SARA ALEXANDRA


SaraAlexandra, 22 år, Oslo. Lever livet slik alle andre gjør. Her vil du kunne lese & se litt av hvert. Meninger, tanker, antrekk, irritasjoner, anbefaling osv. Jeg legger ikke skjul på hvem jeg er. Lever med en kronisk sykdom kalt Morbus Crohn.

Forside // Kontakt // Om Meg
Facebook // Twitter // Bloglovin


SISTE INNLEGG


HELGENS BLOGGKATEGORIER


12 MÅNEDER


LINKER


ANNONSER


Morsomme gaver og gavetips på CoolStuff.no
Styr Unna: FilmDRIVE. Driver er stuntsjåfør på dagtid, rømningssjåfør på natten. Det spiller ingen rolle hva han må gjøre, Driver er mest komfortabel bak rattet på en bil. Shannon er både mentor og manager for Driver. Han er fullt klar over hans store talent for bilkjøring, og peker ham ut for film- og tv regissører, så vel som kriminelle som trenger noen til å hjelpe dem i flukten. En del av hver krone går i managerens lomme. Shannons siste plan er å få på plass penger til et kjøretøy Driver kan bruke i profesjonelle bilrace. Siden Bernie Rose er Shannons rikeste bekjentskap, blir han spurt om å være investor i prosjektet. Etter å ha sett Driver i aksjon bak rattet på racerbanen sier Bernie ja, og tar med seg en tredje mann, Nino på laget. // lovefilm.no


Merkelig film. Virkelig merkelig. Det ble også helt feil for meg den rollen Ryan Gossling spilte. Tror jeg hadde veldig store forhåpninger til selve filmen, siden jeg har hørt noen snakke veldig varmt om den. Men jeg tror nok ikke denne kommer til å ende opp i min filmhylle, og er glad for at jeg lurte mamma til å kjøpe den. Hihi. // Har du sett Drive?

// bilder fra weheartit, satt sammen av meg.


Anbefaling: FilmIN TIME. I en verden hvor tid har overtatt som den eneste handelsvaluta istedenfor penger, har livslengde blitt en luksus. Du kan kjøpe deg evig liv eller dø mens du prøver å forlenge det du har. Justin Timberlake og Amanda Seyfried spiller i dette nervepirrende racet mot klokken, hvor en mann feilaktig beskyldt for mord jobbet mot et system gjennomsyret av korrupsjon, mens han samtidig kjemper for å holde seg i live. Hver time og hvert sekund teller - bokstavelig talt. // lovefilm.no 


Synes det var en ganske merkelig, men fin film. Tror nok jeg må se den en gang til for å være sikker på om jeg liker den eller ikke. Litt usikker. Eneste jeg vet jeg liker er at Amanda Seyfried spiller i filmen. Ho er alltid så søt, selvom hun skal spille litt slem. // Har du sett in time?

// bilder fra weheartit, satt sammen av meg.

Anbefaling: FilmTHE VOW/ELSK MEG IGJEN. Paige (McAdams) og Leo (Tatum) er et ungt og forelsket kunsterpar, bosatt i Chicago. En bilulykke ødelegger plutselig deres felles lykke. Leo klarer seg, mens Paige havner i koma. Når hun endelig våkner har hun ingen minner knyttet til deres forhold, og kjenner ikke lenger igjen sin kjære. Tiden fra jusstudiene husker hun derimot fortsatt. I hennes bevissthet er hun fortsatt forlovet med den sjarmerende forretningsmannen Jeremy, som nå, lenge etter bruddet fortsatt har et godt øye til henne. Ettersom tiden går innser Leo at Paige sin hukommelse ikke vil komme tilbake. Fast bestemt på å ikke miste henne, beslutter han å gjøre alt som står i hans makt for å vinne hennes hjerte. Igjen.. // tekst fra filmweb.no


 Herlighet, en søtere film finner du neppe. Om du ser bort i fra en rekke av mine favorittfilmer. I tillegg er denne basert på en sann historie, noe som gjør den enda finere i mine øyne. Satt der på kinoen "awwww" hele tiden tror jeg. Ikke høyt asså, men dere forstår. Kjærlighet, drama, kliss, sjalusi, tårer. Denne skal definitivt inn i min dvd hylle, plassert med mine favoritter! // Har du sett The Vow? 


A New Fashion Designer... Fotograf: Anton Soggiu // Modeller: Ine Drikakisi & Poneh Nematinia ...

Elin Tveitan - Ble uteksaminert fra Esmod Oslo i 2012 med sin kolleksjon "skin". Hun vant best-konsept prisen på Esmod Oslo diploma show. Også nominert for beste nykommeren på Rosemount Costume Awards i 2011. Andre plass av de norske finalistene i scandinavien Triumph Inspiration awards. I her og nå denne uken kan man få øye på Mariann Thomassen i en Elin Tveitan-kjole. Se hele kolleksjonen hennes her! // Hva synes du om litt av kolleksjonen?

