SARA ALEXANDRA


SaraAlexandra, 22 år, Oslo. Lever livet slik alle andre gjør. Her vil du kunne lese & se litt av hvert. Meninger, tanker, antrekk, irritasjoner, anbefaling osv. Jeg legger ikke skjul på hvem jeg er. Lever med en kronisk sykdom kalt Morbus Crohn.

Forside // Kontakt // Om Meg
Facebook // Twitter // Bloglovin


SISTE INNLEGG


HELGENS BLOGGKATEGORIER


12 MÅNEDER


LINKER


ANNONSER


Morsomme gaver og gavetips på CoolStuff.no

IT HURTSJeg har lest endel på noen blogger i dag, siden jeg har fri. Og det er så mange som skriver om fortiden sin. Og jeg blir stolt på dems vegne av at de er så sterke å forteller det!  Jeg var inne på http://www.lillesmurf.no/category/bloggfamilie/ og der skriver hun om sin fortid med en voldelig eks-kjæreste. Og det fikk meg til å bli kvalm. At gutter/menn kan oppføre seg sånn!! Jeg har selv vært gjennom det, og man blir blind av kjærligheten. Man vil holde på det lille gode, når det mest er vondt og sårende.. Så jeg bestemte meg for at jeg skal dele min historie med dere angående det temaet. Dette er det jeg sendte inn på mail til lillesmurf:

Det hele startet med noe vakkert. Vi hadde det så bra. Vi lo masse, fant på mye sprell og bare koste oss sammen.  Han ble kjent med min mor, og jeg med hans bror, mor og far. Jeg tok ofte nattbussen bort dit rett etter jobb. Bare for å tilbringe tid med han. Vi lagde mat sammen, så på filmer, pratet og følelsene ble sterkere å sterkere.

Før det en dag bare raste sammen. Han begynte å spørre meg ut om fortiden min. Og det er mye i fortiden min jeg vil holde skjult. Mye vondt. Det første jeg husker han spurte om var om antall sexpartnere og forhold. Jeg hadde så absolutt ikke lyst til å svare, men jeg visste at om jeg ikke svarte ville han bli sur og gretten og be meg dra. Etter han hadde fått svaret han så absolutt ikke ville høre begynte han å fortelle om sin fortid. Og jeg hadde sagt til han at jeg ikke ville høre om fortiden hans og alle hans erobringer. Det er ikke noe jeg vil vite. Fortid er fortid. 

Jeg merket at han begynte å snakke annerledes til meg. Han var ikke like god som han var. Det ble mye krangling og skjellsord fra hans side. Jeg ble kalt pakkishore, hore, feit, uønsket, stygg. Han lovte gang på gang at han skulle slutte å si sånne ord, bare fordi han ble sint. Men det fortsatte bare værre..  "Det er ikke rart faren din forlot moren din, hun er sikkert like ille som deg" Det er en setning jeg husker ekstra godt, da han begynte å snakke dritt om familien min. Vi kranglet og ordnet opp igjen, kranglet og ordnet opp....

Og en dag dro vi på vorspiel på kjeller fordi vi skulle ut på Martins i lillestrøm. Det begynte med at jeg ikke ville gi kameraten hans en klem, fordi jeg ikke kjente han. Og da fikk jeg kjeft for å ikke gi han en klem. Han skjelte meg ut foran alle på det vorspielet. Jeg ble selvfølgelig lei meg og gikk inn på badet å gråt. Vi bevegde oss til lillestrøm sentrum, og han jeg var sammen med hadde sagt til meg at jeg måtte prate med kameratene hans og bli bedre kjent. Så jeg gjorde ett godhjertet forsøk på å prate med dem. Plutselig ut av det blå løper han mot meg og dytter meg bakover og slenger med leppa  "Slutt å flørt med kompisen min!!"

Værre skulle det bli. Jeg var helt blakk, utenom en 50 lapp jeg hadde i lomma. Så han jeg ikke ville gi klem spanderte en øl på meg og kjæresten sin. Og vi fikk øl'n våres å satt å drakk og koste oss. Jeg visste ikke helt hvor kjæresten min hadde blitt av, så jeg hygget meg med vennene hans. Så kommer han bak meg med en rusbrus til meg, og spør hvorfor jeg drikker øl. Jeg svarte hyggelig at jeg hadde fått den av kameraten hans.. Da ble han så sur at han veltet øl'n over hele meg og bordet og kastet jakka si fra seg og gikk. Han kom tilbake 2 minutter senere å sa han hadde mistet bankkortet sitt, og at det var MIN feil. Og jeg hadde jo ikke vært med han hele kvelden nesten. Så han tok hardt tak i armen min og slepte meg med seg ned i underetasjen mens han kjeftet på meg. 

