SARA ALEXANDRA


SaraAlexandra, 22 år, Oslo. Lever livet slik alle andre gjør. Her vil du kunne lese & se litt av hvert. Meninger, tanker, antrekk, irritasjoner, anbefaling osv. Jeg legger ikke skjul på hvem jeg er. Lever med en kronisk sykdom kalt Morbus Crohn.

Forside // Kontakt // Om Meg
Facebook // Twitter // Bloglovin


SISTE INNLEGG


HELGENS BLOGGKATEGORIER


12 MÅNEDER


LINKER


ANNONSER


Morsomme gaver og gavetips på CoolStuff.no

PAKKISHORE, STYGGING, FEITA..Jeg har delt min historie før, men tenkte jeg skulle dele den igjen. Det kan kanskje være til hjelp til andre personer som er eller har vært i samme situasjon.. (forkortet versjon)
 

Det hele startet med noe vakkert. Vi hadde det så bra. Vi lo masse, fant på mye sprell og bare koste oss sammen. Han ble kjent med min familie, og jeg med hans. Jeg tok ofte nattbussen bort dit rett etter jobb. Bare for å tilbringe tid med han. Vi lagde mat sammen, så på filmer, pratet og følelsene ble sterkere å sterkere.


Før det en dag bare raste sammen. Han begynte å spørre meg ut om fortiden min, noe jeg vil holde skjult. Mye vondt. Det første jeg husker han spurte om var om antall sexpartnere og forhold. Jeg hadde så absolutt ikke lyst til å svare, men jeg visste at om jeg ikke svarte ville han bli sur og gretten og be meg dra. Etter han hadde fått svaret han så absolutt ikke ville høre, begynte han å fortelle om sin fortid. Jeg hadde sagt til han at jeg ikke ville høre om fortiden hans og alle hans erobringer. Det er ikke noe jeg vil vite. Fortid er fortid.

Jeg merket at han begynte å snakke anderledes til meg. Han var ikke like god som før. Det ble mye krangling og skjellsord fra hans side. Jeg ble kalt pakkishore, hore, feit, uønsket, stygg osv. Han lovte gang på gang at han skulle slutte å si sånne ord, han sa han bare sa det fordi han ble sint. Men det fortsatte og det ble bare verre..  "Det er ikke rart faren din forlot moren din, hun er sikkert like ille som deg" Det er en setning jeg husker ekstra godt, da han begynte å snakke dritt om familien min.

Vi kranglet og ordnet opp igjen, kranglet og ordnet opp?.

En dag dro vi på vorspiel. Det begynte med at jeg ikke ville gi kameraten hans en klem, fordi jeg ikke kjente han. Da fikk jeg kjeft for å ikke gi han en klem. Han skjelte meg ut foran alle på vorspielet. Jeg ble selvfølgelig lei meg og gikk inn på badet å gråt.

Vi bevegde oss etterhvert til Lillestrøm sentrum, og han jeg var sammen med hadde sagt til meg at jeg måtte prate med kameratene hans og bli bedre kjent. Så jeg gjorde ett godhjertet forsøk på å prate med dem. Plutselig ut av det blå, løper han mot meg og dytter meg bakover og slenger med leppa; ?Slutt å flørt med kompisen min!!?

Værre skulle det bli. Jeg var helt blakk, utenom en 50 lapp jeg hadde i lomma. Så kameraten til kjæresten min ønsket å spandere en øl på meg og sin kjæreste. Vi fikk en øl hver og satt og koste oss. Jeg visste ikke helt hvor kjæresten min hadde blitt av, så jeg hygget meg med vennene hans. Han kommer plutselig bak meg med en rusbrus, og spør hvorfor jeg drikker øl. Jeg svarte hyggelig at jeg hadde fått den av kameraten hans.. Da ble han så sur at han veltet øl?n over hele meg og bordet og kastet jakka si fra seg og gikk. Han kom tilbake 2 minutter senere å sa han hadde mistet bankkortet sitt, og at det var MIN feil. Og jeg hadde jo ikke vært med han hele kvelden. Han tok meg videre hardt tak i armen og slepte meg med seg ned i underetasjen, mens han kjeftet på meg.

