SARA ALEXANDRA


SaraAlexandra, 22 år, Oslo. Lever livet slik alle andre gjør. Her vil du kunne lese & se litt av hvert. Meninger, tanker, antrekk, irritasjoner, anbefaling osv. Jeg legger ikke skjul på hvem jeg er. Lever med en kronisk sykdom kalt Morbus Crohn.

Forside // Kontakt // Om Meg
Facebook // Twitter // Bloglovin


SISTE INNLEGG


HELGENS BLOGGKATEGORIER


12 MÅNEDER


LINKER


ANNONSER


Morsomme gaver og gavetips på CoolStuff.no

ER DET NORMALT?Altså, den katta kan ikke være helt god! Første jeg våknet opp til på søndagsmorgen var at tiger'n gikk på nattbordet mitt for så å hoppe ned i ansiktet mitt å legge seg der! Er det virkelig normalt? Greit nok at man vil kose, men for pokker.. 6 på morgen er ikke et bra tidspunkt for å kose på en som fortsatt føler seg litt beruset fra alkoholinntaket på sensation! Turte ikke ha han inne hos meg natt til mandag fordi jeg rett og slett ikke orket å våkne så tidlig. Så idag koste jeg faktisk bare med rottejente mine, og gav de mais ut av hånden. Gud, hvor skjønne de er! Og ikke si noe annet en gang. De fleste som sier rotter er ekle, liker ikke halen. Har jeg rett, eller har jeg rett? Der fikk du ingen valg gitt, så jeg velger å tro at jeg har rett. 

Har ikke blitt noe blogging i dag da jeg prioriterte tv'n og rottene. Så da ble det nattskriving, i og med at jeg har vært på kveldsvakt. Noe som er utrolig kjipt! Vi har det fine været, og der står jeg... "lompe eller brød?!". Herlig folkens, herlig! Håper noen koste seg uti det fine hvertfall.I NALA & KIARA ,  4 Kommentarer


  

kine emelie
sånn er katta mi og :) vil vel ha oppmerksomhet, hehe. god påske!
19.04.2011, 00:15
Blogg: http://kinesuniverse.blogg.no
loveligblonde
søt rotte
19.04.2011, 00:34
Blogg: http://www.loveligblonde.blogg.no
Urwah Yasmin
søte bilder :-D
19.04.2011, 09:23
Blogg: http://yaasmina.blogg.no
frkreyes
Rottene dine er bare nusselig. Rotter er kanskje ikke mitt størte fav dyr, ettersom jeg sliter med halene deres. Syntes det er veldig ekkelt. Men haha ler meg skakk ihjel av katten da. Minner meg om min egen som jeg hadde for noen år tilbake. Kom og skulle kose da jeg minst ville det, men hva skal man gjør, man må jo bare forsette med kosingen.

Sv: Hele situasjonen er superteit. Robin er kjempesnill og han er trolig den beste kjæresten jeg har hatt og kommer til å ha, men noen ganger kan han være utrolig egoistisk og dum. Rett og slett. Tenker rett og slett ikke lengere enn penisen sin gitt. Mannfokl!
19.04.2011, 09:48
Blogg: http://frkreyes.blogg.no

Legg igjen noen søte spor..

Navnet ditt

Mail adresse
        
Blogg
        
Hva har du på hjertet?hits