SARA ALEXANDRA


SaraAlexandra, 22 år, Oslo. Lever livet slik alle andre gjør. Her vil du kunne lese & se litt av hvert. Meninger, tanker, antrekk, irritasjoner, anbefaling osv. Jeg legger ikke skjul på hvem jeg er. Lever med en kronisk sykdom kalt Morbus Crohn.

Forside // Kontakt // Om Meg
Facebook // Twitter // Bloglovin


SISTE INNLEGG


HELGENS BLOGGKATEGORIER


12 MÅNEDER


LINKER


ANNONSER


Morsomme gaver og gavetips på CoolStuff.no

MINE SØTE SMÅDen 23 Desember bestemte jeg meg for å anskaffe meg en rotte. Føler meg ofte så ensom når jeg er sjuk og sengeliggende. Da jeg kom til dyrebutikken var det to skjønne skapninger inne i glassburet. Åå, jeg kunne jo ikke bare splitte dem fra hverandre. De er jo søstre. Så da tok jeg med meg begge to! Og det er jeg veldig glad for. Hadde jeg dratt hjem å tenkt på at den ene var igjen i butikken så hadde jeg nok gått rundt med dårlig samvittighet lenge.

NALA; 
Hun er en veldig livlig rotte, men samtidig veldig kosete. Liker å krype opp på skulderen min og helst gnage litt på håret mitt. Og hun er veldig glad i å sleike på fingrene til de ho har kontakt med. Det sies at de gjør det fordi de anser deg som en av dem og vil ta var på deg. Synes nå det er ganske søtt jeg. Nala har glatt pels. Og ørene hennes er lengre ned enn på de vanlige rottene, dermed navnet Dumbo-rotte.

KIARA;
Hun er ikke så glad i å bli stryki på. Da rister hun i hele pelsen, men i blandt gir hun etter og det blir kos på hun også.Hun er den minst aktive inne i buret sitt, men utenfor er hun overalt! Kiara har rex pels, noe som vil si at pelsen er litt mer rufsete enn glatt håret. Hun har også krøllete værhår. Hun kommer bare å sleiker på hånden når Nala gjør det.

Hva synes du om rotter?
Hvis du synes de er ekle, hvorfor?
Det jeg kan tenke meg er at noen synes halen er ekkel.

//privatI NALA & KIARA ,  3 Kommentarer


  

Yasemin.
ntaa, søte :D
03.02.2011, 12:00
Blogg: http://holdkjeks.blogg.no
Aslaug
Jeg har selv ei rotte, vet man skal ha minst to, men det ble bare sånn. Jeg synes at rotter er fantastiske dyr! Dine er sååå søte! :3
27.02.2011, 14:41
Blogg: http://lewa.blogg.no
SaraAlexandra.com
Aslaug: Ja, jeg skulle egentlig bare ha en. Men så var de søstre, så måtte ha begge to! :) Hadde bare en sist gang, og den ble litt rar, trist.. :( Takk:)
27.02.2011, 14:45
Blogg: http://saracrohnsalexandra.blogg.no/

Legg igjen noen søte spor..

Navnet ditt

Mail adresse
        
Blogg
        
Hva har du på hjertet?hits