett på. Hva synes du om bildene? 

Blow Bubbles


Hvor deilig er det ikke å finne barnet i seg selv? Såpebobler er så himla gøy. Da jeg hadde besøk satt vi i en halvtime å blåste bobler på hverandre, prøvde å fange de, sprekke de osv. Vi lagde til og med såpebobler med røyk inni. Morsomt å se når de sprakk, for da så man en liten røyksky stige oppover. Tror aldri jeg kommer til å vokse opp, jeg vil alltid ha en barnslig side ved meg selv. Og den kommer alltid til å komme lett frem! Lenge siden du blåste såpebobler? Hva synes du om boblebildene?

Some Photos
♥ Jeg har faktisk tatt en del bilder med kameraet mitt siden jeg kjøpte meg det. Men for å være ærlig inneholder minnekortene mine bare tull. Jeg er ingen profesjonell fotograf som man lett kan se. Men noen av bildene jeg har tatt er jeg ganske fornøyd med. Hva synes du om bildene? Noen favoritt blandt dem? 

Søndagskos
♥ Har hatt en super dag på teknisk museum. Var der visstnok bare i 1 1/2 time, men det var nok av tid. Men nå er det pizza & filmkos på gang med meg og dansken. Så denne søndagen blir bare bedre å bedre gitt. Hva har du gjort i dag? 

Once Upon A Time...♥ Vesle Mononokie - Nikki. Ho fikk ikke så mange år på seg her i verden. Hun led av en hudsykdom som gjorde at hun mistet pels, og etterlot seg flekker på hele kroppen. Hun måtte få piller hver dag, samt noen sprøyter om jeg husker riktig. Hun var så utrolig snill. Du kunne late som hun var en liten ponni, du kunne holde hånda foran øya hennes og ho bare sto der. Ugang gjorde hun også. Husker godt jeg nettopp hadde fått meg en ny dagbok, og hvem tygde den i stykker.. Jo denne tuppa her. Når jeg koste med ho lå vi alltid på gulvet begge to. En trofast fotfølger, det skal sies. Men for hennes beste ble hun avlivet for et par år siden. Var hun ikke skjønn? Har du en hund? Hvil i fred, vesla. 

PHOTO: NATUREI den tiden jeg har hatt min Nikon L120 speilrefleks, har jeg egentlig ikke tatt så mange bilder. Om man ser bort i fra alle de tåpelige bildene jeg tar av meg selv. Men hey, det er jo en blogg om meg så det trengs jo! Men jeg har jo fått til å tatt bilde av hester, griser, blomster og natur generelt. Hva synes du om disse bildene? Noen favoritt?

PHOTOS: BESTFRIENDS

Mine to herlige bestevenninner Helene & Lan. Hva skulle jeg gjort uten dem? Det er et godt spørsmål. Er så glad for å ha dem i livet mitt. Noen humper og dumper på veien er det selvfølgelig, men det ordner seg alltid. Og bestevenner er vi for evig og alltid. Nå er jeg faktisk hjemme fra kino med Lan, og vi skal lage middag hjemme hos henne med Maria :) Hihi. Blir koselig! Har du ei bestevenninne eller fler?

GIRLSNIGHT


Nå er det filmkos med HeleneKjære, litt disney channel, kanskje litt brownies baking og vi har spist hamburger! Kan det bli bedre? Neppe. Ha en fortsatt fin lørdagskveld! Lagt noen planer?

WHITE HORSE


Jeg skulle jo egentlig ta mange bilder i går når jeg var med mamma på riding. Men når man fryser å føler seg som en fiskepinne rett fra frysern, så ble det ganske få. Dessuten skjønner jeg meg ikke på kameraet mitt. Klarer ikke fange ting i bevegelse, og det er kjempe teit! Jeg trenger en bruksanvisning, rett og slett. Nåja, får nøye meg med disse få jeg fikk tatt. Og jeg vet ikke helt hva det er. Jeg synes hester er fine dyr å ta bilde av, men jeg liker ikke hester noe spesielt. De er så skumle. Og jeg tror det er fordi mamma ble bitt i leggen av en hest. Også var jeg vitne til at ho lå på slep langs grusveien etter en hest. Jeg kan godt klappe de, så lenge hodet og bakbeina er langt unna meg. Alt annet er forferdelig skummelt! Liker du hester?

