SARA ALEXANDRA


SaraAlexandra, 22 år, Oslo. Lever livet slik alle andre gjør. Her vil du kunne lese & se litt av hvert. Meninger, tanker, antrekk, irritasjoner, anbefaling osv. Jeg legger ikke skjul på hvem jeg er. Lever med en kronisk sykdom kalt Morbus Crohn.

Forside // Kontakt // Om Meg
Facebook // Twitter // Bloglovin


SISTE INNLEGG


HELGENS BLOGGKATEGORIER


12 MÅNEDER


LINKER


ANNONSER


Morsomme gaver og gavetips på CoolStuff.no

Blogg, Blogg & BloggER JEG AWESOME?(helenessimensen) Hahahah, nei. // HVILKE BLOGGER LESER DU DAGLIG ELLER FLER GANGER OM DAGEN? Jeg er innom ganske mange blogger daglig, men de jeg tar turen innom utenom bloggtiden min er helenessimensen og annikama. // FAVORITT BLOGG? Jeg har faktisk ingen favoritt blogg. // HVOR LENGE HAR DU BLOGGET? Jeg har blogget i 1 år og litt over 1 måned. Opprettet bloggen 2 februar 2011, men føler jeg begynte å blogge på mitt beste i Juni 2011. // HVA SYNES DU OM BLOGGEN MIN?(kristinehoyvik) Bloggen din virker kjempe fin den. Ryddig design og fine bilder. Søt er du også! // ÅSSEN BLOGG LESER DU? Jeg er innom mange forskjellige. Moteblogger, hverdagsblogger, fotoblogger osv. // FINESTE BLOGGEN? Hmm, det vet jeg faktisk ikke. // HVILKE BLOGGER LESER DU? Leser bloggvennene mine som er på "newsfeeden" og de som har lagt igjen spor hos meg.
HVOR FÅR DU INSPIRASJON FRA? Overalt. Blogger, på gata, weheartit, google etc. // HVOR FÅR DU BLOGGINSPIRASJON FRA? Nevnt ovenfor her. // LESER DU BLOGGEN MIN?(awesomeday) Har vært innom å lagt igjen noen spor ja. // HVA SYNES DU OM DEN? Synes det virker som en fin blogg. Du har bilder og som jeg har sett tar du opp viktige temaer i blandt. // HAR DU LYST TIL Å BLI TOPPBLOGGER?Ikke med det første, jeg kunne godt tenke meg å ligge på topp 10 for en dag i alle fall. // HVA MÅ TIL FOR AT DU SKAL LESE EN BLOGG? En blogg bør ha et ryddig design, bilder i hvert innlegg, ikke for mye heller ikke for lite tekst og helst ha et spørsmål til leserne. // HVA LIKER DU Å LESE OM? Jeg liker å lese om alt mulig rart. // HVA SYNES DU OM BLOGGEN MIN?(wtherese) Den ser fin ut den. Søt du! // VURDERE BLOGGEN MIN? Da får du melde deg på når jeg har vurderingsrunde, så får vi se om du er en av de som vinner. 


HVORDAN FÅR DU SÅ MANGE KOMMENTARER? Det er jeg faktisk ikke sikker på, men kan jo ha noe med at jeg kommenterer tilbake til de som kommenterer til meg. Hmm // HVA ER DET BESTE VED Å BLOGGE? At jeg får ut tanker og kan dele ting med andre personer. Jeg liker også tanken på å kunne se tilbake på hva jeg har skrevet, tatt bilder av osv. Også liker jeg responsen jeg får. Dere lesere er så søte at jeg får høl i tenna! // HVA ER DINE AMBISJONER/MÅL MED BLOGGEN? Jeg har egentig ingen ambisjoner/mål med den. Jeg liker meg her jeg er. Er på aktivlista å det holder enn så lenge. Men jeg må nok innrømme at det hadde vært gøy å vært på topp 10 for en dag. // HVOR MANGE LESERE HAR DU GJENNOMSNITTLIG? I det siste har jeg ligget på rundt 270-320 lesere daglig. Dere er herlige folkens! 
HVORDAN FINNER DU UT HVA DU SKAL BLOGGE OM? Man får jo inspirasjon og ideèr når man er innom blogger, går ute, ser ting osv. Er mange ganger jeg sitter å tenker på hva jeg skal blogge om, så tenker jeg på gårsdagen så popper noe opp. // HVORFOR BEGYNTE DU Å BLOGGE? Jeg hadde ingenting bedre å gjøre der jeg lå med omgangssjuken. Heheh. // HVEM SYNES DU FORTJENER 1.PLASS PÅ BLOGG.NO? Jeg er egentlig ikke sikker.  // HVOR MYE BLOGGER DU CA HVER DAG? 2 innlegg hver dag prøver jeg på, uansett hvor dårlig tid jeg har. Før blogget jeg tre om dagen, men det ble for mye for hjernen min å komme på så mye å skrive om.
BLIR DU SPONSET? Ja, det gjør jeg. // HVA LIKER DU BEST MED DIN EGEN BLOGG? Jeg liker at jeg har det oversiktelig, man finner lett frem. Eller jeg føler det i alle fall. Også liker jeg at jeg klarer å få til bilder i ett innlegg som handler om hva jeg skriver om. // HVA ER DET FINESTE NOEN HAR SAGT TIL DEG SOM DU KAN HUSKE? Hvis du tenkte bloggvis så er det så mye fint dere lesere sier. Jeg blir rørt! 

♥ Tusen takk for spørsmål. Dette innlegget kan ikke kommenteres. hits