Bartenderen ropte på han fordi han hadde funnet bankkorten kjæresten min mente han hadde mistet pga meg, ingen unnskyldning. Han ble heller mer rasende og sa jeg måtte bli med han ut en tur. Og med det raseriet han så ut til å ha sa jeg nei. Da tok han igjen hardt tak i armen min. Han dyttet meg inntil veggen så jeg slo hodet. En annen på utestedet så alt og tilkalte vaktene. Vaktene førte han bort fra utestedet og ba han om å dra hjem. Så dum som jeg var fulgte jeg etter å sa det gikk bra, og at det ikke gjorde så vondt osv.. Jeg beskyttet han.

Jeg fulgte etter han inn i ett smug, og han begynte å skrike til meg. Han kalte meg blant annet hore. Han spyttet på meg, dyttet meg ned i bakken fler ganger, han stompet røyken sin på meg og skyldte på meg for at jeg hadde ødelagt hele kvelden hans. Han sa han ville gjøre det slutt, og at han ikke kunne være sammen med en så stygg kjærring som meg. Med tårer i øya, sa jeg det var greit, men at jeg måtte bli med han hjem fordi alle sakene mine lå igjen der. Han sa han skulle ta en taxi, og jeg en annen. Men når jeg skulle finne taxi, ble han sint og sa jeg skulle pelle meg inn i taxien han satt i og holde kjeft. Vi tok taxien ett stykke unna der han bodde. Plutselig begynte han å gråte. Han sa han var lei seg. Dette var første gangen han faktisk viste ordentlig følelser på en god stund. Vi holdt rundt hverandre og gråt. Vel, 4 minutter etterpå ble han rasende igjen og gikk fra meg. Jeg løp etter han.

Da vi nesten var fremme ved hjemmet hans, dyttet han meg ned i grøfta og spyttet på meg og sparket meg. Han sa igjen masse stygge ting. Når vi kom frem låste han seg inn, slengte igjen døren, og jeg ble sittende utenfor i kulden. Jeg hadde ikke strøm på telefonen min. Etter en halvtimes tid kom han ut og slang ut tingene mine. Etter enda en time, lot han meg komme inn. Han sa jeg måtte sove på gulvet. Selvom jeg nå vet at jeg bare skulle dratt derfra med en gang, så var jeg så forelsket at jeg tenkte det var helt greit.. Jeg våknet opp i sengen med han, og når jeg skulle bytte genser oppdaget jeg store håndavtrykk i blåmerker på begge overarmene mine, blåmermer på beina mine og ett brennmerke.

 

Han viste følelser nok en gang. Han gråt å sa han ikke forstod hvordan han kunne gjøre dette mot meg. Jeg var jo tross alt den fineste jente og den snilleste. Denne dagen hadde vi en koselig date. Vi så på film og spiste god mat.

Det skjedde mye med han. For å ikke gjøre dette en lengre tekst enn det allerede er så forteller jeg kort.

*Han holdt meg alltid hardt rundt håndleddene når han var sint og kjeftet på meg med ansiktet 10 cm unna mitt. 
*Han tvang meg til å gjøre ting seksuelt som jeg ikke ville. 
*Han fikk meg til å føle meg bra, for så å knekke meg fullstendig. 
*Jeg ble klappet til x antall ganger fordi jeg fortalte han sannheten når han spurte. 

*Han fortalte om fortiden sin og hvordan han hadde hatt sex med x antall damer. (når jeg hadde sagt jeg ikke ville vite) 
*Jeg ble beskyldt for å ha følelser for broren hans.

// alle bilder; We heart it

Fortiden setter sine spor, men jeg må si jeg har blitt sterkere! Men det er en opplevelse jeg ville vært uten.. Og en situasjon jeg ikke unner noen! Det er vanskelig å komme seg ut av en slik situasjon. Jeg hadde jo sett mye på Oprah, og alltid sagt å, herregud så teite de er! De må jo komme bare forlate han!


