SARA ALEXANDRA


SaraAlexandra, 22 år, Oslo. Lever livet slik alle andre gjør. Her vil du kunne lese & se litt av hvert. Meninger, tanker, antrekk, irritasjoner, anbefaling osv. Jeg legger ikke skjul på hvem jeg er. Lever med en kronisk sykdom kalt Morbus Crohn.

Forside // Kontakt // Om Meg
Facebook // Twitter // Bloglovin


SISTE INNLEGG


HELGENS BLOGGKATEGORIER


12 MÅNEDER


LINKER


ANNONSER


Morsomme gaver og gavetips på CoolStuff.no

ULLEVÅL SYKEHUSI hele helgen skal jeg faste, drikke vann/saft og tømme tarmene mine! Herregud, jeg kommer til være utsultet på mandag etter koloskopien.. Magen behandler meg ikke så bra for tiden. Går ofte oppblåst og ser ut som jeg er gravid. Får nesten ikke igjen buksa mi på jobb, og det er jo ikke så altfor bra. Er det vel?

Gruer meg litt til koloskopien denna gangen. Kjøre en slange rett opp i ræva og inn i tarmene! Høres det fristende ut eller? Hmm, don't think so. Heldigvis får jeg noe avslappende sprøyte, men får nok ikke så mye som jeg gjorde når jeg tok det sist. Haha. Jeg lo så jeg grein etter den gangen. Og sykepleier'n lo fælt. Hadde jo vært inne å tatt slange nedi munn dagen før og grini når jeg hadde kommet ut. Og når jeg kom ut fra å hatt en slange langt oppi huttiheita var jeg bare glad og munter! Herlighet.. 

Og jeg er super redd for å spise noe galt før jeg skal på koloskopien. Fem dager før så skal man ikke spise ditten og datten. Men tror nok jeg har glemt meg litt, og spist noe jeg egentlig ikke skulle ha spist. Nåja, det får gå som det går! Skal spise ett festmåltid i dag! Godt man har lambi! 

Angrer på at jeg ikke tok bilde når jeg var kommet ut fra operasjonen min. Husker så vidt hvordan det så ut. Men rødt var det, og nå er det blitt ganske pent. 

Minner på spørsmålsrunden min HERI CROHNS ,  6 Kommentarer


  

Amalie Marcela - Kommenterer tilbake
Høres ikke noe godt ut, ialefall! :o
27.05.2011, 13:33
Helene
uffda, du får ha lykke til!
27.05.2011, 13:49
Blogg: http://www.tenderlove.blogg.no
withgrace - prøver å kommentere tilbake
off. lykke til iallefall : )
27.05.2011, 17:45
Blogg: http://www.withgrace.blogg.no
Sol
Skulle ønske jeg hadde kunnet være med deg på mandag nenta mi! Men jeg får passe litt på deg på kvelden istedet. Skal tenke masse på deg vaffal! Klemmer masse på... =)
28.05.2011, 00:44
Birgitte i England
Lykke til! Det høres forferdelig ut. Du fortjener en skikkelig god middag på mandag :)
28.05.2011, 00:55
Blogg: http://asenseofpurpose.blogg.no
helene simensen
masse lykke til jenta mi!<3
29.05.2011, 00:02
Blogg: http://helenessimensen.blogg.no

Legg igjen noen søte spor..

Navnet ditt

Mail adresse
        
Blogg
        
Hva har du på hjertet?hits