SARA ALEXANDRA


SaraAlexandra, 22 år, Oslo. Lever livet slik alle andre gjør. Her vil du kunne lese & se litt av hvert. Meninger, tanker, antrekk, irritasjoner, anbefaling osv. Jeg legger ikke skjul på hvem jeg er. Lever med en kronisk sykdom kalt Morbus Crohn.

Forside // Kontakt // Om Meg
Facebook // Twitter // Bloglovin


SISTE INNLEGG


HELGENS BLOGGKATEGORIER


12 MÅNEDER


LINKER


ANNONSER


Morsomme gaver og gavetips på CoolStuff.no

Vurdering, Ble Det Deg?Sunniva, 15 år fra Kristiansund. [ sun96niva.blogg.no ]

FØRSTEINNTRYKK: Lyst. Sommerlig. Oversiktelig. BILDER: Bildene hennes er veldig fine, og ho har ofte photoshoots med venner som vises på bloggen. INNLEGG: Hun har rikelig med tekst og bilder i innleggene sine. Kommer også alltid med et spørsmål til leserne sine. INNHOLD: Hun blogger om antrekk, tanker, meninger, hverdag, venner osv. HELHET: En blogg verdt å besøke! SAVN: -- // bildene overnfor er fra Sunniva sin blogg, men satt sammen av meg og skrevet bloggnavn over.


 


Rebekka, 12 år fra Flekkefjord. [ beekkaz.blogg.no ]

FØRSTEINNTRYKK: Oversiktelig. Lyse farger. Fin header. BILDER: Bildene er av god kvalitet, og alltid søte å se på. INNLEGG: Nok med bilder og tekst. INNHOLD: Hun blogger om hverdag, inspirasjon, antrekk, innkjøp osv. HELHET: Mange fine bilder, og nok tekst til å lese gjennom. En supersøt blogg. SAVN: -- // bildene overnfor er fra Rebekka sin blogg, men satt sammen av meg og skrevet bloggnavn over.


Dette innlegget kan ikke kommenteres! hits