Cute Braids
Haldis [ hasit.blogg.no ] & Anja [ anja93.blogg.no ]

 I forbindelse med en hårvideo jeg lagde (trykk her) så spurte jeg om noen av leserne mine ville sende inn bilde der de prøvde seg på fletta. Og da fikk jeg inn bilde fra to søte bloggere! Sa jo at de som sendte inn ville få bilde og link i ett innlegg senere, og da ble det disse to som fikk ett dedikert innlegg. Tusen takk for bildene, jenter! Ta gjerne turen innom bloggene. 
Dette innlegget kan ikke kommenteres.
Anbefaling: FilmI det episke actioneventyret Snow White and the Huntsman spiller Kristen Stewart (twilight) den eneste personen i landet som er vakrere enn den onde dronningen (Oscar-vinneren Charlize Theron). Dronningen ønsker å kvitte seg med konkurransen, men den onde herskerinnen hadde ikke regnet med at den unge kvinnen er klar for å slå tilbake. Snow white har blitt godt trent i krigens alle kunster av jegeren (Chris Hemsworth, Thor) som var sendt ut for å ta livet av henne. Sam Claflin (Pirates og the Caribbean: On Stranger Tides) spiller prinsen som i lang tid har vært betatt av Snow Whites skjønnhet og styrke. //tekst fra filmweb.no //bilder fra weheartit


 Absolutt en film jeg vil anbefale å se, selvom jeg alltid har sett på snøhvit som en barnefilm likte jeg denne versjonen veldig godt! Det er troll, tårer, kjærlighet, krig, fred, konger og prinsesser. Hva mer kan man vel ønske å se i en film? I tillegg syntes jeg the huntsman var veldig kjekk. En film som kommer til å havne i dvd samlingen, når den kommer ut! // Har du sett Snow White and the Huntsman? 

My Tips For A Better Blog# teksten i ett innlegg burde ikke overskrides med mer enn 500 ord. (unntak: historie, oppsummering)
# bilder er bra, men mer enn 10 på rekke og rad blir for mye. (unntak: hvis det er lagd en kollasj)
# bruk bilder som har noe med innlegget å gjøre.
# ta deg tid til leserne og vis at du bryr deg! (svar på mail og kommentarer)

# for å engasjere de som leser innleggene er det greit med et leserspørsmål til slutt. (spør om noe relatert til innlegget, som du også har interesse av å vite)
# blogg minimum 1-2 ganger daglig. (tar du pause, si ifra til dine lesere)
# vær deg selv. (skriv om det du vil, det er tross alt din blogg)
# bildene i innlegget bør være i samme bredde som designet er lagd i. (600px, 700px, 800px osv)

 Dette er i allefall de gylne tipsene jeg har satt opp for min egen blogg, og kanskje det er noen der ute som har nytte av de samme tipsene. //Følger du noen av disse tipsene? 

Anbefaling: Film
Kate Hudson er perfekt i rollen som sprudlende varke Marley, en ung karrierekvinne som plutselig får kreft. Marley er en skikkelig flørt som aldri har vært forelsket, men når legen spilles av uimotståelige Gael Garcìa Bernal, kunne kjærligheten kanskje allikevel være den beste medisinen? // teksten er hentet fra lovefilm.no

 Først av alt liker jeg alle filmene Kate Hudson spiller i. Og jeg kan med hånden på hjertet si jeg felte noen tårer under denne filmen, noe jeg sjeldent gjør. Er nok en typisk jentefilm. Kjærlighet, drama, sorg, latter og mye mer. // Har du sett A little bit of heaven? 

I Like It WhenHva jeg liker med andre blogger;
- ett design som er oversiktelig og har lyse farger
- bildene er like brede som innlegget
- bildene er tatt med digital/speilrefleks kamera.
- jeg kan lese om alt mulig rart 
- når det stilles et spørsmål i bunn av innlegget
- det alltid er 1-2 innlegg om dagen
- at det alltid er bilder med i et innlegg

 Hva liker du med tanke på andre blogger? 

Escada: Sexy Grafitti Jeg var så heldig å få en pakkelapp i posten, og fant rask ut at jeg var en av de 50 heldige som fikk Escada Sexy Grafitti. Den lukter faktisk himmelsk! Det er en veldig søt duft, men ikke så altfor søt at det gir hodepine. I allefall ikke som jeg har merket noe til enda etter å brukt den i nesten en uke. Om jeg leste riktig så er det ett hint av markjordbær og bringebær duft i den. Jeg har kun eid en Escada parfyme før, ikke husker jeg hva den heter, men det er en av de duftene jeg pleier å bruke på sommeren. Jeg kommer definitivt til å ha med meg denne når jeg drar til Tyrkia i sommer, hvis ikke den er blitt tom før det da. // Har du noen Escada parfymer? 

Amazing Fikk en mail her om dagen hvor det var lagt ved en musikkvideo. En ny sang med Rex og Atle Pettersen, nemlig -Amazing. Selv likte jeg den veldig godt. Og da måtte jeg jo tipse mine søte lesere om sangen. 

Dette innlegget kan ikke kommenteres.

Instawho?♥ Skal prøve å bli bedre til å legge ut bilder på instagram, hender jeg glemmer helt at jeg har en bruker der. Men har vært flink nå i de siste dagene da, tror jeg. Har du instagram? Isåfall må du gjerne følge meg på saraalexandran. 

Anbefaling: Produkt

Har egentlig ikke hørt så mye om Essie neglelakkene før, men må jaggu si jeg er imponert. 
+ Tørker fort
+ Nydelig rødfarge
+ Holder med ett strøk
+ Sitter lenge
- Synes kosten var litt stor (smak og behag)

♥ Har du testet ut dette merket før? 