Bartenderen ropte på han og der var kortet hans, ingen unnskyldning. Han ble heller mer rasende og sa jeg 
måtte bli med han ut en tur. Og med det raseriet han så ut til å ha sa jeg nei. Og da tok han hardt tak i begge armene mine og dyttet meg inntil veggen så jeg slo hodet. En annen på utestedet så alt og at jeg gråt å sa jeg ikke ville mer og han tilkalte vaktene. Vaktene førte han bort fra utestedet og ba han om å dra hjem. Så dum som jeg var fulgte jeg etter å sa det gikk bra, og at det ikke gjorde så vondt osv.. 

Jeg fulgte etter han inn i ett smug, og han begynte å skrike på meg kalle meg hore og alt mulig. Han spyttet på meg, dyttet meg ned i bakken fler ganger, han stompet røyken sin på meg og skyldte på meg for at jeg hadde ødelagt hele kvelden hans. Han sa han ville gjøre det slutt, og at han ikke kunne være sammen med en så stygg kjærring som meg. Med tårer i øya, sa jeg det var greit.. Men at jeg måtte bli med han hjem fordi alle sakene mine lå igjen der. Han sa han skulle ta en taxi, og jeg en annen. Men når jeg skulle finne taxi, ble han sint og sa jeg skulle pelle meg inn i taxien han satt i og holde kjeft. Vi tok taxien ett stykke unna der han bodde. Og i ett sekund begynte han å gråte, og si hvor lei seg han var. Og det var første gangen han faktisk viste ordentlig følelser på en god stund. Vi holdt rundt hverandre å gråt. Vel, 4 minutter etterpå ble han rasende igjen og gikk fra meg. Jeg måtte løpe etter han i høye hæler..

Da vi nesten var fremme ved hjemmet hans, dyttet han meg ned i grøfta og spyttet på meg og sparket meg. Sa masse stygge ting igjen. Og når vi kom frem til døren låste han seg inn og slengte igjen døren, og jeg ble sittende utenfor i kulden. Jeg hadde ikke strøm på telefonen min, og den andre telefonen min lå inne i huset. Men jeg fikk ringt mamma, og sa jeg ikke kom meg inn i huset. Hun spurte om vi hadde kranglet siden jeg gråt, men jeg sa nei han tuller bare med meg og skyldte på at jeg gråt fordi jeg var full. Han kom ned etter en halvtimes tid og låste opp døren og slang ut tingene mine. Og etter en times tid, lot han meg komme inn. Han sa jeg måtte sove på gulvet. Selvom jeg nå vet at jeg bare skulle dratt derfra med en gang, så var jeg så forelsket at jeg tenkte det var helt greit.. Jeg våknet opp i sengen med han, og når jeg skulle bytte genser oppdaget jeg store håndavtrykk i blåmerker på begge overarmene mine. Blåmermer på beina mine og ett brennmerke. 

Han viste følelser nok en gang. Han gråt å sa "Jeg kan ikke skjønne jeg har gjort dette mot deg? Den fineste jente! Den snilleste jenta!" Og vi hadde en koselig dag faktisk etter det, vi så på film og spiste god mat. Det var den ene historien som har satt sine spor i sjelen min. Det skjedde mye med han. For å ikke gjøre dette en lengre tekst enn det allerede er så forteller jeg kort.

*Jeg ble klappet til x antall ganger fordi jeg fortalte han sannheten når han spurte.
*Han fortalte om fortiden sin og hvordan han hadde hatt sex med x antall damer. (når jeg hadde sagt jeg ikke ville vite)
*Jeg ble beskyldt for å ha følelser for broren hans.
*Ble kastet en eske på med alle mine saker i.
*Han slo til veggen, og skreik hore!!! Og foreldrene hans kom inn å måtte roe han ned.
*Han holdt meg alltid hardt rundt håndleddene når han var sint og kjeftet på meg med ansiktet 10 cm unna mitt. *Han tvang meg til å gjøre ting seksuelt som jeg ikke ville.
*Han fikk meg til å føle meg bra, for så å knekke meg fullstendig.

