SARA ALEXANDRA


SaraAlexandra, 22 år, Oslo. Lever livet slik alle andre gjør. Her vil du kunne lese & se litt av hvert. Meninger, tanker, antrekk, irritasjoner, anbefaling osv. Jeg legger ikke skjul på hvem jeg er. Lever med en kronisk sykdom kalt Morbus Crohn.

Forside // Kontakt // Om Meg
Facebook // Twitter // Bloglovin


SISTE INNLEGG


HELGENS BLOGGKATEGORIER


12 MÅNEDER


LINKER


ANNONSER


Morsomme gaver og gavetips på CoolStuff.no

Vurdering, Ble Det Deg?Bianca, 15 år fra Spania. [biancanustad.com ]

FØRSTEINNTRYKK: Oversiktelig design. Fin header. Ryddig og lyst. BILDER: En rekke fine bilder av god kvalitet. INNLEGG: Mange bilder og nok tekst. INNHOLD: Hun blogger om hverdagen sin i Spania, fotografering. HELHET: Første gang jeg tok turen innom denne bloggen i dag, og den skiller seg ut på så mange måter! Det at hun bor i Spania er vel en av hovedgrunnene til at jeg falt pladask for bildene hennes. Alt blir så mye mer eksotisk! SAVN: -- // bildene ovenfor er fra Bianca sin blogg, men satt sammen av meg og skrevet bloggnavn over.Haldis, 13 år fra Oslo. [ hasit.blogg.no ]

FØRSTEINNTRYKK: Søtt. Personlig. Lyst. Oversiktelig. BILDER: Mange fine, ikke minst morsomme bilder! Veldig kreativ. INNLEGG: Passe med tekst og alltid bilder i innleggene sine. INNHOLD: Hun blogger om hverdag, wants, foto, hund osv. HELHET: Jeg har lest denne bloggen en god stund nå, og i sin helhet er det alltid noe spennende å finne på denne bloggen. SAVN: -- // bildene ovenfor er fra Haldis sin blogg, men satt sammen av meg og skrevet bloggnavn over.


Dette innlegget kan ikke kommenteres! ♥ Ta gjerne turen innom Bianca & Haldis ! hits