Looks So Great♥ Jeg er veldig glad for at jeg var en av de heldige som fikk lov til å teste ut betaversjonen av den nye blogsoft 5.0! Jeg har enda ikke funnet noe jeg ikke liker. Som de selv har skrevet så er det oversiktelig, ny fargedrak, fler innlegg i feeden på vennelista og det er enklere å navigere seg rundt om på siden. Jeg kan ikke røpe så mye mer enn hva de selv har skrevet. Men jeg kan si en ting og det er at jeg er strålende fornøyd hittil. Når denne lanseres torsdag 5 april (natt til 6 april) kommer det nok til å være fler som blir positivt overrasket over hvor god jobb de har gjort! La oss kalle det en extreme makeover hvor alle blir fornøyde. Selv om jeg er ett vanedyr av meg, så har jeg utrolig nok satt meg ganske godt inn i alt det nye. Can't wait! 

Dette innlegget kan ikke kommenteres. 

Top 6 Thriller

Åh, jeg elsker virkelig thrillere. Selv om jeg som oftest ender opp veldig redd og har lyst til å bite av noen armen. Hvilken av disse er din favoritt?

Anbefaling: FilmTHE HELP/BARNEPIKEN. Barnepiken utspiller seg i 60-tallets Mississippi, og er en inspirerende fortelling om tre veldig ulike og ekstraordinære kvinner som danner et usannsynlig vennskap gjennom et hemmelig skriveprosjekt som bryter samfunnsmessige regler og setter dem alle i fare. Fra deres utrolige allianse oppstår et bemerkelsesverdig kvinnelig fellesskap som gir dem mot til å overskride linjene som definerer dem, og erkjennelsen av at noen ganger er de linjene laget for å bli krysset, selv om det betyr å bringe alle i byen ansikt til ansikt med tidens forandringer. Dypt rørende og intens, men også full av humor og håp, er "Barnepiken" en tidløs og universell historie om evnen til å skape forandring.

// tekst fra lovefilm.noSå denne igår kveld med mamma. Herlighet, den var utrolig fin, trist, humoristisk, gripende og ja hele pakka! Det er trist hvordan ting var i gamle dager, og jeg er veldig takknemlig for at det har forandret seg med tiden. Om du ikke har sett denne filmen, så er det en du absolutt burde få med deg. Har du sett barnepiken? 

// bilder fra google

Anbefaling: Sminke

Det var ei søt jente som lurte på om jeg kunne skrive en anbefaling på to av de nyeste innkjøpene mine. Dette pudderet og en facial wash. Men det sist nevnte må jeg neste ta senere etter å ha testet den ut litt. 

Har nå brukt dette pudderet i snart tre år, og jeg kommer nok ikke til å bytte det ut med noe annet. Det er vel kanskje litt i det dyreste laget, koster rundt 350 kroner for en boks. Men til gjengjeld dekker den det meste, puster, ikke dyretestet og matcher huden min. For å nevne en negativ ting så er det når den nærmer seg tom, så er det veldig vanskelig å få ut restene. Men det ordner man lett ved å klippe opp nettingen! Smart, jeg vet. Jeg bruker fargen 202 natural vanilla. Har du prøvd Body Shop sitt pudder?

Anbefaling: FilmCHARLIE ST.CLOUD. Charlie St. Cloud er en ung mann fortapt i fortiden. Hjemsøkt av en familietragedie som knytter ham til hans lille hjemby, har han forlatt drømmene sine. Men når hans gamle klassevenninne Tess, uventet kommer tilbake til hjembyen, forstår Charlie at han kan våkne opp til mulighetene for en ny kjærlighet. Vil Charlie, som vakler mellom å holde løftet til sin bror eller følge sitt eget hjerte, finne mot til å legge fortiden bak seg og følge Tess før det er for sent? 

//teksten er hentet fra lovefilm.noEtter min mening så var dette en innmari søt film, de to jeg så den sammen med er nok litt uenig med meg. Men hey, jeg er jo en sucker for slike filmer. Drama, romantikk, sorg osv, det er slik jeg liker det. Den havner nok i bunken "må sees igjen".  Har du sett Charlie St.Cloud?

//de to siste bildene er fra google.

Top 6 Chickflicks

Disse filmene havner i min såkalte chick flick kategori. Kjærlighet, drama, gutter, bitcher og ja mye mer. Dette er filmer jeg har sett minimun 20 ganger hver. Jeg blir aldri lei. Rart det der. Av disse seks tror jeg at another cinderella story er den mest sette. Hvilken av disse er din favoritt?

Top 6 Comedy

Av disse har jeg to favoritter og det er john tucker must die & 10 ting jeg hater ved deg. Hvilken er din favoritt av disse seks?

Top 6 Love Movies

Av disse er nok the notebook den jeg har sett flest ganger og er mest glad i. Hvilken av disse er din favoritt?