Og jeg vet ikke om jeg kommer til å få meg en kjæreste som virkelig bryr seg om meg og kommer til å behandle meg bra. Jeg føler ikke jeg kan stole på noen gutter. Det er fler hendelser som har hendt, utenom han her som spiller inn også. Men nå har jeg rippet nok opp i fortiden min.  


Fortiden setter sine spor, men jeg må si jeg har blitt sterkere! Men det er en opplevelse jeg ville vært uten.. Og en situasjon jeg ikke unner noen! Det er vanskelig å komme seg ut av en slik situasjon. Jeg hadde jo sett mye på Oprah, og alltid sagt å, herregud så teite de er! De må jo komme bare forlate han!

Vel, det var lettere sagt enn gjort. Det var vanskelig, men nå er det gått litt over ett år siden det skjedde, og jeg er utrolig takknemlig for at min mor hjalp meg gjennom det og fikk meg ut. Og fikk meg til å innse at jeg ikke kunne leve sånn! 


// We heart itI SARA ALEXANDRA ,  18 Kommentarer


  

Yasemin.
åå, vondt å lese, Sara :( du fortjener jo så mye bedre enn det der! kjærlighet gjør blind, indeed. har vært borti mye vondt jeg også, men det kan ikke sammenlignes med det der ;|
24.02.2011, 11:53
Blogg: http://holdkjeks.blogg.no
SaraAlexandra.com
Yasemin.: Man må gjennom en del for å finne den rette eller hva?

Nei, men jeg er sterkere enn før! :) Og skal nok ikke la noe sånt skje igjen.

Synes synd på neste kjæreste han får. :/

Men vi har det alle bra nå! :D Og det er det som teller? :*
24.02.2011, 12:02
Blogg: http://saracrohnsalexandra.blogg.no/
magnusstorm
SV: Jeg har det litt på samme måte, bare at jeg ikke kan høre på musikk når jeg er på jobb:( Men du nevnte at du hører på musikk når du vasker/rydder, og det gjør selvfølgelig jeg og :P Jeg elsker å høre på "pump it up-musikk" (som jeg kaller det) når jeg vasker opp eller rydder før jeg f.eks skal ha vors. Hehe. Det blir nesten som en lek når man hører på musikk til. Ofte står jeg bare i boxeren og danser/synger til musikken mens jeg tar oppvaska eller støvsuger:P

Veldig fin blogg by the way, skal lese hele dette innlegget senere i dag:) La deg til som venn og satser på å følge litt med!
24.02.2011, 12:44
Blogg: http://magnusstorm.blogg.no
SaraAlexandra.com
magnusstorm: hahaha!! Jeg springer rundt i bare en singlet og hipster når jeg skal vaske, ellers også da. Det er bare artig det :P Og musikken må selvfølgelig være på full guffe og synge med! :D

Takk :) Hyggelig å høre! :))
24.02.2011, 12:52
Blogg: http://saracrohnsalexandra.blogg.no/
Catharina H.Pedersen
Been there - Done that! De fleste har hatt en drittal kjæreste ;(

Sv; *LER* Ja, det ble tatt på fredag...litt sånn utpå kvelden kan du si :)

Så når jeg sjekket mailen på mandag hadde jeg fått dette nyyydelige bildet og husket ikke at det ble tatt ;p
24.02.2011, 12:55
Blogg: http://catharinahp.blogg.no
Yvonne W
Sv; Så deilig da! :-D
24.02.2011, 13:00
Blogg: http://www.yvonneanetts.blogg.no
helene simensen
:((((( liker ikke lese at du har hatt det så vondt. du fortjener det beste jenta mi<3 og du vet jeg alltid er her for deg! <3
24.02.2011, 13:01
Blogg: http://helenessimensen.blogg.no
Mariia ^^
Saraa da :/ jeg husker du snakket med meg om han her! men så ille viste jeg ikke at det var.. jeg prøvde å si ting til deg husker jeg, at han var dit og dat og du fortjente bedre. dere hadde kranglet da, men dere ble venner igjen! hvis du hadde fortalt litt mer hadde jeg nok prøvd å overtalt deg til å ikke bli venn med han igjen :/ uff søta mi :( nå ble jeg lei meg, at han virkelig kunne oppføre seg sånn mot deg! søte, snille og nydeligste deg da!

