SARA ALEXANDRA


SaraAlexandra, 22 år, Oslo. Lever livet slik alle andre gjør. Her vil du kunne lese & se litt av hvert. Meninger, tanker, antrekk, irritasjoner, anbefaling osv. Jeg legger ikke skjul på hvem jeg er. Lever med en kronisk sykdom kalt Morbus Crohn.

Forside // Kontakt // Om Meg
Facebook // Twitter // Bloglovin


SISTE INNLEGG


HELGENS BLOGGKATEGORIER


12 MÅNEDER


LINKER


ANNONSER


Morsomme gaver og gavetips på CoolStuff.no

EN TRØTT SJUKLINGJeg sitter her å er ganske forbanna for øyeblikket! Er det virkelig mulig? Blir ikke alle tildelt immunforsvar når de blir født? Vel, jeg var der kanskje ikke når de delte ut, for det her er værre enn værst! Hater å være sjuk, og når 80% av livet mitt eller mer innholder sjukdom er alt bare møkk.. Jeg går rundt småsyk hele tiden. Er det ikke magen, så er det feber, blærekatarr, forskjølelse eller et eller annet. Jeg er jo typ aldri frisk! Jeg ber den jævla crohnssykdommen dra til helvette! Virkelig.. Bare noen tar på meg blir jeg sjuk, eller puster på meg! Og jeg må si meg lei av det til de grader!! Helt siden jeg hadde omgangssjuken i starten av februar har magen min forandret seg helt til det motsatte av vanlig. Og attpå til nå sitter jeg her å må tisse hvert 5 sekund! Skal til Ullevål sykehus i dag 11:15, og prate med de om sykdommen for jeg vil ha en koloskopi igjen for å sjekke tilstanden! Får spørre om han kan være så snill å skrive ut noen piller til blærekatarren i samma slengen! Nå vel, jeg får sminke meg litt så jeg ikke skremmer alle jeg møter på!

Trøtt i trynet ja? Kan vel være noe med at jeg våknet ved 5 tiden av at jeg måtte TISSE.. Herregud!!I CROHNS ,  6 Kommentarer


  

Daycastle
god bedring :)
24.03.2011, 07:44
Blogg: http://daycastle.blogg.no/
Renathe Regine Næss<3
god bedring da søta <3
24.03.2011, 08:05
Blogg: http://www.renathenaess.blogg.no
magnusstorm
Hei skjønning:) Utrolig kjipt å lese at du er så syk hele tiden :( Håper du blir ordentlig frisk snart! Sød du var på bildet, du skremte i alle fall ikke meg^^,)

God bedring!

Klem:)
24.03.2011, 08:53
Blogg: http://magnusstorm.blogg.no
SaraAlexandra.com
DayCastle: Takk :)
24.03.2011, 09:36
Blogg: http://saracrohnsalexandra.blogg.no/
SaraAlexandra.com
Renathe Regine Næss: Takk snuppa <3
24.03.2011, 09:36
Blogg: http://saracrohnsalexandra.blogg.no/
SaraAlexandra.com
magnusstorm: Ååh, takk :) Skal prøve å få skaffet meg en dose immunforsvar! Da skal du se meg når jeg nettopp har stått opp, haha! :D Klemmer tilbake :))
24.03.2011, 09:38
Blogg: http://saracrohnsalexandra.blogg.no/

Legg igjen noen søte spor..

Navnet ditt

Mail adresse
        
Blogg
        
Hva har du på hjertet?hits