Anbefaling: FilmTHE BOY IN THE STRIPED PYJAMAS. Bruno, en uskyldig og naiv 8-åring, tvinges uten forvarsel til å flytte fra sitt trygge hjem i Berlin til den tyske landsbygda. Rastløs og full av kjedsomhet ignorerer Bruno sin mors gjentatte formaninger om å holde seg unna bakhagen og setter kursen mot "gården" han har sett i skogen. Der møter han en jevnaldrende gutt og et uventet vennskap oppstår. The Boy in the Striped Pyjamas utspiller seg under andre verdenskrig og er basert på John Boynes prisbelønnende roman. Denne bemerkelsesverdige og gripende historien vil definitivt engasjere deg og fengsle ditt hjerte. 

// teksten er fra lovefilm

Siden jeg var i Auschwitz i Desember ble jeg utrolig rørt av å se denne filmen. Har ikke annet å si enn at jeg anbefaler den på det sterkeste for de som liker denne type sjangre på film. Har du sett The boy in the striped pyjamas?

// bilder fra google

Anbefaling: Produkt


Det eneste man gjør er å påføre den flytende kremen i hele ansiktet, og vente til den tørker. Så dra den av. Perfekt for meg som elsker å pelle på ting. Om jeg skal gjøre et eller annet med huden, så er det denne jeg bruker. Ikke det at jeg bruker den så ofte, men jeg liker den. Har du prøvd noe lignende peelingkrem?

edit; merke No7 , kostet under 200 kroner og er kjøpt på boots apotek.

Wordfeud
Er det noe jeg har blitt avhengig av i det siste, så er det wordfeud. Det er vanskelig å legge fra seg iPhone'n når jeg skal legge meg for det er alltid noen å spille med. Spiller du Wordfeud? Og hvis du spiller, legg meg gjerne til: SaraAlexandraN.

FrenchKjøpte dette på vita da jeg var en tur i byen med mamma igår etter jobb. Fransk manikyr sett og neglpleie sett.
Neglpleie settet. 
Og plass til den franske manikyren i mappen også.
Anbefaler dette neglepleie settet om du vil ha fine og blanke negler på en to tre. Den filen som ligger i mappa gjør sånn at neglene blir polert. Superfint synes nå jeg. (Og ja, det er mine ekte neglerHva synes du om fransk manikyr?

Anbefaling: FilmVANN TIL ELEFANTENE. En veterinærstudent og en vakker sirkusartist (Witherspoon) treffes og forelsker seg mot alle odds. Men den hemmelige romansen fører til vilt raseri hos den karismatiske men ustabile ektemannen hennes. 

// teksten er fra lovefilm.no

Herlighet, for en utrolig nydelig film. Den har alt fra romantikk, tårer, morsomheter, vold. Filmen inneholder alt og er utrolig spennende. Selv om jeg fikk skikkelig vondt i magen av noen scener og ble lei meg på deres vegne. Jeg lever meg inn i filmen, sånn at det er sagt. Den er absolutt verdt å se. Har du sett vann til elefantene? 

//bildene er fra google

Anbefaling: FilmCINDERELLA STORY 3. Katie drømmer om å bli plateartist, men den onde stemoren og stesøsteren stikker kjepper i hjulene for henne. Da stesøsteren tar æren for Katies fantastiske stemme og Luke faller for feil jente, må Katie lære å kjempe for drømmene sine før Luke faller i armene på den onde stesøsteren hennes.

//teksten er fra lovefilm.no

En typisk jentefilm. Nå har jeg likt alle disse cinderella filmene så det er ikke så rart den filmen falt i smak da. Er vel en typisk jente møter gutt, kjærlighet, hvem er personen også klissklass. Men jeg liker det sånn. Har du sett Cinderella Story 3 eller noen av de andre?

//bildene er fra google.

Anbefaling: FilmLAST NIGHT. Vi blir kjent med et ungt ektepar som skal være fra hverandre i et døgn mens mannen reiser på forretningsreise med en kvinnelig kollega, som han er veldig tiltrukket av. Mens han er bortreist møter hans hustru på en tidligere flamme og kvelden utvikler seg for de begge i hver sin retning.

//teksten er fra lovefilm.no

Spennende, men samt veldig irriterende slutt på filmen. Ville jo vite hva som hendte. Ikke helt den type film jeg pleier å se, men jeg likte den faktisk. Så hvis du vil se en film med romantikk, lyster, tårer, latter så er dette en film å se. Har du sett Last Night?

//bildene er fra google.

Anbefaling: FilmTHE NANNY DIARIES. Livet i den overveldende overklassen på Manhattan kan virke like fjernt som livet i en landsby i Amazon-jungelen. Ihvertfall når man, som Annie Braddock (Scarlett Johansson), kommer fra et helt alminnelig middelklassehjem i New Jersey. Annie har akkurat blitt ferdig på universitetet og må få seg en jobb i en fart, og derfor kommer jobben som praktikant hos Herr og Fru X som sendt fra himmelen. Men Annie lærer raskt at livet ikke er grønnere på den andre siden av skattegjerdet. Herr X er utro og arbeidsnarkoman, Fru X bruker all sin tid på å shoppe og er fryktelig redd for sin egen sønn, Grayer, som er en enormt krevende og bortskjemt unge. Foruten å passe Grayer må Annie gjøre rent, løpe ærender for Fru X og prøve å unngå Herr X. Livet hennes blir enda mer komplisert når hun faller for den kjekke naboen som hun kaller Harvard Hottie (Chris Evans) og hun må nok en gang revurdere sitt liv og den retningen hun er på vei.