Er glad du ikke er sammen han nå, og tro meg du kommer nok til å finne en og stole på han. det kan kanskje ta litt lengre tid kjære, han kommer nok til å vise deg hva kjærlighet virkelig er!

Glad i deg jeg kjære deg <3 du er best! du er sterk! du er fantastisk jente Sara <3
24.02.2011, 13:04
SaraAlexandra.com
Catharina H.Pedersen: Ja, vi må vel alle kysse noen gale frosker før man finner en prins :)

Heheh, ja det var det da! Har ett sånt bilde sjæl :P
24.02.2011, 13:19
Blogg: http://saracrohnsalexandra.blogg.no/
SaraAlexandra.com
helene simensen: Javisst vet jeg det baby :) <3 Er her for hverandre :*
24.02.2011, 13:19
Blogg: http://saracrohnsalexandra.blogg.no/
SaraAlexandra.com
Mariia ^^: Naaw, du er nydelig Mariaa! :)

Ja, det var ganske mye mer jeg ikke fortalte. Men jeg er glad selv at det er over og ut. Tenker noen ganger på hva som ville skjedd om jeg flyttet med han til Elverum!! Herregud, jeg hadde jo sikkert vært ett stort nervevrak! :/

Ja, det tar tid. Men en dag er det min tur til å finne drømmeprinsen :) <3 <3

Er glad i deg jeg snuppa mi <3 :*
24.02.2011, 13:21
Blogg: http://saracrohnsalexandra.blogg.no/
magnusstorm
SV: Hahaha sykt bra! Vi har jo nesten samme vaner der altså :P
24.02.2011, 13:31
Blogg: http://magnusstorm.blogg.no
SaraAlexandra.com
magnusstorm: javisst! Man må jo ha det litt gøy :D
24.02.2011, 14:01
Blogg: http://saracrohnsalexandra.blogg.no/
Anita
Uff Sara, dette var trist å lese :(

Enda godt du kom deg bort fra han!!!....

Meeen du kommer til å finne drømmeprinsen en vakker dag, det er jeg helt sikker på :)

Glad i deg kjære lillesøster <3
24.02.2011, 19:42
SaraAlexandra.com
Anita: Ja, det er godt jeg kom meg bort! :)

En dag vil jeg finne drømmeprinsen ja :D

Jeg har fortsatt håpet med meg :))

Glad i deg gull <3
24.02.2011, 21:23
Blogg: http://saracrohnsalexandra.blogg.no/
magnusstorm
Shiiiittt....sykt at det der har skjedd! Orket rett og slett ikke lese hele greia for jeg blir rett og slett kvalm av sånnt. Skjønner ikke at dette er mulig?? Hva faen tenket han på og med? Skjønte etter 3 linjer at han var en stor dust, men herregud, det finnes grenser!!! Det er grusomt at du har gått igjennom alt dette, og jeg leser jo at det ikke er så rent lite. Håper du klarer deg bra i dag og at du holder deg langt unna sånne møkkafolk, for man kan jo ikke kalle han for annet. Du fortjener så sykt mye bedre enn det :) Det vet du jo selvfølgelig selv:) Don't give up on love!:)

Klem Fra Magnus

PS! Har lagt ut en nattasang på bloggen min, om du har lyst å høre en sang til:) Den ble ikke alt for bra, men det funker vel på en blogg^^,)
25.02.2011, 00:00
Blogg: http://magnusstorm.blogg.no
SaraAlexandra.com
magnusstorm: Nei, men noen mennesker er rett og slett gale i hodet. Han her var jo psycho i hodet sitt stakkars.. Kan ikke være lett å være han.

Jaa, men med meg er alt flott å fint! :) Skal aldri komme i den situasjonen igjen hvertfall. Tenker på at det kunne gått værre også enn bare noen blåmerker og stygge ting. Oh, men jeg er jo her og har det bedre enn noensinne faktisk :D

Jeg skal ta en titt på nattasangen nå! Jeg sovnet tidlig igår :P
25.02.2011, 11:19
Blogg: http://saracrohnsalexandra.blogg.no/
Madde
Fy faen....! For en idiot. Tro meg, du finner deg mye bedre! Vær glad du er kvitt han. Minner meg veldig om mitt forhold dessverre, sånne idioter har mange likhetstrekk.
24.06.2011, 19:22
Blogg: http://supahh.blogg.no

Legg igjen noen søte spor..

Navnet ditt

Mail adresse
        
Blogg
        
Hva har du på hjertet?hits