PLACES I'VE BEEN #2
City of love - Paris


Tallinn


Gøteborg.

Kan avslutte med noen av de stedene jeg har vært ; Nicè, Juan Les Pins, Monacco, Sveits, Mallorca, Italia, Bahia Feliz, Tallinn, Alanya, Side, Antalya, Phuket, Bangkok, Phi Phi Island, Koh Samui, Samos, Chania, Marrakech, Agadir. Er sikkert fler, men ikke så godt å ramse opp på flekken! Hvor i verden har du vært? Noen av disse stedene?

LOVE MY BABYSIS
Er det noen jeg setter stor pris på, så er det min lillesøster. Det finnes ikke nok ord til å beskrive henne. Hun er rett og slett det nærmeste du kommer til perfekt. Jeg er i alle fall evig takknemlig for at du er i livet mitt. Nå har vi hatt 3 fine år sammen, og resten av livet gjenstår. Jeg gleder meg! Har du en lillesøster du er veldig glad i?

MONKEY FACES

For å si det slik. Apefjes slår aldri feil på en fest. Slår egentlig aldri feil uansett hvor du befinner deg i verden. Det er min yndlingsgrimase, men det er det vel noen som har forstått allerede. Jeg er også superflink på apelyder. Er det en dyrelyd du er superflink til å lage?PHOTO: "LOVE"


Har alltid ønsket meg ett slikt bilde, og nå har jeg jaggu fått til to. Synes slike bilder er så lekne, fantasifylte, fine, idylliske og ja bare vakkert. Hva synes du?

ANIMALSJeg er ett dyremenneske. Tror jeg liker dyr bedre enn mennesker. Jeg er sikkert en som kommer til å ende opp ugift, null barn, men har en minigris i hagen og ti katter. Neida, får håpe det ikke blir tilfelle. Mine favorittdyr er kameler og griser. De er så styggsøte! Har du noen favorittdyr? 

MOTHER NATURE

Slik ser det ut utenfor der jeg bor for øyeblikket. Er det ikke utrolig hvordan regn kan gjøre om en helt vanlig sti til en stor vannpytt? Har du opplevd noe slikt i nærheten av der du bor? Har hatt mye i tankene mine denne helgen, så derfor har det blitt minimalt med blogging. Hatt en fin helg?

PLACES I'VE BEEN #1
Tyrkia [ Alanya ] 


Kroatia [ Dubrovnik ] 


Thailand [ Bangkok, Krabi, Koh Samui, Phi Phi Island, Phuket + ]

Håper snart Marokko blir krysset av på listen min! (om du ser dette mamma, så skal vi dra! Jeg vil) Har du vært noen av disse stedene?

MY FAVORITE SHOES #2
Disse er brukt ganske så mye, men har stått å samlet støv en stund nå. De er så skittne og jeg får det på en måte ikke bort. Tror nok jeg må på sko shopping snart gitt. Hva synes du?

MY FAVORITE SHOES #1

Jeg virkelig elsker disse skoene! De kan faktisk brukes til alt av klær. Men jeg har ikke brukt de så ofte som jeg har hatt lyst til. Jeg ender faktisk opp på å bli 178-ish med dem (er 168). Og når nesten alle venninnene mine er super lave, så føles det litt rart å bruke så høye sko. Noen ganger skulle jeg ønske jeg var 154 høy, akkurat passe høyde, og høye sko ville vært brukt hver bidige dag! Likte du skoene?