//teksten er fra lovefilm.no

En film som får en til å tenke litt, trekke på smilebåndet og få en liten klump i halsen. Jeg likte filmen utrolig godt. Og den lille ungen var så skjønn. Nå som det er sagt så er faktisk dette en typisk Sara-film og kan gjerne sees fler ganger. Har du sett The Nanny Diaries?

//bildene er fra google

Styr Unna: FilmSHARPAY'S FABULOUS ADVENTURE. Hva må til for å lykkes i New York? Det får en blivende stjerne snart vite. Ashley Tisdale er fantastisk i denne morsomme og underholdene komedien! etter at Sharpay Evans har blitt oppdaget på en talentkonkurranse, med sin hund Boi, går turen til New York i jakten på en drøm. Evans er overbevist om at en suksess allerede er pakket i designervesken hennes. Men musikkbransjen er tøff, noe hun og Boi fort oppdager når de møter eieren av den bortskjemte hunden "Countess" som gjør alt for å ødelegge for sine konkurrenter. Heldigvis møter hun også Peyton, en kjekk, ung skuespiller som synes Sharpay er nesten like fantastisk som hun selv synes hun er.

//teksten er hentet fra lovefilm.no

Vel, dette er ikke akkurat den type film man ser fler ganger. Eller i alle fall ikke jeg. Den var helt grei, men veldig forutsigbar. Litt rart at jeg ikke likte denne, for jeg pleier jo å være en sucker for slike filmer. Synes Ashley er flink til å synge, men i denne filmen syntes jeg det faktisk ikke hørtes så greit ut. Hmm. Har du sett Sharpay's fabulous adventure?

//bildene er fra google

Herlige Brødre!Synes de brødrene er så herlige. De har jo alt. Utseende, humor og sangstemme. Hva synes du om Radio Taxi innslagene med Ylvis brødrene?

Nokså Grei: FilmBAD TEACHER.Filmen handler om en frekk, hensynsløs lærer som drikker, bruker narkotika og håper på å finne en rik mann så hun slipper jobb. Etter å ha blitt dumpet av forloveden sin, setter hun øya på en ny lærer på skolen som har en del penger. Mens en annen prøver å fange hennes oppmerksomhet er hun fast bestemt på at en pengemann er det hun vil ha. 


En del sprø ting som hender i denne filmen. Grunnen til at den havner i nokså grei kategorien er fordi den ikke var super morsom men heller ikke så værst. Man fikk seg jo en latter i ny og ned. Men det er ikke en film jeg kommer til å se ti ganger på rad for å si det sånn. Har du sett Bad Teacher?

// bildene er fra google

Anbefaling: Program
Synes resultatene på bildene blir super søte, og litt annerledes enn jeg er vant med. Jeg kommer definitivt til å redigere bildene mine oftere nå. Mye enklere enn å gå inn på picnik. Programmet funker på Mac og heter Dreamy Days og koster 14,- i AppStore. Vet ikke om det finnes et slikt program for vanlig data, men åh jeg liker det! Hva synes du om resultatet på bildene?

Anbefaling: FilmWELCOME TO THE RILEYS. Doug og Lois Rileys ekteskap er ikke som det skal etter mordet på datteren 8 år tidligere. Doug finner trøst hos en servitrise, og Lois stenger seg inne i hjemmet sitt, og vil ikke ha noe med omverden å gjøre. Da Doug reiser på en forretningsreise til New Orleans møter han på en 16 år gammel stripper. Og vil du vite hvordan det ender, får du se filmen!

Jeg har aldri vært en stor fan av Kristen Stewart, men i denne filmen synes jeg faktisk hun gjorde en god jobb. Jeg angrer så absolutt ikke for at jeg bestemte meg for å se på denne. Har du sett Welcome to the Rileys?

// bildene er fra google

Anbefaling: Film
SKRIK 4. Har ikke sett noen av de andre skrik filmene, men jeg likte faktisk denne. Kanskje fordi det var så mange kjente fjes i filmen, og at den får en til å tro en rekke ting som faktisk ikke er slik det ser ut til. Men synes de kunne spart seg for at man får se ei ligge død med innvollene ute. Hadde holdt med alt blodet som lå rundt! Tror kanskje jeg må ta en titt på de andre skrik filmene, og se om jeg liker de også. Har du sett skrik 4, eller noen av de andre?

// bildet er fra google

Styr Unna: Film
BABYCALL. Altså, handlingen er bra. Det er bare gjennomføringen av hele filmen som ble totalt misslykket. For det første ble det ikke spennende før en time inn i filmen. Og når det var spennende varte det typ i kvarter før filmen var slutt. Litt synd, siden Naomi Rapace er en veldig dyktig skuespiller. Jeg og mamma vurderte faktisk om vi skulle forlate salen. Alt i alt handler den om en mor som er overbeskyttende ovenfor hennes sønn, i og med at faren var voldelig mot dem begge to. De flytter fra han og ja mer kan jeg egentlig ikke si. For om jeg gjør det ødelegger jeg hele greia for de som vil se den.

Har du sett babycall, eller tenkt til å se den?

