SARA ALEXANDRA


SaraAlexandra, 22 år, Oslo. Lever livet slik alle andre gjør. Her vil du kunne lese & se litt av hvert. Meninger, tanker, antrekk, irritasjoner, anbefaling osv. Jeg legger ikke skjul på hvem jeg er. Lever med en kronisk sykdom kalt Morbus Crohn.

Forside // Kontakt // Om Meg
Facebook // Twitter // Bloglovin


SISTE INNLEGG


HELGENS BLOGGKATEGORIER


12 MÅNEDER


LINKER


ANNONSER


Morsomme gaver og gavetips på CoolStuff.no

This Is Personal #2HVILKE GUTTER FALLER DU FOR? Faller som regel for badboys, og brenner meg konstant. Men nå er jeg nærmest en nonne, så det går fint! // SER DU MEST PÅ UTSEENDE ELLER PERSONLIGHET? Det er jo selvfølgelig utseende man først legger merke til, men personligheten som utgjør om det er noe eller ikke. // HVORDAN ER FRITIDEN DIN? Hvilken fritid? heheh. Nei, jeg prøver å gjøre så mye jeg kan i helgene for på ukedagene er jeg som regel sliten etter jobb og vil bare gjemme meg under dyna. // LIKER DU NOEN AKKURAT NÅ? Nei, det gjør jeg ikke. // BESKRIV DRØMMEMANNEN. Snill, omtenksom, behandler meg bra, krangler ikke, kan lage mat, høy, passe trent, flink med barn, snill familie og lista er enda lengre. // 
HVA ER DIN FAVORITTFILM? Jeg har endel favoritter, men for øyeblikket må det være en av de på bildet over i midterste rad øverst. Ellers av gamle filmer blir det En Vampyrs Bekjennelse. // ER DU FERDIG MED SKOLE? Det er jeg. // HVILKEN LINJE GIKK DU? Gikk restaurant og matfag/kokk og servitør i 2 år. Ikke gått på skole siden 2009.// HVILKEN SKO STØRRELSE BRUKER DU? 38/39. // HAR DU NOE ØNSKE OM MILITÆR TJENESTE, ENTEN BEFALSSKOLE ELLER FØRSTEGANGSTJENESTE? Nei, jeg tror ikke det er helt meg. // DIN FAVORITT MUSIKK? Jeg liker best å høre på kjærlighetssanger. R&b. // RØYKER DU? Det hender, hvis jeg er på fest. Men ikke ellers.


HAR DU GOD SELVTILLITT? Jeg har selvtillitt, men om den er så bra kan diskuteres. Den er verken for høy eller for lav.
// HVORDAN ER DITT FORHOLD TIL KROPPEN DIN? Jeg trives i den kroppen jeg har. Noen ganger har jeg jo dårlige dager hvor alt ser stygt ut på meg, mens andre kan jeg se meg i speilet å si "oj, idag var du litt søt". Men jeg regner med at alle er litt sånn i blandt. // HVORDAN HOLDER DU DEG TYNN? Oj, jeg gjør ingenting for å være sånn som jeg er. Jeg spiser bare usunt, trener ikke og lever livet. Men det skjer vel en dag at ting forandrer seg. Sykdommen min hjelper også på at jeg holder meg som jeg gjør. // NÅR VAR DU SIST FORELSKET? Oj, det er en stund siden det. Men jeg blir veldig lett betatt da. // HAR DU HATT NOEN SERIØST FORHOLD? Ja, det har jeg hatt. //HVOR MANGE BARN VIL DU HA? Vil ha to barn, en jente og en gutt. Gutten må selvfølgelig komme først slik at han blir storebror! heheh. 

 Skrev dette 11 mars, men fikk aldri publisert det! Tusen takk for alle spørsmål, dere er herlige!  Dette innlegget kan ikke kommentereshits