SARA ALEXANDRA


SaraAlexandra, 22 år, Oslo. Lever livet slik alle andre gjør. Her vil du kunne lese & se litt av hvert. Meninger, tanker, antrekk, irritasjoner, anbefaling osv. Jeg legger ikke skjul på hvem jeg er. Lever med en kronisk sykdom kalt Morbus Crohn.

Forside // Kontakt // Om Meg
Facebook // Twitter // Bloglovin


SISTE INNLEGG


HELGENS BLOGGKATEGORIER


12 MÅNEDER


LINKER


ANNONSER


Morsomme gaver og gavetips på CoolStuff.no

Vurdering, Ble Det Deg?Sara, 17 år fra Moss. [ saragu.blogg.no ]

FØRSTEINNTRYKK: Oversiktelig. Lyst. Sommerlig. BILDER: God kvalitet på bildene. INNLEGG: Bilder i alle innlegg så langt jeg kan se. Passelig med tekst. INNHOLD: Hun blogger om skihopping, hverdag, innkjøp, foto osv. HELHET: Hun har alltid mange fine bilder å se på. Og med en gang man tar titten inn hit så får man en liten god følelse. I allefall nå med så mange Tyrkia innlegg. SAVN: Kanskje en header?// bildene ovenfor er fra Sara sin blogg, men satt sammen av meg og skrevet bloggnavn over.


Pernille, 17 år fra Eidsvoll. [ perp.blogg.no ]

FØRSTEINNTRYKK: Lyst design. Fine bilder. Søt jente. BILDER: Veldig bra kvalitet på bildene. INNLEGG: Passe med tekst, og bilder i innleggene. INNHOLD: Hun blogger om antrekk, hverdag, foto, tips osv. HELHET: En veldig søt jente som blogger om alt mulig rart som faller i smak. SAVN: Kanskje en header med bilde av deg?// bildene ovenfor er fra Pernille sin blogg, men satt sammen av meg og skrevet bloggnavn over.

Dette innlegget kan ikke kommenteres.hits