// bildene er fra google

Anbefaling: FilmWAITING FOR FOREVER. Kort fortalt handler den om to brødre som mister foreldrene i en ulykke. Den eneste vennen han ene hadde var ei jente. Han og broren flyttet derfra når de var ti. Uansett hvor lang tid det har gått siden de var ti, har han ikke glemt henne. Forfølging, drap, kjærlighet er noe som følger med i denne filmen. Samt en del tårer. Skuespillere: Rachel Bilson, Richard Jenkins, Nikki Blonsky, Tom Sturridge og fler. 
Jeg synes filmen var kjempe søt, samt trist. Faller sikkert ikke i smak hos alle, men hos de som liker kjærlighet blandet med tristhet såå er det noe for dem. Har du sett waiting for forever?

// bildene er fra google

Anbefaling: FilmTHE CHANGE UP. Kort fortalt om filmen så handler den om to bestevenner, den ene singel og den andre gift. De ønsker seg hverandre sitt liv en kveld ute på byen, og vips dagen etter er ønsket oppfylt. Så i stedenfor å være singel er han ene plassert i en kropp som er advokat, har en kone og 3 barn. Mens han som er gift havner i en kropp som har en skuespillerkarriere og noen andre ting på fære. Dette byr på en rekke komplikasjoner og de som ser filmen får seg en latter. 
Har du sett the change up?

// bildene er fra google

Anbefaling: Film
MONTE CARLO. Kort fortalt handler filmen om to venninner og en stesøster som tar turen til Paris. Etter å ha mistet turbussen sin søker de ly for regnet på et luksushotell. Der blir ho ene tatt for å være en britisk arving og de får en opplevelse for livet i Monte Carlo. Kjærlighet blomstrer, drama kommer inn i bildet og en liten latter her og der. 

En typisk Sara-film, og jeg kunne faktisk sett den fler ganger fordi den var sukkersøt! Har du sett Monte Carlo?

// bildene er fra google

AddictedHelt siden jeg fikk min første Apple iPod i 2005, har jeg vært hekta. Det var en slik stor fin hvit en, med oransj lys om jeg husker riktig. Den var utrolig stilig! Synd den ble stjålet. Men etter det har jeg hatt iPod mini, iPod touch og nå låner jeg den som er på bildet siden han som lånte min touch ødela den. Snufs... Men for over ett år siden fikk jeg meg iPhone 4, og jeg er så utrolig fornøyd! Finnes ikke en mer brukervennlig telefon enn det.

// fortsetter under bildet

Og for noen måneder siden kjøpte jeg meg en MacBook Pro. Og jeg er strålende fornøyd, selv om jeg ikke fikk ett godt førsteinntrykk. Mer om det kan du lese her.. Men nå er jeg super fornøyd, og lærer stadig vekk nye snarveier med Mac'n. Jeg er hekta på Apple. Har du noen Apple produkter?

Anbefaling: FilmBURLESQUE. Jeg har alltid hatt en ting for dans og musikk i filmer, så denne falt hvertfall i smak. Og siden Christina Aguilera spiller i den er det et ekstra pluss. Og han kjekkasen Cam Gigandet. Selv denne filmen havner i kategorien jentefilm, gjør den ikke? Jeg har bare sett denne fem ganger, men nå har jeg jo kjøpt den på dvd så da blir det jaggu fler ganger! Skal prøve å overtale mamma til å se den selv om ho ikke liker slike filmer.

Jeg synes ikke Christina var så gæren som skuespiller jeg. Regner med at de fleste har sett Burlesque allerede, siden den har vært ute lenge nå. Til en billig pris kan du kjøpe filmen her, og få en ny film til samlingen! Har du sett Burlesque? 

// bildene er fra google
Linken i dette innlegget er en annonselink som fører dere videre til nettsiden hvor produktet kan kjøpes.

HeartbreakingNår jeg kom hjem fra jobb i går kveld, var dette det første jeg så på nyhetsoppdatering på facebook. Det er grusomt. Hvordan kan mennesker være så grusomme? Hvordan kan man ikke se at det går en liten unge midt i veien.. Og når man kjører over noe som nærmest får ubalanse på hele bilen, så stopper man ikke. Nei, da kjører vi bare videre! Det er rett og slett hjerteskjærende. Ei lita jenta på bare to år. Om jeg leste riktig var det typ 20 personer som bare gikk/kjørte forbi. Deriblandt enda en bil som kjørte over begge beina til veslejenta. Jeg har ikke ord.. Har du sett denne videoen?

EDIT: Videoen jeg postet først ble slettet fra youtube, og det blir nok denne etterhvert også pga støtende materiale. Føler meg slem som poster dette innlegget, men det traff meg dypt i hjertet. Skjønner ikke hvordan det er mulig..

Anbefaling: FilmFRIENDS WITH BENEFITS. Ja, jeg vet jeg er litt sent ute med å se den. Nå er den i alle fall sett og jeg har forelsket meg i både Justin og Mila! Hvor herlige er ikke de i denne filmen da.. Men det er en typisk jentefilm vil nå jeg si. Man kan på en måte forutsi hva som kommer til å hende til slutt. Nå er jo jeg en taper for slike filmer, men det er det jo ikke alle som er. 

Uten å si så mye mer om selve filmen, så kommer den vel snart ut på cdon her, og jeg skal uten tvil kjøpe den! Jeg er litt av en film-samler. Og jeg er den typen som kan se en film 10 ganger på rad, uten å gå lei. Har du sett friends with benefits? Pleier du å se en film hundre ganger og ikke gå lei?