Vel, det var lettere sagt enn gjort. Det var vanskelig, men nå er det gått litt over ett år siden det skjedde, og jeg er utrolig takknemlig for at min mor hjalp meg gjennom det og fikk meg ut. Og fikk meg til å innse at jeg ikke kunne leve sånn! 

Har du opplevd noe lignende, eller kjenner noen som har vært igjennom det?I SARA ALEXANDRA ,  14 Kommentarer


  

Amalie Tangen
jaa, triste greier as :/
03.07.2011, 22:39
Blogg: http://amalietangennn.blogg.no
Marte Knutsen Haukeland
Off! Det vr trist å lese:(
Maria Thalina
Herregud for ett mannfolk. Nå fikk jeg virkelig ett innblikk i hvordan dette kan fortsette mellom meg og Kim. Ser ut til at jeg må tørre å slå opp med han..

SV: Mødre er virkelig det beste på hele denne jorda!<3
03.07.2011, 22:44
Blogg: http://mathalina.blogg.no
Malin - Kommenterer alltid tilbake
Hmmm...
03.07.2011, 22:46
Blogg: http://www.erlaa.blogg.no/
Maria Thalina
SV:Dette er noe av det samme Kim gjør. Han har vært voldelig mot meg, og han har spesielt en tendens til det når han er full. Han klarer alltid å knekke meg helt, nå sitter jeg igjen uten noen form for selvtillit, venner eller noen gode følelser.. "/
03.07.2011, 22:53
Blogg: http://mathalina.blogg.no
Mariann Mjånes
wow.. helt syk historie.. utrolig vondt at noen må oppleve noe så forferdelig som dette!
03.07.2011, 22:57
Blogg: http://marianmjaanes.blogg.no
Maria Thalina
SV: Ja, men det er så sykt vanskelig. Alt for mange tanker som surrer nå :/ Jeg vet innerst inne at du har helt rett, men har ikke lyst til å gi han opp heller..
03.07.2011, 22:58
Blogg: http://mathalina.blogg.no
Elisabeth
Helt syk historie.
03.07.2011, 23:02
Blogg: http://elisaabett.blogg.no
Maria Thalina
SV: Han har laget blåmerker på meg, og han har ødelagt alle ribbenene på høyresiden min, etter at han klikket og kastet meg i et sikringsskap .. Dette har bare skjedd to ganger. Selv om jeg vet at det i utgangspunktet aldri burde ha skjedd!
03.07.2011, 23:05
Blogg: http://mathalina.blogg.no
Hanne
Sykt trist å lese ;/ håper det går bedre nå!
04.07.2011, 09:52
Blogg: http://fritidsja.blogg.no
Ungdomsperioden - En blogg for ungdommer
Uff, jeg fikk vondt inni meg da jeg leste hva du har opplevd :S
18.07.2011, 21:35
Blogg: http://ungdomsperioden.blogg.no
Dzana
Herregud,for en rørende historie! Dette fortjener ingen og i hvert fall ikke ei så god jente som du. Håper du har det bedre i ettertid og kommer deg. Stor klem
20.07.2011, 21:28
Blogg: http://dzanii.blogg.no
Linn Miriam
off... det der er jo helt forferdelig.. jeg blir bare trist når jeg leser det. Ingen trenger og oppleve det der, men det er bra du har komt deg videre :)
15.08.2011, 17:32
Domino
Jeg har ikke opplevd det så ille, men i mitt første forhold var det noen aspekter som var like. Men der var både hun og jeg like ille, i forhold til kjefting, manipulering osv. Har hatt et par runder med psykolog i ettertid og fått ordnet opp i det som var roten til måten jeg var. Og nettopp det har hjulpet meg mye, og jeg er langt ifra den samme personen som i det forholdet. Du skriver godt, meget godt. Virkelig takk for at du delte din historie.

-Domino
20.08.2011, 21:41
Blogg: http://erotiskflukt.wordpress.com

Legg igjen noen søte spor..

Navnet ditt

Mail adresse
        
Blogg
        
Hva har du på hjertet?hits