SARA ALEXANDRA


SaraAlexandra, 22 år, Oslo. Lever livet slik alle andre gjør. Her vil du kunne lese & se litt av hvert. Meninger, tanker, antrekk, irritasjoner, anbefaling osv. Jeg legger ikke skjul på hvem jeg er. Lever med en kronisk sykdom kalt Morbus Crohn.

Forside // Kontakt // Om Meg
Facebook // Twitter // Bloglovin


SISTE INNLEGG


HELGENS BLOGGKATEGORIER


12 MÅNEDER


LINKER


ANNONSER


Morsomme gaver og gavetips på CoolStuff.no

I'M BACK AGAINDa var jeg tilbake fra Danmark! Oh, for en herlig helg det har vært! Landet jo sent på fredag, så det ble bare en film også smuttet vi lige til sengs. På lørdags morgen ble jeg vekket av at det var morgenmad på bordet. Det er herlig å være i Danmark rett og slett. Nystekte rundstykker rett fra baker'n. Ikke no brød som har ligget i hundre år før den blir spist.. MUMS. Litt utover dagen kom to drenger til oss å vi kjørte avgårde til et marked litt utenfor Ribe. Daniel sa vi skulle få se griser, hester og kuer! Men det var det lite av gitt.. Men tivoli var det der og masse rare ting å kjøpe. Vi tok oss en øl, og satt i den fine været. Utrolig herlig! Javisst!

Og ja idag har vært en helt utrolig kjip dag! Ikke bare måtte jeg reise hjem, men jeg fikk ikke være med på flyet!! Hun sa nei, det er forseint.. Tror du ikke jeg fikk panikk da?! Jo, trodde jeg skulle begynne å grine. Retten og sletten.. Men hun ringte norwegian og de sa det var greit at jeg ble med. Men jeg fikk ikke sjekket inn bagasjen min, så Daniel måtte ta med seg parfymen , deo'n, hudkremer, tannkrem osv av flytende! Så måtte jeg løpe til gaten!

Og når jeg kom frem dit viste det seg at flyet var 20 min forsinket! Lucky me! Herregud for en stressende dag.. Nå sitter jeg hos mamma og blogger fra hennes splitter nye iPad. Heldig hun er.. Vurderer å kjøpe det selv, men så grusomt at det ikke går Ann å legge ved bilder når man blogger på den! Hallåå! Gi meg en app for iPad og iPhone da folkens!!

Josip kommer hvert øyeblikk også blir det pizza! NAM!! Håper dere alle har hatt en fantastisk helg!I FERIEMODUS ,  3 Kommentarer


  

Vyvy Thi Tran ♠
kos deg med pizzaen da! ;P
08.05.2011, 19:21
Blogg: http://www.vthi.blogg.no
frkreyes
Åh, godt å høre turen gikk bra, men for et stress da Sara. Jaja, du kom deg vel hjem. Ha en fin kveld videre.
08.05.2011, 22:30
Blogg: http://frkreyes.blogg.no/
Yasemin.
herreguuud, jeg hadde fått helt noia om jeg hadde fått den beskjeden :p godt det ordnet seg, hvertfall! jeez.
09.05.2011, 18:32
Blogg: http://holdkjeks.blogg.no

Legg igjen noen søte spor..

Navnet ditt

Mail adresse
        
Blogg
        
Hva har du på hjertet?hits