// bildene er fra google
Linken i innlegget er en annonselink som fører dere videre til nettsiden hvor produktet kan kjøpes.

Top 5 Old SongsDisse sangene hørte jeg på masse før i tiden, og de sitter som støpt i hjernen min. Kan de så å si utenat fortsatt. Og de bringer fram så mange minner, herlig. Har du hørt noen av disse?

Top 5 Old MoviesCRUEL INTENSIONS. Filmen er fra 1999. Skuespillere som Reese Witherspoon, Sarah Michelle Gellar, Ryan Phillippe & Sean Patrick Thomas. 
10 THINGS I HATE ABOUT YOU. Filmen er fra 1999. Skuespillere som Julia Stiles, Heath Ledger & Joseph Gordon-Levitt.
INDECENT PROPOSAL. Filmen er fra 1993. Skuespillere som Demi Moore, Robert Redford & Woody Harrelson.
INTERVIEW WITH THE VAMPIRE. Filmen er fra 1994. Skuespillere som Kirsten Dunst, Brad Pitt & Tom Cruise.
CRAZY/BEAUTIFUL. Filmen er fra 2001. Skuespillere som Kirsten Dunst, Jay Hernandez & Bruce Davison.

Har du sett noen av disse filmene? Hvis ikke så anbefaler jeg de sterkt. Jeg har sett disse filmene over hundre ganger, og går aldri lei! Er så glad for at mamma prakket på meg med å se på noen av disse filmene. For nå er det jo blitt noen av mine favoritter. 

// Bildene er fra google

Hvor Mange Bakterier Har Du?


Skjønner ikke helt hvordan det klarer å komme inn så mye pudder i kosten! Og tenk på alle bakteriene som ligger inni der. Døde hudceller også. Ganske ekkelt når jeg tenker meg om. Jeg vasket kosten min typ 6 ganger med shampoo, og jeg tror det fortsatt henger igjen litt rester. Nå er kosten min ren og pen, himmelsk lukter den også! Når var sist du vasket sminkekosten din? 

Anbefaling: ProduktJeg har brukt denne hårfjerningskremen fra Veet en god stund nå. Og den funker som bare det. Det er få enkle trinn man må igjennom. 
Først smører man inn kremen ved bruk av den myke siden på den lille runde svampen. Venter i 1 min før man hopper inn i dusjen. Når du har skrudd på vannet og er klar for dusjen, venter man 2 minutter før man begynner å skrubbe vekk. Når du skrubber vekk brukes den ruglete/harde siden av svampen i sirkel bevegelser. Jeg pleier alltid skrubbe to-tre ganger på samma sted for å være sikker på at hårene forsvinner. Etter det er gjort er det bare å skylle vekk overflødig krem og voilà babymyke legger, null hår.
Har du prøvd hårfjerningskrem før? Eller hva bruker du for å bli kvitt stubber på leggene?

Anbefaling: FilmTANGLED. Så denne filmen på vei ned til Marrakech. Og jeg synes den faktisk var utrolig søt. Utrolig nok kan bli rørt av animerte filmer også. Men så har jeg alltid likt disney filmer, så det var vel ingen bombe at jeg likte denne. Uheldigvis var filmen dubbet til norsk, så de kunne spart seg sangene. Tror nok jeg liker filmen enda bedre om jeg ser den med original språk. Vil ikke si for mye om filmen heller. Men kan jo si at det var kjærlighet, sorg og onde krek i filmen. Har du sett Tangled?

Ikoner På Dock'nJeg gikk på den siden HER og lastet ned noe som heter Candy Bar. Så gikk jeg inn HER (deviantart) og lastet ned de søte jeg ville ha som ikoner. (Det beste er å laste ned ZIP filer og RAR filer) Du kan også ta turen innom HER (iconfinder), der finnes også mange forskjellige ikoner. Eller bruke google. 

Her er en video jeg fant på youtube, på norsk så det blir bedre å forstå hvordan det gjøres.  

Og en litt mer omfattende video, på engelsk.

Håper det var noe til hjelp for de som vil endre litt på ikonene sine! Så hva hender ikveld? Det er jo snart helg!

My Cute DockMin lille dock stasjon. Skal finne fler søte. Vil ha alle ikonene i babyrosa. Sukkersøtt. Er på jakt etter en ordentlig søt cupcake ikon, ikke vet jeg hva jeg skal bruke den på. Men vil ha en cupcake! 

Har du slike ikoner på din mac? Eller noe lignene på pc? Skal egentlig stå candybar der det står iCandy*
EargasmLetter To My Father - Tayong TYN

 Selfish - Tayong TYN

Miss Me - Drake Ft. Lil Wayne

How To Love - Lil Wayne

Official Girl - Cassie Ft. Lil Wayne

Disse sangene har gått om og om igjen i hele dag omtrent. Liker du noen av de?

SelfishHva synes du om sangen?

Who Says You're Not Worth It.. Who says
Who says you're not perfect
Who says you're not worth it
Who says you're the only one that's hurting
Trust me
That's the price of beauty
Who says you're not pretty
Who says you're not beautiful

I'm no beauty queen.. I'm just beautiful me..

 Hørt den før?

If You Do Me, I Do YouHva synes du om sangen, hørt den før? 