LAST NIGHT

Min kjære Lan lagde frokost til meg i dag tidlig. Pannekaker! Naw, så søt hun er. Nå ligger jeg langflat i sofaen med ett hint av hangover. Og her skal jeg vel ligge resten av søndagen min med Mac'n på fanget. Skal nok en tur bort til mamma, har lovt henne å farge etterveksten. Siden jeg er så flink mener jeg!.. Synes du muffinsene så gode ut?

COME PLAY WITH ME

Søteste tigerungene i hele Thailand! Er så glad mamma overtalte meg til å bli med, samt ta bilder med de store tigerne. De er virkelig noen nydelige vesner! 

SECRET ADMIRER


Jeg fikk roser på døren min i går kveld. Hællandussen, hvor koselig er ikke det? Smilte fra øre til øre er jeg helt sikker på. Så alt jeg kan si er tusen takk for nydelige røde roser. Det er ikke hverdag man får det altså! Fått roser på døren før?

SKY IS THE LIMIT
Nå skal jeg lene meg tilbake i sofaen, se på csi og ta det rolig. Har nettopp vært ute på sykkeltur med min kjære mamma. Satan, å god trening det må være om man sykler hver dag? Men hvem prøver jeg å lure.. Jeg kommer nok til å sykle 1 gang i måneden. Så sprek som jeg er!  


Og som du kan se fanget Tigern en mus i går. Og når jeg tok den fra han hadde han spist halvparten opp. Og jeg så innvollene til den.. Stakkars musa! Dumme Tigern! Er ganske sint på han nå.

Hva synes du om bildene?

 

MY EMBARRASSING MOMENTS #2.. når man er så redd for å nærme seg ett dyr, for så å se en 6 åring gå bort å ta på det

.. når man er litt i god form å tar seg i å mase på bartender'n om å sette på en sang, for så å spørre om å ta bilde

.. når man finner slike bilder dagen etter man har vært på fylla. skal ikke være nok med å være fyllesjuk.

.. når det første man ser når man skal på toalettet er en haug med skittent tøy

Har du hatt noen slike øyeblikk?

PHOTO; MOTHER & DAUGHTER

Disse ble tatt inne i Maridalen ved en gammel ruin av en kirke som ble bygd på 1250-tallet. Helt utrolig at den fortsatt står i ruiner slik. Det er jo så fint å se på. Nydelig sted å ta bilder også! Hvilket likte du best?

PHOTO; ANIMALS

Var i Sørkedalen med min kjære mor i stad, og da ble det tatt litt bilder med mitt nye speilrefleks! Og jeg må virkelig si at det kameraet var verdt hver bidige krone. Loves it! Vi var også i Maridalen, men de bildene legger jeg ut i morgen. Tok 219 bilder, faktisk! Hva synes du om bildene?

MY EMBARRASSING MOMENTS #1Når jeg ikke klarer å lukke beina, når jeg tydeligvis har på meg kjole..

Når jeg ikke forstår en ting av hva den andre personen sier.. I'm like huuuh?

Når jeg tar på meg masker og poserer....

Når jeg tar bilde med en dude ute på byen, og finner ut dagen derpå at jeg snakket med en totally retard.. 

Når jeg blir tatt bilde av i ett svakt øyeblikk som dette...

Hva er dine pinlige øyeblikk fått med på kamera?

WHAT WOULD I DO....without my sweatheartsAlle har vel noen som står ganske nærme hjertene sine! Du har vel det du også? 
(mangler bilde av meg og min Helene, men fant ingen bilder på denna dataen av oss! På tide å ta nye kjære bestevenn? <3 )

Minner om spørsmålsrunden min HER !

BESTEVENNERWe have something special you and I.. Even if we don't talk for a while, we always find our way back. We forgive and forget. Bestfriends we'll stay til the last breath. ♥ I love youEr det ikke herlig å ha en bestevenn?

BILDER; TIGER'N
Er han ikke søt? 

PHOTO: I KULDA
Silje er en kjempe dyktig hobbyfotograf! Håper hun virkelig får plass på NKF, for hun fortjener det! Hva synes du om bildene?

SUMMER; 2010
HAR DU VÆRT I ALANYA FØR?

hits