Anbefaling: Sang
Noen ganger skulle jeg ønske jeg hadde en så fin sangstemme.. Eller hatt en sangstemme i det hele tatt! Urettferdig. Hva synes du om sangen?

Anbefaling: iPhone
Har du noen av disse programmene?


Anbefaling: FilmSARA'S NØKKEL. Denne filmen er virkelig verdt å få med seg! Jeg angrer ikke ett sekund for at mamma valgte den filmen. Den handler om franskmenn, jøder, kjærlighet, familie, død og lykke. Innholdsrik film! Jeg pleier egentlig ikke å like filmer som handler om "gamledager". Det er få av dem som jeg har likt i allefall. Traileren viser nesten bare fransk prat, men den er ganske mye på engelsk også, så det er sagt! Har du sett den? (hvis ikke - gjør det!)

Anbefaling: NettsideJeg har bestilt mye fra denne nettsiden etter jeg fikk meg iPhone4 i november! De har jo så mange fine deksler/skall. Og prisen på de er ikke så gærne heller, ligger på rundt 3 dollar ( 16 kr ). Og det er ikke så værst, når de her hjemme koster opptil 200 kr ! Det er fraktfritt, og får pakken innen 14 dager. Jeg har opplevd å få den inne 8 dager også! Jeg er super fornøyd, og da må jeg jo dele det med dere! Og har du ikke iPhone finner du masse annet spennende duppeditter der inne!  www.dealextreme.com   Har du handlet der før?

Anbefaling: Film
RED RIDING HOOD. Eller rødhette og varulven som den så fint heter på norsk. Den kommer vel snart på kino, men når jeg så reklamen i sted måtte jeg bare se den! Amanda Seyfried er så utrolig pen, og jeg har likt alle filmene hun har spilt i hittil. Og jaggu likte jeg denne også! Bortsett frak fake snø og varulv da.. Sett den?

// bildet er fra google

Anbefaling: FilmMEAN GIRLS 2. Plastikk jentene er tilbake igjen! Liker egentlig ikke når det kommer en oppfølger å det ikke er de samme personene, blir feil som regel. Men det gikk fint i denne filmen. Det var så absolutt en Sara-film! Drama, håpløse jenter, gutteforelskelser, sleipe triks ++ Åå, den reddet min kveld i går. Hadde lyst å se den i en evighet, men ikke funnet den noe sted før jeg fant den! Finally.. Sett den?

// bildet er fra google

Styr Unna: Film
HALLPASS. Hva kan jeg si? Du får deg en god latter, men der det ikke finnes latter blir det teit. Det er ingen film jeg ville sett om igjen, og heller ikke betalt for å se på kino f.eks. Kan vel hende den faller i smak hos enkelte personer, men ikke helt min smak. Selv om jeg liker Christina Applegate, så ble jeg ganske skuffet over at hun valgte en sånn film å spille i. Sett den?

//bildet er fra google

Anbefaling: Film
NO STRINGS ATTACHED. Jeg vil jo ikke røpe så mye, men jeg kan si det er en romantisk komedie som handler om to personer som er friends with benefits, og at det ikke alltid ender sånn som man helst vil det skal ende. Tårer, latter, vennskap og moro og en ganske søtsøt film. Er nok ikke alle som kommer til å like denne filmen, men nå er jeg den type jente som virkelig elsker sånne filmer som dette. Sett den?

// bildet er fra google

Magnus StormDu kjenner han kanskje igjen fra det store korslaget ; Team Thom? Nå har han endelig blitt ferdig med sin første singel. Og jeg synes han har gjort en kjempe fin jobb med den. Må sies at det ikke er sånn "type" musikk jeg hører på, MEN den var kjempe fin! Flinkis synes nå jeg. Besøk gjerne bloggen hans der han skriver om alt mulig rart fra A til Å. " Låta heter "Barely Swimming" og ble til en kjip novemberkveld ifjor da jeg var stupforelska i ei jente og trengte å få "frustrasjonen" ned på papiret.  - Magnus Storm "

Sangen finner du HER !

// bildet er fra bloggen hans

Anbefaling: Film
JUST GO WITH IT: 
"En plastisk kirurg som har en affære med en mye yngre lærerinne får sin lojale assistent til å late som hun er hans snart fraskilte kone for å dekke over sin sorgløse tilværelse. Den ene løgnen fører den neste med seg, men får en helt annen effekt av hva han hadde tenkt. Når flere løgner slår tilbake involveres også assistentens barn, og alle reiser på en helgetur til Hawaii. En tur som skal vise seg å forandre livene deres for alltid." -filmweb.no-


Jeg så denne i går før jeg la meg, og den var virkelig morsom. Litt trist kanskje også, men en blanding av romantikk & komedie. Akkurat som jeg liker det! Har du sett Just Go With It?

// bildene er fra google

Anbefaling: Film
THE PREGNANCY PACT: Jeg anbefaler på mitt sterkeste å se denne filmen. Den var utrolig fin og kanskje litt rørende om man får si det sånn? Filmen er inspirert av en sann historie også. Jeg vil ikke røpe noe særlig om filmen, men kan si så mye som at den handler om en gruppe jenter som lager en avtale om å bli gravid samtidig.

Link til traileren, siden jeg ikke vet hvordan man legger den ut her! Hjelp... Har du sett the pregnancy pact?

// bildet er fra google

hits